Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Még jó,hogy holnapra van programunk,mert amit ez a babanet csinál...
Mi a fenéért nem képesek 1x nekiállni,és rendesen beállitani???
Na,nem is mérgelődök,semmi értelme.
Már sül a finom pite,a férjem már be van zsongva érteKép
tündérke

Hanee mindjárt bokánrúg, de szeretném elpanaszolni, hogy ráálltam a mérlegre (sajnos) és igy alig 20 hetesen 5 kg-t hiztam, ami még nem lenne baj, csakhogy 77-ről kezdtem az egészet. Ami azt jelenti, hogy most 82-nél tartok. A gáz hogy ebből az 5-ből szerintem kettő az elmúlt pár hét alatt rakódott rám, azért is kezdett fájni a hátam.

Most próbálom visszafogni magam kajaügyileg. Eddig vagy émelyegtem, vagy gyomorégésem volt, vagy úgy éreztem, a baba nyomja össze a gyomromat, tehát nem volt nagyon nehéz nem túlzabálni magam. Ez most már megszűnt! Nem émelygek, nincs gyomorégésem, és meg tudok enni egy tál levest anélkül hogy dugig érezném magam (sajnos).

Gyümölcsnapozni én nem tudok, akkor kiesne a szemem az éhségtől, az tuti. Igy is kb két óránként megéhezem, és persze a munkahelyemen mit mást tudok nassolni, mint szendvicset vagy ropit. Bár általában egy kosár almát is be szoktam szerezni, az egy fokkal jobb. Ma fogtam magam, és főztem 4 tojást, hoztam joghurtot meg teljes kiőrlésű rozskenyeret, eltökélvén, hogy ha már átálltam a csecsemő kajálási gyakoriságára, akkor legalább ne ropival tömjem a fejem. Ebédre is erőt kell vennem magamon és a hús/zöldség párositást választani, pedig olyan finomakat szoktak itt főzni! Tegnap lasagne volt, aminek nem tudtam ellenállni. Hát ez a baj.

Igazából mikor elkezdtem nézegetni, hogy mit eszem, hát nem elég fehérjét vagy zöldséget, ellenben túl sok szénhidrátot. A zöldséggel bajban vagyok, hogy azt hogyan hozhatnék nassolható formában a munkahelyemre. Ötletek? A paradicsomot imádom, azt megeszem úgy mint az almát, de innentől kifújt az okosságom. Talán répát, ubit kéne szeletelni, és akkor azt tudnám ropi helyett ropogtatni. Más ötlet?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!
Én hirtelen kezdtem hízni, mikor elmúlt a hányinger, heti 0,5 kg-kat. Én minden reggel ráállok a mérlegre, de ettől függetlenül azt eszem, amit kívánok. És képzeld! Ma mondtam a férjemnek, hogy az utóbbi 3 hétben nem híztam semmit. Úgy látszik ez a hízás dolog nem mindig rajtunk múlik. Szóval sztem nyugodtan ebédelj, ha jól főznek. Elég lesz, ha a nasit helyettesíted vmi egészségessel. Mint ahogy írtad, zöldségekkel vagy akár gyümölcssalátával. Minél kisebb darabokra vágod őket és mondjuk fogpiszkálóval egyesével eszegeted, annál tovább tart és lelkiekben "kielégülsz", mert úgy érzed, hogy most jaj de jót nassoltál. Nálam ez bevált. Én nem tudok tv-t nézni nass nélkül.

Bkriszta!
Minyunak szorítok továbbra is! Hála Istennek bejött, amire gondoltam (nem egyenletes a növekedés)! Remélem sokáig bent tudják még tartani Nándibabát!
Neked is szorítok, hogy elmúljon a pocifájás, nekem is volt ilyen, egész nap feküdtem, estére elmúlt.

Timmba!
Ők hívnak téged? Ilyet nem nagyon szoktak csinálni a laborok. Max. postázzák. A labort nem hívtad még? A vérképet a 32. héten kellene elméletileg csinálni, de kérdezz rá a dokidnál, hogy talán nem kellene-e ellenőrizni, mivel neked még nem is volt.

Én nagyon utálom az emberek érdektelenségét (BKV, Önkorm., egyetem, utca...), de sajnos nem tudunk velük mit csinálni, ne idegesítsétek ilyenekkel magatokat. Meg a "kedves" rokonok, ismerősök megjegyzésein se.

Éva

Kép
sygnum

Megnéztem a talis képeket, sztem jól sikerültek. Kár, hogy én nem tudok menni holnap.

