Új privát üzeneted érkezett!

Nikiről hír: méhenkívüli, emelkedett a HCG-je, újra kórházban van, holnap lapar... Kép hátha nem kell kiszedni a petevezetőt, mert ez még nem vészhelyzet. Tehát Mágusunk nem hibázott (annyira).

Ha valaki tud valamit a Kaális kenetvizsgálatról, jelezze, megköszönném.
snori

Snori,
Nekem a Kaáliban csinálták mindkettőt és sajnos 2 hét volt, de nem volt sürgősre kérve. Szerintem van arra lehetőség, hogy gyorsított folyamat legyen.
ui: nem paráztam ám be a mellékhatásoktól, csak jót vigyorogtam rajta, másra nem is számítottam, mert még Clostylbegitnek is olyan mellékhatásokat írnak, hogy az ember el sem kezdené az egészet, leginkább a vízmegkötéstől és a hízástól tartok, mert a Clostylbegittől is úgy megtartottam magamnak mindent, hogy csak amikor abbahagytam vettem észre mit is csinált velem (az evésemet nagyon jól tudom kontrollálni, tehát az evészet miatt nem fogok hízni)
Aki még nem vacsorázott ez nem tartsa vissza.

Farkasok

Kép
farkasok

Sziasztok lányok,
Nori,
Szerintem csinalnak rakszürest egy tizesért. Én kimondottan emlékszem, hogy nekem ajanlottak tavaly, mikor először mentem, de akkor még nem volt egy éves az előző leletem, ugyhogy nem kértem. Azóta viszont már másfél év telt el, ugyhogy a jövő hónapban nekem is nagyon esedékes lesz.A Clamydiarol nem tudok, de szerintem nyugodtan kérdezd meg.

Szegény Niki, igazán nem volt kegyes hozzá sem a sors...Azért remélem szépen megcsinálják neki a lapart és utána rendeződik a dolog. Nagyopn drukkolok neki és jobbulást kívánok.

Zsebi,

A 6 megtermékenyült az nagyon szép, hátha holnapra még a többi is beindul, hogy legyenek esetleg fagyibabák a kistesóhoz Kép Szorítok holnapra++++++++++++++++++++++++++++

Lara,

Én is bejelöltemKép
<!--attachment: tali-213468-213536.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.0*tali%2exls*tali%2d213468%2exls --><center><pre>
Képtali.xls
tali-213468.xls (20.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Amúgy köszönöm hogy legalább ti bíztok bennem, ma egy kicsit fájdogált a hasam délután és elég fáradékony is vagyok, de ez persze valoszinüleg inkább a tavaszi fáradtság.

Tényleg, most Elevit helyett elkezdtem Magne B-6-ot szedni, de azt irja hogy 3 x 2 a javasolt adagja, én viszont csak 2 x 1-et szedek, szerintetek ez kevés ? Sajnos elég sokat dolgozom, és mostanában elég stresszes is benn, ezért gondoltam egy kis extra magnézium nem fog ártani.

Papafán,
Szuper hogy végül nem találtak semmit Mamafánnál. Hajrá a spontán babáért !

Farkasok,
Farkas fog nélkül KépKépKép Ez elég viccesKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

<!--attachment: M_solat_eredetijetali-213468-213536-213549.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.0**M%e1solat+eredetijetali%2d213468%2d213536%2exls --><center><pre>
Kép
Másolat eredetijetali-213468-213536.xls (20.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
snori

Lara néni,

Íme a táblicsku.
<!--attachment: tali-213554.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*16.9*talika*tali%2exls --><center><pre>
Képtalika
tali.xls (16.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
farkasok

de most akkor hogyan is van ez a tábla... én azt hittem, hogy mindenki letölti, vagyis letölti az utolsó fent levőt, és akkor egy táblában halmozódik az adat... így akkor mindenki a sajátját jelölte be?

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kedves Hápi,

Mi rendes jól nevelt farkasok vagyunk, tehát nenm eszünk meg.
Te sem vagy egyszerű eset, mint ahogy a többiek sem, ki ezzel ki azzal kínlódikot, de olyan zebra csapat csinálunk hamarosan, hogy az állatkertből a csodánkra járnak majd.

Nyugodalmas éjszakát Nektek.
Farkasok

Üdv a csapatban

Kép
farkasok

KrisztaKép A MagneB6 minimális adagja a 2x1, ennél kevesebb már nem is ér semmit. Inkább 3x1-t szedj.

Valaki kihagyta az én bejelölésemet, most pótolom. Ha mégse jelenne meg, akkor LaraKép neked üzenem, nekem minden hétvégé jó úgy néz ki. Kép

FarkalányKép A Deca ugyanazt szolgálja, mint a Supre. Amikor kiváltottam a Supret és elolvastam a "mire is használják" részt, akkor elképedtem, mert szó sem volt a női hormonok leállításáról, csak a prosztatarákos betegek stádiumait taglalta. A mellékhatásokon csak átfutottam, mert képes vagyok akkor is érezni magamon, ha nincs is. Kép

FarkaskomaKép Elkényeztetsz itt minket a napi képekkel. Aztán majd hozzászokunk, sőt követelni fogjuk. Kép Bírni fogod képekkel? Kép

NoriKép Köszi az infókat Nikiről, szorítok neki ezerrel.
Kaális kenetvételhez nem tudok hozzászólni, de szerintem elkezdheted majd így is a protokollt. A 2 hét eredmény még mindig hamarabb megvan, mint a punkció. Tehát lesz neked rákszűrés eredményed punkció előtt.

