Új privát üzeneted érkezett!

Hanee,
Nekem nem mondta a Balogh doki, hogy problémás lenne az időpont. Más helyekről már hallottam, hogy július-augusztusban nem vállal szüléseket, meg valami továbbképzést is emlegettek. Gondolom már mondta volna hogyha nem tud elvállalni, meg a múltkor be is írt már a füzetébe. Azt csak remélni tudom, hogy Babóca nem akarja júliusig húzni az előbújást. Kép

A pelenkával kapcsolatban pedig már én is nézegettem az Auchanba, Corába ezeket e cseh tetra pelenkákat, de valahogy olyan nagyon vékonynak tűntek. Nem igazán olyan mint amilyenre emlékeztem. Egyetlen egyszer láttam olyan textil kifogót ami olyan vastagabb pelenka anyagból volt. De én hülye nem vettem meg! Lehet hogy a szlovák kiruccanást mégis megéri, meg hát ott sem árt egyszer körülnézni Kép

Egy kérdés, ti tudjátok, hogy a szemészetre kötelező-e elmenni a terhesség alatt vagy sem? Mert a kis könyvben csak a fogorvosi szakvéleménynek van bejegyzési lehetőség

Andi
kutyuska

Hanee Kép
Ha sikerül ilyen lepedőt venned, vagy látnod, majd írd már meg, hogy mi is ez tulképp (márka, ár, használat stb.). Még nem vettük meg az angelcare légzésfigyelőt (sem), és ha ugyanazt tudja feleannyiért ez a lepedő, akkor várok, hátha nekünk is szimpatikussá válik.
Azért van ott háj is rajtam, és különben most csak azért mosolygok, amit írtál, mert voltam sokk(k)al kövérebb is. Ahogy láttam a képeidet, teljesen helyes kismami vagy Kép

Kutyuska Kép
Szerintem jó a vastagsága a pelusnak, de van többfajta is, az egyik vmi extra minőség, majd otthon utánanézek milyet vettem, ha érdekel.
Szemészetre nem kötelező menni, kivéve ha erős rövidlátó vagy.

Timmba Kép
Mi lesz akkor a gyerkőc első fotóival, ha rossz a gépetek? Kép Tessék csak megcsináltatni azt a kamerát Kép és pocakfotót is kérünk Kép

Minyuról tudtok valamit?

Vanda
25+3

Vanda

Kép
vanda

Még egyszer köszönöm mindenkinek a bátoritó szavakat. Főnököm még azóta since bent, nekem meg egyre jobba "vattásodik" a fejem. Vszinűleg csak egy csúnya nátha ami elkapott igy tavasz első napjaiban. Kép

Hanee:

Engem is rakj a levelezőlistára! Bár nem tudom miről szól, nem akarok kimaradni. Kép

Pipocska:

Köszi a cimet, felhivom őket. Te ott voltál? És mi volt róluk a véleményed?

Most nézem hogy OLYAN sok helyen van már ilyen 4D ultrahang. Többek között a Melissa Biovotal studióban, ami a Mammut 2 legfelső (5.) emeletén van. Ott van kismamamasszázs is, 5000 forint 55 perc, valami lájtos változat, hátmasszázs. Nem tudom, máshol mennyi a masszázs? Nem szoktam járni. És nem gyógymasszőr kéne? Ha már kismama vagyok és azért megyek oda, mert fáj a hátam?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kutyuska:
Nekem kicsit gyanús volt, hogy mindenféle indokot mond.. na mindegy. Eddig hozzá jártam 5 évig, de most orvost kellett váltanom, mert nekem mindenképpen császármetszés lesz.. de azt hiszem jobban is jártam, elég sok rémhir terjeng a Szent Imrés császározásokról..

Szemészetre nem kötelező elmenni, de ha dioptriás a szemed, akkor ajánlott. Ha pedig szódásüveget hordassz, akkor erősen ajánlott, mert ez indikálhat császárt is.

