Új privát üzeneted érkezett!

Kata
A gyerekkori barátnőm dettó ezen a véleményen van mint Te. Neki is voltak 18-20 éves kora körül hasonló "kicsapongásai". Pl:Járt valakivel, mellette is tartott egyet-kettőt, egyéjszakás kalandoktól sem riadt vissza. Nagyon tettszett ahogy sokszor sztorizott nekem, jókat nevettünk.Kép
Viszont akkor is ott voltam, amikor kiderült, hogy egy-egy hapsi ismeri egymást, és jókat röhögtek a barinőm háta mögött, hogy milyen belevaló, és hogy milyen pózokba szereti csinálni ilyesmi. Számukra(20-25éves fiúk) ez nagyon vicces volt akkor. A barinőm viszont nagyon elszégyelte magát, vigasztalhattam ezerrel, és nagyon örültem akkor, hogy nekem nem kell "szégyelni" magam. Egyébként én is kiéltem magam, ha nem is úgy mint te, kicsit visszafogottabban. Kép
Lehet hogy azért van rossz véleményem ezekről a dolgokról, mert akiről ezt megtudtam, hogy a tömegszextől meg ilyesmiktől sem riad vissza, azokról a lányokról lerítt,hogy szakadt kis cafik, és olyan buták mint a föld. És csak a szexben tudtak érvényesüli. (ezt nehogy magadra értsd!!!!!)
Sok sikert a babagyártáshoz, mindent beleKép
Vendég

Nem is meséltem, tegnap agyoncsaptam az idei első szúnyogomat Kép. Úgy örültem neki. Ezek szerint már tényleg jön a nyár KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Nem is meséltem, tegnap agyoncsaptam az idei első szúnyogomat Kép. Úgy örültem neki. Ezek szerint már tényleg jön a nyár KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
No problemo! Kép

Alina,
Akkor asszem, lezárhatjuk ezt a témát. Kicsit kinyílt a bicska a zsebemben az előző írásodtól, de így 'magyarázattal' egy kicsit érthetőbbnek tűnik, amit írtál.
Bár továbbra is azt gondolom, h ismeretlenül senki ne aggasson rám semmilyen jelzőt...
Az én történetem egészen más, mint a barátnődé (nekem pl. sosem kellett szégyellnem magam semmiért és véletlenül sem párhuzamos kapcsolatokra kell gondolni).
Azt gondolom, h a szex az egyik legjobb dolog az életben, de sosem jutott pl. az eszembe, h ezzel zsaroljak vkit, vagy vmilyen ellenszolgáltatásért cserébe 'használjam'. Ennélfogva nem is veszem magamra az utolsó bekezdésedben leírtakat. Hiszen, ha igazak lennének rám, akkor asszem, most nem ezek a melóhelyen ücsörögnék. Kép
De nem haragszom ám, csak kicsit erősnek éreztem, amit írtál!
Neked is minden jót baba-ügyben! Kép

Hajni,
Tényleg nyithatunk az ilyen jellegű témáinknak egy új topikot, akkor talán senki sem háborodna fel! Kép
(mert ha ezt vesszük, akkor pl. arról sem beszélgethetnénk itt, h Te éppen NEM mostad össze a ruháitokat - hiszen az sem a 'Babát szeretnék' témához tartozik! Kép)

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni,
No problemo! Kép

Alina,
Akkor asszem, lezárhatjuk ezt a témát. Kicsit kinyílt a bicska a zsebemben az előző írásodtól, de így 'magyarázattal' egy kicsit érthetőbbnek tűnik, amit írtál.
Bár továbbra is azt gondolom, h ismeretlenül senki ne aggasson rám semmilyen jelzőt...
Az én történetem egészen más, mint a barátnődé (nekem pl. sosem kellett szégyellnem magam semmiért és véletlenül sem párhuzamos kapcsolatokra kell gondolni).
Azt gondolom, h a szex az egyik legjobb dolog az életben, de sosem jutott pl. az eszembe, h ezzel zsaroljak vkit, vagy vmilyen ellenszolgáltatásért cserébe 'használjam'. Ennélfogva nem is veszem magamra az utolsó bekezdésedben leírtakat. Hiszen, ha igazak lennének rám, akkor asszem, most nem ezek a melóhelyen ücsörögnék. Kép
De nem haragszom ám, csak kicsit erősnek éreztem, amit írtál!
Neked is minden jót baba-ügyben! Kép