ZsebikémKép Most tudatosult bennem, hogy a párodnak micsoda szuper eredményei lettek! Kép Büszke magára mi? Kép Azt persze nem értem ám, hogy ilyen eredmény mellett nem lehetett volna visszább lépni inszemre? Vagy ez fel sem merült nálatok? (Esetleg nálad is van probléma? Már nem emlékszem.)
Állítólag a progiszuri elég "kemény", minden tiszteletem a párodé, ha benyomja majd a fenekedbe. Kép Ha jól olvastam más fórumokon, akkor talán egy jégkocka beadás után és kisebb az esély, hogy becsomósodik. Majd még érdeklődöm.
Lesz AHA is?

Nem tudom már ki kérdezte, hogy miért csak a fele ICSI. Nálam is fele-fele volt az arány és úgy látszik, hogy a simán összeeresztettek kicsit később indulnak be, mint az ICSI-sek. Persze, hisz szegény kiskatonáknak meg kell küzdeniük a petesejt burkával. Az meg nem adja könnyen magát. Kép
ICSI: A biológus kiválasztja a legéletrevalóbb spermákat (azt nem tudom, hogy szemre csinálja-e, vagy valami centrifuga segítségével, de talán ez utóbbi). Amikor megvan a kiszemelt áldozat, akkor rácsap a farkára. Ettől szegénykém lelassul, vagy megbénul, hiszen nincs már hajtóerő. Így könnyebb "befogni" a spermát (ugyanis a farkától kell beszívni a pipettába, hogy a petesejtbe már fejjel előre jusson be). Ezt fecskendezik be (nagyon-nagyon óvatosan) a petesejtbe. Onnatól elkezdenek fejlődni, osztódni.
AHA: Ez egy olyan eljárás, hogy az osztódott petesejt burkát lézerrel megsértik, így a méhbe került petesejtből az osztódásnak induló embrió könnyebben ki tud bújni, hamarabb megtapadhat.

Holnap remélem hírekkel tudok jönni, no és képpel Kép

Woodi

<!--attachment: tali-213561.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.5**tali%2exls --><center><pre>
Kép
tali.xls (20.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Mire megírtam az üzenetemet meg bejelöltem magam Kriszta verzióján, addigra Nori is és Farkasok is beleírtak. Kép Persze nem tudhatták és én se, de így valaki(k) kimaradnak ám. Lesz mit összefésülnie Larának. Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Nóri!
Mindent csinálnak a Kaáliban nekem megvan még az első vizsgálatnál kapott papírom és ott az áll nőgyógy vizsg. uh, cytológia 12.000.- Chalmédiát is csinálnak, de nem tudom mennyiért én azt máshol csináltatam, annak meg elvileg hosszú a leletideje, mert el kell küldeni ugyan úgy mint az AIDS tesztet.

Kriszta!
Én bízom hogy ez nem a tavaszi fáradság ..... kopp-kopp-kopp
A Magne B6-tból nekünk lombikosoknak 3X1-et kell szedni szerintem neked sem árthat! Kép

Woodi!
Igazából eddig mindig sokkal rosszabb volt a kiskatonák erdménye. Most is eddig csak azok a babók indultak meg amelyiket ICSI-val csinálták szóval lehet, hogy annyira nem erősek, hogy áttörjék a petesejt kemény burkát! De azért nem adom fel és nagyon bíztatom őket!
Azt nem tudom lesz e AHA, gondolom azt ők döntik el nem neked volt?
Muszály beadnia bármennyire is nehéz, mert nincs ki megszúrjon minden nap a Kaáli meg ahhoz nekünk messze van, hogy minden nap felmenjek. Két hétig pedig nem vagyok hajlandó semmilyen járműre felülni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

akkor én most woodi táblájába beírtam a mi időpontjainkat.

Woodi Kép
a kaáliban 5-6 tüsző felett akkor is lombikot csinálnak, ha inszem lett volna a tervben, mert nagyon megnő a sok babás terhesség esélye, ami beszélyes, így meg kontrollálhatóvá válik a folyamat. Zsebinek ennél is sokkal több tüszője volt.
Nem beszélve arról, hogy szerintem lombikkal jobbak az esélyek.

Orsi

tali-213584.xlsakkor én most woodi táblájába beírtam a mi időpontjainkat.

Woodi Kép
a kaáliban 5-6 tüsző felett akkor is lombikot csinálnak, ha inszem lett volna a tervben, mert nagyon megnő a sok babás terhesség esélye, ami beszélyes, így meg kontrollálhatóvá válik a folyamat. Zsebinek ennél is sokkal több tüszője volt.
Nem beszélve arról, hogy szerintem lombikkal jobbak az esélyek.

