Új privát üzeneted érkezett!

Szia Márti!
Remélem most hogy túl vagy a takarításon jobb kedved van! Teljesen megértelek! Multkor csak egy kisebb takarítást csináltam, de totál lefáradtam abba, hogy szaladgálok a gyerek és a takarítás között. Mostmár port is csak akkor törlök, ha anyu elvan a gyerkőccel!
Hát elég fura az olyan anyuka, aki erőlteti a gyerekét olyanra ami nem tetszik Neki! Te nagyon jól csinálod! Remélem vasárnap jobb lesz a helyzet és Gigi ismét nagyon fogja élvezni az úszást!!!!
Ha nem lesz sok munkád és az idő is engedi, akkor valamikor megint összejöhetnénk, ha más nem akkor egy kis sétára!Kép
Ha nem jönnél hétvégén, akkor jó hétvégét Nektek, pihend ki magad, gyűjts egy kis erőt jövőhétre!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

CsAnikó
nagyon sajnálom, hogy nem találod a helyed közöttünk, biztos más így már babázóként csatlakozni hozzánk, mint nekünk akik együtt izgultunk és vártuk a babák megérkezését.
Az utóbbi időben rajtad kívül még mások is csatlakoztak, hozzánk őskövületekhez, úgy érzem ők nem érzik magukat kivülállónak, sikerült beilleszkedniük.
Időnként nem értelek, de ez az én problémám.
Ha megsértettünk valamivel, ne haragudj, biztos nem direkt tettük, lehet, hogy csak félreértettél valamit. Mi innkább vigasztalni mint bántani vagyunk itt.
Azért írogatunk a babákról állandóan mert ez Babanet és azért jött ide mindenki, hogy erről írjon. Itt osztjuk meg örömünket és bánatunkat egymással, olyanokkal akikkel teljesen egy cipőben járunk.
Természetesen amikor más téma kerül napirendre akkor arról is írunk, bár elég ritka ez tény.
Talán amiatt, hogy kevés az időnk és csak a lényegről társalgunk. Vagy azért mert még mindenki csak a babázás körül forog és egyéb dolgok nem nagyon érdekelnek bennünket.
Nem tudom.
Már régóta gondolkoztam, hogy ezeket megírom neked mert nagyon rosszul esik amikor lehúzol minket a topikodban, csak nem akartalak megbántani és méginkább magunk ellen fordítani.
Remélem nem érted félre amit írok.
Talán először el kéne döntened, hogy akarsz-e közénk tartozni? És ha igen akkor biztos neked is sikerülni fog a beilleszkedés.

Puszi
Márti
márti05

Györesz!
Nálunk is olyan a püré evés,hogy minden tele van vele.KépA rizspép még OK,mert fehér de majd a gyümi pépek,hogy fognak kijönni a tetrapelusból,ruhából,előkéből???Soroljam?Kép
Olyanokat csinál amikor etetem,hogy amíg én merem a következő adagot ő már a szájában van két kézzel és ugye a kajás kezével mindent megfogdos.Kép

Nem láttam,hogy a keze éjszaka a szájában lenne.Hangokat nem ad ki,csak a csattanásokra riadok fel,mert nem tudom,hogy az ágy szakad e le vele vagy összetöri magát.Annyira dobálja magát.
A nővérem szerint melege van,ma vékonyabban öltöztettem majd meglátom így milyen éjszakánk lesz.

Melinda!
Igen a párom vitte Domit a kenguruban.Kép
Pusz Mindenkinek!Dia
Kata?Barbi?Saxi?

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Hát gondolhatod a sütőtök, meg a sárgarépa milyen jó kis foltokat csinál! Én Venish szappant használok, eddig az mindenféle foltot kiszedett! Multkor egy nagyon jó kis ruci volt Norbin és tiszta sárgarépa lett, majd frászt kaptam, de szerencsére kijött!
Tényleg elképzelhető, hogy melege van Dominak, remélem ma éjjel jobb lesz a helyzet!!!
Tudsz valamit Gigiről? Írtam neki tegnap sms-t, de most nem reagált rá! Remélem nincs nagy baj!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Dia
Gigi is ilyen édesen eszik. Nekem sárga foltokkal volt tele a pelus, de cloroxal kijött.
Most pedig vettem egy nagyon klassz kötényszerűséget már csak valami kézelő kéne.
Ja és van egy pólom amit etetéshez használok.
Kenguru nálunk nagyon bejön, ráadásul én is nagyon szeretem, sokkal jobban mint a babakocsit, imádom az érzést, hogy a testemen van, kicsit hasonlít ahhoz amikor még a pocimban volt. Persze most kint van.

Szép álmokat
Márti
márti05

Györesz,
nagyon sok boldog fél éves szülinapot Norbikának!Kép

Márti,
Giginek is nagyon sok gratula az 5. hófordulójára! Kép

Évi,
Rolcsinak is nagyon sok boldogságot hófordulója alkalmából! Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Úgy látom már többen adtok hozzátápit a babának,leírnátok,ki mikor kezdte?
Patrik 20.-án lesz 5 hónapos,lehet,hogy már nekünk is el kellene kezdenünk lassan a kanalazást.
Raul ilyenkorra már vígan főzelékezett,most a másodikkal sokkal bizonytalanabb vagyok.Biztos túl is vagyok okosodva,vagy mi.Kép

Cs'Anikó!
Lemaradtam azt hiszem valamiről.Remélem nem bántottunk meg!Kép

Márti!
Takarítás.KépKertes ház ide,vagy oda,én csak részletekben tudom megoldani a dolgot.
Miért vagy rosszkedvű?Gyere,mesélj,ha van kedved,én szívesen meghallgatlak!Kép
Gratulálok az 5 hónapos Gigihez!!!KépPántos képet teszel majd fel Róla?Mindkét fiam nagy cumis,Raul mégis egy nap alatt leszokott róla,remélem majd Patrikkal sem lesz gond.Szóval emiatt szerintem ne aggódj.Kép

Gombóc!
Nálatok teljesen elmúlt a hasfájósság?Képzeld,nálunk még mindig nem.Kép
Zsombi megbékélt?Kép

Györesz!
Isten éltesse a fél éves Norbit és Édesanyját!!!Kép
Rohan az idő!Gratulálok a 2.fogacskához!Tényleg sok minden történik Veletek mostanában!
Örülök,hogy visszatért az étvágya,ügyik vagytok!
Csörös poharat tudsz nekem ajánlani?Raulnak nem volt.
Hát,ez a nagy fogyás engem már kissé aggaszt,annak ellenére,hogy 22 kilót híztam,szerintem túl gyorsan ment le.Nem diétázok,és a házimunkán,gyerekemelgetésen kívül nem is tornázok.
Nagyon jót mosolyogtam a képeken,olyan,mintha Márti Gigije egy ideig udvarolna Norbinak,aki látványosan nem veszi a lapot,ezért a kis hölgy is megunja egy idő után a dolgot és más elfoglaltság után néz.
Irtó jópofák!!!Kép
Patrik jobbra fordul,de szinte rögtön hasravágja magát.KépA kezét még nem mindig tudja kihúzni maga alól.
Talit még egyeztetjük Micával,ha Anyu itt lesz,akkor lehet,hogy Velük el tudok jönni.Kép

Évi!
Rájöttem:semmit nem jelent,hogy doktor valaki,védőnő vagy nagymama,borzasztó nagy hülyeségeket tudnak időnként tanácsolni!Kép
Jó,hogy magadra hallgattál,Roli nagyon szépen gyarapodik!KépIgazi nagy 4 hónapos fiatalember!Kép
A Szoptanít-ot próbáltad ki?

Szilvi!
Akkor én csak halkan mondom:Patrik fiam még egyetlen éjszakát sem aludt végig!Kép
Nagyon aranyos Gergő baba!Kép

Saxi!
Örülök,hogy jó lett a szövettan!KépLehet,hogy most,ha megnyugszol,a tejcsi is rendeződik.
Gyere,ha tudsz,hiányzol közülünk!Kép

Melinda!
Aranyos vagy,hogy hiányoltál,jól esett!Kép
Végre,hogy jól van Marci!!!KépRemélem a pici ujjacskája is hamar rendbejön!Érdekes,vajon mitől gyulladhatott be?
A hízás most már kevesebb lesz,de ez nem is csoda,a Te fiad is jó nagy már,valamikor lassítani kell!Kép
Lehet,hogy tényleg elég Neki annyi tejcsi,amennyit a ciciből kiszív.Kíváncsi vagyok,az enyém vajon mekkora,majd a jövő héten kiderül.

