Vrucsincá,
a kismamik alapban érzékenyebben reagálnak mindenre,
én legalábbis biztosan! én a párom kicsit is ingerült vagy nem tökéletesen kedves szavától is sírva fakadok!
hát először fura volt, de már kezdjük megszokni
Megértelek, az én párom is csinál olykor ilyesmit, bár már nagyon igyekszik figyelni. ház igen...a férfiak sokszor nehéz esetek! de tényleg biztosan nem direkt csinálta és amit neked mondott, azt nem gondolta komolyan!!!hidd el!
nekem ma olyat mondott pl. a párom, hogy nem hagyom levegőhöz jutni, pedig csak meg akartam kérni, hogy kicsit dörzsölje meg a fájó hátam, erre én zokogva elvonultam
aztán persze jött utánnam
kérte a bocsánatot, persze ez nem éppen unlak már, de engem ez is kiakasztott, én sem tudom sokszor mi van...azt hiszem túl érzékeny vagyok, de nem tudok keménykedni.
A párod is legalább bocsánatot kért!
de hát ki mondta, hogy könnyű ügy a más-állapot? kitartás
!
Mea!
Ne izgulj, nem lesz semmi gáz, szedted a Maternát, a folsavat, biztosan nincs nyitott gerinc sem hasfal! ( a magas AFP arra utalhat)
mondok jobbat, ha magas az AFP, lehet, hogy ikrek
!!!Mit szólnál? én kész lennék!
Drukkolok az UH-khoz!
Minél előbb szerezz másik dokit! ha a doki nem ajánl a 20. hétig sem senkit, érdeklődj, meg a Loly is segíthet, ha esetleg Vác is megfelelne, mert azt hiszem inkáb bénább kórház és szuper doki, mint fordítva!
Puszka!!!
Penna,
szerintem a Cole&Cole Feljődéslélektan könyve is szupi, meg az Atkinson!én is tanultam az egyetemen 3 évig pszichológiát, imádtam!
Nemesek,
Ha meglátok valami klassz képet, elmentem, ilyenkor meg előszedem őket
Mea az én unokatestvérem felesége
Uxi,
én dolgoztam együtt "anyósommal", nem ajánlom, már meséltem itt róla milyen volt... tudom, hogy csak vicceltél, azért leírtam
Mi ez a terry Black-es story lányok?
az nem egy transsex' pasi?
sziasztok!
Zsófy
21+2