Hajni,
Tényleg nyithatunk az ilyen jellegű témáinknak egy új topikot, akkor talán senki sem háborodna fel! Kép
(mert ha ezt vesszük, akkor pl. arról sem beszélgethetnénk itt, h Te éppen NEM mostad össze a ruháitokat - hiszen az sem a 'Babát szeretnék' témához tartozik! Kép)

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, teljesen igazad van. Nyissunk egy másikat ennek Kép. Mondjuk a szex jobban hozzá tartozik a babához mint a ruha mosás Kép. Majd nézünk valami helyet ahova beleillik. Mert szerintem még a fogamzásos részbe se nagyon Kép. Mindjárt keresgélek Kép

Kép

Kép
vkhajni

Ja, az kimaradt. Szerintem azt fogják hinni, hogy mi egy kicsit agyalágyultak vagyunk azért kell mindent kétszer elmondani KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Ez vicces!
Mi mindent kétszer mondunk, kétszer mondunk?! Kép
kata1977
Hatvan

Köszi!

Szólj, ha találtál vmit! Kép

És NEM VAGYUNK AGYALÁGYULTAK! Kép
kata1977
Hatvan

Tényleg elég vicces. Nem nagyon találtam olyat ahova beleillene a topikunk, szerintem a házasságosba nem lenne rossz Kép

Kép

Kép
vkhajni

Csak végig kell olvasni ezt a napot, és rájönnek hogy tényleg nem KépKép

Kép

Kép
vkhajni

A házasságosban szerintem azt hinnék, h uszítani akarunk. Kép
kata1977
Hatvan

de ott van olyan, hogy szex a hosszú házasságban, szex szülés után, ez meg lehetne szex a házasság előtt Kép vagy szex a múltban Kép
Vagy kezdődhetne v-betűvel, és akkor senki nem venné észre a legalján Kép

Kép

Kép
vkhajni

Ez tetszik! Kép
De akkor már legyen inkább w. KépKépKép
kata1977
Hatvan

Hajniiiiii!!!! Kép
kata1977
Hatvan

Itt vagyok bocsika, csak felraktam a kaját. Meg vendégem volt Kép. Megnyitottad?

Kép

Kép
vkhajni

Milyen vendég?! Kép
Neeeem, mert nem egyeztünk meg a címben. Kép
kata1977
Hatvan

Nem tetszik mikor így vigyorogsz a vendégen Kép. A szomszédnéni, aput kereste, mert valami szivattyú elromlott és csinálja meg. Mondam neki, hogy nincs itthon de nem foglalkozott vele, csak dumált Kép

Megjött a pénzünk. KépKépKépKépKépKép. Már csak meg kell csinálni hozzá a gyerekeket Kép

Kép

Kép
vkhajni

A cím: WSzex házasság előtt

Kép

Kép
vkhajni

Azt hittem már, vmi pasi.... A délelőtti ebszélgetésünk után eszembe sem jutott a szomszéd néni (max a bácsi! Kép).
Miért kell a pénzhez gyerek?! Egyedül nem tudjátok elkölteni?! Kép
Nnna, megnézem, mit tudok tenni új topik-ügyben. Kép
kata1977
Hatvan

Hajni,
Megcsináltam! Kép
A címe: W - Szex a múltunkból
KépKépKép
Csajok,
Fellélegezhettek!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Mert nekem még a mostani is házasság előtti... Kép
kata1977
Hatvan

Hát nehéz lesz elkölteni, de valószínüleg sikerülni fog Kép.

