Új privát üzeneted érkezett!

Öööö... de hülye vagyok... ők vietnamiak KépKépKépKép

Bocsi a tévedésért, de azért finom cuccaik vannak :D

Páp
Sisotris_x9

Sziasztok Lányok!

Előszőr is minden rendben van, a saját dokim szerint nem kell kórházba mennem Kép,KépKép!!!!!!!!!! Sokat kell pihennem, és szedni a Magnesii Citrici nevű tablettát 3x1-et naponta. Teljesen elégedett, így sajna csak 1 hónap múlva akar látni minketKépKép.

Csilla
kérted, hogy más is tegye fel az adatokat.Itt a miénk:Kép
Egy magzat. BPD:44 mm, HC: 158 mm, ABD1: 40 mm, ABD2: 38 mm, AC: 123 mm, FL: 27.4 mm, HL: 25 mm, Súlybecslés: sajna nincs. Terhességi hét: 18+4

Lepény hátsó fali, Köldökzsínór: 3 ér látható, Cervix hossza: 53,9 mm, Magzatvíz mennyisége átlagos, Cerebellum: 17,5 mm, Nyaki bőr vastagsága: 1,8 mm. Ritmusos szívműködés. Magzatmozgás látható.

Ha valaki tudja mi az a ABD1-2, és a cervix meg a cerebellum kérem írja meg!Köszike.

Képzeljétek vakargatt a kis fülét és integetett, olyan édi!KépKépKép Folyamatosan ficánkolt, elsőre nem engedte a dokinak , hogy megmérje a fejecskéjét. Nem is tudom, hogy fogok 1 hónapot kibírni.Kép Tisztára elérzékenyültem.Kép
CSilla a sótlan husid nagyon jól hangzik, sztem én is kiprószilom.KépÚgy is mindig gondban vagyok, hogy mit is főzzek.
Rokica
szorítunk!!!!!!!!1000-rel. Koncentrájl délután inkább a szép időre.KépHolnap reggel majd ráérsz újra a nehezebbik részével foglalkozni.

Vrucsinca
Üdv köztünk, a 3 kg fogyást mindenképpen jelezd a dokinak!!!

Sisotris
Nekem is volt olyan érzésem, hogy növöget a "farkam", de nem a terhességem alatt, és mostanra elmúlt. Viszont most semmi ilyesmit nem érzek.

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Lányok!

Most olvastam vissza a hétvégi termést. Ha már a főnököm nincs itt... akkor legalább lefoglalom magam. :P

Só:

Ha sószegény diétára fogtak, nem biztos, hogy a szója szósz meg a Vegeta és társai megengedettek!!! A sóban a nátrium fogja a vizet, az pedig mind a szója szószban, mind a Vegetában RENGETEG van, ilyen szempontból pont olyan értékűek mint az asztali só. Próbáljatok más fűszerekkel kompenzálni, vagy csökkentet nátrium tartalmú sót keresni.

Sisotris és más medencefájlalók!

Egy pár napja én is ezzel küszködöm, és végre voltam olyan okos hogy kinyitottam az egyik terheskönyvemet (Az a 9 hónap - ajánlom!) amiben az áll, hogy a terhességi hormonok hatására az izületek fellazulnak, a csontok csúsznak szét, ezért fáj az ember háta, medencéje. És akkor jön még rá a plussz súly. Leirtak a könyvben tornagyakorlatokat, ami nekem eddig bevált az a gerincem nyújtogatása, amit négykézláb kell úgy csinálni, hogy egyenes háttal kezdesz (nem szabad leengedni a derekad!!!), és aztán szép lassan felfelé domboritasz, fejedet leszeged, mint a púpos hátú macska. Aztán lassan vissza, de CSAK VIZSZINTESIG! Nem szabad behomoritani, az nem jó.

Kifejezetten a medencetáji fájdalomra meg háton fekve, talpaid a földön, és megkéred párodat, hogy szoritsa össze a térdeidet, mig te megpróbálod őket szétnyomni. Aztán forditva: ő széjjeltartja, te pedig combizomból próbálod összenyomni őket.

