Rita
Azért az én anyukám sem egy szent (ez a csoda is csak 3 napig tartott, tegnap reggel már kezdődött megint a haddelhadd közöttünk, és azóta is nyomja, hogy 4 óránként etessek, mert már akkora ez a baba, és hogy éjjel csak teát adjak neki, hogy szokjon le az éjszakai evésről... ?!??!), de azért a bajban mindig feltétel nélkül lehet rá számítani, és ezért nagyon hálás vagyok neki.
A kölök pedig tényleg egy kis vasgyúró, lehet nyúzni szerencsére...
Mucus
Amikor vki írta, hogy mennyire nyugodt anyuka lett belőle (talán Nikcsi), akkor nem akartam elhinni, hogy én is az leszek, de az vagyok.
Köszönhető ez anyunak, aki az első napokban itt volt mellettem, és segített amiben tudott, és bátorított, meg Corynak, akit félpercenként nyaggatok vmi hülyeséggel telefonon, de egyelőre jól tűri...
Meg Nektek itt a topicban, sorstársaknak!!!
Szilvi
Ezt a palcsizást sajna még jó eséllyel kihagyjuk...
De a következőn remélem találkszunk!
Hmmc
Azért mostmár Sebi is összekapta magát, egy evésre 100-110 g-ot eszik, ehhez viszont legalább 30-40 perc kell neki - sebaj, közben én is alszom kicsit...
Myra
Lilla egy kis tündér, nagyon jó az a kép!!!
Micsoda arckifejezés!
Aranyhold
Köszi Neked is!
És gyere gyakrabban, ha tudsz!!!
Laga
Köszi, jól vagyunk! Te pedig ne légy elkenődve a bálnásodás miatt... én is azt hittem, hogy ki fogok pukkadni (láthattad az utsó pillanatok egyikében), de már sokat javult a helyzet!
Szerintem május elején Nálad is így lesz!!!
Viki
A férjem egy apák-gyöngye! 5-től 7-ig folyamatosan nyekergett a bébi, csak úgy bugyborgott a pocija, de attól tartok még mindig nem tudott kakilni, pedig gyűrte rendesen... Szóval én már feladtam az ide-tegyük-oda-tegyük-így-ringassuk-úgy-tartsuk, és kijöttem a szobából (közben cicivel is próbálkoztunk több-kevesebb sikerrel). Mire egyszercsak nagy csend.
A férjem a hátán, a Dundi a hasán, és elégedetten szunyálnak mindketten.
Nikcsi
Mi volt a baj, hogy sírtál az éjjel?
Amikor Meglepivel együtt ctg-ztünk a szülés előtti pénteken, nem mertem rákérdezni erre az orvos dologra, de amúgy minden okénak túnt vele.
Azóta szerintem is megszült, talán jelentkezik majd, ha hazaértek...
Jaj, megint elcsesztem a sorrendet a cicik között (tényleg, ti hogy tudjátok megjegyezni, melyikből etettetek az előző etetésnél?! már gondoltam rá, hogy rajzolok egy x-et mindig az utsóra rúzzsal
), és most a másik kezd bedurrani. A picúr meg csak alszik, és szopi előtt még fürdetni is akarunk...
Na mi van, mindenki elfoglalt, csak én a legfrissebb anyuka pezsgek itt?!
Ja, és a szüléssztori jó hosszú, úgyhogy
http://zsom.uw.hu/sebi/sebi.html