Új privát üzeneted érkezett!

Moose, Neet!

Ez bakker nagyon gáz!

Mármint az állami juttatások... Én sajna csak gyest fogok kapni, mert épp munkakeresés közben jött a bébi, így meg ugye esélyem sem volt új helyet szerezni... Viszont hála az égnek, páromnak fix helye van (családi váll.), ő is informatikus egyébként, most két cégnél üzemeltetik teljes hálózatot, most vállalnak be egy harmadikat, megkérdeztem, tud-e szabad helyet valahol, azt mondta, utánajár.

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Neet, en minimalber utan kapom ezt a zsebpenzt Kép

Sis, lehet, hogy mar talalkoztunk? A macskaval csak az a gond, hogy ugy hullik a szore, nem gyozom leszedni a gyerekrol meg a jatekairol Kép Mostmar komolyan toprengek a borotvalasan.

Csak egy hianyzik az ot konyvbol: Nicolas meg a haverok. Nem lattatok valamelyik konyvesboltban?
moosejaw

Helló!

Votiv, köszi, naná, hogy elengedjük őket sörözni! Kép Kép

Neet

Ez nem ér, az esküvői fotón nem látszik az arcotok! Kép A ruha viszont nagyon csini. Kép

Hát ezen én is szoktam agyalni, hogy ha ennyire fontos a magyarság fogyása, akkor miért is nem tesznek többet? Nem vagyok egy közgazdász, de amit látok-hallok a világból nagyon úgy tűnik, hogy Mo-on is ha igazából végignéznénk, hogy mire költ az államháztartás, akkor annyi de annyi pénzt pazarolnak felesleges dolgokra, vagy olyan helyre adják, ahova nem érdemes, meg egy csomó gazdaságtalan dologra...

Szóval az adóforintokkal nem gazdálkodnak jól és vicces, hogy egyfolytában sírnak, hogy fogy a magyar és majd emiatt összeomlik a gazdaság, de pl. a gyed maximumát 3 vagy 4 éve nem emelték és idén sem fogják. Vicces, tényleg. Akkor legalább ne sírnának a politikusok emiatt annyit.

ruz
ruzicsky

Moose!

Nem tudom, mire gondolsz, mármint találkozásügyileg, de borotvált macskához van egy tuti receptem! Lehet, hogy páran már ismeritek Kép

Sütemény - Kismamáknak

Távolítsuk el a plüsmacit a sütőből és melegítsük elő a sütőt 160 fokra. Gőz felett olvasszuk meg a margarint. Ismét távolítsuk el a plüsmacit a sütőből, majd a maradék margarint szedjük ki Öcsi kezéből és mossuk le a falat. Merjünk ki 3 evőkanál kakaót. Ismét vegyük el a margarint Öcsitől. Fürdessük meg a macskát. Tegyünk ragtapaszt a karmolásokra. Keverjünk a vajhoz 4 tojást, cukrot, lisztet. Vegyük ki a füstölgő plüsmacit a sütőből és nyissuk ki az ablakot. Vegyük el a mobilt Andikától, és magyarázzuk el a férjünk főnökének, hogy nem a férjünkkel beszélt az előbb. Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra. Adjunk a tésztához sót és durvára vágott diót. Álljunk ellen a kísértésnek, hogy Andikát is durvára vágjuk. Engedjük ki a macskát a sütőből. A tésztát öntsük tepsibe, és süssük meg. Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől és magyarázzuk el a gyereknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon. Tegyük ki a macskát az udvarra, míg képes elfutni. Keverjük össze a bevonómáz hozzávalóit. Közben vegyük ki a plüsmacit a grillsütőből és dobjuk el. Jó messzire. Magyarázzuk el a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt, hogy épp őt találjuk fejbe a plüssmacival, miközben Öcsit próbálja megmenteni a szomszéd háztetőről. Tegyük Öcsit a járókába. Közben a mázat forraljuk fel. Nyissunk ajtót a csengetésre és kérjünk elnézést a szomszédtól, amiért Hugi bedugta a kerticsapot a spájzuk ablakán. Küldjük el Hugit a szobájába. Távolitsuk el a szénné égett sütiket a sütőből és dobjuk ki. Kapjunk idegösszeomlást...