Anikó!
Hogy van Krisztike?És az Anyukája?Kép

Dia!
Ez a Te Domid egy igazi kis kópé,látszik a képeken!KépTe is jól nézel ki!Hát nem csodálom,hogy fáj a derekad,van mit cipelned!Kép
Babakocsiban hason fekve is sírdogál?
Kengurut az én fiam sem szereti,inkább a hordozókendőbe szoktam ültetni,az valahogy jobban tartja,vagy nem tudom,de abban nyugton van.Kép

Andi!
Noémi még mindig sűrűn cicizik?Nálunk is sokszor van ilyen időszak,ilyenkor mag vagyok győződve róla,hogy kevés a tejem,de a kölkec gyarapodik és pár nap múlva ugyanolyan mennyiséggel elvan akár 4 órát is cici nélkül.Ki érti ezt?!Kép

Csajok!Mindenkit puszilok,de komolyan,azt duplán,akinek nem írtam név szerint,de mindjárt lefejelem a klavit,azt hiszem ideje aludni!Kép

Jó éjt.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata
hozzátápit mi 4 hó után kezdtük el, délutánonként kap egy kis desszertet a drága. Sajnos pancsolni nem tudok neki kaját, vagyis 1 szer csináltam de ugyanúgy találkoztam vele a pelusban mint amikor adaadtam neki, így maradt a bébikaja üveges, no meg alig kapni olyat amit adni lehetne még nekik. Gigi imádja a sütőtököt a Kecskemétit a Hipp nem jött be, viszont a répája finom a Hippnek. Szóval próbálgatni kell őket melyik izlik inkább a picinek. Én úgy csinálom, hogy el harmadolom az üeg tartalmát és így 3 nap alatt eszi meg, nem a mennyiség a fontos. Mi a széklete miatt kezdtük ilyen korán a dolgot, olvastam, hogy akik ritkán kakilnak mint Gigi azoknál érdemes 4 hósan elkezdeni, hogy ne szokjon hozzá a szervezete a lassú anyagcseréhez. Szerintem Patriknak sem lenne semmi baja ha délutánonkáént nasizhatna egy picit.
Csőrös poharunk nekünk is van, Avent-et vettem 3 hóstól van benne szelep így csak akkor jön amikor szívja a pici, egyszer használtuk eddig, tudott inni belőle, igaz kissé meglepődött, hogy valami lötty jöt belőle.

Puszi
Márti
márti05

Szia Kata!
Mi 4 és fél hósan kezdtük a hozzátáplálást, de hát ismered a történetünket, az elején minden simán ment, aztán borzalom volt. Talán mostanra rendeződni fog a hozzátápi!
Norbinak van szelepes és nem szelepes csőröspohara! Ő a szelepesből nem tud inni, legalábbis abból a fajtából ami van Nekünk! Most olyan vettem ami zárható tetejü, elég hosszan kijön a csőre, egy lyuk van rajta és éppen csak csöpög. Ezt is kell egy picit szívnia ahhoz, hogy rendesen jöjjön, de ezt nagyon szereti!

Norbi ma eddig alig akart szopni, gondoltam, akkor adok Neki egy kis gyümölcsöt. Kipróbáltam az alma-banán-narancs üveges kajcsit, de Norbinak nagyon nem ízlett, aztán rá egy másfél órára adtam neki sütőtököt kruplival, na hát azt benyomta, kb. 80 grammot!!! + iszik közben vizet és még utána szopizott egy nagyon kicsit!
Viszon már kínomba röhögtem, mert iszonyat ahogy eszik, közben turkál a szájába, a kanálba, mindent összefogdos, még a szemébe is belenyult, úgy kellet kimosnom, az orráról már nem is beszélek. Remélem ha lesz etetőszék, akkor kicsit enyhébben leszünk kajásak és persze nagyon remélem, hogy fogja szeretni, mert ölbe etetni nem egyszerű!

Szép napot mindenkinek!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!Kép
Én is megérkeztem.
Ma voltunk ismét sétálni mert itt volt Domi keresztanyja.A kocsiban szokás szerint ordított.Ezért ölben hozta addig amíg el nem aludt,és úgy tettük be a kocsiba.Így fél-fél órát aludt.KépAnnyira elkeseredek amikor látom,hogy mennyire utálja a kocsit.KépDe nem ám hisztizve sír!Az az igazi keserves ordítás,sírás van.Kép

Györesz!
Domi pontosan ezeket csinálja evés közben és így is néz ki.Kép
Próbáltad már,hogy bébihordozóba ülteted?Domi abban eszik.

Ma főztem egy fincsi kajcsit.Kép
Húsos szalonnával kiraktam a tepsit,erre csirke alsócombot tettem és be a sütőbe.Amikor láttam,hogy már átsült a comb,kivettem,megfordítottam a combot,bekentem pirosarannyal,tettem rá karikára vágott vöröshagymát,megszórtam sajttal és pirosra sütöttem.Hasábot és cékla salit attam hozzá.Isteni volt.Kép

Kata!
Látod már megint főztem.Kép
Én Dominak KB:1 hete próbálgatom a hozzá táplálást.De nem minden nap.Eddig a friss reszelt almát és a rizspépet fogatta el.Ma gondoltam a sütőtök pürét,de végül elmaradt.Majd holnap.Viszont ma kapott olyan ivólevet,hogy alma-ananász és imádta.KépDe az őszilét nem issza meg.

Ugye milyen édes Domi?KépSzerelmes vagyok belé.KépKép

Lányok!
Mindenkinek sok sok puszit küldök!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Még 2 dolgot elfelejtettem írni!
1 Gigi!
Írtam neki egy csomó email-t,sms-t.Egy sms-t kaptam válaszul amiben ez állt SZARUL VAGYOK.Azóta nem merem zaklatni.
2 Ma megkötöttem Domi biztosítását.KépHURRÁ!

PuszPusz Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Látom mindenki inkább sétálgat a gyerekkel!
Nálunk ma egy kicsit koraira sikerült az ébredés 05:25. Igaz tegnap este már negyed 9-kor aludt, mert nagyon fáradt volt és korán letettem.
Tegnap napközben valahogy egész nap nem bírt aludni.
Két napja Szonja is elkezdte a kocsiban üvöltünk játékot. Nem tudom mit csináljak vele. Ezért általában 10 perc után visszafordulok. Lehet, hogy én is kipróbálom a kengurut.

Dia!
Én is Vanish-t használok, csak az Oxi Action Max port. Nagyon jól kiszedi az összes kaka foltot a ruhácskákból. Még olyan foltokat is kiszedett, amivel a hypo nem tudott megbírkózni.

Nagyon sajnálom Gigit. Ez elég gáz lehet!

Györesz!
Pont ma hajnalban gondolkoztam, hogy neked már fél éves a nagyfiad! Gratulálunk és majd az Andiéknál jól megdögönyözöm!

Mindenki másnak boldog hófordulókat!

Puszi

Barbara
babar

Sziasztok!

Dia!
Eddig babahordóba próbáltam etetni, az elején be is vált, de mióta állandóan fel akar ülni, nem bír nyugton maradni a hordóba, ki akar mászni, ezért kezdtem ölbe etetni, de hát katasztrófális!
Biztos nagyon szar lehet, hogy Domi üvölt a kocsiba, gondolom így már előre rettegsz a sétáknál! Talán a legelején amikor még ritkán tudtál lemenni vele, mert nem fért be a liftbe a másik babakocsi, így nem tudott annyira hozzászokni, hogy szeresse is. Persze ez csak úgy eszembe jutott, egyáltalán nem biztos, meg hát ha így is lenne, már akkor sincs mit tenni! Talán ha már ülni fog és teljesen fel tudod ültetni a kocsiba, akkor majd megszereti! Addig is kitartást!Kép

Barbi!
Hát bizony fél éves a fiacskám! Kimondani is olyan furcsa, hiszen nem rég szültem! Annyira szalad az idő, olyan hamar fel fognak nőni!

Norbi tegnap alid szopott! Talán háromszor, meg egyszer evett főzeléket, meg ivott vizet és vígan el volt vele! Ma is már adtam neki reszelt almát, ebédre csináltam neki almát krumpival!
Lehet, hogy annyira rá fog kattanni a kajálásra, hogy előbb elválasztja magát, mint ahogy én azt szeretném?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Barbi!
Én eddig Vanish Oxi-t használtam/por/.
De úgy jártam vele,hogy nem olvadt el a vízben és amikor megszáradt Domi ruhája,perget ki a szemcse a ruhából.Mondanom se kell,hogy kiakadtam.És a melltartóimból se hozta ki a tej foltot pedig áztattam benne.KépÉs e mellet még k...a rága.De a szappanos változatát még majd megpróbálom.

Ne érts félre,de örülök,hogy nem csak Domi ordít a kocsiban!Kép

Györesz!
Én is abban bízom még,hogy ha már rendesen tud ülni a kocsiban akkor tetszik majd neki.Úgy legyen!Kép

Nálunk ma a menü körömpörkölt főtt kruplival és sertéspörkölt tésztával.
Lányok Nálatok mi a menü???????????????KépKép

Mindenkinek szép napot!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Tegnap itt voltak nálunk anyukámék, hogy 3 hét után megcsodálják az első unokájukat! El voltak képedtek, hogy azóta is mennyit nőtt Kép Nagyon klasz volt, bár gyorsan elment a nap. Rendes fiúcska volt Marci, jól viselkedett a nagyiékkal, úgyhogy nagyon boldog voltam emiatt is. Kép
Tegnap és ma is (sőt ha belegondolok, szinte az egész héten) nagyon szépen alszik Marci: 1,5-2 órát ha fenn van és utána akár 1,5-2 órákat is alszik. Nagyon jó, mert legalább meg tudom csinálni a dolgaimat itthon. Kép
Pár napja írtam, hogy óraműpontossággal fél4 és 4 között kel éjszaka Marci. Hát persze, hogy azóta váltott most kel fél 2 és fél 6 körül. Remélem nem fogja felturbózni a kelések számát 3-ra. Kép

Én is Vanish port használok, bár még csak mintám van itthon. Nekem eddig nem volt gond vele, nem maradt a ruhában (kop-kop). Nekünk nagyon jól jön ez a csodaszer, mert két napja minden kaki után öltözködés jön, pedig nem kakil sokat. Egyszerűen nem tudom, hogy csinálja, de ma is déli szopi közben rottyantott egyet. Kiakartam csomagolni, hogy ne kenje össze a ruháját, ha jön még egy rotyi, hát képzeljétek a fél háta csupa trutyi volt. Tegnap 2-szer öltözködtünk, hát mára ez a terv már teljesítve (1 pisi, 1 kaki miatt). Kép Kép

Mai menü: fasírthússal töltött padlizsán, rántott csirkehusi + rizs + almapaprika, saviubi. Fincsi volt Kép

Györesz!
Vizuális alkat vagyok és jót nevettem, ahogy leírtad, hogyan eszik Norbi Kép Már előre félek, hogy mi lesz itt nálunk is, hisz már a szopi közben is az egész pofija tejes szokott lenni mostanában Kép
Biztos elég volt Norbikának tegnap a kevesebb szopi+kajcsi. Nekik vannak ilyen napjaik, kár hogy nekem nincs Kép

Kata!
Marci körmén már nem látok semmit. Ha hozzányúlok, sem rántja el, így gondolom nem fáj Neki. Azért kenegetem körömvirágkrémmel és majd megmutatom a dokinéninek.
Jó, hogy kérdezősködtél a hozzátápiról, mert legalább én is gyűjtöttem az infokat. Egyébként én kb. 4,5 hónapos korában tervezem, hogy elkezdek Neki mást is adogatni. Remélem jól fog menni Kép Nektek is sok sikert hozzá, ha elkezded. Írd meg, hogy megy!

