Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sly , édes Bia számolásaKépKépKép

Humi, orvos mit mondott?hogy érzed magad?

Rólunk annyit, dió héjban, hogy Sárának kijött a 9-10. foga, és most mintha hátul, felül őrlő lenne duzzadva.
Az lehet?

Képzeljétek, hétvégén nagykanállal eszünk.Anyuék 25 éves házasok lesznek ehónapban, és apú holnap újra elveszi anyut.Templom, étterem, minden, ahogy kellKépKép
De jó lesz(remélemKép )
Majd jövök mesélniKép

Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Timi
Kép Igen, sajna most már kevesebb időm van a gép előtt punnyadni. Este Peti korán fekszik, igy marad kb. 1 óránk, hogy játszani tudjunk együtt. Ez nagyon fontos nekemKép Úgy örül, mikor hazaérek, szerintem tudja, hogy játék következik. Pakoljuk a kockákat, olvassuk (rongyosra) a leporelló könyvet és természetesen járkálunk, táncikálunk, tologatjuk az autót, stb. Majd vacsikészités együtt, Petike ül a konyhapulton és 'segít', Ő is kap egy kistányért és kanalakat, azokat pakolgatja mig elkészitem a vacsinkat. Eszünk együtt, mindhárman, utána jön az esti fürdés, majd a lefekvés.

Rossz szokások a bölcsiből: VANNAK!Kép Sorolom:
- Földhözvágja magát, ha nem tetszik valami,
- Sikitozik,
- Földre dobálja az ételt (falatkákról leszedi a husit, azt beteszi a szájába, a kenyérfalat pedig elegáns mozdulattal balra el). No EZT nem itthon láttaKép

Jó szokások is vannak, ha lehet mondani még barátkozóbb lett, bár Petipötty eddig sem arról volt hires, hogy antiszociálisKép Be nem áll a szája, magyaráz mindennek, mindenkinek. A kedvence - most jól kinevettek majd Kép - a TV-ben a Szellő Pista. Ha jön a Hiradó, Petike gúvadt szemekkel figyeli, megjelenik a Szellő, akkor hatalmas kacaj, mutat a TV-re és kurjontgat.

Ed
A meggy nagyon finom!Kép Húsvétkor adtam meggyszószt Petinek, egy emberes adagot bevágott belőle. Pedig jó savanyú volt.

Tej-témához:
Nos, Húsvétkor - elutaztunk - s én hüjjje, minden vackot elpakoltam, a repülőtől az orosz katonáig, de mi maradt itthon? Peti tápja. Mindez este derült ki, a legközelebbi hypermarket Szolnokon, hát ment be a fene. Mivel a szükség törvényt bont (hehe) igy aztán adtunk egyet Petike tejallergiájának: negyedes tejet vacsorált és reggelizett. Hát úgy-de-úgy nyelte a lelkem, levegőt sem vett! Elhiszem: 1000szer jobb az ize mint a HA-s tápoknak. Paráztam rendesen, s vizslattam óránként, jöttek-e foltjai, de nem. Azért nagyüzemben ezek után sem 'tejezünk', de mindenesetre megnyugtató, hogy már nem üt ki rajta azonnal.

Sly, többiek
Csatlakozom Edhez, Peti is már nagyon régen azt eszi, amit mi. Én eleve nem főzök fűszeresen, még sósan sem.
Etetőszék: hasonló tapasztalat. Hónapok óta szenvedünk. Már az Ági által javasolt köntös övvel való bekötés sem válik be. Petike állva, guggolva, járkálva ebédel. Közben igyexem cirkuszi bohócként ugrálva magamra vonni figyelmét. Az adag persze elfogy, de kicsit macerásabb. Persze szolgáljon tanulságként az én esetem: szintén 1 éves korom körül történt (Anya mesélte), csak úgy ettem pár falatot, ha közben rohangáltam a lakásban ide-oda kőrbe-kőrbe. Anya persze hagyta, örült, hogy a rossz evő babája legalább igy eszik. Az végeredmény egy hatalmas 'zakó', rohanás a kórházba s 3 kicsi kapocs emléke az államon. Már nem látszik annyira... Amilyen szeleburdi Peti, sajnos én félek ettől. Bár Ő még azért igen messze van a rohangálástól.

Peti Húsvétra nem kapott semmit, ez nálunk nem ajándékozós ünnep. Csokinyulakat, de azok majd mennek sütibe, mert nem szeretjük, vajmi kevés csokitartalmuk miatt. Viszont kaszirozott szépen, mert a szülinapja szinte húsvétra esett. Anyós kivételével mindenki értett a 'szép szóból', hogy nincs szükségünk semmire, főleg nem felesleges vackokra, ha akarnak valamit adni, akkor boríték, s majd megvesszük amit jónak látunk. Szerintem jobban jártunk igyKép Jó sok pénz gyűlt össze, Petike pedig kap belőle 2-3 pár cipőt-szandit, LEGO-t, homokozóvödröket, komplett nyári ruhatárat, pillekönnyű babakocsit, a többi pedig megy a bankszámlájára.

Na, még egy aranyos sztori, az esti fürdetésnél, oszt megyek dógomraKép Gondoltam egyet, s mig Apa fürdette Petit, kibontottam egy Karácsonyról eltett gumibékát+úszógumiját a dobozából, gondoltam meglepem a bébit, hátha már unja a halom kacsát, amikkel fürdik. Bedobtam a rusnya zöld állatot a kiskádjába, egyenest az orra elé, gondolván, hú de örül majd az új játéknak. Na, egy nagy cart. Mindkét kezét felemelte finnyásan, s elkezdett bőgni. Meglepődtünk. abbahagyta, csipeszfogással felcsippentette a brekit és kihajitotta a kiskádból. Az úszógumijával együtt..Kép Kép Visszatettük, megint orditás, s béka repült.

Na én is azt teszem.

Puszi Mindenkinek,
Szilvusék
szilvus

Sziasztok!

