Sziasztok!
Először is nagyon szépen köszönöm Marcikám nevében is a köszöntéseket! Nagyon jól esett! A dícséreteket is köszönjük, amik a képekre érkeztek
Sajnos nálunk is újra felütötte fejét a takonykór.
Tegnap óta újból sűrűbben kell szívni az orrát, és akárhogy is szívom, utána is szörcsög. Annyira sajnálom. Kedélye változatlanul jó, bár tegnap nem igen akaródzott neki enni, bár ma egész jól alakulnak a dolgok (remélem nem olvassa a levelem és délutánra nem fog megcáfolni)
Nálunk elég csúnyán fúj a szél, így biztos nem megyünk sétizni, pedig nem ártott volna Neki a friss levegő. Így ablaknyitás marad helyette.
Amennyire tudtam próbáltam visszaolvasni, így látom, hogy többen még mindig betegeskednek. Annyira félek, nehogy kenterbe verje ez a sok baci a talit
Dino!
Marci még néha kancsalít, ha nagyon koncentrál valamire. Még nem aggódom, de megkérdezem a dokinénit, hogy mikor jelenthet már gondot.
Sok sikert és kitartást a hozzátápihoz!
Én közben figyellek Benneteket és tanulok ezerrel!
Györesz!
Szegény Norbikának nehéz lehet ezzel a kemény kakival. Erre még nem is gondoltam, hogy ilyen problémáink is lehetnek, most még olyan jó a folyós anyatejes kaksi. Szívesebben öltöztetném a baleseteink után Marcit, mint látnám, hogy szenved.
Nem semmi 6 óra kajcsi nélkül. Biza én se bírnám addig.
Sétakor rajtunk body, rugi, vastagabb nadrág, kis pulcsi és egy polár felső van + sapi. De most, hogy ilyen takonypóc a fiacskám, nem is merném még csökkenteni a mennyiséget, ha csak nem beüt a 30 fok.
Dögönyözést is nagyon szereti Marci. De mostanában a pofijára adott apró puszikáktól nagyon boldog tud lenni, olyan édes kis nyávogó hangot hallat, hogy a gyönyörűségtől meg tudnám zabálni
Ugyanezt az esti fürdéskor apukája az egész testén gyakorolja
Anikó!
5-6 kaki naponta tényleg nem semmi. Ha belegondolok, hogy mi akkor naponta 4-5-ször biztos öltözhetnénk...
Gratula a fogacskákhoz! Nem semmi, hogy várhatóak a fentiek is! Egyébkén rágcsálja a cicidet Krisztike? Nekem Marci csak akkor kóstolja meg, ha egy kicsit bealszik a cicin és elfeledkezik magáról
Ezt az oltást, hogy viseli Krisztike? Remélem jól!
Andi!
A 18 fő szerintem már egész szép szám. Tényleg nagy köszönet, hogy bevállaltad!
Remélem mi sem fogjuk csökkenteni.
Így utólag is nagyon-nagyon boldog 30. szülinapot!
Az együttalvással (mármint babóval) azért vigyázni kell. Legalábbis előttem van egy eléggé elrettentő példa, a volt kolleganőmé. Az ő kisfia októberben múlt 5 éves, de még mindig velük alszik. Úgy velük, hogy a férje és ő közte, így a házaséletük sem túl intenzív. Komoly nehézségbe ütközött a következő baba "összehozatala" is. Most pedig már ott tartanak, hogy egyszerűen nem tudja átszoktatni a kisfiút a saját ágyába...
Márti!
Jobbulást Giginek!
Annyira rossz ez a szörcsögés és az orrszívás! Sajnos a gyakorlatban is együtt vagyok veletek
Én már annyira várom, hogy a lábikóját is elkezdje falatozni. Annyira édesek akkor a babók, amikor bokáig a szájában van a lábuk
Saxi! Ovi
Dia!
Remélem Domi azóta már jobban van! Itt a 4 hósnál ugye már mindkét lábijába szúrnak
Annyira félek, mi a jövő héten megyünk, ha csak nem a takonykór megakadályoz benne. Puszi bibis lábijára!
Szilvi!
Jobbulást Gergőkének is!
Fejfájás
Terhességem előtt "csak" a melegfrontot éreztem meg. Terhességem alatt viszont semmit
Erre, hogy megszületett Marci hideg vagy meleg, mindegy, mindkettőnél szétakar hasadni a fejem. Eddig elég jól bírtam, de legutóbb be kellett nekem is venni egy algopyrin, mert úgy éreztem, hogy a szemeim esnek ki. Már én is "várom", hogy mikor indul be, hisz a hétvégére jön a sz.r idő
Kata!
Remélem Te már jobban vagy. Külön puszi Neked!
Amíg el nem felejtem, valszeg holnap és holnapután nem nagyon jövök, mert látogatóim jönnek. (Bár lehet, hogy fel se tűnt volna, hogy nem vagyok
) Holnap volt kolleganőm jön, aki a 32. hétben van, szombaton pedig barátnőmék, aki pedig a 26. környékén. Úgyhogy osztom az észt majd babaügyben és dicsekszem Marcival
Mindenkinek puszi, akinek nem írtam duplán!
Melinda