Új privát üzeneted érkezett!

Lányok köszönöm az eddigi szurkolást! 15 petesejtet szívtak le és a kiskatonák is felülmúlták minden képzeletemet! Most nagyon szorítunk nekik, hogy ügyes Zsebik legyenek! Kép

Farkasok!
Köszi, hogy gondoltál rám. Én is midnig így vagyok ha valakivel történik valamilyen esemény rajta jár az agyam.
Tényleg egyed a rengeteg fehérhusit és fehérjét valamint a folyadékot!!!!!!!!!!!!!!!!

Babafán!
Sajnos ehez nem tudok hozzászólni érdemben! Remélem minden rendben lesz! Az biztos a szerveztből lassan ürül ki a HCG.
Puszi
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Papafán Kép
az utrot biztosan nem mutatja ki, mert abban nincs HCG! a HCG szurit is kétlem, hogy kimutatná.
Azt viszont tudnoktok kell, hogy a HCG nagyon lassan ürül ki a női szervezetből. Ne haragudj, de nem volt időm visszaolvasni, hogy pontosan mi is történt veletek.
Tehát, ha volt bármilyen terhesség, aminek hatására elindult a HCG termelődése, akkor annak hetek kellenek, hogy teljesen kiürüljön. Tehát ez okozhat pozitív tesztet. Az, hogy halvány, vagy nem, szerintem nem mérvadó, mert nekem a 2 pasival a pociban sem volt soha extraerős a csíkom, pedig teszteltem a 7-8. héten is.
A másik. A méhenkívül terhesség nem mindig jár vérzéssel, vagy görcsöléssel. Van egy ismerősünk, ah sajnos többször esett át ezen, és neki egyszer sem volt semmilyen tünete.

Zserbi Kép
Nagyon ügyik vagytok!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi, nagyon ügyesek vagytok.

Papafán... hát azért ez egy érdekes szitu. Ezek szerint, ha még csak erős mensi sem volt eddig, akkor két dolog van:
- nem indult be a rendes vetélés, ezért a bent maradt terhességi szövetek termelik a HCG-t, viszont ha nem indul be ezután sem, kaparni kell
- mégiscsak gond van, és nincsen kizárva a méhenkívüli.

Cska megerősíteni tudom Icsilyát, a teszt vastagsága nem jelent semmit. Nekem a méhenkívüli kiderülése előtt másfél héttel a tesztcsík nem volt olyan, mint a kontrollcsík, közben mégis fejlődött. Nekem a vérzés dec.21-től tartott, egészen 3 héten át, és igazán jan.6-án indult be, de akkor már kórházi felügyelet alatt voltam, és szabályosan ömlött. Na az volt a vetélés. Addig csak váltakozva jött, hol egy kis barna, hol egy kis élénk vér, hol kevesebb hol több, de a mensi mennyiség soha nem volt meg. Ezért gondolom, hogy gyanús, hogy Mamafán nem mensizte ki rendesen magát. Az érzékeny mellek is erre utalnak.

Holnap mindenképp menjetek be.
snori

Tudom hogy már elegetek van belőlem, de nem értem, hogy a múltkori negatív Uh-nál miért nem vettek tőletek HCG-t, megnézni, hogy mi a helyzet! Kép

Még egy: 5000 egységes HCG szuri egy hét után már nem kimutatható.
snori

Zsebikém,
Jól belehúztatok.
Hogy hogy ilyen hamar hazamentetek? Ilyen korán volt a punkció?

Mamafán,
Lehet, hogy találkozunk? Mi 8:30-ra megyünk Tímeához.Addig is kitartás!
Ismertető jel: tűzpiros nőci táska

Farkasok J

Kép
farkasok

Zsebi Kép
Gratulálok, nagyon ügyesek voltatok. Most akkor megy a drukk a kis Zsebiknek, hogy ők is ügyesek legyenek. Te meg pihenjél, és élvezd ki ezt a gyönyörű napsütést. Kép

Farkasok Kép
Holnap szorítok, bár minden rendben lesz, biztos jó fej lesz a dokinéni.
Judit, nyugodtan csengess be, akkor is csendesek vagyunk, otthon vagyok egész nap, csak néha sétálok egyet Kép

