Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Macs
Most már muszáj írnom, hogy tudjátok jól vagyunk.Kép Érdekes, de épp ellenkezőleg van, mint gondoltad, Gergő tündér, amióta hazajöttünk. Általában reggel 7-ig alszik, és éjszaka is csak szopizni kel fel! Szuper kipihentnek érzem magam!Kép
Azért jutok ide kevesebbet, mert állandóan megyünk és ha itthon vagyunk is van valami. Ráadásul Gergő addig nagyon jól elvan, amíg engem lát, de ha kikerülök a látóteréből már sír. Szóval ügyeskednem kell Vele.

Fogacska még mindig nem bújt ki, viszont tegnap egyedül felült Mókuska és többször is, úgyhogy ez már nem véletlen. A kezünkben állandóan állni akar, szerintem az sem késik már, hogy felálljon.

Most ennyi voltam, megint megyünk be Pestre, bekrepált a babakocsi és visszük a szervízbe.

Motoros kép SZUPERRRR!!!

PusziKép

Orsi

avocado

Maccs!
A rózsaszirmokat Lili fogja megenni Kép Kép
Majd jövök Kép
Vera

KépKép
viranka

Maccs,

Orsi volt már Gergő babával esküvőn,kérdezd őtKép
Szerintem vigyél magaddal babakocsit,takarót,és valami kedvenc játékot amivel a kiságyában alszik,hátha ettől majd megnyugszik,és tud pihenni.Kép
nanda
nanda

sziasztok!
motoros képpel majd én is jövök Kép
Olyan édi volt MÍra hajnalban KépFelkelt szopizni,apja akkor ment wc-re és természetesen bagolyfülű Míra rögtön felfigyelt a neszre.Apa vissza adott puszit a csajnak,aki majd elolvadt a boldogságtól...szemét lehunyta kis mosoly az arcán Kép Azt hittem ott helyben megzabálom Kép
Orsi!
Merre jártatok?Gergő nagyon ügyi,Míra is próbálkozik az egyedül felüléssel,de még nem megy neki.De nem is tetszik neki ha fekve van,ülni akar egyfolytában.
Nanda!
Utaztok?ha igen küldj haza egy kis meleget Kép
Nálunk sem alszik el Míra csak velem,olyankor senki sem jó csak anya.
mióta alszik a két gyerkőc együtt?
felébredt manó...hív akötelességKép Kép
vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Marcell beteg, 39 fokos láza van (illetve volt a hűtőfürdő és a kúp előtt), most itt aggódok ezerrel.
Holnap szeretném kihívatni az orvost (remélhetőleg nem lesz szükség éjjel az ügyeletre), mennyi pénzt illik adni szerintetek? Kétezer elég lesz, vagy inkább 5000?

Jerry
jerry

Szia Jerry!

Jobbulast. Gyogyuljatok meg. Lehet, hogy nalatok is a 3 napos laz veszi kezdetet ha mas tunete nincs Marcellnek a laz mellett. Elvileg ez a fajta betegseg semmire se mulik el, se kup, se ulofurdo, csak atmenetileg tudod csokkenteni, de 3 nap ujtan mintha elfujtak volna. Es akkor jonnek a kiuetesek. En a mi dokinknak 3000 Ft-ot adok.
Irjal majd mit mondott a doki.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Jerry
Szegény kicsi Marcell!Kép Jobbulást Neki! Remélem nem lesz komolyabb!

Macs
Igaz, hogy mi voltunk lagziban 2x is, de Gergő még csak 1,5 ill. 2,5 hónapos volt és szerencsére a zaj egyáltalán nem zavarta, a legnagyobb dáridó közepén édesdeden aludt.Kép Most már én sem lennék olyan biztos a dologban, mert Őt is hihetetlenül érdekli minden, ami az asztalon van és nem játék.Kép Mindenesetre azokat a tárgyakat, amik a kiságyában vannak alváskor, mindenképpen vidd magaddal. Én még a fejvédőjét is vittem és betettem körbe az utazóágyba, hogy olyan legyen, mint itthon.Kép
Remélem minden rendben lesz!
Ja, azért az a rózsaszirom szórás kicsit meredek.Kép

Most mennem kell.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak az infó megosztása céljából leírom nektek, hogy bár én eddig úgy tudtam, hogy a GYED után 3 hó védettség jár, kiderült, hogy 30 nap múlva már kirúghatnak.. Kép Persze lehet hogy csak én voltam alul informált, és ezt azok már tudják, akiknek szóltak,hogy a későbbiekben nem lesz melójuk.. Kép

Rita! Örökmozgóság: Nomen est omen! = a név kötelez! Kép Sajnos mi lakásunk /nem saját/ szépnek sem szép, kicsi is mint egy egérlyuk /fürdővel és konyhaszerűséggel 30 nm/, + amióta elénk épült egy batár nagy irodaház, azóta olyan sötét van itt, mint a béka popójában. A belmagasságot elvette a "látványtervezés", ugyanis a mennyezet állaga bortányos, és a tulaj (anyám pasija) úgy oldotta meg a dolgot, hogy úgy hagyta ahogy van, csak feltetetett egy álmennyezetet. Szóval nem panasz képpen, csak a tények megállapítása végett: úgy sz@r ahogy van, de legalább nem a híd alatt lakunk Kép Kép Kép
Leányváron van telkünk.
Úgy látszik nem úszom meg: "benne leszek a bnetben" (Hajós után szabadon). Megadom magam, de akkor egy olyan képet teszek fel, ahol már ugyan terhes voltam /tavaly márc. az esküvönkön/, de még szépnek éreztem magam, mert jó sok pénzért jó sok munkával jól "megcsináltak"! Kép
Kép

Meske! Rita kérdezte a talit, de nem láttam a profilodban a címedet, így nem tudok küldeni tel.számot.. Kép Az enyém fent van, arra írhatsz Kép És akkor megbeszélünk valamit. Te merrefelé szoktál sétálni?

Vera! Kép Mira mosolya: sokszor nagyon nehéz velük, de ezek a pillanatok minden nehézséget elfelejtetnek! Kép

orsi! Kép Jó hogy jöttél és öröm hallani, hogy ilyen pozitív vagy! Kép Kép KépVégre Kép Mostmár csak Anikóról kéne valami hasonló szépet jót hallani! Kép

Jerry! Marcell betegsége rosszul hangzik Kép Láz Kép Én csak hallomásból tudom, de aki mondta, hogy ad, az 2-3000-et szokott.

Jó éjt,
Macs
maccs

Sziasztok!

Maccs: Nagyon csini vagy! Kép Vegre arc is tartozik a nevhez. Kép Ha en feltettem volna az eskuvoi kepemet, tuti, hogy nem ismernetek meg. Kép Szomoru amit megtudtal. Bar en ugy tudtam, hogy egesz GYED alatt vedettseget elvez a kismama. Ez nagy szemetseg, hogy 30 nap utan kirughatnak. Melyik kismama erezne magat biztonsagban igy?
Lakas: Meg ha nem is a tietek, egy kis felujjitas biztosan megvaltoztatna a belso teret, de az teny, hogy napfeny igy se lesz tobb soha. Kép De ti tenyleg ne nyuljatok hozza. Kép
Mi van az epitkezessel? Haladtok?
En is benne vagyok barmilyen taliban, de jovo het kedtol nem mozdulhatok ki sehova, mert tegnap este mondta az edesanyam, hogy jonnek a kerteszek megcsinalni a kertunket es 2 hetig minden nap itthon kell lennem. Kép De johettek hozzam is, ha ugy erzitek lenne kedvetek. Kép
Egyebkent ha szabad irnom, imadom a humorodat. Kép

Jerry: van valami hir? Marcell jobban van?