Hogy te milyen izé vagy. Mit kezdenék én a szomszéd bácsival. Különben is a szomszédbácsi nincs itthon, max a keresztapám Kép.

Megnézem a topikot. Kép Azért kíváncsi vagyok hány beszólós lesz Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Helló csajok!!!

Hát nem semmi amit ma műveltetek!
Javaslom a "Wagány régi dolgaim a sexben" címet!
A témához inkább nem szólnék, majd talán az "igazi" topicban Kép

Hajni nem azt mondtad, hogy csütörtökön kapjátok a szocpolt? Vagy nem mostanra mondtad? VAgy megkaptátok és el is tiktoltad?
Ja és még a kert témához annyit, hogy azért írtam a "csak"-ot a fákhoz, mert még mindegyik elég kicsi.

Proone kitartás, már nem sok van hátra a suliból Neked! Nagyon jó az UH-s kép, gratulálok! Az viszont eléggé elszomorított engem, hogy ilyen tárgyilagos volt Veled a doki, mikor Neked ez életed egyik legfontosabb dolga!

Kép
Kép
beuka

ja lemaradtam hogy már megnyitottátok a topicot bocsi Kép

Kép
Kép
beuka

Bea, lehet hogy nem mondtam. De nem titkoltam el, most tudtam meg hogy megérkezett. Ma már milliomosok vagyunk Kép

Kép

Kép
vkhajni

Anita de jó, hogy megrepedt az a tüszi! És sikerült az este belehúzni???Szorítok!!

Banya akkor itt a Ti időtök, hajrá!!!!

Kép
Kép
beuka

Hajnide jó!!!!! Akkor irány a boltok és tüzépek!!!

Kép
Kép
beuka

Én egyébként még mindig itt rohadok Gyöngyösön.
Ez lesz a második éjszaka, hogy nem alszok otthon és nagyon rossz, hogy egyedül vagyok!De holnap még lesz gyakorlatom sajna.
Ráadásul reggel észrevettem valami folyást azt hittem megüt a guta, ha az az a "bizonyos" nyúlós volt. De még talán túl korai lenne...

Egyébként ha már szóba került, mielőtt eljöttem otthonról "felavattuk" a házat! Nagyon jó volt Kép

Kép
Kép
beuka

Nekem nincs semmi bajom a jelenlévőkkel, de MI VAN A TÖBBIEKKEL???? MERRE VAGYTOK? van olyan, aki már napok óta nem jelentkezett!!!
Elvileg olyan sokan vagyunk!

Kép
Kép
beuka

De jó, megnéztem a táblát és látom, hogy Proone már "átkerült" a fenti táblába!

Olyan jó lenne, ha már a fenti lenne a nagyobb!

Andi, Lolita, Inci Ti vagytok most felül, mi van Veletek?

Kép
Kép
beuka

Hát megnéztem a met.hu-t és nálunk is esős idő lesz, ami önmagában még nem is lenne baj az új füvünknek, de vasárnapra már elég elrettentő hőmérsékleteket közölnek.

Kép
Kép
beuka

Bea, ennyi eső után nem csodálom, hogy egy hangyakukinyit lefelé esik a hő.
De nem baj, úgyis ki vannak száradva a növénykék. Majd lesz még meleg Kép.

Igen, irány az ablakos. Aztán rendelünk még Ytongot. Aztán nem tudjuk mi lesz.

Kép

Kép
vkhajni

Sziazstok! Megjöttem, visszaolvasok gyorsan...

KépKépKépKép
proone

Hajni az tök jó!!! Végül választottatok ablakost?

Szia Proone! Ilyen sokáig dolgoztál ma?

Kép
Kép
beuka

Ugye bejártunk egy csomó helyet, és a legolcsóbbhoz megyünk vissza. Nincs nagyon árkülönbség, azt hittük több lesz.