Nekem tegnap óta eléggé görcsölget a hasam és a fejem is fáj. Remélem csak azért mert lassan itt lenne a mensi ideje. De ha nem ugrálok, hanem nyugiba vagyok, akkor nem fáj, úgyhogy Apa rámparancsolt, hogy pihenjek, még az ebédet is ő főzte meg táviránytással Kép Aztán közölte, hogy nem gondolta volna, hogy ilyen egyszerű a főzés Kép. Sétálni azért persze voltunk, olyan gyönyörű idő van Kép

wish

Wish,
Krisztián sajnálja, hogy zajongtak a fúrógéppel. most eszi az ideg, hogy biztos Laci nagyon haragszik rá, mellesleg én is hallottam amikor fúrtak, hát ennyit az RF Kft.-ről és a minőségi munkáról.Nem gondolták hogy ez a nyomi fal ilyen kemény, és hogy ilyen sokáig elhúzódik.
Kérlek ne haragudjatok.
FArkasok J-je és Krisz most bedob egy Unicumot, bízva a megnyugvásban és megbocsátásotokban.

Kép
farkasok

Sziasztok,

Egy kép az orchidea kiállításról.
Hogy ti is lássátok amiket mi.

Kép

Farkasok

Kép
farkasok

Farkasok!
Gyönyörű ez a kép. Én is szerettem volna elmenni, de szólított a kötelesség! Kép
3/4 10-re mentünk a Kaáliba és 12-kor engedtek el és mivel oly boldog vagyok rögtön írtam nektek a híreket! Kép Ha jól érzed magad nem szédülsz akkor ilyen hamar el lehet jönni, természetesen csak kísérettel!
Holnap minél előbb írjátok meg mi volt a megbeszélésen.

Farkasok küldök vele puszit az én ici-pici Zsebijeimnek, légyszíves adjátok be nekik! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém,
Feltétlen átadjuk nekik.
Mivel nem tudtál kijönni, bazi hosszú sor volt, 40 percig álltunk kint, mire bejutottunk.
Szóval jutalmul a mai alakításodért, kapsz még egy kis virágot.
Kép
Farkasok

Kép
farkasok

Zsebike,
semmi gáz, tudom hogy csak véletlen volt Kép Nagy-nagy gratula, nagyon ügyik voltatok! Mikor kell a Zsebibabákért visszamennetek? Hármat kértek vissza?

Farkasok,
gyönyörűek a virágok, már sajnálom, hogy nem mentünk. De szombat este elmentünk itthonról, úgyhogy ma pihi volt. Én még június végéig dolgozom, utána szabira megyek. Augusztusban pedig kezdődik a nagyüzem Kép

Wish,
küldöm a tapasztó sugarakat +++++++++++++++++++++++

Fánék,
nem túl megnyugtató a helyzet, szerintem is reggel menjetek be, biztos ami biztos.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Zsebi,
Hurrá, nagyon ügyi voltál, reméljük minél több szép babócakezdemény lesz. Jovo heten nagyon drukkolok !! Olyan jó lenne már egy pozitív hír a sok baj után.

Farkasok,
Az orchideák gyönyörűek ! Remélem sikerült feltöltődnetek Kép Hogy van farkas papa foga ?

Papafán,
Holnap drukkolok nektek hogy a doktornő semmi rosszat ne találjon++++++++++++++++

Nori,
Te most koncentrálj légy szives az esküvőre és a szép dolgokra, és ne éld meg újra a januárt ha nem muszály Kép

Lara,
A tali nálam még mindig áll, bár félek hogy én csak baba nélkül fogok rajta részt venni, de akkor is szívesen megtapogatnám a ti hasatokat KépKép

Még egy hét a tesztig, de nem várom most annyira mint korábban. Lelkileg már inkább a lombikra készülök. A jövő keddi homeos időpontom is izgat, és remélem hogy az ő segítségével majd én is sikeresen felkészülhetek az első (és egyben utolsó) lombikomra.

