Új privát üzeneted érkezett!

Lindi: Valami ilyesmi a táska? Nem hagyta magát a kép, és ez nem mintás, de remélem hasonlít KépKép

KépKép
oxigen
Györköny

Kisün, köszi az infót. papa is izzítja a nullásgépet, de ő tappancs nélkül akarja, eddig még sikerült feltartóztatnom...

Milyen rémtörténeteitek vannak, elég lassan esett le, szóval naív és túlságosan jóhiszemű vagyok... gondoljátok, hogy a pedók a mi babaképeinkre izgulnak???
és ugyan hogyan és miért követnek titeket fórumról fórumra?

Juji, a hasmasszázst nem próbáltad?

Csibe, hát nagyon édes szép kisbabód van! gratulálok! és milyen komolyan, éberen néz a gyönyörű szép kis szemeivel! Kép

Green, azt mondod, a kitolás előtt kiveszed a kontaktádat? Kép én már félidőnél nem láttam, nem hogy még ilyen bonyolult feladatokat oldjak meg... kérdezd meg a dokid, ő mit javasol.

votiv 8)
votiv

Jucus, jaaj de jóóó, hogy jöttök!
feb. 19-i VH kell? tudok szerezni, persze

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Akkor én nem muffunt sütök a talira, bár most nálam nagy a muffinőrület, de tudok más finom sütit is Kép. Lehet, hogy majd tényleg érdemes köremilezni, hogy ki mit hoz, hogy pl. legyen sós kaja is (ne csak a jó kis hízlaló édesség), meg üdítő.

Sis!
Téged nem érdekel a tali? Április 27-én? Ha dobsz egy mélt nekem a zsuzsi@agacska.hu-ra, akkor elküldöm a részleteket.

Képzeljétek miközben Petrát altattam tökre bekeményedett a hasam, és baromi kellemetlen volt. Kép Ez akár már természetes is lehet így a 30. hét táján, de én teljesen bepánikoltam. És elég valószínű, hogy a - még mindig fenálló - cicifogdosás miatt lehetett Kép. Úgyhogy azt hiszem le fogom szoktatni róla, baromira sz@r lenne, ha emiatt lenne bármi gond. Arra gondoltam veszek valami nagyobb ragtapszt, és altatáshoz leragasztom a bimbókat. Vagy ez nagyon hülyén hangzik? Más tanács esetleg?

Bogárka (29)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jóestét!

Kisün!
Nagyon jót nevettem azon amit írtál:-))

Neet!
Neked is köszönöm a biztatást!

Manóka!
Mivel mostad ki a rucikat?
Mármint azzal a mosószerrel amit ti is használtok, vagy vettél valami mást?
Hány fokon mostál?
Tényleg akartam kérdezni neked van ezekszerint egy listád?
Csak mert azt lehet, hogy elkérném?..

Bogárka!

Üdv. Sajna én nem tudok neked segíteni!
Hogy vagytok?

Manó
manó27

Jucus!
Én is voltam dokinál, kb. 6 körül, és képzeld, én is azt akartam elmesélni, h tök rendes volt!!! Kép Férjemék is jöttek, és nem tom mért, de be akart jönni, tehát jött az egész család...Na, nagyfiamnak több sem kellett, elkezdte fárasztani a dokibácsit...elég nagy dumás, és imádja a dokikat!!!ha nem őt bántják! A végén úgy kellett kirángatni a rendelőből... ja, és megkérdezte, amikor hátramentünk, hogy jöhet e ő is, és hát mit mondjon erre az ember??? hüjjje apja nem talált volna ki vmi érdekeset...hát jött...amikor dokibá elkezdett vizsgálni, rákérdezett, hogy most mit csinál...Kép emlékszem, még a 3. hónap környékén egyszer el kellett hoznom, de az több, mint fél éve volt, akkor nem kérdezte meg, hogy mi történik...hát ennyit "nőtt" fél év alatt)
De minden szupi volt, kaptam augmentint a melleimre, és azt mondta, h a ronda, piros csikok el fognak múlni!!!
Ja, és nem lesznek ám olyan csúnyák a muffinjaim!!! Kép viszont láttam a honlapodon, a muffinos könyvedet, és ott épp egy sós muffin recept volt...szóval te süthetsz sósat!! És sztem egy gyorstalpalós dekopács tanfolyamot is tarthatsz majd a talin!!!
Bogárka!
Az én fiam az anyajegyeimet kaparássza nyugtató gyanánt, és én is gondoltam már rá, hogy leragasztom ragtapasszal!!!!Vagy elmegyek sebészetre és leszedetem őket! Ezt persze a mellbimbóval nem érdemes...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv!