Vanda:
2-3 hét múlva fogok tudni ilyesmit venni, illetve nézegetni. Ha vársz addig, akkor érdemes várni Kép A barátnőm azt mondta, hogy olyan a lepedő, hogy ha nem lélegzik a baba pár másodpercig (ennek a pontos idejét nem tudja), akkor elkezd szirénázni, mint egy riasztó.. elég rémisztő hangja van azt mondja, az unokatesója meg is ijedt tőle többször, mert felvette a babát szoptatni és elfelejtette kikapcsolni a riasztást Kép Véleményem szerint ez azért jobb, mint az ilyen kütyük, mert a baba rajta fekszik.. ha hason, ha háton, ha oldalt fekszik is működik és ha elforog, akkor sem fog bejelezni hibásan a készülék, mivel a kiságynak a méretét kb. fedi (itt a kisebbik fajta kiságyra gondolok). Ráadásul igy akkor tovább is használható. Mert ugye az a baj a légzésfigyelőkkel, hogy kb. féléves korig jók, mivel féléves kor körül elkezdenek forogni mocorogni a babák, leteszed valahogy és az ágy másik végében ébred, és ilyenkor bejelezhet hibásan a készülék.. de ugye ha a lepedő valóban mindenhol érzékel, akkor az használható akár másfél éves korig is gondolom. Szóval én ezért mindenképpen megnézem magamnak és aztán megírom milyen Kép

Rokica:
Úgy tudom, hogy akik kismamákat masszirozhatnak, azoknak van gyógymasszőri képesítésük és a kismama-masszázs az még ráadásul valami plussz képesítés (valaki irt is róla multkor, azt hiszem Sygnum).

Na én msot megyek polgárjogot tanulni Kép

hanee
hanee

Hanee!

Megyek a szülésfelkészítőre.
Bocs, hogy nem írtam előbb.
Engem is érdekel.

Az adataimat pedig nyilvánosíthatod.Kép

Giggancs!

Te is jössz?

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Giggancs!Totál eltüntél te is,azt hittem nem is jössz a talira.De most,hogy tudom tutira jössz,akkor visszalépek Haneenál,és akkor mehetnénk együtt.Hanee ugye nincs harag?
Én viszem a lányomat,kár,hogy te nem hozod Gigit,de én nem tudom hol hagyni.
Meg nem tudom nálatok Gigi hogy áll a tesóhoz,de Viki szerintem mostanra értette meg,hogy változás lesz,és iszonyú anyás állapotba került,sokszor a wc-re is úgy kell kiszöknöm,mert egy percre se akar szem elől téveszteni.Szóval ha meg is tudnám oldani az elhelyezését a tali idejére,nem tudnék tőle eljönni.Gyakorlatilag egész nap belém van bújva,ami néha igen idegesitő,de hát mit csináljak vele? Bölcsi egyenlőre elnapolva,mert betegek vagyunk,így meg nem akarok bemenni,majd a jövőhéten.

Ma már tök jól vagyok,úgyhogy tutira megyek a talira,még kb. 2 nap,és kutya bajom se lesz.

Rókica drukkolok,hogy simán menjen minden melóhelyenKép!

Vanda!Nagyon jól néz ki az új tábla,ügyes vagy!Kép
Megadhatom ugyan az utolsó mensi idejét,de nekem totál el van számolva az egész terhesség,és már a 3. szülési időpontnál tartok,csak most már azt mondta a dokim,hogy ne írjuk át.

Na,most akkor megyek,írok pár mailt.

Sziasztok!
T.

Kép

Kép
tündérke26

Hanee!Küldtem mailt!

Kép

Kép
tündérke26

Na puff neki, főnököm nem lesz bent egész nap, csak holnap jön, úgyhogy úszott a mai bejelentésem... nyaff.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

RókicaKép
Azért a drukk megy,csak holnapra!

Kép

Kép
tündérke26

Sziasztok Lányok!
Remélem még emlékeztek rám!
Minden nap olvaslak benneteket,csak az írásig nem jutottam el.
A melltartó témához annyit még hogy én a Dominiknál elégé ráfáztam mer vettem 2 db.a 25 héten és az utoló 6 hétben akkorát nöt hogy kicsi lett.

Rólunk:
Én vagyok a világ egyik legboldogabb embere!
Ma voltunk a Praxisba,és a két fickó után biztos 150% puncis lesz a neve Domiter Lili !
1,20dkg.Olyan szép a pofija ha megjöt este a párom rakunk fel képeket!
Lányok!
Nyugtasatok meg,hogy még befordulhat most haránt fekszik!Nem szeretnék császárt Dávidot és a Domit is rendesen szültem,és őt is igy szeretném ! Most ezen izgulok!