Orsi: jo hallani, hogy jol alszotok. Kép

Nekem itt az anyosom. Kép Most ebredt Lili, de bevittem az anyosomhoz, igy most ok jatszanak. Kép Nekem meg van idom irni. Kép

Vera: Mira mosolya edes lehetett. Kép Ma Lili ugy vart engem reggel az agyban, hogy felult es tapsolt nekem. Ekozben fulig ero mosollyal. Kép

Lattatok, hogy crack-erek feltortek a babanet-et? Nem tudom miert pont ezt a szervert tamadtak meg. Kép Mintha jobbat nem is talalnak. Kép
Meg jo, hogy az adminok gyorsan rendbehoztak.

Nem is irtam, hogy ugye Lilinek az anyosom is es az edesanyam is "nagyi". Mikor tegnap itt volt az edesanyam es a Lilivel volt, pont akkor jott meg az anyosom. Lilit atadta neki az edesanyam es en mondtam neki, hogy itt a nagyi. Kikerekedett a szeme, es ertetlenul nezett a mamamra es az anyosomra. Kép Probalt rajonni, hogy most melyik is a nagyi. Kép Csak ugy jart a feje jobbrol-balra anyukamrol az anyosomra es vissza. Kép Olyan edes volt. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Csak egy sztorit jöttem gyorsan elmesélni, mert most többre nincs időm, ráadásul úgy hallom, hogy Mókuskám iszonyatosan erőlködik a játszószőnyegén, úgyhogy szerintem kaki lesz.Kép
Képzeljétek, tegnap itt voltak a barátnőmék a 2 éves kisfiukkal és Karcsi felvette a kisfiút az ölébe, erre Gergő totál kétségbeesetten elkezdett sírni. De hallani lehetett, hogy nagyon kétségbe van esve és közben nyújtogatta a kezét az Apja felé! Karcsinak le kellett tennie a kisfiút és átvenni tőlem Gergőt, csak akkor nyugodott meg a drágám!Kép

Jerry
Mi hír nálatok? Lement már Marcell láza?

Macs
Nagyon jó a kép!Kép Végre tudjuk, hogy nézel ki!

Rita
Én is kiakadtam ezeken a hackereken! Pont ezt a szervert!

Most mennem kell.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok,
csak beköszöntem,holnap utazunk.
Remélem a jövő héttől itt is jobb idő lesz.Kép
Minden babának,és mamának sok puszi,és jó hétvégét!
Nanda

Hinta palintaKépKép
nanda

sziasztok!

ez csak a próba, hogy tudok-e írni, mert napok óta nem tudok üzenetet küldeni

Jerry
jerry

Sziasztok!

Voltam 2 napot suliban, okosodni nem okosodtam, de legalább láttak az oktatók, és beszívtam 2 kiló krétaport. Kép
Ezenkívül voltak vendégek 1 hónappal fiatalabb babával, akit Lilikém drága jó házigazdaként teljesen lehengerelt: csak sajnos szó szerint - mivel ő már forog, a másik manó még nem, állandóan ráhemperedett! Kép Volt egy kis hajtépés, egy kis játékelvevés is, no meg ijeszgetés, persze úgy könnyű, ha az ellenfél menekülésre képtelen, mert még nem tud! Kép

Vettem magamnak rucit az esküvőre, szerintem anyám kifog vágni a szertartásról, de majd meglátjuk! Kép Eredetileg az Ászia Centerben levő Indiai boltban akartam venni, ott gyönyörű gyönggyel hímzett muszlin alkalmi ruhák vannak, de olyan deformi vagyok, hogy a konfekció cuccok szóba sem jöhettek. Aztán megláttam egy keomszangot (ezúttal kiejtés szerint írva írom, megpróbálnám szívesen a kínai írásjellel is, de egyrészt nem tudnám a géppel, másrészt meg nem értenétek miről van szó Kép/, a hosszú, kétoldalt sliccelt kínai selyem ruhát. Szerintem "kúlos" csak a katolikus szertartás alatt hülyén fogok mutatni a templomban. Nem baj, majd jó szorosra húzom a copfom, és akkor elsüthetjük, hogy volt némi sárga vér is a rokonságban! Kép Kép

Oldalvandalizálók: azért akinek pont ez a babanet piszkálta a csőrét igencsak gázgéza lehet.. Persze a lényeg, hogy valamit tönkre lehesen tenni amiben más örömét leli.. Kép Dögöljön meg a szomszéd tehene is?

Rita! Kép
Szerintem ez alapján a kép alapján engem sem ismernétek meg! Kép Pláne így a szülés utáni +okkal! Kép
GYED: bocs, valószínű felületes voltam: szóval pontosan úgy van, hogy ha a GYED UTÁN visszamész dolgozni, nem 3 hónapig nem rúghatnak ki, hanem csak 30 nap védettség van. A GYED és GYES alatt védve van az ember lánya... Egyenlőre. De állítólag napról napra változnak ezek a szabályok /szakik szó szerint így mondták/!
Építkezés: Kép Pontosítok: leendő építkezés: Kép A jogerős terv már megvan és két ásót is vettünk már! Kép Kép Kép + most szedjük össze a pénzeket, stb. Régebben már egyszer tettem fel ide egy látvány tervet. A telken még csak egy pici veteményesem van, idén egyenlőre az is üresen, mert megvettem a vetőmagokat, de nem tudtam hova a fenébe tüntettem el ebben az "óriási" lakásban! Kép Kép Kép Már múlt héten ki akartam menni a kerbe veteményezni, de nem találtam, így a mai jó időt sem tudtam kihasználni, erre este 6-kor juszt is előkerült, amikor már nincs értelme nekiindulni a teleknek Kép Kép

Gyorsan viszaolvastam az előző hsz-t, hát fél percig nem figyelek oda magamra, és máris humorizálok?! ;) Azért örülök, ha sikerült felderíteni Benneteket egy kicsit! Kép

Szívesen meg is látogatnálak, legalább kimozdulnánk a városból, de most ugye pont megszabadultunk apa közlekedési eszközétől, így viszont ő szabadít meg minket napközben az autótól. "Szemet szemért..." Kép

Lilikéd duplanagyijai Kép Kép Kép

Orsi! Kép Gergőd nagyon érzékeny, finom lélek, igazi oroszlán, ő nem fog "csak úgy" osztozni egy idegen kisgyekekkel apán! Kép Látod, amikor nehéz időszak van, és nagyon elfáradsz gondolj pl. ezekre a pillantokra, amikor bebizonyosodik, hogy a sok törödés és gondoskodás, milyen erős kötődést alakított ki Gergődben! Kép

Nanda! Remélem jól utaztok, Maxidnak klassz hintája van! Kép

Jerry! Lehet hogy csak én nem frissítettem, de a próba sikerült, viszont nem írtál magatokról. Marcell hogy van?

Meske, Vera, mi újs felétek?
Zita, Zsuzsi, Szöszi, Swen, és még sokan mások: rég jártatok erre, kicsit fellendíthenétek a forgalmat erre felé néha! Kép

Puszi:
Macs
maccs

Sziasztok!