Ed,
Részvétem a mamád miatt.Kép

Léna,
Gratula a fogakhoz!Akkor már szép fogas mosolya van SáránakKép Dominak még csak 2 db foga van...

Sly,

De jó,hogy Bia így tud számolni,nagyon ari!Kép

Barbi,
Ez a sikítós dolog majd elmúlik.Van egy 2,és fél éves unokatestvérem.(fiú) Nagyon sokáig csak sikított minden miatt és nem beszélt,(ő volt a macskák réme,legalábbis az én macsekom szívbajt kapott tőle...)de most már verseket is mond,és szépen beszél.Szóval majd kinöviKép

Szilvus,

Jót mosolyogtam a csipeszfogásos breki dobálós PetikénKépEz az állva mászkálva evés nálunk is van elég rég óta.Amikor hozom a kaját Dominak,jön,hogy ham-ham,bekap egy falatot,majd megy egy kört,aztán jön a következőért.Végülis nem baj,csak többször kell porszívózni.

Rólunk:
Domika kommandózik...Reggel néztem a Tv-t,a gyerkőc meg a szobájában játszott éppen.Mondom bemegyek hozzá,mert túl nagy a csend.Benézek,és Domi sehol...Nézem az egész lakásban,de sehol sincs...visszamegyek a szobájába mert hangokat hallok,hát mit látok? Fekszik az ágya alatt és dumál a gumikacsának.KépMikor észrevett,kommandós kúszásban kijött és hozta magával egy rég elveszett cumiját isKép
Voltunk lent a játszón homokozni is.Nagyon tetszett neki,csak úgy dobálta rám a homokotKép
Aztán voltunk Ikea-ban is,ott meg a kajálda részen ahol játszhatnak a gyerekek,odament egy kb. 2 éves kislányhoz és megsimogatta az arcátKépA kislány meg beszélt hozzá,majd picit ideges lett,mert ugye a Domi nem válaszolt neki vissza,és nem értette miért.
Vééééégre,kész lesz az autónk 3 hónap után...Iszonyat ez a tömegközlekedés,a sok bunkó ember aki át nem adná a helyet,és a buszsofőr aki direkt élvezi,hogy a kanyarban hogyan röpködnek az emberek,és a babakocsik....Kép
Na mindegy,megyek aludni.
Puszi

Orsi
orsi21

Sziasztok!

Hát nem nagyon örülök, hogy andris hamar átállt az óraállítással, mert megint 3/4 7kor keltünk. pedig de jó lett volna egy picit punnyadni mégKép

Andrisom, miután párszor lezakózott a kanapéról - mert mászni persze már tud felfeleKép - tegnap megtanult le is jönni. Így kicsit nyugodtabb a lelkemKép
A barátnőmék jöttek ét Boti fiukkal, aki egyidős Mazsival, és betegségek miatt csak m ost került sor a közös szülinapra. Édik voltak. Persze az én dedemnek nem a saját marcipánja kellett, de ez legyen a legnagyobb gondKép Viszont ami nem tetszett, hogy mikor Botiéknál voltunk, Andris Nyúl Béla szerepében csendesen meghúzta magát, csak játszott, és leste, ki akarja megtámadniKép, most bezzeg szerepcsere. Többször kellett leszedni a barátjárólKép Bevallom nem tetszettKép Remélem ez csak első felbuzdulás, és nem lesz ilyen vadalma, mert bevallom, én nagyon nem szeretem az erőszakosságot.

Orsi, édes lehetett Domi a meglelt kincsekkelKép

Ja, eltűnt gyerek. Egyik nap bementünk a Hervisbe. GYereknek kánaán, rohant jobbra, balra, dumahegyek, bújócskázás. Egyszer csak: hol a gyerek. Átszaladjuk a sorokat, szólongatjuk, én már láttam lelki szemeimmel, hogy kiment a boltból és a bizt.őrt nem zavarta. Tudjátok hol volt? Az egyik sorban beállt a polók aláKép, néma csenben és röhögött, mikor megláttuk. Hát mi is csak nevettünk, de hirtelen nagyon megijedtünk, bevallom!!!

Léna, jó ünneplést! Micsoda klassz, 25 év! Valami lehetett az éterben, mert én 3X mentem férjhez Lacihoz éjjel álmomban. Hormadszorra már nagyon rutinos voltamKép Utána nagy bulikKép

Szilvus, végre a rokonok, akik értenek a szóból. Mi is kértük, hogy a húsvét, mikulás csak csokis ünnep legyen, semmi drága. Nem szeretném. Anyósék+ rokonsága kislegó és társai, szegény anya meg zavarban volt, hogy ő csak húsvéti finiket vett a kertbe kirakni, mert azt kértem - még apuval is volt vitája emiattKép. Meg is lepődött, mikor nagy örömmel közöltem, hogy ő az egyetlen, aki megértette, amit kértemKép
Bölcsi: sajnos elkerülhetetlen, hogy csak jót hozzon a ygerek hazaKép Ez vár majd ránk az ovival, sulival isKép

No még jövök, felfedezte Manó, hogy itt ülökKép

Pusza,

Móki
móki

Claire! Nagyon Boldog 1. születésnapot kívánunk Eszternek és Ádámnak!!!

Magdi, Márk, Nóri

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Köszi a kajás tippeket. Egyébként én is sok mindent adtam eddig a mi kajánkból Bálintnak, csak a tejeset nem. A kedvence a rakott kel. Eddig én is imádtam, de amióta heti2x csináltam már nem igazán szeretem.