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!
Most lett kész a terh.vércukor:6,2
Ez nagyon rossz?
SOS!
Köszi!

Rita

rita77

Rokica,
Nasi: szeletelt alma sajttal? Fincsi párosítás és a sajt tele van fehérjével. A másik kedvencem a nyers karalábé. Most, hogy eszembe jutott, hazafelé veszek is Kép

Gemini,
akkor holnap délelőtt találkozunk a jógán? 10-kor, ugye?

Lara
Lara777

Rita!
Dehogy! Ez tök jó!!! Kép
Nekem 6,1 lett és azt mondta rá a doki, hogy tökéletes. 7,8 a határ! Nem kell éhgyomrira visszamennie!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Próba: Márti
csmarti

Hát ez remek! Aki nem avanzsált új felhasználóvá, az hogy csinálta?
Miért törlődött minden?

Márti
csmarti

Lányok!
Tegnap vki keresett német-magyar jogi szótárt. Aktuális még? Légyszi jelezz vissza, ha igen! Lehet, h. tudok segíteni.

Vanda!
Gondolhatod, h. milyen frászban volt a barátnőm a genetikai uh-ig! Szegény két helyre is bejelentkezett uh-ra a biztonság kedvéért. Persze, h. mindkettő negatív eredményt dobott ki. Hála Istennek! Tényleg itt lenne az ideje törölni a vizsgálatok sorából, ha ennyire megbízhatatlan!

Márti
csmarti

Szia Márti!

Én kerestem a szótárt. Tudsz segiteni?

Andi
andi18

Szia Andi!
Venni szeretnél vagy csak keresni benne vmit?
M
csmarti

Venni szeretnék.
andi18

Andi!
A férjem sokat fordít jogi szövegeket, szerinte ez nagyon jó:

Közgazdasági és jogi kiadványok
Magyar-német-magyar
Jogi szakszótár
Budapest, 2003

KJK-Kerszöv Jogi és Üzleti Kiadó Kft.
1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 21-35.
Tel: 464-5656
e-mail: ugyfelszolgalat@kjk-kerszov.hu
www.complex.hu
www.szakkonyv.hu

Talán van egy másik is, de Csaba ezt használja. Remélem, h. tényleg sikerült segítenemKép!

Márti
csmarti

Lányok!
Bannamari jelentkezett az ikres topicbanKépKépKép. Vszínű nem lesz ideje, h. itt is írjon, úh. akit érdekel a levél, olvassa el:
Gyermeknevelés/Ikrek-2005.ápr.7.21.18.

Judyt pedig hétvégére ki jöhetett a kórházból, de hétfőn újra be kell feküdnie.

Milyen volt a kendős tali? Írjatok!

Márti
csmarti

Márti!

Köszönöm szépen!!! Kép

Andi
andi18

Sziasztok!

Megjöttem.
A tanfolyam jó volt, de nem garantálom tutira, hogy elő is tudom adni holnap.. de azért majd megpróbáljuk Kép Jól kimerültem benne Kép Kép
Viszont vettem szoptatós párnát és szereztem orrszívó részt a Pesztronka mellszívómhoz, 990 Ft-ért (ennyit megért Kép).

Elolvastam, amit Annamari írt.. itt könnyezek, alig bírom ki bőgés nélkül, annyira meghatott az egész és olyan jó olvasni, hogy minden rendben van és igy elképzeltem hogy ott van a két kis manó és szépen fejlődnek, hogy micsoda öröm lehet ez most Annamarinak.. Már én is szívesen átélném, node azért jobb lesz ha az én manóm bentmarad még vagy 10-12 hétig Kép Kép

Most megyek is, mert még rengeteg állatkát kell összefarigcsálnom holnapig, ki sem látok a munkából Kép Kép

puszi nektek

hanee (27+2)
nyulacska

Sziasztok!

Napközben próbáltam egy csomót írni, de eltűnt ugye a regisztrációmmal együtt. Újra küldtem, mailboxos címemre más névre, azóta sem kaptam meg a kódot, viszont freemailemre sikerült a régivel - mivel itt olvasom, hogy az működőképesKép. Irományom már nem lesz ugyanis, ami lett volna kora délután, mert más inspirál, a többit meg már elfelejtettem.

Én is elolvastam BAnnamarit, szerintem tök' kilehet, de jó a rosszban, hogy nagyon klassz méretekkel jöttek a fiúk világra és teje is van... csak még ez a kanosszajárás a kórházba, gondolom érzelmileg is megviseli. HA OLVASOD, NAGYON SOKAT GONDOLOK RÁD, MERT MELLETTEM ÜLTÉL A KISMAMATALIN IS!

