Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Jóreggelt mindenkinek, hogy vagytok?
Én már egész jól.
Képzeljétek Noémi végigaludta újból az éjszakát, este 8-kor megetettem és utána már csak hajnal 3,30-kor keltett, kiette mindkét cicikéből a kajcsit és utána elaludt reggel 7-ig. Most húzza ugyanúgy a lóbört hála az égnek, nagyon jó így, egy picit többet tudtam alucikálni.

Kata!

Őszínte részvétem.
Remélem hamar kihevered és ha jobban érzed magad gyere és írj nekünk, várunk.

Györesz!

Nagyon jól csinálod, ritka aki így be tudja állítani a kajcsirendszert, tök szupi vagy.
Norbikára már olyan kíváncsi vagyok, úgy meg fogom dögönyözni, hogy csak na!

Dia!

Hol vettétek Tomival a játszószőnyeget?
Nagyon husi, jó színes és nagyon megtetszett ám.
Ja és mennyibe került, ha nem vagyok indiszkrét.
Lehet, hogy megyek én is és veszek ennek a kis huncutkának.
A címedet pontosan Doki vagy te írjátok meg a freemailemre, mert én mindig csak kocsival mentem, fogalmam sincs hogy hány szám. Vicces de soha sem néztem, na jó nem ez volt a lényeg, hanem TI :-)))

Melinda!

Írtam neked, köszike, hogy elküldted.
Köszi az üdvözletet, 6-án szerdán lesz a nagy nap, reggel 7-kor pontban betöltöm a 30-at. Sajna.
Ez már tudod XXX. Katasztrófálisan érzem magam.
De hát ez van, nem leszek már fiatalabb az idő pedig olyan gyorsan megy, már lassan azt veszem észre, hogy a lányom beszél és mászik, rohan, szalad és aztán közli hogy itt az aktuális pasim anya.
Persze, ez csak vicc, de valahogy innentől kezdve rohan az idő, a Jóisten az ilyen pillanatokat sajnos csak kevés ideig engedélyezi élvezni. :-)))
Némely szörnyű megnyilvánulását picurkáknak pedig hosszú ideig. Hogy ez mért van?

Barbi!

Hol vagy?
Szonjával, Tomival minden rendben, Te hogy vagy?
Írjál ha lesz egy leheletnyi időd.

Többiek merre jártok?

Na megyek aki bújt aki nem majd még később jövök.

Sok pusza, Dia sok sikert a dokikhoz és a szurihoz is, szurkolok nagyon, hogy Domika jól viselje.
Remélem minden rendben lesz.
Írjál majd

Sziasztok és írjatok címeket, stb, várom.

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok! Jó reggelt!

Bár ha jól megnézem már igazán nem reggel van, csak épp most jutottam reggelihez Kép
Mi ismét kétszer keltünk: 1 után és fél 6-kor. Valahogy most az átlagosnál nehezebben viselem a keléseket, máskor meg se kottyant. Ki tudja, miért van ez.

Andi!
A küldött levelemből látható az emil címem, vagy nem? Egyébként az egyszerűség kedvéért:gyetvaim@axelero.hu
Az én férjem tanult szakmája is elektroműszerész, de már nem abban dolgozik, teljesen mást csinál. De én is örülök, hogy ő is olyan kis ezermester itthon, mindent meg tud csinálni! Kép
Tök jó, hogy Noémi hagyott végre aludni egy picit. Hátha visszaálltok újra a rendes menetrendbe. Kép
30. szülinap: én jövőre leszek 30, de valahogy nem érdekel. Én sem értem, de ahogy betöltöttem a 25-öt elkezdett nem érdekelni a dolog. Előtte tördeltem a kezem, hogy Jesszusom már 23 vagyok (hú, de rég volt)! Kép Attól viszont én is tartok, hogy el fognak röppenni ezek az évek, amikor még ilyen kis aprók. Aztán lehet aggódni ezerrel!

Na megyek egy kicsit helyrerettyinteni a lakást!
Még jövök!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!!

Kata
nagyon sajnálom ami történt. Kívánom, hogy mielőbb feldolgozzátok a dolgot.
Sajnos ilyen az élet, órákig tudnék mesélni ezekről a dolgokról sajnos.
Puszika nektek külön csak és kizárólag nektek.

Dia
Domi nagyon édi, sütőtökös kép ismerős, és van nekünk is ilyen kanalunk csak mi befogtuk K vitaminos kanálnak. Játszószönyeg aranyos, neknk is van esetleg én is vihetem jövőhéten.
Szex nekünk az elején volt gond, nem sikosodtam rendesen, de megoldottuk sikosítóval. Nem tudom nem-e esetleg nálatok is ez a baj.

Andi
minden oké, mindjárt küldök mailt, én is így gondoltam a riadóláncot, szupi, hogy egyből kapcsoltál. Olyan aranyos vagy.
Akkor ma nagyon sok energiád lesz az átaludt éjszaka után.

Györesz
nagyon ügyik vagytok. Norbika arcát lekented naptejjel? Gigi is nagyon utálja a napot amint picit a szemébe süt elkezd sztrájkolni.

Melinda
akkor én nyertem én fél 12 kor reggeliztem ma.

Sajnos Giginél valami nincsen rendben.
Tegnap este fostizott egyett, reggel enyhe hőemelkedése volt és a jobb szeme nagyon nedves, lehet, hogy huzatot kapott. A kedélye nem a legjobb enyhén nyűgös. Az előbb kamillával lemostam a szemét evett és aludt, most hallom felébredt. Akkor ismét méricskélés jön.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Most van egy pár percem,így benéztem hozzátok.
Kicsit visszaolvastam,de vannak dolgok amit nem igazán értek.Ez a Csanikó féle dolog is furi egy kicsit.Nem értem miért mondja,hogy kilóg a csapatból,pedig innen még nem lett kitúrva senki.Szerintem ez egy szuper hely,én már elég régen járok ide,igaz mostanában nem olyan sűrűn,de már az elején nagyon kedvesen fogadtak és azóta is mindíg van valakinek egy pár jó szava.

Tandi!

Neked külön köszi,hogy ilyen kedves vagy mert téged igazán nem ismerlek,és mégis meghívtál a talira.Ha egy kicsit több időm lessz én is elküldöm a telcsi számom és a címem,hogy bekerüljön a listába.Előre is köszi.A korod miatt ne aggódj én idén már 32 leszek.Kép Nem tudom mikor van a szülinapod,de Isten éltessen sokáig.

Mostanában nem igazán tudtam nyomon követni az eseményeket,és sajna nem tudtam mindíg elolvasni az összes levelet,de a képeket mindíg megnézem,és gyönyörködöm a sok szépséges babában.Ha nem is írok mindenkinek külön,azért nagyon sokat gondolok rátok,és mindenkinek sok puszit küldök.

Dia!

Annyira szuper a sütőtkös kép,hogy nem tudok vele betelni,nagyon aranyos.Mindíg vissza kell mennem megnézni mert annyira cuki.

Györesz!

Nagyon szuperul megy nálatok ez a hami dolog,ügyesek vagytok.Bár nekem sincs okom panaszra mert már szépen beállt nálunk is a rendszer.Ha még sokat sétáltok nyárra egy kis néger baba lessz Norbikából.

Mica!

Jók lettek a keresztelős képek,a nagyfiad tényleg igazi jóképű kislegény.Nagyon szépek mind a ketten.

Márti!

Giginek jobbulást remélem hamar rendbejön.

Kata!

Részvétem.Remélem hamar átvészelitek a dolgot és megint jókedvüen térsz vissza közénk.Nagyon jól esett,hogy hiányoltál egy előző leveledben,köszi.

Most mennem kell.Mindenkit sokszor puszilok,Saxi.
saxi

Sziasztok,

Kicsit behavazodtam a lurko miatt, de halistennek mar annyira jobban van, hogy ma mar nem volt semmifele hoemelkedese/laza. A pocija most egy kicsit jobban megy, igy kapja a dokineni altal felirt bizmutos szert. Ennek ellenere az ejszakat vegigalussza, neha mocorog csak, de egybol megnyugtatom, most ott alszik mellettem. Etvagya ingadozo, reggel jol bekajalt, aztan a kovetkezo kajalas csak par perc szopi volt, szerintem csak szomjas volt, es az elotejet szopizta ki, igy sok ido utan ujra kellett, hogy fejjek egy kicsit.. most delben egesz jol evett, meg nasizott is egy kicsit elalvas elottKép Az elobb tettem le aludni.

Kata,
Kitartas, es reszvetem. Ha kell tarsasag, szolj, atmegyunk hozzatok babocaval, most meg tudom oldani, talan o meg nem fertozo, igy nem lenne gond.

Marti,
Lehet, hogy Gigi is ilyen lesz, mint most Zolika? Jobbulast neki, hatha nem ez a virusos nyavaja..