Marcell jobban van, gyakorlatilag csak csütörtök este-éjjel volt láza, pénteken délelőtt amikor elkezdett fölfele kúszni kapott egy kúpot, és azóta csak enyhe hőemelkedése van. Elkaptunk valami vírust, és elosztottuk: Marcellnek szegénykének a láz jutott, nekem a nátha. Most voltunk kontrollon, még kicsit piros a torka. Remélem ennyivel megúsztuk.

Macs: nagyon jó az esküvői képed! (nem véletlen, hogy én is egy esküvői képet raktam fel Kép)
Szeretnénk látni a keomszangodat, tehát legyél szíves egy fényképet!

Rita: a te esküvői képedet is szeretném látni! Rakj föl egyet, csak kitalálom majd, hogy melyik lehetsz Kép

Jerry
jerry

Csak rakok föl még két képet, nem mostaniak, csak soká töltöttem le a gépet.

Kép

Kép
jerry

újra én, úgy látszik ma én tartom a frontot

tudom, hogy hülye kérdés, de mit lehet tenni, hogy a gyerek ne forduljon hasra pelenkázás közben? Hiába adok a kezébe valamit, azzal együtt hasra fordul, és egyedül nem vagyok képes lefogni, főleg ha az egyik kezemmel a lábacskáit fogom, a másikkal pedig a kakit próbálom a fenekéről leszedni.
És még szerencsém van, ha csak a végén fordul hasra. Tegnap mind a két lába csupa maszat lett

Jerry
jerry

Sziasztok!

Lili alszik, igy most tudok csak jonni. Egesz nap levegon voltunk. Egesz delelott nem volt hajlando aludni. 2 orat is setaltunk es nagyon elvezte. Mindenkihez dumal, mindenkire mutogat. Es magyarazatot var, ha valamire ramutat. Kép Talan mar nem lesznek delelotti alvasok? Most jot ebedelt, es a vege fele, mar csukodtak le a szemei. Igy mikor letettem 2 perc utan mar aludt.

Macs: Ha megis tudsz valamikor kijonni hozzank, varlak szeretettel. Kép Epitkezeshez veszetk fel hitelt? Te komolyan keomszangban mesz az eskuvore? vagy csak viccbol irtad oda. Kép Mar nem tudom mikor viccelsz. Bar eleg jol nezhetsz ki benne. Kép Mikor lesz az eskuvo?

Jerry: Orulok, hogy Marcell meggyogyult. Kép majd elobanyaszok valahnnan egy kepet. Kép De nem igerhetem. Kép A kepen tunderi Marcell, bar tenyelg regebbiek. Kép

Orsi: Hol vagy? minden rendben? Ti mikor jottok hozzank?

Nem akar valaki hazat venni a mi utcankban? Jelenleg 5 haz elado, pedig nem egy nagy utca. A szemkozti szomszedunk es jobbra mind a harom szomszedunk eladja a hazat. Kép
Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Jerry: nalunk tenyleg az hasznal ha adok neki valami erdekeset. A legmenobb a cipoje vagy egy cipofuzo. Kép Adjal valami nagyobb targyat pl. egy muanyag flakon kremet lezarva. Azzal nehezebben tudna megfordulni.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Reg voltam, de mindig van tennivalo, meg amikor beneztem eppen senki nem irt Nanda utan. Ma meg csak most jutok ide, mert Karcsi csinalja a dolgozoszobat es minden ki van pakolva, ez is most a laptop, ezert nincsenek ekezetek.

Macs
Annyira birom en is a stilusod!!! Olyan szivesen talalkoznek en is Veled! Ha esetleg van kedved kozosen meglatogatni Ritat, akkor megbeszelhetjuk. Mondjuk ebben az is benne van, hogy 2 gyonyoru kiscsaj gurulna korbe az en mokuskamat.KépKépKép

Rita
En mar nagyon mennek, lehet hogy jovo szerdan fel is kerekedunk.Kép Most szerdan Anikohoz megyunk, mar nagyon varom! Annyira kivancsi vagyok, hogy mit szolnak egymashoz a fiuk!Kép

Jerry
Orulok, hogy Marcell mar jobban van! Neked is jobbulast a nathadra! A kepek pedig nagyon cukik!!!Kép Azert a Te fiadnak is olyan "szeme sem all jol" vigyora van!Kép

Nanda
Remelem jol vagytok es csoki barna leszel megint! Azert NAGYON-NAGYON irigykedek!Kép

Most mennem kell, meg a vacsim fele var ram.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok! Kép

Jerry! Marcel meggyógyulása: Juhu-juhu! Kép Nagyon klassz az a katonai sapis kép.. Kép fogadjunk,hogy a kedvenc altatótók: "...tűzoltó leszel s katona.. " Kép
Nálunk fürdés után, amikor nagyon fel van pörögve Lili van hogy ketten nem tudjuk fél órán keresztül bepelenkázni, az is előfordult, hogy újra meg kellett mosni a popiját és lábát, úgy összepisilte magát.. Kép Szerencsére, ha kakilt, akkor általában a trutyi zavarja, olyankor tök nyugisan tűri, hogy letöröljem, utána viszont megint beindul a pörgés-forgás. Kép

Rita! Kép Tényleg keomszangot veszek fel, tréfa nélkül, majd felteszek képet bizonyítéknak! Kép Kép Április 15-én lesz! Kép
Puszi:
Macs
maccs

Orsi! Kép
Bocsi, még akkor írtam meg a hozzászólást, amikor nem írtál, csak Lili közben kivágta a balhét, hogy neki nem elég az apa, menjek én is gyorsan, így csak most tudtam feltenni, és te ekkor még nem írtál! Kép

Most lett kész a házatok nem rég mit scsinál apa megint a dolgozószobán?

Közös Rita látogatásban is benne vagyok, majd lenyúlom a kocsit valahogy és akkor szabadon randalírozhatunk! Kép Mókuskádnak a fentiekben leírt vendégfogadásunkból kiindulva sok jót nem ígérhetek az én lányomtól! Kép Szegény Rita, lehet hogy már meg is bánta a meggondolatlan meghívást, mert azért a jóból is megárt a sok! Kép

Azért lenne ám dolgom nekem is itthon: vasalás, mosás, stb., hajat is kéne mosnom, de valahogy olyan könnyen meggyőzőm magam arról, hogy "Ej, ráérünk arra még!" Kép

Macs
maccs

Macs
Ez az utolso mondatod ismeros!Kép Sokszor en is igy vagyok vele. De tegnap nagyon tenykedos napom volt. Meg ugy mostanaban, miota jobb ido van, kicsit konnyebben ra tudom magam venni itthon a dolgokra.Kép
Lilid lehengerelo baratkozasaval szerintem nem lesz semmi baj!Kép
Hazunk: azert meg sok minden hianyzik idebenn! Karcsi ezert csinalja ezerrel a beepitett szekrenyeket, most a dolgozot epiti be polcokkal. Es nemsoka kezdi csinalni a keritesunket is. Most akarja megrendelni a faanyagot hozza, aztan delelottonkent es hetvegeken nekiall. Igy is sokba fog kerulni, hat meg ha csinaltatnank! Azt nem tudnank sajnos kifizetni.Kép

Most mennem kell, majd meg probalok jonni.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

SziasztoK!