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Siso!
Kép Kép Kép

Az meg, hogy az arcunk nem látszik, csak jó. Kép
neet
neet

Johanna 1975!

Szió!
Nem felejtettelek el csak ma az egész 13.kerben nem volt internet...
Már úgy unatkoztam, nem azért járok én be dolgozni, hogy dolgozzak is!!!:-)))

Képzeljétek ma megyek ultrahangra!
olyan de olyan kiváncsi vagyok...

Előadás:
Hát először is elnézést kérek a kismamáktól akik tegnap ott voltak, hogy sokat kérdeztem a dokitól, de kiváncsi voltam mit válaszol.
Szerintem ez a Barna doki nagyon jó fej komolyan gondolkodom az orvos váltásban.

Van itt valaki aki a Dr.Barna Péterhez jár???
manó27

A munkaltato meg az allam is azt akarja, hogy hamar mennye' vissza dolgozni. Szuljel de aztan dolgozzal szepen tovabb ne csak a labadatokat logassatok otthon a gyerekkel. Tenyleg, lehet, hogy jovore a tankotelesseg se 16, hanem mondjuk csak 10 ev lesz, dolgozzon a gyerek is Kép A nyulam is duhos lett, majdnem osszetepte a kis sarga utalvanyszelvenyeim...

Sis, ismertem mar. Es nem elgazositani akarom, hanem csak szorteleniteni Kép Weet? Ha meg nem talalkoztunk, akkor majd fogunk, amikor mar te is orakig setalsz a kisemberrel ezen az obudan.

Bogarka, koszi az infot. Ha eltevedunk, majd hivlak.
moosejaw

Ja, hát igen, de az még odébb van Kép Októberben fog csak megszületni a drágám, tehát valszeg csak jövő tavasszal lesz sétafika.

Melyik részen laksz? Én Pacsirtamező-Bécsi út között.

Sisotris
13+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

mostanában nem jöttem, de azért visszaolvasok néha, továbbra is mindenkinek boldog babázást kívánok!
Ancsi, mail ment neked.
sziasztok, puszi
zozi
zozi

Mano27!
én csak a kórházban taliztam vele 2x is és ollllyan édes volt...
kérdezte a szokásos kérdéseket, aztán mindenre "jól" feleltem, erre azt mondta, hogy "akkor magát már nem tudjuk jobban megkinozni, hazamehet...!" ez úgy tetszett!
Jucus!
Hogy lehetek ilyen béna??? Itt nyüszitettem egész délelőtt, arra várva, hogy akkor délután elmegyek...Kép
és holnap akkor délután rendel, nem? És délelőtt nem rendel a Vahot utcában???
Remélem kihúzom addig, mert enni nem tudok, viszont a picúr tud, és nem szeretném, ha egyszer csak szépen elfogynék....

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi,

védekezés-ügyben: arra az időre, amíg szoptattam, nekünk is a Masculan márkájú óvszer jött be, egyetértek Ildivel. Bár az én dokim is írt fel fog. gátlót (Continuint), de nem fűlt hozzá a fogam. Most viszont úgy döntöttem (mármint ha megszültem Kép)), spirál lesz belőle, mert most meg már egyáltalán nem akarózik tablettát szednem.

Neet, és minden babaúszó:
a Huggies gyárt úszópelust kicsi méretben is, mi azt használtuk 3 Ábel hónapos korától, és semmi baj nem volt, pedig bele is kakilt párszor a vízbe. Mondjuk nem olcsó, de hetente csak 1-2 kell belőle...
Ja, és én is abszolút Rubin-párti vagyok, nagyon kulturált, és kedvesek a lányok. Plusz, nem klórral fertőtlenítik (mint pl. a MOM-ban a vizet), hanme valami gyengédebb szerrel. És ott soha semmi betegséget nem szedett össze a gyerkőc.

Sis,
zseniális film, de tényleg nagyon para. kb. 15 éve láttam, és még mindig tisztán emlékszem rá. Ez talán elmond valamit róla...