Proone, nem érdemes visszaolvasni, csak ketten voltunk a Katával KépKép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Hajni! Későn szóltál. KépKépKép Most értem a végére. Kép

Beuka! Igen, keddenként és csütörtökönként 16:30-ig vagyok a suliban, aztán még haza is kell érnem. Köszönöm a gratulációt! Azért annak nagyon örülök, hogy láttam a szívműködést! KépKépKép Elkezdtem terjeszteni a hírt í munkahelyemen, felmentem az igazgató nénihez is, aki nagy örömmel fogadta, mondta, hogy számítottak erre, de nem ilyen hamar. Kép Másik kismamának is elmondtam, örült, hogy van egy sorstársa. Neki még csak 5-6 hetesen volt UH-ja, de akkor még nem láttak szívműködést. Ő egyébként 11 hetes már.</font>

KépKépKépKép
proone

Proone de jó napod lehetett, olyan jó lehetett elmondani, főleg, hogy még a dirinő is így örült! Igen az angyon jó, hogy van szívhang. Ja és akartam kérdezni, hogy ha jól emlékszem azt írtad a képről, hogy a felső pötty pulzált, de akkor mi a másik!!!

Reggel gondoltam Rád! Pesten voltam és a gyors hetesen álltam hátul. De az úgy rázott, remélem Te nem utazgatsz ilyeneken, mert szegény poronty összerázódik!

Kép
Kép
beuka

Ez tök jó, hogy örülnek neked. Nem sok helyen szeretik a kismamákat Kép. Különben én is csodálkoztam a hallottakból kiindulva, hogy már volt is szive Kép. Lehet hogy idősebb mint gondolnád nem?

Kép

Kép
vkhajni

bocsánat a "porontyért"!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Én is örülök, hogy örülnek nekem, de most éppen hulla-fáradt vagyok. Kép
Hát sajna utazom buszokon, ma Budaörsön elment az orrom előtt egy busz, ami majdnem üres volt - még futottam is utána, de nem állt meg a megállóban, mert ott nem volt senki. Erre a következő naaagyon zsúfolt volt, fel se akartam szállni, de a kolleganőm rajta volt, úgyhogy felpréseltem magam. Erre egy perverz disznó a nagy tömegben a fenekemhez nyomta magát. BRRRRRRRRRR! Ti ilyenkor mit tudtok reagálni? Ezért sem szeretek buszon utazni. És hogy nem vagyok biztos a dolgomban ilyenkor... először jóindulatúan veszem, hogy hát tömeg van, de amikor már elkezdem túlzásnak érezni, érezni, hogy konkrétan rám nyomul... akkor mindig elborzadok, hogy lehetnek ilyen emberek!!!! ÁH!</font>

KépKépKépKép
proone

Pronne nekem is volt már ilyen tapasztalatom és ez borzasztó! Utáltam én is! Undorító emberek vannak!
Szerintem pihenj le, nár tudom anyukád nem nagyon szereti, de most az tenne Neked jót szerintem!
Vigyázz magatokra!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Le is pihenek, anyu ilyentájt nincs itthon. Férjem meg mondta, hogy lehet, hogy ma 9-10-ig is dolgoznia kell. KépKépKépKépKép

Apropó! Kata! Honnan tetszik tudni a férjem nevét? Kép Én úgy emlékszem, hogy a társalgóban sosem említettem. Kép Bár lehet, hogy mégis... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Én ehhez nem tudok hozzászólni. Nekem még nem volt ilyen esetem. Vagy lehet hogy nem vettem észre? Nem tényleg nem volt, amikor még zsufis buszon jártam iskolatáska volt a hátamon, azóta meg olyan időpontokban jártam mindig hogy alig volt a buszon. Mondjuk itt ez nem meglepő Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Megyek én is,m ert még kaja után kell néznem és el kell foglalnom a szálláshelyemet. Utálok egyedül lenni.
Kata, Nicola ilyenkor érzem azt, hogy milyen szar lehet Nektek, amikor elmegy a párotok!

Sziasztok!
Holnap megpróbálok jönni!
És ne feledjétek a sextopic máshol van! Na jó csak vicceltem Kép ha összefügg a babaprojekttel (ami ugye elég valószínű) akkor ide is belefér.
Pl bennem ma egy csoportársam megerősítette a hátulról póz előnyeit. Nekik úgy sikerült!