Mindenkinek szép estét,

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta,
Farkas úr foga most már nem fáj, remélem szerdán megkapja a végleges tömést, mert most már 5-re megy, de legalább megmentették a fogát, amiről jobb nem is beszélni, mert olyan szünetek vannak és amellett olyan kuszák. Ja azt elfelejtettem mondani, hogy a fiatalembernek 25 évesen húzták ki az utolsó tejfogát, ami persze egy látható helyen volt(szemfog), ez már 3 éve volt, de a maradandó azóta sem nőtt ki rendesen.
Tehát nem a foga miatt szerettem bele.

Lara,
Elkaptam a frakkját a fiúnak este, persze akkor nem fájt foga, maximum arra fájt a foga.
A lombik után, mikor mentél vissza dolgozni, sokat kell a munkahelyedre utaznod?

Kriszta,
Nálunk a kerületben festik a zebrákat, úgy hogy lasszót ki és hadd szóljon.

Woodi,
Halló, MZperX jelentkezz.

Nyugodalmas jó éjszakát mindannyiótoknak.
Farkasok(k)

Kép
farkasok

Szia Farkasok! Szia Mniki! Sziasztok Mindenki!

Hát itt vagyok, átjöttem.
Renóca vagyok, 26. óvónéni. 30 km-re lakom Pesttől. 5 inszemen vagyok túl, kettőnél volt + eredményem, de .......
A BMC-s topikon kérdezgettem a lányoktól, mert ha a 6. se sikerül váltanom kell központot, mert ahova most járok ott csak inszem van.
Holnap megyek uh-ra. Ma már halvány volt az Lh, holnap valószínű pozitív, szuri és kedden az utolsó inszem.

Farkasok! Majd mesélj mi volt. A ciklus meghatározott napján kell megbeszélésre menni? Ha buta a kérdés bocsi,de ahova most járok oda így kellett menni és már az első alkalommal MINDEN volt.

Mniki! Én is úgy éreztem hogy senkinek nem sikerül ott ahova járok és máshol is keveseknek. Pénteken viszont egy "asszonyka" +++ eredménnyel jött vissza a dokimhoz.
NEKÜNK IS SIKERÜLNI FOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok Renóca

Kép
renóca

Farkasok Kép
Nincs ám harag Kép
Majd holnap gyertek át és meséljétek el mi volt. Izgulok értetek Kép

wish

Sziasztok!

Nóri,
légyszi írd meg, hogy pontosan hányadikán van az esküvő és mikortól érsz rá, hogy kiválaszthassuk a tali időpontját. Hol tartasz a szervezéssel, minden kész és már csak ragyognod kell?

Kriszta,
és ha babás leszel? Én azért még bízom ebben! Kép

Farkasok,
sajna csak 3 hónap múlva jöhettem, mert addig véreztem. De később kiderült, hogy nem volt igazán semmi baj, csak a méhszájamat irritálta az Utro. Meg a terhesség is elég lassan indult be, alacsony HCG, meg is jött, úgyhogy fel sem merült, hogy kitehetem a lábam otthonról. Szóval az első 3 hónapban feküdtem, novemberben volt a lombik és februártól dolgozom újra. Jobban szerettem volna rögtön visszajönni, de a baba a legfontosabb.

Zsu,
mikor lesz a punkció? Hogy állsz a tüszőkkel?

Renóca,
üdv köztünk Kép A Kaáliban az első megbeszélésre akkor tudsz menni, amikor időpont van. Választhatsz orvost, mindenkinél jó kezekben leszel. A táblázatban megnézheted, hogy közülünk ki kihez jár. Az első megbeszélés 8ezer forint, utána már nem kell fizetni. Ekkor megbeszélitek az eddigi eredményeket és hogy mi lesz a legmegfelelőbb kezelés számotokra. Innentől már a ciklus meghatározott napjain kell menni, a lombikos injekciókat pedig minden nap meg kell kapni. Ezt beadhatod otthon magadnak, vagy beadják az intézetben is. Azért szurkolok neked erre az utolsó inszemre, hátha sikerül. És miért ne? Kép