Hanne, csak ügyesen ma este! Nekem már semmihez nem lenne kedvem.

Sygnum!A cukorra szürtek 03.25-én, ami állítólag magas lett, bár sokan mást mondanak. 03.30-án átvettem a laboreredményt és 04.01-jén felhívtam a dokimat a magánrendelőben. Csak az asszisztensig jutottam, közölték, hogy ehéten majd keresnek..., Komolyan a lelkére kötöttem, hogy feltétlenül hívjanak, főleg, hogy a kolléganő megerősítette, hogy szerinte is magas... A hívás, ami nem történt meg, gondolom, már nem is fog! Most, hogy tudok én bármire/bárkire is számítani?!

MEGNÉZTEM A KISMAMATALIS KÉPEKET ÉS NAGYON TETSZENEK (legközelebb kevesebbet vakolok magamonKép)

Timmba
timmba

Sziasztok!

Most sikerült végeznem a visszaolvasással. Hááát nem semmi amit termeltetek ebben a pár napban! Kép
Nem biztos, hogy minden eszembe jut, amit eredetileg írni akartam, de igyekszem (Mert ugye, "Akinek nincs esze, legyen notesze!" Kép De én a noteszt is elfelejtettem!!! Kép)
Szóval...
Rókica!
Nagyon örülök, hogy ilyen jól fogadta a főnököd a hírt! Remélem nem gondolja meg magát időközben. Az enyém is nagyon rendes volt, örültem is bőszen. Kép Aztán egyszer csak megtudtam, hogy arról érdeklődik, hogy vajon ki lehet e rúgni engem, most hogy terhes vagyok. Kép Szóval tényleg jó fej! Kép Pofára esett!!! Kép
Viszont abban biztos vagyok, hogy te csupa vak ember között dolgozol! Kép Ezt a szép babás pocit nem vették észre?! Hihetetlen! De szerencsés! Kép

Bannamarinak nagy nagy gratula a fiúcskákhoz! Olvastam az ikres topikban amiket írt, és én is teljesen meghatódtam. Drukkolok nekik, hogy mihamarabb legyenek rendben a Babák, és hazamehessenek a Mamájukhoz.

Juditnak és Minyunak változatlanul ezerrel szorítok! Kép

Megnéztem a talis képeket! Nagyon jók lettek. Tök jó, így már a nevekhez arcokat is tudok párosítani! Kép

Sajnos erről a taliról is lemaradok Kép a múlkor említett lakás-felújítás miatt. De már lassan vége, és akkor aztán sűrűbben tudok jönni!
Azért élménybeszámolókat várok, és persze képeket!

Pisilés... Nos, nekem már a terhesség eleje óta legalább 2x fel kell kelnem éjjel, de mostanában van olyan, hogy akár 5x is! Ilyenkor majd' megüt a guta!

Képzeljétek, ma éjjel fél órás táncot lejtett Babó a pocakomban. Kép Arra ébredtem, hogy valami történik. Félálomban éltem át az egészet, nagyon jó volt! Szerencsére még nem fájdalmas amit csinál! Fél óra után azonban rátalált a hólyagomra, és ezért fel kellett kelni, és ő pedig visszafekvés után már nem folytatta.

Lányok! Akirenről tud valaki valamit? Nagyon nagyon régen nem írt már! Mi lehet vele???

Én jövőhét szerdán megyek terheléses vércukorra. Meg RH ellenanyagot is néznek. Immár másodjára. Az előző azt mutatta, hogy nincs ellenanyagom. Ez a terhesség során változhat? Mindegy, a doki tudja. Végül is jobb 2x, mint 1x se! Kép

Na, jól van! Kisregény vége! Hagyok mást is szóhoz jutni! Kép

Hápi

ui: nem akart engedni ez a dög regisztrálni!!! Legalább negyed óráig szórakozott velem!!! Kép nyaff
kacsa

Névválasztás:
Tud vki olyan site-ot ajánlani, ahol az utóbbi években adott leggyakoribb neveket feltüntetik?
Próbáltam rákeresni, de nem sikerült, csak '97-es adatokat találni.

Tali:
Érezzétek jól magatokat! Talán a köv-ön már én is részt vehetek...

Mzx-Móni,
hogy vagy mostanában? Fekvést elhagytad már?
Én kezdek sétálgatni, egyelőre a ház körül 5-10 perceket, de ezek közben is megfájdul a hasam és utána rögtön ledőlök, amitől elmúlik. Már alig várom, h. hozzájussak egy haskötőhöz, de arra még várnom kell, h. eljussak a boltig...