Zsebi Kép
Nincs nálatok ügyelet, ahol be tudnák adni, vagy körzeti? biztosan megírnák hozzá a beutalót a kaáliban, ha a párod nagyon félne a szurizástól.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

<!--attachment: tali-213587.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.5*tali*tali%2exls --><center><pre>
Képtali
tali.xls (20.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Orsi
KépKépKép
icsilya

Farkasok!
Bocsi, de most találtam meg azt a tegnapi üzit, hogy ma 8.30-ra mentetek fel. Ha hamarabb olvasom, akkor ma nézelődünk piros táskák után... Egyébként Mamafán édesanyja volt velünk, és a bejárati ajtó mellett jobbra ültünk. Kép
Papafán
babafán

tali.
Nekünk a mostani állás szerint ápr. 16, 23 és május 21 jó, de ez még nem fix, ezért nem is írtam be.
babafán

Sziasztok Csajok!

Köszi, hogy bejelöltétek az időpontokat. Mindegy, hogy melyik táblába, összefésültem őket és fel is teszem, hogy követhető legyen.

Nóri,
nekem a chlamidyát és a kenetet is a kaáliban csinálták, kb. 20ezer körül lehetett, de már nem emlékszem. Biztos meg tudják sürgetni.

Babafán,
azért én bejelöltem a táblába, ha változik, majd javítjuk.

Zsu,
akkor írok a Mikulásnak, hogy jó voltál és jöjjön minél hamarabb Kép

Zsebi, Wish, Kagyló
megy a drukk ezerrel ++++++++++++

Kagyló,
tudom, hogy csak ritkán nézel be, de ha gondolod szívesen beteszlek a táblába és persze a talira is várunk!

Szóval eddig itt tartunk. Ha jól látom május 28. kapta eddig a legtöbb szavazatot.

Kép

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Talán emlékeztek rám, kb egy hónapja vagy már több is, bejelentkeztem hozzátok de aztán nem írtam. Magamról nem volt mit, nem történt semmi.
Viszont olvastalak Titeket, szóval azt hiszem képben vagyok. Kép
Zsebi!
Nagyon drukkolok Neked!Olyan szépen alakul most minden nálad!Kép
Wish!
Mindamellett, hogy szorítok értetek, nagyon köszönöm a kineziológus számát! Úgy érzem nagyon sokat segített nekem és remélem ennek majd kézzelfogható bizonyítéka is lesz úgy december végén, január elején!Kép
Nori!
Nekem most a Kaáliban csináltak rákszűrést és nem kellett fizetnem semmit.Csodálkoztam is és rá is kérdeztem de azt mondták nem kell fizetni.Ez kb szintén egy , másfél hónapja volt.
Farkasok!
Nagyon de nagyon remélem, hogy igazad lesz és hamarosan egy hatalmas zebracsapat lesz itt!
Kriszta!Kagyló!Zsebi! Ti kezditek a sort! Kép

Én 11-n fogom kapni az első injekciókat. Viszont érdekes módon se Suprefactot sem pedig Decapeptylt nem kapok, hanem Clostyt kell szednem és csak minden másnap kapok szurit, Menogont és Gonal F-et.Kicsit furcsálltam a dolgot, ilyen összeállításról még nem hallottam, no de persze nem is vagyok szakember.Kép Azt mondta a dokim, hogy így a szervezetet nagyobb munkára készteti.Háát... Az én szervezetemnek az első lombik alatt is őrülten kellett dolgoznia ahhoz a 6 kis tüszőhöz.
Közületek van vagy volt valaki, aki hasonló összetételben kapta a gyógyszereket?
Elnézést, hogy egy kicsit sokat írtam.

Terka
terka

Terka!
Szerintem short protokollt csinálnak és azért nem kapsz Suprefactot és a másikat. Ne izgulj jó kezekben vagy! Nézd a dolgok jó oldalát kevesebb a szuri!
Maradj velünk reméljük tényleg előbújik az a zebracsorad.
Hát ma már nagyon várom a 11 órát hogy megtudja mi van az én drága Zsebijeimmel majd megírom ......
Byby is akkor kapja az első szurit amikor te.

Lányok úgy látom most aztán beindultak itt a dolok és lesz mindig izgulnivaló aztán remélem mindenkinek zebrás tesztje lesz és jövő év elején nagy nagy babaeső!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
Telefonáltam és még mind a hatan megvannak! Kép
Ami viszont gáz egy kicsit megkérdeztem, hogy hogy lehet az hogy amelyiket nem ICSI-vel csinálták nem termékenyültek meg mondták hogy valószínűleg a sperma fejéből hiányzik az az anyag ami "megpuhitja a peteburkát. Magyarul spontán nem lehetek terhes hiába nő a spermaszám. Ez egy kicsit elkeserít, de bizom a hat Zsebikében és küldöm nekik az energiát, hogy szépen nőjenek. Kép

A nyálkahártya ugye már nem fogyhat ha egyszer megnőt! Holnap a transzfernél megmondják szerintetek hogy mennyi? Remélem még mindig jó nagy vagy azóta már csak nőt!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Ez szuper!!! Kép) Most csak hatukra koncentrálj és ne gondolj másra!
A nyálkahártyád is tutira tökéletes, szóval ezért se aggódj! Kép
Nagyon de nagyon drukkolok!!
terka

Sziasztok!