Jerry!
Örülök hogy Marcell gyorsan meggyógyult.Nagyon ari a képeken.
Sajna pelenkázóügyben nem tudok segíteni,nálunk általában addig nyugi van míg a pelust ráadom,utána már megtanultam fordítva öltöztetni Kép
Maccs!
Jó nagyon az esküvői képKép
Most már barna a hajad ugye?
Én azt hittem most hétvégén volt az esküvő.Rizst azt vigyél magaddal Kép
Várjuk majd a képeket Kép
Az utolsó mondat nekem is nagyon ismerős Kép
Ahol a madár sem jár Kép
Orsi!
Gergő hogy van?
Nagyon ügyi lehet Karcsi Kép
Robi kis ezermesterré vált,mire a pesti lakásunkat felújítottuk.Pedig előtte egy szöget sem tudot a falba verniKéptesóm ki is akadt egy kicsit,mikor megtudta hogy el szeretnénk adni a lakást,mert a galériákat nagy részben ő csinálta és büszke rájuk.Szerintem mindig azok a legszebb és a legjobb dolgok amit maga csinál az ember.
RitA!
Lilikéről pöttyök elmúltak?
Sógórkámnak nagyon tetszett a tesód motorja Kép

Míra pénteken rájött hogy lehet előre mászni és most fedezi fel a lakást,milyen is lentről.napközben alig alszik max.3 órát és akkor már örülök neki.Akkor olvasok egy picikét KépHa nem alszik sétálunk,Borcsa kutyát ugráltatjuk.Valószínű a foga is piszkálja mert néha annyira sír és rág mindent és mindenkit.Távirányítók a kedvenc játékai semmi más nem igazán érdekli,kivéve a nyuszis csörgőjeKépVasárnap levágtam a haját elől mert már a szemébe lógott,így olyan jólfésült lett.

Pusz Vera

KépKép
viranka

sziasztok!
Csak gyorsan, megyünk sétálni, útba ejtve dokinénit.
Maccs!
Tiramisu recept a mascarpone kupakján belül van, na meg a babapiskótán is volt, nagyjából azért tudtam, de igy összeválogattam a majdnem egyforma 2 receptből, ami nekem tetszett, na meg hozzáadtam még 1 kicsit amaretto likőrt.. meg még 1 kicsit.. meg még.. :-) Levike nem ugrált tőle éjjel :-) na de igy is alig volt érezhető!

Mi is voltunk fodrásznál, igaz csak apát kisértük el, mi mentünk volna tovább, hogy ő majd utánunk jön, de elkapták: Levibaba tökre megváltozott- szerintem- eltűnt a selymi babahaj- ami sötét volt, és előtűnt a szöszke rövid kisfiúhaj- apjától örökölte, ez már biztos, olyan sok, és erős mint az övé :-) Le se tagadhatja :-)

Hétvégén buliztam, meg vendégségbe mentünk, nem volt időm net elé ülni, meg apa is eltette az asztalról a gépet, és be kellett volna dugni, meg vissza kellett volna tenni- nekem ez már sok volt :-)

Maccs!
Irok a mailedre. Nem véletlen nincs fenn :-) na vajon te miért nem látszódtál a képeken?!
Ráadásul igy is megtámadták az babanetes oldalunkat (nemrég az a csajszi is :-)) meg az Iraki terrorista duma, brrr.., és a mailemre is kapom a spamokat vadidegenektől.. Tök gáz, állandóan törlöm , és nem lehet mit csinálni vele. Nektek nincs ilyen gondotok?! Áll. nem lehet mit csinálni, csak mailcimet változtatni.

majd még irok, mennünk kell

babafalva.hu vonalzó
meske

Te Maccs!
Lebuktál, véletlen az őszi topikot nyitootam meg, mert a kedvencekben mentett oldalt nem találja a gépem, igy társalgóból mentem, és a másikra kattintottam :-)
És mit látok?! Te nem is őszi babás vagy! Ha jól rémlik, Lilikével együtt ünneplem a szülinapom...
Majd ő is mondhatja, mint én minden évben, hogy a tüzijáték miattam van ám, engem ünnepelnek, én rendeltem a szülinapi bulimra :-)
Na jó, egye fene, irhatsz oda is :-) csak megzavarodtam, hogy akkor most mit nyitottam meg..
Keomszang :-) izgi lehet :-) Esküvői kép szupcsi!

Jerry!
nálunk a zokni a tuti, tiszta nyál lesz hamar, de leköti rövid időre. Aztán persze a hason fekve öltöztetés megy nálunk is. A végén átdobom a nagyágyra és meghempergőztetem, imádja, jól belerázom a gatyóba is :-)
Marcell jobbulása :-)

Rita!
Dunakeszi ugye jól rémlik?!

Vera!
Mira mászik :-) mi csak kúszunk, de azt nagyon, pakolom a lakást, de már nem tudom hova pakoljak el :-(

Dokinéni beszámoló:
Levibaba ejtett neki egy széles mosolyt, erre mi kaptunk sok dicsértet. Na de igaziból: azt mondta, jó kis izmos baba, 7600 gr, de pont az előirtat hizza meg (fél éves kor felett 400gr) Nem is gondoltam volna sosem hogy többet hizna, mint amennyit muszáj :-) Felirattam Sinlacot, holnap kipróbáljuk, dokinéni szerint keverhetem mindenbe, jó sok kalória van benne, akár krumpli helyett is. Na meglátjuk.

sziasztok, megyek, felkelt
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok

Sajnos rossz hireim vannak velunk kapcsolatban.Kép Gergo delutan belazasodott, 38.9 volt a hoje. Ennek ellenere vidam es jokedvu volt, nem latszott betegnek. Adtam Neki kupot, de furdesig csak 38,6-ra vitte le. 11-kor ismet megmertuk es mar 39 volt!Kép Kapott megegy kupot, de szegenykem annyira sirt, hogy jol eldugult az orra, igy porszivoznunk is kellett...tiszta remalom.Kép Jol fel is ebredt szegeny, de ( es ez ejt leginkabb ketsegbe!Kép) nem akart szopizni!Kép Ilyen csak 1x volt, amikor a koldoket lekezeltek a sebeszeten. Annyira rossz volt! Belediktaltunk egy kis vizet, hogy valami kis folyadek menjen bele, de meg mindig nem aludt el. Es olyan forro a kicsi teste!Kép Nagyon felek, nehogy valami komoly legyen!
Lehet, hogy Nala is ez a 3 napos laz?
Es az is olyan rossz, hogy mar tegnap is ereztem 1x, hogy meleg, de aztan kesobb mar nem volt es igy azt gondoltam, hogy rosszul ereztem. Es most lelkifurdalasom van, hogy milyen anya vagyok en, hogy nem mertem meg tegnap a lazat?Kép

Most megyek, nem tudom holnap tudok-e jonni.Kép

Es igy sajna az Anikos minitalink is ugrott, mar ki tudja hanyadjara?Kép

Puszi

Orsi

avocado

Zerko, Nanda, Maccs!

Bernadett lassan 9 hónapos lesz. Nem gondolom, hogy a mozgásával bármi baj lenne, inkább lustának vélem őt. Ha jó időben, jó helyen játszom vele, úgy elvan, mint a befőtt. Ha felültetem, ül, szívesen, igaz, hogy könnyen kidől, ezért vigyázni, figyelni kell rá. Már az is elő-előfordult, hogy megfordult hátról hasra, esetleg hasról hátra, (ágyon is, ami puha), de önállóan nem lehet hagyni, csak ha valaki nem foglalkozik vele. Szóval ravasz.

