Új privát üzeneted érkezett!

Oxika!

nem vagyok egy egyszerű eset,jobban jársz így,hidd el!Gyereküléseket be meg kipakolni,alkalmazkodni egymáshoz stb...Igy csak apát ugráltatom majd!

Lindi!

Küldj egy emilcímet ,hogy tudjak képet küldeni róla.Egyébként XI.ker.Sztregova utcában lakik a kenguruKép

Zsanci!

Én is ma megyek valamikor a dokihoz.szopi függő,hogy mikor érek oda.

Jucus
20170114224602

Jucus!
Itten van az Emil címem: ildi142@freemail.hu
Ha teccik má menek is érette.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
Most néztem utána (akkoriban még írtuk), Eszter 2 hósan majdnem grammra annyi volt, mint a te Grétid! Most is a vékonyabb kategória (értsd: nem olyan hurkás, h megáll közte a pelustartalom), de szerintem ez nem baj. Eszik, alszik rendesen, addig nincs gond. A védőnéni is azt mondta, s ő jókat mond. Most olyan 6 kiló körül lehet, és már majdnem 4 hós. Asszem a hasonkorú babák már 7 kg felé tartanak, lásd Istit és a többieket.

Jucus!
De jó, hogy jöttök! Kép
Ápr.27, szerda du, ugye ez nem változott? ÉS nem is fog? Kép

Ancsi!
Igen! Balcsi!Kép

Siso!
Tőlem, felezhetünk. Csak valamelyikünk nyerje meg. Kép
neet
neet

Nagyon köszönöm Manóka és Duo!

Én sajna nem értek az értékekhez..
A súlya: 1450 gramm volt tegnap....
Ma már 2 fagyi után biztos több:-))

Jucus!
Én teljesen beájultam ezektől a tárgyaktól amit csinálsz!
Valami eszméletlenül gyönyörű!
Énis ezt szeretném csinálni miután elmegyek jövőhéten táppénzre, ezért lenne egy pár kérdésem hozzád!
Fáraszthatlak???

Csibe!

Jó, hogy itt vagy végre!
Gyönyörű a törpe!

Green!
Te is nagyon eltüntél!

Neet!
Hát sajna ostor ügyben nem tudok segíteni:-))
manó27

Lányok!

Tudom, hogy ezt nem lehet kiszámítani, de ha már most fejvégű akkor az már ugymarad ugye????

Manó27

(30+4)
manó27

Manó!

Köszi és fárassz nyugodtan!

Lindi!

Mélek!

Jucus
20170114224602

Jucus!
akkor lehet, hogy tali? Kép Én nem tom mikor megyek, nálam inkább papafüggő. 4-kor indul a nagyért, kb. 5-re itthon lesznek, és utána mehetek!
Tényleg szép dolgokat művelsz! Gratula! Én is próbálkozom ilyenekkel, de vhogy nem jön össze...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jucus!
Megkaptam, válaszoltam is.
Azt meg tényleg el is felejtettem mondani, hogy nagyon klassz dolgokat csinálsz. Én is úgy csinálnék, kisebb próbálkozások voltak is, de most végképp feladtam, legalábbis egy ideig. Örülök, hogy élek.
Míg anyuméknál laktam mindig néztem a Spektrumon egy műsort, ahol ilyen dolgokat csináltak.

KépKép
KépKép
lindicita

Jucus!
De jóóó! Mármint, hogy jöttök! Kép A dátumot már többen megírták, remélem nem változik (hacsak nem zuhog az eső)! Az emilt meg sztem elküldtem Neked is, abban benne a cím, meg az útvonal, de ahogy ígértem megpróbálok majd térképet is küldeni.

Neet!
Tök jó az álom, csak sajna nincs akkora asztalunk, amit ennyien körbe tudnánk ülni Kép. Úgyhogy itt meg is ragadom az alkalmat, hogy megkérjek Mindenkit, hogy ha esetleg tud fűre leteríthető pokrócot, ilyesmit hozni, akkor hozzon! van néhány kerti szék meg pad, de talán így kényelmesebb.