Múlt szerdán nem tudtam belépni, azóta pedig nem dolgoztam... így kicsit le vagyok maradva (az itteni hírekben, meg munkaügyileg is...)

Zsebi Kép
Milyen érdekes, hogy az ember néha érzi is, mire van szüksége. Én nem tudtam, hogy sok fehérjét kell enni, de már 2 hete folyton túrót kívánok és húst hússal.
Az amarilysem ciklámen színű lesz, már kb. 25 cm magas, szépen fejlődik. Ha kinyílik, lefotózom és felteszem róla a képet Kép

Lara Kép
Köszönöm.
A 2 liter ásványvíz az bármilyen folyadék (pl. tea), vagy mindenképp víz?

Kriszta Kép
A torna ilyenkor (inszem. után) ellenjavallt?
Puffadást én is észleltem, a 3. héttől amíg meg nem jön, pedig én csak clostilbegytet szedek... Zavar is, mert olyankor úgy nézek ki, mint ha már legalább 4 hónapos terhes lennék. Tudom, hogy ilyenkor vizet tart vissza a szervezet, de nekem korábban nem volt ilyen tünetem...!?

Minenkinek Kép szép napo(cská)t kívánok!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi!!!!!

Ne aggódj már!!!! Szuperül megy minden a maga útján! Ebből muszály babónak lennie!!!KépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Lara!

Hol lesz a találka (bocs, ha már erről írtatok, de nem találtam meg)?
Mindenki hozza a párját is?
Nekem április 30., valamint május 21. és 28. is jó.

Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebike,
ügyik a kis Zsebik Kép A nyálkahártyád tuti nem mett össze, és a transzferkor nekem megmondták, hogy mekkora. Hajrá, hajrá!

Fanni,
Inkább csak szénsavmentes ásványvíz. Én nem igazán szeretem a vizet, ezért úgy iszom, hogy fél pohár 100%-os almalé fél pohár Szentkirályi babás ásványvízzel. Jó kis fröccs, mi?
A tali egy teázóban lesz elméletileg, itt meg tudod nézni:
http://www.kicsiavilag.hu/
Az időpontjaidat bejelöltem a tali táblába. Párokról nem beszéltünk, de szerintem az enyén tuti kihagyná. Gondolom elég csajos témák lesznek, bár itt a topikon is van már pár kispapink.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok
Engem érdekelne, hogy akiknek sikerült a baba, mikortól érezték azt az érzést mintha meg akarna jönni? Hány nappal a menstruáció megjötte előtt? Vagy azon a napon amikor meg kellett volna jönni?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Lányok!
jó nem aggodom! Csak tudjátok ......

Woodi!
Mi volt ma a dokinál?

Renoca!
Megvolt ma az inszem? Kép Sok pihenés és pozitív gondolatok! Pont én beszélek aki állandóan parázik mi?

Fanni!
pont én is akartam neked írni, hogy a legjobb a babás víz én a Óbudai Gyémántot iszom! Kép Meg szerintem bármilyen rostos is jó a lényeg ne szénsavas cucc legyen! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Zsebi
nagyon izgi, hogy már itt tartasz, holnap a nagy nap...Már én is alig várom, pedig nem gondoltam volna, hogy fogok még lelkesedni ezért a részért
(szuri)Az utolsó szurizásom óta eltelt fél év, szóval nem kakpodtam el. Jó dolgokkal foglalkozz csak, most védd le a leleked. Olvass sok olyan törénetet ahol babók születtek. És ne parázz!
Nagy drukk neked.....meg mindenkinek!
byby

Sziasztok!
Holnaptól kérünk szépen hatalmas durkkot két hétig hogy zebrás hírekkel tudjak jönni! Köszönöm.
Holnap megírom mi volt, de utána pár napig pihenek és kikapcsolom az agyam. Mindenkire gondolok.

Kagyló!
Neked nagyon szorítok és bízom a jó példában!

Wish!
Neked is sok sok szorítás!

Kriszta!
Hasonlókat remélem csupa zebrás hírek lesznek!

Aki most kezdi a szurizást azoknak sok türelmet kitartást és tudjátok sok fehérje és sok sok folyadék!

Puszi
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán
Hatalmas nagy DRUKK!!! Pozítiv tesztet kérünk két hét múlva. Kép

kagyló

Kagyló,
én a transzfer után 1 héttel már érezgettem, a várható menzi előtt 1-2 nappal pedig már biztos voltam benne, hogy megjön. De nekem meg is jött a baba mellett.

Zsebike,
mind a 4 kezünk csuriban van érted!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara77
Nekem pont ezek a tüneteim vannak.Még nem jött meg.A mellem elég rendesen fáj. Van amikor erős nyilalást érzek, állandó wc, de legtöbbször csak este. Nem is tudom mit gondoljak.

kagyló

Halihó,
Kissé el voltam ma havazva, nem tudtam bekukkantani.

Zsebikém,
Már izzad a kezem annyire szorítunk Krisztiánnal.
Wish,

Eltelt a mai nap is, mindjárt meg lesznek az első zebrás képek.

Kagyló,
Tartsd meg a gyöngyöket.