A "farokkinövés" fájdalom (Sisotris Kép) az attól lehet, hogy ott érintkezik a szeméremcsontnál a medence két fele, és az is lazul el és nyomja a plusz súly is. Ez a fenti tornagyakorlat nekem sokat segitett, bár nekem hátul fájt valami a gerincem táján, de már a medencében.

Sokan javasolták a jógát és a gerinctornát is. Én ahogy lehet megyek kismamatornára ide az Újpesti Szülőotthonba, azt gyógytornász vezeti, csak 500 forint alkalmanként (és az is csak akkor, ha az ember nem ott szül), és olyan időben van, hogy odaérek a munkahelyemről. Csak orvosi igazolás kell hozzá.

Nyúlné! Kép

Előre is boldog szülinapot, az öcsémnek is pont akkor van!

Bodza:

Nekem ugyan nincs aranyerem, de a párom Spertát használ (Preparation H is van ráirva), ez egy kék-sárga dobozban kapható gyógynövényboltokban meg patikákban.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nem olvastam végig, csak az elejét: Rokica, egy biztos: a terhesség ténye nem olyan tényező, ami akadályozná a szerződés érvényességét. Aki terhes, az igenis köthet érvényes munkaszerződést, ebbe nem köthetnek bele!
Nézem tovább, gondolom mások is írtak, csak ezt gyorsan le akartam írni nekedKép
üdv
p
penna

Szilvi:

A cervix az a méhnyak, a cerebellum pedig az agynak egy része, talán kisagynak hivják magyarul? Az egyik első rész ami kifejlődik, az ilyen alapvető életfunkciókért felelős mint a légzés szabályozása meg az egyensúly.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bocs, nem méhszáj, hanem méhnyak.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica
Na, látom "megoldódott" a dolog, de egy sztem biztos: te védett vagy, nem rughatnak ki.
De ha beszélsz egy szakértővel, sztem ő is azt fogja mondani, amit Humi, hogy vigyázz az újjal, neked ennél jobb (mint a határozatlan idejű) nem lehet.

Hú csajok, összedobtam egy csirkeragulevest (tejszínes-tárkonyos) és marha fini! Kép Azért mondom, hogy "összedobtam" mert kb fél óra volt csak, pedig még soha nem csináltam, nem tudom, miért, mert imádom.
Én rá vagyok kattanva a savanykás ízekre.Kép

na, megyek is, eszem még 1 tányérralKép

üdv
p (15-1Kép)
penna

Sziasztok!
Szomorúan vettem észre, hogy újra feltörték az oldal és eltünt a 2005-ös őszi babás topik.
Remélhetőleg ki tudják javítani a hibát és nem lesz szükség erre a "pót" topikra.
Sziasztok!
Angelani
17+0

Kép
angelani

Sziasztok!

Egy másik fórumon csináltam magunknak egy topikot, mivel a Babanet annyit bénázik mostanában.

Itt található, emailen és a weben egyaránt elérhető:

http://groups.yahoo.com/group/2005nyaribabak/

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Gggghhhrrrrrrrrmmmmhrrrrrrrrrrrrr!!!

Még ilyet!

Elég nagyfokú éretlenségre vall, hogy valakik ilyen "gagyi" oldalakkal szórakoznak! Menjenek a microsoft.com-ra, Bill bácsinak több pénze van a javíttatásra-karbantartásra!

Vagy ha olyan ügyesek, hát térítsék el a NASA-t!

Sisotris
13+3
Sisotris_x9

Szia Rokica!
Végre egy ismerős Kép
Rendben én átmegyek!
Szia!

Kép
angelani

Sistoris_x9!
Szia!
Tökéletesen igazad van.
Nekem is már elegem van a hülye gyerekes bandákból!
Majd máshol beszélünk.
Szia!
Angelani
17+0

Kép
angelani

Rokica!
Én őszi babás voltam.
Szeptember 8-ra vagyok kiírva.
Nekem kicsit bonyolult a hely amit megadtál, de majd belejövök.
Szia!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Mi a fene történik itt????Kép
A sok pengeagyú nem tud más szórakozást kieszelni?????KépKépKép
Most hogy írjak a 2005.télibe??????

