Sziasztok!
Nem nagyon tudok visszaolvasni, néhány napja valahogy semminek nem jutok a végére, tök kupi van a lakásban és a takarításig még el sem jutok, nem tudom mit csinálok egész nap!
Sajna elég vacakul vagyok! Pajzsmirigy hormonszintem az egekben van, reggel úgy ébredek, hogy a pulzusom 120, remeg a kezem és marékszámra szedem össze a párnámról a hajszálakat, plusz egész nap ömlik rólam a víz! Na, horror ennyi! A rossz az egészben az, hogy a gyógyszert is meg kellett emelni, ami nagyon nem jó Timinek és bennem van a félsz, hogy ha még tovább kell emelni az adagot, akkor nem szoptathatok!
Talival kapcsolatban nem ígérek semmit! Elég zűrösnek ígérkezik pont az a hét: UH szűrés, oltás is be van tervezve, meg meglátom, hogy leszek, remegő kezű idegbetegként nem akarok odamenni
!
Kisün! Áll még a pályázat a fuvarra? Mert, akkor mi jelentkeznénk Timivel, ha más nem jelentkezik és útbaesünk! Hengermalom út közelében lakunk!
Ja, és sajtos rudat sütnék, ha az jó!?
Timi estétől 12 órán keresztül aludt, már én keltettem 9-kor, mert kicsit soknak éreztem! Úgy néz ki hason bármeddig el tud aludni!
Hajfájás elmúlt, legalábbis azthiszem! Megmaradt viszont az unatkozós sírás este! És egyre gyakoribb, hogy nem tud elaludni és azért sír, ha meg sikerül, 5 perc után felriad! Az egész nap szinte így zajlik! Nem tudom, hogy ez normális -e?
Körömvágás: Timinek a lábán még eddig egyáltalán nem nőtt a körme a kezén viszont annál inkább!
Ruz!
Nekem a mellbimbó alatti területen fájt egyszer a mellem! Timi nagyon beharapta többször és attól volt! Garmastannal kenegettem, meg 1x-2x kihagytam azt a mellemet a szopiból és rendbejött!
Üdv
Ildi
Ui: Engem is töröltek! Most regisztráltam újra magam!!!