üdv mindenkinek,

Dica
dica

Sziasztok!

Ma voltunk dokkernél. Lili megkapta az aktuális döfést, most egész jól tűrte. Remélem a továbbiakban is így marad,múltkor megviselte ez aza agyhártyagyuszis cuccos. Mi már (ebben a csapatban még) 7850 grot nyomunk és 66 cmesek vagyunk.. Kép

Orsi! Vera! Én úgy értékelem, hogy annak a bizonyos mondatnak az ismerete nem jellem hiba, mi csak egy nagy költőnk versrészletét tudjuk szó szerint idézni! Kép

Vera! Továbbra is csak "szökkenő" vagyok! Kép Rizs, enni vigyek, mert keomszanghoz az illik, vagy anyámék nyakába szórjam, hogy legyenek jó termékenyek, és csökkentsék az örökségből nekem kijáró részt?!Kép /ez útobbi ugyan anyám részéről biológiailag elég esélytelen... Kép/ Különben is a keomszangon nincs zseb ahová tehetném.. Kép

Napközben ALIG alszik 3 órát??? Te szegény, el ne sírjam magam?! ;) Én örülök, ha 1-1 órát alszik, van hogy alszik 3x, de csak félórákat! Kép

Meske! Kép Mailt várom. Erre címemre azt írnak amit akarnak, web alapú.Kép Spam nálam is van, próbálom szűrni, de elég sikertelen. Újat nyitni felesleg, szerintem ,előbb-utóbb oda is fogak írogatni. Ki kell törlöni, és ennyi. Kép Én azért nem tettem fel képeket, mert jelenlegi külsőmmel nem igazán vagyok elégedett. Kép Lehet,hogy ha feltettem volna egyet, akkor a hackerek nem tesznek a babanetre ördögfejet, kár lett volna a gőzért,hisz már van fent egy! Kép
Bevallom nektek, hogy nagyon le vagyok pukkanva, és ez nagyon zavar. Régen a szemetet sem vittem volna le egy kis lehetlentyi smink nélkül, most meg sokszor fésülködni sem jut időm. Ruháim nem jönnek rám, a felsőtestem teljesen eldeformálódott, úgyhogy a képeken nem szívesen látom vissza magam. Tudom panaszkodni kár, tenni kéne valamit, de mit, ha ma is pl. 1/2 4-kor jutott először időm arra, hogy egyek...

Ősziek: a memóriád nem csal: aug.20.-i Lili. DE eredetileg őszinek készültünk, szept. 6.-ra voltam kiírva, ezért én ott kezdtem még tavaly febr. babanetezni. Kép Szóval őket csalom meg a nyári topikkal, nem fordítva! Kép Levi frizijéről egy kép? Kép
Írod, hogy az előírtat hízza meg, ami szerinted féléves kor után 400 gr. Én ezt egész máshogy tudom, a 400 gr. kb. 4 hós korig van, után már a 100 gr a normális hízás. Úgyhogy a 400 gr. nagyon frankó hízásnak számít! Kép

Orsi! LÁZ Kép Kép Kép Remélem kispasid hamarosan jobban lesz! Kép Biztos tudod te is, hogy kúp max. 4x egy nap, 4 órán belül nem adhatsz újabbat. Én amúgy is a hűtőfürdő és a borogatás híve vagyok. És még egy fontos dolog: ilyenkor nem szabad nagyon bebugyolálni a manót, mert azzal még jobban növeled a testhőmérsékletét, nekik még nem olyan jó a hőháztartásuk, mint a felnőtteknek! A harmadik mókusánál majd egészen rutinos leszel ebben is.
Semmikép ne legyen lelkifurdid, ez butaság! Ha nagyon magas lett volna a láza, akkor észrevetted volna, mint most is, és amig a kedély állapota jó, és nem túl magas a láz addig semmi gond nincs vele, hisz ez a szervezet természetes védekező mechanizmusa. Legalább megadtad az esélyt a gyógszer nélküli gyógyulásra is! Kép
A 39 fok nagyon magas. Kép Remélem hamar jól lesztek!
Puszi.
Macs
maccs

Dica:
lehet, hogy valóban csak lusta. Még végül is nem késett el semmiről. De megkérdezheted a gyerekorvost, hogy nem nézetné-e meg szakemberrel, mert lehet, hogy egy gyógytorna sokat segítene neki!

Zs.
zerko

Sziasztok

Bejelentkezem, mert lehet, hogy ma csak ennyire fogja futni. Gergo eppen alszik, pont azelott aludt el, mielott vittuk volna hutofurdozni, ugyhogy az majd az alvas utanra marad. Ejjel nem aludt rosszul, 1-kor szopizott, hal istennek, majd fel 6-kor. Fel 8-kor megmertuk a lazat es sajna 39,1 volt, igy kapott kupot, de fel 9-kor ugyanannyi volt a laza.Kép Dokinenit hivtam, megprobal kijonni delelott, de mondta, hogy addig is csinaljunk egy hutofurdot.

Macs
En is olvastam errol a nem tuloltoztetesrol, igy most csak egy kis gatyo meg egy body van rajta.
Aranyos vagy, hogy nyugtatsz!Kép
Eldeformalodas: en is ki vagyok akadva magamra.Kép Rajtam ruhaban nem latszik, de en tudom, hogy egy nyari gatyom sem jon ram, mert pocika meg nem allt vissza, a nyari ruhaim meg azert, mert meg tejcsarda vagyok.Kép Ez utobbit nem banom, csak amiota jo ido van egyfolytaban azon torom a fejem, hogy mit is fogok en nyaron hordani? Mert money az most nincs uj goncokre.Kép Nekem is tornaznom kene, de en is hasonlo cipoben jarok, mint Te, neha az is sikerelmeny, ha siman megebedelek es Gergo nem obegat kozben.Kép Amugy nagyon jo baba, de ha kimegyek a latokorebol...Kép Probaltam mellette tornazni a szonyegen, de nem turte.Kép

Mennem kell, amig alszik megprobalok egy kis rendet tenni a rendetlensegben.

Puszi indenkinekKép

Orsi

avocado

Orsi!
Remélem már jobban van Gergő.Gyógyuljatok gyorsan meg!!
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod,lehet hogy akkor csak kimelegedett.
JÓ ANYA VAGY Kép Kép
Szerintem pillanatok alatt felmegy nekik a lázuk,Míránál az egyik pillanatban még semmi nem volt pár perc múlva már 38,8 volt.Azt vettem észre hogy iszonyatosan nyűgös lett és már forró volt.
Gergő erős stramm gyerek,gyorsan túl lesz rajta!Lehet hogy egész nap kacarászni fog,sőt nem bírsz majd vele Kép Kép
Mese!
Rita,Vera Göd Kép
Míránál kimaradt az előre kúszás,hátrafele azt tökélyre fejlesztette,előre meg csak mászik.Tegnap végig mászta célirányosan a lakást a Bala szobájáig,de a lépcsőn nem tudott felmenni,így érte egy kis csalódás.Van a szobában valami(lila malac,bagoly,kupa)ami nagyon tetszik neki és szerintem azt ment megszemlélni.
Maccs!
Nehogy elsírd magad Kép
De valami van a csajjal mert már megint alszik és ez nála nem szokott előfordulni,hogy felkell alig van fent 1 órát aztán megint alszik.
A rizs dologről még gondolkozom Kép Van még egy kis időm Kép
Azért a te Lilid sem kicsi Kép
Törpe 7 hósan 8,8kg és 71 cm volt Kép
Mírával én meg aug.20-ra voltam kiírva,de nem volt hajlandó kibújni.Aztán megdumáltuk családilag hogy 25-én jó lenne ha megszületne mert akkor fél év(meg 24)lesz közte és BAla közt meg akkor apa sem dolgozik.Szót fogadott Kép
Robi töltött le a netről Romhányit Geszti előadásában.Rögtön eszembe jutottál mikor hallgattuk Kép
Lehet hogy hülyén hangzik de mikor jön a foguk akkor az ínyükön van kis "lyukacska"?Vagy szemüveget kell cserélnem?
Vera