Saxi,
KosziKép Ez nekem is dicseret, mert azt mondjak, hogy teljesen ram hasonlitanakKépKép Mondjuk en nem igy latom, de ha mar ennyien mondjak..Kép

Gyoresz,
Huha, teljesen nagyfius lett Norbi, jokat kajalKép Es meg szep szine is leszKép Nyaron legalabb nem lesz gondotok, most megszerzi az alapszint, es akkor nem eg le konnyenKép Zolika egy pillanatra se szereti a napocskat, ennyit a termeszetes D-vitaminrolKép

Dia,
Nagyon jo a jatszoszonyeg, kezdek azon gondolkodni, hogy ilyen nekunk is kellKép A kajalos kep szuper, nagyon ugyes DomiKép En meg nem probalgattam kajakat, lehet, hogy kielvezem, hogy egyenlore csak szopi van?KépKép Elozoleg ugyanis tapoztunk, ott mi is elkezdtuk hamarabb a gyumolcsozest, fozelekezest. Nameg a lurkom csak most, 1-2 napja kezd el igazan fogni dolgokat, eddig nem szerette hasznalni az ujjait fogasraKép Bar kezdetben ugyse kanalazikKép
A szex dologra kerdezz ra a dokinal, de eloszor tenyleg probald ki a sikosito gel-t, azt hiszem, hogy dm-ben is lehet kapni, nem kell a patikaba maszkalni erte. Mondjuk nekem mazlim volt, egyenlore nincs ilyen gondom.

Melinda,
Hat itt a tavasz, jon a tavaszi faradtsag, es meg a lurko is kelt ejszaka? Megertem, ha nehezen birod, en is almosabb vagyok, mint szoktam lenni, 2 napja a deli szopiknal el-elaszom, a lurkoval egyuttKépKép

Andi,
Mail ment az adatokkalKép
Ezt a sort akkor csak holnap reggel nezd meg:
Boldog Szulinapot!Kép

Huha, ha valaki kimaradt, bocsi, hirtelen ennyi visszaolvasasra volt idomKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!
Jó sokat írtatok megint.Kép
Ma Domi kelt fél 6-kor,és szegényt nem hagytam vissza aludni mert mozgáskordinációs vizsgálatra kellett menni.Tündérkém annyira fáradt volt,az a bunkó doki meg el se jött.KépJó mi?Vártunk fél órát aztán hazajöttünk.Így Domi 9-től aludt 1 óráig.KépAkkor felkelt evett fél üveg alma-ananászpürét +szopi,elmentünk a boltba és most alszik fél 4-óta.KépRemélem nem szívom meg az éjszakát.Kop kop!
Mica!
Köszi a dicséretet.Kép
Tervezem a jövőhéten,hogy megyek a nődokihoz mert már a gyógyszerem is elfogy,aztán rákérdezek nála a szexre is.Ezt a sikosító izét lehet Dm-be kapni?Mert a gyógyszertárba nem merek kérni.Kép
Különben nem az egész hüvelyem fáj,csak a bemenetnél.Tényleg olyan mintha szűz lennék.KépLehet,hogy varrat van ott??

Márti!
Én ezt a szilikon kanalat nagyon szeretem.Kép
Ugye te írtad egyszer,hogy szoktál csinálni tejserkentő golyókat?Hoznál olyat a talira?Szivesen megkóstolnám.KépPersze ha csak nem macerás megcsinálni.

Andi!
Igaz már mondtam de azért leírom,hátha valakit érdekel még.Szóval a szőnyeget a Pöttyös utcánál vette Tamás a bababoltban.Ez az a bolt amit Sys ajálott.8900ft volt.
Puszi Mindenkinek!Este még jövök!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Írtam ám már ma, csak elszállt, így bepipultam és kikapcsoltam a gépet. Meg hát Norbi sem nagyon hagyott netezni, mert egész nap nem aludt, pedig lent is voltunk két órát, na ott aludt egy fél órát! Ma is szépen evett főzeléket, de a gyümit nem értékelte. Adtam neki alma barackot, de csak pár kanállal evett, aztán kirugta a kezemből és az a szép narancssárga pép az ágyamon landolt!Kép Viszont ma rendes pohárból itattam és nagyon ügyesen iszik belőle!!!

Kata!
Nagyon sajnálom ami az ismerősöddel történt, részvétem!Kép

Dia!
Megnyugtatlak, én nem szexelek, de még mindig érzem a gátsebemet! Nem fáj, de néha olyan kellemetlenül húzódik!
Síkosítót lehet a DM-be is kapni!!!

Andi!
Szerintem telejesen jó lesz a pléd a gyerkőcöknek! Már előre látom, ahogy a babók ott forgolódnak egymás mellett, biztos nagyon fogják élvezni, hát még mi! Jajjjjjjjj de nagyon várom!!!
Jó hír, hogy végre tudtatok aludni éjjel! Remélem Nonoka újra visszaáll a ritkább kelésre és nem akar éjjel két óránként szopni!!!
Olyan játszó szőnyeget ami Diáéknak van, lehet kapni a Csepel Plázába, 10000 forintért!

Melinda!
Norbi tegnap és tegnap előtt almát krumplival evett, ezt én kotyvasztottam. Nagyon szereti! Ma sütőtök krumplival volt a menü, ezt is csípi! Ma vette egy pár újdonságot, olyat is amibe már husi is van! Ha izlik neki, akkor legközelebb én készítem el neki!
Különben nekem is mostanára kezd rendeződni a fejembe ez az egész hozzátáplálás, hogy mit, mikor, mennyit kell adni! Azért sokszor még mindig tanácstalan vagyok, ilyenkor a legjobb barátnőmet fárasztom a kérdéseimmel, neki két gyerkőce van, Ő nagyon sokat segít nekem!

Saxi!
De jó hogy megint írtál! Hogy áll a tejcsid?
Norbi olyan négerbaba lesz, hogy csak a feje fekete! Nyáron levetkőztetem a strandon és a teste totál fehér lesz, a fejecskéje meg már jó barna! Szépen fog kinézni!Kép

Márti!
Gigi hogy van? Remélem nem Ő is ezt a csúnya vírust kapta el! Ha mégis, akkor az nyugtasson, hogy tényleg hamar elmúlik! Szoptasd minél többet!!! Ha nagyon megy a hasa, akkor adjál neki sárga répát, az fog!

Mica!
Norbi is utálja a napot, csak egyszerűen nem tudom úgy tolni, hogy mindig jó legyen neki!!! Most Ő duplán kap D-vitamint!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Lányok!

Saxi!

Előre is köszike az üdvözletet.
Írd meg te is a címed, persze, hogy érdekel, hát hogy ne érdekelne, aztán kinyomtatom és feladom postán neked. Ha így megfelel, legalább mindenkiét tudni fogod te is. Pusza

Dia!

Köszike az infot, majd elnézek oda is, meg látom Györeszkém írta, hogy a Csepel Plázában is lehet kapni, el fogok menni és megnézem ott is a játszószőnyeget.

Györesz!

Köszike meg fogom nézni, és ha sikerül megveszem, hogy tudjon minél több gyerkőc
játszani.
Gyerekek mennyi fotót fogok csinálni, hát nem semmi lesz a buli. Remélem tényleg jól fogjátok magatokat érezni és persze a gyerkőcök is.

Mica!

Köszike megkaptam az e-mailedet, már kész is a tabi, eddig benne van mindenki aki írt.

Márti!

Köszi téged is beírtalak.

Mindenki helyén van csajok, nagy baj már nem lehet.

Majd még jövök, Kata gyere miharabb.
Akinek esetleg nem írtam, bocsi, de eszembe vagytok csak megint mennem kell.
Sok puszi nektek

ANDI
tandi

Sziasztok!

Fürcsi előtt gyorsan írok,mert utána ha elaludtak a gyerekek még ezer dolgom van.

Györesz!

A tejcsi egy fokkal jobb mennyiségileg,de most megjött és az íze nem lehet az igazi,mert kiszívja a ciciből aztán kiengedi a szájából és sír.Ezért gondolom,hogy nem ízlik neki.De ez csak pár napig tart,remélem utána minden rendben lessz.Addig meg megoldom a dolgot valahogy,éhezni nem fog az biztos.

Andi!

Köszi a választ majd megy az infó.

A többieknek is puszi,most mennem kell mert a Liliána szirénázik.Már érzi,hogy itt a fürcsiidő.
Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!
5-kor még lementünk levegőzni 6-ig.Most aludt el.De megyek én is pancsizni aztán szunya mert hulla vagyok.Annyira kifáradtam a kenguruzásban.Sajog mindenem.Kép
Mindenkinek jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Végre vége a napnak! Most egy kicsit benézek, fürcsi és zuhanás az ágyba Kép

Márti!
Giginek jobbulást! Reméljük tényleg nem ezt a fosis vírust kapta el szegényke! Kép

Mica!
Nektek is további jobbulást!

Dia!
Elhiszem, hogy sajog a hátad. Egész nap emelgeted a legénykét, és még a séta alatt sem pihenhetsz. Egyre jobbak már a séták, ugye? Mármint Dominak!

Györesz!
Hát bizony Norbika határozottan kijelentette, hogy nem kell neki a kajcsi, szépen kirúgja a kezedből a kanalat Kép Ügyes, hogy pohárból tud inni Kép Régen Marci is tudott, aztán elfelejtette Kép
Látod, Saxi is dícsér hozzátápi ügyben, és ő már gyakorlott anyuka Kép

Andi!
Te leszel a mi adatbankunk! Kép Tök jó lesz az a táblázat! Talira elvihetem a mi játszószőnyegünket is. Na??????

Most megyek! Majd jövök Kép
Jó éjszakát!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Még felrakok két képet!

Én még a pelenkával is jól tudok lakni Kép
Kép

Ilyen szépen tudok anyára nézni ébredés után Kép
Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

AndiKép
Boldog születésnapot kívánunk Neked!KépKép
Sajnos a talira mi nem tudunk elmenni, de sokat fogog gondolni rátok, és nagyon várom majd a fényképeket. Biztos nagyon szupi lesz!