Azt hiszem, már én is érzem 2 napja Babucit mozogni! Kép

Falina
20+0
falina

Hali Lányok!
Holnap taliKépKépKép!!! Kész a Tiramisu! A salátára ma nem maradt időm, mert a fürdőszobánkat elöntötte a víz, úh. este 9-kor még szerelőt kellett hívniKép. Rögtön le is gombolt rólunk 7.500.-Ft-otKép, de legalább megcsinálta és nem úszunk a vízben!

Figyeltétek? Mi lettünk az "állati" topicKép: Nyulacska, Kacsa, Sündidi.

Falina!
Szuper, amit írsz! Az 5-10 percekből majd lesz 20-25 is, sőt!!! Nagyon örülökKépKépKép!

Hápi!
A következő talin várunk téged isKép! De olyan jó lesz nektek, amikor kész lesz a lakás! És odaérkezik a család legifjabb tagja, izgiKép!

Hanee!
Dolgozz csak szorgalmasan! Holnap dupla adag Tiramisut ehetszKép, ha ízlik! Eszter is segített az elkészítésében, majd jutalmul kinyalhatta a tálat, ami még jócskán krémes maradtKép!

Ja, a mai nap jó híre: nem szúrták fel az arcomat, de még nem merek örülni, mert kedden ismét vissza kell mennem. Pfúújjjj!

Jó éjt mindenkinek:

Márti
csmarti

Falina!
Itt próbáld meg: http://www.nyilvantarto.hu/letoltes/ujszulutonev2004.xls

Nagyon úgy néz ki, hogy részemről ugrott a holnapi tali. Kép Sajnos nehéz egy kétéves gyerkőc, és egy hétköznapokon átlag 14 órákat dolgozó papa mellett úgy megszervezni a hétvégéket, hogy mindenre jusson, maradjon is idő. Sajnos minden családi, baráti esemény ezekre a napokra korlátozódik. Az utsó pillanatig bíztam benne, hogy mégis meg tudom oldani, de úgy néz ki nem fog menni Kép Mindenesetre érezzétek jól magatokat, aztán egyszer még biztos találkozunk!

Bogárka (29-pont ma)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Délután írtam, és nem fogadta el a jelszavamat.

Köszönöm, hogy érdeklődtetek irántunk.

Nagyon nagyon nagyon sok zűrön vagyok túl. Szerencsére a terhességgel semmi probléma nincs, nem is volt.
Ami a jó hír, hogy a cukrom is rendben van.

Lili szépen fejlődik. Lassan a foga is kibújik.

Egyébként ma töltöttem be a 27. hetet, és holnap leszek 28 éves. Jó mi? Kép

Remélem mindenki jól van.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogárka Kép
köszönöm!!!
googleval még mindig nem találtam...
F.
falina

Most eszembe jutott mit is akartam még regénybefoglalni!!! Kép

Márti!!!
Jobbulást nektek, és írni akartam,hogy szurkolok, ne kínozzanak meg, de úgy tűnik szerencsésen megúszod!!! Kép Azért még keddig is szorítok!!!

Én még neked akartam írni, hogy TESSÉK VÉGRE MEGGYÓGYULNI ÉS EZERREL A BABAPROJEKTRE KONCENTRÁLNI!!!! Kép Kép Kép

Hát igen, a család legifjabb tagjának marha jó dolga lesz! Kép Belepottyan egy nagyon klassz lakásba, és ráadásul még a világ is körülötte fog forogni!!! Kép

"Állati topik" ezen jót nevettem! Kép

Jó éjt!

Hápi
kacsa

Timmba!
Mennyire volt magas a cukrod?
Megértem, hogy ezek után nem tudsz bízni. Az orvosodat nem tudod közvetlenül elérni?

Hápi-Kacsa!
Ha Rh+ vagy, akkor elméletileg nem változhat az ellenanyag, ha - vagy, akkor esetleg igen. A szűrés a 3. trim-ben protokoll, azért csinálják. Én nem csináltattam meg.

Márti!
Gondolom, ha most nem kellett felszúrni, akkor kedden már nem kell. Csak vigyázz továbbra is magadra!

Jó éjszakát!

Éva

Kép
sygnum

Sygnum!
Próféta szóljon belőledKép!!!