Az újságot nagyon megköszönném!De ha minden igaz akkor szombat volt 19-én.Az nem baj?

Jucus
20170114224602

Zsanci! Kép
Igen, azokat azért nem szívesen szedetném le... Jól jöhetnek még Kép
De akkor a ragtapszt megpróbálom, bár biztos lesz hiszti ezerrel, de most ez fontosabb - ez van.

Manó!
Köszönöm a kérdésed, egyébként nagyon jól vagyunk, szinte egész nap kint a kertben, amit mindketten nagyon élvezünk, bár én már kicsit unom néha a homoktorták gyártását Kép, Petra viszont fáradhatatlan.

Jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka, ne félj, gond nem lehet, a mellbimbócsavargatás koraszülést tudtommal nem okoz, max egy kis összehúzódást, de az sem jelent veszélyt, ha a baba még nem érett a kijövetelre
láttad az én példámat, Istit alig lehetett kifüstölni Kép szóval ha a babó benn akar maradni, akkor marad is! ha ki akar jönni, akkor meg vissza nem lehet tartani Kép
na de legfontosabb: ha neked kellemetlen, próbáld meg Petrát szép finoman leállítani
mi lenne, ha adnál a kezébe valami plüssállatkát, azzal, hogy "Petra altassa el, úgy, ahogyan Te altatod őt"
ez csak ötlet, semmi tapasztalatom nincs, csak nagy a szám Kép

votiv 8)
votiv

Csatlakozom a cicibántó Kép gyermekek anyjainak csapatához: Eszti körömmel markolász Kép, rákényszerít, hogy ne felejtsem el a manikűrözését. Kép Hetente 2x vágom a körmöcskéit, de nagyon gyorsan nőnek! Vagy pont ezért???
neet
neet

Jucus, akkor a 20-ai újság lesz az, ok? és mi érdekeset találtál benne?

votiv 8)
votiv

eszembe jutott..
CICILESZÍVÁS: mikor nekem volt mellgyuszim, brrr, és semmi sem segített, akkor végső elkeseredésünkben papa megpróbálta. hááát
semmi szexi nem volt benne
de nagyon nem fanyalgott
azért én inkább leállítottam

Zsanci, hogyhogy augmentint kaptál? az antibiotikum, méghozzá a durvább fajta, ami még az ember gyomrát is megviseli, miközben "gyógyít"
én is ezt kaptam a mellgyuszira. ezek szerint a piros csíkok gyulladás jelei? jaj, szegényke, együttérzek

votiv 8)
votiv

csak hogy dicsekedjek picit, Isti szopi közben simogatni szokott, szépen, finoman
de azért ha megnőnek a körmecsei, már az se igazán kellemes Kép
a manikűrt meg állati rosszul viseli, hjajj
én is leizzadok, ahogy a mm x mm "körmeit" próbálom a lónagy csipesszel nyírbálni...
az álmában levágósdi se jön be nála, mert abban a pillanatban felkel, hogy elkezdem piszkatúrázni, szóval nem éri meg.
no és a lábujjkörmök...???
halljak már valakitől egy sikersztorit, szupertitkos csodafegyvert, felülmúlhatatlan módszert vagy ilyesmit!

votiv 8)
votiv

Votiv!

Panna születésnapja és elfelejtettük beszerezni az aznapi újságokat.Sománál is eltettem őket és majd a többi emlékkel együtt megkapja a 18.szülinapjánSzóvel ezért hajkurászom a febr.19-ei újságokat!