KépKép
viranka

Vera
Koszi a nyugtatast!Kép Sajna felment a laza 39,3-ra, hutofurdoztunk, de nagyon sirt kozben.Kép Aztan adtam Neki egy Germicid C-t a dokineni javaslatara es szopizott egy kicsit amiben elaludt es most alszik a Draga. Szegenyke nagyon nyugi, mar erezni lehet Rajta, hogy beteg.Kép Remelem en is, hogy hamar tul leszunk rajta!
Romhanyi-Geszti: hu az engem is nagyon erdekelne!!! Megirnad, hogy hol talaltatok?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

SziasztokKép

Volt kint nalunk a doktorneni es bekuldott a ful-orr-gegeszetre, ahol kiderult, hogy Gergonek kezdodo kozepfulgyulladasa van.Kép Kapott antibikat, meg fenistilt is kell Neki adnom. Allitolag nathatol lett Neki, de nem vettem eszre, hogy nathas lett volna, szoval nem tudom. A lenyeg, hogy a laza lement 38,2-re, ez popsiban, szoval mar nem olyan veszes.
Most mennem kell, furdes lesz.

PusziKép

Orsi

avocado

Zerko!

Most megfigyelés alatt áll a kiscsaj, és mindent bevetek, hogy ráérezzen a mozgás örömére, bár attól tartok, akkor meg azt viszi túlzásba. ;)

A gyógytornát majd még meglátom, április végén jön a védőnő, addigra csak mutat hajlandóságot a mozgás iránt, ill. bemutatja azon képességét, miszerint nélkülem is tud játszani - önállóan. (persze első gyerek... ;) )

Dica
dica

Sziasztok!

Csak most van idom irni. Lili is alszik meg. Itt vannak nalunk mar 3 napja a kerteszek es annyi mindent kerdeznek, hogy allandoan ki-be jarkalok Lilivel. Tegnap meg voltam fogdokinal is, szerencsere csak egy picike lyuk volt az egyik tomesemen, igy azt kijavitotta.
Most sokkal jobbak az ejszakaink. Mar csak 1 x kel fel 5 ora korul, de mindig visszaalszik. Vannak olyan napok eleg gyakran, amikor felsir, de azert, mert allandoan elkuszik az agy vegebe es a sarkaban mar nem tud megmozdulni, igy zavarja. Mindig azert kell kelnem, hogy visszahuzzam az agy kozepebe. Ma is hajnalban ugy talaltam ra, hogy tulajdonkeppen fejjel lefele fordult meg az agyban, tehat a feje az agy labresze fele nezett. Kozben a pokrocot ugy ossze gyurte maga alatt, hogy szinte feszket rakott. Olyan edes volt. Kép
mas babaja is ennyit mozog ejszaka?

Orsi: Olvastam mi tortent. Kép Nagyon sajnalom. Mindenkeppen gyogyuljatok meg! Ha jovo het szerdara jol lesztek, varlak benneteket. Kép Macs! Ez rad is vonatkozik. De ha Orsi nem tud jonni, johetsz kulon is. Kép Es nem gondoltam meg magam! Kép
Orsi: Van valami fejlemeny azota? Gergo jobban van?

Vera: Lilikrol pottyok szaradnak le. Nagyon de nagyon lassan gyogyul. A pottyok helyen halvany folt van meg, de a dokino szerint el fog tunni. Hat remelem. Sokat levegoztetem. Azert visszaviszem a dokihoz, hogy megnezze. Napi 3 ora alvas nagyon jo. Kép nalunk is annyi van kb. Kép Mindig ebed utan.

Mese: Dunakeszin laksz?? Ha igen Hurra! Kép Mi Veraval Godon lakunk. Kép Szerintem is 6 honapos kor utan mar a havonta 100-200 gr koruli hizas a normalis. De 400 gr is nagyon szep.

Mennem kell, Lili ebredezik.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Kepek Lilirol ma reggel. Kép
Tapsi tapsi:
Kép
Mosoly:
Kép
Huncut:
Kép
Profil kep:
Kép

Kép
Kép
trita

Szia Rita!Kép

Kepek tunderiek!Kép Zsivany egy kiscsaj a kismenyem.Kép

Gergo edes kicsit jobban van. Estere eleg jol lement a laza, de azert kapott kupot, nehogy ejszaka fekusszon. Eleg jol aludt, de hajnalban sirt szegenyke es fel kellett vele kelni 6-kor. 8-kor szopizott es akkor mar kezdett megint melegedni, 38.6-volt a hoje, ugyhogy kapott megegy kupot. Most szunyal a Dragam, remelem lemegy a laza!
Jovo szerdan mindenkeppen megprobalunk elmenni, csak a szulesznonkkel is meg van beszelve egy randi, szoval meg kerdeses. De jelzem, ha ok.Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Rita: a házakon az utcátokban még elgondolkodunk. Van szerinted olyan amit érdemes megnézni?
Nagyon jók a képek, Lili komoly kis hölgynek látszik már Kép
Marcellnek hiába adtam nagy vagy nehéz dolgot, ha kibámészkodta magát simán hasra fordult vele, vagy eldobta. Van egy régi szenes vasalónk, még lehet, hogy előkeresem. Bár most van egy módszerem, hogy lekössem a figyelmét: nyújtogatni kell a nyelvem és hangosan bégetni. Még szerencse, hogy ilyenkor senki más nem lát. És az öltöztetés már valóban megy hason is.

Vera: házi készítésű bútorok: én is így vagyok vele. Van egy lakásom amit most készülünk eladni, és abban mi csináltuk a konyhabútort, és tényleg sajog a szívem, hogy a két kezem munkájától meg kell válni. Mekkora a galériátok? Nem lehet esetleg áttelepíteni az új lakásba?

Macs: tiramisu recept: tényleg jó az is, ami a doboz belsejében van, de nekem van valahol egy eredeti olasz receptem, amit jobban szeretek, mert gőz fölött kell főzni a krémet, így nem marad benne nyers tojássárgája. És sok-sok valódi tejszínhab kell bele, meg konyak meg még valami likőr. Ha érdekel előkeresem, most hirtelen nem találom.
Én is le vagyok pukkanva, mindig elhatározom, hogy most már valóban nekiállok diétázni, fogyókúrázni, de ha egy hét után még nem látszik semmi eredmény elkeseredek és a bánatomat sütibe fojtom. Viszont jövő héten megyek fodrászhoz, bár csodákra ő sem képes
Én avval szoktam vigasztalni magam, hogy a Manó megérte

Meske: a 400 gramm, az havi hízás ugye? Én is írattam Sinlacot, bár nekünk a dokinénink azt mondta, hogy felesleges, mert Marcell egyáltalán nem sovány (71 centi és 7,8 kg körül), és a Sinlac csak szénhidrát, tehát puffasztja babát. Ő csak a nagyon vékony babáknak javasolta, inkább azt mondta, hogy kapjon több gyümit. Azért én adok neki, mert a tápszert egyre kevésbé eszi meg.