Mi eléggé lebetegettünk. Először Apa kezdte még a múlthét hétfőn. Majd Bálint tegnap előtt éjjel ébredt, szegény nem kapott az orrán levegőt, gondolhatjátok, éjjel 2-kor orrszívás. Erre annyira felébredt, hogy azt gondoltam reggelig fent is leszünk. Torokgyulája van. Tegnap voltunk orvosnál. Reggel alig bírtam lelket verni belé, ugyanis 6-kor aludt vissza és én 9-kor keltettem. Még szundított mikor öltöztettem. Közérzete szerencsére jó, annyira nem viseli meg. Láz nincs, csak hőemelkedés. Ehhez még párosul, hogy rajtam is kijött a nyavaja. Fáj a torkom stb, persze nem szedek semmit, csak kamilla tea+méz+cvitamin+fekvés ami Bálint mellett elég viccesKép

Most megyek, gyorsan lezuhanyzom míg alszik.
Remélem jövő hétre meggyógyulunk, akkor majd írok bővebben.

Jó hétvégét!
Edina

nedinabp

Boldog szülinapot Eszter és Ádám!
Kép
orsi21

Eszternek és Ádámnak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk !

Kép

Timi+Bence
kismaszat

Sziasztok!

Épp csak beugrom egy kicsit. Mostanában borasztó éjszakáink vannak, Edina fél 2-kor felébred, bömböl, visít, míg ki nem vesszük az ágyából. Aztán 4-ig jól elszórakozik, játszik, röhög, fecseg, alig tudom legyúrni aludni.KépLassan nem kezdem bírni a strapát...Napközben(néhány visítva anyára-mászáson kívül) egész jól eljátszik egyedül, érdekes dolgokat fedez fel, pl. megtanulta kinyitni az erkélyajtót, kirámol a szekrényekből és öltözködik, vagyis mindent próbál a fejére tenni, vagy a nyakába húzni. Legújabban meg azzal szórakozunk, hogy fogom az egyik kezét, és sétálunk a lakásban, mindent alaposan szemügyre veszünk. Kivinni sajnos nem tudom lassan egy hete, mert ismét hideg van, és minden nap süvölt a szél.Kép

Húsvétkor a Na, mit hozott a nyuszi? nálunk sem divat, festett tojások, csokitojások, -csibék, oszt ennyi.Kép Edina a festett tojásokat élvezettel nyalogatta, aztán földhöz vágta őketKép, a csokitojásokat meg sztaniolostól próbálta megenni.

A hangulatom egy kicsit padlón van, nagyon legyengült a 93 éves nagyapóm, és nem akar semmit sem enni, hiába biztatják... Nagymamám meg ápolgatja, mint egy kisbabát. Emellett meg a tesóm 5 és fél éves kisfia alig gyógyult meg a tüdőgyulladásból, ismét kórházba került hörghuruttal, ráadásul kezdődő asztmát állpítottak meg neki. Alig eszik valamit, infúziót kap, mert hányt is.Kép Szóval le vagyok törve...

Betegeskedőknek gyógyulást, terhes mamáknak kitartást és sok pihenési lehetőséget, a kis szülinaposoknak meg boldog egyéves szülinapot.

Valamiért nem tudok képet feltölteni, majd pegpróbálom később.

Mely

Mely
KépKép
mely

No, mégiscsak sikerült: épp az erkélyre készül kimenni a kisasszony:

Kép

Tojás-nyalogatás:

Kép

Öltözködés:

Kép

Ezt meg a szülinaposoknak:

Kép

Mely

Mely
KépKép
mely

Claire!

Eszternek!
Kép

Ádámnak!
Kép

Boldog Szülinapot!

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Claire,
Eszternek es Adamnak nagyon boldog 1. szulinapot kivanunk! Kép

Kép Kép

Kép
Sly+Bia

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok,

Sly, Biának nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk,

Kép

Zsu, ez pedig Pepének szól, boldog szülinapot !:

Kép

Sziasztok, megyek Megasztárt nézni.

Puszi

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Szülinap-hegyek!Kép Minden 1 évesnek NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!Kép Kép

Móki
Igen-igenKép Én sem szeretem, ha a szülők és egyéb felmenők túllicitálják egymást. Ennek csak mi látjuk kárát. Láttam már oly példát a közvetlen közelemben, hogy a kisfiú le se sz...ta az egyszerűbb (ámde jópofa) ajándékot, csak a méregdrága (ámde felesleges) vackokat. Aztán jöttek a rossz idők, s most kénytelen beérni a kevesebbel, de mindent 'gagyi'-z. Hát az én gyerekem, nem lesz ilyen. Ezért elhatároztuk, hogy bármennyire is megtehetnénk, nem halmozzuk el 'csak úgy' ajándékokkal. Ezért kértem a szülőktől is ezt. Mi pedig Peti születésekor nyitottunk Neki egy bankszámlát, inkább azt pakoljuk meg rendszeresen, mintsem felesleges kütyüket és haszontalan játékokat vegyünk neki.
Andris már rohangál a sorok között?Kép Hű, mi aztán nagyon le vagyunk maradvaKép Peti ma végigszunyálta a Hervist (szerencsére), igy nyugodtan tudtam cipőt próbálni.

Mely
Annyira édes Edina ebben a fejfedőben!Kép

Orsi
Jó a 2 fog, legalább Dominik nem harap akkorát a válladba szeretgetés cimszó alatt, mint Peti. Egy-egy ilyen egymáshoz-bújás és utána cakkos mindkét vállam.
3 hónapig volt szervizben a verdátok??????? Nem irtad el? Jézus, Ti szegénykékKép Alkatrészhiány, vagy mi volt a gond? A miénk most 2 hetet töltött a szervizben (sajnos beleesett a márc. 15-i 4 nap) és igy is sűrű elnézések közepette kaptam vissza. Egy icipici alkatrész-kütyüre kellett várni, röhej, valami műanyag pattintós vacak miatt állt plusz 2 napig a munka.
BMV-zést ki lehet birni, hangulat kell hozzáKép Reggel MÉG aludtam, este meg MÁR nem érdekelt, siettem haza, már amennyire a ritka buszjárat megengedte.