Tegnap voltam NST-n, sehol semmi. Hm. Azzal nyugtatom magam, hogy Ábelnél sem volt, aztán felálltam az ágyról, és elfolyt a magzatvizem (vagy ezt már irtam hússzor? Kép)). Mindenesetre úgy gondolom, pénteken szülök. Nnnna.

Bogárka,
ha jól leszünk, megyünk a találkára mi is.
Többiek:
tudok vinni egy gyereket, meg egy anyát a XII.ker-ből, de ez kb. 2 nappal előtte lesz csak biztos.

Bori, 39+3
lakibori

Proone,
Bardóczy Zsolt, de neki sajna csak magánrendelése van.

Moose,
kis Nicolas kimaradt... helyette Asterix és Obelix képregények? Kép meséket elolvasom Kép

Neet,
örülök anyukádnak Kép kép esküvőről arc nélkül nem ér, lehet, hogy nem is ti vagytok Kép GYED: nekem is kb. hetvenvalahány volt nettó a gyás, és most annyi a gyed is, remélem, megnyugtattalak egy picit Kép

Sisotris,
ismertem, zseniális Kép

Ma ünnepélyesen kiraktam Dócit utazóágyban a teraszra, ha már itt a tavasz, hadd nőjön nagyra, borzasztóan élvezi Kép

vera
kisün

Bori, Greenolive, és mindenki, akinél már lassan esedékes az előbújás, szorítok nektek KépKépKép
kisün

Sziasztok!

Moose, szombaton kellett a sátorörzö malamutra vigyáznunk (tényleg, kivigyázott akkor a sátorra?) Ha láttál egy autós hordozóval küzdö párt, akkor azok mi voltunk. Gondolod, egyszer becsatlakozhatunk a sétába.
zanza

Kisün, én is hozzá járok! Kép Legközelebb hétfőn megyek délután.

Bori, nekem a hátamon felállt a szőr, főleg hogy alapból van egy furcsa világom... Hát, a rendezőt sem kell félteni, ismeri jól a többség legmélyebb pontjait, és jól ki is használja KépKép Egyébként nekem már az elején az jött le, hogy Jacob be van tépve, mint annak a rendje 8)

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Kisün!
A te hozzászólásaid állandóan feldobnak! Köszi!!!!!! Kép Kép Kép

Nekem a legijesztőbb film az Egy ágyban az ellenséggel, amikor beforgatja a fűszeres dobozokat.......... áááááááááááááááááááá. Rosszul vagyok, ha rágondolok, de mindig végigfélem. Ez az emberi hülyeség, mi? Kép
neet
neet

Mi baba előtt Pharmatexel védekeztünk. Ez van kúp, tabletta, krém kiszerelésben.
Nekem a gumival semmi bajom nem volt, de ezt jobban kedveltem.
Szerelmeskedés előtt 10 perccel kell felhelyezni, és kb.olyan a hatásfoka mint a gyógyszernek. Mármint 99,7%, hogy nem esel teherbe.
Arra kell vigyázni, hogy utána 2 órán belül nem lehet semmi mással megmosdani, csak sima vizzel.
És aki irrigálni szokott, annak is ki kell várni ezt az időt.
Nekem a kúp változat jött be legjobban.
Recept nélkül kapható.
Egy próbát megér.
Kellemes időtöltést.Kép
Kép

Kép
Kép
pipocska

Zsanci!

Holnap 16-20-ig rendel én is holnap megyek (készülök)hozzá de a Vahotot nem tudomKép

Mano!

Barna Péter nagyon bejött nekem is,szívesen lettem volna a paciense.Mi most el a csípőszűrésre.
20170114224602

Oxi, Pipocs!
Kendőtanfolyam ugrott?????????

MA megvolt az első NST; gyakorlatilag semmit nem mutatott, csak annyit, hogy Hanna jól érzi bennt magát. Előtte 20 perccel benyomtam két kis túrórudit (valahogy joban szeretem, mint az óriást, ez mánia nálam), meg egy kis multis hohes-c-t és a kicsi úgy forgolódott, mintha kötelező lenne.

Dokinéni megvizsgált (méhszáj 3000), levette a kenetet, megvolt az uh (2500 g, BPD 90, szóval e szerint a gép szerint nem is olyan nagy).
A vérképemben nincs egy csillag sem, még a hgb is ok; lepény II-III.