A telefonszámmal kapcsolatban Mircimamának megvan de azért leírom:20-20383-20.
És mindenképp megyek szombaton mert a múltkorinál beteg voltam és már nagyon szeretnélek látni benneteket POCAKTÁRSAK!!!!!!!!!!!!!

Igérem jeletkezem!

Rita

rita77

Rita77:
Lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet, de az én listámon nem szerepelsz. Irtál mailt a talival kapcsolatban?

hanee
hanee

Tündérke:
Semmi gond!

hanee
hanee

Vanda: Kép Még egy kis idő Kép

Rókica!
Én tovább fűztem-fűztem a dolgokat magamban és nem vagyok egy munkaügyi bíró, de az a véleményem, hogy nagyon jó, hogy ma nem jelentettél be semmit a főnöködnek - siettem is haza ezt megírni, nehogy késő legyen -, mivel 04.01-ig szólt a próbaidő, ami péntek, és valahogy úgy szól a dolog, ha köv. munkanap bemész és senki nem szól semmit - az a mai nap -, akkor határozatlan idő, tehát MA MÉG AKKOR SEM SZÓLNÉK, HA VÉLETLENÜL BETÉVEDNE FELJEBBVALÓD!

Ez az én véleményem. Izgulni meg nem kell, mert holnap annyira meg lesz lepődve, hogy tuti még visszatértek rá Kép
timmba

Hanne!
Igeeeeeen!
Kb:2 hete neked,most néztem meg az elküldöt levelek között!
Mircimamának küldtem méreteket!

És vele beszéltem telcsin is !

Rita

rita77

Sziasztok!
Csak röviden:
Bannamarit ma kiengedik a klinikáról (SOTE I.), a babákról pedig látogatáskor kap híreket - írták az ikresek.

Márti
csmarti

Sziasztok4

Egész délelőtt rohangáltunk, alig voltunk itthon. Egy csomó elintézni való dolgunk volt.

Anyukám itt volt hétvégén, hozott nekem egy kismama nacit. Van egy használt ruha üzlete. Szegény, azt nem nézte, hogy mekkora, így nekem nem jó. 600 Ft-ért adja, ha esetleg érdekel valakit. Natúr színe van, pamutpasszés a pocakrésznél. 36-os méret, de szerintem elmegy 38-nak is. Márkája: City Life. Érdekel esetleg valakit, mert akkor elviszem Mircimamához szombaton?

Rókica
Most olvastam vissza az egész napos termést. Egyetértek Timmbával, nagyon jó, hogy ma nem jelentetted be. Holnap is ráérsz vele. Drukk megy neked holnapra!
Emlékszem, én is úgy paráztam, aztán meg a főnököm meg sem érdemelte, hogy aggodalmaskodjak. Fúúúúj!

Timmba
Aztaaa, te már a 30. hétben vagy. De furcsa!

Csmarti
Voltál dokinál? Jobban vagy?
De az mit jelent, hogy Bannamari csak a látogatáskor kap híreket a babákról? Nem járhat be szoptatni őket? Nem értek ehhez.

Rita
Gratula a csajszihoz!

Pipocska
Füldugó: most már én is nagyon szenvedek éjszakánként a férjem horkolása miatt. Ő éjszaka dolgozik, de addig egy rémálom kibírni, míg itthon van. Ez olyan csúnyán hangzik, de az az igazság, hogy napközben keveset alszik. Olyankor, mikor nagyon fáradt, iszonyatosan horkol. Engem ez annyira zavar, hogy megőrülök tőle. Már én is azon gondolkozom, hogy beszerzek egyet, mert így is rengeteget járkálok éjszaka a wc és az ágy között, kvázi keveset alszom. Aztán még az ő zenéje is rátesz egy lapáttal, reggelre olyan vagyok, mint a ki végig bulizta az éjszakát. :-((

Futok hajat szárítani, utána meg edzés a skacokkal. Nem túl nagy az öröm részemről, de az utóbbi időben sokat lógtunk, edzőnek lesz mit magyarázni. De ilyen klassz időben kinek van kedve egy uszodában rohadni????

Banett

Kép
banett

Sziasztok!

Egy másik fórumon csináltam magunknak egy topikot, mivel a Babanet annyit bénázik mostanában.