Baromi mérges vagyok.....KépKépKép

annamami
8+1
annamami

Annamami, ne tedd!

Most meg az eleje nem látszik a listának Kép
Sisotris_x9

Sziasztok!

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/143734.html?1112517534
Így szerintem eléritek a topikotokat.

Én mindig így lépek be a mi topikunkba, sosem a hierarchián keresztül.
Gyorsabb és nem szokott "eltünni".
Hozzátok csak kíváncsiskodni szoktam jönni néha-néha, mert az egyik topiktagotokat személyesen is ismerem.

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok!
Ma megint feltörék a topikot.
Nem tudom, hogy mi lesz ezek után.
Sajna mostanában nem tudtam nyomon követni a dolgokat.
Remélem, helyrehozzák!
Addig is visszaolvasom amit lehet.
Sziasztok!
Angelani
17+0

Kép
angelani

Csajok,
csak a főoldal nem jön be ilyenkor, úgyhogy ha ezt (meg a többi olvasott) topicot beteszitek a kedvencek közé, egyből erre tudtok kattintani, és ilyenkor is tudtok jönniKép
p
penna

Marcsi77!!

Kösziii :D:D:D:D

qql, hogy segítesz, sikerült feldobni az estémet!

Puszapá!

Sis
13+3
Sisotris_x9

Jááhhj, végre megvagytok :D:D

Rokica!

Köszike tornát, én is rájöttem, hogy kb. mi a jó neki, a várandósság előtt hatásos hátrafelé nyújtózás nem jön már be, érthető okból ezek szerint. Hanyattfekve azt szoktam, hogy összerakom a két talpamat, és kétoldalt leengedem a combom, amennyire bírom, ha már nem feszül, a keresztcsont alá teszem a tenyeremet. Ez általában hat Kép

Jah, és nem "az" a farkam, hanem hátul, a farokcsontnál KépKépKépKép

Jót kacagtunk, köszi! Kép

Sis
13+3
Sisotris_x9

Helló lányok!

Én is megtaláltam a régi topicot!Kép
Nem is mondok semmit a hekkerekreKép

Velem ma nem történt semmi különös, kicsit hasfájós napom voltKép
Kaptam a hétvégén egy jó kismamaruhaüzlet címet!
Igaz hogy 17. ker-ben van, de ha igaz amit a leányzó mondott, az összes eddiginél olcsóbbKép
Na a héten majd megnézem és beszámolok nektekKép

Kiírták a következő vizsgámat!
Jövő hét hétvége, útálatos SzociológiaKépKépKép
Sajnáljatok egy picit....naaaaaaaKépKépKép
És ráadásul annyi intéznivalónk van a házzalKép
Nem is tudom hogy lesz elég napi 24 óraKépKépKép

Na puszi lányokKép

Kép

Kép
megann

Tmarie!Kép

Írtam mailt!Megkaptad?

Kép

Kép
megann

Marcsi77!

Nagyon-Nagyon Köszi!
végre rátaláltam!
Most el is mentem a linket.
Puszi!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!
Végre vissza tudom olvasni az elmaradottakat.
Jó sokat kihagytam. De látom, nem is hiányoztam.
Még a kérdésemre sem válaszolt senkiKép
Nem baj, örülök nektek és a jó híreknek.
A rossz dolgok mindig lelomboznak.
Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani
17+0

Kép
angelani

Lányok, ezek nem hekkerek szerintem, hanem maga babanet adminisztrációja bénázik. A vigyorgó sárkányfej az hekker volt, de szerintem hogy eltűnnek a topikok, az csakis a béna szoftver lehet, amit használnak. Irtam egy levelet az adminisztrátornak, hogy illene legalább tájékoztatniuk a nagyközönséget, hogy mi a fene van ilyenkor. Az ember azt remélte volna, hogy a szervercsere arra ment ki, hogy stabilabb legyen a Babanet.