Évi,
ezer éve nem jelentkeztél. Kérjük az uh fotót ill. a beszámolókat Kép

Frissítettem a táblát,
pusz: Lara

Kép

Lara

KépKép
lara77

Lara,

80%, hogy 2-3 hét múlva nem leszek beszámítható álapotban, úgyhogy hozzám ne igazítsátok a talit. Ugyanis nagyon fel leszek pörgetve. 23-án lesz az eski, és a csütörtöki megbeszéléstől függően az első UH 22-e vagy 24-e, punkció pár nappal később. Ez most olyan dolog, hogy ki tudja, mikor kerülnek belém vissza a baba-babok, és utána limitált a mozgolódásom. Csináljátok úgy, ahogy nektek kényelmes, és majd csatlakozom, ha éppen úgy jön ki a lépés. Kép

Egyébként én is mindjárt indulok a Kaáliba a barátnőmért, a férje külföldre ment az órákban, és én hozom haza a Mágus-féle punkcióról. Sajna ő most lassabban indult be tüszőileg, kész rejtély, mennyit tudtak neki leszívni, mindjárt üzen.

Zsebi várom a híreket, hogy sikerült a randi a mini-Zsebiknek! Kép

Meg persze izgulok Nikiért és Babafánékért is. Amúgy Kriszta igazad van, láthatólag feltuningoltam magam és újraélem a januári élményeket, éppen ezért hiszek benne hogy velem ugyanezek már nem fognak megismétlődni.
snori

Szia LaraKép

Nem igazán történik semmi "érdekes" velem.
A rosszul létek még megvannak, hányinger fáradságKépDehát erre várok már évek ótaKép
Az uh képet majd felteszem, csak mindig elfeljtem behozni, mert csak itt van scaner!
A héten megint megyek majd dokihoz..
Veled mi van, hogy megy a baba várás?

Üdv
Évi
evike1975

Zsebi,
Átadtam a puszikat és az öleléseket.
Írj, hogy mi van veletek!

Most értem be a munkába.
Lara,
Április 9-én kezdődik a stimu, és április végén lesz a punkció, persze függően a mikiegerek növekedésétől.
9-től mindennap 1db Decapeptyl nevezetű szúrdancs, az elsőt a Kaáliban nyomatjuk, majd a többit igyekszünk magunk.
18-án UH, és nyomatjuk a többi finomságot a mikiegereknek.
Ez lenne a hosszú protokol (gyakorlatilag 2-2,5 hét) vagy a rövid?

Halló,
Valaki kapott ilyet?

Babafán,
Látnom kellett volna a váróban vagy még nem voltatok ott?

Kép
farkasok

Sziasztok!

Nos, úgy tűnik, hálistennek minden rendben van! A doktornő jó alaposan körbenézett odabenn, de semmi terhességre utaló jelet nem látott, sem a méhben, sem azon kívül, sőt a ciklus is rendben van, mert most érik az egyik oldali tüsző, lassan lehet spontán is próbálkozni... Kép Vettek vért is, a HCG 48 volt, tehát visszavonulóban van, de majd szerdán is megnézik, amikor konzultációra megy Mamafán.
Ma egyébként fél nyolctól kb. 9-ig voltunk ott, ezért az itteniek közül sztem senkivel nem találkozhattunk.
Üdv: Papafán

UI: Drukkolunk, akinek kell - most majd visszaolvasok, hogy mi történt a többiekkel, mert bevallom, nem volt sok energiánk még ezt is követni. Kép
babafán

Papafán,
Akkor tutira láttuk egymást, mert 8:10-től 8:45-ig voltunk ott, Merre ültetek? Mi pont a WC melleti részen, ha két állandóan vigyorgó embert láttál, én rózsaszín cipőben és teljes farmer szerkóban akkor azok mi voltunk.

Wish,
Kitartás,mindjárt letelik a 3 hét, el sem hiszem ,hogy már túl vagytok a felén? Kívülről nézve jó gyors volt.

Renóca,
Igen meghatározott időben kell menni, hogy lehessen vizslatni.
Kitartás, én sem hittem hogy egyszer eljutunk idáig, mert az idő ha kell akkor lassan ha nem akkor meg olyan gyorsan telik.
Kérdezz bátran, mivel vannak akik annyira kiműveltek a területen, hogy csak kamillázni fogsz.
Farkasok J

Kép
farkasok

Farkasok,
hát bevallom, nem emlékszem Rátok vissza, akkora volt ma a vendégjárás, de ezek szerint veletek szemben ültünk - hárman, mert anyósom is velünk volt.Én sokáig az ajtóban ácsorogtam, bőrkabátban - lestem a doktornőt, mikor jön, mert időre kellett továbbmennünk.
Papafán
babafán

Sziasztok!