Itt található, emailen és a weben egyaránt elérhető:

http://groups.yahoo.com/group/2005nyaribabak/

Tejmentes blog
Életkör
rokica

MI TÖRTÉNT ITT MÁR MEGINT???Kép
csmarti

Ez döbbenet!
Lesz itt valaha rend?! Kép

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok Lányok,

A topicunk híjján itt jelzem, hogy elküldtem a méretigényeket a Barátnőmnek!!! Még szerencse, hogy a körlevél elment, így látjuk egymás e-mail címét. Ha a talival kapcsolatban kérdés lenne (bármi), akkor vagy Hanee keressétek e-mailben, vagy telefonon, vagy engem. e-mailban, (vagy aki nem tudja a számom, Hanee megmondja).

Remélem még feléled a topic a találkozóig, addig is puszi nektek (azért figyelem az eseményeket Kép)

Mircimarca
mircimama

Sziasztok!

Itt a topikotok közvetlen elérése:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/123732.html?1112600588#MB

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok Lányok!

21 hetesek vagyunk és eddig Picuri nagyon aktív volt, minden nap rendesen kalimpált odabent, de ma még semmit nem csinált. Normális ez?
picuri

Picuri,

Ne aggódj, nekem néha órákig semmi. Az, hogy reggel kilencig nem mozgott, az nem egy mérvadó dolog.... Ne aggódj, fog Ő még mozogni, annyit, hogy fájni is fog mindened... Csak nyugi.

JohannaZseb

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Nem tudom, hogy most végleg lemaradtam-e a tegnapi eseményekről vagy visszaállítják. Még jó, hogy a topic megvan, mégha hiányosan is.

Rókica, most hogy áll a dolgod bent? Ma beszélsz avagy sem?

Mircimama, Hanee, én nem kaptam semmiféle e-mailt. Fogalmam sincs, hogy milyen címre kell menni - ne ide írjátok be -, hanem akkor várom. Amúgy én félek a kidnepperektől, tehát azért nem is tenném fel ide a lakáscímet.

T.
timmba

Ne aggódja Picur! Most jön - tapasztalatom szerint - a legaktívabb időszak.
Nálunk mostanában a baba kevésbé rugdos, inkább forgolódik, meg "vándorol". Többnyire ezt éjszaka műveli, avagy reggel, ha éhes vagyok - gondolom korog a hasam és zavarja Kép Néha nálunk is van jópár órás szünet, akkor én is beijedek, de aztán jelez. A legaktívabb a 28. hétig volt, gondolom, már nehezebben fér el, viszont még úgy érzem, hogy mindig nem fordult be, hanem faros.
timmba

Sziasztok!

Jó, hogy Marcsi megadta a topic közvetlen elérését, csak felrakni nem lehet rá semmit...

Tegnap dél óta Gézu (a baba) állandóan a hólyagommal labdázik. Amint kijöttem a WC-ről, rögtön mennék is vissza. Eddig éjszaka 2-szer keltem fel, ma viszont 5-ször!!! Remélem gyorsan talál más játékszert!

Mit jelent az, hogy medencefekvéses? Keresztben fekszik? A múlt heti UH-on a térde az orránál volt, szinte semmit nem láttunk a felvételen emiatt.

Picuri, tényleg így van, van akinek 25-26 hetesen is alig moccan egész nap, másnap meg bulizik.

Mzx-Móni (27+2)

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Ma ugyan itt van a főnököm, de bezárkózott az irodájába és nem lehet bejutni hozzá. Kép Már elegem van a várakozásból. Ráadásul egész este alig aludtam mert náthás vagyok és minden bajom van. Főleg hogy nyűgös vagyok. Kép

Hanee irta emailen, hogy csinál egy másik listát valahol ami magyar nyelvű, és megbizhatóbb mint a Babanet. Addig is az eredeti nyári babás topikot itt tudjátok elérni:

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/123732.html?1112600588

Érdemes berakni a kedvencek közé, úgy tűnik, "csak" a lista nem működik, de ha megvan a közvetlen link, oda lehet irni.

Ma vagyok 19 hetes! Kép De én még mindig nem érzem 100% biztosan hogy a babám mozgolódik. Néha gyanitom, hogy ő, de még mindig túlságosan hasonlit bélmozgásra vagy ilyen icipici izomrándulásokra a hasam mélyén.

rokica
19+0

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Tényleg nem lehet irni?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

MJ-Móni!