Nem tudja valaki véletlenül a nyári babások direkt linkjét? Az eredeti őszi topiknak a direkt elérhetősége http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/143734.html?1112517534

Ha ezt elmentitek, akkor a hierarchia kikerülésével lehet a topikot elérni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kismama 2004!

Tudom, hogy a neveddel biztosan "nem vagy egyedül" Kép, de nem irodalomtanárnő vagy/voltál véletlenül?

Köszi előre is

Sis
1303
Sisotris_x9

Pffff... LOL KépKépKép

A kort kissé elírtam...

Javítok... 13+3
Sisotris_x9

A nyári babák topikja nincs valakinek elmentve? Nagyon megköszönném!!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ááááááh, ezt nem hiszem el!

Marcsi77
Nem tudod véletlenül megmondani, hogyan leet közvetlenül elérni a nyári babásokat??

Banett

Kép
banett

Sziasztok,

Hát ez remek a nyári topic teljesen lehalt... Itt legalább valami élet van. Nem hiszem el, hogy ilyen béna ez a babanet. Kár érte, mert különben jó dolog, csak az a sok sz...kodás ne lenne.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Rókica, jogos feltevés!

Párommal beszéltem róla du., ő üzemeltető informatikus, és ezt mondta egyik lehetőségként pontosan, amit te gyanítasz.

Páp
Sisotris_x9

Sziasztok Csajok!!

Képzeljétek, ma voltam UH-on, és láttam a kis pockomat! Már 7 cm az ülőmagassága, és azt mondta a doki hogy szépKép Nekem naná, hogy szép, de neki? Na mindegy, a nyaki redő 1 mm, azt mondta az is jó. És kaptam videót is róla, majd átvesszük DVD-re, mert nekünk nincs itthon videónk. És ami a legjobb: végre vigyorgott a párom, mint a tejbetök!!!!Aki nem tudná, azért jó hír, mert ő eddig egyáltalán nem foglalkozott a babával, meg a témával. Nem tudom meddig tart az öröme, de most hogy látta és már baba formája van, eltöltötte az apai büszkeségKép
Vettünk neki mármint a pocoknak ajándékot is, mivel még korai lenne ruhát vagy ilyet venni, így egy pihe-puha pipit vettünk neki, ami majd az első kis játéka lesz. A barátnőm kislányának vettem egy pont ugyan ilyet mikor még a pocakjában volt, és most, hogy 5 hónapos lesz, már éjszaka azt markolássza és pakolgatja az ágyában. Na mindegy, a lényeg, hogy ez végre jó nap volt, remélem most már a párom is jobban átéli majd a dolgokat. Még a végén rendbe jönnek a dolgainkKép

Megann, én nem sajnállak, hanem minden tiszteletem a tiéd, hogy még tanulni is képes vagy így kismamaként. Drukk-drukk a vizsgádra!!

Angelani, olyan sokan vagyunk már, hogy sajnos nehéz tényleg mindenkit nyomon követni. Én is mindig keresem, hogy hátha valaki hiányolt, de sajna nem szokott senkiKép De már inkább nem is nézem és akkor nem ér csalódásKép Na jó, ez igazából nem is fontos, az a lényeg, hogy ne vedd a szivedre, ha nem keresnek egy ideig. Ez csak azt jelenti, hogy nem voltál elég sokáig távol, különben azért már biztos keresnénk! Őszintén én már nem is tudom miket kérdeztél, de ha még egyszer leírod, és tudunk rá válaszolni, akkor talán most sikerrel járszKép

Siso! Megkérdeztem ma a dokit a medence táji fájásról, és ő is azt mondta, hogy ez normális, mert helyezkednek a csontok. Úgyhogy kitartásKép

13+2
Megpróbálom feltenni a mai képünket, hátha sikerül.Kép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Ma meg volt a CVS is nálam.Sokkal rotsszabbra számítottam. Nem fájt egyáltalán. 22-én lesz meg az eredmény, addig izgulhatok de rendben lesz minden.Most 2 hétig nincs házasélet, ülőfürdő, emelés,fizikai megeröltetés.Azt mondta a doki ha ezt mind komolyan vesszük akkor nem lehet semmi probléma. Még felajánlotta azt is, hogy az eredmény után fog csinálni egy UH-t ahol megnéz újra mindent a babánál.