És végül egy tapasztalat, amit megosztanék Veletek:
Ez pedig a gyermekruha vásárlása az 1 éves KISFIÚKRA, Petike esetében 86-92-es ruhácskák. Nos, nem egyszerű. Ma ugyanis ezért indultunk el: Peti felruházása a nyári szezonra. Körülnézek majd a neten is használt ruhácskákért, de gondoltuk, veszünk Neki néhány garnitúra újat is. Mivel a neten csodaszépeket lőttem számára, hát vártam, hogy hasonlókra lelek a különféle gyermekruhákat árúsító üzletekben. Hát nem. Az összes vásárfia egy capri-nadrág, 2 rövidujjú póló és egy kockás ingecske lett. Csak ezek voltak, amelyek igazán tetszettek. Ilyen méretben már ugyebár nemigen veszünk bébiruhákat, rugikat (azok vannak, csudaédesek), a vagány nagyfiús cuccok meg inkább 110-es mérettől vannak. Ami még tetszett volna (nem reklámozom az üzletet, nem fizet érteKép Kép ) az a kising meg 6000,- Ft, kisnadrág 10000, na ennyit én nem adok érte, mert kinövi 2 hónap alatt. Ti hol vesztek a kisfiúknak vagány és szép és JÓ MINŐSÉGŰ gyermekrucikat? Itthon. Na, most megint jól kibosszankodtam magam. De szerintem csak azért (is) mert magamnak sem találtam semmi jót, nagyon silány minőségűek a mostani ruhák, mindből lóg valahol a bélés, lógnak a cérnaszálak, ocsmányul van felvarrva a szoknya alja, stb.

na mentem!

Betegeskedő babáknak és Edinának a Kismamának jobbulást! Edina, télleg pihenj sokat, próbálj meg legalábbis, párod biztosan segit lefárasztani Bálintot.

Szép álmokat Mindenkinek!

Szilvusék
szilvus

Sziasztok!

Eszter, Ádám, Bianka, Pepe KépKépKépKépKépKépKép
Nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk nektek!!!!!

Kép

Humi és Krizsó
humi

Eszter, Ádám, Bia és Pepe!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

Andris és a család
móki

Bianka, Pepe!

Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk Mindkettőtöknek:

Magdi, Nóri, Márk

Képes beszámolókat kérünk minden kis születésnapostól!Kép

Mely! Lánykád még mindig nagyon édes!!! Igazi kiscsaj, hiába a nők szeretnek öltözködniKép Kép
Nagyapódnak és tesód kisfiának jobbulást.

Szilvus! Ruhákkal én is mindig gondban vagyok. Piacokon szoktam tök jó gyerekcuccokra bukkani. Ha valakinek van jó Gyerekruha Bolt-tippje, azt megköszönném, nekem is kéne vennem pár új ruhát nyárra.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Először is Biának Nagyon Boldog Első Szülinapot Kívánunk...

Az eddigi köszöntéseket köszönjük szépen (az eztán érkezőket is Kép) Most épp van egy kis időm, hogy olvassak, írjak... Aztán 4 körül jönnek Anyósék ünnepelni (Pepe keresztapja is pont ma ünnepli a szülinapját és egyébként őt is Péternek hívják... véletlen egybeesés... Kép)

Szilvus, én a www.babaszoba.hu adok-veszek rovatában szoktam nézelődni... Máshol még én se találkoztam vagyány cuccokkal... Néha alig pár száz forintért fogok ki alig használt cuccosokat Kép Mi is most kezdjük a 86os rucikat hordani, a 80as body-k már rövidek...

Apa most viszi a szülinapost sétálni én meg belemászok a mosogatóba és vágok benne vmi rendfélét...

(Képek remélem holnap lesznek)

Zsu
bzsuzska

Sziasztok!

Először is a legfontosabbak, amivel elmaradtam:

Boldog születésnapot kívánunk:

Julcsinak
Lilinek
Csengének
Eszternek & Ádámnak
Biankának
Pepének

Kép

Ajándékozás ügyileg én sem szeretem az eszement vásárlást. Húsvétra pl. 5 db Lindt mini csokinyuszit kapott tőlem Nádja. Másoktól sem kapott óriás ajándékokat, 1-2 plüssállatot, 1 kardigánt. Szülinapjára nagyobb ajándékot kap majd, egy csúszdát és homokozót a kertbe. (Ha leszállítja addig a Quelle).

Szókincse is gyarapodott az elmúlt időben. A „híí” jelenti a hintát. Másik nagy sláger a kerekecske-dombocska, reggel kinyitja a szemét és máris a mutatóujjával köröz a tenyerében… , ilyenkor meg tudnám zabálni.

MelyKép
Jobbulást a nagypapádnak és az unokaöcsédnek is. Édes Edina, ahogy húzkodja magára a ruhákat.Látszik, hogy lányból van a drága, már ennyi idősen így szeret öltözködniKép

SzilvusKép
Gyerekruha ügyileg szerintem a C&A-ban vannak szép ruhák. Tegnap jártam a Zara-ban, a kislány cuccok egyszerűen gyönyörűek, sajnos az árát is megkérik. Majd nyár elején elcibálom oda apát, hogy vegyen 1-2 rucit Nádjának.
Bár Nádja hosszát nem mértem mostanában, de jó 5-6 hete már 77 cm volt és ugye majdnem 10 kg. Ennek ellenére a 86/92-es ruhák hatalmasak rá. Nagyon hosszú a nadrág szára meg a pulcsik ujja. Szóval nekünk a 80-as ruhák még tökéletesen megfelelnek. A 86-os picit nagy.

Bátrabbak az ebay-en is nézgethetnek gyerekruhát. A német oldalakon rengetegen árulnak komplett ruhacsomagokat évszak és méret szerint. Sajna a szállítási költség elég magas. Én is ezért nem vettem még igazán semmit.

