Kriszta
A MagneB6 minimális adagja a 2x1, ennél kevesebb már nem is ér semmit. Inkább 3x1-t szedj.
Valaki kihagyta az én bejelölésemet, most pótolom. Ha mégse jelenne meg, akkor Lara
neked üzenem, nekem minden hétvégé jó úgy néz ki.
Farkalány
A Deca ugyanazt szolgálja, mint a Supre. Amikor kiváltottam a Supret és elolvastam a "mire is használják" részt, akkor elképedtem, mert szó sem volt a női hormonok leállításáról, csak a prosztatarákos betegek stádiumait taglalta. A mellékhatásokon csak átfutottam, mert képes vagyok akkor is érezni magamon, ha nincs is.
Farkaskoma
Elkényeztetsz itt minket a napi képekkel. Aztán majd hozzászokunk, sőt követelni fogjuk.
Bírni fogod képekkel?
Nori
Köszi az infókat Nikiről, szorítok neki ezerrel.
Kaális kenetvételhez nem tudok hozzászólni, de szerintem elkezdheted majd így is a protokollt. A 2 hét eredmény még mindig hamarabb megvan, mint a punkció. Tehát lesz neked rákszűrés eredményed punkció előtt.
Zsebikém
Most tudatosult bennem, hogy a párodnak micsoda szuper eredményei lettek!
Büszke magára mi?
Azt persze nem értem ám, hogy ilyen eredmény mellett nem lehetett volna visszább lépni inszemre? Vagy ez fel sem merült nálatok? (Esetleg nálad is van probléma? Már nem emlékszem.)
Állítólag a progiszuri elég "kemény", minden tiszteletem a párodé, ha benyomja majd a fenekedbe.
Ha jól olvastam más fórumokon, akkor talán egy jégkocka beadás után és kisebb az esély, hogy becsomósodik. Majd még érdeklődöm.
Lesz AHA is?
Nem tudom már ki kérdezte, hogy miért csak a fele ICSI. Nálam is fele-fele volt az arány és úgy látszik, hogy a simán összeeresztettek kicsit később indulnak be, mint az ICSI-sek. Persze, hisz szegény kiskatonáknak meg kell küzdeniük a petesejt burkával. Az meg nem adja könnyen magát.
ICSI: A biológus kiválasztja a legéletrevalóbb spermákat (azt nem tudom, hogy szemre csinálja-e, vagy valami centrifuga segítségével, de talán ez utóbbi). Amikor megvan a kiszemelt áldozat, akkor rácsap a farkára. Ettől szegénykém lelassul, vagy megbénul, hiszen nincs már hajtóerő. Így könnyebb "befogni" a spermát (ugyanis a farkától kell beszívni a pipettába, hogy a petesejtbe már fejjel előre jusson be). Ezt fecskendezik be (nagyon-nagyon óvatosan) a petesejtbe. Onnatól elkezdenek fejlődni, osztódni.
AHA: Ez egy olyan eljárás, hogy az osztódott petesejt burkát lézerrel megsértik, így a méhbe került petesejtből az osztódásnak induló embrió könnyebben ki tud bújni, hamarabb megtapadhat.
Holnap remélem hírekkel tudok jönni, no és képpel
Woodi
<!--attachment: tali-213561.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.5**tali%2exls --><center><pre>
tali.xls (20.5 k)</pre></center><!--/attachment-->