Jucus
20170114224602

Neet!
Petra is így kezdte anno Kép

Votiv!
Megpróbálom ezt is köszi, ez aranyos Kép. Csak az ilyen megbeszélős dolgokkal mindig az a baj, hogy fél percig figyel rá, aztán automatikusan csinálja a megszokott dolgot. Mondtam én már neki, hogy fáj a Kistesónak (akit imád), és akkor pár percig csak simizte, de aztán elfeledkezik magáról.
És köszi a bíztató szavakat is! Kép

Ja, egyébként "papa-szopi" nálunk is volt, mikor 15 hósan először elutaztunk Petra mellől egy éjszakára. Akkor döbbentem rá, hogy még igazi mennyiségeket kortyol a kiscsaj, ugyanis már estére bedurrantak a cicik - akkor próbált meg a párocskám segíteni, de elég fura volt a helyzet - aztán hajnali kettőkor meg fél órát álltam a kád fölé görnyedve és préseltem ki a cicikből a sok tejet Kép

Jucus!
Ugye jó emlékszem, hogy most vasárnap (10-én) van börze az FMH-ban 9-től. Csak mert ez itt a babaneten nincs fent, de Te mintha ezt írtad volna.

Mostmár tényleg megyek aludni.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv,
mi szopi közben szoktuk vágni a körmeit, párom vágja, én szoptatok, Dóci eszik Kép szóval ez a munkamegosztás szuperül bejött Kép

UTAZÓÁGYasok, KÉRDÉS: ti mit szoktatok a baba alá rakni, a műanyagra rá? Mert matracot azért nem szeretnék magammal cipelni.

vera
kisün

Papa-szopi kérdés: és mi lesz a tejjel? Ott egy köpőcsésze, vagy megissza? Ne röhögjetek, számomra ez kimeríti az elképzelhetetlen fogalmát.
Eszter mostanában két kézre fog, mintha üvegből inna, nagyon édes! És vettünk neki rágókát, mert többek közt a bal felső 3as vagy 4es (??) foga helye nagyon kidudorodik, és tök fehér. Kép A vízzel töltött hűtős rágóka nem túl jó, unokatesó fogak nélkül is szétrágta és kifolyt a víz. Kép

Lábkörmök: eddig csak a nagylábujjon kellett vágni, hát, kihívás, de azért megy. De én a saját ollómmal vágom, csak (mint magamnak is) a homorú résszel a domborút, ha ez érthető így. (Amerre az olló görbülete megy, az pont háttal van a köröm görbületének, így a megszúrás kizárva.)

neet
neet

Szép jó reggelt mindenkinek!

Manó!
Én egyelőre nem vettem más mosószert, folyékony Perwollal mostam ki a rucikat. Különválogattam a fehéreket és színeseket (nagyrészt rózsaszín és sárga), tegnap az utóbbiakat mostam, 40 fokon. Szerintem most a fehéreket is 40 fokon mosom ki, mivel még újak, és úgyis kivasalom őket, az fertőtleníti. Aztán majd ha meglesz Emma, és lekajálja, stb. akkor jöhet a 60fok. Ja, öblítőt nem raktam a gépbe!

Lista: én is kaptam, remélem megvan még a gépen, ha kéred megnézem, és elküldöm!

Muffin: nekem vannak sós muffin receptjeim, süthetek azt, nagyon fini egy jó kis salivalKép

manóka 35+2

Kép
Kép
manoka11

Bogárka!

Most néztem meg a noteszom, 10-én, vasárnap lesz a börze az FMH-ban, 9-13-ig.

Kép
Kép
manoka11

Zsanci!

Ideírom a nevét, a homeopátia lapon fenn van az elérhetősége, ezért gondolom nem követek el nagy hibát...

Dr. Kürti Katalin (XII.ker.)
Bejelentkezés reggel 8-9 között a 375-7536 telefonszámon.

A pontos címre nem emlékszem sajnos, de ezt biztos elárulja Neked telefonon. Egyébként emlékeim szerint kicsit szigorúan beszélt velünk, de a babával gyengéden bánt és elsőre (mint már írtam, nagyon gyorsan) tudott segíteni.

pingvin
pingvin

Lányok!

Egy jó kis tészta salátáhiz mit szóltok?Vigyek azt a talira?