GyöreszKép
a krumplit hogyan adod Norbikának? Turmixolod, vayg összenyomot. Bernátnak ma adtam először krumplit, úgy kihányta a 3 órával előtte evett tejjel együtt hogy csak na. Tegnap az almától rendezett olyan öklendezést, teljesen tanácstalan vagyok, hoyg mivel etessem. Semmit nem hajlandó megenni. Nem nyitja a száját és folyamatosan méltatlankodik. Volt valakinek esetleg hasonló tapaszatlata?

MártiKép
jobbulást Giginek!

KataKép
sajnálom a barátotok elvesztését!Kép Remélem nemsokára sikerül feldolgoznotok a hiányát!

Még egy kérdés: van esetleg valaki akinek kancsalít a babája? Kicsit elkezdett aggasztani, hogy Bernátnak összeakadank a szemei, sajnos elég gyakran, de nem tudom érdemes-e ilyen korban elvinni őt szemészetre.

Minden baba és kicsit nagyobb gyermek gyönyörű a képeken!

Mindenkinek jó éjszakát!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Melinda!
Nagyon aranyos Marci! Jó kis vasgyúró, biztos imádja, ha dögönyözitek!!!Kép Norbi is imádja a pelenkát, vagy bármit ami anyagból van!

Dino!
Simán krumplit még nem adtam Norbinak, csak almával! Ilyenkor megpárolom az almát, külön a krumplit, aztán összeturmixolom és a krumpli főzőlevével hígitom, hogy megfelelő pépes legyen!
Én nagyon sokat kínlódtam Norbival! Egyáltalán nem akart enni, aztán múlhét péntek óta elkezdte falni a kajcsikat. Fogalmam sincs, hogy miért döntött úgy, hogy akkor mostmár eszik! Amit máshogy csinálok az az, hogy addig babahordóba próbáltam etetni, most meg az ölembe! Meg közben kibújt két foga Norbinak és lehet, hogy azért sem evett, most pedig, hogy kint van lehet, hogy már nem fáj neki! Meg még azt is megfigyeltem, hogy amikor eszik akkor totál látszik rajta, hogy éhes volt, mert akkor csak úgy habzsolja. De van hogy rosszkor itélem meg, hogy enne és csak egy pár kanál kaját fogad el! Amikor nem evett, akkor én próbáltam, hogy felhígítottam annyira a pépeket, hogy meg tudja inni csőröspohárból és így elfogadta! Remélem hamarosan Bernátnak is megjön a kedve az evéshez! Kitartás!

Szegény Norbikámat sok idő után ismét kínozta a hasikája! Tegnap háromszorra kakilt kicsi bogyókat, aztán este álmába gyűrte magát, emelgette a lábát, sírdogált, néha pukizott. Adtam neki valamilyen cseppet (most nem tudom a nevét, régen is azt adtam neki, ha fájt a hasa), aztán elaludt és hajnal negyed 5-kor felsírt. Egyből gondoltam, hogy kaka van. Hát egy nagyonbb darab kemény kaki volt a pelusába. Reggel adtam neki cukros kamillateát és ettől megint tudott kakilni. Ez sem volt lágyabb széklet, de könnyebben kinyomta! Annyira fura, hogy mostmár ilyeneket fog kakilni! Hol van már az a jó kis anyatejes kaki?Kép Remlem azért nem fog mindig megküzdeni vele. Most fogok adni neki napközbe is teát, hátha az segít majd neki!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Saxi
jó, hogy benéztél, remélem jól vagytok mert magatokról semmit sem írtál.

Mica
remélem ma már sokkal jobban van a pici.

Dia
tejserkentő golyók nam tőlem származnak.
Dominak miért találták ki ezt a vizsgálatot?

Györesz
nem lehetett semmi amint minden csupa kajcsi lett, hát kitudják fejezni rendesen magukat ezek a picik. Sajnos a krumpli nagyon fog biztos ezért volt ennyire kemény a széklete, igen a napközbeni teáztatás jó ötlet. Mi is azt beszéltük apával, hogy amikor elmegyünk itthonról mostmár kell vinni magunkkal valami itókát mert ebben a melegben hamar megszomjazik.

Melinda
nagyon édi Marcika.

Rólunk
Gigi nagyon jól van kopp kopp. Biztos csak huzatott kapott és azért volt ez az egész.
Köszönjük a jókívánságokat.
Nem is írtam nektek, hogy a multhéten többször is szopizta a nagylábújját, most nem teszi. De nagyon édi volt. A forgásról is leszokott, max az oldalára fordul és kész. Viszont egyre több ideig van hason el, és már szépen ki is nyomja magát. Szóval fejlődik...
Képzeljétek el az utóbbi pár hétben megváltozott a tejem, nem szokott folyni ki belőle a tej, vagyis csak nagyon nagyon ritkán. Nem most éjjel hanem eltte viszont alig evett és reggel arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj a cicim, gyorsasn lefejtem belőle valamennyit, s régen ilyenkor eléggé vízes volt még a tejcsi mivel a laktató a végén volt azt pedig nem fejtem le, most viszont az egész olyan volt mint az igazi tej, szóval sokkal erősebb lett. Tudom, hogy ez normális de saját szemmel meggyőződni mégis más.

Ismét kérésem lenne, aki tud táblázatott beszúrni ide, össze kéne gyűjteni kik jönnek a talira és ki mit vállal be, hogy tudjuk a dolgot.

Puszi
Márti
márti05

Andi

hát az Istenke éltessen sokáig a 30. szülinapodon!!!!
Én imádtam a 30. szülinapomat olyan jó buli volt. A 31. viszont gáz volt, addigra tudatosult bennem a XXX, de egyben vígasztalt a picike élet a pocimban. Kívánom, hogy az életben minden sikerüljön neked és minden kívánságot teljesüljön.

Kép

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!
Gyorsan írok, mert ilyenkor nem sok alvásra lehet számítani Kép
Tegnap nem tudtam jönni, mert nem volt net sajnos. Nagyon rossz volt.
Tegnap megkaptuk az agyhártyagyuszi elleni oltás ismétlőjét. Két hét múlva pedig megkapjuk az 5 hós oltást és túl vagyunk mindenen. Krisztikémnek már 2 fogacskája van alul, és a doktornéni szerint számítsak rá, hogy fent is eléggé meg van duzzadva az ínye, ott is jön két fogacska. Hát jó kis fogas babácska lesz belőle Kép

Kata!
Őszinte részvétem a barátotok miatt Kép

Dino!
Én tervezem, hogy elviszem szemészetre, mert azt olvastam, hogy 4-5 hónapos korukra meg kellene elvileg erősödnie a szemizmoknak, és akkor már egyre kevésbé kéne kancsalítaniuk. Én várok olyan 7 hónapos koráig, és akkor elviszem. Nálunk apukám kancsal, kismértékben én is, úgyhogy inkább biztosra akarok menni.
A kajcsi nekünk is úgy jött be, mint Györeszéknek. Hordozóban próbáltam először, de nem volt úgy jó, és mióta ölben etetem, azóta szépen kajcsizik. Én a krumplit csak összetörtem nagyon jól és a főtt almát is és anyatejjel higítottam, és jó kis pürés lett így is. Szerintem ki adagocskákkal próbálkozz, hagy szokja meg az ízeket és fokozatosan emeld az adagokat. Nekünk ez jött be. Első alkalmakkor volt hogy 3-4 kanálkával evett csak.

Györesz!
Norbikát jól megkínozza a kaki. Nekem pont az ellenkező a problémám, egyelőre még mindig 5-6 alkalommal van sokszor kaki, hiába kétszer kap már egy nap rendes kajcsit.

Márti!
Giginek jobbulást!

Andi!
Sok-sok boldog születésnapot kívánok! Kép
Kép
Küldtem én is emilt neked az adataimmal, bár nem leszek talin, de én is benne akarok lenni a táblicskuban Kép

Még annyi, hogy minden baba gyönyörű. Most megyek, mert nem sok alvást produkált a kis manócskám. Remélem, később még tudok jönni.

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok,

Koszi csajok a jokivansagokat, Zolika meg ugy dontott, hogy hasznaljuk tobb pelust, mert meg mindig van egy kis hasmenese. Viszont tegnap egesz nap+ejszaka+ma reggel normalis hovel birt, igy mar csak a poci-gondok vannak. Remelem, hogy lassan majd kezd hatni nala a gyogyszer, mert kellemetlen lehet neki. Tegnap mersekelten kajalt, ma szerencsere mar jobban, kezdtem aggodni, mert most meg az a fazis van a cicimben, hogy tobb tej kene, igy csomosodik, de ha a keveshez szokik hozza, akkor nem gyozzuk majd visszatornazni az adagot.. Remelem, hogy visszter az etvagya a lurkonak.

Dia,
A gatmetszes helye meg nekem is erzekenyebb neha, de mazlimra nem faj annyira, hogy zavarna. Mondjuk nem is olyan suru a nemi eletunk, mint anno, de talan majd ez is javulKép A sikositot lehet dm-ben kapni, mint irta Gyoresz, en is mastol hallottam ezt az infot. Hulye dolog, de esetleg probald meg masszirozni ugy, mint akik gatvedelemre keszulnek a szuleskor, vannak hozza jo olajok, es akkor jobb lehet a helyzet. Az is igaz, hogy ha varrtak, akkor nem biztos, hogy minden ugyanugy van ott, mint regen, igy ez is fajhat.