Jövő hétig semmi teendő, akkor ugyanez a kör. . . .

Voltunk piacon, vettem retket, epret, újhagymát ééééééééééés friss ropogós sóskát. . . .
Ez utóbbnakl elfogyott már a fele nyersen, csak úgy magában. . . én imádom

Hát, ezek a mai nagy élmények itt nálunk.....

Ja, és ne ijesztgessetek a minimáljuttatásokkal, feláll a hátamon a szőr, ha csak arra gondolok, hogy mennyiből is kell majd kijönnünk...
Sebaj, a gyerek majd nem kap enni, és ha Neet ideadja az ostorát, akkor már 5 évesen elzavarom pénzt keresni Kép
ada007

Ja, és hol az a Rubin hotel?
ada007

Ada!
Sok kicsi (rudi) sokra megy. Kép
Esküszöm, beszerzek egy ostort a talira, és akkor post-it már nem is kell rám. Kép Kép Kép
neet
neet

<font color="ff0000">Kisün! Megírnád nekem, hogy hol lehet Bardóczy-t elérni, meg pár szót róla - na meg hogy mennyiért dolgozik... Ugye ő szerepel a mostani Kismama újságban?
Írhatsz emailt is, ott van a profilomban a cím.

Köszönöm!

Proone
6+2</font>

KépKépKépKép
proone

Ancsi
Gratula az eskembeskemhez. Ha hamarabb szolsz még akár egy alternatív templomi kórust is szervezhettünk volna itt a neten a nagy alkalomra és szólhatna Wágner kedvenc Nászindulója...
Pamm PammPa Pammm... stb...Kép

Mindenkinek

Kőszönjük a kedves szavakat.
Sajnos én nem vagyok annyira biztos még magamban.
És azt is tudom, hogy a segítség is csak pár hétig tart és utána csak én és a párom maradunk, ill sokszor csak én mert Apa éjjel-nappal dolgozik értünk. De amit írtok az rengeteg erőt tud ám adni!!!

Jucus
Hogy birod a két lurkóval?
Nálatok a fiad egy kicsit nagyobb, mint nálunk. Ő hogy fogadta a kis tesót?

Kókuszdió
kókuszdió

Sisotris,
üdv a klubban Kép

Proone,
igen, ő van a kismamában (és tényleg így gondoz terhes és így vezet le szülésKép), írok emilt részletekről Kép

Neet,
de fekete bőrcuccot is vegyél, hogy dominásabb legyen Kép na, és akkor biztos megismerünk!

Ada,
én is a kicsi rudikat szeretem!!!Kép

vera
kisün

Szia Lányok!
Képzeljétek valaki megszüntette a regisztrációmat és kitörölte a profilomat is, még mindig Beat vagyok cask más néven.