Dia!
Kocsikázás Kép
Épp ma reggel jelentettem én is ki: Szerelmes vagyok a kisfiamba! Kép Kép Kép
Gigi Kép Annyira sajnálom Kép

Na megyek egy kicsit lepihenni, mielőtt felkel a Királyfim.

Mindenkinek puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Jelentem megjöttünk a sétából ami változatlan hangulatban telt.Kép
Viszont most kapott először sütőtököt uzsira és imádta.KépLegalább valami jó is történik.Kép
Persze megint kikentük magunkat kajcsi közben.Kép

Melinda!
Hú,fincsi lehetett a padlizsán.KépÉn is imádom.

ruhacsere:Nálunk is volt már olyan nap,hogy 6 ruha volt rajta estig.Kép
Ma a másodiknál tartunk.Kép
Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Képzeljétek az én fiacskám tegnap is meg ma is totál lekattant a cicimről! A mai napunk így telt:
8 óra: szopi
1/2 10: negyed alma
11: szopi
14: fél üveg alma krumplival
1/4 6: fél alma
Remélem este szopik, mert nagyon rosszúl élem meg, hogy az én kicsi fiam inkább eszik, mint szopik! Persze tudom, hogy a tejcsim már nem olyan tápláló, de én annyira szeretném még legalább 10 hónapos koráig szoptatni! Szóval Norbi tényleg a végletek embere, vagy nem akar enni, vagy csak enni akar! Tudom, hogy nem rég még azon siránkoztam, hogy nem akar enni, most meg az a bajom, hogy szinte csak eszik, mert hát nem így képzeltem! Mindig meglep ez a gyerkőc engem!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a sétából. Hála a jó égnek most kivételesen 1,5 órát kibírt sírás nélkül Marcikám, pedig 1 óránál nincs többre hitelesítve. (Bocsi Dia, ha fájdítom a szíved Kép ) Fagyizni mentünk és kipróbáltam az energiaszegény vaníliát. Kép Hát én inkább vérszegénynek mondanám, mert olyan vizes és ízetlen volt. Kép Nem értem, miért finomabb minden, ami hízlal Kép

Györesz!
Az tényleg jó hír, hogy Norbika eszik végre rendesen. Kép Teljesen megértelek, hogy nehezen éled meg, hogy most viszont nem kéri a cicit. Lehet, hogy viszont lesznek olyan napjaid, amikor csak cicit akar és mást nem. Kép Mostanában olvasgattam az őszieket és mintha náluk is előfordult volna hasonló. Ezek a mi végletes babáink Kép

Apropó, ma már meg van a harmadik öltözködésünk, azaz a 4. hacukában vagyunk Kép Kép

Puszi mindenkinek, Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Csak az a gondo ezzel a "nem kell most a cici, enni akarok"-al, hogy ha meg hirtelen nem akar enni csak szopni, lehet, hogy addigra már úgy beáll a tejem, hogy nem lesz mit kiszívnia! Hát ez van, biztos Ő tudja, hogy mi jó neki, én meg hozzá igazodok, Ő a főnök!Kép
Milyen pelenkát használtok, hogy ennyi a fosi baleset?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ma tényleg szép idő volt! Ez abból is látható, hogy nem volt itt túl nagy forgalom Kép
A sétából való hazatérés óta nem történt velünk semmi különös, talán annyi, hogy volt egy kis nyügi fürdés előtt. A kissrácom rendesen kiköveteli magának Ahogy elkezdődik az öltöztetés a fürcsihez, vigyorgás ezerrel Kép , előtte meg sivítás ezerrel Kép

Györesz!
Esetleg egy kis fejéssel tartsd a szintet, ha tényleg úgy érzed, hogy kezd csökkenni. Én sajnos nagyon gyakorlott vagyok ezen a téren. Ezt csinálom kb. 1,5 hónapja Kép
Pelusból Liberót használunk, jelenleg már a maxinál tartunk, mert ugye már csak grammok választanak el minket a 8 kilótól. Egyszerűen nem értem, hogy csinálja. Lehet, hogy olyan slunggal jön ki belőle, hogy arra talál csak utat? Egyébként én is gondoltam már rá, hogy kipróbálunk valami más fajtát, hátha...

Dia!
Öltöztetésben Ti maradtatok a csúcstartók! Nálunk ma nem volt több baleset Kép

Mica!
Hogy sikerült a keresztelő? Kérünk szépen képeket! Kép

Most nagyon sok nevet felsorolhatnék, hogy hol vagytok??? Inkább nem teszem. Írjatok!!! Mi van veletek?
Na megyek! Lehet, hogy benézek! Ha nem, akkor mindenkinek jó éjszakát!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mindenkinek köszi,hogy gondoltatok ránk.Lassan kezdek észhez térni és megnyugodni,a tejcsi sajnos még mindíg változatlan,de nem adom fel.A hamizással nincsenek gondok,szépen eszik kanállal.Na nem mondom mi is kinézünk a végére,de ez legyen a legkevesebb,örülök,hogy eszik.
Sajnálom,hogy nem tudok sűrűbben jönni,de mindíg rengeteg a dolgom.Persze az is lehet,hogy én vagyok egy kicsit takarításmániás.

Volt már tali,mert nagyon nem vagyok képben?Már nagyon várom a képeket.

Minden hófordulós babának nagyon sok egészséget,és rengeteg puszikát küldünk.Kép

Igyekszem sűrűbben jelentkezni,bár nem tudom,hogy fogom megoldani mer sokat leszünk a telken ahogy bejön az igazi jóidő.Ott pedig teljes nyugalom van ,nincs se tv.,se telefon,se internet,szóval onnan nehéz jelentkezni.Az a tervem,hogy egy időre kiköltözünk oda,mert nem jönne rosszul egy kis feltőltődés.Sokszor eszembe jut,hogy az egy szuper talihely lenne,de nektek elég messze van,én nem bánnám mert a babók is biztos jól éreznék magukat a pilis tövében a kistálytiszta levegőn.Ha valakit érdekel részemről nincs akadálya.
Most megyek,mert a gyerekek végre elaludtak,így van időnk Apával egy kicsit nyugodtan átbeszélni a dolgainkat.Ez nálunk most terápiásan zajlik,hogy ne nyelje le a dolgokat ami bántja,mert ez is közrejátszott,hogy beteg lett.
Mellesleg én nagyon élvezem mert így megint tudok egy kicsit bujcsizni,amire mostanában már nem fordítottunk annyi időt.

Mindenkinek,szép estét és jó éjszakátPuszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Hát szerencsére most szopizott Norbi! Remélem megtartja ezt a jó szokását és legalább reggel este szeretni fogja még anyuci cicijét! Viszont rengeteg tej volt a cicimbe, így bőven elég volt neki az egyik, még lehet, hogy az is sok volt!

Andi!
Olyan rég nem írtál! Vagy csak nekem folynak össze a napok? Lehet, hogy pénteken még írtál? Remélem jól vagytok! Annyira várom már a talit!

Kata!
Te milyen kajcsikat kotyvasztottál annak idején Raulnak olya fél éves kora körül? Mi volt az amit nagyon szeretett? Van nekem egy csecsemőszakácskönyvem, de mégis nagyon érdekelne, hogy ki mit és hogyan csinált!

Dino!
Tőled is szívesen veszem, ha írsz egy-két bevált receptet, amit a nagyfiadnak, esetleg Bernátnak csinálsz mostanába!
Bernát mi mindent csinál már?

Gombóc!
Ugye mostmár meggyógyultatok és tudtok Ti is jönnia a talira?

Anikó!
Hogy van Krisztike? Meggyógyult? És Te hogy vagy? Ha véletlen Krisztike még betegeskedik, akkor jobbulást Neki!!!!

Mica!
Hogy sikerült a keresztelő? Tőled is várjuk a képeket!

Sofka!
Úgy eltüntél, pedig most annyi kérdésem lenne, mert Te már igazán tapasztalt anyuka vagy! Tudom, hogy ezeregy dolgod van és nem nagyon érsz rá, de azért kérdeznék! Ha véletlen nincs időd visszaolvasni akkor gyorsan leírom: szóval Norbi egyik napról a másikra nagy zabagép lett és alig szopizik, cici helyett is inkább enni akar. Reggel, este meg éjjel eddig nem volt gond, de napközbe nem kel neki, inkább kanalazni akar! Félek, hogy ilyen hirtelen elválasztja magát! Szerinted van esélyem rá, hogy a reggeli, esti szopi még elhúzódjon egy pár hónapig?