Nekem sikerült irni az eredeti topikba!!!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Ma ugyan itt van a főnököm, de bezárkózott az irodájába és nem lehet bejutni hozzá. Már elegem van a várakozásból. Ráadásul egész este alig aludtam mert náthás vagyok és minden bajom van. Főleg hogy nyűgös vagyok.

Hanee irta emailen, hogy csinál egy másik listát valahol ami magyar nyelvű, és megbizhatóbb mint a Babanet. Addig is az eredeti nyári babás topikot itt tudjátok elérni:

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/123732.html?1112600588

Érdemes berakni a kedvencek közé, úgy tűnik, "csak" a lista nem működik, de ha megvan a közvetlen link, oda lehet irni.

Ma vagyok 19 hetes! De én még mindig nem érzem 100% biztosan hogy a babám mozgolódik. Néha gyanitom, hogy ő, de még mindig túlságosan hasonlit bélmozgásra vagy ilyen icipici izomrándulásokra a hasam mélyén.

rokica
19+0

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Azóta megmozdult babócám, de paráztató volt ez a néhány óra. Nem izgultam volna, ha reggelente nem jelzett volna eddig menetrend szerint, és nem lett volna egész nap aktív, hiszen tudom, hogy ilyenkor még akár néhány nap mozdulatlanság is ok. Valószínűleg változtatott a helyzetén, ezért nem éreztem. Vagy egyszerűen ő is álmos, mint én. Az éjszaka nem telt túl nyugisan... Forgolódás, felkelés pisilni 2x is. Szóval magyarázatom van rá elég, csak hát nagyon féltem őt.
Tényleg, nálatok hogy telnek az éjszakák pocakosan?
Köszi, még egyszer!
picuri

NA még egyszer. Az előbbi link is túl hosszú volt, nem kell az a sok szám a végére. Csak ez kell:

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/123732.html

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Na még egyszer... az előbbi link túl hosszú volt, nem kell az a sok szám mégse. Az eredeti topik cime:

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/123732.html

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Látom ma is vacakol ez a babanet,én részemről kezdem nagyon unni a dolgotKép
Reméltem,hogy a héten nem lesz semmi gáz,így azért nehéz lesz követni a talival kapcsolatos történéseket.

Kép

Kép
tündérke26

Sziasztok!

Csináltam levelezőlistát.

Akit érdekel a dolog, a következő címre írjon:
subscribe@nyaribabak.lx.hu

Erről a címről a levelezőlistára lehet feliratkozni! Nem kell hogy tartalmazzon semmit az e-mail, mert ez egy autómata rendszer: jelezni fogja nekem, ha valaki jelentkezik és akkor jóváhagyom (ha valóban olyan jelentkezik, aki erre illetékes - illetéktelenek nem léphetnek be a listára).
Mindenki arról az e-mail cimről jelentkezzen, amiről később írni szeretne, mert más mail cimről nem fog tudni írni a listára!

Timmba: Te is kaptál e-mailt. és még kaptak mailt Mj__Móni, Giggancs, Pipocska, Henci, Mmónika, Csmárti, Vanda, Tündérke, Vikó, Gemini, Bogárka, Johanna és Banett. Most utólag Ritának is elküldtem, tőled Rita elnézést kérek, hogy lemaradtál a listáról!!

Ma voltam terheléses cukis vizsgálaton.. ez nem is volt olyan szörnyű.. igaz a cukrot 2 dl helyett 4 dl vízben oldottam fel és telenyomtam citromlével Kép Kép De igy legalább iható volt és szomjas sem voltam. Elvileg már ma meglesz az eredménye, de nem hiszem, hogy elmegyek érte, mert tanulnom kell. 15-n vizsgázok polgárjogból Kép Legalább is, ha minden jól megy.

Rokica:
Én drukkolok neked ma is Kép Kiváncsi vagyok mit fog szólni a főnököd Kép Kép

Pipocska! Mélységes bocsánatodat kérem, azt hiszem félrevezettelek (nem tudom, hogy én voltam-e), de én tegnap elnéztem az előadás dátumát.. persze odamentünk és ott jöttünk rá, hogy nem tegnap van hanem jövő héten. Ha miattam mentél oda akkor nagyon sajnálom, ne haragudj rám! Az sms-t csak reggel kaptam meg, mivel a telefonom le volt délután merülve.. meg egész este..