Lányok!!!
Mit szólnátok egy talihoz a jövő héten. Ha jó idő van akár a Margit szigetre is kimehetnénk már.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Koszonjuk szepen a koszontest! Sajnos Lili nem tudta annyira elvezni az unneplest, mert influenzas lett, pont a szulinapjan. Tegnapra meg mi is elkaptuk tole.

Csengenek, Adamnak es Eszternek utolag is boldog szulinapot kivanunk!Kép

Azert rakok fel kepet Lilirol.
Kép

Lili 1 naposan.

Kép

Szulinap a mamaeknal. (Csak zarojelben jegyzem meg, 3 e Ft-ba kerult a 32 szeletes Micimacko-torta. Pesten mennyi lenne?)

Kép
Szulinap nalunk. Ezt a tortat en csinaltam.

Udv, Sz.
szamoa

Sziasztok!

Mariann
A csúszda és a kis játszótér a legszuperebb ajándék. Bárcsak már mi is vehetnénk ilyetKép Nádja imádni fogja!Kép
Szerintem akkor lehet, mégis Petike a hosszabb (túlnőtte Nádját, végülis igy az igazi, most már nyugodtan udvarolhat Neki!Kép ). A 80-as body-knak könyékig ér az ujja, a 80-as gatya pedig halásznaciként szolgál. Télikabátunk is mind 86-os volt, kb. Karácsony óta. Rövidujjuakat pedig 92-est és 2 évesre valót vettem neki. Bár szerintem ezek elszámozottak, Petit én oly picikének látom.
A lánykaruhák majdnem mindenütt tündériek. A C&A is teli volt, falatnyi farmerszoknyácskákkal, rózsaszin flitteres pólókkal, gyönyörűek mind. Kisfiúnak pedig semmi. Végül a Kengurú Gold-ban vettük mindazt, ami tetszett. Nem Kengurú Gold-osak sajnos, mert ők is csak bébicuccokat gyártanak. Pedig úgydeúgy szerettem azokat a ruhácskákat. Na, teszek egy képet, Peti a vagány modell a nyári kollekciójában:

Kép

Zsu
A Babaszoba nagyon jó, sokmindent vettem már ott Petinek, gyönyörű cuccokat és szó szerint fillérekért. Most eladni készülök oda, alig használt nagykerekű babakocsinkatKép

Ma hatalmasat kirándultunk, a Királyok VárosábaKép Leteszteltük Petit, birja-e az egésznapos taligázást, babakocsiban evést, padon tisztábatevést. Birta bizony! Még galambokat is kergettünkKép Rájöttünk,a kutyának is van külön neve Petiszótár szerint: "khiiiii", ezt csakis akkor monmdja, ha kutyát látunk.
Kép: galambokat kergetünk, csikkeket szedegetünk...
Kép

Jó éjt mindenkinek. megyek aludni, holnap munka.

Szilvusék
szilvus

Sziasztok!

Bia!Nagyon Boldog Els� Sz�linapot K�v�nunk Neked!
Kép
Kép

Peti!Nagyon Boldog Els� Sz�linapot K�v�nunk Neked!
Kép
Kép

Szilvus,

De bizony,nem el�r�s, 3 h�napot v�rtunk az aut�ra...r�ad�sul m�g ismer�s is volt a szerel� (f�rjem ismeri),de tal�n pont ez�rt volt olyan r��r�s neki...
ďż˝n csak nďż˝zek itt Peti adatain,micsoda ďż˝riďż˝sbďż˝bid van.KépCsini a nyďż˝ri szerkďż˝ja!Domira jďż˝ mďż˝g nďż˝hďż˝ny 80-as ruha,de inkďż˝bb a 86-osok. Vďż˝gďż˝lis van egy 92-ws pďż˝lďż˝ja,de az inkďż˝bb hďż˝lďż˝ing mďż˝g.Kép

Szamoa,

Nagyon sz�p Lilid van �m!
A torta itt Pesten a feleakkora,ker�l 10ft-ba...
Jobbul�st k�v�nok nektek!

Tud valaki tippet itt Pesten,hogy hol vehetn�k valami j�,�s nem t�l dr�ga fi� szandit?

J� �jt!

Orsi
orsi21

Sziasztok!

Bia!Nagyon Boldog Első Szülinapot Kívánunk Neked!

Peti!Nagyon Boldog Első Szülinapot Kívánunk Neked!

Szilvus,

De bizony,nem elírás, 3 hónapot vártunk az autóra...ráadásul még ismerős is volt a szerelő (férjem ismeri),de talán pont ezért volt olyan ráérős neki...
Én csak nézek itt Peti adatain,micsoda óriásbébid van.KépCsini a nyári szerkója!Domira jó még néhány 80-as ruha,de inkább a 86-osok. Végülis van egy 92-ws pólója,de az inkább hálóing még.Kép

Szamoa,

Nagyon szép Lilid van ám!
A torta itt Pesten a feleakkora,kerül 10ezer ft-ba...
Jobbulást kívánok nektek!

Tud valaki tippet itt Pesten,hogy hol vehetnék valami jó,és nem túl drága fiú szandit?

Jó éjt!

Orsi
orsi21

Na hát ez mi? Megint alkot a babanet...Kép
Szóval az alsó szöveghez képzeljétek a fenti képeket.Kép
orsi21

Sziasztok!

SzilvusKép
Micsoda komoly, nagy fiú már Petike. Hihetetlen!
Nádjának egyenlőre esze ágában sincs menni. Nem akarja, hogy vezetgessük kézenfogva. Bevallom, én ez utóbbit nem bánom. Hétvégén is, nagybátyám megpróbálta ujjba kapaszkodva vezetni. 3 lépés után ráncigálni kezdte a kezét, majd négykézláb vágta magát és elspurizottKép Bútorok mellett kapaszkodva szívesen lépeget, és időnként elfelejt kapaszkodni ácsorgás közben.