Márti!
Örülök, hogy összefutottunk ma! Remélem a héten sikerül majd összehoznunk legalább még egy közös sétát!

Saxi, Évi, Barbi, Szilvi!
Remélem Ti is jól vagytok és jól telt a hétvégétek!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda!
Mi is Liberót használunk, természetesen maxit, de már nagyon rég nem volt ilyen balesetünk!
Hát majd meglátom hogy hogyan alakul a tejem, igazából nem nagyon szeretnék fejni! Remélem beáll úgy ahogy Norbinak szüksége lesz rá, ha meg hirtelen többet akar és nem elég, akkor muszáj lesz Neki mást elfogadnia! Majd meglátom!

Szia Saxi!
Örülök, hogy írtál és hogy jól vagytok!
Még nem volt tali, majd 16.-án lesz! Kár hogy Titeket nem ismerhetünk meg személyesen, de majd legközelebb, biztos nem ez lesz az első és utolsó találkozó!
Ha mentek a telekre, akkor érezzétek nagyon jól magatokat, legyen nagyon szép időtök!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Amikor azt mondja valaki,hogy pl:1 éves koráig vagy 2 éves koráig szoptatott,akkor ne arra gondolj,hogy napi 4x5xszoptatott,mert lehet,hogy csak 1x.De az az 1 is elég már,még ahoz,hogy mégis védelmet kapjon még a gyerkőc.Na és persze a lelkednek is jó.
Tehát ne keseredj el!Attól még szopizhat Norbi 10 hónapig,legfeljebb csak este fog a cicin elaludni.Kép

Melinda!
Irigy vagyok a sétátokra!Kép
Nálunk is kellett volna még a3.ruci,de már úgy voltam vele,hogy fürcsiig lehet koszos.KépÍgy kihúztuk kettőben.Már alszik.Kép

Én is hiányolom a többieket!Persze már megszoktam,hogy mindenki hétköznap ér rá amikor én nem.Kép
Megyek,mert megbeszéltük Apával,hogy ma romantikázunk egyet.Kép
Jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Még benéztem gyorsan tusolás előtt, történt-e valami. Örültem neki, hogy volt mit olvasnom Kép
Fürdetéskori súlyunk: 8020 gramm. Kép "Magasságot" a héten akarok valamikor mérni (nekünk a tanácsadáson azt sosem mérik Kép )

Saxi!
Nagyon jó lehet a nyaraló egy olyan helyen, ahol nyugalom, csend és tiszta környezet van. Én még igazán nem éreztem hiányát, de majd a gyerkőc(ök)kel jó lenne valami kis vityillóra szert tenni. Kép
Jó dumcsizást és bujcsizást! Mindkettő nagyon jót tud tenni a lelketeknek! Kép

Györesz!
Diának igaza van abban, hogy ha szopizik is a baba akár 1,5-2 évig, az lehet, hogy napi 1-2 alkalmat jelent. Bár lehet, hogy ezzel Te is tisztában vagy, csak az a probléma, hogy ilyen hirtelen teszi ezt a kis Vacak. Egyébként ez csak ma volt így, vagy nem? Lehet, hogy holnapra visszatértek a rendes kerékvágásba Kép
Nekem is van már két babaszakácskönyvem és az internetről is kinyomtatok mindent, amit találok. Lehet, hogy túl sok lesz a szakirodalmam? Kép

Dia!
Nektek is jó romantikázást! Kép Bár már lehet, hogy rajta vagytok az ügyön Kép

Andi, Kata, Márti, Anikó és valahány név a topicban! Tényleg jól eltűntetek! Mi van veletek?

Most már tényleg befejezem mára!
Jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Györesz,Kép
szerintem ne izgulj a szopin, a reggel és esti szopi szerintem elég sokáig megtartható. Nálunk sajnos szinte semmit sem hajlandó megenni az anyatejen kívül Bernát. Eddig kipróbáltuk az alma, banán, sárgabarack, szilva, sütőtököt, de nem nagy eredménnyel, úgy öklendezik meg fintorog, mintha legalábbis egy fél almát akarnék ledugni a torkán. A banán azért bejött, de attól meg nem tudott kakilni. Donátnak én sajnos szinte csak kész bébikajákat adtam, ezért most én is nagy gondban vagyok, hogy miket is kotyvasszak majd. Most megfogadtam, hogy csak akkor adok kész kaját, ha muszáj, mert Donát annyira rosszul eszik itthon, viszont imádja azt amit az oviban adnak. Valamint még két évesen is, amikor a boltban meglátott egy üveges kaját azt kiabálta "anya vegyél nekem ebédet", pedig itthon volt kaja. Én ennek tudom be, hogy nem eszi azt amit én csinálok, mert nem az itthoni ízekhez szoktattam hozzá, így Bernát kénytelen lesz szokni a hazai ízeket. Jelenleg nem tudom mi az a zöldség ami biztonsággal adható neki, mert fogalmam sincs melyek azok amiknek itt van a szezonja és nem fólia alatt növesztik. Úgyhogy fel szeretnék kutatni valami bio boltot ahonnan biztonsággal be tudok szerezni minden zöldséget. Azt hiszem egy kicsit túlaggódtam már magam minden miatt, lehet a piacon is ugyanolyan jó árut kapnék.
Visszatérve Norbi cicizésére az őszieknél is volt Maginál ilyen, aztán pár hét múlva megint gondolt egyet a manócska és újra csak a cicit volt hajlandó elfogadni.
Bernát már 3 napja ha sikerül rátámaszkodnia valamire feltérdel majd feláll. Nagyon nem örülök neki, mert ilyenkor még nem kéne ezt csinálnia, félek nehogy ez a korai álldogálás valamilyen gondot okozzon.
Norbi miket csinál?
Sajnos az elmúlt napokban el sem tudtam olvasni amiket írtok. Donát megint beteg lett, természetesen a húsvéti látogatások alkalmával sikerült megfertőződnie, mert a kedves családtagok elfelejtettek szólni, hogy betegek. Bernát egyenlőre megúszta, remélem így is marad. Én nem tudom mit nem csinálok jól, de a háztartás is szalad, ide sem tudok olyan gyakran írogatni, mint szeretnék, de azért nagyon igyekszem mindig jönni, mert annyira jó, hogy itt legalább az ember másokkal is megoszthatja a tapasztalatait, gondjait.
Olvastam még Ancsánál, hogy szinte az összes barátja elhagyta mióta megszületett a babája, hát Donát születése után én is így jártam, hasonló dolgokon mehettem én is keresztül, de azóta szerencsére új barátokra leltem, persze mindegyiknek van gyermeke, tehát közösek a gondolatok, a problémák, a témák. És nagyon sajnálom, hogy akkor még nem volt internetünk, mert biztos könnyebb lett volna átvészelni azt a korszakot, ilyen segítőkész emberek támaszával.

Mindenkinek nagyon sok puszit küldünk!
Ugyan mindíg leírom, de sosem tudom megtartani, hogy tényleg igyekszem gyakrabban írni.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Végre letöltöttem a gépet, íme pár kép:

Kép

Kép

Kép
babar

Sziasztok! Jó reggelt!

Most éjjel is volt egy fél 2-es kelésünk, a fél 6-osból pedig negyed 7 lett, úgyhogy ő ébresztette apukáját, hogy jó lenne már dolgozni menni. Kép
Várom a szomszéd lányt, aki átjön egy kicsit babázni. Neki 7 éves ikerlányai vannak. Remélem nem épp etetésidőben sikeredik átnéznie, mert a mi etetéseink mostanában felérnek egy kész horrorral. Kép
Ahogy elnézem ma is nagyon szép időnk lesz! Kép

Dino!
Bernát kajcsizása Kép Jó főzöcskézést Neki. Egyenlőre én is úgy gondolom, hogy elsősorban én fogok Marcikának pepecselni itthon és ha elmegyünk itthonról, akkor lesz kéznél üveges kajcsi. Most legalábbis így tervezem, aztán meglátjuk mit hoz a jövő Kép
Hát a felállás tényleg nem semmi ebben a korban. Félsz, hogy esetleg megterheli a kis gerincét?

Barbi!
Tündéri szép baba Szonja! Milyen szépen tartja ő is magát Kép Na és ez az elmélázó tekintet Kép

Mindenkinek szép napot!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!

Dia
sajnálom, hogy ti is szenvedtek a babakocsiban, sajnos nálunk is általában ez az ábra, kop kop 2 napja semmi baja. Rájöttem nem tudott elaludni benne túl sok volt az inger, megálltam a kocsival cumit be, anya kezét oda és 1-2 perc után aludt. A másik gond, hogy nem lát benne, sajnos olyan kocsit vettünk amiben nem lát, most azt csinálom, hogy a napellenzőt úgy állítom, hogy föltudjon rám nézni, elég sűrűn meg is teszi, de olyankor meglát és minden rendben.
Nekünk kajálásnál nagyon bejön a 4 kezes mutatvány, apa ölbe veszi és fogja a kis kezét így én nagyon szépen tudom etetni, cscak az a baj, hogy nem mindig van apa és olyankor Gigi is tiszta kaja.

Dino
nem semmi, hogy már feláll a kis manód, nagyon ügyes. Szerintem ne aggodj, amit magától tesz az nem terheli meg a szervezetét, hisz azért tudja megtenni mert már van annyira erős.
Donátnak jobbulást. Bébi kaja ügyben remélem most nagyobb sikered lesz.