Kriszta
16+3

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok,
Hari,
szuper a kép!!! úgy írigyellek, nekem 9 hetes van csak, a többiből semmi sem látszik.. Ez tényleg egy szép, formás baba. Csak képzelődöm, vagy az ott a kukijaKép?

Megann,
egy jó nagy kalappal kívánok a vizsgádra. Együttérzek, én három napja dolgozom egy Eu-s esszénKép, végre kezd összeállni.
Biztos sikerül a vizsgád, az enyém is meglett a múltkor (Társaságok Pénzügyei - ugyan csak 2-es, de ki néziKép???)

Rokica,
írd meg a holnapi fejleményeket, feltétlenül. Sok sikert Neked is.

Angelani,
én sem emlékszem már a kérdésedre, de ha megismétled és tudok segíteni, szivesen reagálok. Most gépközelben vagyok egész este... még csiszolom a dolgozatomat, és időnként ide-ide kukkantok, nem is értem miértKép?

Tegnap megejtettem a tavaszi nagytakarítást, és most tök izomlázam van. Ez gáz, ennyire elszokni a fizikai megterheléstől??? Lehet, gyakrabban kéne takarítanomKép? UGYE NEEEEEEM....

Mindenkinek puszi
Kati
19+6, vagy ahogy Penna írta:
20-1Kép nagyon tetszik!!!
Vendég

Sziasztok,
Hari,
szuper a kép!!! úgy írigyellek, nekem 9 hetes van csak, a többiből semmi sem látszik.. Ez tényleg egy szép, formás baba. Csak képzelődöm, vagy az ott a kukijaKép?

Megann,
egy jó nagy kalappal kívánok a vizsgádra. Együttérzek, én három napja dolgozom egy Eu-s esszénKép, végre kezd összeállni.
Biztos sikerül a vizsgád, az enyém is meglett a múltkor (Társaságok Pénzügyei - ugyan csak 2-es, de ki néziKép???)

Rokica,
írd meg a holnapi fejleményeket, feltétlenül. Sok sikert Neked is.

Angelani,
én sem emlékszem már a kérdésedre, de ha megismétled és tudok segíteni, szivesen reagálok. Most gépközelben vagyok egész este... még csiszolom a dolgozatomat, és időnként ide-ide kukkantok, nem is értem miértKép?

Tegnap megejtettem a tavaszi nagytakarítást, és most tök izomlázam van. Ez gáz, ennyire elszokni a fizikai megterheléstől??? Lehet, gyakrabban kéne takarítanomKép? UGYE NEEEEEEM....

Mindenkinek puszi
Kati
19+6, vagy ahogy Penna írta:
20-1Kép nagyon tetszik!!!
Vendég

Jaj, bocsi a bénázásért, 2x ment el KépKépKép!

De ha még itt vagyok, légyszi- légyszi infot a 4D-s uh-ról, aki már volt!!!!
Annyira tanácstalan vagyok, elmennék, de még korai, nem? Mit kap az ember ennyi pénzért? Ti meg voltatok elégedve?
Nem akarom, hogy úgy kelljen kijönnöm, hogy nem látszik mi van a lába között... szörnyű undi lenneKépKépKépKép!
Vendég

Hari!

Gratulálok!

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Banett,
ha minden igaz, akkor ez a 2005. nyári babások direktje:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/123732.html?1112600588#MB

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok!