Neet!
na most jutottam oda, hogy bébiúszássl kapcsolatban reagáljak:
- mi nem engedhettük meg a Rubint, ezért választottuk ezt.
- tény, hogy az öltöző kicsi,de nekem eddig ez nem okozott gondot.
- azt, hogy mikor mész te igazítod a babához, óránként van csopi azt hiszem. A lényeg, hogy kaja után egy órával lehet a leghamarabb menni. Én egyébként láttam már szoptatni anyukát és nem szólták meg.
-igen a gyereket előtte kell szoktatni a 30 fokos vízhez. A Lilla se volt oda érte először.
- Pelus nem kell a gyerekre, mi biciklis nadrágban úszunk. Ott meg lehet kapni valami specko nadrágot.
- hát úgy tűnik a mi gyerekünk erősíti a szabályt, de ő igen is kakilt a vízbe, ami folyt(bocsánat a részletekért)Ilyenkor van egy láda, amibe bele kell ültetni és van egy csap ahol lemosod és mehettek vissza.
- lehet, hogy ez az úszi nem a világ leghigénikusabbja, de szerencsére mi eddig nem kaptunk el semmi. Őszintén én annak a híve vagyok, hogy a gyereket nem lehet burokban tartani, igenis találkozzon baktériumokkal és erősodjön az immunrendszere. Nyáron se a Balaton se sterilebb, sőt. Azt se fogod tudni megakadályozni, hogy a játszón majd ne egyen kavicsot, meg homokot, netalán virágföldet.
- igen 4 alkalmas bérlet 5000Ft, egy alkalom 2000Ft és egy kisérő azaz apuka mehet be veled. Ha beteg a gyerek vagy te és nem tudtok menni az órát jóváírják. Nekünk múltkor a Lilla teljesen fáradt volt és az első negyed órát végigsírta, amikor a tanárnéni azt mondta inkább vigyem ki és kint irassam az órát jóvá, mert így nincs értelme. Nekem ez szimpi dolog volt. Azt látod nem tudom, ha nem jön be egyátalán akkor mi van, vissza adják a pénzt vagy nem.
- egyébként a gyerek élvezi itt egy kép a kis csíborról. Ők még automatikusan nyitott szemmel merülnek.
Kép
Jucusmamus!
Igen szeretnék péter nyuszis szalvétát, ha neked esetleg lenne tarcsiba, de majd én is megnézem a Hobby művészben. Nekem egyébként Foxwood mesés szalvétáim vannak, picit hasonló grafikával, ha érdekel. A találkózon csencselhetünk&#61514; Szerintem egész jó turik vannak a Karinthy Frigyes utcában, ahol szinte cask angol cuccok vannak. Te szoktál arra járni?

Cerazette: szerintem ez az egy van, amit lehet szedni szoptatás alatt is. Ettől egyébként én is kirügyeztem.

Ja és szánjon meg valaki és írjatok a sportkocsis ill. etetőszékes kérdésemmel kapcsolatban. Köszi!
Beat
beetrix

Kisün, Proone,
kapható még az az ominózus példány a kismamából?
Jó lenne nekem is tájékozódni róla, hogy ne kérdezzek mindenfélét feleslegesen.

Kisün, te akkor vele szültél, meg minden, igaz?

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bori !
NST nekem sem mutatott sokat , volt két keményedés , de én nem is éreztem , ja és nagyon gyengék.
Nálam sincs semmi előjel sem , de pénteken állítólag jön a hidegfront Kép

Kép
Kép
greenolive

Beetrix!

Ugyanígy jártam tegnap, itt szidtam a rendszert, mint a bokrot Kép

Édes a bébid, és tényleg szimpi az uszi eljárásmódja!

Üdv
Sisotris
13+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Most csak egy kerdes erejeig jovok gyorsan,meg mindig lakasfelujitunkKép vagyKép

A Szent Imreben hany napos apasagi nyilatkozatot fogadnak el?Valahol azthiszem 30 napon belulit,de van, ahol ez 300 nap.

Koszonom
Kriszta es Akos
34+6

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Beat!
Ezen szavakat is aranyba.! Igenis, kell a kosz meg a baci a gyereknek, én ezért hordok a melltartómban is a kutya szőréből. Kép Ill. azért is, mert mint Moosejaw, én is még csak odáig jutottam el, hogy elgondoltam az állatka borotválását, meg még nem valósítottam.
Kocsi: a mienk (fekvő) felállítható, szétszedhető sportosra, egyebet nem tudok, széket se, de figyelek én is, mert hipp-hopp aktuális lesz. Kép
Viszont egyben nem adok igazat: A Balcsi ezerszer sterilebb, ill. van öntisztulása, ezért nem kell a klór bele. Extra Big Balcsi fan vagyok, ha valaki rosszat szól Róla, suhintok nagyokat! Kép

Bkriszta!
Veled vagyunk, éljenek a vízhólyagok. Ha lakásfelújítás, akkor biztos van, nem? Kép De a pocidra vigyázz! Kérdésed: passz.