Aikó?
Mi van veletek?

Györesz
nagyon tetszett, hogy tegnap összefutottunk én is remélem, hogy a héten is sikerülni fog a dolog. Nem irigyellek, hogy Norbika ennyire változó hangulatú kaja ügyben, de hát ez van, el kell fogadnunk a dolgot. Gigi estére totál felpörgette magát, nagyon nyűgi volt, fürcsi előtt bealuddt erre valaki telcsizett este 7 kor és szépen felverte persze még nyűgibb lett. Utálom amikor valaki nem tud vasárnap este 7 től hétfő reggelig várni. Éjszaka elég nyugtalanul aludt 10kor ismét szopizott, éjfélkor is nyugtalanul aludt de nem ébredt fel, utána rendesen aludt és 5 előtt ébredt hamizni, most dumál az ágyikójában, ébredezik.

Kata
hogy telt a hétvége?

Andi
nagyon eltüntél.

Saxi
nagyon irigykedni fogunk rád amikor kiköltöztök a finom levegőre, nincs is annál jobb. Mi ezért igyekszünk amilyen sűrűn lehet elutazni legalább a hétvégékre. Terápia jól hangzik. Sajnos a mai rohanó világban ezek sokszor kimaradnak pedig nagyon fontos a beszélgetés és a szeretett kimutatása megélése, illetve a társas kapcsolatok, a játék öröme.

Na megyek később még folytatom
kellemes hetet mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Norbi éjjel kétszer kelt szopizni, aztán reggel 7-kor, majd 8-kor is szopizott! Egyenlőre megnyugodtam, mert ha már csak este kéri, akkor is már megkapta a napi immunanyagot!Kép

Melinda!
Nem csak tegnap nem akart szopni, hanem tegnap előtt is, majd meglátjuk a mai nap hogyan telik!
Norbi nagyon nagyon sokáig 1/2 2-kor és 1/2 6-kor kelt hajnalba! Mostanába egy kicsit sűrítette: 1/2 1 körül, aztán 4 körül, majd 1/2 7-7-kor! Folyamatosan változik ez a gyerkőc!Kép
8020 gramm Marci? Hát minden elismerésem! És még Ti bajlódtok a szopival? Mi lenne, ha nem bajlódnátok?Kép

Dino!
Én is szeretnék kotyvasztani itthon és pont azok miatt amit írtál. Olvastam valahol, hogy a gyerkőcök nagyon könnyen hozzászoknak az üveges kaják ízéhez és aztán nem akarják elfogadni a otthon készített ételeket! Én a bio piacon egyáltalán nem gondolkodtam és nem is akarok ott vásárolni, valahogy ettől az oldalától egyáltalán nem tartok!
Gratulálok a feláláshoz! Nem semmi, hogy ennyi idősen ilyeneket produkál Bernát!!! Szerintem is úgy lehet, ahogy Márti is írta, hogy ha magától csinálja, akkor valószinűleg elég erős már ahhoz, hogy ez ne okozzok gondot. Arról hallottam, hogy amíg nem bírja a gyerek megtartani magát, addig nem lehet állítani, mert akkor görbék lehetnek a lábai, de a Ti esetetekbe erről nincs szó, hiszen saját erejéből áll fel! Különben itt a rendelőbe olvastam, hogy vannak gyerekek akik feltűnően hamar csinálnak dolgokat, van is ennek valami neve, de ez egyáltalán nem gond, hagyni kell Őket!
Ehhez képest Norbi nagyon le van maradva, persze a korához képest nem! Végre forog, kb. 2 hete és folyamatosan fel akar ülni, mindenhol húzza fel magát. Ha megültetjük akkor nagyon szépen ül már, egy kicsi ideig egyedül is megy neki, de ezt még nem erőltetjük! Mászni még nem akar, inkább nagyon mérges tud lenni, ha hason van és nem ér el valamit, ilyenkor néha hátrafelé halad, így méginkább távolodik a játékától!Kép

Barbi!
Nagyon szép kislány Szonja!!!!Kép

Márti!
Nem adok sokat és Giginek is kint lesz a foga! Szerintem ez a nyugtalanság csak az lehet, meg olyankor Norbi is gyakrabban kelt éjjel!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Csak roviden, mert a fiam alszik a hordozoban, es barmelyik pillanatban kelhet.

Keresztelo:
Koszonjuk, egesz jol sikerult, bar Zolika kicsit bezsongott a tomegtolKép Nem birta a nyakkendos papat, es onnantol kezdve szinte barmelyik nyakkendos uriember latvanyatol egetveroen orditottKép Furcsa volt neki a sok zaj is, nameg faradt is volt a dragam.. Viszont a szertartas elejet vegigaludta apan, aztan egesz jol turte a keresztanya fele fogasokat is, sot meg a viztol sem reklamalt igazan, csak nem tetszett neki, hogy mar megint poziciot kellett valtani keresztmami kezebenKép A szertartas vegere aztan megunta, kezdett ehes is lenni, nameg nagyon faradt volt, ugyhogy a csoportkepnel mar orditott szegenykemKép

Nah, folyt kov, kozben ebredt, es kajaltKép

Miutan hazaertunk, kajalt es bealudt, vegigaludta a 3oras kajaszunetet, ebredes utan egy kicsit jobb hangulatban vegignezte a bekalajt rokonsagotKép
Aztan lassan mindenki utnak indult, Zolika kajalt, osszepakoltunk, aztan mi is elindultunk hazafele. Egesz uton aludt, itthon jol ebredt, bar mar reg elmult a kajaido, turelmesen, szotlanul megvarta a furdetes, utana se reklamalt nagyon a kajaert, sot nem is igazan evett. Ez gyanus volt nekem, meg az is, hogy kicsit melegebbnek ereztem a bucijat. Kaja utan apa fogta egy kicsit, hat nekiallt a lurko, es nagyot pakolt a pelusba.. a body is cserere szorult, mert nagyon hig anyag volt. Aztan meg 2x kakalt, mert adtam volna neki lazkupot, de mindet kinyomta, vegul a 3. maradt bent nala. Ejszaka egesz nyugodtan aludt, volt egy kis hoemelkedese, de nem zavartam meg az almat, csak sokszor neztem, hogy milyen meleg (kivetelesen mellettem aludt, nem a kisagyban). Reggel egy kis hoemelkedese volt, pelusba is rakott egy kis adagot, ami olyan volt, mintha a tegnapi hignak a surubb resze lett volna. Dokino szerint csak piros a torka, a hasmenes-szeru mastol van (lehet, hogy en kajaltam-ittam vmi olyat), szoval megfazas fele, laza se veszes, csak 38 koruli. Amugy jokedelyu, reggel is csak azert hangoskodott, mert nem tudott aludni a maceralastol (dokino). Most kajalt rendben, inkabb Panadolt adtam neki, mert a kup szokas szerint kijott egy kis adag kakivalKép

Most ennyi, kepek majd lesznek, csak parom laptopjara toltottuk at batyam digijerol, es a gep paromnal van, hacsak at nem kuldi most neten, akkor estere lesznek megKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Györesz!
Norbikának sok boldog fél éves évfordulót Kép Márti olyan szépeket kívánt nektek, hogy ettől szebbet nem is lehet. Kép
Kép
Ahogy leírtad, nálunk is pont így néz ki egy kaja. Kép Én már régóta az ölemben etetem, mert a hordozóban nem szeret enni, sőt kifejezetten utálja. Én ma fogok neki először kotyvasztani, azt hiszem, főzök neki krumplit meg egy kis almát, összetöröm és anyatejjel összeturmixolom.

Márti!
Giginek is boldog hófordulót kívánok így utólag is Kép

Évi!
Rolcsinak is boldog hófordulót kívánok! Kép

Melinda!
Szép kis súlya van Marcinak. Hát, azért ebből az tűnik, hogy eszik eleget ez a kicsi fiú Kép

Kata!
Voltatok végül állatkertben? Meséljél. Sajnos én nem tudtam kimenni, pedig terveztem, hogy rádcsörgök, de nem jött össze, elég zsufi volt a hétvégénk.
Mi a hozzátápit már megkezdtük, mikor betöltötte a 4. hónapot, mert nekem kevés a tejcsim, és úgy gondoltam, ne mindig a tápszert kapja. Egyelőre még üveges bébikaját kapott, kivéve tegnap, akkor banánt törtem össze, és kis anyatejjel összekevertem, hát imádta a kislánykám. Úgy ette, hogy öröm volt nézni. Egyébként ő mindent szeret, amiben banán van, az eddig a kedvence, meg a sütőtök meg az alma, de a répáért nincs oda, nagyon fintorog tőle Kép

Mica!
Ami Zolikával történt, kísértetiesen emlékeztet a múlt heti Krisztikével történt incidensre. Neki is ilyen magas volt a láza, meg ment a hasa elég csúnyán. De 3-4 nap alatt magától helyrejött, a doktornéni szerint valami vírus volt. Zolikának küldök sok-sok gyógypuszit, hogy gyógyuljon meg Kép
A keresztelő akkor egészen jól sikerült, ahogy leírtad. Kép Képeket várjuk Kép

Dia!
Nagyon jól hangzik megint a kajcsi, amit csináltál. Én is szoktam ilyeneket kotyvasztani Kép Mi vasárnap szezámmagos csirkét ettünk sült krumplival meg husilevest. Ez is fincsi volt, még mára meg holnapra is maradt.
Szépen nő Domi is, nagyon szép súlya van már.
A kenguru nekünk képzeld, úgy jött be, hogy olyat vettünk, amibe kifelé is tudjuk fordítani, és úgy imád benne lenni, főleg ha az apja hasán van Kép Mindig mennek le sétálni, ha itthon van, én meg haladhatok a munkámmal.