Egy másik topikon olvastam a MAG-ÓRA Jövőért Közhasznú Alapítvány-ról, www.magora.hu. Támogatást adnak a gyógyszerekhez. Próba, szerencse.
Renóca

Kép
renóca

Nóri,
részemről eltolhatjuk a teszted utánra is.

Lányok,
javaslatokat kérnék a tali időpontjára! Egyedül járatom itt magam?

Évi,
"örülök" a rosszulléteidnek Kép Mi jól vagyunk, túl a felén kezdődnek a nyűgök. Gyomorégés, gyomorfájás, éjszakai lábgörcsök és hasonló kedvességek. Amíg aranyerem nem lesz, minden oké. Kép

Farkasok,
Mi Suprefact szurival kezdtünk és Gonal F szurival folytattuk. Szerintem a tiétek is long protokoll lesz. Beírtam a táblába a kezdést, a legközelebbi frissítéskor már benne lesz.

Papafán,
hála az égnek. Remélem Ti is kezdtek megnyugodni. A spontán próbálkozás pedig sok szempontból kellemesebb Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Papafán,
Akkor tudjuk kik vagytok, valamelyikőtöknek ott volt az anyukája.
Mamafán haja kleopátrás.

Renóca,
Még jo hogy írtad az alapítványos dolgot, mert holnap váltom ki a gyogyókat, ma rendelték meg, és akkor így kérek számlát a nevemre.

Farkasok J

Kép
farkasok

Kép Zsebike drága - szurkolok nagyon Nektek!!!! Megyek tanulni mert beindult a vizsgaidőszak, de jövök, hogy mi van Veled!!! Pihenj és ne izgulj!!! Minden rendben lesz! ÉRZEM!!!

Pusszantás Mindenkinek! Potykamanó

Kép
potykamanó

Sziasztok!
Lara77!
Köszi a szíves fogadtatást. Holnap reggel lesz a nagy nap. Sajnos most csak az egyik tüsző győzött, a többi 3 lemaradt.
Farkasok!
A szuri szuri vagy toll? A tollhoz már volt szerencsém az nem olyan szörnyű.
Sziasztok!

Kép
renóca

Sziasztok!
Ma olvastam először a fórumot, egy barátnőm adta a címet, Ő már lassan szül. Hát én sajna még csak a kezdeteknél tartok.
Röviden a lassan már 4 éve tartó tortúráról:
Egy "kedves" doktornőhöz jártam, mikor Pestre költöztünk, aki nem vette észre,hogy méhszájsebem van és mindkét petevezetékem elzáródott. Ez az időszak iszonyatos volt, mivel ezen két probléma miatt szinte havi, kétheti rendszerességgel véres volt a vizeletem, mert állandóan átfertőződött a hugyhólyagom. Sok kínlódás után orvost váltottam, tavaly megoperáltak, méhszájsebet levették (lézerrel), és átfújást csináltak, ami állítólag sikerült. Mivel ezek után sem sikerült teherbe esnem (ezalatt már 3 év telt el), így elmentem Zacher doktorhoz (egy kolléganőm ajánlotta - máig hálás vagyok érte), Ő kivizsgáltatott mindkettőnket, és további próbálkozások és negatív vizsgálat után ismét átfújást javasolt. A műtétem 8 hete volt, sajnos ki kellett venni mindkét petevezetékem, és a bal petefészkem is tele volt cisztákkal. Holnap megyek kontrollra és utána irány a Kaáli. Pár dolgot már hallottam, de ahogy a fórumot olvasgattam elég sok dolog még "héberül" hangzik. Ha valakinek van még türelme röviden a lombik menetét leírni, és néhány hasznos információval ellátni, azt igazán megköszönném. Köszi előre is, és mindenkinek szép napot! Hápi
hápi

Szia Hápi!