Ma beszéltem Kováts drnővel, mert kissé nyugtalan voltam, hogy most minden elvileg rendben van és van esély a terhességre, így izgultam, hogy mi van ha esetleg jön a gólya, de megnyugattak, hogy ha jönne akkor úgy is kiderül a 18-i UH-án.

Kitartás gyerekek, van fény az alagút végén.

Zsebikém,
Nyugi, elég ha mi izgulunk.

Szevasztok Farkasok J

Kép
farkasok

Fanni,
ihatsz teát, de csak olyat, ami koffeinmentes. Ilyenek a gyümölcsteák, - nem gyümölcsös!! - és a zöld teák. Lehet gyümölcsleveket is inni, bár ha már gyümölcs, akkor a frissen facsart gyümölcslé többet ér, abban valóban van vitamin. Csak az drága és sok a munka vele. Kép
Papafán
babafán

Fanni!
Teáról én úgy tudom a zöld teákkal és az ilyen gyógy dolgokkal vigyázni kell a transzfertől, mert nem jó ha meghajtja az embert!

Woodi!
Remélem nincs gond veled! Jelentkezzél!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Zsebi! HAJRÁ ZSEBI!!! HAJRÁ ZSEBI!!! HAJRÁ ZSEBI!!! HAJRÁ ZSEBI!!!

Megvolt az inszem. A doki nagyon bíztatott. Azt mondta tuti jó kis anyagunk volt. A pihi megvan, otthon vagyok. Ritka szerencsés vagyok a munkahelyemmel. Ők ajánlották fel, hogy maradjak otthon és szívből szorítanak. Tudjátok az óviban mindig van valami járvány, most pl.skarlát.

HAJRÁ ZSEBI!!! HAJRÁ ZSEBI!!! HAJRÁ ZSEBI!!!

Kép
renóca

ZsebikémKép Újabb dolog derült ki rólad. Kép Éreztem én, hogy te vagy az én lelki társam. Kép Óbudait iszol! Én meg annál a cégnél dolgozom Kép

Semmi gond nincs, csak a uh után munka, aztán délutántól estig az EÜ. minisztériumban voltam a petíciónk miatt. Este már nem volt erőm netezni.

No tegnap reggel megvolt az uh, persze nem mutatta ám meg mije is van. Kép 16 percen keresztül nézegette a doktornő, de lusti a lelkem. Hiába böködte, nem ment arrább, nem fordult meg. Kép Így még mindig nem tudom kisfiam lesz-e, vagy kislányom. Viszont jó alaposan megnézte és eloszlatta az egyik nagy félelmemet, azaz nincs nyúlszája. Mindene jól nézett ki a képernyőn (bár én néha azért alig tudtam kivenni mit is kell nézni Kép). Tettem fel a fél fejecskéjéről egy képet, mert azt is takarta a méhlepény. (Csak miattatok kértem!) A koponyája van jobbra, középtájon a szemecskéje, orra, szája. Ennyi sikerült.
A méretei nagyon jók, 2 héttel nagyobb, mint a kora, de ez nem baj, mert egyenletesen nagyobb.

Mindenkinek ilyen szép babát kívánok minél hamarabb.Kép

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

RenócaKép Jobb is, ha most otthon pihensz. És neked is megy a drukk.
HAJRÁ RENÓCA! HAJRÁ!

Woodi + Kép
KépKép
woodi

RenócaKép
Megy a drukk és szuper hogy most tudsz pihenni egy kicsit!

ZsebiKép
2 hét múlva remélem Te is boldog kismama leszelKép Sikerülnie kell. nagyon szorítok érted!

WoodiKép
Örülök, hogy minden rendben a babóval, azt meg még ráérsz megtudni, hogy kislány-e vagy kisfiú. A lényeg, hogy mindene meglegyen és egészséges!

Üdv
Évi
evike1975

Sziasztok Kép
Tegnap végülis teszteltem egyet. Negatív Kép Ez volt az ET utáni 13. nap. Egy nagyon-nagyon-pici-apró halvány reménysugaracska még van a szívemben, hogy korai volt, de azt hiszem, sajnos nem sikerült. Kép
Most nyalogatom a sebeimet... Kép. Azért úgy döntöttem kivárom itthon a jövő hét szerdát, akkor kell visszamenni a dokihoz, addig legalább összeszedem magam.
Lehet, hogy hülyeség volt tesztelni, de tegnap "mindeki" azzal jött a családban és a barátok között, hogy mikor tesztelek már, úgyhogy egyszer csak nem bírtam tovább.
Egyébként még mindig görcsölgetek és szurkálnak a petefészkeim. Lassan már kezd olyan feszítő érzés lenni időnként a petefészkeimnél, mint punkció elött volt. Remélem legalább ebből nem lesz gond.

Zsebikém Kép
Neked mennek a drukkok. Remélem a legügyesebb kis Zsebiket kapod vissza Kép

Renóca Kép
Pihizzél sokat. Mostanában egy csomó sikeres inszemről hallottam Kép Drukkolok Nektek.