Barbi!
Nagyon gyönyörűséges a kislánykád. Kép

Dino!
Nem semmi, hogy már fel is állt Bernát. Ha egyedül teszi, valószínűleg elég erős már hozzá, szerintem ne aggódjál.
Látom, te is átmentél ezen a barátos dolgon. Hát, elég rosszul tud esni az embernek, bár most hétvégén jó is történt velem. Az egyik barátnőm lehívott a szülinapi bulijára, most volt 30 éves. Apa meg azt mondta, már pedig oda menjek el. Úgyhogy este letettem a kis lurkómat, és mikor elaludt, átugrottam a bulira. Nagyon jó volt kicsit kimozdulni, és sok haverommal találkoztam, mint kiderült, volt aki állítólag azért nem hívott, mert félt hogy zavar. Hát, kifogásnak ez sem rosszu. Mindenesetre úgy tűnik, hogy a közeljövőben nagyobb társaságunk lesz, lesz aki el akar jönni. Kép

Bocsi, ha valakinek nem írtam, de nehéz visszaolvasni és mindenre reagálni. Kép

Lányok, nagyon köszönöm a szép szavakat, amiket írtatok nekem, annyira jólesett, hogy el sem tudom mondani. Szerintem ha nem lettetek volna, biztos hogy sokkal rosszabb lenne. Annyira sajnálom, hogy nem tudok most menni a találkozóra, de remélem, annyira jól sikerül, hogy nemsokára megint ismétlés lesz és akkor semmi sem akadályozhat meg, hogy eljussak oda Kép
Úgy néz ki, hogy Krisztikém meggyógyult, én is teljesen helyrerázódtam. A pénteki buli után szombaton olyan jól éreztem magam, mint akit kicseréltek. Ezen felbuzdulva elkaptam apa grabancát, és az egész lakást végignagytakarítottuk. Úgyhogy most nagy-nagy tisztaság honol nálunk, végre!
Tejcsim ettől a More Milk Plustól több lett, már másnap abbahagytam, mert helyrejött, de most megint kevesebb. Nálam hetente kéthetente jön ez elő. Nem értem, hogy miért.
Krisztikémnek a második foga is áttörés előtt áll, már szinte kint is van, nagyon szenved vele szerintem, még szopni sem akar, a cumisüveg kell most neki. És ha hozzáérek az ínyéhez, nagyon elkezd sírni. Úgyhogy szerintem csak 1-2 nap, és már 2 fogacskánk is lesz, a cicim legnagyon bánatára. Kép

Puszi mindenkinek, azoknak is akiknek most nem írtam
Anikó
pancsa2

Sziasztok Csajszikák!

Annyira hiányoztatok, egész hétvégén gondoltam mindenkire, mi lehet veletek, csak éppen szombaton a bátyám barátnőjének a húgánál voltunk egész nap Szigethalmon, lakásavatón, vasárnap pedig a volt főnöknőmnél, illetve egyben barátosnémnál, a 16-ik kerben, átvittük Nonókát, hogy megnézzék.
Nagyon jól telt a hétvégénk, és örülök, hogy hiányoltatok.
Mire végig olvastam a leveiteket, mit ne mondjak, van itt mindenféle.

Györesz!

Ne aggódj, teljesen normális Norbika megnyilvánulása, van egy ismerősöm annak a kisfia is Norbika, és ugyanezt csinálta, mint a te kisfiad, ma már 1 éves 6 hónapos és gyönyörű, úgy néz ki, mint egy 2 és fél éves nagy gyerkőc.
Nagyon szép, fejlett kisfiú, mint a tiéd.
Egyébként pénteken írtam, de már nekem tényleg összefolynak a napok.
Én is nagyon várom már, hogy gyertek és talizzunk.
Jó lesz remélem, már készülök rá.

Dia!

Először is köszönöm szépen amiket küldtél és Timinek is, nagyon klassz kis játszórucikák, örültem neki nagyon, és klassz szerintem a hordozó is.
Nagyon ügyike Domi, hogy már ilyeneket kajcsizik.
Gondolom mekkora lehet, ez a gyerkőc, már megint nem fogom elbírni, nem baj addig gyúrok bicepszre.
Nonóka már végre elérte az 5 és fél kg-ot.
Az éjjelünk nekünk is pocsék, két óránként szopi a nap 24 órájában. Tehát az azt jelenti, hogy este 6, 8, 10, hajnal 1 óra, hajnal 1/2 4, reggel 1/2 6 , aztán 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, és így tovább. Tehát napi 11 etetés legalább, ha másfél óránként kéri akkor 12 etetés összesen.
Mit ne mondjak már odavagyok, ez egy hete van így, ezért sem tudok nagyon sokat írni, de azért megpróbálok, mert nagyon hiányoztok.
Gigivel valyon mi történik, hogy ennyire rosszul van, nem értem. Van egy gyönyörű gyermeke, miért nem ír ide, legalább ezzel is elterelné a rossz hangulatát. Szegényt tényleg nagyon sajnálom, gondolom nem jön a talira.
De már azon is gondolkodtam, hogy egyáltalán nem akar írni, nincs kedve, szomorú és letört, pedig tényleg olyan jó lenne, ha segíthetnénk neki és az is jó lett volna ha el jönne a talira, hát ha fel tudjuk vidítani egy picit.
Megértelek, hogy belefáradtál a sok e-mail és sms írásba. Lehet, hogy nincs értelme.

Gigi!
Azért hiányolunk remélem, hogy helyre fogsz jönni, szívesen írunk neked és ha esetleg olvasol minket, akkor csak egy üzi tőlem, hogy gyere el a talira, nagyon jó lenne. Puszika

Barbi!

Szonja gyönyörű, kész vagyok tőle teljesen, csak úgy nézem és gyönyörködöm benne.
Nagyon ügyesen kitolja már magát.
Noémi is már csinálja ezeket, forog jobbra, még balra nem igazán, és állandóan fel akar ülni a babahordozóból.

Melinda!

Gratulálok Marcikához, ez igen, nem semmi a súlya.
Látod megy ez neked mint a karikacsapás.
Olyan jó úgy örülök.
Nonóka is már beindult, csak maradjon is így.

Márti!

Lemaradtam, mi volt Csanikóval?
Nem igazán értettem, hogy miért írtad neki ezeket.
Egyébként tényleg úgy eltűnt ez a nőci, pedig itt lakik a lakótelepen mellettem.
Sokszor írtam, hogy menjünk sétizni együtt, de még egyszer sem jött hogy menjünk, de most mi baja van egyáltalán?
Velünk volt baja?

Csanikó!

Tényleg lemaradtam valamiről, nagyon szeretném, ha visszatérnél hozzánk, én szívesen írok neked is, csak könyörgöm ne veszekedjetek, nem venném a lelkemre, jó lenne jóban békességben lennünk.
Szóval tessék ide visszajönni és átjönni a talira is, mert ki leszel fenekelve :-))))))))))
Sok puszi és gyere mert várunk!!!!!!!!!!!

Saxi!

ÉN is nagyon sajnálom, hogy nem tudtok eljönni a talira, de hidd el fogunk talizni még másnál is lehet, hogy az közelebb lesz nektek is és akkor majd jól talizunk és jókat babázunk.

Anikó, Évi, Sys, Gombóc, Dinó, Kata, és a többiek hogy vagytok lányok, sok puszi nektek is, hiányoztok ám, írjatok és a talira gyertek, nagyon várlak benneteket.

Majd küldök Nonóról képeket, várom, hogy a férjem végre letöltse a gépről amit még szeretne és akkor majd jól megnézitek Noncsit.
Nagyon husika már, szép nagy bébi.

Sok puszika nektek és majd még jövök, ígérem, nem vagytok elfelejtve.
Tudjátok azért vagyok elkenődve, hogy Csanikó eltűnt innen, meg hogy szinte már alig leszünk a talin, mire odaérünk, hogy 16-a senki sem fog jönni hozzám? :-(((((
Úgy elkenődtem.
No mindegy remélem azért babázhatunk egy páran.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!!!

Anikó
nagyon örülök, hogy jelentkeztél és főleg, hogy minden rendben és jól vagytok.
Szerintem is lesz még másik tali és akkor muszály lesz jönnötök.
Buli irigykedem, nagyon jó lehetett.
Köszönjük a jókívánságot.

Andit
na végre, hogy előkerültél, ti sem tudtok nyugton maradni mentetk mindig mindenfelé. Mi is ezt tesszük, szoknia kell a törpének a változást az utazást és az idegeneket.

