Sziasztok!
Úgy látom már többen adtok hozzátápit a babának,leírnátok,ki mikor kezdte?
Patrik 20.-án lesz 5 hónapos,lehet,hogy már nekünk is el kellene kezdenünk lassan a kanalazást.
Raul ilyenkorra már vígan főzelékezett,most a másodikkal sokkal bizonytalanabb vagyok.Biztos túl is vagyok okosodva,vagy mi.
Cs'Anikó!
Lemaradtam azt hiszem valamiről.Remélem nem bántottunk meg!
Márti!
Takarítás.
Kertes ház ide,vagy oda,én csak részletekben tudom megoldani a dolgot.
Miért vagy rosszkedvű?Gyere,mesélj,ha van kedved,én szívesen meghallgatlak!
Gratulálok az 5 hónapos Gigihez!!!
Pántos képet teszel majd fel Róla?Mindkét fiam nagy cumis,Raul mégis egy nap alatt leszokott róla,remélem majd Patrikkal sem lesz gond.Szóval emiatt szerintem ne aggódj.
Gombóc!
Nálatok teljesen elmúlt a hasfájósság?Képzeld,nálunk még mindig nem.
Zsombi megbékélt?
Györesz!
Isten éltesse a fél éves Norbit és Édesanyját!!!
Rohan az idő!Gratulálok a 2.fogacskához!Tényleg sok minden történik Veletek mostanában!
Örülök,hogy visszatért az étvágya,ügyik vagytok!
Csörös poharat tudsz nekem ajánlani?Raulnak nem volt.
Hát,ez a nagy fogyás engem már kissé aggaszt,annak ellenére,hogy 22 kilót híztam,szerintem túl gyorsan ment le.Nem diétázok,és a házimunkán,gyerekemelgetésen kívül nem is tornázok.
Nagyon jót mosolyogtam a képeken,olyan,mintha Márti Gigije egy ideig udvarolna Norbinak,aki látványosan nem veszi a lapot,ezért a kis hölgy is megunja egy idő után a dolgot és más elfoglaltság után néz.
Irtó jópofák!!!
Patrik jobbra fordul,de szinte rögtön hasravágja magát.
A kezét még nem mindig tudja kihúzni maga alól.
Talit még egyeztetjük Micával,ha Anyu itt lesz,akkor lehet,hogy Velük el tudok jönni.
Évi!
Rájöttem:semmit nem jelent,hogy doktor valaki,védőnő vagy nagymama,borzasztó nagy hülyeségeket tudnak időnként tanácsolni!
Jó,hogy magadra hallgattál,Roli nagyon szépen gyarapodik!
Igazi nagy 4 hónapos fiatalember!
A Szoptanít-ot próbáltad ki?
Szilvi!
Akkor én csak halkan mondom:Patrik fiam még egyetlen éjszakát sem aludt végig!
Nagyon aranyos Gergő baba!
Saxi!
Örülök,hogy jó lett a szövettan!
Lehet,hogy most,ha megnyugszol,a tejcsi is rendeződik.
Gyere,ha tudsz,hiányzol közülünk!
Melinda!
Aranyos vagy,hogy hiányoltál,jól esett!
Végre,hogy jól van Marci!!!
Remélem a pici ujjacskája is hamar rendbejön!Érdekes,vajon mitől gyulladhatott be?
A hízás most már kevesebb lesz,de ez nem is csoda,a Te fiad is jó nagy már,valamikor lassítani kell!
Lehet,hogy tényleg elég Neki annyi tejcsi,amennyit a ciciből kiszív.Kíváncsi vagyok,az enyém vajon mekkora,majd a jövő héten kiderül.
Anikó!
Hogy van Krisztike?És az Anyukája?
Dia!
Ez a Te Domid egy igazi kis kópé,látszik a képeken!
Te is jól nézel ki!Hát nem csodálom,hogy fáj a derekad,van mit cipelned!
Babakocsiban hason fekve is sírdogál?
Kengurut az én fiam sem szereti,inkább a hordozókendőbe szoktam ültetni,az valahogy jobban tartja,vagy nem tudom,de abban nyugton van.
Andi!
Noémi még mindig sűrűn cicizik?Nálunk is sokszor van ilyen időszak,ilyenkor mag vagyok győződve róla,hogy kevés a tejem,de a kölkec gyarapodik és pár nap múlva ugyanolyan mennyiséggel elvan akár 4 órát is cici nélkül.Ki érti ezt?!
Csajok!Mindenkit puszilok,de komolyan,azt duplán,akinek nem írtam név szerint,de mindjárt lefejelem a klavit,azt hiszem ideje aludni!
Jó éjt.
Kata