Sziasztok!
Szóval a 15 petéből 8-at ICSI-vel csináltak abból 6 megtermékenyülat a többire csak úgy sima IVF és azok reggelig nem indultak be, hát majd holnap is telefon, de bízom bennük hiszem ügyes Zsebik!
Transzfer szerdán a pontos időpont miatt még holnap telefon!
Farkasok!
Köszönöm, hogy átadtátok az öleést és a puszikat!
Ez fantasztikus már most kezditek. Szerintem ez long protokoll, mert nekem most március 13-án kezdődött a szuri és mint tudjátok április 3-án volt a punkció! Akkor csak ilyen optimistán tovább!
Köszönöm a virágot, szépek sajnálom nem tudtam kimenni, de remélem az élet kárpótol érte!
Hápi!
Üdv a csapatban. Azt mondom ha elolvasod amit Lara ajánlott és a holnapi konzultáció után bármi kérdésed van kérdezz válaszolunk szívesen. Így a lombikot nagyon nehéz elejétől a végéig leírni és itt már sajnos szinte mindenki a többedik próbálkozásnál jár, de mégis van újabb és újabb kéréds, de mindig van valaki aki tud válaszolni, szóval bátran kérdezz!
Lara!
Tali nekem a május elsejei hétvége kivételével elvileg bármi jó! Tudok igazodni a többséghez nekem nem gázos, Pesten is lakok, szóval ......
Évi!
örülök, hogy jól vagy a képet meg még mindig várjuk tessék bekészíteni a táskába!
Mamafán!
Ez szuper hír azok után amiken keresztül mentetek hogy máris van peteérés! Azt mondom próbáljátok meg ezt a nagyon csúnya fejezetet lezárni és tiszta erőből és lélekből a jövőre koncentrálni!
Lullaby, Fea, Ildikó!
Hol vagytok mi van veletek? Írjatok nekünk!!!!!!!!!
Zsu!
Mikor mész uh-ra mikor kellett megjönnie? Tessék beszámolni!
Zsebi
Manó!
Köszi hogy izgulsz értem (és természetesen mindenkinek) te hogy állsz mikor kezded vagy mi van egyáltalán veled? Mikből vizsgázol?