Andi, Kata

CsAnikó nyitott egy topikot ahová nekem fájó dolgokat írt rólunk, mert nem érzem jogosnak a dolgot és már nem tudtam tovább tartogatni magamban , itt van a Gyermemekek magzatok kor szerint Megszülettünk ha jól emlékszem a címe.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Nem rég ment el a szomszédasszonykám, nagyon jót dumáltunk, Marci közben szórakoztatta magát és minket is. Tündéri jó baba volt Kép

Györesz!
Na azért szopizik Norbika! Az a lényeg, hogy megnyugodtál ezen a téren Kép
Már én is elgondolkodtam, hogy ha nem lettek volna az elmúlt havi szopigondjaink és a betegségünk (ahol még fogytunk is), akkor már milyen nehéz lenne ez a "csöppség". De én már nem is érzem a súlyát, annyira hozzászoktam Kép
Immár 4. napja azt csinálom, hogy 3 óránként van kajcsi és akkor kiszív annyit amennyiért meg kíván dolgozni, a többit lefejem és odaadom neki üvegből. Azért próbálok belevarázsolni "normál" mennyiséget. Lehet, hogy nem tűnik valakinek soknak, de én már annak is örülök, hogy 3 óránként 150-180 ml-t produkálok, amit nagyjából meg is eszik, így napi szinten 800-950 ml-t eszik, ami szerintem (dokinéni szerint is) jó mennyiség a súlyához képest Kép Macerás az állandó mérlegelés, de így én is nyugodt vagyok, mert látom, hogy normálisan eszik és hízik. Kép

Mica!
Ügyes volt Zolika a keresztelőn! Amennyit sírt, az kötelessége volt megtenni Kép
Jobbulást Nektek, reméljük ennyivel meg is ússzátok a dolgot!

Anikó!
Végre, hogy itt vagy! Klassz volt, hallani, hogy bulizni voltál és a barátok is visszatérnek Hozzád! Csak így tovább!!! Kép Jó, hogy mi is tudtunk segíteni.
Ügyes Krisztike, hogy ilyen szépen eszik. Kép A répát nem szereti? Nem lehet mindent szeretni! Kép
Drukkolok, hogy minél előbb kibújjon az a 2. fogacska. Szegénykém jól megszenvedi Kép Én a mai napig nem értem, hogy tudta Marci ilyen simán kinöveszteni őket. Remélem a többinél nem fogunk duplán annyit szenvedni.

Andi!
Ne izgulj, megyünk azért a talira! Igaz azt nem tudom, hogy hányan, de azért leszünk egy jópáran. Bár tényleg az lenne az igazi, ha mindenki ott lenne. Majd legközelebb Kép Egyébként, ha valamire még szükség lenne a talira, akkor szólj! Én gondoltam, hogy vinnék eldobható műanyag tányérkákat, pohárkákat, hogy ne kelljen annyit mosogatni utánunk. Holnap megy a párom a Cora-ba, vegyen?
Noémi szép súlyú! Kép Nincs azzal semmi baj. Marci szép nagy baba, de ő eleve nagy súllyal született és a fiúk többet is híznak.
Igen, Csanikó nyitott egy másik topikot. Én is olvastam, amire először nem tudtam, hogyan reagáljak: ide írjak, vagy oda. De végül Márti megelőzött. Nekem is rosszul estek, amiket írt...
Hidd el, hogy ha Gigi tehetné írna ide. Nem voltam annyira beteg, mint ő, de néha nekem is olyan gondolataim támadtak, hogy egy nem vagyok semmire sem jó és legszívesebben kifutnék a világból és itt hagynék mindent, annyira kilátástalannak láttam a dolgaimat. Úgy éreztem, hogy én vagyok a legbénább, legszerencsétlenebb a világon. Sőt rosszabbat mondok, nem leltem örömömet Marcikámban. Most már el se tudnám képzelni, de bizony az ember nem tudja irányítani az érzéseit. Ilyenkor sajnos az ember egy kicsit begubózik. Nekem például nehéz volt azt is olvasnom, hogy itt mindenki milyen boldog, kiegyensúlyozott stb. Na nem szaporítom a szót, a lényeg: nagyon nehéz helyzet.

Gigi!
Ha olvasol, akkor félre ne érts, nem akarlak kianalizálni, csak a saját érzéseimet írtam le. Ha már tényleg egy pillanatra is úgy érzed, hogy tudnál jönni közénk, akkor ragadd meg azt a pillanatot, mert lehet, hogy pont arra van szükséged. Számodra elég ismeretlenül is kívánok minden jót! És ha úgy adód, hát írj!!! Kép

Csanikó!
Várunk ide még mindig szeretettel!

Akinek most nem írtam, bocsi!
Próbálok még jönni!

Puszi: Melidna

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Ime a kepek:

Zolika es a viz:
Kép

Azert neha nezelodtem:
Kép

Bar neha panaszkodni is kellett:
Kép

Aztan jot aludtam az egeszre:
Kép

Es ime, a jokepu Gyuszko-batyamKép
Kép

Puszi,
Mica
mica

Szasztok Lányok!

Melinda, Márti írtam Csanikónak a Megszülettünk Topicba, hogy itt senki nem bántotta, és hogy szívesen beszélgetünk vele továbbra is.
Gigit én is sajnálom, tényleg megértem, sajnálom, azért remélem, hogy még fog írni.

Megyek üvölt Noémi már megint.

Puszi nektek:

ANDI
tandi

Ja Melinda!

Ne vegyetek műanyag tányérokat, van itt is meg minden más de azért köszcsike.

Pusza:

Andi
tandi

Sziasztok!!!

Csajok kéne valami riadóláncot létrehozni.
Egyre többet beteg a babanet, ha minden kötél szakadna tudjuk majd tartani a kapcsolatot.
Nem szeretnélek elveszíteni benneteket.

Márti
márti05

Sziasztok!

Mica!
A lényeg, hogy jól sikerült a keresztelő! Nagyon jók a képek! Egyem meg, Zolikának nagyon nem tetszett a szentelt víz! Annyira aranyos!!!!Kép
Norbinak is láza volt, meg fosott, meg Ő még kiütéses is volt! Állitólag valami vírus van a levegőbe!

Közbe felkelt a fiam, de most folytatom!

Anikó!
Örülök, hogy Krisztike meggyógyult és hogy Te is helyrerázódtál! Reméljük a haverok nem csak igérgettek, hanem tényleg meglátogatnak Titeket és nem fogod egyedül érezni magadat! A buliért egy kicsit irigykedek!!!!
Az alma-krumplit Norbi nagyon szereti! Remélem Krisztikének is izleni fog!

Andi!
Hát nem irigyellek, Te aztán tényleg sűrűn szoptatsz. Elég húzós, hogy még éjjel is két óránként kelned kell, gondolom olyan vagy mint a mosott kaki. Legalábbis én olyan lennék!
Mi biztos megyünk a talira! Izgulok is kicsit, nehogy Norbi lebetegedjen!

Melinda!
Még nem gondoltál arra, hogyha már ennyire szépen fejlődik Marci, akkor igazán elég lenne hetente egyszer mérned? Persze ha Téged ez megnyugtat, csak Én utáltam méricskélni!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Voltunk egy jót sétálni. Egész jól bírta Marci, azt hittem, hogy akár 1,5 órát is kibír, de azért 1 és 1/4 óra után beadta a kulcsot Kép

Györesz!
Én már annyira megszoktam ezt a fürdetéskori méricskélést, hogy igazából már hiányozna. Most ez a kajálás előtti-utáni mérlegelés macerás, de ha látom, hogy tényleg normálisan eszik, akkor elhagyom. De például 2-kor el volt a cicin fél órán keresztül (direkt hagytam, ha jól érzi végre magát), hát megevett 260-at! Kép Egyszerűen nem tudom, honnan szedte a tejcsit. Ez eddig szerintem a rekordunk, ha jól emlékszem. De abszolúte nem éreztem, hogy ennyit evett. Erre most 5-kor épp, hogy 80-at kicumizott és én is csak 40-et tudtam lefejni Kép

Mica!
Jók a képek a keresztelőről! Jót visíthatott a vízre, de utána jól kialudta a nap fáradalmait Kép
Nagyfiad is gyönyörű Kép

Andi!
Elfelejtettem előbb írni, hogy tényleg nem semmi ez a 2 óránkénti etetés. Kép Nem tudom, hogy bírnám. Minden elismerésem a Tiéd!
Eddig hányunkat számoltad, hogy megyünk a talira? Ha számoltad egyáltalán... Én is izgulok, nehogy lebetegedjen Marci + előtte fogjuk kapni a 4.hós oltásunkat is. Kép Úgyhogy bennem van a para rendesen.

Márti!
Biztos Nálatok is a fogacska rendetlenkedik Kép Szorítok, hogy minél előbb kibújjon. Kép
Riadólánc: telefonszámokra gondolsz, ugye? Én a Katáét tudom. Elküldöm a sajátomat valakinek emilben. De kinek?

Pusz, Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Lányok!

Annyira elegem van, hogy ennyit szarakodik ez a Babanet, már nekem is itt még a végén függőségem lesz.
Köszi hogy mellettem álltok a szopi ügyben, hát tényleg kivagyok már, nem tudom meddig fog ez így menni, de tényleg úgy nézek ki mint a mosott kaki.
A szó legszorosabb értelmében.

Majd még jövök, megyek etetni, ismét, az előbb értünk haza sétiből.
Jó sokat mentünk, most meg a férjemmel voltam vásárolni kaptam szülinapomra egy gyönyörű fülbevalót. Annyira édes a férjem, nagyon boldoggá tett vele. Imádom is. Büszke vagyok rá.

Sok pusza, majd még jövök.

ANDI
tandi

Lányok!

E-mail címem:

tellerne.andrea@freemail.hu

Ha gondoljátok én felteszem összeállítok egy listát az elérhetőségekről és amikor itt lesztek akkor kinyomtatom mindenkinek, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot. Küldjétek el a telcsiszámokat, vagy címet, stb. Az e-mail címem le van védve tehát senki nem látja betolakodó csak én és a férjem, vírusírtózva is van és tűzfalam is van.
Szóval megbízható.