Köszönöm a kérdéseimre adott válaszokat. A fogyásról természetesen szóltam a dokimnak, aki azt mondta, hogy előfordulhat, ha valaki az elején émelygős volt, illetve alkati kérdés is. Természetesen nem nagyon nyugtatott meg... Bár azt olvastam, hogy a pocaklakó így is összeszedi amire szüksége van és ez a lényeg.

Nemesek!
Mi eddig minden alkalommal 4D-s UH-n voltunk, de még nem tudjuk a baba nemét. A 4D annyival többet nyújt a 2D-snél, hogy sokkal emberibbnek látszik a pocaklakó, sokkal kivehetőbb minden porcikája már a korai időszakban is.

Megann!
Légyszi tedd közkinccsé a kismamaruhaüzlet címét. Most nézegettem a Gólya kismamaruhaboltban a gatyókat, és elképedtem, hogy milyen öregasszonyos cuccokat csinálnak a kismamáknak, mintha legalább a 60 éves nők szülnének. Az árakról nem is beszélve...
Előre is köszi!

Ildi 19+3
Vrucsinca

Vrucsinca, ti hova jártok 4D-s UH-ra? És ott mennyibe kerül?

Nemesek és Kriszta! Arik vagytok, én meg rettentő büszkeKép Nekem azt mondta a doki, hogy az ott a köldökzsinór, de végül is bármi lehet. Igazából mindegy, bár most pont olyan lányos passzban vagyok, mármint most kicsit, -de tényleg csak ici-picit - jobban örülnék ha kislány lenne. De tényleg nem ez a fontos.
Ja, és Nemesek gratula a vizsgádhoz, tényleg senki nem nézi, hogy hanyas, csak hogy meglegyen!!

Kép
Kép
hari

Marcsi,
nagy vagy köszönjük! Meg az ismerősödnek is, aki ide irogat. ;)
F.
falina

Sziasztok!

Kati,
Mi 4D-n 10hetesen voltunk, de akkor azért mert egyfolytában azon paráztam, hogy valami baja van, férjem megelégelte és elmentünk a Brendonba. Egyébként én szerintem a 24.hét után megyek csak valamikor. Bálinttal 2x is voltunk 31. és a 38.hét környékén. A második nem lett olyan jó,mert épp végig aludt, és alig mutatta az arcát. Az albumomban van róla kép. Ha a látvány miatt mész, érdemes még várni szerintem.

Hari,
Nagyon édes a kép! Kép

Kriszta,
Minden rendben leszKép Pihizz sokatKép

Megann,
Engem is érdekelne az üzlet címe,

Most mennem kell, felébredt a hétalvóKép

Szép napot!
Edina
17+5

nedinabp

Sziasztok!

Hari! Gratula a babóhoz és férjhez is. Szép lassan látod megoldódnak a problémák.

Kati! Én is tök gyorsan lefáradok minden fizikai munkától, pedig nekem se ártana már nagytakarítani.

Megann! Nekem is fáj az utóbbi napokban a pocim, közben ráadásul székszorulásom van, fáradékony vagyok, szóval lehet, hogy a legközelebbi dokilátogatáskor elfogadom, hogy kiírjon, és akkor otthon akkor pihenhetek, amikor csak akarok.

Munkába járók! Ti meddig dolgoztok még? Én asszem kezdem föladni, pedig nem is megerőltető a munkám.

Bodza 16+2

Kép

Kép

Kép
bodza

Marcsi77Kép

A 2005.téli babák tpoic közvetlen elérhetőségét is meg tudnád mondani?
Köszi:
annamami

UI.: ugye, a függőség........KépKépKép
annamami

Sziasztok!

Lányok! Amint megtudom a ruhaüzlet pontos címét közkinccsé teszem, de ez csak hét második felére várhatóKép. Addig biztos nem érdem el a lányt aki mondta, mivel csak valakinek a valakijeKépKépKép

Nemesek!
Sajnos garantálni semmit sem lehet, hogy látszani fog e a neme vagy nem... még 30. hétben sem..Kép
Viszont a dokimnál alapvetően 3D-s az uh gép és a a múlt héten az AFP után csinált uh-t és nekem gyönyörűnek tűnt a babámKépKépKép
Látszott az arcocskája a kézujjai, mindenKépKép
Majdnem elbőgtem magamKépKépKépKép
Úgyhogy a döntés a te kezedben van!
Ja és már a 15. héten jósolt az orvos, hogy kislány, ezt most is fenntartotta!