Kisün, mélt kösz, mél ment. Kép
neet
neet

Kriszta, az egyik elöadáson Újvári Bori mondta, hogy 300 napos házassági akivonatot elfogadnak, amit kaptunk papírt azon mellette az apasági is ennyinek volt írva.
zanza

Bocs, Beat, nem akartam a lelkedbe gázolni, amiért kicsit negatívkodtam a Kuszával kapcsolatban, csak a Rubinra mindig olyan nosztalgiával gondolok ... de hát Petra mostmár nagy ahhoz, hogy újrakezdjük.
Egyébként azóta szoktunk lejárni a Kuszába, de nem az oktatásra, hanem vasárnap délelőtt csak úgy pancsizni, merthogy nekem az volt az elvem, hogy nem azt akarom, hogy profi úszó legyen 3 éves korára (valahogy a Fókás tancinénikből meg ezt éreztem, hogy ők ezt akarják), hanem, hogy élvezze a vizet. És ehhez teljesen jó a szabad pancsizás Kép

Üdv: Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Beat,
kocsi: most vettem sportkocsit, kicsit nehezebb (6-7 kg), de picire összecsukható, és DÖNTHETŐ a háttámlája, tehát a baba feküdni is tud benne, ez szerintem óriási előny Kép

Sisotris,
igen nála is szültem Kép Kismama még bőven kapható, mert a mostaniban (áprilisi) van benne. Fel az újságoshoz!!!Kép De hüjeséget úgysem tudsz tőle kérdezni, mert neki semmi sem hülyeség! Kép

Neet,
megint méltem neked, de most már csak úgy szórakozásból Kép

vera
kisün

Kisün,
köszönöm szépen, páromat épp most uszítottam telefonon, hogy hazafelé szerezze be Kép

Puszapá

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ehh... szenvedek mámegin Kép

Nincs valakinek véletlenül közvetlen linkje erre a topicra, mert ha frissíteni szeretnék visszadob a társalgó főoldalára... így hosszadalmas, és bosszantó is.

Előre is köszi!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Beat!

talira valszeg nem jutunk el,szalvétát azért megnézem neked!(még nem jutottam el a dobozomhoz)
Nekem annyi szalvétám van,hogy köszi de nem kérek!

Etetőszék:szerintem nem érdemes hiper-szupert venni mert nem az acél,hogy abban aludjon a gyerek(a legújabbakat így mutatják,hogy dönthetős és szuper és aludni is lehet benne)nekünk volt egy jó drága Peg Perego ami gurult meg stb,de aztán lecseréltem egy műanyag,székre szerelhetősre.Na ez nagyon tuti.Van tálcája de később ez levehető és a gyerek az asztalhoz tolható,hogy ő is azon egyen.És ha már még nagyobb akkor már csak ülésmagasítóként használható.Kicsire "összehajtható",könnyen lehet vinni akárhová(nagyi,étterem)és biztonságosabb mint egy asztalra szerelhető.Képem most nincs róla de ha érdekel akkor keresek egyet a Neten.Az ára 5-6000Ft és mostanában már az Auchanban is láttam.Szép színes.Nekünk ez vált be a legjobban.
Sportkocsi:mi is a kérdés?A lényeg,hogy a legkönnyebbet próbáld kiválasztani.Nekem ABC design van,lapracsukható.Ez a csomagtartóba is jobban belefér mint az esernyőrecsukhatós.(bár sokan azt szeretik jobban)Kb.4 kg és van bevásárlókosara alul,nem is kicsi!Az ára kb.10000Ft volt.Segítettem?

Jucus
20170114224602

http://gfx.babaszoba.hu/services/smallad/apro_kat_4.jpg
Talán ha sikerült akkor a linken egy ilyen etetőszék van.
Jucus
20170114224602

sziasztok!
bocsi, h megint a problémáimmal bombázlak titeket, de nem tudjátok, hogy ha piros csikok lesznek a mellen, az mitől van??? Nincs csomó a mellembe, de egy idő után elkezd égni belülről és most láttam,h vannak rajta piros csikok...Mi lehet ez??? Nem találtam semmit a neten róla.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada!

Te már megint tudsz valamit?
Nekem az utolsó értesülésem az, hogy péntek 16 óra.
Nem ugrott, csak átteték egy héttel későbbre.
Ez ügyben Gemini hívott is engem.
Én meg mondtam, hogy megyünk. Mármint te is, meg én is.

Kép
Kép
pipocska

Zsanci!

