Szia Lányok!
Képzeljétek valaki megszüntette a regisztrációmat és kitörölte a profilomat is, még mindig Beat vagyok cask más néven.
Neet!
na most jutottam oda, hogy bébiúszássl kapcsolatban reagáljak:
- mi nem engedhettük meg a Rubint, ezért választottuk ezt.
- tény, hogy az öltöző kicsi,de nekem eddig ez nem okozott gondot.
- azt, hogy mikor mész te igazítod a babához, óránként van csopi azt hiszem. A lényeg, hogy kaja után egy órával lehet a leghamarabb menni. Én egyébként láttam már szoptatni anyukát és nem szólták meg.
-igen a gyereket előtte kell szoktatni a 30 fokos vízhez. A Lilla se volt oda érte először.
- Pelus nem kell a gyerekre, mi biciklis nadrágban úszunk. Ott meg lehet kapni valami specko nadrágot.
- hát úgy tűnik a mi gyerekünk erősíti a szabályt, de ő igen is kakilt a vízbe, ami folyt(bocsánat a részletekért)Ilyenkor van egy láda, amibe bele kell ültetni és van egy csap ahol lemosod és mehettek vissza.
- lehet, hogy ez az úszi nem a világ leghigénikusabbja, de szerencsére mi eddig nem kaptunk el semmi. Őszintén én annak a híve vagyok, hogy a gyereket nem lehet burokban tartani, igenis találkozzon baktériumokkal és erősodjön az immunrendszere. Nyáron se a Balaton se sterilebb, sőt. Azt se fogod tudni megakadályozni, hogy a játszón majd ne egyen kavicsot, meg homokot, netalán virágföldet.
- igen 4 alkalmas bérlet 5000Ft, egy alkalom 2000Ft és egy kisérő azaz apuka mehet be veled. Ha beteg a gyerek vagy te és nem tudtok menni az órát jóváírják. Nekünk múltkor a Lilla teljesen fáradt volt és az első negyed órát végigsírta, amikor a tanárnéni azt mondta inkább vigyem ki és kint irassam az órát jóvá, mert így nincs értelme. Nekem ez szimpi dolog volt. Azt látod nem tudom, ha nem jön be egyátalán akkor mi van, vissza adják a pénzt vagy nem.
- egyébként a gyerek élvezi itt egy kép a kis csíborról. Ők még automatikusan nyitott szemmel merülnek.
Jucusmamus!
Igen szeretnék péter nyuszis szalvétát, ha neked esetleg lenne tarcsiba, de majd én is megnézem a Hobby művészben. Nekem egyébként Foxwood mesés szalvétáim vannak, picit hasonló grafikával, ha érdekel. A találkózon csencselhetünk Szerintem egész jó turik vannak a Karinthy Frigyes utcában, ahol szinte cask angol cuccok vannak. Te szoktál arra járni?
Cerazette: szerintem ez az egy van, amit lehet szedni szoptatás alatt is. Ettől egyébként én is kirügyeztem.
Ja és szánjon meg valaki és írjatok a sportkocsis ill. etetőszékes kérdésemmel kapcsolatban. Köszi!
Beat