És szerintem mindenki rakjon magára egy kitüzőt a nickjével meg a rendes nevével,mert magamból kiindulva nehéz lesz a neveket és az arcokat összepárosítani.Neet után szabadon akár egy színes post- it (így kell írniKép)is megteszi.
És kb.hányan leszünk?
Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Csibe

Gondoltam, hogy azért nem jöttél, mert nem tudtál! Én is elég fáradt voltam reggel, úgyhogy azért nem eredtem a nyomodba én sem. Az első éjjel nem aludtam túl sokat, még bennem volt az élmény, aztán délelőtt próbáltam volna pótolni az alvást, de az a jövés-menés ami ott a kórházban hajnaltól van... takarítás, ilyen vizit, olyan vizit, stb. Ezért gondoltam, hogy te sem érsz rá, főleg, hogy már készülsz haza. Kép Mégegyszer gratula a Kiscsibéhez! Kép Kép

Lányok!

A babák mikortól alusszák át az éjszakát? Mert Bendegúzzal kétszer kelünk, egyszer éjfélkor, egyszer 3-4 között és múlt éjjel a második ébredésekor 2 órámba tellett, mire visszaaltattam, és már most ki vagyok ettől. Bíztassatok, van remény, hogy hamar változik a helyzet?

Amúgy nálunk a védőnő tök normális, nem ad hülye tanácsokat, annál inkább a gyerekorvos, szóval tök érdekes, hogy nálunk a védőnő a normálisabb.

Meg mi van akkor, ha fáj a mellem alja, de nem kemény és csomókat sem érzek benne?

ruz
ruzicsky

Ruz!

Ez a 2x-i kelés tök jó!Van olyan baba aki 2 óránként kell!Úgy hogy ne tessék türelmetlenkedni!KépVigasztaljon,hogy 18 évesen már nem fog felkelni,legalábbis nem kellesz majd nekiKépNekem is ez lebeg a szemem előtt ha valamitől ki vagyok!

Jucus
20170114224602

Jó reggelt!

Bogárka!
Köszönöm a meghívást, de szerintem most nem lesz aktuális, ha jól emlékszem, az szülős-családos-látogatós hét, ráadásul AFP-t is akkor veszik le. Ha kiderül bármi változás, akkor írok mindenképp, ha nem, akkor majd legközelebb nanáhogy KépKép

Green, Votiv, lencsések!
Lééccciléécciléééccciii!
Vegyétek ki, biztos van pótszemüvegetek (kötelező elem lenne lencse mellé), és tényleg szar lehet, ha az erőlködéstől elmászik, vagy kicsúszik, és ott kell keresgélni, ráadásul sérülést is okozhat, na meg mi van akkor, ha ne adj' Isten bármi okból altatni kell? Akkor sem maradhat bent, és hallottam olyanról, aki elfelejtette, hogy egyáltalán bent van.

Puszapá

Sisotris
14.0

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Tegnapi 15:06-os üzenetem eleje (most látom), lemaradt. A lényeg, hogy nem a dokim külsejét néztem, meg úgy általában nem a dokikét nézem, eddig kb. egy doki tetszett, az is Ross doktor volt. Kép mindegy is!

Manó27! Én is ilyesmikben gondolkodom ám Kép

MINDENKI! én most ma már nem fogok írni, és utána elhúzunk Angliába egy kis időre. ígérem, hogy nem fogok visszaolvasni, mert nem lesz rá időm!
nagyon klassz összejövetelt kívánok nektek!

a babásaknak meg jó szülést!

Ancsipancsi
21+1

ancsipancsi

Csajok!

TÖRÖLTÉK A PROFILOMAT!!!! Újat kellett csinálnom!
És nem én vagyok az első, akivel ez megtörténik (Beat, Siso is). Valami rosszat tettem???
manoka

Ja, és mondjuk jó lenne tudni, hogy ez csak valami rendszerhiba, vagy valamiért nemkívánatos személy lettem a Babaneten?!

Green, Bori!
Jelentkezzetek! Vagy bejött a hidegfront?
manoka

Manoka!
Engem is töröltek, de újracsináltam a profilt, szóval többen is nemkívánatos személyek lettünk...

