Sziasztok!
Csináltam levelezőlistát.
Akit érdekel a dolog, a következő címre írjon:
subscribe@nyaribabak.lx.hu Erről a címről a levelezőlistára lehet feliratkozni! Nem kell hogy tartalmazzon semmit az e-mail, mert ez egy autómata rendszer: jelezni fogja nekem, ha valaki jelentkezik és akkor jóváhagyom (ha valóban olyan jelentkezik, aki erre illetékes - illetéktelenek nem léphetnek be a listára).
Mindenki arról az e-mail cimről jelentkezzen, amiről később írni szeretne, mert más mail cimről nem fog tudni írni a listára!
Timmba: Te is kaptál e-mailt. és még kaptak mailt Mj__Móni, Giggancs, Pipocska, Henci, Mmónika, Csmárti, Vanda, Tündérke, Vikó, Gemini, Bogárka, Johanna és Banett. Most utólag Ritának is elküldtem, tőled Rita elnézést kérek, hogy lemaradtál a listáról!!
Ma voltam terheléses cukis vizsgálaton.. ez nem is volt olyan szörnyű.. igaz a cukrot 2 dl helyett 4 dl vízben oldottam fel és telenyomtam citromlével
De igy legalább iható volt és szomjas sem voltam. Elvileg már ma meglesz az eredménye, de nem hiszem, hogy elmegyek érte, mert tanulnom kell. 15-n vizsgázok polgárjogból
Legalább is, ha minden jól megy.
Rokica:
Én drukkolok neked ma is
Kiváncsi vagyok mit fog szólni a főnököd
Pipocska! Mélységes bocsánatodat kérem, azt hiszem félrevezettelek (nem tudom, hogy én voltam-e), de én tegnap elnéztem az előadás dátumát.. persze odamentünk és ott jöttünk rá, hogy nem tegnap van hanem jövő héten. Ha miattam mentél oda akkor nagyon sajnálom, ne haragudj rám! Az sms-t csak reggel kaptam meg, mivel a telefonom le volt délután merülve.. meg egész este..
Nya.. megyek alszok egyet
hanee (26+6)