Üdv köztünk Kép Hát ti is elég vadregényes úton jutottatok el idáig. Hidd el mindenkinek kínai az elején. Azután meg úgy belejössz, hogy csak úgy dobálod a gyógyszerek és az egyes eljárások elnevezését Kép
Nem tudom mennyire olvastál utána a témának, a kaáli oldalán elég jól fent van minden. A lombikra vonatkozó részt itt tudod megnézni:
http://www.kaali.hu/magyar/ismerteto/ivf.htm
Szerintem elég részletes,de ha valamivel kapcsolatban ezután is vannak homályos foltok, kérdezz nyugodtan.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara,
Az eddigi április 18-at akkor halasztható, nekem talán az azt követő hét lenne akkor legjobb, vagy ez a hétvége. A 18-at követő második héten várható a mikiegerek ki- és bevétele onnantól meg ül, fekszik és pacsit ad verzió a mikiegerekkel.
FArkas J

Kép
farkasok

Zsebiről még semmi hír????

Orsi
KépKépKép
icsilya

Farkaska,
Végre valaki Kép Akkor csinálok egy másik táblát, amibe berakom, hogy kinek milyen időpont lenne jó.

Orsi,
a tegnapi punkció óta nem jelentkezett.Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Szóval a 15 petéből 8-at ICSI-vel csináltak abból 6 megtermékenyülat a többire csak úgy sima IVF és azok reggelig nem indultak be, hát majd holnap is telefon, de bízom bennük hiszem ügyes Zsebik! Kép Transzfer szerdán a pontos időpont miatt még holnap telefon!

Farkasok!
Köszönöm, hogy átadtátok az öleést és a puszikat!
Ez fantasztikus már most kezditek. Szerintem ez long protokoll, mert nekem most március 13-án kezdődött a szuri és mint tudjátok április 3-án volt a punkció! Akkor csak ilyen optimistán tovább!
Köszönöm a virágot, szépek sajnálom nem tudtam kimenni, de remélem az élet kárpótol érte! Kép

Hápi!
Üdv a csapatban. Azt mondom ha elolvasod amit Lara ajánlott és a holnapi konzultáció után bármi kérdésed van kérdezz válaszolunk szívesen. Így a lombikot nagyon nehéz elejétől a végéig leírni és itt már sajnos szinte mindenki a többedik próbálkozásnál jár, de mégis van újabb és újabb kéréds, de mindig van valaki aki tud válaszolni, szóval bátran kérdezz!

Lara!
Tali nekem a május elsejei hétvége kivételével elvileg bármi jó! Tudok igazodni a többséghez nekem nem gázos, Pesten is lakok, szóval ......

Évi!
örülök, hogy jól vagy a képet meg még mindig várjuk tessék bekészíteni a táskába!

Mamafán!
Ez szuper hír azok után amiken keresztül mentetek hogy máris van peteérés! Azt mondom próbáljátok meg ezt a nagyon csúnya fejezetet lezárni és tiszta erőből és lélekből a jövőre koncentrálni! Kép

Lullaby, Fea, Ildikó!
Hol vagytok mi van veletek? Írjatok nekünk!!!!!!!!!

Zsu!
Mikor mész uh-ra mikor kellett megjönnie? Tessék beszámolni!

Zsebi
Manó!
Köszi hogy izgulsz értem (és természetesen mindenkinek) te hogy állsz mikor kezded vagy mi van egyáltalán veled? Mikből vizsgázol?

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne erről a progneszteron szúriról hallottatok esetleg használta már valaki? Transzfertől kell majd kapnom napi egyet!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán
Én most kaptam előszőr!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló!
Valamit nem tudsz róla? Ki lehet bírni? Te mikor (este reggel) adatod be és kivel?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta!
Hasonlóan Larához és sem adtam fel! Bízom a babáidban, lehet hogy pot ez a jó, most nem vagy rákattanva a tesztre nem élted bele magad! Hajrá a babókért! Kép

Woodi!
Számon vagy ám tartva, hogy holnap uh. Remélem most kapsz képet és felteszed szeretnék benne gyönyörködni. Meg kell néznem milyen szép babát tud "csinálni" a kedvenc dokink! Tényleg hívtad mikor mész?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Megcsináltam a táblát, így néz ki:
Kép

Felrakom ide fájlformátumban is, így letölthető.
<!--attachment: tali-213468.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.0**tali%2exls --><center><pre>
Kép
tali.xls (20.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
Az lenne a kérésem, hogy mindenki töltse le és jelölje be, hogy melyik hétvége jó neki. És rakjátok fel a hozzászólásotokba, vagy küldjétek el nekem mailben(cím a profilban). És akkor a táblával együtt ezt a tali-táblát is mindig felrakom, hogy tudjuk követni. Jó lesz így?