Neet!
Amikor jön a fog, akkor nem beduzzad és piros lesz az íny? Mert fehéres részeket én is látok rajta, akkor ez már beindult fognövekedés lenne?

Körömvágásra én is örülnék ötleteknek, mert mi is hetente 2x vágunk, és nagy küzdelem mindig. Alvás közben nem lehet, mert felébred rá, szopi közben se bírjuk, mert akkor meg annyira kalimpál néha, izeg-mozog, hogy elég veszélyes lenne. Mi végülis megvettük a lekerekített végű ollót, eddig bevált.

Pik-nik:
Én sajnos nem tudok muffint sütni (viszont nagyon szeretem), inkább valami sósat tudnék készíteni... pl. sajtos-sós rúd.

Blaye
blaye

Sziasztok!
Nem nagyon tudok visszaolvasni, néhány napja valahogy semminek nem jutok a végére, tök kupi van a lakásban és a takarításig még el sem jutok, nem tudom mit csinálok egész nap!
Sajna elég vacakul vagyok! Pajzsmirigy hormonszintem az egekben van, reggel úgy ébredek, hogy a pulzusom 120, remeg a kezem és marékszámra szedem össze a párnámról a hajszálakat, plusz egész nap ömlik rólam a víz! Na, horror ennyi! A rossz az egészben az, hogy a gyógyszert is meg kellett emelni, ami nagyon nem jó Timinek és bennem van a félsz, hogy ha még tovább kell emelni az adagot, akkor nem szoptathatok!Kép

Talival kapcsolatban nem ígérek semmit! Elég zűrösnek ígérkezik pont az a hét: UH szűrés, oltás is be van tervezve, meg meglátom, hogy leszek, remegő kezű idegbetegként nem akarok odamenniKép!
Kisün! Áll még a pályázat a fuvarra? Mert, akkor mi jelentkeznénk Timivel, ha más nem jelentkezik és útbaesünk! Hengermalom út közelében lakunk!
Ja, és sajtos rudat sütnék, ha az jó!?

Timi estétől 12 órán keresztül aludt, már én keltettem 9-kor, mert kicsit soknak éreztem! Úgy néz ki hason bármeddig el tud aludni!
Hajfájás elmúlt, legalábbis azthiszem! Megmaradt viszont az unatkozós sírás este! És egyre gyakoribb, hogy nem tud elaludni és azért sír, ha meg sikerül, 5 perc után felriad! Az egész nap szinte így zajlik! Nem tudom, hogy ez normális -e?

Körömvágás: Timinek a lábán még eddig egyáltalán nem nőtt a körme a kezén viszont annál inkább!

Ruz!
Nekem a mellbimbó alatti területen fájt egyszer a mellem! Timi nagyon beharapta többször és attól volt! Garmastannal kenegettem, meg 1x-2x kihagytam azt a mellemet a szopiból és rendbejött!

Üdv
Ildi

Ui: Engem is töröltek! Most regisztráltam újra magam!!!Kép
ildi76

Sziasztok !

Úgy látszik mindenkit töröltek ...

Még mindig egyben . Ez már a hidegfront ? Mert akkor nem jött be..., most megyek eszem egy kis chillis babot hátha Kép

Szandra
39+3

Kép
Kép
greenolive

Húúú, de mérges vagyok!!! Kép
Írtam egy tök hosszút, erre bejön, hogy hibás azonosító stb. Persze "küldés elhagyása" gomb, és az egész elszállt. Azt hittem engem is töröltek, de kiderült mégsem.
Na most ezt megpróbálom elküldeni, aztán folytatom...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok!
Votiv!
az augmentin azért kell ,mert áll. a csikos mellgyuszi az bakteriális...egyébként azt mondta a doki, h elég akkor kiváltani, ha megint lázas leszek...addig önző módon szoptassam, ahányszor csak tudom...Kép
Ja, mi is úgy vágtunk körmöt, h én szoptattam, apa meg vágott...most 2,5 évesen, szinte lehetetlen levágni...a hajmosásról és fogmosásról nem is beszélve!! Hogy mi lesz majd a picivel???? már előre félek!!!
Pingvin!
Köszi a nevet és tel számot. Róla én is azt hallottam, hogy NAGYON morcos tud lenni...