Terka Kép
Én is Gonalt (2) és Menogont (1) kaptam. Az elején minden nap, de aztán úgy beindultak a tüszők, hogy a 4 nap után megfelezte az adagot a doki. Végül 11 petikét szívtak le.
Örülök, hogy segített a kineziológus Kép

Woodi Kép
Örülök, hogy kértél képet. Nagyon aranyos. Szerintem kislányos fejecskéje van Kép

Lányok, ha lehet szívesen csatlakoznék a talitokhoz. Időpontot nem mondok, nekem mikor jó, mert nagyon összevisszák a hétvégéink, de ha ráérek, amikor lesz szívesen elmennék megismerni benneteket.

wish

Kagyló,
Ne gondolj semmit! Tudom, hogy nehéz, én is minden kis jelet túlreagáltam. Minden terhesség más és más, mindenkinek más tünetei vannak. Bírd ki még a hátralévő időt és a vérvétel mindent eldönt.

Woodi,
nagyon helyes a kismanód Kép Úgy emlékszem, egyszer azt írtad, hogy fiúcska. Vagy az még bizonytalan volt?

Renoca,
hajrá, hajrá!

Évi,
nem mostanában voltál uh-n?

Zsebike,
ma van a nagy nap! Nagyon-nagyon drukkolok!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Lara Kép
Köszönöm a vizes tanácsokat, minden babás vizet kipróbálok, szigorúan buborék nélkül!
Nem ismerem a kicsiavilágot, de biztosan kedves és hangulatos hely, s mindenképp örülök, hogy hamarosan megismerhetlek BENNETEKET.
A páromat megkérdeztem, volna-e kedve jönni, de nagyon örült, hogy nem bánom, hogy nem-igazán szeretne.

Papafán Kép
Köszönöm a tippet, örülök, hogy írtál nekem!
Csipkebogyó teát szoktam inni, amiben nincs coffein (ill. tein), gondolom, az nem árt.

Zsebi Kép
Akkor ejtem a zöldteát, a szervezetre áll. jó hatással van ugyan, de én amúgy sem rajongok érte.
NAGYON SZORÍTOK ÁM NEKED!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Wish,
Le kell csesszelek. azt csináld amit te jónak látsz és ha eddig kitartottál tessék még tovább bírni.
Tessék pihenni, és pozitív energiát küldeni a barackoknak, ez szerintem még nem bizonyít semmit.Majd a jövő héten a doki megmondja.
Írj ha vigyek valamit hazafelé, amit esetleg Laci nem tud (kaja, pia, újság vagy amit kívánsz), bár tudom, hogy Laci lehozná a csillagokat is Neked.

Kriszta,
Lassan te is tesztelsz, kitartás, az időjárás kedvez a zebra festéshez.

Zsebikém,
Remélem a korábban kiürített zsebeidet rendesen ellátták 9 hónapra. Írj ha van erőd , hogy mi merre hány méter.

Woodi,
Akkor te is dolgozol. Szép kisemberkéd van már.

Renóca,

Tessék pihentetni, az oviban nem baj ha nélkülöznek, úgy is hozzá kell szokniuk.

Gyerekek én annyira utálom a buborékmentes vizet, hogy egy kicsi bubinak (Üvegtirgis- remélem sokan láttátok) kell benne lennie (Szenkirályi), ezért inkább kiteszem pohárba és így kiszáll belőle a nagyja.Érdeklődnék, hogy egyáltalán nem isztok rendes teát, mert nekem sikerült leszokni a kávéról, de kell valami reggeli rituálé amivel elindul a nap, meg a forró tea szürcsölgetése engem nagyon megnyugtat.

szevasztok Farkasok J

Kép
farkasok

LaraKép
Mostanában nem voltam uh-n, csak egyszer, amikor láttam a kis szivét is dobogni, de akkor még csak 1 cm-s voltKép
Te hogy vagy?

WishKép
Még egyáltalán nem biztos, hogy nincsen baba, biztos csak korai volt a teszt. Én nagyon drukkolok továbbra is neked!!!

Üdv
Évi
evike1975

JuditKép Én minden nap megfőzök kb. 1 liternyi teát (1 filtert bele) és azt iszom, mert a mentes vizet én sem bírom. (Kiver tőle a víz! Kép) Viszont vannak ún. félcsendes vizek is, általában zöld címkével és kupakkal. A terhesség előtt még ezt is csak nagy melegben tudtam meginni, de mostanában lemegy (a tea mellé) még egy másfél liter ilyen félcsendes.
Ja igen még dolgozom ezen a héten, aztán már otthon teszek-veszek, de ha kell bejövök 1-2 napra.

LaraKép A 18. héten az egyik uh-s doki azt mondta, hogy nem biztos, de mintha fiúnak látná. Most viszont még a közelébe sem jutottunk. Kép
Tali időpont május 28?? Kép Az olyan messze van. Akkor nekem már csak 1 hónapom lesz hátra, szét leszek dagadva, nem tudom megismertek-e majd. Kép Nem lehetne hamarabb IS?

WishKép Szerintem nem kell engedélyt kérned a talihoz. Kép Amikor kiderül, hogy mikor is lesz, akkor úgyis lesz még egy körkérdés, hogy hány személyre is foglaljunk.
Reménykedj csak, hiszen a 13. napon a vizeletből kimutatható teszt eléggé bizonytalan. Nekem a 13. napon vettek vért, az eredmény szerint elég magas volt a HCG szintem, a teszt mégis olyan halvány lett, hogy azt hittem, csak képzelem. Volt már itt olyan lány akinek meg semmit se mutatott a 13. napon, elkenődött aztán meg kiderült, hogy mégiscsak. Kép Szóval még ne add fel.