Gyoresz,
Na igen, a setaltatas allando babakocsi-forditgatasbol all nalunk is, naptol-szeltol fuggoen. Itt meg egyszeru is a dolog, de amikor autoval viszem a lurkokat, akkor nem gyozom kitalalni, hogy mikent oldjam meg az arnyekolast a kicsinek..
Norbi pociKép Sajnos a szilard kajak bevezetese az ezzel is jar, hogy konnyebben lehet szilardabb szekletuk. Probald ugy keverni, hogy egy lazito kaja is legyen melle, hatha akkor nem lesz gond.

Saxi,
Ezek a babak milyen valogatosakKép Eddig mondjuk nekem mazlim volt, meg mensikor sem fujjolt a cicireKép Mit ehettel, ami nem tetszik neki?

Melinda,
PelusevesKép Ez nalunk is megy, de foleg imad vele takarozni, neha ki se latszik a feje a ragyort pelus alolKép

Dino,
Eleg sokaig normalis dolog, ha a csecsemo kancsalit, de nem tudom megmondani, hogy pontosan meddig. Elso lurkonal enis sokat aggodtam, de nincs semmi baja a szemenek. Masfel evesen vittem el eloszor szemeszetre, ugyanis parom es a csaladja szemuveges, es inkabb megnezettem, hogy nincs-e gond. Zolika is kancsalit nehaKép

Akinek most nem irtam, puszi duplanKép

Mica
mica

Sziasztok

Én is elQkerülök ám idQnként.

Alig tudok visszaolvasni annyit írtatok amíg nem voltam.

Dia!
Látom Ti is megvettétek a játszószQnyeget. Szerintem nagyon jó. GergQ is szereti. Olyan aranyos most hogy még olyan koordinálatlan a mozgása addig ügyeskedik amig meg nem tudja lökni a játékokat. A felfüggesztett tükröt meg különösen szereti. nagy szemeket mereszt és ezerrel jár keze lába. Akkor elvigyem én is a talira?

Már úgy várom hogy személyesen is megismerkedjünk. Tök jó lesz. Süssek muffint? Diót szereti mindenki? mert szoktam mindig bele rakni.

Kata!
Qszinte részvétem! Nehéz egy barátot elveszteni. Nekem tavaly januárban a legjobb barátnQm anyukája halt meg akit nagyon szerettem. Szinte a pótanyukám volt.

Dinó!
Nem semmi hogy Bernát már feláll. Stramm kis kölyök lehet. Kár hogy nem jöttök a talira.
GergQ csak pár hetesen kancsalított, de azóta már nem. Szerintem kérdezd meg a gyerekorvost, hogy kell e szemészhez vinni. Én is félek hogy rendben legyen a gyerekek szeme, mert nekem volt vele problémám. A lányomnak úgy tqnik rendben van, de GergQnél még félhetek.

Mi egyébként jól vagyunk. Csak a ma éjszaka telt egy kicsit rosszul. Már 2-kor felkelt GergQ, de simogattam a fejecskéjét és így visszaaludt, de utánna már 1/2 4-kor meg kellett etetnem. Nahát az is érdekes volt. Úgy elaludtam szoptatás közben hogy csak na, de a gyerek is. 5-kor riadtam fel és akkor folytattuk a szopizást.
Mi is kipróbáltuk vasárnap a kengurut. Egész jól viselte. Addig feszengett csak amíg el nem aludt. Aztán meg ha megálltam rögtön megint elkezdte. Úgyhogy már elképzeltem hogy ha jármqvel kell menni valahova, hogy én fel alá fogok sétálni a gyerekkel. Muris lesz.

Andi!
Boldog születésnapot kívánunk mi is. Nekem is az idén lesz augusztusban a 30. Hát nem várom. Olyan rossz lesz hogy már nem azt mondom, hogy huszon.

Márti!
Jobban van már Gigi?

Akinek nem írtam azt is puszilom és minden gyerkQc tündéri.

Szilvi
sys

Sziasztok!
Most nagyon mérges vagyok, mert már megint elszállt egy hosszú írások, úgyhogy most nem kezdek bele másikba, majd késöbb jövök még!

Andi!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!KépKépKép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok LÁnyok!

Nagyon nagyon szépen köszönöm nagyon aranyosak vagytok, de tényleg szóra sem érdemes, hisz az élet megy tovább és hát már a negyven felé, ezt tudomásul kell vennem. Tudjátok el sem hiszem hogy ennyi vagyok már. Nem igazán tudatosult bennem.
Mondjuk mostanában tényleg úgy érzem magam mint egy negyvenéves és nem egy 30.
Néha meg úgy mint egy 20 éves. :-))))) Ez elég ritka.

Dinó!

Gratulálok, hogy Bernát felállt. Ügyes nagyon.
Sajnálom hogy nem jöttök a talira. Tényleg.
Jó lett volna.

Lányok, most már tényleg fogyunk egyre jobban, nem örülök, sőt el vagyok kenődve.

Nagyon sok puszi nektek, kész vagyok megint óránként kelt picur.

Pusza:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Márti!

Köszi,jól vagyunk,apa még szedi a gyógyszert de már dolgozik.A lányok is rendben vannak.Örülök,hogy Giginek nincs komolyabb baja.

Mica!

Nem ettem semmi különöset,sőt még most is nagyon vigyázok,hogy ne egyek olyasmit amitől görcsölhet a kicsi.A védőnő azt mondta,hogy mensi miatt változik a tej íze.Állítólag ilyenkor sokkal hígabb is,és kevesebb.Biztos igaz mert csak akkor csinálja ezt Liliána mikor megjön.De remélem hamar átvészeljük a dolgot.

Andi!

Elküldtem a emilt az infóval,remélem megkapod.
Mégegyszer Boldog Szülinapot!

Most mennem kell,ha tudok még jövök,puszi,Saxi.
saxi

Lányok!

Eddig 8-an vagyunk összesen akik tutkóra jönnek ha minden igaz.
Az az jelenti hogy eddig 18-an vagyunk gyerekestől velem együtt.

Barbi!

Küldjed te is, hol vagy?

Pusza:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Megint itt vagyok.El is felejtettem írni,hogy tegnap voltunk Bogival beiratkozni az új oviba.
Nagyon kedvesek voltak,és Bogi is jól érezte magát.Nagyon szép az ovi,tiszta és igazán gyerekbarát.Aminek még örülök,hogy van saját konyhája és helyben frissen főznek,állítólag nagyon finoman.
Remélem jól fogja érezni magát.

Felébredt a babó,puszilok mindenkit,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Bocsi,hogy nem írok mindenkinek külön,de nagyon sietek.Most is csak azért írok,hogy lássátok élek.Kép
Szóval:Ma megkaptuk a 4 hós oltást.Kép
Nincs láza szerencsére de nagyon nagyon nyűgös.
Kb:1 órát aludt összesen ma.KépNem marad sehol csak az ölembe.Egész nap rajtam lóg,nekem pedig már belukad a hátam.Hát ez van ma velünk.Talán ha elalszik akkor még benézek de nem biztos.
Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Na itt vagyok Én is! Velünk ma nem történt semmi extra, csak annyi, hogy Norbi fél 2-2 körül evett főzeléket meg szopizott egy kicsit, aztán még 5-kor, mint máskor akartam adni neki cicit vagy gyümit, de egyik sem kellett neki. Megpróbáltam még fél 6-kor, aztán 6-kor de nem, ígyhát csak fürcsi után, fél 8 fele szopizott ismét. Majdnem 6 órán át nem evett, és még nyűgös sem volt, jól bírja, én biztos nagyon nyűgös lennék!!!

Andi!
Akkor azért mégsem leszünk annyira kevesen! Már totál be vagyok sózva, annyira várom!
Volt ma ünneplés? Nonóka meghúzta anyuci fülét?

Márti!
Örülök, hogy Gigi jól van! Sajna, hogy nem jött össze a séta, de még biztos lesz rá alkalmunk!!!
Ma kikérdeztem a barátnőmet és kiokosodtam! Elmondta, hogy Ő mit hogy csinált, hogy fagyasztotta le a kajcsit, stb. Ja, meg mondta, hogy vegyek szilva pépet, a Kecskemétinek van ilyen és azt adjak Norbinak, ha nem tud kakilni. Vettem olyan babapiskótát amit mondtam. A barátnőm is adta annak idején a fiának 6 hós korától, imádta is a kisrác, de azt mondta, hogy nagyon oda kell figyelni, mert könnyen törik! Úgyhogy úgy döntöttem, hogy még várok vele egy kicsit!

Anikó!
Gratulálok a fogacskákhoz! Szegény Krisztike, máris jönnek a felső fogai? Én nagyon remélem Norbit még békénhagyja egy ideig, bár a jelek nem ezt mutatják! És azt hallottam, hogy a felső fogakkal jobban megkínlódnak a gyerkőcök!
Krisztike még napi 5-6x kakil? Hűűűű, az meg hogy lehet. Norbi kb. 2 hós volt amikor ennyi volt a napi adagja! És milyen a kaki állaga?

Mica!
A barátnőm is ugyanazt tanácsolta mint Te, meg a szilvát! Hát kipróbálom, bár most van még 4 üveges kajám (kettőbe már husi is van), de aztán szigorúan én kotyvasztok!!!!

Dia!
Annyira szalad az idő, Domi is már a 4 hós oltást kapta? Remélem holnapra már jobb lesz a helyzet és hagyja anyucit egy picit pihenni!

Saxi!
Örülök, hogy Boginak tetszik az új ovoda! Mikortól kezdi? Várja már?

