Sziasztok
Örülök, hogy tetszik a tábla, kicsit pecsmegelős, de ráértem
. Az adatokat, aki megírta annak pontosítani fogom, de továbbra is kérek mindenkit, adja meg azt utolsó mensi első napjának dátumát / vagy ha ezt nem tudja valami FIX adatot (pl. tuti a szülés várható dátuma).
Pipocska
Nem is gondoltam ilyesmire, tényleg sorban fogunk szülni majd, (jéé tényleg
), és a táblakészítés stafétabotját továbbadjuk fiatalabb kismaminknak idő híján. Számításaim szerint még 1-2 hetet dolgozok, utána otthon leszek és beköttetjük az adsl-t. Már alig várom...
Hanee
Köszi a segítséged felajánlását, lehet hogy szükség is lesz rá, - ha úgy alakul megírom a részleteket e-mailben.
A légzésfigyelő lepedőt gondolom mosni nem lehet, ugyanúgy kell rá "normál" lepedő?
Engem is hozzáírhatsz a lev.listához.
A pénzt megpróbálom utalni minél előbb!!
Rókica
Sok-sok drukk a bejelentéshez!!! Majd számolj be mi történt, hogyan fogadták.
Lehet elkerülte a figyelmedet, korábban válaszoltam a szemészeti dolgaidra, nem jeleztél vissza.
A hastartó pánt:
Hasznos dolognak tartom, egyrészt a nagy pocak miatt a végén, másrészt a császár után, úgyhogy én is vettem már egyet, szintén Anita M., és a kis képen az látható. Van XS, S, M ... stb.
Ami fix méret rajta, az körben egy vastag, nagyon erős pánt, tépőzárral. A has részénél igen finom, puha, rugalmas "pocaktakaró" rész van. Úgy kell felvenni, hogy hátulról a derékra essen a pánt része, elől pedig lefelé, a pocak alá. Én xs-est vettem, tépőzáras részénél még lehet engedni rajta, ha szűknek bizonyul, mivel azonban célja, hogy tartsa a pocakot és a medencét is szerintem nagyon jól megtartja, ezért mertem már megvenni. (Alapból kisméretű ruhákat hordok). Szerintem ez nem olyan, mint a melltartó, hogy nem tudni mekkora lesz a végén a méret, a pántot a normál ruhaméretek alapján meg lehet venni.
Medencecsont:
Már pár hete írtam nektek, hogy baromira fáj, a gerincoszlopom végétől indul ki és terjed jobbra-balra, sőt lesugárzik a combomba a fájdalom. Megfigyeltem, ha sokat ülök, és fel kell állnom, mint egy öregasszony, fogom a derekam, és jajjgatok, vagy ha sokat állok, utána sikerül kicsit lefeküdnöm, nagyon óvatosan kell mozdulnom, mert annyira fáj. Utánaolvastam, hogy igazából lehetne rá szedni fájdalomcsillapítót, de nem szeretném ezzel terhelni a babánkat. Viszont ha mozgok (egy kicsi séta, egy kicsi ülés, egy kicsi fekvés, vagy esetleg finom tornázgatás) tehát testhelyzetek váltakozása nagyon jót tesz neki.
És a baba még nem is oly nehéz (súly), eztán jön a java
.
Praxis:
Mi DVD-t kértünk, és arról akár 300 képet is csinálhatok otthon
Nem is számoltam, de rengeteget "fotóztam" Petit.
Kinyomtatva az alapárban 1-2 fekete-fehér kép van, ebből nekem az egyik teljes arcocskás, a másikon pedig négy kisebb kép volt. A mi babánk is hatalmasat aludt a vizsgálat közben, pedig ettem előtte csokit, ittam egy kis kólát (jajj), és a doki is bökdöste az uh-fejjel, hogy ébredezzen, de ő csak aludt tovább
Ha nem aktívoskodik a baba mozizás közben, nem szabad a dokit hibáztatni. Ő neki nem is az a dolga, hogy felébressze azt a babócát, hanem hogy megnézze minden rendben van-e vele. Ez az én véleményem, nekem nagyon tetszett a vizsgálat, mert láthattuk Maszatkát (de rég is volt).
Mzx-Moni
A múltkor végkiárusítás volt itthon egy baba-mama boltban (40%), így többek között két szopis melltartót is vettem. Alapból 80B vagyok, ezek meg egyik 80D, másik 85C. Szerintem elég lesz, a terhességem elején nagyon sokat nőtt a mellem, azóta meg nem, majd a végén fog még, mikor belövell a tej, de akkora hatalmasok ezek a melltartók, hogy el nem tudom képzelni ne jöjjön rám. 40% engedményért meg amúgy is hülye lettem volna otthagyni.
Vikó
Nagyon örülök, hogy kislányt vártok!!!!! Szabi után anyuka neme is erősíti otthon a csapatot
Másodiknak mi is kiscsajszit szeretnénk (még Peti meg sem született
).
Adri77 Írtam neked e-mailt!!
Jól vagytok? Kiderült már, hogy ki lakik a pocidban? Gyere ide is néha írogatni
Tettem fel én is egy újabb képet a pocakról, immár a 26. hétbe belépve
Hogy telik az idő..
Vanda
25+3