Lara

Lara

KépKép
lara77

én folytattam:
<!--attachment: tali-213471.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.0*tali*tali%2exls --><center><pre>
Képtali

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zseboroszlán
Én choragonból kaptam 3* 1500. Beültetés másnapján, rá két nappal, és utána három nappal.
Teljesen mindegy, hogy mikor adatod be, csak be legyen adva. Nekem elég rendesen feszül és feszült a hasam tőle. Segíti a teherbe esést. Nem tudom mit segítet nálam, mert még van ez a hetem, és utána derül ki, hogy sikerült-e.
És neked, hogy van ez? Úgyan azt kapsz?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Én is bejelöltem rajta Kép

Majd holnap jövök és írok, most nem nagyon érek rá.

Woodi

<!--attachment: tali-213488.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.0**tali%2exls --><center><pre>
Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Mamafánék, jó hír, hogy nincs semmi gond, jobb félni mint megijedni.
Nikiről sajna nincs hír, még várok, hátha elcsípek egy infót.

Zsebi, te akkor most nem is kapsz Choragont? Amúgy nem csodálnám, mert jó sok tüszid volt, és biztos fennállna nálad a túlstimu veszélye. Csak mert mintha a Duphastonos megoldást mondtad volna hamarabb, de az tény, hogy a progi szuri sokkal hatékonyabb. (A BMC-sek azt regélik róla, hogy eléggé csípi a feneket.... )
snori

LaraKép Hogy kell berakni, hogy látszódjon is? Képként el kell menteni?

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Kagyló!
Azt nem tudom, hogy Choragont fogok-e kapni egyelőre csak repesztőnek kaptam egyet (a múltkor én is kaptam a 3X1500), nekem szerdától kell (transzfertől) kapnom a progit. Neked kellett a progit már a transzfertől kapni? Reméljük segít!

Lara!
Ez egy fantasztikus ötlet!
Zseib

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!
Duphostant-kapok (3X2) és mellé a progiszurit. Most mindent bevetünk! Remélem meglesz az eredménye!
Nikinek jobbulást kívánok légyszíves mond meg neki!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

szevasztok,
Mivel senki nem mondott semmit erről a Decapeptyl nevű gyogyóról, így utána néztem a neten. Hát mit ne mondjak, ez is csak hormon cuccok közé tartozik aminek jobb ha el sem olvasod, hogy milyen mellékhatása van ill. lehet. A lényeg, hogy az endometriózis ellen adják=a méh nyálkahártyájának kóros növekedése a méh üregén kívül. Adják ám ezt nőnek férfinak egyaránt, kinek mire (férfiaknak hererák esetében), ami az én esetemet illeti ennek eredményeként, leállhat a menstruálás. Mellékhatások: fejfájás, hajhullás, izületi fájdalom, hőhullám, hasmenés, rókázás, látászavarok,ödéma, izzadás, szexuális étvágy csökkenése, pisiléskor fájdalom, szédülés.
Tehát meggyőztek AKAROM.
Ha valaki még is kapott ilyen akkor írjon.

Zsebikém,
Lehethogy még a simán összeeresztettek is beindulnak, vagy ha nem miért , erről tájékoztatnak vagy ez úgy elsikkad.
Hogy döntik el hogy melyikkel mit csinálnak (ICSI vagy összeeresztés)? Holnap biztos jó híreket kapsz, megbeszéltem velük, hogy jó helyen lesznek.
Szorítunk Nektek.

Farkasok

Kép
farkasok

Sziasztok,

Itt az este és Farkas Papa ma is megoszt veletek egy újabb képet, hogy erősek és termékenyek legyetek!