Kata!
Remélem hamarosan megint írni fogsz!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Ismét itt vagyok, mert felvetődött bennem egy kérdés!
Szerintetek mikor nem kell már a gyerkőcre satyit adni?
Ma Norbin egy vastagabb gatyesz volt zoknival, egy hosszú ujjú badi, egy vékony pulcsi, meg egy farmer kabát + satyi. Mikor lehet ennél is lazábban öltöztetni? Néha úgy érezem, hogy túl félős vagyok ezen a téren és épp ezért sokszor tanácstalan, hogy mit adja rá! Ti mit adtok rá ilyen melegbe a babátokra?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz, Kép
sapkát még én is adok Bernátra. Ma egy hosszú ujjú body, kertészgatyó, és eag vastagabb plüss pulcsi volt rajta. Pont ma merült fel ez a téma az őszi topikban is, idézem Csirkesz irományát:"konzultáltam a már sokat emlegetett gyerekdoki barátosnéval, aki szerint 20 fok felett, szélcsendes időben már lehet sapeszmentes kintléteket tartani, de kötelező jelleggel magamnál kell tartani eme nemes részét a gyerekruházatnak, mert ha már kicsit izzad és jön a szelecske, sapinak újra a gyerekkobakon a helye. " Nálunk is volt ilyen nehéz kakilás, nekünk a szilvától megoldódott a probléma, azóta én is ahogy neked tanácsolták adok olyat is ami hajt, bár ez ezekben a mennyiségekben amit Bernát megeszik igen elenyésző. Ma sem voltam sikeresebb, mint eddig kb 5 kanál kaja csúszott ma le, de ennél egy cseppel sem több, pedig kipróbáltam az ölben etetést is.

AnikóKép
hát nektek is elég hamar jönnek a fogacskák. Remélem hamar kibújnak és nem lesz nagy a kínlódás!

MicaKép
további gyors gyógyulást nektek!

Szilvi Kép
reméljük a ma éjszakád nyugisabban fog telni. Járművön való utazáskor lehet elég lesz a magyar utak szinte "kifogástalan" állapota miatti rázkódás Gergőnek és már nem is fog annyira feszengeni.

SaxiKép
hova fogtok oviba járni? Az nagyon megnyugtató dolog ha jó az első benyomásod az oviról.

DiaKép
remélem Domi gyorsan kiheveri a szurit! Jobbulást kívánok neki!

AndiKép
úgy látom hogy lemaradtam valamiről. Milyen adatokat kell elküldeni és hova? Milyen volt a szülinap? Más mint a többi? Mi sajnos pont ezért nem tudunk menni a talira, mert nekem meg 17-én lesz a 30. szülinapom és olyankor a család többi része is meg szokott hívni ünnepelgetni. Tényleg furcsa még kimondani is.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat szemészet és kaja ügyben.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

GergQ megint egy kicsit taknyos lett.
Egyébként az éjszakánk egy kicsit nyugisabb volt. Többször megébredt de szinte azonnal vissza is aludt. Aztán 5 óra után már arra ébredtem hogy ezerrel szívja a kezét. De azt hiszem most délelött inkább alszom egy kicsit a lemenés helyett. Délután úgyis megyünk a Reniért.
Nekem a tegnap estém volt szörnyq. Úgy fájt a fejem hogy majd szét robbant. Aztán az esti szopizás után bevettem egy 1/2 algopyrint és lefeküdtem. Ma már jól vagyok. Lehet hogy fronthatás van.

Györesz!
Én is adok még GergQre sapit. Egyébként egy rövidujjú body van rajta egy vékony rugi meg egy vastagabb szabadidQruha. Ja meg egy vékonyabb takaró.

Látom mindenki szenved a hamizással. Én már elQre rettegek, hogy nálunk is ez lesz. A kislányommal nem volt ilyen probléma Q olyan szépen evett ahogy elkezdtük a külön kajákat. Kivétel az alma meg a banán.

Ja Györesz!
A kislányom saját magát elválasztotta 7 hónaposan. Már csak reggel meg este szopizott meg idQnként desszert gyanánt kajcsi után és egyszer csak egyik napról a másikra elutasította a cicit. RemélhetQleg Norbika tovább fogja szeretni a cicit.

Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!!

Sajnos Gigi állapota romlott, vagyis most taknyoska lett, remélem csak a keddi hőemelkedés miatt van, hogy most tisztul neki, így ismét szörnyű orrporszívózások vannak. És a szeme is stagnál, csak most ezerrel viszket neki. Köhécselés sajnos maradt. Mostanában amikor a szájában matat nagyon ledugja a kezét és így sokszor rémisztő hangokat produkál. Lehet, hogy viszket a torka vagyis kapar neki?

Györesz
Norbika 6 óra multán evett nem semmi, biztos az előző hami alkalmával jól belakott, és ezek a tartalmas kaják tovább is maradnak a szervezetben laktatóbbak így ez a hosszabb kaja nélküli szünet normálisan hangzik.
Dobnál egy táblát?

Saxi
jó, hogy renben vannak a dolgok.
Ovoda nagyon jól hangzik, reméljük szeretni is fog odajárni.

Szilvi
jobbulást Gergőnek.

Dia
remélem Domi már el is felejtette a szurit.

Andi
hát szerintem is szép a 18 fő, nem győzök én is hálálkodni, hogy befogadsz bennünket.
Remélem Gigi addigra meggyógyul teljesen, mert nagyon szeretnénk menni.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Dino!
Olvastam Csirkesz hozzászólását és emiatt is merült fel bennem, meg anyukám is mondta, hogy rólunk nagyon hamar lekerült a sapka! Meghát az öltöztetéssel is sokszor gondba vagyok.
Mikor adod Bernátnak a kajcsit? Mert Norbi csak akkor hajlandó enni, ha legalább szopi után 2-2,5 órára rá kínálom neki!

Szilvi!
Jobbulást Gergőnek!
Hát én is nagyon remélem, hogy Norbi még szopizik egy pár hónapig, de azért lélekben készítem magamat arra, hátha hirtelen elválasztja magát!

Márti!
Jobbulást Giginek! Remélem hamar meggyógyul és nem rosszabbodik a helyzet!!!! Gonodolom akkor ma kimarad az uszi is?

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Évi Roland 2004. december 1. XVIII. Pestimre
Martin 1997. január 7.
Vivien 1994. október 7.
Melinda Marci 2004. december 6. Érd
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Csanikó Bianka 2004. december 17. Csepel
Renáta 1995. augusztus 24.
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Sys Gergő 2005. január 13. Kispest
Renáta 2000. október 28. </pre>

Melinda!
Most nézem a táblázatot, hogy lemaradtam egy köszöntéssel! Utólag nagyon boldog hófordulót Marcinak!Kép

Minden beteg baba gyógyuljon meg hamar, az egészségesekre meg nagyon vigyázzok az anyucijuk, nehogy az a fránya betegség közbeszóljon a taliba!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Lányok!

Nagyon örülök nektek, hogy írtatok nekem, olyan jó érzés, köszönöm, köszönöm.

Szóval a 30-ik szülinapom teljes csenben és nyugalomban telt a párommal.
Annyira édes volt, hogy este egy nagy csokor vörös rózsát kaptam és egy hatalmas Feketeerdő tortát.
Nagyon édes volt. Valamint a szülés óta először aludtam a férjemmel. -Először hagytam magára Noncsit, gondoljatok bele, álltok két szoba előtt és fogalmatok sincs melyikbe mennyetek be, mert szívetek szerint mindkettőbe mennétek, vagy egybe mindhárman.
Nem voltam egyszerű helyzetben, enyhe gyomorgörccsel kűzködtem és majdnem eljutottam a sírás határáig.
Annyira kétségbe voltam esve.
Aztán úgy oldottam meg, hogy fél tízkor még megetettem Noncsit, elaludt, apával lefeküdtünk alucikálni, aztán 6 óra múlva átmentem Noncsit megnézni, aludt tovább visszamentem, aztán megint átmentem fél 7-kor és akkor már felkelt és szépen mosolygott rám. Szóval meg is nyugodtam.
Nem tudom, hogy mit csináljak, igazából annyira hiányzik mindkettő. A férjem is nagyon és Nonóka is. Ha nagyobb lesz lehet, hogy velünk alszik, és nem biztos hogy őmiatta, hanem én akarom így.
Imádom őket.
De azért szép és boldog 30-ik szülinap volt.
Soha nem volt még ilyen csöndes és nyugis.
Majd szombaton bezzeg bulizunk. Itt lesz az egész család. Tudjátok néha olyan jó a csend.

Dia!

Hogy van Domika?
Remélem azért már jobban, sokat pihizzetek, nagyon sokat gondoltunk rátok Gyurival. De gondolj arra, hogy már ilyen szenvedős csak az 5-ik havi és kész. Utána már csak a 15 hós van. Akkor viszont már nagyobbacska. Sok puszika Domi nózikájára combikájára meg mindenhova. Helyettem is add neki.

Dino!

E-mail cím ahová küldd az adataidat:
NÉv, lakcím, telcsiszám, otthoni szám ha van,

tellerne.andrea@freemail.hu

Györesz, Márti!

Igen azért gyűlünk most már legalábbis kb. úgy 20 lesz a létszám, elég jól hangzik.

Na megyek eszem valamit mert kigúvad a szemem.

Sok puszika és akinek esetleg nem írtam, annak is sok puszi.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Dino!

Előre is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!
Nem olyan vészes, én is azt hittem, aztán ezt is túl lehet élni valahogy. Lásd pár sorral feljebb hogy hogyan. :-))))))

Sok puszika neked

Szia:

ANDI
tandi

Melinda
Marcikának kicsit megkésve de annál nagyobb szeretettel gratulálok a hófordulójához

Kép

Puszi
Márti
márti05

Márti!