Bkrisztina!
Te egy hős vagy!GratulálokKépKépKép

Angelani!
Tényleg ne vedd zokon ha nem keresnek, tudod, tényleg annyian vagyunk, hogy mindig annyi kérdés és téma van, hogy csak mire azokra reagálunk hát leszáll az esteKépKépKépKép

Hari!
Örülök, hogy ilyen jó fordulat történt nálatokKépKép
Büszke magamra nem nagyon lehetek, hiszen nem dolgozom, úgyhogy egy sikeres vizsga nem annyira dicsőség, mint inkább kötelesség...

Bodza!
Ha úgy érzed, irasd ki magad nyugodtan, milyen jó is lesz otthon szép nyugiban...De ugye tudsz majd jönni hozzánk a babanetre???

Megann 17+2

Kép

Kép
megann

<font color="0000ff">Krisztának: Holnap reggel megyek orvoshoz!

Annamami! Otthonról majd meg tudom adni a téli topic közvetlen elérését, de innen a munkahelyről sajna nem. De úgyis hiába, valószínű nem sokan írnak így oda... És el sem tudnak olvasni téged sem...

Proone
6+1</font>

KépKépKépKép
proone

Jaj,szia-szia-szia Proone!Kép

Tegnap előtt csak beugrottam átolvasni a híreket,sajnos már napok óta rohanok és nincs egy perc idő sem írni!
JÓL VAGYTOK???TE ÉS A BABÓ???Kép Remélem....KépKépKép
Légyszi,ha holnap sem javul meg a net,akkor ide írd meg,hogy mi volt a dokinál....nagyon szorítok!!!!
Hanee beszólása azért eléggé durva volt....Kép szerintem.....Kép na mindegy,az az ő véleménye....

Sok sok pusziKép:

annamami
8+2
annamami

Sziasztok!

Ma ugyan itt van a főnököm, de bezárkózott az irodájába és nem lehet bejutni hozzá. Már elegem van a várakozásból. Ráadásul egész este alig aludtam mert náthás vagyok és minden bajom van. Főleg hogy nyűgös vagyok.

Ma vagyok 19 hetes! De én még mindig nem érzem 100% biztosan hogy a babám mozgolódik. Néha gyanitom, hogy ő, de még mindig túlságosan hasonlit bélmozgásra vagy ilyen icipici izomrándulásokra a hasam mélyén.

rokica
19+0

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt Kép

Hari!
Édes a kölök, grat hozzá! Meg köszi a kérdést dokidtól Kép

Megann, drukk ezerrel, Kati, neked is minden tiszteletem Kép A takarításért is, mert nekem annyira nincs hangulatom ablakot mosni, hogy az valami csuda! Nembaj, párocska valszeg most végre itthon lesz hétvégén, befogom, és amíg én főzőcskézek, ő hipp-hopp készen lesz KépKép

Megann, Bodza!
Pocaksajgás nekem is ott van, és olyan furákat is érzek benne, bár még korai lenne szerintem a mozgást érezni, de azért reménykedve fogdosom időnként Kép

Megyek ma magnéziumot venni, ki ismer esetleg a MagneB6-on kívül egyebet, ami ugyancsak hatékony lehet, esetleg ócsóbbér? KépKépKép

Sisotris
13+4
Sisotris_x9

Akkor még egyszer a linket, hátha sikerül.

Mint tudjátok, a Babanet honlapon keresztül most nem elérhető ez a topik. (Aki eddig nem tudta, most megtudta.) Csak akkor ha elmentetted a topik közvetlen cimét a kedvencek közé, és úgy jössz ide. Ez a cim a következő:

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/143734.html

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?