Ez sajna striának hangzik! Az meg a bőr nyúlása miatti belülről történő berepedezés Kép

Kenjed jó zsíros krémmel, de lehet rá kapni spéci terhességi csík elleni cuccot is.

Szegény, nem irigyellek, én is hajlamos vagyok rá, bár még nem jelentek meg.

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Zsanci!

Pontosan hol és milyen piros csíkok?Vékony vagy vastag és oldalt vagy a mellbimbó környékén pl?

Jucus
20170114224602

20170114224602

Jucus!

Te egy istencsászárangyaltündérguru vagy! KépKépKépKép

Köszönöm szépen!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jucus!
vékony és alul vannak kb. 10 db. A csikok a mellbimbó irányába mutatnak. tehát függőlegesek.
a védőnőt felhivtam, és azt mondta, h a férjem szivja ki!!! Ez nekem annyira durva, h fel sem vetettem neki...Kép olyan perverznek tűnik...elég volt neki a gátmasszázs anno...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, juuj, bocsánat!

Hülyeségeket beszélek itten, mert beleéltem magam egy másik topicba, aztán rájöttem, hogy neked már megvan a pöttöm, tehát valszeg más lehet az ok Kép Drukkolok, hogy dokid értelmeset tudjon rá mondani... ez a védőnő-féle tényleg elég bizarr...

Sisotris
13+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

<font color="ff0000">Sisotris! A Kismama áprilisi számának ez a cikke egészben fent van a neten is, ha csak ez érdekel. Itt a cikk címe: http://www.kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=17418</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Tyűha, jó sokat írtatok ma, alig győztem visszaolvasni!

Ada!
Sajnálom a relaxot, akkor már nem is fogunk találkozni???? Na neeee...Kép Mi az, hogy méhszáj 3000 (a vizsgálatnál írtad), mit jelöl?

Johanna!
Voltam a mai relaxon, nem voltunk sokat, a doki behozott egy tegnap szült anyukát, aki elmesélte az élményeit, aztán csak kisebb gyakorlatok voltak, nem volt a "szokásos" relax.

Oxi!
Sajnálom a fekvést, de ha muszáj, akkor muszáj, kitartást hozzá!

Proone!
Gratula a babához, akkor jól tippeltem, hogy a barnázás a beágyazódástól van. Engem még soha nem vizsgált meg úgy a dokim, hogy az fájdalmas lett volna, vagy utána véreztem volna, így mindig csak csodálkozva hallgatom az ilyen történeteketKép

Manó27!
Mi volt a mai uh-n?

Ma betöltöttük a 35. hetet, már csak 5 hét van hátra!!! Lassan kezd összeállni a kórházi pakkom, a lakás viszont tiszta káosz, jajjjj, és semmi kedvem a rendezgetéshez. Úgy látszik, az a kivétel vagyok, akin nem lett úrrá a fészekrakó ösztönKép Adjatok tippet, mit tegyek?
Neet,
a "csodaostorddal" nem lehetne suhintani egyet, és ripsz-ropsz minden a helyére kerülne?

Manóka 35

Kép
Kép
manoka11

LINDI!
Bocs, hogy csak most válaszolok, egész nap a friss levegőn tettünk-vettünk élvezve a tavaszt...
Szóval én is a II. kerületből mennék vagyis mennénk a babával a Talira autóval, és mehetünk együtt. Írj mélt: korevera@yahoo.com
blaye

Kisün!
Köszi, de most olyan kíváncsivá tettél, a dög meg nem indul... a freemail is szokott olyan jó lenni, mint a babanet...

Zsanci!
Cic-csík: hát, lehet a súlyától, ha sok benne a tejci, nem? Nekem gyulladásveszélyes állapotban volt ilyen, de Eszti segített rajtam. Akkor viszont belilult az egész és baromira fájt, de másnapra elmúlt.

Manóka!
Az ostor sajna csak családon belül működik. De ott nagyon! Kép

Bajvédő: hol lehet ostort venni? Játékbolt? Kép
neet
neet

Proone!

Köszike, úgyis lemaradtam róla, most ért haza szegénykém, úgyhogy majd holnap elolvasom a többit, fini, papírszagú újságból Kép

Pusztok!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?