Manó!
Igen nagy a valószínűsége, hogy így marad. Már nincs olyan sok helye bukfencezni Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Blaye!
Ha beférek és útba esek (II.ker. Bimbó út teteje) akkor szeretnék veled menni.

De Margarétám olyan kiszámíthatatlan, van, hoyg egésznap meg se nyekken, máskor meg megy a nyávogás egész nap. Lehet egész nap csak a babát fogom ringatni. Így is van értelme menni?

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci!

Mostanra nálunk is apafüggő lett a dokilátogatása mert apa most el KIKAba rendet tenni,mert már 3 hónapja várunk Soma ágyára és most is rosszat hoztak meg és nem is hívtak fel és...brrrrrr

Bogárka!

Igen megkaptam az itinert,de térkép jól jöhet még!És mit süssek?Sósat vagy muffint vagy ...?

Jucus
20170114224602

Jucus!

Nagyon köszönöm a segítséged!
Az lenne az első kérdésem, hogy a képkereteket hol veszed?
Mármint van erre valami speckó hely vagy csak a hobby bolt a beszerző hely?

Illetve látom, hogy ilyen régi hatásúképkereteket illetve órákat készítettél ez csak a laktól ilyen???
Mármint ilyen repedt hatású..:-)

Bocsi ha bugyután hangzik amit kérdeztem...

Manó
manó27

Bogárka!

Akkor énis megyek és énis sütök valamit, beszéljük meg ki mit szeretne hozni??
nehogy mindenki muffint süssön:-)))

Én a 21.kerből megyek valszin kocsival.
Nagyon szívesen elviszek bárkit!!!

Jaj és köszönöm Bogárka a biztató szót a megfordulásra. Remélem, hogy már nincs hely:-)))
manó27

Manó!

Szívesen válaszolok itt is,de ne offoljuk szét a topikot szerintem.Irj a jucusmamus@freemail.hu- ra ha van még kérdésed!
De:van tuti beszerző helyem,olcsóbb mint a hobbybolt és a neten is lehet rendelni ,nagyon kedves a csaj!

Repedések:valóban a repesztőlakktól ilyen de ebből is több típus van,több féleképpen repesztenek.A többit priviben,ok?

Jucus
20170114224602

Most olvasom, mit írtatok rossz emberekről....
pedig én feltöltöttem a képem:-(
Akkor most féljek??
manó27

Jucus!

ok! Írok máris!
és bocsi mindenkitől, hogy erre rákattantam:-))
manó27

Mi van?Mit csinálnak a képeinkkel?nem látom,hogy hol van szó róla!

Juc
20170114224602

Lindi, ne igzulj! A nagykönyvben is 100-150 g az ideális súlygyarapodás.

Jucus, ez szuper jó hír, hogy jöttök! Addigra igérem rendesen kitalálom mire értettem a hös megnevezést. Kép

Neet, ha gondolod megkérdezem a József körúti lovasboltban az ostor árát, hátha van kismama kedvezmény.Kép

Csibe, nagy gratula a kiscsibéhez!
zanza

tetszett igazán eddig a külseje, leszámítva talán Ross doktort ;-)
A másikat meg még életemben nem láttam, de ha olyan rendes, mint az enyém, akkor okker. Nem kell, hogy helyes is legyen.

Manó27! A decoupage-ról annyit, hogy én is belevágtam anno, és mint minden művészkedés , ez is tetemes lóvéba kerül Kép . szóval nem lehet kicsiben csinálni! Elmondhatom még azt is, hogy az embert elkapja a gépszíj, és végül mindent kopácsolni akar Kép , ráadásul én még üvegfestek is, meg olajfestek is, és otthon már kaptam ultimátumot, hogy inkább ajándékba fessek, mert túlságosan be van már minden virágozva. Ráadásul a polc is leszakadt, amin az üvegcuccok voltak, úgyhogy azoknak is lőttek. Na de persze nem akarlak lebeszélni, mert alkotásra marha jó!!!