Orsi: Gergőnek sok gyógypuszi, remélem hamar túllesz a betegségen
Az antibiotikum után ha túllesztek a betegségen érdemes Gergőnek Protexint adni (gyerekeknek azt hiszem Protexin Restore néven fut), az helyreállítja a normál bélflórát. Majd kérdezd meg a doktornéniteket.
Lelkiismeretfurdalás nálam is volt, mivel nálunk Leventének tűnt fel, hogy meleg. Megmértük gyorsan és nálunk is 39 volt, ott lettem rosszul. Ezek után jöttek az anyósomék, és az anyósom jelenléte végképp nem alkalmas arra, hogy megnyugodjak.

Manó felébredt, megyek mert már nagyon el vagyunk késve a kajcsival

Jerry
jerry

Sziasztok!

Orsi: orulok, hogy jobban vagytok. Kép Ne eroltessetek, hogy eljojjetek. Talalkozzatok csak a szulesznovel. Hozzank ettol fuggetlenul barmikor johettek. Egyebkent elobb Gergo gyogyuljon meg. Kép

Jerry: Attol fugg mennyi penzetek van. a mellettunk levo 20, 70 es 49 milliosat erdemes megnezni. Kép A 49-es 96-ban epult nagyon jo allapotu haz, szep kertje is van, es rendelkezik also telekkel is, ami a Dunara van kijarassal. Az also telek aradaskor viz alatt van, de csak 4 evente 1x, es csak egy nagy befufezett telekresz. ha nincs aradas szuper ott barmit is csinalni.
A haz ket szintes es van egy 44 nm-es nappalija. Kép Azt hiszem olyan 150 nm osszesen.
A 70 millios nagyobb, nagyobb telekkel is es belul nagyon szepen meg van csinalva. A felso szintet most csinaljak meg. Es annak is van egy nagy also telekresze, aminek is a Dunara kijarasa van. A 20 millios telekbol lehet alkudni, es rajta egy nyari haz van, de jo allapotu, es az is nagy telkes. Van benne fantazia.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Jerry
Koszi!Kép Megkerdezem majd a dokinenit.
AnyosodKép

Rita
Jo kis arak vannak ott! De ertheto, azert azok az also telkek szuperek lehetnek!Kép
Persze csak akkor megyunk, ha Gergo teljesen rendbejon! De megprobalom osszeegyeztetni a 2 talit, szerintem menni fog!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Rita!

Nem, nem Dunakeszi, II.ker, de emlékeztem hogy ti ott, de ok. Göd. Na jó, majdnem ugyanott van, megkevertem. A ti házatoknak is van Dunára lejárása? Nem semmi árak, ahhoz képest hogy már nem Bp. 49 milla..

Jerry!

Igen, 2 hó alatt hizott 800 grammot, igy havi 400. Nekem a dokinéni mondta, hogy féléves korig a babák 6-8dkg- t hiznak, majd ez lecsökken kevesebbre (400), de meg is dicsért minket, hogy szép. Leheet hogy ez csak az átlag, nem a minimális elvárás, az inkább tűnhet 100 grammnak. Nem?! Maccs, én már nem tudom, de nem is számit, csak hizzanak meg nőjenek szépen :-)

Levibaba is 71 cm lett ám! Nem találom a táblát, Marcell vajon mikor született.. na mindegy..

Sinlac: ismerősöm (egészségügyben dolgozik, és nem mai csirke) azt mondja, a szentjánoskenyérmag - ami a sinlacban van benne- nagy fehérje forrás. Dubrovnyikban sok van belőle :-), és nem véletlenül drága. Én kértem a dokinénitől, nem felhizlalás céljából, de finom, bármikor helyettesitheti a krumplit. És ugye ha az ember lányának nincs ideje már...
Van barátnőm, aki többféle zőccséget párol, és egy kis sinlaccal feldobja. Kóstoltam, fincsi.. csak kétszer annyi por kell bele mint a többibe. Talán ezért is van benne 2 zacsi- pedig hogy megörültem :-)

Orsi
Gergő :-(
Jobbulást!

Rita!
Lili tényleg zsivány :-) Levibaba is néha olyan kis kajánul tud vigyorogni miközben a tv újságot kezdi megkaparintani széttépés céljából (apja tanitotta neki)

Maccs!
Mailemmel van v.mi, be se tudok lépni napok óta. Nem tudom mi van..
Kajálásban detto, én ma nem ebédeltem, csak össze vissza hideget, ez gáz.
Nyugi: gatyók közül rám is csak 2-3 jön fel, nem tudom mit csináljak, pedig nem vagyok dagi. De a pici édes pocak (már nem az) ott maradt. Torna kéne.. Brr.. de mikor?!

na még van egyjó (nekem nem) storym
addig jóéjt, tűnés aludni

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok Lányok!

Emlékeztek még rám? Kép
Minden nap elhatározom,hogy írok Nektek,aztán Bence szépen áthúzza a számításaimat. Kép Szinte egész nap fogni kell,különben üvölt,de úgy,hogy majd megfullad.Tegnap kétszer 15 percet sikerült aludnia,ami tudjátok mire elég....
Írtátok többen,hogy sötétítsek,akkor hátha tovább alszik.Van reluxánk,de biztos,hogy más gond van,mert hajnal fél 4-fél 5-kor még tök sötét van,Ő meg teljesen éber. Megint üvölt de nagyon,mennem kell,csak annyit,hogy nagyon szépek a képek.
Maccs:gyönyörű menyasszony voltál,és már alig várom,hogy a következő talin megismerjelek Titeket. Motoros kép is szuper,igazán jól mutatnak rajta.Nem csodálom,hogy fáj apa szíve.

Rita:Lili igazi nagylány.Nagyon jó képeket csináltál,főleg a profilos ééédes.

Tegnap kaptam sms-t Nandától,nagyon jól érzik magukat,és idézem: "szuperkipihent" ,mivel a gyerkőcök este 9-től reggel 9-ig alszanak.És ezt pont nekem írja.... Kép De azért persze örülök az örömének. Kép

Na,megyek,mert szétmegy a dobhártyám,mindenkinek puszi!

Anikó

Orsi:hogy vagytok???
vakili

Dica!

Az én lányomnál is nagyon nehezen indult meg a mozgás.Most volt 10 hónapos és mivel hátonfekvő volt, így nem sürgette a kíváncsiság a fordulásra.7 hósan fordult a hasára és 9 hónaposan vissza. 4 napja kúszik lassan, nagyon egyedi stílusban, és kezdeget felállni a mászási alaphelyzetbe. Ő is valőszínűleg lusti, mert anno a neurológiai vizsgálaton mindent rendben találtak nála. Csak idő kellett és a maga tempójában csinálja a dolgokat. Szerintem ne izgulj, biztos Bernadettre is rájön a felfedezhetnék és akkor nekilódul a mozgása.

szia...Judit

apacs72

SziasztokKép

Mi kicsit dogrovason vagyunk, Gergo utan most Karcsi is ujra lebetegedett, mar 3x, fekudnie kell, mert tudogyuszi lehet belole.Kép En is mar a tartalekaim vegenel jarok, de probalom tartani magam a fiuk miatt.