OrsiKép
Akárhogy is próbálkoztál, nekem sikerült megfejteni a titkosírást Kép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Bianka neveben is nagyon koszonjuk a szulinapi jokivansagokat! Kép Kisse hosszura nyult, de nagyon jol sikerult. Rengeteg ajandekot kapott Bia. Holnap megprobalok kepeket feltenni.

Zsu,
egesz nap nem tudtam jonni, igy most utolag is Boldog 1. eves szulinapot kivanunk Pepenek! Kép

Kép

Sly+Bia

Kép
Kép
napocskamano

Faradt vagyok mar, de a lenyeget meg leirom:

Bianka 1 eves szuletesnapi ajandeka szamunkra az volt, hogy egyedul ELINDULT!!!!!! Mar nagyon sok lepest megy egyedul, de a biztonsag kedveert meg szokta kerni az ujjunkat segitsegul. ...s nagyon buszke magara! Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Biának és Pepének Boldog Szülinapot (így utólag, bocs!)
Kép

Ági és Matyi

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

No már megint itt Kép.Ma korábban elálmosodott a ded, így nem haboztam, letettem. Ez sajna az utóbbi időben nem megy túl könnyen, sőt Kép Hiába ciciztetem, ha berakom az ágyba, egyből felsír. Eddig 3-4 perc után álomba sírta magát, ha nagyritkán előfordult, de most egyszerűen képtelen elaludni. teljesen tanácstalan vagyok Kép Az elmúlt 2-3 héten szenvedünk ezzel. nem mondom, hogy minden alvás előtt, de elég gyakran. Lehet, hogy lassan áttérünk a napközbeni 1 alvásra? De ha elalszik, akkor 2-3 órákt durmol, szerintem akkor csak szüksége van az alvásra. Nem ragozom, most kűzdünk egy kicsit.

A tegnapi kirándulás nagyon jól sikerült, Pilisszentkeresztre mentünk. Nem mondom, hogy 10esével faltuk a kilómétereket, de szupi volt a friss levegő, madárcsicsergés, fák, fák és fák. Andris a gykkocsiban már alig akar megmaradni, és így lassú a tempó Kép Nem is azért, mert lassan megy, hanem 1 lépés előre, hátraarc, és gyertek utánam, elszalad visszafelé Kép Persze nem beszélve a rengeteg száraz falevélről hangyáról, amit órákig képes nézegetni. Mellesleg be kell ismernem , én sem vagyok egy fitt sportlady, ennyi séta nekem is pont elég volt - a tavaszi fáradtság megteszi a magáét Kép

Orsi, épp szombaton vettünk cipőt Andrisnak. Ed és a Humi javasolta, a Teréz krt 27ben van, a Nyugati és Oktogon között, beugró kapualj, Baby Box a neve. Szupi bolt, csak aprócska. Rengeteg cipő van! Volt akció pár cipőre, így 2 párat vettünk 6990 ért. Cipő+szandit akartunk, de nem volt aranyos szandi akciós, így vettünk 2 cipőt. Ugyanolyanok, csak 1 szám különbséggelKép
DE a nem akciósok is szuperek, nagy a választék. Persze vannak nagyon drágák is, de nemcsak olyanok! Szóval ajánlom!

Sly, ennél szebb ajándékot nem is kaphattatok volna! Olyan megható, nem?

Szilvus, hát igen, mi is nézegettünk gyerekruhákat, horror ár!!! Enyhén szólva dögségnek tartom!
Nagyon jók a képek a skacról!!! Látszik hogy élvezi a kirándulást. Peti a reggeli snapszhoz készült az új rucikban?Kép
Csikkszedés, törött üvegdarabszedés, sajna itt is megyKép

Szamoa, nagyon jók a képek! Ilyen torta nem hiszem, hogy 3ezerbe van PestenKép Vicc árakat elkérnek!Kép

Mariann, olyan jó, hogy megint gyakrabban jössz! Igen, egy tali már nagyon érne! Csütörtök esetleg? Többiek???

Orsi, nagyon jó a titkosírásodKép A képeket mentetem a köv. szülinapokraKép

Mely, csúcsak a képek Edináról!!!!!
Nagyon sajnálom a betegeskedő családtagokat! Remélem már mindenki jobban van egy kicsit.

Timi, remélem Bence hamar önállóan is jár, mielőtt leamortizálja anya és apa derekátKép

Léna, te merre????

Képzeljétek, tegnap du. elmentünk fagyizni. Mondja a nő, hogy 215 ft. Kirakom a papír200ast, majd előtúrom 1 és 2 ft-osokból a többit. Mosolyogva kérem, hogy számolja át, nehogy kevesebb legyen. 15, mondja, és a 200? Kitettem, mondom. Nem, ő elfordult, és nem látta, hogy kiraktam volna. Körülnéztünk, sehol a pénz. Kicsit még haboztam, mondtam is, de aztán elővettem egy másik 200ast, és mentünk. Olyan vacak érzéssel jöttem el, hogy azt hiszi, be akartuk csapni - a párom erre azt mondta, hogy ne aggódjak, mi meg azt hisszük, ő akart becsapni. Na mindegy, nem is a 200 ftról van szó, csak olyan bambán jött ki a dologKép

Megyek, főzök egy kicsitKép

Pussz, szép napot!

Móki
móki

Sziasztok!

Gyorsan, gyorsan, míg Edina észre nem veszi, hogy a billentyűket püfölöm.Kép

Kicsit jobb kedvem van, a nővérem fiacskáját hamarosn kiengedik kórházból, nagyapóm is jobban van, néha fel is kel az ágyból. Na meg igazi szép tavszi idő lett végre, úgy néz ki sétálunk mi is egy nagyot!

Bia, Pepe, jöhetnek a szülinapos képek!KépSly, Biának gratula az önálló járáshoz! Hogy tetszett neki a járgánya?