ZsebikémKép ugye jössz még ma és elmondod, hogy is vagy, milyen is volt az ET, mennyit kaptál/kértél vissza?

TerkaKép Tulajdonképpen ahányan vagyunk, annyi féle protokollal találkoztam szinte. Tulajdonképpen mindig alakítanak a folyamaton (Krizsa szerintem ebben élen jár), keresik a leghatékonyabbat. Pl. amikor én voltam abban az időben kezdte adni a Choragont az ET után pótlásnak. Addig ezt senkitől nem hallottam, viszont utánam jó ideig csinálta.
Bízz a dokidban, tudja mit csinál. Jelentkezz ám sűrűbben majd, ha tudni már valamit.

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Lehet hogy kétszer olvassátok ezt az üzenetet, még délelőtt elküldtem, de úgy látszik nem jól csináltam valamit. Még kezdő vagyok.Bocsi.

Szia Zsebi! HAJRÁ ZSEBI!!! HAJRÁ ZSEBI!!! HAJRÁ ZSEBI!!! HAJRÁ ZSEBI!!!....................

Tegnap reggel megvolt az inszem. A doki bíztatott, azt mondta szuper jó anyagunk volt.
A pihi megvan. Otthon vagyok. Nagy szerencsém van a munkahelyemmel. Ők ajánlották fel, hogy maradjak otthon és tiszta szívből támogatnak (már mindenkinek van legalább egy csemetéje).
Tudjátok az óviban mindig van valami járvány, most pl. skarlát .....

Zsebi, te is pihizz sokat. Szorítok. HAJRÁ ZSEBI!!! HAJRÁ ZSEBI!!! HAJRÁ ZSEBI!!! HAJRÁ ZSEBI!!! ..........

Kép
renóca

Wish!Kép
Ne csüggedj kérlek szépen és az a sugaracska legyen csak rendesen sugár! Kép A tesztek sem egyforma érzékenységűek.Majd a doki megmondja mi a helyzet, addig meg tényleg hit,optimizmus stb.Kép
Nekem egyébként az adagom Menogon 2 Gonal 3 lesz.
Ez már a lórugásnyi mennyiség. Kép

Zsebi!Kép
Ugye minden rendben zajlott ma és már otthon pihizel?

Woodi!Kép
Nem mernék jóslásokba bocsájtkozni a kislány/kisfiú kérdésben de az biztos, hogy csodaszép lesz! Kép
Hát igen, bízni kell, egyebet nem tehetünk.Nekem Kovács doktor az "emberem" és kedvelem is őt, ezzel nincs baj. Viszont Ő nem adott Choragont nekem az ET után és most úgy gondolom, hogy jó lenne kapni. Ilyet ki lehet könyörögni vajon? Kép

Judit!
Nekem nem sikerült leszoknom a kévéról és nem is tervezem. No ez nem dicsekvésből mondom ám! KépEgyébként úgy tudom, hogy naponta egy kis tejeskávé nem árt semmiképpen.Lehet, hogy vissza kellene szoknod? Kép
Én a teát nem iszom meg ha nem kötelező, viszont a sima vízzel ki vagyok békülve.

Mindenkinek szép napot kívánok!

Terka
terka

Most látom, hogy a délelőtti is sikeresen megérkezett. Bocsi lányok. Valami baj van a gépemmel.

Woodi, Evike,Wish, Lara és Mindenki.
Köszönöm, hogy drukkoltok. Olyan jó itt titeket olvasni, veletek beszélgetni. Midig jó kedvem lesz.

Kép
renóca

Farkasok Juditja Kép
Ha a szénsavas vizet tudod csak meginni igyál azt. Nem túl egészséges, azt mondják, de legalább az emberek fele olyat iszik és semmi bajuk Kép Ha hagyod kimenni belőle a buborékokat az szerintem elég jó. Majd egyél jó sok fehérjét, mert ha jól tudom az az egyik baj a szénsavval, hogy árt a nyálkahártyáknak.
Nekem az ellenkezője a bajom, csak azt szeretem meginni, amibe semmi szénsav nincs. Úgyhogy nekem még a rózsaszín vizekbe is van olyan, amit nem szeretek, mert egy ici-pici-cseppnyi szénsav érződik rajta Kép
Egyébként (szomszéd) Évi mesélte, hogy amikor terhes volt Momoval egyfolytában kivánta a kólát, ezért itta is, pedig egyébként utálja. Mondjuk pörög is Momo rendesen Kép

Lányok Kép
Hát tegnap bőgtem egy jót. Ma meg már úgy vagyok vele, hogy lesz, ahogy lennie kell. Ha nem sikerült, akkor nem ezek a babák voltak nekünk szénva. Vasárnap majd csinálok még egy tesztet, addig nyugiba vagyok. És persze szedem a gyógyszereket továbbra is, bár az első gondolatom tegnap az volt, hogy akkor abba is hagyom őket, minek tovább szedni.