Én is gondolkoztam, h kell e majd kitűző... de ha nincs, akkor máris van egy jó, ismerkedős játék...Kép metodika órákon nagyon szerttték az ilyet!!!

Tegnap megmértem magam a dokinál...most már tudom miért nem férek még mindig a gatyámba...kb. 8-9 kg-t fogytam. Maradt még 5kg... Nincs több csoki!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

sziasztok!
engem is de-aktivált a rendszer...én sem vagyok elég jó!! Kép
Blaye, Ildi!
A sajtos rúd féle NAGYON jól hangzik! Imádom!!!
Ildi!
Neked JOBBULÁST kivánok!!! És remélem nem kell emelni a gyógyszer adagodat!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na, jó csak valami aktiválási kódot kértek.

Akkor megpróbálom összeszedni amiket írtam az előbb...

Manoka!
Köszi a börzés választ, én ott leszek, megpróbálok korán menni, de ez biztos nem 9, inkább fél 10-10.

Csajok!
Akkor a muffin legyen inkább édes, nehogy minden csak sós legyen Kép
Jucus!
Tésztasali jól hangzik, én szeretem Kép Tegnap az volt a vacsi!

Egyébként, ha mindenki jön kb. 20 mama lesz, 11 baba, 4 nagyobbacska gyerkőc, és 9 pocakbébi. Úgyhogy lesz élet rendesen Kép

Ildi!
Szerintem inkább jó terápia lenne a "remegő kezedre" ha eljönnél. Biztos nagyon jó lesz a hangulat, röhögünk majd sokat Kép. Nehogy emiatt otthon maradj!

Zsanci!
Leragasztottam! Először röhögött, aztán rájött, hogy komoly, akkor hisztizett egy sort, hogy "cici nincs, cici hol van?", megpróbálta lekapargatni, de mikor mondtam, hogy fáj, akkor rájött, hogy ez véresen komoly, és már nem hisztizett, hanem sírt. Nekem meg a szívem szakadt meg, de tudtam, hogy most kell erősnek maradnom. Akkor szorosan magamhoz húztam, matatott a nyakamon, arcomon, végül a számban kötött ki a keze, majd pillanatok alat elaludt. Hát lesz még egy-két menet, érzem, de nem adom fel! Kép

Neet!
...lenyelte Kép. Ez nagyon gáz?

Bogárka (29)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Remélem nem lesz semmi baj...!!!És nem éri a kis lelkét semmi komoly sérülés!!! Kitartás!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép []íłŁ$$>;@&# !!!!!!!!

Tegnap nem volt elég újra regelnem? Hátezaztán mindenneka teteje! Azángyuktérgyekalácsát, aztafűzfánfütyülőt, megnőnebejazorralika!

Nnna.

Szóval piknikre van tutkó receptem, nagyon gyors!

Amennyi túrót, annyi lisztet, annyi vajat egy kis sóval összegyúrunk, kinyújtjuk, apró pogikat szaggatunk, tetejét megkenjük tojással, teszünk rá reszelt sajtot/köménymagot/mákot/szezámmagot (persze külön-külön Kép), száraz tepsire rakjuk, és forró sütőben megsütjük.

Remélem bejön!

Green, örülök, hogy egyben vagy Kép, Borinak meg szorítsunk, hátha..

Most keltett fel szépséges álmomból egy fránya riasztó, természetesen amióta fent vagyok, bőszen qssol...

Pusztok!

Sisotris
14.0

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Szasztok.

MÉG JÓ, HOGY ELOLVASTALAK BENNETEKET, MIELÔTT ÍRTAM. ÉS CSELESEN ELMENTETTEM, AMIT. MERT ENGEM IS TÖRÖLT A LÁNGÉSZ BABANET. OSZTOM SIS ÜZENETÉT IS AMÚGY. Nnnaszóval:

Még egyben, csak volt egy szabad délelôttöm, és elmentem cipôt vásárolni. Persze nem sikerült, úgyhogy inkább vettem pelenkát meg homokozólapátot. Majdnem ugyanakkora élmény. Kép)
Na, úgy tünik, a csípôs most nem jött be, a front meg nem elég hideg. 22 fok van, ez inkább majdnem meleg.
Viszont a szél nem semmi, aminek hatására Ábel se tegnapelôtt nem aludt délután, se ma nem fog, legalábbis nagyon úgy néz ki. Kép

Vera,
utazóágyba én egy felnôtt lepedôt tettem mindig, 2-be vagy 3-ba hajtva, és arra a gyerekét. Mostanság már csak a felnôttet. Vagy törölközôt, és arra a gyereklepedôt.