Kép

Puszi

Farkaskoma

Kép
farkasok

Hát lányok titeket nem semmi követni! Állandóan levagyok maradva!Kép És "sajnos" egyre többen vagyunk a topicban! Üdv az újaknak és azt kívánom, ne maradjatok sokáig, esetleg úgy mint Lara, Woodi és Icsilya.

Zsebi!

Nagyon ügyik vagytok! Hogyhogy most nem csak icsi volt? Ennyire toppon voltak a kiskatonák? Egészen idáig szedte a Macát a párod?

Lara!

Össze vagy kavarodva egy picitKép. Remélem nekem már nem nőnek a tüszőimKép! Én éppen azon vagyok hogy látogasson már meg a Mikulancs! Elvileg pénteken kellett volna de halottam hogy Suprefact mellett sokszor késik! Szóval nemsokára tényleg lehet majd izgulni a tüszőimért!Kép

Hú ez a progiszuri megint napi programm lesz? Azt hittem kapok egy-két adagot és ennyi.

Hú lányok ez a tali nekem még nagyon bizonytalan. Majd előtte két nappal meg fogom tudni mondani hogy megyek vagy nem. Sajna én nem tudok így előre tervezni. Így az én időpontomra ne várjatok. Kép Mindenféleképpen megpróbálok elmenni, mert nagyon jó lenne!Kép

Jó pihenést mindenkinek!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Farkasok, ha megnézitek, a felsorolt mellékhatások minden hormonos cuccon szerepelnek, ez nem a Decát minősíti. Amúgy meg én azt tudom róla, hogy szintén long protocollban használják, csak a Suprefact helyett. Sőt, van még egy másik ínyencség is, hogy vannak olyan helyek, ahol repesztőként is használják! Merthogy ennek is van egy olyan mechanizmusa, hogy hirtelen leállítja a hormontermelődést, amit spontán produkál a szervezet. Szóval ebben a szuriban semmi különös nincs, tudtommal.

Lányok, kérdezek. Van egy óriási baki. De már csak csütörtökön lehet cselekedni, mikor megyek a Mágusunkhoz. Arról van szó, hogy utoljára bő 1 éve csináltak nekem rákszűrést meg chlamydiát még a Szabolcsban. Általában 2 hét mire kész van. Nos én jövő hétvégén kezdeném a stimut, de most valahogy ez a dolog elfelejtődött. Kép Van-e arra mód, hogy akár vállalva a költségeket, a Kaáliban leveszik a kenetet és egy hét alatt kész van? Mehetnék még a Szabolcs utcába, de nagyon nem akaródzik, miután a (volt) orvosom az előző lombikos körnél elég hülye volt, azóta se hívtam fel, nem is akarom.
snori

Farkasok!
Én azért nem írtam erről a szuriról mert életemben nem hallottam még! De majd jönnek az okosok akik sokkal sokkal tapasztaltabbak nálam és ők biztos mondanak ezt azt.

Azért nem ICSI-zték mindet mert sok petesejt volt és a kiskatonák is jó börben voltak (ahhoz képest ami eddig volt) Kép Így ezért volt megosztva a dolgo. Azért a sima IVF jobb mert kevésbé van a petesejt és a kiskatona lekezelve mindennel, de a múltkor csak arra volt lehetőség (egy két katona látómezőben). Remélem értelmesen írtam le a dolgokat, :

Zsu!
Legalábbis nekem napi rogoram a porgiszuri, ráadásul popsiba, szóval a párom szerdán meg is tanulja nincs mit tenni kivel mással adassam be. És azt is mondta a dokibácsi hogyha létrejön a terhesség a 12. hétig kapni kell, szóval készülj lélekben!
A suprefact most nekem is kitólta három egész nappal a dolgot szóval kitartás!
Igen ilyen toppon voltak a múltkor látómezőbe egy-kettő most pedig hála Istennek 12 millió minden képzeletemet felülmúlta. Kép Nem Macat abból egy dobozzal szedett be és utána átáltunk a homeos bogyókra! Kép Kép (Erre már Lullaby is írta hogy javította nekik). Este egy pohár vörösbor és rengeteg fehérjét tömtem belé is. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?