Ez olyan édes, honnan a túróból tudtok csajok ti ilyeneket küldeni, annyira édesek.
Úgy megtanulnám én is.

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Először is nagyon szépen köszönöm Marcikám nevében is a köszöntéseket! Nagyon jól esett! A dícséreteket is köszönjük, amik a képekre érkeztek Kép

Sajnos nálunk is újra felütötte fejét a takonykór. Kép Tegnap óta újból sűrűbben kell szívni az orrát, és akárhogy is szívom, utána is szörcsög. Annyira sajnálom. Kedélye változatlanul jó, bár tegnap nem igen akaródzott neki enni, bár ma egész jól alakulnak a dolgok (remélem nem olvassa a levelem és délutánra nem fog megcáfolni)
Nálunk elég csúnyán fúj a szél, így biztos nem megyünk sétizni, pedig nem ártott volna Neki a friss levegő. Így ablaknyitás marad helyette.

Amennyire tudtam próbáltam visszaolvasni, így látom, hogy többen még mindig betegeskednek. Annyira félek, nehogy kenterbe verje ez a sok baci a talit Kép

Dino!
Marci még néha kancsalít, ha nagyon koncentrál valamire. Még nem aggódom, de megkérdezem a dokinénit, hogy mikor jelenthet már gondot.
Sok sikert és kitartást a hozzátápihoz! Kép Én közben figyellek Benneteket és tanulok ezerrel!

Györesz!
Szegény Norbikának nehéz lehet ezzel a kemény kakival. Erre még nem is gondoltam, hogy ilyen problémáink is lehetnek, most még olyan jó a folyós anyatejes kaksi. Szívesebben öltöztetném a baleseteink után Marcit, mint látnám, hogy szenved. Kép
Nem semmi 6 óra kajcsi nélkül. Biza én se bírnám addig.
Sétakor rajtunk body, rugi, vastagabb nadrág, kis pulcsi és egy polár felső van + sapi. De most, hogy ilyen takonypóc a fiacskám, nem is merném még csökkenteni a mennyiséget, ha csak nem beüt a 30 fok. Kép
Dögönyözést is nagyon szereti Marci. De mostanában a pofijára adott apró puszikáktól nagyon boldog tud lenni, olyan édes kis nyávogó hangot hallat, hogy a gyönyörűségtől meg tudnám zabálni Kép Ugyanezt az esti fürdéskor apukája az egész testén gyakorolja Kép

Anikó!
5-6 kaki naponta tényleg nem semmi. Ha belegondolok, hogy mi akkor naponta 4-5-ször biztos öltözhetnénk...
Gratula a fogacskákhoz! Nem semmi, hogy várhatóak a fentiek is! Egyébkén rágcsálja a cicidet Krisztike? Nekem Marci csak akkor kóstolja meg, ha egy kicsit bealszik a cicin és elfeledkezik magáról Kép
Ezt az oltást, hogy viseli Krisztike? Remélem jól! Kép

Andi!
A 18 fő szerintem már egész szép szám. Tényleg nagy köszönet, hogy bevállaltad! Kép Remélem mi sem fogjuk csökkenteni.
Így utólag is nagyon-nagyon boldog 30. szülinapot! Kép
Az együttalvással (mármint babóval) azért vigyázni kell. Legalábbis előttem van egy eléggé elrettentő példa, a volt kolleganőmé. Az ő kisfia októberben múlt 5 éves, de még mindig velük alszik. Úgy velük, hogy a férje és ő közte, így a házaséletük sem túl intenzív. Komoly nehézségbe ütközött a következő baba "összehozatala" is. Most pedig már ott tartanak, hogy egyszerűen nem tudja átszoktatni a kisfiút a saját ágyába...

Márti!
Jobbulást Giginek! Kép Annyira rossz ez a szörcsögés és az orrszívás! Sajnos a gyakorlatban is együtt vagyok veletek Kép
Én már annyira várom, hogy a lábikóját is elkezdje falatozni. Annyira édesek akkor a babók, amikor bokáig a szájában van a lábuk Kép

Saxi! Ovi Kép

Dia!
Remélem Domi azóta már jobban van! Itt a 4 hósnál ugye már mindkét lábijába szúrnak Kép Annyira félek, mi a jövő héten megyünk, ha csak nem a takonykór megakadályoz benne. Puszi bibis lábijára!

Szilvi!
Jobbulást Gergőkének is! Kép
Fejfájás Kép Terhességem előtt "csak" a melegfrontot éreztem meg. Terhességem alatt viszont semmit Kép Erre, hogy megszületett Marci hideg vagy meleg, mindegy, mindkettőnél szétakar hasadni a fejem. Eddig elég jól bírtam, de legutóbb be kellett nekem is venni egy algopyrin, mert úgy éreztem, hogy a szemeim esnek ki. Már én is "várom", hogy mikor indul be, hisz a hétvégére jön a sz.r idő Kép

Kata!
Remélem Te már jobban vagy. Külön puszi Neked!

Amíg el nem felejtem, valszeg holnap és holnapután nem nagyon jövök, mert látogatóim jönnek. (Bár lehet, hogy fel se tűnt volna, hogy nem vagyok Kép ) Holnap volt kolleganőm jön, aki a 32. hétben van, szombaton pedig barátnőmék, aki pedig a 26. környékén. Úgyhogy osztom az észt majd babaügyben és dicsekszem Marcival Kép

Mindenkinek puszi, akinek nem írtam duplán!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Gyors leszek, mert Krisztikém ki tudja mikor kel fel, lehet hogy mindjárt.
Az oltást most nagyon nehezen viselte a kis drágám, tegnap nem aludt egész nap semmit, játszani sem akart, csak a cicin lenni, bár délután már azt sem és csak sírt és sírt. Ma talán jobb már a helyzet, most alszik már egy ideje.
Ja, azt nem is meséltem, hogy a kislányom hangutánzó lett Kép Mondtam mikor a doktornéni nézte a torkát, hogy mondja neki hogy áááá, úgy hamarabb túlleszünk rajta, hát képzeljétek, mondta is. Mostanában kaja közben is mindig mikor közeledik a szájához a kaja, azt mondja, hogy hammm. Nagyon kis édes. Egyébként még az igent utánozza úgy, hogy ieee. Kép

Györesz!
Igen, mi még mindig sokat kakilunk, én kérdeztem is a doktornénit, hogy ez nem gond-e, azt mondta, hogy mivel megfelelően gyarapszik, ennyivel több kajcsit eszik meg valószínűleg. Ez egyébként tök furi, mert ő nem eszik nagy mennyiségeket, és csak 4-5 alkalommal szopik egy nap elég kevéskéket. Persze meg ami kajcsit kap plusz mellé.
6 óra kaja nélkül? Nem semmi. Őszintén megmondom, én nem bírnám ki Kép
Sapit én akkor nem adok rá, amikor az erkélyre lépünk ki kenguruban, és idesüt a nap. Imád innen nézelődni.

Melinda!
Boldog hófordulót nektek!!! Kép
Kép

Dia, Barbi!
Nektek holnap lesz, és megelőlegezem már most, lehet hogy nem fogok tudni jönni, nektek is boldog hófordulót!!! Kép
Kép

Na egyelőre ennyire telt, bocsi, hogy másnak nem tudok írni, de felkelt a kislánykám.
Még rmeélem, tudok ma jönni.

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Köszi a megelőlegezett hófordulós jókivánságot! Kép

Dia!
A szex először nekem sem volt kellemes, pedig én császáros voltam. Meg is kérdeztem az Editet, mire azt válaszolta, hogy régen volt használva és be kell járatni. Ez így is lett. Minden alkalommal egyre jobb lett. Ne aggódj pár alkalom és minden a régi!

Andi!

Bocsi, hogy nem írtam eddig a címemet, de majd azt is pótolom. Már nagyon várom a talit, remélem Szonja is jól fog viselkedni, bár ő ebben az időben szokott aludni. Na mindegy legfeljebb majd üvölt nektek egy kicsit!
A gyerek külön altatása nagyon nehéz kérdés. Első hetekben Szonja is velünk aludt, de aztán mikor már kezdtünk egy kicsit összeszokni át tettem a saját szobájába és azóta egyedül alszik. Állítólag azok a babák, akik egyedül alszanak sokkal nyugodtabban tudnak aludni és nem is kelnek fel annyiszor kajálni éjszaka. A másik oldalról nagyon oda kell figyelni a férjekre is. Ne felejtsd el, hogy ő is van és szüksége van rád is. Lehet, hogy most még ő is úgy gondolja, hogy Te aludj a gyerekkel, de azért a pasik sincsenek fából és ők is szeretik ha babusgatják őket.
Ne értsd félre nem akarok beleszólni az életetekbe, csak tudom, hogy mennyire nehéz megtalálni az arany középutat.
Én is először ragaszkodtam az együtt alváshoz, majd rájöttem, hogy Szonjának is jobb ha külön van és olyan édesen mosolyog mikor reggel bemegyek hozzá.

Györesz!
A keresztlányomnak is ilyen hasmenéses, lázas, pöttyös mizériája van. Őnála bárányhimlőt diagnosztizáltak, de állítólag nem viszket neki.

Engem is foglalkoztat ez a lazán öltözni kérdés. Én már alig viselem el magamon a pulóvert, Szonját meg agyon öltöztetem. Harisnya, rugi, polár pulcsi, sapi és persze takaró. Bár ma már elhagytam a takarót.
Én is adok mindíg sapit a Szonjára, bár ma kimentünk pár percre a teraszra, csak úgy rugiban. Remélem nem lesz baja.
A doki szerint egy kis sapekot mindíg adjak a gyerekre, mert a nap ellen kell védeni a kis bukóját.