Bogárka,
csak így tovább. Szegény biztos ki lesz borulva egy pár napig, de aztán csak beletörôdik.

Bori 39+5 (sóhaj)
borri

Ja, és körömvágáshoz én is a tompavégü ollót javaslom, amíg nekünk nem volt, folyton paráztam, hogy megszúrom, belenyúl, stb. Merthogy kapálózott rendesen, és most is. Hajmosás, fogmosás dettó.

B.
borri

brrrrrrrrr
neet

grrrrrr
neet

Na. Pedig már haladó felhasználó voltam a sokszáz levéllel. Nygem...
neet
neet

Gyorsan írok 600 levelet, és megint HALADÓ leszek!!! Kép
neet
neet

Már csak 595öt kell írnom..
Szeretitek a kókuszbombát ahogy én csinálom? Szerintem király. Kép
Nem ígérek semmit, de asszem viszek a buliba. Kép
Innivalót viszont hadd ne cipeljek, mert nagyrészt gyalog fogok menni, azaz BKV. By the way, senki nem akar a Camponás buszmegálló körül előtalizni? Mert ahogy olvasom, mindenki valakié... azaz szinte mindenkit visz valaki. Mert akkor én csak állok-állok ott, lehullanak a levelek, megint tél lesz... majd rájövök, hogy Eszti már gyalog hazamegy. Kép
neet
neet

T. Kollega!
Nem lehetne inkább tömbösíteni az elmúlt hónapok hozzászólásait, ahelyett, h kivagdosgat a rendszar? Köszi!
neet
neet

proba
kisün

Blaye!
Mivel én is első gyermek első fogacskájával szemezek, ill. annak helyével, hasonlóan tapasztalt vagyok, mint te. Kép Passz. Asszem, ha fehéredik, az már jelent valamit, nagyon büszke vagyok rá (egyedül az én érdemem ugye..) de nagyon nem bánnám, ha nem rágcsálna, szóval nem sürgetem a növését. Kép

Jucus!
Milyen az a tésztasali??

Blaye és Jucus! (2 in 1)
Jó ötlet, ha hoztok sósat, úgyis mindenki az édesre gyúr, a tiétek lesz a kedvenc, ez így szokott lenni.

Kölyökpezsgőt hoz valaki? Kép Kép Kép

Bogárka!
Elvesztettem a fonalat. Ki nyelt le és mit? Kép
neet
neet

Neet! Kép

Tényleg idegesítő! Viszont így legalább egyenlőség van KépKépKépKépKép

Sisotris
14.0

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

azért az agyamat eldobom, hogy nincs olyan nap, hogy ez a kib.....tt babanet valami miatt ne szórkozna!!!! Arról nem is beszélve, hogy a szerkesztő természetesen b....ik válaszolni mindenféle levélre KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ildi,
akkor felvettelek fuvarlistára, mely így meg is telt Kép Én Ábel Jenő u., szóval igen közel Kép
Majd részleteket megbeszéljük, küldök telefonszámot.

vera
kisün

Neet!
Én csak annak örültem, hogy új felhasználóból végre csak simán felhasználó lettem, de most én is előről kezdhetem az egészet...
Sajnos én nem a Campona fele fogok jönni...
Viszont jó hallani, h te kókuszbombát fogsz csinálni!!!! Egyre inkább motivál a tali!!! Kép Én banános muffinnal leplek meg majd titeket!!! Nem olyan rossz...
Már alig várom!!!!
Most lépek a nagyért a bölcsi-oviba!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sisotris,
egyenlőség nincs, mert te már pl. felhasználóbb vagy, mint én Kép

ancsi,
jó utat, vigyázz magatokra!!! Kép
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?