Sziasztok Csajok!!
Képzeljétek, ma voltam UH-on, és láttam a kis pockomat! Már 7 cm az ülőmagassága, és azt mondta a doki hogy szép
Nekem naná, hogy szép, de neki? Na mindegy, a nyaki redő 1 mm, azt mondta az is jó. És kaptam videót is róla, majd átvesszük DVD-re, mert nekünk nincs itthon videónk. És ami a legjobb: végre vigyorgott a párom, mint a tejbetök!!!!Aki nem tudná, azért jó hír, mert ő eddig egyáltalán nem foglalkozott a babával, meg a témával. Nem tudom meddig tart az öröme, de most hogy látta és már baba formája van, eltöltötte az apai büszkeség
Vettünk neki mármint a pocoknak ajándékot is, mivel még korai lenne ruhát vagy ilyet venni, így egy pihe-puha pipit vettünk neki, ami majd az első kis játéka lesz. A barátnőm kislányának vettem egy pont ugyan ilyet mikor még a pocakjában volt, és most, hogy 5 hónapos lesz, már éjszaka azt markolássza és pakolgatja az ágyában. Na mindegy, a lényeg, hogy ez végre jó nap volt, remélem most már a párom is jobban átéli majd a dolgokat. Még a végén rendbe jönnek a dolgaink
Megann, én nem sajnállak, hanem minden tiszteletem a tiéd, hogy még tanulni is képes vagy így kismamaként. Drukk-drukk a vizsgádra!!
Angelani, olyan sokan vagyunk már, hogy sajnos nehéz tényleg mindenkit nyomon követni. Én is mindig keresem, hogy hátha valaki hiányolt, de sajna nem szokott senki
De már inkább nem is nézem és akkor nem ér csalódás
Na jó, ez igazából nem is fontos, az a lényeg, hogy ne vedd a szivedre, ha nem keresnek egy ideig. Ez csak azt jelenti, hogy nem voltál elég sokáig távol, különben azért már biztos keresnénk! Őszintén én már nem is tudom miket kérdeztél, de ha még egyszer leírod, és tudunk rá válaszolni, akkor talán most sikerrel jársz
Siso! Megkérdeztem ma a dokit a medence táji fájásról, és ő is azt mondta, hogy ez normális, mert helyezkednek a csontok. Úgyhogy kitartás
13+2
Megpróbálom feltenni a mai képünket, hátha sikerül.