Nya.. megyek alszok egyet Kép

hanee (26+6)
hanee

Most akkor működik ez a vacak,vagy nem???

Hanee mi ez a lev.lista?

Kép

Kép
tündérke26

Rokica,
én ma vagyok 19+4 és még én sem tudom, h. a mozgás-e az amit érzek. én még mindig a bélmozgásra gyanakszom, bár tegnap a méhemből kiindulva éreztem 1 buborékfélét, azelőtt meg inkább a méh két oldaláról, amik inkább a belek lehettek. vagy ki tudja. Kép
mindenesetre én még nem parázom ezen a mellsőfali lepény miatt.

melóhely végett én is drukkolok, csak okosan!

Falina
falina

Rokica!
Mi a helyzet?

Gem
26+3
gemini

Hanee!
A térkép szuper, de azért majd egy pontos cím is kellene. Kép Vagy csak én maradtam le valamiről? Kép

Johanna-Zsebi!
Én sem megyek ma, sajnos nem tudok. De a májusi szülőszobás előadást már most bevéstem a naptáromba, remélem, ott is találkozunk!

Gem
26+3
gemini

én meg mostanában éjjelente nem tudok aludni, folyton fáj valamim, és ma éjjel még a picúr is felébredt, és kapálózott Kép. persze csak picit lehetett érezni. bezzeg hétvégén olyan nyomást éreztem minden irányba, hogy alig tudtam ülni.

azt hiszem a szénhidrátos kaják fogyasztása után aktívabb a babó a hasban!

Rokica, fejlemény?

A.
20+5

ancsipancsi

Sziasztok!
Helyre állt a rend? És még archiválás is volt? HurráKép!!!

Oxigén!
Küldtem mailt!

Rokica!
Neked is írtam a múltkor, ugye megkaptad? Szerintem kopogj be a főnöködhöz, vagy azt nem lehet!? Teljesen hivatalos a stílus?

Hanee, Falina!
Látom, h. ti is átnéztetek a téli topicbaKép!

Lányok!
Köszi a sok jó tanácsot arcüreg-ügyben! Sajnos biztos a diagnózis: arcüreggyulladás. A tüdőm már rendben van. Kaptam gyógyszert, és folytathatom a kúrát (meleg só, hajszárító, infra, inhalálás ...), természetesen táppénzen. Ha három nap múlva is fáj, akkor felszúrjákKép. Volt már vkinek ilyen? Fájdalmas? Ja, és Eszternek meg tüszős mandulagyulladása lettKép, úh. folytatjuk a fekvést. Mi lesz így a babaprojektünkkel áprilisbanKép?
Megyek is az ágyba gyorsan!

Márti
csmarti

Csmárti!
Sajnálom, hogy arcüreggyulladásod van! Nekem már volt, és nem volt egy leányálom. Sem az első, sem pedig a többi szurkálás. Bár idővel az ember megszokja, de ettől még jobb, vagy kellemesebb nem lesz! Kép
Kúráld magad plíz, és türelem, mert az tudod, mit terem! Kép
Sok pusszantás

ROKICA!
Tudósíts, tűkön ülünk!!!

Üdv
gem
26+3
gemini

Sziasztok,

Aludtam és felébredtem Kép (bár ez keveseket érdekel gondolom Kép)
Rókica van már valami? Én is izgatottan várom Kép

Lányok a levelezőlista annyi, hogy van egy e-mail cím, és akik tagok azok ha arra irnak e-mailt, azt mindenki megkapja, aki szintén a listán van. Nagyon egyszerű Kép Gyakorlatilag hasonlóan működik mint a fórum, csak levelezőrendszeren keresztül, és ha valaki elutazik egy hétre, akkor is megkapja a friss e-maileket, nem rohad le a levelezőlista úgy, mint a fórum (tapasztaiataim szerint) és a tagokon kívül más nem olvashatja el.

Gem és akik kaptak mailt: 3 e-mail ment! A második azért, mert elfelejtettem csatolni a térképet, a harmadik pedig azért, mert elfelejtettem megírni Mirci címét Kép

hanee
hanee

Na végre tudok irni, eddig azt mondta, nem jó a jelszavam. :P Már üldöztetési mániám volt...