M
csmarti

Sygi! A 24. heti 7.9 - 75g-ra - 60perces
A 28. heti 9.x a 60percre és 7.2 120-ra
Most ezek után nem hív fel senki az orvosomtól, akinek fizetek is?!
Szóval, amikor nem diétáztam, jobb volt a vércukrom akár logikus, akár nem. Sajnálom, hogy nem tudsz jönni holnap. Szerintem legközelebb már gyerekkel megyek én isKép

Holnap akkor a legtöbbekkel tali Kép A többieknek meg beszámoló. Én is viszek kaja-pia

Henci, írj nekem mailt, hogy hol találkozzunk és add meg a számot.

Márti, gondoltam, hogy nem szúrnak, felnőtt korban azt már csak a nagyon-nagyon kritikus helyzetben.
pusza, Timi
timmba

Sziasztok!

Nos, engem sem engedett be, de nem baj!
Láttam a talis képeket, nagyon szépek vagytok!! Sajnálom, hogy most sem lehetek ott!

Hápi-Kacsa!
Az én ellenanyagomat 3x nézik, mert én Rh- vagyok, és akkor bizony változhat, de eddig minden ok volt szerencsére.

Timmba!
Jó volt téged is megismerni a képekről. A jövő héten megyek előkészítőre az Istvánba, jössz te is?? Ez lesz az első előadás??

Giggancs!
Téged is nagyon jó megismerni, ha máshogy nem, egyenlőre képekről.

Puszz.

Wica
30+3
wicza

Na lányok, mára azt hiszem kidőlök, már nem látok a sok gyöngytől Kép
Elkeserítésként közlöm, hogy néhány dologgal nem fogok végezni a taliig, így azokat majd később kapják meg azok, akik rendelték, de azért a nagyját sikerült teljesítenem (amellett, hogy tanulnom is kellett).

Viszek egy leírást a babahordozó megkötéséről, amit a netről szedtem le.. remélem tudjuk majd használni.. nomeg a plüss-macimat is viszem Kép

Meg mit is viszek még? Nem tudom már.. szóljatok rám ha elfelejtek valamit.. Kép

hanee (aki már lassan zombivá válik olyan álmos)
nyulacska

Kendősök!
Ezt áttanulmányoztátok már?

http://www.hordozokendo.lap.hu

Falina
falina

Falina! Itt van összesített keresztnévlista is (az egész népességről).

http://www.okmanyirodak.hu/html/statisztikai_adatok_lakossagi_hu.html

Én már egész sokat lábon vagyok (napi 2 órát, de 10-20 perces részletekben), viszont tegnap igencsak keményedtem. Kezdem azt hinni, hogy frontérzékeny a pocakom. Én is pár perc sétával kezdtem, több nem esett jól. Csak szép fokozatosan!

Mzx-Móni (27+6)

Kép

Kép
mzx

Talis CsajokKép
Bejelentkeztek délutánra az apósomékKép (Ritkán találkozunk, vidéken laknak, ezért illik itthon maradnom.) Úgyhogy sajnos részemről ugrott a mai tali. Érezzétek jól magatokat, osztán majd beszámoltok.
TimmbaKép
Bocs, de nem tudok hozzád csapódni. Majd legközelebb.

Henci
henci2

Hello lányok!
Csak szeretnék mindenkit felkésziteni,hogy az almáspite nem lett életem fő műveKép
finom,csak kicsit száraz a teteje,a sütőnk már nem mai darab,úgyhogy remkűveket nem tudok vele csinálni.de azért ehető a pite,tényleg!Kép
Ja,és még valami!A lányom most épp egy olyan korszakát éli,amikor minden új arcra ellenségesen reagál,úgyhogy ha lesz egy kis cirkusz,légyszi nézzétek el,és senki ne vegye magára!Pár perc alatt megbarátkozik,és akkor utána már semmi gond nem lesz vele.
Na megyek még befejezem a takaritást,aztán irány a tali!
tündérke

Mzx-Móni,
megkérhetlek, h. mesélj az orvosodról nekem privátban!? mail: tima kukac freemail pont hu
Ui. az van, h. a dokim szabin lesz a szülésem hónapjában, amit ráadásul még el is sumákol. véletlenül tudtam meg egy sorstársamtól. vajon meddig akarta még előlem titkolni? és ebben a hónapban már nem is biztos, h. találkozom vele, mert elutazik vhova elvileg.
szóval most orvoskeresésben vagyok, aki megfelelően oda tud figyelni a veszélyeztetett kismamikra és ez nem terheli le őt. Azon felül meg hajlandó tájékoztatni, valóban terhesgondozni és term. jó szülész is.
Ha tudod ajánlani a tiedet, nagyon megköszönném a részleteket róla.