Képkeretet és ilyen cuccokat tudsz pl. venni a Fakézben (a Kosztolányiról nyílik az utca), asszem honlapjuk is van, de a Móriczon lévő művészellátóban is. Órasablon is van, meg sok szalvéta, stb. Majd Jucus eligazít, ne félj Kép

A régi hatást pedig repesztő lakkal, vagy festékrepesztővel éred el. Én a lakkot használom, akkor maga a fényes réteg repedezett, ez sokkal szebb. De a repesztő festék is kafa, csak marhára tudni kell eltalálni, mert a színeket el lehet tolni Kép

ancsipancsi

Lányok!
Van egy felesleges, vadiúj Hauck márkájú Micimackós pelenkázó táskám, sötétkék.
Érdekel valakit?
Ajándékba kaptuk a múlt héten, és csak az én agyalágyult unokatesóm gondolhatta, hogy egy 2 hónapos gyerek mellé nincs már pelenkázótáskánk.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
mennyi az annyi? (táska)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nem tudom ennyi az eredeti ára, mert ajándékba kaptuk.
Mennyit ér meg neked?

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi: Engem érdekelne, tudsz róla képet küldeni?

KépKép
oxigen
Györköny

Csibe!
Gratula, nagyon édes!

Ada!
Hát az április 27. nagyon sokára lesz, ha csak ott találkozunkKép 13-án hányra mész NST-re? csak mert nekem is aznap lesz az első, 4-re kell mennem a Bártfaiba,

Lindi!
Szerintem a hízás-ügy miatt ne aggódj, a lényeg, hogy Gréti jól van. Nekem anno anyósom fárasztotta folyton azzal a sógornőmet, hogy a kislánya olyan vékony, és biztos nem eszik eleget, sőt még most 2 évesen is azt mondja, hogy milyen vékony és kicsi. Dehát az csak nem baj, ha nincs elhízva!Kép

Van képed a táskáról? Engem lehet, hogy érdekelne.

Manó!
Én megkérdeztem a szonográfustól a legutóbbi uh-n, ő azt mondta, nem valószínű, hogy ilyenkor már visszafordulna a baba, nagyon kicsi az esélye.

Green!
Jelentkezz, ha egyben vagy még!

manóka 35+1

Kép
Kép
manoka11

Lányok!
Én csak muffint tudok sütni!!!!Kép banánosat. de azt ált. elég jó szokott lenni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Akkor indulhat a licit Lindi táskájára!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sajna képet csak holnap reggel tudok feltenni, mert a másik számítógépünk bedöglött, amin a fényképcsináló van, ma este jön a szerelő.

KépKép
KépKép
lindicita

Hali.
Duo, a csípôs Ábelnél bejött, majd meglátjuk, Simit is kipörköli-e Kép). Green tegnap azt írta, holnap jön a hidegfront. Ha más nem, ez a kettô együtt hátha müködik. De úgyis beszámolok, ne aggódj!

Lindi,
szerintem többet ne engedd be a védônôt. Tagadd le magad, vagy mondd, hogy nem érsz rá. Egy barátnômnek is siekrült ily módon leráznia egy túlbuzgó példányt. Tisztelet a kivételnek, de akkora marhaságokat bírnak mondani, hogy az elképesztô. Szerintem az én gyerekemre meg azt mondta vlna a tied, hogy ne adjak neki enni, mert szét fog durranni (volt, hogy 500g-ot hízott egy héten, és nem volt kövér, de télleg!). Szóval ne foglalkozz vele. Én tökre hiszek abban, hogy a gyerek tudja, mennyi kaja kell neki. Perze vannak extrém esetek, de Gréti tökre nem az.
Bocs a szófosásért, de annyi rémtörténet van hülye védônôkrôl, hogy begurultam.

Green???