Kedves beteg manócskák! Remélem lassan vége lesz ennek a taknyos időszaknak, bár hétvégére megint elromlik az idő. Kép

Ja azt elfelejtettem, hogy Szonja vasárnap átfordult hasról hátra. Aztán lehet, hogy csak véletlen volt de én nagyon örültem neki!

Puszi
Barbara
babar

Sziasztok!

Már ősidők óta nem írtam ide, bár elég gyakran olvasgatlak benneteket. Kép Teszek föl egy képet magunkról. Bence, ha jól emlékszem Dia babájánál 2 nappal fiatalabb. Kép Egyébként régen MZsx néven futottam, csak azóta történt egy kis malőr, és át kellett neveznem magam.
Nagyon aranyosak a babáitok, és Dia, hogy a te babád már miket eszik! Kép Ez nagyon jó! Én most kezdem az almára szoktatni...egyenlőre még az alma levénél tartunk, de az úgy tűnik, hogy ízlik neki.
Dia, tudom, hogy írtad már, hogy a Pöttyös utcában vetted a játszó szőnyeget, de meg tudnád mondani, hogy pontosan hol, vagy, hogy mi a bolt neve. Én Újpesti vagyok és egyáltalán nem ismerem a környéket. Gondoltam, hogy 2-3 e Ft-tal drágábban a Brendonban is megkapom. Tévedni emberi dolog. Alig 10 e-rel drágább. Kép Pedig én nagyon szeretnék ilyet, légyszí írd meg a címet!

Nagyon köszönöm!
Zsófi
Kép
nmzsx

Sziasztok!

Melinda!
Jobbulást Marcinak! Jajjjjjj hirtelen minden baba megint takonykóros lett! Nehogy aztán elmaradjon a tali!
Norbinak tegnap óta adom napközbe a mecsek teát és használ. Ma már kétszer kakilt rendeset minden kínlódás nélkül!
De jó lesz kismamikkal találkoznod! A legjobban azt szeretem az ilyenbe amikor megkérdezik, hogy milyen volt a szülést, imádom elmesélni!!!
Nekem igenis feltünt volna, ha nem jössz két napig! Hiányozni fogsz!Kép

Anikó!
Oltás Kép
Krisztikének biztos jó az anyagcseréje, azért kakil ennyit!
Én vettem Norbinak egy egész vékony satyit, olyan nyári fajtát, meg vettem neki kendőt, mert az nagyon tetszik mikor kendőt kötnek a picurok fejecskéjére, az olyan kis vagány! Direkt azért vettem ezeket, hogy a nap ellen védjen majd, főleg, hogy Norbi ennyire hajlamos a leégésre!
Gratulálok a forduláshoz! Az nem baj, ha véletlen volt, mindig így kezdődik, aztán ebből tanulja meg, hogy hogyan is kell!Kép

Norbi ma is négyszer szopizott! Ebédre adtam neki finomfőzeléket, evett belőle pár falatot, de aztán a cicim mellett döntött. Lementünk sétálni, aztán amikor feljöttünk, akkor odaadtam neki amit hagyott a főzelékből, hát úgy befalta, ki kellet kaparnom a tányérkát és még teát is ivott mellé! Ja, és akkor eszik szivesen, ha énekelek neki! Nem is akarmit: csipicsipicsipi csodák, nyakába lóg egy kis arany kanál......., biztos emlékeztek a kalálka néni mesefilmre, nahát annak a dala nagyon bejött kajáláshoz, ahogy elkezdem, hogy csipicsipi.... már tátja is a száját! Úgyhogy a talin ne röhögjetek majd ki, bár lehet hogy addigra változik a dolog, mert multkor pl. fütyülnöm kellett!KépKépKép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Barbi!
Amit Anikónak írtam azt Neked akartam a sapi dologról, csak összezavarodtam!Kép Ez az öltöztetés tényleg annyira nehéz dolog! Jó lesz ha már nyár lesz és nem kell ilyeneken törni a fejünket, akkor adok majd Norbira egy badit meg egy rövid gatyó aztán irány a séta! De jó is lesz!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Itt vagyok végre én is.Az a baj,ilyenkor ha nem tudok jönni egy nap,hogy nem tudom ki mit írt nekem,mert olyan nehéz vissza keresgetni.De azért megpróbálom.KépHa valakit kihagynék attól bocsi előre is.
Szóval:Tegnap nagyon nehezen tudtam elaltatni Domit.
de szerencsére fél 5-ig aludt.Ma viszont már délután 4-kor felkellett ébresztenem,mert nem akart felkelni.Muszály volt ha azt akarom,hogy éjszaka aludjon.

Györesz!
Ez a dalolás etetés közben tetszik.Kép
Én azt szoktam mondani Dominak,hogy hú de incsi- fincsi amit éppen eszik,és ő neveti aztán nyitja is a száját.Kép

Barbi!
Szonja már nagyon ügyes.KépDomi végtelenül lusta,semmit nem csinál.Nem fordul,nem emeli a fejét hason.Kép
Én úgy szoktam sétáltatni,hogy hosszú ujjú bady,harisnya,kiscipő,polár szabadidő,sapi.De sapit már nem télit használunk.
Mikor mentek oltásra?Ti mentek 4 hós kontroll csípőszűrésre?Mi 19.-én megyünk.

Zsófi!
Hát persze,hogy emlékszek rád!Volt amikor kerestelek is.KépMi ujság veletek?Jössz a talira?
Meg vannak még a kutyusok?
Bence baba nagyon aranyos.KépNeki még haja is van.Kép
Itt a bababolt címe:www.babaruhabolt.hu
Remélem most már nem tűnsz el és gyakrabban jelentkezel!Kép

Anikó!
Köszi a köszöntést!Kép
Hogy vagytok?Krisztike ugye nem beteg?

Sys!
Szerintem te is hozd el a szőnyeget,talán úgy jobban ellesznek a lurkók.KépPersze csak ha nem gond.

Mindenkinek köszönöm,hogy tegnap aggódtatok Domiért!Kép

Minden beteg lurkónak jobbulást kivánok és minden hófordulóst Isten éltessen!Kép

Nem tudom ki írta,hogy neki is fáj a szex a gátsebnél!?
Na nekem az is a gondom,hogy nincs is gátsebem még is fáj a szex.KépCsak belső varratom van.

Saxi,Bujka,Márti,Kata puszpusz!Kép

Jó éjt Mindenkinek megyek vasalni!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Zsófi!
Én is emlékszem ám rád! Tessék írogatni is, nem csak olvasni!Kép
Nagyon aranyos Bence baba és Te is csini vagy!
Jól vagytok? Szopizik Bence? Van tejcsi?
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Anikó
ez a szuri nem hangzik valami jól.
Szövegelő Krisztike nagyon édi lehet. Gratula a forduláshoz. Gigi ma kis segédlettel én fordítottam oldalra pelenkázáskor pikk pakk hason volt maga elé húzta a kedvenc könyvét és el kezdte lapozgatni, csak olvasás helyett az evéssel vagy inkább rágással próbálkozott.
Nagyon jót szórakoztam rajta, kár, hogy nem volt a kamera a kezemben.

Györesz
A Dentinox-ban van olyan is amiben nincs lidocain én úgy tudom, nekünk olyan van.
Olyan hihetetlenek ezek a picurkák, csak nagyon gyorsan nőnek. Norbika is már milyen szépen eszik, hamarosan már magától fog kanalazni.
Gigi is szereti ha énekelnek neki, sajnos én csak vonyítani tudok, de szerencsére nem zavarja.
Legfeljebb a talin majd a te éneklésedre esznek kollektívan a babák.

Zsófi
nagyon édik vagytok. Tessék írogatni is nem csak olvasgatni, jó újra hallani felőletek. Bencének milyen szép hosszú haja van. Szerintem is nagyon drága a Brendon, nekem nem nyerte el a tetszésemet semilyen téren.

Gigi fürcsi előtt kissé nyűgi volt de a vízben elfelejtette az összes baját, megint úszott a fürdőszoba, s még utána is egy nagyot bulizott amikor öltözködött. Délután viszont hányt egy nagyot. Amikor kissebb volt és sokat bukott mindig gonba voltam, hogy az most bukás vagy hányás volt, na mostmár tudom azok mind bukások voltak. viszont nekem totál felfordult tőle a gyomrom, mi lesz ha már rendesen fog enni és akkor éri ilyen baleset? Remélem olyan lesz mint én, s akkor csak nagyon ritkán fog ilyen előfordulni vele.

Szép álmokat minenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Látom mindenkinek nagyon bejött a játszószQnyeg. Akkor én is teszek fel képet. Én a kislányom születése elött voltam egyszer a Brendonba, de már akkor megfogattam hogy soha többé nem megyek. Mondjuk nagyjából így vagyok a Megatoysal is. Itt Kispesten volt régen egy tök jó babadiszkont, de elköltözött, sQt azóta meg is szünt.

A hófordulós babaákat sok szeretettel köszöntöm!KépKépKépKépKép

Melinda!
Nyugi észre vennénk ha nem jönnél.

Zsófi!
Én ugyan nem ismerlek de örülök hogy itt vagy. Nagyon aranyos a kisfiad.

Dia!
Akkor elviszem én is a szQnyeget. Nem gond mert Apa úgyis elvisz minket.