Na most már tényleg mentem! Sziasztok!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok lányok!

Régen nem jelentkeztem, csakis BEUKA kívánságára teszem most is. Mindentől elment a kedvem és átmentem aktív íróból aktív olvasóba. Minden nap olvaslak titeket, de semmi kedvem írni. Ami közlendőm lenne, az csakis negatív dolog. Azóta is küzdök a gomba ellen, már a SOTÉ-n vagyok, ott kezelne egy seggfej, pokhendi, kioktató faszkalap, ha végre elhinné, hogy 4 éve gombám van. De sajna eddig még nem sikerült elhitetnem vele. Telefonáltam neki betegen és a bejelentkezés miatt 2 hét múlvára kaptam időpontot, amikorig viszont muszáj volt valahogy kezelnem magam, mert Juca szavaival élve "a hajam is kihullik" a nemlétező vagy csak állítólagos gombától...De mire odajutok a dokihoz, már "tünetmentes" vagyok, amivel őnagysága nem tud mit kezdeni. Szóval ördögi a kör. Nincs kedvem a szenvedéseimről írni.

Inkább elfoglalom magam az esküvő szervezésével. Pont mához egy hónapra lesz, május 7-én. Voltunk utazáskiállításon és befizettük a nászutat. Én Szicíliát akartam, vagy Dél-Spanyolországot, de ilyen korán, májusban még nincsenek turnusok. Botrány. Így kénytelenek voltunk úgy válogatni, hogy egyáltalán mi indul ekkor. Így lett belőle Kréta 2 hétre - 80.000 Ft-ért fejenként repülővel, szállással, biztosítással, mindennel együtt. Párom szerint ezt az árat nem lehetett kihagyni.

Mellesleg Kata, khm, khm, a Vajdahunyad várban lesz az esküvőm, a Jáki kápolnában. Remélem, az oltárnál állva nem fog beugrani a Ti ex-akciótok, mert hülyén nézne ki, ahogy belehortyanok a mikrofonba két "Akarom..." közt. Kép

Gratulálok Proone, tudom, hihetetlen, de valahogy tudtam, hogy neked sikerül legközelebb...És lám.

Beuka, lehet, hogy figyelmetlenül olvasok, de miért is száműzted magad Gyöngyösre?

pusza, Lola
lolita

Gyerekek, tudjátok kivel taliztam most bóklászás közben valamelyik topikban? GIGI83. Nem akarok neki írni, mert nem tudom miért hagyott el bennünket. Az emilemre se válaszolt Kép. De legalább tudjuk, hogy még van Kép

Kép

Kép
vkhajni

Lola, nem semmi, hogy nem hisz neked a doki. Kicsit tényleg túlzás amit csinál. De azért jöhetnél sűrűbben is, nem baj ha nem csak jót tudsz írni.Legalább itt kidühöngöd magad. Ha lelkiekben is, de szerintem sokat segít ha elmondod, és mi idióta válaszokat adunk Kép. Fel a fejjel, majd csak lesz valahogy Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Köszike, Hajni!

Most éppen Candida-diétát csinálok - már egy hete strapálom magam. Nem eszem semmit, amiben élesztő van, sem olyat, ami erjesztett, sem szénhidrátot. Mindent édesítőszerrel eszem és sütök sütőporos, édesítőszeres tésztát kenyér helyett. Visszaszoktam a főzelékekre és a levesekre. Tisztára, mint az oviban. Fasza,mi?

Egyébként én is láttam már többször Gigi83-at, de ő nem a mi Gigink. Vagy rosszul tudom?

Lola
lolita

Rosszul tudod szerintem. Megnéztem a profilját és azon a napon regisztrált mint Juca. Szóval csak ő lehet. Meg különben is nem lehet két ugyanolyan név. Február 5-nél mondja, hogy új neve van.

Ha segít a diéta, akkor fasza. Ha nem akkor......
De tuti nem lehet kellemes.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?