Sziasztok lányok!
Pipocs:
Lehet, hogy a jövő hét után megyek, azért irtam a lehet-et, mert nem néztem meg, csak emlékezetből irtam.. az előzőhöz képest hat héttel később
Pénteken tali valahol?
CsMárti:
Én benne vagyok a Tiramisuevésben
Nagyon szeretem! Szóval ha csinálsz, az szuper lenne
Ha más nem, én tutira segítek elpusztítani amit hozol
Lányok részemről is megy a drukk Minyunak is és Judytnak is. Pont tegnap jutott eszembe Judyt, hogy mi lehet vele. Én is meg vagyok döbbenve, hogy miért van ennyi "kezdődő" koraszületés nálunk? Párom azt mondta, hogy valahol olvasta, hogy a sok szmog koraszülést okozhat.. persze sokminden okozhat koraszülést, szóval fenetudja. De pl.pont ők hárman (Minyu, Judyt és Bannamari) nem voltak problémás terhesek. Úgy értem nem volt velük gond: nem görcsöltek, nem nyilt a méhszájuk eddig, stb.. Szóval le vagyok döbbenve. Lehet, hogy megkérdezem majd a dokit, hogy szerinte ez miért lehet, mert baromira kiváncsi lennék rá.
Betsy:
Hasonlóképp vagyok most én is. Lili egész nappal csöndben van, szinte nem is mocorog.. aztán amikor leszáll az este...
Nekikezd és nem hagyja abba egészen reggelig (legalább is én néha úgy érzem). Lehet, hogy csak arra vár, hogy vízszintesbe tegyem magamat, nem tudom. De pl. most este amint lefeküdtem, hangosan bugyborékolni kezdett!!! Aztán a bal vesémmel bowlingozott.. és amikor megfordultam a másik oldalamra, akkor simán csak "ki lök nagyobbat anyu pociján"-t játszott belülről, és hullámoztatta meg megemelgette a hasamat oldalt. De nagyon okos ám! Amikor rájön, hogy megfordultam és lefele már nem tudja kinyomni a hasamat (mert ott az ágy van), akkor átmegy a másik oldalra és ott nyomkodja! Szerintem baromira tetszik neki (rájött), hogy ez mozog és nyomokdható, ráadásul visszanyomkodom néha
Szóval az éjszakám megint fantasztikus volt.. ha kimegyek pisilni, akkor tutira felébred és kezdi a kisded játékait előről
Néha olyan, mintha egy gonosz manó lakna a hasamban, aki direkt kibabrál velem
De imádom, mert nagyon édes..
Rita77:
Most látom, hogy egy napra vagyunk kiírva és a te lányos is Lili lesz
Vicces lenne, ha ennek tetjében még egy napon is születnének!
A nevekről jut eszembe: Szerintetek van értelme két nevet adni a gyereknek? Felvetettem ezt a kérdést Ákosnak, és ő azt mondta, hogy tőle adhatok két nevet a gyereknek (a Nóra lenne a másik és tetszik is neki), de szerinte fölösleges.. Én meg tanácstalan vagyok ezt illetően. Ha kapna második nevet, akkor Rudolf Liliána Nóra lenne.. hmm szerintetek?
Vanda:
Szuper a táblázat
Ez a keresztbetett kezes kép nagyon klafa!
Viszont lányok! Kaptam valakitől mailt a táblázathoz adatokkal: Azt ne nekem küldjétek egyelőre! Hanem Vandának. És ő majd átadja nekem ha oda kerül a sor, de majd arról szólunk.
Nekem más adatok kellenek: Nekem olyanról kellene nyilatkozni, hogy ki az, aki szeretne levelezőlistára felkerülni! És van egy másik táblázat is, de azt mindenkinek leírom külön "személyesen" mailben, ha írt nekem. a mailcímem még mindig haneekukacnemetdogponthu (ahol a kukac és a pont írásjelek
)
Manó:
Babazene cd nálam "igényelhető" cd-kiirási áron
Dobj meg egy maillel és elpostázom neked.. vagy ha eljössz érte az is jó
Letty:
Tündérfajzat a kisfiad! Imádom ahogy ott röhögcsél
Johanna:
Én azért azzal a bogyóval vigyáznék, mert aki hajlamos a koraszülésre, annak az nem biztos, hogy jó.. meg annak, aki egyébként is jól tágulna (amit igy honnan tudni). Szóval mielőtt szeditek szerintem kérdezzétek meg az orvosotokat róla!
Akik meg nem írnak: Egy részük jelezte, hogy valami dolga akadt (pl. Giggancs), de Akirenről én sem tudok semmit.. sem Andi18-ról, Beus79-ről! Pedig ő is itt volt a legelején is. Egy páran felújítást csinálnak és költöznek
Pizzamamának még szerintem nincs rendes netje, de azért jó lenne felőle is hallani valamit
Nektek szokott olyan lenni, hogy ültök a széken és akkorát rúg a baba, hogy arrébbmentek tőle? Mármint igy meglök szinte belülről? Mert nekem folyton ezt csinálja.. irok irok és egyszercsak arrébblök
hanee (27+1)