Gergovel ma voltunk ujra a ful-orr-gegeszeten es jobban van, a gyogyszer hat.Kép Hal istennek nem kellett felszurni a fulet!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Sajnos elszállt a regisztrációm, újra kellett csinálnom, de az ősziektől tudom, hogy ez egy cseppet sem egyedi jelenség Kép

Ha már ott voltam, tettem fel viszonylag friss képet.. Kép Érdemes megnézni, hogy jut időm esténként kajálni.. Kép Kép Kép

Pár szót magunkról: Lili : oltás utáni láz + köhögés + szeles időre érzékenység, + megjelent a bal felső fog a fogíny alatt, gondolom az is kijön a hétvégre.. Szóval nem unatkoztam a héten sem, és a hátizmaim is erősödtek kicsit, mert állandóan a nyakamban lógott! Kép

Viszont ma kimentem Visegrádra az osztálytársamhoz és frankót kirándultunk, nagyon jól esett Kép Ja, és azt majdnem elfelejtettem mondani, hogy azért tudtam kirándulni menni, mert apa vett magának egy sokkal kisebb, jó óccsó kismotort, kb. MZ kategória - csak mégse /Yamaha/. Most azzal jár, így a kecske és a káposzta tipikus esete forog fenn: van motor, meg kp is... Kép És így mi sem vagyunk röghözkötöttek. Kép

Orsi! Fülecske Kép Ez a piciknél nagyon hamar megfázik, én sokszor még itthon is sapiban "tartom" Lilit, ha huzatosabbnak érzem a lakást. Azért jó hír, hogy alakul a dolog. Kép Karcsinak jobbulást, neked meg kitartást! Kép

Vera! Lehet, hogy Míra csalódott, de szerintem jobb hogy koppon maradt lépcső ügyileg.. Kép
Fog: Én nagyon váratm,hogy végre kibújjon, és elmúljon a nyüglődés, úgyhogy nagyon pontos megfigyelésel tudok szolgálni:

Rita! Kép Ha az isten is úgy akarja, akkor akár ajövő hét szerda is lehet... Kép Képek cukik! KépAzért ezek a házárak nekem elég húzósnak tűnnek, nem is tudom, be merjek-e erre a környékre hajtani a tinédzser korából lassan kiöregedő opelemmel /bár nem szidom amíg profin gurul és műxik!Kép/, vagy rámhívják a rendőröket, hogy a betörők jöttek terepszemlét tartani az utcába... Kép Kép Kép

Jerry: Szenes vasaló Kép - Azért ha javasolhatom fel ne ízzítsd előtte! Kép Tiramisu: ha nem gond jöhet a recept! Kép Akkor én is édességbe tudom fojtani a bánatomat kiló ügyileg! Kép

Mese! Kép nálam épp kéznél a táblázat: Marcell 08.03.-i. Mail Kép Merreszoktatok sétálni különben? Nekem már úgy elegem van, hogy autóktól bűz van minden felé, a parkokban nincs fű, ahol fű van ott 5 tonna kutya-taposóakna, illetve egy kupac hajléktalan, és azoknak minden mocska-bűze leledzik. Kép
Komoly élmény volt most a Dunakanyarban a természetes erdő a mézédes virágillattal! Kép

Anikó! Azért annyira nem voltál rég.. Kép Köszi a dícséretetet kép ügyileg.. Kép Kár, hogy ilyen keveset tudsz pihenni Bencus mellett.. Kép Hajnali kelés: lehet hogy csak egyszerűen ilyen a napirendje, kakas típus. Nálunk Lili is bagoly, mint én vagyok, 1/2 11 körül /után szokott elaludni. Akármit csinálok vele, nem tudom hamarabb ágyba tenni, még akkor sem, ha én kivételesen ko. vagyok.. Kép Azért gyere gyakrabban, mert így legalább tudunk kicsit vigasztalni! Kép

Puszi és jóéjt:
Macs
maccs

Sziasztok!

BagolyMacs! Kép
Milyen jó,hogy írtad,hogy elszállt a regisztrációd,én hülye nem jöttem rá,hogy ilyen is van.Tegnap írtam,és az istennek se tudtam elküldeni.Már úgy el voltam kenődve.Kép
De hála Neked,most itt vagyok!!! Kép
Megint nincs időm most írni,mert megyek börzézni,utána meg nagyizunk,de majd igyekszem hamarosan.
A profilképed is aranyos.Én nem látom,hogy nagyon el kéne keseredned a külsőd miatt.Kép
Az igaz,hogy Bence már 8-fél 9 körül alszik,de szerintem így is korai ez a kelés.Én már nem bírok fél 11-ig fennmaradni.Hiába,öregszem.Kép

Na,megyek,puszilok mindenkit:

Anikó
vakili

SziasztokKép

Csak egy kerdesre futja most, mert Gergo itt csucsul az olemben es nem nagyon tudok irni Tole.

Segitsetek legyszi! A 3 napos laznal mikor kijonnek a kis pottyocskek, az lehet, hogy csak a torzson jonnek ki? Tehat csak has, mellkas, hat reszeken? Mert Gergonel most ez van, csak igy nem tudom eldonteni, hogy ez az ekcemaja, vagy a 3 napos laz. Mondjuk nekem eleg gyanus, hogy pont tegnap jottek ezek elo es kozben mar nincs laza, csak hoemelkedese.

PusziKép

Orsi

avocado

OrsiKép
Belekotyogok egy kicsit a topikba.A láz elmulta után általában a 4. napon jönnek a pöttyök, általában a hát, nyak, törzsi részeken.Amúgy roseola infantum a hivatalos neve ennek a háromnapos láznak.
Info:
Tünetek – Általában kétéves kor elõtt elõforduló, vírusos betegség. A kisded láza hirtelen magasra szökik, nehezen csillapítható. Vérbõ a torka, megduzzadnak a nyaki és tarkótáji nyirokcsomók. A gyerek nyûgös vagy épp bágyadt, sírása fájdalmas, és szokatlanul sokat alszik. A három napig tartó láz hirtelen csökken, majd megszûnésével egy idõben rózsaszínû, gombostûfejnyi, nem viszketõ kiütések jelennek meg a törzsén. Ezek szintén három napig tartanak. A kiütések elmúltával javul közérzete, étvágya.
Kezelés – A baba feltûnõ nyugtalansága fejfájásával függ össze, mert a vírus megduzzasztja az agyhártyákat. Enyhe fájdalomcsillapítóval enyhíthetõ a tünet. Nem szükséges antibiotikumos kezelés, még akkor sem, ha vírusos a torok.

Nálunk sajna torokgyula volt, megszenvedtük rendesen.

Noémi(ősziektől)
fantikbaba

Noemi
Koszi az infot! Gergonel is a hata, hasa es erdekes modon a homloka van tele ezekkel a pici pottyokkel. En erre a betegsegre tippelek, de ugye meg mellette volt a kozepfulgyuszija is, szoval majd csak akkor leszek biztos, ha 3 nap mulva elmulnak a pottyok. Nagyon remelem!!!

Orsi

avocado

Szia Orsikám!

Szegény Gergő!!! Kép Azért a kedve jobb már?
Karcsi hogy van?

Noémi!
Nagyon aranyos vagy,hogy segítesz.Kép

Puszi:Anikó
vakili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?