Közben eszembe jutott, hogy múltkor volt Dévainál egy lány, aki transzfer után influenzás lett és két mankóval jött, mert utána meg elesett valami lépcsőn. Tök negatív volt a tesztje is és mondta, hogy az elősmények miatt nem is csodálkozik, hogy nem sikerült. Aztán a doki megvizsgálta és csodák-csodája mégis ott lapult a baba a pocijában. Kép

De azért el nem bízom magam. Elég volt egyszer csalódni.

wish

Woodi,
legkésőbb az érkezésekor megtudjuk Kép Egyébként halkan súgom, hogy 90% az esély a fiúra. Bár szerintem egyikünket se zavarná, ha abba a maradék 10%-ba esne Kép Nem feltétlenül kell május 28-án tartani a talit, csak arra voltunk a legtöbben (bár szerintem ez még változni fog, mert elég messze van). Én egyébként benne vagyok egy áprilisi és egy májusi taliban is. Vélemény?

Terka,
az én dokim is dr. Kovács és én sem kaptam az ET után az Utron kívül mást. De szerencsére nem is kellett. Szerintem mindent meg lehet vele beszélni, úgyhogy bátran. Kép

Kávé, tea:
én most szoktam rá a Nescaféra, mert már annyira alacsony lett a vérnyomásom (98/59) hogy úton-útfélen vagy elaludtam, vagy elájultam. Szóval orvosi és védőnői javaslatra napi 2 Nescafe sok tejjel.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Itt Farkas Papa ismét.
Woodi "kérésére" tegnap kihagytam a virágot, nehogy a hozzászokás ténye álljon fenn és csak 21 kép van amelyek közül van néhány nem tökéletes.

Kriszta,

Igen tényleg elég ciki farkas fog nélkül, de még mindig jobb, mint farok nélkül :-)
Mikor ezt a poén kitaláltam nem gondoltam még, hogy ma urológusnál kötök ki.
Nem tagadom, széken ülve valami szerencsétlen mozdulattal menyomtam a herémet és azóta érzem.
Doki bácsi megtapogatta, szerdán uh.
Szerencsétlen egy dolog, hogy mindig történik valami.

De fel a fejjel, itt a mai virág, a zebra szelidítő virág!

Zsebikém,

mi a helyzet? Hogy vagytok? Már izgulunk.

Farkasok férfija

Kép

Kép
farkasok

FarkaskomaKép Nehogymá' rám fogd amiért tegnap nem tettél fel képet. Kép Nekem már hiányzott.Kép Majd én is próbálok feltenni szépeket, de túl nagy méretűek és az itthoni gépemen nincs semmi kicsinyítő program. Kép

Valaki kérte, hogy abból a sziklakertes lilás virágból adjak magot. Sajnálattal közlöm, hogy jelenlegi állapotomban nem tudok érte kimenni a Magas-Tátrába Kép, ugyanis az nem sziklakerti virág volt, hanem fent kb. 1800 m-en szabadon nőtt. Kép

LaraKép Én igencsak szeretnék egy áprilisi talit. Kép Már kiváncsacsi vagyok rátok nagyon!

WishKép Ez a helyes beszéd! A gyógyszereket meg eszedbe ne jusson abbahagyni!

RenócaKép Inkább küldd el 2x, mint egyszer se. Kép

NóriKép Mi a helyzet? Elkapott az esküvői készülődés? Ruhád már teljesen kész? Párod ugye nem látta még? Mi van még hátra?
Hiszel a babonákban, hagyományokban? Mert akkor tudod az esküvőre kell rád valami kék, valami új, valami régi. Kép

TerkaKép Fogalmam sincs, hogy "ki lehet-e könyörögni", de próbáld meg. Finoman kérdezd meg, hogy egy fórumon többen is kapták és az mire jó, neked nem kell-e. Így ezzel még a doki szakmai lelkébe sem könyökölsz. Kép

KismamikKép Merre vagytok?????

Ma történt velem negatív és pozitív dolog is.
Negatív: Ugye így a 7. hónap közepe felé kabát nélkül már igencsak látszik a pocakom minden oldalról. Ma 4-5 járművön utaztam és azt tapasztaltam, hogy az emberek inkább elnéznek mellettem, bebújnak az újságjukba, könyveikbe, semmit átadnák nekem (vagy bármikor kismamáknak) a helyet. Kép Régen ez nem volt így. Mi történt velünk????
Pozitív: Ez nem is velem történt, csak láttam.
Az Árpád-hídi HÉV megállóban ült egy félosztálynyi 8 éves fiú. A rakparton elmenő minden autónak bőszen integettek. 10-ből kb. 8-an vissza is integettek lelkesen, mosolyogva, amit a fiúk nagy üdvrivalgással fogadtak és még lelkesebben integettek. Jó volt az az autósok mosolyát és a fiúk örömét látni. A végére már én is velük nevettem. Kép
Tehát mégsem távolodtak el az emberek egymástól. Valami más oka lehet a viselkedésünknek, de nem tudom mi. Kép

ZsebikémKép Gondolunk rád sokat és amint tudsz jelentkezz. (Halkan súgom, szorítok nagyooooon.)

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?