Szilvus, micsoda vagány szerelésben van Peti! Jól látom, a frizurát megkurtítottátok?Kép Igazi kis fiatalember. Edina is ugyanígy fogja az ujjam, és bárhová el tudok vele sétálni. Bevallom örülök neki, hogy csak az egyik kezét kell fogni, így már nem kell kétrét görnyednem fölötte.Kép

Mariann, Edina is díjazza a mászást, főleg ha nagy sunyin valami tiltott dolog mellől akarok vele elsétálni. Ilyenkor elengedi az ujjam, hasra vágja magát és uzsgyi!

Szamoa, aranyos Lili a képeken! Micsoda két torta! Olyan kívánatosak, az ünnepelt nem markolászta meg őket?Kép

Magdi, a múltkor is akartam írni, mennyire csodálkoztam(a talis képeket nézve), hogy Márk egyedül lépeget! És hogy tud néééézni azokkal a nagy barna szemeivel.Kép

Orsi, én is azt hittem elírtad a 3 hónapot.Kép Szóval rövöd idő alatt megoldották.

Móki, nem volt még alkalmam írni, mennyire megcsodáltam Andrist a húsvéti képeken.KépAranyos lehetett, amint gyűjtögetett, na és az az állingáló póz! Nagyon édes.

Megyek mielőtt Edina ismét Esc-et nyomna...Kép

Pusz: Mely

Mely
KépKép
mely

sziasztok!

Csak beugrottam gratulálni az ünnepelteknek!

Kincs még alszik (elfáradt a tegnapi kiránduláson - Bajóti Öregkő, mászni voltunkKép), pedig indulni kellene. Megyek nosztalgiázni a munkahelyemre, vizsgáztatni fogok.
Hű, de jó lesz nekem!Kép

Tali: nekünk a péntek jó.

Pá,
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Csak gyors bekukk törleszteni a köszöntős lemaradásomat. Leakadtam február végén.

Boldog első szülinapot:
Bálint,
Andris,
Lili,
Petipötty,
Domi,
Julcsi,
Lili,
Eszter és Adám,
Pepe,
Bia!!

Kép

És mindenkitől bocs, hogy ilyen későn. Nem felejtettem el, csak nem tudtam jönni.

Tali: bármikor.

Cipő: a Flóriánban vettem zárt cipit 3.900,-ért. Siesta. 7.600,- -ról volt leárazva. Röhej. Szandik 4000,- körül voltak.

Rucik: nagyjából megvan a nyári ruhatár. Márc. 15-én kiugrottunk Grazba, ott vettünk néhány db-ot olcsón. Meg Apa is hozott korábban kintről. Az árak tényleg hajmeresztőek.

Levi éppen szunyál, de gyanítom nem sokáig, elkezdtek kopogni fönn. A panel átka. Ma még nem is voltunk lenn, pedig milyen szép az idő. Vasárnap azért végre kiruccantunk csak ide a Budai hegyekbe. Olyan jó volt, bár Levi mindig elakadt a bokroknál, virágnál, fűnél-fánál-bogaraknál, úgyhogy alig jutottunk előre.

Igyekszem még jönni, pussz, Moncsi
monyó

Sziasztok!

Egy gyors üzi Lénától, akinek megint nem jött be a Babanet. nekik nem jó a szerda, péntekKép talira.

Pussz

Móki
móki

Móki, köszi szépen.Igazad volt, eszembe jutott, hogy a kinti gépen mentettem a kedvencek közé, innen sikerült is megnyitnom.

Elegem van máááááááár.Írtam a szerknek, hogy nem jön be a korcsoportos topik, és akkor olvastam, hogy aki eddig volt a szerk., az most abbahagyta, és számomra nem volt világos, hogy akkor innentQl vajon ki folytatja????????
Lányok, ha a babanet végleg kinyúlik, hová megyünk át?Nem lenne jó, ha elvesznénkKépKép
Lehet, hogy érdemes lenne megbeszélni egy másik fórumot, B tervnek.
Mit gondoltok?

Minden szülinaposnak csak így "üresen " kívánok boldog szülinapot.(ezen a gépen sajna nincsenek giftek).

remélem este tudok már bQvebben jönni, akkor mesé
lek is kalandos 7végénkrQl.

Puszi, LÉna

nuska

Móki, sztem csak te nézel kedvencekbQl, ezért szólok, hogy csináltam egy újat, ami kintrQl belépve is látszik a listában.
Puszi, Léna

nuska

Sziasztok!

Lena,
gratula a fogacskakhoz. Kép Apukad nagyon romantikus. Kép Varom a beszamolot. Kép

Orsi,
edes lehetett a kommandos Domi. Kép

Szilvus,
a foldhozverestol tartok rendesen, mert sajnos kiskoromban en is csinaltam. Kép Peti vaganyan pozol a kepen. Kép Csini a szerkoja. Kép

Moki,
a fraszt kapnek en is, ha Bia csak ugy eltunne.

Edina,
jobbulast nektek! Kép ++++++++++++++++++++

Mely,
Edina nagyon edes a kepeken. Tipikus kislany, hogy oltozkodik. Kép Nagypapadnak es a tesod kisfianak is jobbulast! Kép ++++++++++++++++++

Szamoa,
nektek is jobbulast! Kép ++++++++++++++++++ 3e FT a micimackos 32 szeletes torta?! Huuuu! Itt kb.3x-os ara van! Szep tortaja volt Lilinek!

Eddig jutottam az olvasassal. Megint erdekesen adja elo a babanet, mert a tobbit uzenetet nem latom. Megprobalom ezt legalabb elkuldeni. Kivancsi vagyok, sikerul-e.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Látom, nagy a felfordulás megint ittKép.
Megtennétek, hogy küldenétek nekem egy e-mailt, hogy menthessem a címeteket? Nem mindenkié van meg, s ha totál összeomlik a babanet, ne veszítsük el egymást, hanem máshol folytathasuk?

Köszi, pussz,

Móki
móki

Humi,
elkuldened nekem a Mariann fele tablicskut az elerhetosegekrol. Ahogy nezem a babanetet, lehet szukseg lesz ra hamarosan. Koszi!