Bori
39+4 (hihihi-hahaha)
lakibori

Oké, lehet licitálni.
A férjem a hétvégén volt egy pénzügyi tanfolyamon, ott lehetett egy tízezresre licitálni. Ezer forintról indult a licit, ezerrel nőhetett a tét. Az utoljára licitáló vitte a 10ezrest, de aki előtte licitált, annak is fizetnie kellett. 65ezerért kelt el a 10ezres.
Jó, mi?
A táskát meg majd holnap azért nézzétek meg. Nagyon cuki egyébként.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Én nem foglalkozom ugyan ilyesmivel, mint Jucus, Ancsi és a többiek, viszont férjecskéék csinálják az Adeko képkeretgyártó cég inf. hálózatát, és általában onnan veszik a kereskedők is. Szerintem egy próbát megér, ha felveszitek a kapcsolatot.

www.adeko.hu

Sisotris
13+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Huha micsoda licit őrület:-)))
Ez tetszik aranyosak vagytok!

Manóka!
Köszönöm remélem tényleg így marad!
Nálatok mi a helyzet??
Milyen a "munkanélküliség"???
Elvégre te már nem dolgozol ha jól tudom???
mi jót csinálsz mesélj???

Énis márcsak a jövőhéten dolgozom utána összeszedem minden tudásom + a Jucus szakértelmét és nekiállok képeket fabrikálni:-))

Ancsi!
Tündér vagy!
Tudom, hogy sokba kerül, mert már szalvéta technikáztam karácsonyra. De én kitaláltam, hogy mindent kézzel csinálok a Manó tiszteletére (na jó majdnem mindent),ezért most nagy a lelkesedés!
Aztán nem tom meddig ér majd a lendület meg a pénztárca mérete:-))))
manó27

Jucus!

Elküldve 2005 Április 07 csütörtök - 07h 06:
innét olvass vissza!
Érteni fogod!
manó27

Sziasztok !

Egyben vagyok Kép, reggel voltam dokinál , zárt méhszáj .Kicsit magas lett a vérnyomim , 140/90 , de csak azért mert nem szeretem a kórházszagot ( legalábbis szerintem ), azóta már kétszer is mértem 126/77 lett . Szóval minden okés .
Beszereztem előre fél évi kontaktlencse adagomat , ráköttem , hogy úgysem lesz időm elmenni Kép . Van vki aki hord és esetleg abban is szült ???

Csibe !
Graula kiscsibéhez , nagyon édes !

Szandra
39+2 , aki bízik a hidegfrontban

Kép
Kép
greenolive

Green!

Üdv. már nagyon vártunk!
manó27

Greenolive!

Örülök eredményednek, vérnyomás nekem is magasabb dokinál, mint itthon, ez érthető Kép

Kontaktlencsében nem szabad szülni, károsíthatja a kötőhártyát, hiszen erőlködsz közben, valszeg több pislogás, ill. szem-összeszorítás keretében, úgyhogy szerintem inkább hanyagold, de ha megkérdezed a szemészt, ő is ezt fogja mondani! Dolgoztam egy évet Ofotért üzletben, onnan tudom.

Pásztok, mentem főzni, fini karalábéfőzeléket húsgombóccal!

Sisotris
14-1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Green!
Most elkezdett hirtelen lehűlni az idő (még délelőtthöz képest is), úgyhogy hajrá!!! Tuti, hogy a doki miatt volt magas a vérnyomásod, emlékszel, legutóbb nekem is, amikor ő mérte, azóta meg jól lementKép
Én hordok kontaktlencsét, de többen mondták, hogy nem érdemes abban szülni. Ha ne adj'Isten bármi gond lenne, akkor még ne kelljen arra is figyelni, hogy az ki van-e szedve (bőven elég, ha az emberben mindenhol kotorásznak, legalább a szemünket hagyják békénKép) Bár van egy barátnőm, aki abban szült...