Beszámolnivaló nincs, főnököm azóta vagy be van zárkózva, vagy tárgyal... remélem nem slisszol el előttem.

Kendősök:

Találtam a neten egy leirást, hogy hogy lehet varrni illetve megkötni ezeket a hordozókendőket:

http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Babakendo/babakendo.htm

Én lehet varr(at)ok magamnak egyet, mert nagyon nem tetszenek a viritó kockás meg mintás változatok amiket kapni lehet. Dettó a szoptatópárnával...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Végre megint jó a net,csak tudnám,hogy miért nem lehet egyszer nekiállni,és rendesen megcsinálni,mi a fenéért kell minden hétre valmi probléma???

Namindegy,gyorsan írok,amíg még van rá lehetőség,ki tudja még mi jön közbe.

Rókica kitartás,egyszer úgyis elkapod a főnököt,és akkor...
Jó ez az oldal amit adtál,elég értehetően vannak a leírások.

Lányok!CSak egy ötlet,de még akár meg is gondolható!Egy páran ha jól emlékszem pénteken mentek a hordozókendő-tanfolyamra.Na szóval,arra gondoltam,hogy mi lenne,ha valamelyikőtök a talira elhozná a kendőjét,és megmutathatnátok nekünk tudatlanoknak,hogy hogy is megy ez a megkötősdi a valóságban.Mit szóltok hozzá?Én megnéztem a Rókica által ajánlott linket,számomra érthető is,de azért jobban el tudnám képzelni,ha ezt élőben láthatnám.Ha hülyeség csak szóljatok,de szerintem rajtam kivül mást is érdekelhet az élő bemutató,ti meg gyakorolhatnátokKép

Na jó,gondoljátok meg az ötletet,én meg megyek és keritek valami ennivaló,mert kezdek éhes lenni.

Kép

Kép
tündérke26

Hanee!
Lassan-lassan felfogom, h. mi ez a levelezőlistaKép. Vszínű, h. félre éretettem vmit a múltkor. Bocs! Engem is felírhatsz rá.

Gemini!
Többször is felszúrják?????? Kép

Márti
csmarti

Tündérke!
Jó az ötlet! Csatlakozom a kéréshez!!!

Márti
csmarti

Köszi MártiKép
Egyébként már akartam írni,hogy jobbulást!Lebegjen szemed előtt a babaprojekt,biztosan ösztönzően fog hatni a gyógyulásbanKép

Kép

Kép
tündérke26

Sziasztok!

Lányok, tud nekem valaki valami bíztatót mondani? BMC-be járunk.
Ma voltunk a második UH-n, betöltött 7. hét után 4 nappal. Épp két hete a petezsák 9 mm volt, benne egy 3-4 mm-es embrio. Ez a szám ma csak 12 mm-es petezsák és egy 7 mm-es (ez már ülőmagasság) embrióval. A szívverés 140/min, ez állítólag jó. Azt mondta a doki, hogy nagyon kicsinek találja a petezsákot, szinte alig van benne magzatvíz. Nem sok jóval kecsegtetett, azt mondta, hogy két hét múlva megint megnéz. Nagyon aggódunk. Szerintetek be tudja még hozni a lemaradást a baba? A doki szerint már 16-17 mm-es petezsáknak kellene lennie. Az utrot felemelte 3*2-ről 3*3-ra. A napi 1 bromot pedig azt mondta, hogy hagyjam abba.
A zárójelentésen az írják, hogy táppénzre vétel indokolt, de nem mondta, hogy menjek táppénzre, csak azt, hogy vigyázzak magamra. Szerintetek ha elmennék táppénzre, az segíthet? Ülő munkát végzek, és szívesen el is mennék, csak nagyon félek, hogy benn ezt hogy adom elő, ha a baba mégis... Kép

Volt valakinek valami hasonló tapasztalata (jó vagy rossz)? Szegény férjem teljesen maga alá került, én istápolgatom.

Nagyon köszönöm!

Pusz

Noémi
Vendég

Na végre sikerült bejelenteni, legalábbis a főnökömnek, aki gratulált és teljesen normális volt. Szinte antiklimaktikus volt ennyi izgulás után az egész. De legalább túl vagyok rajta. Hálistennek.

Mostmár csak a kollegák vannak hátra...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?