Köszi a listát is.
Keményedik még a hasad, ha ülsz? Nekem igen. Én doki nélkül megdupláztam a Mg adagomat és még így is. Dokim amúgy meglehetősen szellősen kezeli az igen korai keményedésem, kvázi azt mondta, h. én túlreagálom szte ezt a dolgot, mivel a méhszájam zárt (jah, egyelőre...).
Így nem tudtam meg tőle semmit a dologról és kénytelen voltam önhatalmúlag megduplázni a Panangin (Mg+K) adagot...
F.
20+1
falina

ÁHHHHHHHH, nekem is újra kellett regisztrálnom!!!

Sziasztok!

Alig győztem visszolvasni, mert hét elején lerobbant a gépünk. Volt aki a tápot okolta, okosak az alaplapot, aztán kaptunk olyan tanácsot is, hogy ez tuti videokártya. Na, mindet csak nem cseréljük ki. Kezdtük a legolcsóbbal, táp csere. Aztán láss, csodát, tegnap estére üzemképes lett a masina. Hurrá!!!

Szóval, a mai tali. Mindenképp megyek, csak változott részemről a felállás. Áronnak du.-ra hőemelkedése lett. Rohantam vele a dokihoz, hogy megtudjam, mi a baja. Fertőző-e, vagy sem? Menjek-e a talira vagy sem? A dokinénink megnyugtatott, semmi komoly, nem vírusfertőzés, de itthon pihi. Most így kénytelen vagyok Virágot is vinni magammal, ha nem jelent gondot, mert állandóan macerálja az Áront, a párom kicsit ki van tőle.

Hanee
Kérlek, ha olvasol még, írd meg, hogy beférünk-e így a kocsidba? Nem akarok pofátlankodni. Semmi gond, ha nem, mert akkor marad a BKV. De akkor kéne a pontos cím és útleírás, mert miután egyeztettünk, hogy veled megyek, én már ki is töröltem a térképedet.
Ja igen! Én salit viszek és ásványvízre gondoltam.

Puszi
Banett

Kép
banett

Banett!

Szerintem hívd fel Haneet, mert 30-40 perc múlva indul elvileg, és nem biztos, hogy feljön még előtte.
Egyébként 13.30-kor találkozunk a népstadionnál, a Shell kútnál. Gyertek oda. Úgy tudom csak én megyek eddig vele, tehát befértek.
pipocs

Én viszek jeges teát meg (bevallom) vásárolt meggyes pitét. Másra nem futotta időből.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rókica és Pipocska
Rendik vagytok, de nem tudom a Hanee számát. Valaki meg tudná nekem adni. Egyébként még arra gondoltam, hogy megkérem a férjemet, vigyen el a benzinkútig, és ha nem férünk be, akkor elvitetem magunkat vele, követve Hanee-t.

Banett

Kép
banett

Sziasztok!

Nekem is ujra kellett regisztralnom...KépKépKépKép

Vegre sikerult visszaolvasnom az utobbi 2 het termeset,igaz,ez a lakasban valo pakolaszas karara tortent,dehat latszik a fontossagi sorrendKépKép

JohannaKép
Igerem,maradokKépKép

VandaKép
Nagyon tetszik a tabla!!!!Kép

HajniKép
DRUKK-DRUKK-DRUKK-DRUKK!!!!!!!!!!

EvaKép
Koszi,hogy szoritottal,hogy muljon a pocifajasKépAzt hiszem,ez mar ilyenkor boztos termeszetes,mert nem nagyon akar mulni.Mondjuk en ugy vagyok vele,hogy meg min. 2 hetet maradjon bennt Akos,mert ha ugy fejlodik,ahogy eddig,akkor addigra mar szep nagy leszKép
De igazabol majusi babat szeretnek,ugyhogy a legjobb az lenne,ha meg ugy 22 napot bennt maradnaKép

Megneztem a talis kepeket,nagyon jo latni Titeket!

Nem tudom az albumom mukodik e ,mindjart megnezem.Ha igen,akkor toltok fel 35 hetes pocis kepet,-azt hiszem hatalmas!!KépKépKépMagam is meglepodtemKépKép

Ba...us,nem enged be!!!Most mar nagyon elegem van!!!KépKépIgy meg torolni sem tudom az albumom.

Hetvegen ugy nez ki,kesz lesz a lakas vegre.
Jovo hetem pedig nagyon suru lesz,mert mennem kell vervetelre,aztan 36 hetes korhazi UH-ra,meg a szulesznommel is talalkoznom kellene,-surusodik a programKépKépKép

Jo talizast Lanyok!!!

