Sziasztok lányok!
Régen nem jelentkeztem, csakis BEUKA kívánságára teszem most is. Mindentől elment a kedvem és átmentem aktív íróból aktív olvasóba. Minden nap olvaslak titeket, de semmi kedvem írni. Ami közlendőm lenne, az csakis negatív dolog. Azóta is küzdök a gomba ellen, már a SOTÉ-n vagyok, ott kezelne egy seggfej, pokhendi, kioktató faszkalap, ha végre elhinné, hogy 4 éve gombám van. De sajna eddig még nem sikerült elhitetnem vele. Telefonáltam neki betegen és a bejelentkezés miatt 2 hét múlvára kaptam időpontot, amikorig viszont muszáj volt valahogy kezelnem magam, mert Juca szavaival élve "a hajam is kihullik" a nemlétező vagy csak állítólagos gombától...De mire odajutok a dokihoz, már "tünetmentes" vagyok, amivel őnagysága nem tud mit kezdeni. Szóval ördögi a kör. Nincs kedvem a szenvedéseimről írni.
Inkább elfoglalom magam az esküvő szervezésével. Pont mához egy hónapra lesz, május 7-én. Voltunk utazáskiállításon és befizettük a nászutat. Én Szicíliát akartam, vagy Dél-Spanyolországot, de ilyen korán, májusban még nincsenek turnusok. Botrány. Így kénytelenek voltunk úgy válogatni, hogy egyáltalán mi indul ekkor. Így lett belőle Kréta 2 hétre - 80.000 Ft-ért fejenként repülővel, szállással, biztosítással, mindennel együtt. Párom szerint ezt az árat nem lehetett kihagyni.
Mellesleg Kata, khm, khm, a Vajdahunyad várban lesz az esküvőm, a Jáki kápolnában. Remélem, az oltárnál állva nem fog beugrani a Ti ex-akciótok, mert hülyén nézne ki, ahogy belehortyanok a mikrofonba két "Akarom..." közt.
Gratulálok Proone, tudom, hihetetlen, de valahogy tudtam, hogy neked sikerül legközelebb...És lám.
Beuka, lehet, hogy figyelmetlenül olvasok, de miért is száműzted magad Gyöngyösre?
pusza, Lola