Moki,
nem tudom a cimed! Az enyem: napocskamano@freemail.hu

Ha normalisan muxik ez a vacak, akkor irok bovebben a szulinaprol es teszek fel kepeket is.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Az www.izgi.hu oldalon a Társalgón belül nyitottam egy új fórumot. Kérlek ezt mentsétek el, hátha még jól jönKép

Pussz,

Móki
móki

Sziasztok!

Dögledezik a babanet?Kép

Móki, megadom én is az e-mail címem: melcsi1976@yahoo.com

Pusz: Mely

Mely
KépKép
mely

Jó reggelt!

Furcsán nézem itt az utóbbi hozzászólásokat, mert én meg nem tapasztaltam semmi bajt a babanettel az utóbbi napokban!??
Tényleg miért van ez ,hogy van hogy nem mindenki látja az oldalt, mások meg igen?

Néztem az izgi.hu-t is, de nem tudtam írni (Móki emil ment). Egyébként jó ötlet hogy bebiztosítjuk magunkat, kár lenne ha elveszne a csapat!Kép

Léna!
Gratula innen is a fogakhoz!!! Sárának melyik a 9-10. foga? Azok még nem örlők? Megszenvedett velük? Matyinak a 9-10. felül a kisörlők! A múlthéten mutatta meg magát a 10. Felénél járunk! KépKépKép
Egyébként egy ismerős kislánynak (Orsikával közel egyidős), és elől van 3 foga meg 2 kisörlője felül. Erre varrjatok gombot.Kép

Szilvus!
Nagyon jók a képek! Peti igazán nagyfiús, és jól ki van kerekedve!
Matyit tegnap is kislánynak nézték, pedig EGYÁLTALÁN nem öltöztetem lányosan. Mikor kicsi volt nem zavart, de mostmár igen. Azért ilyenkor már nem annyira......No mind1 ezen igazán nem mérgelődök.Kép

Hiszti: Matyinál is "elszakad a cérna" időnként, sajnos egyre sűrűbben. Ha boltban megyünk útálom ha le kell raknom (babakocsi és bevásárló kocsi hiányában), mert akkor ugye megy és ha én másfelé mennék, vagy éppen nem akarom hogy a fél boltot kipakolja akkor jön a befeszítem magam, és ordítok verzió: Anya meg ég!
Hihetetlen akarata van (tiszta nagyapja ez a gyerekKépKép) persze türelem meg semmi hozzá! Lesz még vele bajom, mire letöröm a szarvait. Szilvus Te mit teszel 1-1 hisztis-földre-vetemmagamkor?

Most lépek felébredtek! (Apa és fiaKép)

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Köszi a mail címeket, mentettem. Sly, a profilomban van az én címemKép

Ági, én ezt az oldalt a kedvencekbe mentettem, onnan egyenesen ált. bejön - kivéve, ha épp azt írja ki, hogy a lap nem találhatóKép
Sokan a főoldalról jönnek, és félúton elakad a menetKép, ezért nem tudnak jönni.

Pusza,

Móki
móki

A pontos címKépígy nem kell kattintgatni sokatKép:

http://www.izgi.hu/izgi/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=107

Móki
móki

Sziasztok!

Móki! E-mail címem: magdolnamate@freemail.hu

Szeretném megkérdezni azoktól, akik alkalmazzák a babamasszázst, hogy mostanában tudják-e masszírozni a babákat? Én Márk 2 hetes korától masszírozok, de most kb. 2 hete nem tud nyugiban maradni, megfordul, ficánkol stb.... Tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Képzeljétek Márk egyre vagányabb, sétálgat a játszón, a homokozóban leül és lapátol (elég koordinálatlanul), a csúszdát nagyon szereti, viszont a hintától fél. Olyan nagy márKép Kép

Hol lesz a szabadtéri tali? A helyszíntől függ, meg az időjárástól, hogy megyünk-e.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok,

Ági, akaratKép nálunk is ez megy. Most épp ott tartunk, hogy egyedül még nem tud menni, de mióta rájött hogy kézenfogva igen, azóta reggeltől estig menni kell, leszakad a hátam, és semmit nem tudok csinálni mert ha nem sétálunk, ordít, hisztizik. Egyre erőszakosabb.

Magdi, én épp hogy most tudom masszírozni, most kis kéjenc módjára élvezi, amíg pár hónapos volt, sírt ha elkezdtem masszírozni.

Megyek vár a konyha és még el kell menni gyógyszertárba is.

Sziasztok,pusza

Timi
kismaszat

Sziasztok!
Nálunk sem működött a babanet. Köszi a jó kívánságokat, és a jó kis képeket!
Mi is boldog szülinapot kívánunk a "kollégáknak"!
És gratulálunk az újabb teljesítményekhez! Szerencsére Eszter is egyre jobban mozog, és nagyon élvezi is. Amúgy meg tök érdekes figyelni, hogy mennyire figyelnek egymásra, bohóckodnak, játszanak, és rengeteget dumálnak. Néha még "árulkodnak" is: Eszter kiabál az etetőszékből: "Ádá, Ádá, ott, ott! " És mutat, és visít...az ok: Ádám elvette az ő kekszét Kép.
Szeretnék egy szülinapos fotót felrakni, de túl nagy, mit kell vele csinálni? Illetve tudom, hogy kicsinyíteni, de hogyan?
Claire
claire

Magdi!
Én sem tudtam már ekkora korában egyiket sem masszírozni, legalább is nem rendszeresen. Van, hogy elfekszik, és élvezi, de többnyire elmásznak. De ne aggódj, úgyis nekünk azt mondták, addig a legfontosabb, míg magától nem igen tud mozogni!
Claire
claire

Sziasztok!

Most akkor hova írjak????

babanetes album Pepe szülinapjáról: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5286

Zsu
bzsuzska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?