Jaj el is felejtettem mondani. GergQ ma megint végigaludta az éjszakát. SQt tegnap 5 óra után még a nyüglQdés is elmaradt. Olyan szépen elaludt és csak 3/4 8-kor kelt fel. Lehet hogy csak a takonykór üti ki egy kicsit.
És még valami 2.napja a nagykádban fürdünk. Tetszik neki. ElQször nagy szemeket meresztett, hogy mi ez a nagy tágasság.

De jó jövQ héten már tali.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Itt éppen észre vettem magam a tükörben
Kép
Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!

Úgy örülök, hogy emlékeztek ránk! Kép Sőt még a kutyákra is! Kép
Szóval velünk az van, hogy Bence a világ legjobb babája! Kép 10 hetesen elmúlt a hasfájása, így azóta rendszer tért az életünkbe. Bár akkor is nagyokat aludt éjszaka 7-8 órákat, csak mindig máskor kezdődött az éjjel. Hol már éjfélkor, de volt, hogy csak 1/2 2-kor, és rengeteget sírt. Volt, hogy 10-12 órát fent volt folyamatosan, pedig már mindet próbáltunk.
De most, 8-9 között leteszem aludni, és alszik reggel 7-8-ig. Kép Utána hami, aztán újabb 3 óra alvás, megint eszik, és még alszik egy olyan órát, és csak utána kezdődik az élet. Szóval egy szavam sem lehet. Egyébként utána is minden szopi után alszik fél órát legalább. Most 5* eszik naponta. Sajnos mivel nem szoktattam rá a cumira, mert csak 1-2 alkalommal kapott belőle, így jelenleg nem hajlandó cumiból inni, pedig jó lenne. Na nem azért, mert nem akarom szoptatni, de jön a nyár, és a meleg, és, ha elmegyünk itthonról, azért jó lenne, ha valami kis vízet bele lehetne dönteni. Most a csőrikével próbálkozunk, és egész ügyesen iszik már belőle. Pontosabban inkább úgy mondanám, hogy már le tudja nyelni, mert még csak úgy ráöntöm a nyelvére. Most vettem neki egy olyat, ami 4 hónapos kórtól van, azon nincs annyi lyuk.

Dia
Köszi a címet. Sajnos talira nem tudok menni, mert férjem nincs itthon, és egyik nap anyósék jönnek Kép Kép ehhez semmi kedvem, a másik nap meg apu szülinapja lesz. De legközelebb szívesen mennék. Kép Képzeld férjem ápr. 4-20-ig németeknél van, és utána megint kell visszamenni. Annyira rossz, már nagyon hiányzik.
A kutyák egyébként jól vannak. Múltkor sírt a kocsiban Bence, Sára kutya odament, aztán jól képen nyalta, meg megnyalogatta a kezét. Kép Mit mondjak, egyből kikerekedett a szeme. Kép Olyan édi volt. Így még séta előtt tartottunk egy arc, és kéz mosást. Szerencsére egyenlőre ritkán történik ilyen, de, ha már a földön lesz... Kép Na mindegy, majd figyelek. Kép
Egyébként olvastam, hogy Domi sem szeret baba kocsizni. Ez még mindig így van? Nem tudom, hogy Bencével is mi van, hol nagyon élvezi, hol pedig úgy üvölt, de nekem nincsen igazán kedvem kézben, meg kenguruban sétáltatni, így marad a kocsi. Mondjuk a hordozóban ül, hogy jobban lásson. Egy idő után viszont abbahagyja az üvöltést, és elkezd vigyorogni. Kép Kis ravasz, azért próbálkozik. Kép Imádom, olyan kis egyéniség, pedig még milyen kis csöpp!

Györesz
Igen még szopizunk, úgy tűnik, hogy van tejcsi. Kép De már múlt héttől adok neki néha alma levet...rendes almából persze. Eddig úgy tűnik, hogy tetszik neki. Jövő héten meg majd próbálom a sima reszelt almát. Kíváncsi leszek, hogy mit szól hozzá. Kép
Ti jól vagytok? Norbikával már minden Ok? Jól megy már a kaki azóta?

Zsófi
nmzsx

Most olvastam csak, nem most, hanem jövő héten lesz a tali? Melyik nap? Már nem bízom az emlékező tehetségemben! Kép Kép

Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Csajok!Nagyon szépen köszönöm az együttérzést,komolyan mondom,hogy jól esett!

Közben túlestem az influenzán,fogalmam sincs hogy kaptam el,alig mozdulok ki itthonról.Most aggódok,hogy a gyerekek ne legyenek betegek.
Mikor magas lázam volt egyszerűen nem idult meg a tej a cicimből sehogy sem,pedig betonkemény volt mindkettő,Patrik meg ordított az éhségtől...szóval örülök,hogy túlvagyunk rajta.
Hozzátápival még nagyjából sehol nem tartunk.KépVégül is ráérünk még.

Melinda!
Utólag köszöntöm szeretettel a négy hónapos Marcit!KépÉs igenis hiányzol,ha nem vagy!!!Jó észosztást!Kép
Takonykór.Kép

Györesz!
Persze hogy emlékszek a mesére,nagyon szerettem!Ha el tudok menni a talira feltétlenül el kell nekem énekelned azt a dalt!Kép

Anikó!
Jobban van már Krisztike?
HangutánzásKép

Dia!
Az én Patrikom is lusta fajta,most már azért produkál egy-két dolgot.Olvastam,hogy lehet segíteni a fordulást,fejtartást hason,este leírom,ha akarod(és ha tudok jönni).Pusz.

Márti!
Én is fintorgok rendesen a visszahányt,savanyú tej szagától.KépAzóta nem hányt Gigi?

Zsófi!
Én is emlékszem Rád!Aranyos a kisfiad,Te is szimpatikus vagy!KépA tali 16.-án lesz.

Dia,Barbara!
Isten éltesse Szonját és Domit!!!Kép

Puszi mindenkinek,most mennem kell.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Most is nagyon gyors leszek szerintem, mert lehet, hogy mindjárt kel a kismanónk.
Nekem mostanában elég fárasztóak a napjaim. A kislánykám többnyire szörnyen nyűgöske, ezek a frontok nincsenek rá jó hatással, meg az oltás sem. Ma meg voltak karbantartani a klímánkat, és kiderült, hogy valami nem stimmel vele, úgyhogy még visszajönnek, mert valszeg le kell szerelni. Jaj de örülök neki Kép
Krisztikém egyékbént már talán mára túlvan az oltás okozta mizérián.

Kata!
De jó hogy végre tudtál jönni. Szörnyen hangzik ez az influenza. Gyorsan gyógyulj meg. A szopi is nagyon rosszul hangzik. Szegény Patrik, biztos rossz volt neked nagyon, hogy nem elég hogy beteg vagy, de még Patrik is így szenvedett Kép A lényeg, hogy már jobban vagy. Drukkolok, hogy a kicsik ne kapják el Kép
Az engem is érdekelne, hogy lehet a fordulást segíteni. Még mi sem forgunk, csak oldalra továbbra is. Mi az ülésen vagyunk rajta, folyton próbál felülni, és már félülésből sikerül is, ha háton van, akkor meg félülésbe sikerül Kép

Márti!
Tényleg nagyon édi Krisztikém ahogy szövegel, néha már durva, hogy be nem áll a szája. Mondani is szoktam neki, hogy kis lepcses szájú Kép
Ez a hányás nagyon rosszul hangzik. Én is eléggé utálom a szagát, meg feltakarítani is, dehát muszáj sajnos.

Zsófi!
Én is emlékszem rád, pont valamelyik nap olvasgattam vissza, és akkor gondoltam rád, mi lehet veled. Kép
Nagyon jó kisfiú lehet Bence, ahogy leírod. Igazi kis mintababa. És milyen édes, hatalmas haja van. Kép

Györesz!
Nagyon jó fej Norbika. Nem elég neki egy elfoglaltság, a kaja, még szórakoztatni is kell Kép Ez az anyukák sorsa. Mindent be kell vetni, hogy egyenek ezek a babák.
Képzeld, az oltás óta nekem nem hajlandó nagyon enni Krisztike semmit, folyton cicin lenne, de sajnos alig van tejem. Mostmár 2-3 naponta folyton elmegy valamitől. Nem is értem. Pedig eddig olyan szépen kajált.

Lányok, én ettől a tejmennyiség elmenéstől rosszul vagyok. Nem csinálok semmit, és egyik nap rengeteg tejem van, aztán másnap szinta semmi. Már nem tudom, hogy mit csináljak. Pedig nem vagyok sem ideges, eszek is, nem is strapálom agyon magam. Néha már olyan érzésem van, hogy egy csepp sincs benne.
Az új tudománya a kislányomnak, hogy eléri a forgó játékot a kiságyában, és lerángatja az állatokat róla, közben meg nagyokat sikkantgat, ahogy sikerül egyet lerántania. Úgyhogy már a szomszéd szobában tudom, hogy egyet sikerült levadásznia, olyan hanggal van. Ja, és a lerángatott zsákmányt utána nagy behabzsolja. Mikor egyet megunt, jön a következő. Néha zabálnivaló ez a kis lányka Kép
Na megyek, mert mintha hangokat hallanék a szomszéd szobábol.

Dia, Barbi!
Még egyszer boldog hófordulót nektek Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Lányok. képzeljétek újra kellett regisztráltatnom magam, mert azt írta ki, nincs ilyen felhasználó. Úgyhogy most újra kezdő felhasználó lettem, mint látszik is. Kép
Anikó
pancsa2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?