Kriszta es Akos
35+2

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Wica! Szóval, ha te már láttál, akkor könnyű dolgod leszKép, főleg, hogy gyorsan most megnéztem, van albumod, tehát én is megismerlek. Megyek szerdán, tehát biztosan találkozunk - első előadás valóban, most kezdődik újra. Ja, nem olyan DURVÁK a szineim, mint a képen, de terhesen nem vagyok túl fotogén KépKépKép

Henci, megbocsájtok Kép, egyszer csak összefutunk. Amúgy autóval kivisznek, de apósodékat már nem tudnánk bepréselni Kép

Pusza mindenkinek, nemsoká tali, többeknek meg majd mesélünk... általánosságokat... "jó volt látni mindenkit stb."Kép Persze-persze, csak vicc, bár úgy is így leszKép, ld. márc. 05.
timmba

Sziasztok!

Itt is bejelentkezem pár szóra.
Itthon vagyok, velem minden rendben. A babák ahhoz képest, hogy 31. héten születtek, jól vannak. Igazi baj velük sincs, de azért aggódunk, mert még kapják az antibiotikumot meg az infúziót, hogy egy kis folyadékpótlásuk is legyen. Tejet ugyanis nem kaphatnak akármennyit, de napról napra növelik az adagjukat.

Köszönöm mindannyiatoknak a baátorítást és a sok drukkot, erőt ad, hogy szurkoltok nekünk.

CsMárti!
Nem is tudom megköszönni Neked, hogy ennyire rendes vagy! Megy a drukk Nektek is ezerrel a babaprojekthez.

Mindenkinek minél további jó pocakosodást kívánok, hogy minél kevesebb legyen az aggodalom. Remélem Nálatok minden rendben, eddig csak a rám vonatkozó hozzászólásokat tudtam visszaolvasni.

Puszi mindenkinek,

Annamari és a 10 napos Gergő és Ádám

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Timmba!
Leírom mégegyszer a terheléses cukor (nem a reggeli utáni)határértékeit. Gondolom ezt csinálták (a 75g és a 60-120 perc erre utal).
Cukorterhelés után 30,60,90 perc után 11,1 mmol/l alatt JÓ,
120 perccel utána 7,7 alatt
Ezek alapján a te értékeid határon belül vannak!!! Nem a legalacsonyabbak, de nem is kórosak. Úgyhogy tessék megnyugodni!!!

Mzx!
Sajnos lehetsz frontérzékeny (én is az lettem). Mostanában figyelem a frontjelentéseket és ha melegfront jön, próbálok nyugton maradni.

Falina!
Nekem is a 20. hét körül kezdett keményedni a pocim és hála Istennek még mindig 3000-es a méhszájam (32+5hét). Remélem veled sem lesz semmi gond.

Bkriszta!
Azért vigyázz a pocifájással, mi durván 2,5 héttel vagyunk fiatalabbak, mint ti és a dokim azt mondta, ha fáj, akkor maradjak fekve.

Bannamari!
Jó egészséget kívánok mindhármótoknak! Remélem hamarosan túl lesztek a nehezén és mehetnek haza a fiúk!

Éva

Kép
sygnum

Jo estet!

Igyekeztem elolvasni mindent es koszi mindenkinek a sok hozzaszolast. Kép

Hanee,
En ertem ezt az egesz apasag velemezese balhet, azzal nincs is semmi gond. Az ugyved elmagyarazta, hogy szuletes utan pikk-pakk meg lehet mindent valtoztatni, csak en meg szuletes elott szeretnem, ennek nem orult igazan es az mar tuti, hogy ismet ugyvedet valtok. Szoval ahogy en erettem az apasag velemezese es ez a 300 nap az egyik jogszabaly, a masik pedig az, hogy 3 evig barki tehet apasagi nyilatkozatot, szoval itt kicsit uti egymast a ket szabaly. Amit en talatam, amely alapjan az apasag velemet meg szeretnem tamadni, az a kovetkezo : CSJT 43 paragrafus, 1 es 3 bekezdes. Nekem ez a resz annyit jelentett, hogy amennyiben be tudom bizonyitani, hogy a volt ferjtol nem foganhatott a gyerek, nem velelmezhetik ot apanak. Ennel mi sem egyszerubb. Draga volt ferjem amerikaban volt en meg Baghdadban. Ha nagyon vulgaris akarnek lenni, akkor hat akarmit akarnak ranktukmalni, ekkora toke senkinek nincs, szoval fujhatjak. Bocsanat, mint latszik, meg mindig jol beragok erre a temara. Kép Na, eleg is ennyi, remelem sikerul gyorsitottal elintezni.

