tetszett igazán eddig a külseje, leszámítva talán Ross doktort ;-)
A másikat meg még életemben nem láttam, de ha olyan rendes, mint az enyém, akkor okker. Nem kell, hogy helyes is legyen.
Manó27! A decoupage-ról annyit, hogy én is belevágtam anno, és mint minden művészkedés , ez is tetemes lóvéba kerül
. szóval nem lehet kicsiben csinálni! Elmondhatom még azt is, hogy az embert elkapja a gépszíj, és végül mindent kopácsolni akar
, ráadásul én még üvegfestek is, meg olajfestek is, és otthon már kaptam ultimátumot, hogy inkább ajándékba fessek, mert túlságosan be van már minden virágozva. Ráadásul a polc is leszakadt, amin az üvegcuccok voltak, úgyhogy azoknak is lőttek. Na de persze nem akarlak lebeszélni, mert alkotásra marha jó!!!
Képkeretet és ilyen cuccokat tudsz pl. venni a Fakézben (a Kosztolányiról nyílik az utca), asszem honlapjuk is van, de a Móriczon lévő művészellátóban is. Órasablon is van, meg sok szalvéta, stb. Majd Jucus eligazít, ne félj
A régi hatást pedig repesztő lakkal, vagy festékrepesztővel éred el. Én a lakkot használom, akkor maga a fényes réteg repedezett, ez sokkal szebb. De a repesztő festék is kafa, csak marhára tudni kell eltalálni, mert a színeket el lehet tolni