PUsza: ANDI
tandi

Sziasztok!
Én is ideértem ma is.KépVoltunk ma sétálni kenguruval,elég jól birta az úrfi.Anya dereka már kevésbé birja a strapát.Kép
Anikó!
A mi kengurunkat is lehet mintkét irányba használni,igaz mi még a fordított helyzetet nem próbáltuk.Kép
Tegnap egy anyuka letámadott,hogy hogy merem 4 hónaposan bele tenni.KépDe ma a védőnő megnyugtatott,hogy már 2 hónapostól lehet használni.
Örülök,hogy újra köztünk vagy.

Barbi!
Gyönyörű csajszi Szonja!Kép

Andi!
Jó lett a pelus is Noncsinak?
Valamelyik este leveleztünk Gyurival a skype-n,írta,hogy nem mondja meg neked aznap,hogy már jó a babanet,mert akkor elzavarod a géptől.Kép

Giginek írni nekem nem teher,csak félek,hogy zaklatásnak veszi,hogy mindig írok neki.Írtam,hogy mikor lesz tali,és,hogy jöjjön.jó lenne ha eljönne.Kép
Képzeld tegnap romantikáztunk és fájt a szex.Kép
De úgy mintha szűz lennék.Már Gigi is mondta,hogy ő is így van vele.
Holnap megyünk mozgásfejlődéses dokihoz,csütörtökön pedig szuri.

Mica!
Klasszak a képek a keresztelőről.Kép
Majd remélem később én is tudok róla feltenni.

Lányok! Ma a fiacskám kapott az Apjától egy játszószőnyeget.Kép
Ezért a mai napról kaptok egy kis ízelítőt.Kép

Ja a mai kajálásunk eddig:7.00 szopi
9.00 1/2 ü sütőtökpüré
11.45 170 tápszer
15.30 szopi
18.00 170 tápszer
És most lesz majd kb:fél 9-kor szopi.Puszi.Dia
Ennyire szeretem a sütőtökpürét.Kép
Kép
Így szeretek a szobában a kocsiban ülni.
Kép
Ezt kaptam ma Apától.
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Látom Dominak nagyon tetszik a játszószőnyeg, olyan elméjülten vizsgálgatja!!! Sütőtökös kép Kép, mintha csak a fiamat látnám!!!
Olyan jó lenne, ha Gigi eljönne a talira! Biztos vagyok benne, hogy neki is jót tenne!

Melinda!
Annyira érdekes ez a tejmennyiség változása és tényleg néha akkor esznek a legtöbbet amikor nem is érzi az ember! Én kb. 2 hónapos koráig mértem Norbit, hogy mennyit eszik, de még emlékszem, hogy nálunk is volt, hogy meg voltam róla győződve, hogy csak cumizik a cicimen és amikor megmértem akkor meg ledöbbentem! Mi mostmár csak kb. 3 hetente járunk méreckedni, mostmár annyira lelassult a hízás, hogy nem akarom magam feleslegesen idegesíteni ezzel!!!

Ma négyszer szopizott Norbi! Így telt a mai nap:
7 - szopi
8 - szopi
10 - alma
12 - szopi
15 - sok főzelék + víz
17.30 - alma
19.30 - szopi és alvás

Ma megint úgy leéget szegény fiacskám pofija! Szerencsére nem fáj neki, de tiszta vörös, még a sapi nyoma is meglátszik! Pedig nem napoztatom az arcát, csak hát néha csak úgy tudom tolni, hogy éri a nap, de amennyire tudom próbálom ezt elkerülni!

Na megyek tornázok egyet, mert múlthéten hanyagoltam!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Elég pocsék a kedvem:péntek délután meghalt az ismerősünk,aki vigyázni szokott Raulra.Kép
Még csak 60 éves volt,tele energiával és tervekkel.
Többször összeültünk beszélgetni,nagyon szerette a gyerekeimet,mondhatom,hogy barátok voltunk.
Nemrég voltunk Nála,két nap múlva hívott a lánya,hogy kórházba került,agyvérzéssel,és megkért,hogy majd csak akkor látogassam meg,ha hazajön.
Pénteken újabb agyvérzést kapott és már nem tudták visszahozni.Nagyon fog hiányozni.
Raul látszólag könnyen fogadta a hírt,de sokat kérdez és beszél Róla.Szerdán lesz a temetés,elviszem magammal.

Ne haragudjatok,de most nem tudok mást írni.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Lányok!

E-mail címem:

tellerne.andrea@freemail.hu

Ha gondoljátok én felteszem összeállítok egy listát az elérhetőségekről és amikor itt lesztek akkor kinyomtatom mindenkinek, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot. Küldjétek el a telcsiszámokat, vagy címet, stb. Az e-mail címem le van védve tehát senki nem látja betolakodó csak én és a férjem, vírusírtózva is van és tűzfalam is van.
Szóval megbízható.

PUsza: ANDI
tandi

Andi!
A címem, telcsiszámom tudod.Felteszel alistára?

Lányok!
Nem tudom Andi írta e már,hogy azt gondoltuk ki,hogy a nappali padlóján leszünk pléden a gyerkőcökkel.
Aki szoptatni akar vagy elzsibbad a lábaKépaz fel ül az ülőre vagy elvonul a hálóba.Jó lesz nektek így??
Én elviszem a játszó szőnyeget is és felváltva kettesével tudnak játszani a gyerkőcök.KépHa Sys is elhozza akkor egyszerre 4 gyerkőcöt tudunk lefoglalni.Mit szóltok hozzá?
Már nagyon várom a talit!Kép
Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Lányok!

Dia!

Igen köszike, jó lett Noncsinak a pelus, nagy segítség volt most erre a hónapra, nagyon rendi vagy, meg a popótörlőt is köszönjük.
Persze, hogy beleírlak a listába, hogy lehetsz ilyen butus drága barátnőm, egyelek meg. :-)))))
Én arra gondoltam, hogy csinálok egy excel tabit, NÉv, lakcím, otthoni szám, mobilszám és azt itthon kinyomtatom nektek ha itt lesztek, csak ehhez az kell, hogy mindenki küldje el a freemailemre a pontos nevét, címét telcsiszámait.
Jó lesz ha jöttök, tök ari Domika, most mutattam meg Gyurinak. Nagyon tetszett neki a sütőtökös kép.
A lányoknak még nem írtam, hogy hol lesznek a gyerekek, de igen úgy lesz ahogy írod, vettem egy vastag szőnyeget is a nappaliba, az is jó lesz majd hát ha arra is akarja valaki tenni a gyermeket.
A szex, hát igen, ennek nem örülök, hogy neked ennyi idő után is így fáj, gondolom Tomi sem örvend ennek a hírnek, de nem tehetsz róla, viszont nem ártana Brúnohoz visszamenned egy vizsgálatra és jelezned neki a vérzéses és szexuális problémákat, de lehet, hogy ez teljesen normális, nem tudom, nem vagyok orvos, sajnos.
Már én is nagyon várom a talit, arra gondoltam, hogy Gyuri elmegy értetek még délelőtt és akkor segíthetnél nekem szendót kenni, meg berendezni a nappalit, ha van hozzá kedved, mit tudom én olyan 10-11 felé átmenne Gyuri, ha ez így jó.
Persze ha nem jöttök csak 14 órára vagy 15 órára semmi gond, rád bízom.
No lánykák megyek kajcsiztatni ismét, asszem már tényleg marhára elegem van.

Sok pusza:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Andi!
Mikor van a szülinapod? 30., ugye? Istenke éltessen!!! Kép Kép Kép

Dia!
Mi is ilyen jó kis színes játszószőnyeget akartunk venni Marcinak, de hugomék beelőztek és krémszínűt vettek, ami ugye nem jelent annyi ingert a Pocoknak. Persze ajándékba kaptuk, így nem szóltunk egy szót sem, de most már mindig egyeztetek velük ajándékügyben. Nagyon klasz és látom Dominak is nagyon tetszik.
A sütőtökös kép láttán felkészültem a jó kis mosásokra. Nagyon ízlett Neki, ahogy elnéztem! Kép
Szex: szerintem ez még normális. Nálam is előfordult még nem rég, pedig már nem is gondoltam, hogy gond lehet. Kép
Nem akarok indiszkrét lenni, hogy hogy mozgásfejlődéses dokihoz kell menni? Domival? Ha nem akarsz, akkor ne válaszolj.

Tali: teljesen jó lesz, ahogy írtad. Nekem biztos el kell vonulnom szopiztatni, mert Marci csak viszonylagos csöndben tud a cicire koncentrálni. Kép Ha valamit még esetleg vinni kell, szóljatok. Úgyis kocsival visz a párom, úgyhogy el tudjuk vinni.

Györesz!
Egész jó ez a 4x-i szopi. Vagy nem? Milyen főziből evett sokat Norbika? Egyébként tök jó, hogy így leírjátok, hogy mikor mit esztek, mert legalább kialakul valami képem, hogy kb. hogyan is kéne csinálni. Igaz, hogy várom, hogy én is adjak Neki valami mást, de ha odajutunk, szerintem olyan tanácstalan leszek, hogy mennyit adjak, hogy csak na. Nem marad-e éhes stb. Tejcsinél olyan egyértelmű.
Ha Norbika hízásával kapcsolatban a védőnő/dokinő nem problémázik, akkor Te se aggaszd magad.
Piros Norbika Kép Marcit is süti néha a nap, de én elállom, mert szinte álmából is fel tud kelni, annyira zavarja. Kép

Kata!
Részvétem! Ha már jobban vagy, várunk vissza!

Mindenkinek jó éjszakát és sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?