Sziasztok!
Voltam 2 napot suliban, okosodni nem okosodtam, de legalább láttak az oktatók, és beszívtam 2 kiló krétaport.
Ezenkívül voltak vendégek 1 hónappal fiatalabb babával, akit Lilikém drága jó házigazdaként teljesen lehengerelt: csak sajnos szó szerint - mivel ő már forog, a másik manó még nem, állandóan ráhemperedett!
Volt egy kis hajtépés, egy kis játékelvevés is, no meg ijeszgetés, persze úgy könnyű, ha az ellenfél menekülésre képtelen, mert még nem tud!
Vettem magamnak rucit az esküvőre, szerintem anyám kifog vágni a szertartásról, de majd meglátjuk!
Eredetileg az Ászia Centerben levő Indiai boltban akartam venni, ott gyönyörű gyönggyel hímzett muszlin alkalmi ruhák vannak, de olyan deformi vagyok, hogy a konfekció cuccok szóba sem jöhettek. Aztán megláttam egy keomszangot (ezúttal kiejtés szerint írva írom, megpróbálnám szívesen a kínai írásjellel is, de egyrészt nem tudnám a géppel, másrészt meg nem értenétek miről van szó
/, a hosszú, kétoldalt sliccelt kínai selyem ruhát. Szerintem "kúlos" csak a katolikus szertartás alatt hülyén fogok mutatni a templomban. Nem baj, majd jó szorosra húzom a copfom, és akkor elsüthetjük, hogy volt némi sárga vér is a rokonságban!
Oldalvandalizálók: azért akinek pont ez a babanet piszkálta a csőrét igencsak gázgéza lehet.. Persze a lényeg, hogy valamit tönkre lehesen tenni amiben más örömét leli..
Dögöljön meg a szomszéd tehene is?
Rita!
Szerintem ez alapján a kép alapján engem sem ismernétek meg!
Pláne így a szülés utáni +okkal!
GYED: bocs, valószínű felületes voltam: szóval pontosan úgy van, hogy ha a GYED UTÁN visszamész dolgozni, nem 3 hónapig nem rúghatnak ki, hanem csak 30 nap védettség van. A GYED és GYES alatt védve van az ember lánya... Egyenlőre. De állítólag napról napra változnak ezek a szabályok /szakik szó szerint így mondták/!
Építkezés:
Pontosítok: leendő építkezés:
A jogerős terv már megvan és két ásót is vettünk már!
+ most szedjük össze a pénzeket, stb. Régebben már egyszer tettem fel ide egy látvány tervet. A telken még csak egy pici veteményesem van, idén egyenlőre az is üresen, mert megvettem a vetőmagokat, de nem tudtam hova a fenébe tüntettem el ebben az "óriási" lakásban!
Már múlt héten ki akartam menni a kerbe veteményezni, de nem találtam, így a mai jó időt sem tudtam kihasználni, erre este 6-kor juszt is előkerült, amikor már nincs értelme nekiindulni a teleknek
Gyorsan viszaolvastam az előző hsz-t, hát fél percig nem figyelek oda magamra, és máris humorizálok?! ;) Azért örülök, ha sikerült felderíteni Benneteket egy kicsit!
Szívesen meg is látogatnálak, legalább kimozdulnánk a városból, de most ugye pont megszabadultunk apa közlekedési eszközétől, így viszont ő szabadít meg minket napközben az autótól. "Szemet szemért..."
Lilikéd duplanagyijai
Orsi!
Gergőd nagyon érzékeny, finom lélek, igazi oroszlán, ő nem fog "csak úgy" osztozni egy idegen kisgyekekkel apán!
Látod, amikor nehéz időszak van, és nagyon elfáradsz gondolj pl. ezekre a pillantokra, amikor bebizonyosodik, hogy a sok törödés és gondoskodás, milyen erős kötődést alakított ki Gergődben!
Nanda! Remélem jól utaztok, Maxidnak klassz hintája van!
Jerry! Lehet hogy csak én nem frissítettem, de a próba sikerült, viszont nem írtál magatokról. Marcell hogy van?
Meske, Vera, mi újs felétek?
Zita, Zsuzsi, Szöszi, Swen, és még sokan mások: rég jártatok erre, kicsit fellendíthenétek a forgalmat erre felé néha!
Puszi:
Macs