Manó27!
A "munkanélküliség" szuper, lassan 2 hete tart. Annyi programot szervezek magamnak, hoyg egyáltalán nem unatkozom. Torna, relax, barátnők, intéznivalók... itthon meg fut a házKép Na viccen kívül, ma kimostam az első adag bébiruhát, és mindjárt összeírom, mit kell még beszerezni.

Lányok,
bocs, hogy off-olok, de nincs valami jó kis házi parktikátok a vasalótalp letisztítására?

Kép
Kép
manoka11

Manó !
Köszi !

Sisotris !
Szemész nekem is ezt mondta , viszont indexes dokit is megkérdeztem szerinte leht nyugodtan . A saját dokimat meg mindig elfelejtem megkérdezni . De akkor valszeg kiveszem majd , kitolási szakasz előtt .

Kép
Kép
greenolive

Mano!
Nyugi, nincs már helye megfordulni, ha már fejjel lefelé van, úgy is marad, 99%. Kép

Ismét egy felesleges csípőszűrés, hálistennek!!! És nem votl senki, csak mi!!! És nem kell többször menni!
neet
neet

Csibe,
szépségességes Kép

Lindi,
csak hogy szörnyülködj: Dóci 2 hónaposan kb. 4000g volt. Kicsattanóan egészséges, teljesen nyugis, átaludta az éjszakákat stb., de lassan hízó. Védőnő szerencsére akkor már nem járt, mert átmenet van régi és új közt Kép Doki viszont azt mondta, hogy mivel egyébiránt makkegészséges, és nő, NINCS GOND, nehogy tápszerre gondoljak. És ezúton szeretném neki megköszönni, hogy még mindig szoptatok (most lesz 7 hónapos a picilány), és még jó ideig fogok is, mert nem ment az idegelés, hogy akkor hozzátáplálás, kevesebb a tejem, még több hozzátáplálás, elapad a tejem Kép Dóri most egyébként 6,5 kg, és még mindig makkegészséges Kép én meg itt duzzadozom az önbizalomtól, hogy SIKERÜLT! Előnye a sok izgulás mellett az volt, hogy viszont hasfájós sosem volt Kép

Jucus,
jó, hogy jöttök!!!!! Kép

Manó,
ez már így is fog maradni, hacsak nem készül extrémsportolónak Kép de NEEEEEEEM!!!!

vera
kisün

Green!
én kivettem szülés előtt a lencsét, mert féltem, h erőlködés közben esetleg elcsúszik (nekem egy csomószor felcsúszik az agyamba Kép)...és akkor tükröt keresni, és kikotorni....brrr. Bár elég kaki volt, h nem láttam.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsancikant !
Na ez az én viszont észre sem veszem hogy bent van , sosem volt vele semmi gond. iszont nélküle vaksi vagyok Kép Ja és én tükör nélkül is kiszedem akármikor . Gyereket meg majd közel teszem , hogy lássam Kép

Kép
Kép
greenolive

Az már a szülés egyik előjele , hogy értelmetlen mondatokat irok ? Kép
Sorry.

Kép
Kép
greenolive

Oxi!

Honnan mész a talira?

Kép
Kép
pipocska

Green!
De jó hallani rólad,aztán írj, ha kettéválni készülsz Kép

Manó11!
13-án reggel 8 Bártfai....kicsit messze van a 4-től. Ha úgy alakul, akkor megpróbálok 9-re odaérni a relaxra, de ez attól függ, hogy 1. Kismukk hogy teljesít az NST-n, 2. dokinéni meddig vizitel és mikor kezdi a rendelést 3. sikerül e félrelökni az előttem nyomuló kismamákat....
Szóval sokismeretlenes az egyenlet Kép

Vettem végre szopcsis melltartót; az aprócskából kicsikké nőtt melleimre 80B-set a C&Aban...olllyan büszke vagyok a méretre, hogy lehet, hogy a dagadástól már a C kellene Kép
(nem kiröhögni, mert -50Al indultam)
ada007

