Sziasztok!
Látom nem volt nagy forgalom ma. Mindenki sétált, vagy inkább lefoglalnak mindenkit a csemeték
Marci ma nagyon szépen aludt, néha már furcsáltam is, hogy 1,5 óra fennlét után nyüglődött a fáradtságtól. Ma éppen lehetőségem lett volna takarítani a lakásban, de annyira lusta voltam, hogy csak na.
Nem baj, lazítós napra is szükségünk van
Györesz!
Jó volt olvasni, hogy milyen boldog voltál, hogy Norbika szépen papizott.
Ügyes fiú
Csak így tovább! Biztos anyukájának még emlékezetesebbé akarta tenni a féléves szülinapját
Márti!
Köszi a köröminfókat. Pont amiatt, hogy tegnap kifakadt a körménél, ma inkább még nem kentem. Megnézem, hogy mennyire zárt neki a sebecske és ahogy jónak látom, elkezdem kenegetni.
Sajnálom, hogy ennyire kivagy, de biztos lesz jobb is majd. Mondani tudom, hogy könnyű, de kitartás!!!
Marci is tekeredik rendesen pelenkázás közben, de mivel viszonylag jó passzban vagyok, így kínonban csak nevetek rajta.
Nekem egyébként azért húzódik még mindig az igazi nagytakarításom, mert nem merek semmibe se belekezdeni, mert általában 1 órákat szokott aludni. Úgy meg utálok takarítani, hogy állandóan abba kell hagynom.
Fel a fejjel!!! Jön a hétvége, pároddal majd megosztjátok a tennivalókat!
Évi!
Neked is hasonló jókat a hétvégére!
Rolcsinak tényleg szép súlya van, szerintem sem kell aggódnod a tejcsi miatt.
Ezek a védőnők/dokinők csak rémisztgetik az ember lányát
A héten próbálok új rendszert bevezetni a kajcsizásba, ami remélem tartós is lesz
Marci nagyon hektikusan eszik: vagy kiszívja teljesen (például tegnap este), vagy épp hogy eszik egy keveset, aztán vagy csapkod, majd a másik pillanatban vigyorog és dumál (vagy először vigyorog, aztán csapkod). Ha hagy benne, akkor lefejem a maradékot és odaadom neki üvegből. Ma például délben és délután 100 ml-t kiszívott és köszönte szépen részéről ennyi. Úgyhogy a többit üvegből kapta. És mindezt 3 óránkénti kajálás mellett. 5 óra körül azért nálam elszakadt a cérna, mert egyszerűen nem akart enni az üvegből. Ki is mentem a szobából lehiggadni, visszamentem és akkor már nevettem rajta kínomban, mert nem szívta, hanem fújta az üveget
Annyira édes volt
Egyébként ez a legújabb szokása, hogy brümmög, mint az autók, na most ezt a cumisüveggel a szájában művelte
A betegsége alatt 15 dekát fogyott, most azt már visszaszedte és hízogat, de nem olyan ütemben mint eddig. Nem tudom, hogy kevés-e neki a tej, vagy már nem fog olyan intenzíven hízni, mint előtte. Figyelem és majd meglátjuk. Hosszú lettem, de nálunk ez sosem egyszerű, így nem lehet 2 szóban összefoglalni.
Dia!
Meg van a megoldás! Párodnak mindig előbb kell hazajönnie, és így kell menni sétálni
Komolyra fordítva a szót: biztos egyre inkább szokja a kengurut!
Sajnálom, hogy ilyen strapás éjszakáitok vannak.
Nem lehet, hogy őt is a fogacskája bántja?
Tündéri a képeken Domi! Olyan mintha át akarná ölelni az egész világo!
Na most ennyi, mennem kell!
Puszi Mindenkinek! Melinda