Gem,
Okes, akkor utanajarok ennek is, mert nekem is azt mondjak mindent lehet, de remsztorikat hallok. Az egyik csajnal is amerikai az apa es magyaros betuzessel anyakonyveztek a gyereket es o mar a masodik ebben a korhazban akinek nem vettek figyelembe a kulfoldi helyesirasta kulfoldi apa miatt, ugyhogy en azt hiszem kinyomtatom egy lapra es ugy a kezukbe adom amint megerkezem. Kép
Sajnalom, hogy veletek is mit szivoznak. hihetetlen, egesz europaban nem kell utlevel, de itthon meg nem fogjak fel. Remelem azert megiscsak meggyulik a pilacs a fejukben es rendben lesz minden.

Mj_moni,
Ha mehetnek a nevek, akkor nincs gond. A volt ferjem amerikai, apaja meg angol. Szoval tokmindegy. Kép

Vanda,
Sajnos itt nem a gyermek vezeteknevevel van a gond. Azzal van a gond, hogy automatikusan beirjak apanak a volt ferjet. A vezeteknev a legkezesebb, az nem is idegesitene annyira, csak ha nem sikerul ezt elinteznunk akkor rairjak az apara a volt ferjemet es akkor johet a lemondonyilatkozat, stb....jo szar helyzet...

Rokica,
Jaj, ne is emlitsd a nagykovetseget. Jo sok dolgom lesz nekem is veluk, de abba bele sem merek kezdeni, amig a lakas el nem keszul es egyaltalana ezt az apasagi mizeriat le nem zarjuk. Az amerikai nagykovetseggel es CISel mar hatalmas rutinom van, de a brit nagykovetseggel most fogok megismerkedni...nem igazan vagyom ra, de muszaj.

Mindenkinek koszi egyebkent az egyeterzest. Igazatok van, furcsa, hogy pont a nok ilyenek a nokkel...

Pmama
pmama

Kepzeljetek!

Ezt meg tegnap este irtam es azota nem tudtam elkuldeni!! Ma sem ment egesz nap! Most ujraregisztraltam magam csak igy tudtam elkuldeni. Azota meg meg kene irnom mert mindenfele volt, de most meg vedegek jottek. Grr! Na, majd este irok!

Csok mindenkinek!!!
Pizzamama aki mar csak Pmama
pmama

Pizzamama,
nem lenne egyszerűbb gyorsan összeházasodnotok az apasági mizéria helyett?
Vagy ahhoz a papírok beszerzése miatt már nincs idő?
F.
falina

Falina, már írtam egyszer, hogy a dokim sajnos nem vállal szülést, már nyugdíjas pár éve, de a 32. héten átad valakinek az istvános kollégái közül. Kedden akarom vele megbeszélni, hogy az UH-s orvoshoz menjek, vagy a másikhoz, aki szintén nő, mint a dokim. Szerintem a női orvos nőgyógyászati problémáknál jól tud jönni, úgyhogy lehet, hogy őt választom.

A mostani dokim tényleg odafigyel a veszélyeztetett terhességre, de túlparázza a dolgot, szerintem. Mindig megijeszt valamivel, úgy adja elő, mintha komoly gond lenne, akkor is, ha nem az. Szóval fölöslegesen stresszelem magam miatta.

Ha nem vagy elégedett a dokiddal, és a szülés idején sem lesz itt, akkor szerintem minél hamarabb válts! Hátha valaki más tud valaki tuti jó dokit mondani. Én csak 4 hét múlva fogok az újjal találkozni, amikor a következő havi vizsgálat lesz.

Mzx-Móni

Kép

Kép
mzx

Szia Falina!

Szerintem beszélj Hanee-val, mert ő váltott dokit, és nagyon meg van vele elégedve! Nem tudom ki az, de több lánynak is ő a dokija, és még rosszat nem mondtak róla!
Az enyém is jó, de baromi elfoglalt, és néha 1,5-2 órát is kell rá várni Kép. Nincs magánrendlője. Kép

Hápi
kacsa

Sziasztok!

Falina: Ha érdekel a doki szívesen írok róla.. akár ide is, nem titok Kép

hanee
nyulacska

Hello Lányok!

Na, milyen volt a Tali? Képek?
Jó lenne, ha valaki már írna valamit, mert meghalok a kíváncsiságtól! Kép (Sajnos ez az egyik legrosszabb tulajdonságom! Nem hiába a becenév! Kép Kép Kép)
Sajnálom, hogy nem lehettem ott a talin, valószínűleg sokkal jobban szórakoztam volna,mint itthon. Kép

Hápi
kacsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?