Manóka!
A vasaló lapjára került foltokat fémszálas dörzsszivaccsal vagy finom sóba mártott vattával lehet átdörzsölni, ettől állítólag fényes lesz. Ráragadt műszálas anyagokat pedig úgy lehet leszedni, ha kikapcsolás után azonnal bekenjük gyertyával, és tiszta ruhadarabon többször végighúzzuk. (Idézet a Háztartás A-Z c. könyvből)

Lindi!
Oké, mert mi sokkal messzebb lakunk, egészen Bp közig.határánál, úgyhogy mehetünk arra (valahol a Kapy úthoz közel, ugye?) Ha írsz mélben telszámot, akkor majd felhívlak megbeszélni. És szerintem ne aggódj, ha Gréti meglátja a sok édes babatársát, akkor biztosan vidám lesz egész délután!

És igen, a babák különböző ütemben fejlődnek, nekünk szerencsénk van védőnénivel, mert az ő hozzáállása is ilyen, sőt még radikálisabb: szerinte nyilvános helyen se lefejt tejet kapjon cumiból, hanem bárhol, bármikor cicit. Hát, lehet, hogy én vagyok túl szégyenlős, de azért nehéz elképzelni, hogy senki nem nézne oda.

Blaye
blaye

Ada!
Egyél megint néhány túrórudit NST előtt, akkor biztos aktív lesz KismukkKép Remélem odaérsz, tolakodj csak be előre!
Ne aggódj, én biztos nem röhöglek kiKép Én meg ma vettem észre a pólómon valami foltot, mire rájöttem, hogy az valószínű előtejKép

Blaye!
Köszönöm a tippeket, a sós vattát kipróbálom (a fémszálas szivacsot nem merem), ha nem működik, jöhet a gyertyaKép
manóka

Kép
Kép
manoka11

Blaye!
Sztem a többi ember lenne zavarban. Kép De legalább este lenne mit mesélniük a tűzhely mellett: képzeljétek, egy nő szoptatott a metrón... Hát nem akkora hír, mint hogy melyik sztár kivel és hányszor, de azért...... Kép

Ada!
Haha! Kép Viszont szép növekedés. Kép

neet
neet

Pipocska: Fótról. Még nem tudom merre, de felveszem Votivot is. Jönnél? Honnan? Írj mailt, megbeszéljük!

Én az új védőnpmmel nem vagyok kibékülve. Fiatalabb nálam és nincs gyereke. Volt fent, de majd megnézem a rendelésen is, hátha csak én álltam hozzá kedvetlenül... Az előző védőnőm idősebb volt, de aranyos. Nem terhelt infókkal legalább nem beszélt hülyeségeket Kép

KépKép
oxigen
Györköny

ZSanci!

Voltam dokinál,tök jó fej volt.Kb 3/4 5/kor voltam nála.
A muffinodra azt olvastam,hogy "csak csúnya muffint tudok sütni"KépNe haragudj,nem tudom,hogy miért!

csípőszűrés:tegnap elmentem a fehérvári útra mivel múlt héten felhívtam őket,hogy mikor van rendelés.Mondta néni,hogy szerda,csüti.Na tegnap szerda tehát útrakeltem Pannával.És 4-től nem ott van a rendelés hanem a fejér Lipót utcában mert átépítik a Fehérvárit.Azt hittem,hogy felrúgok valakit.Na ezek után el a Fejér Lipótba ahol nem volt senki,öreg doki bácsi alig vizsgálta meg (szerintem)Pannát viszont kapásból adott beutalót UH-ra.Gondolom úgy van vele,hogy Ő nem szakad meg,UH-on meg úgy is látják ha valami gond van.
barátnőméknek is adott,és az UH-s megkérdezte,hogy minek jöttek?Kép

Lehet,hogy Somát beíratom a sarki óviba mert én úgyan nem akartam de gyerek közölte,hogy óvis szeretne lenni.Kiváncsi leszek,hogy hányszor fogunk menni egy hétenKép.

Jucus
20170114224602

úgyan=ugyan
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?