Új privát üzeneted érkezett!

Na most jól felbosszantottam magam, már egy órája írok itt nektek erre elszállt minden. Végre idejutok, hogy egy kicsit trécseljek veletek és erre tessék!!!KépKépKép

Akkor annyit csak, hogy mindenkinek nagyon köszönjük a fél éves jókívánságokat és azt is köszönjük, hogy annak ellenére, hogy nem tudok túl gyakran írni azért nem felejtettetek el bennünket!!!
Azért ám mindig olvaslak Titeket, csak időm nincs reagálni rá.
Holnap megpróbálok megint jönni és írni, remélem szerencsésebb leszek!

Györesz, Anikó,
jobbulást a babusoknak!!!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Na,végre le tudtam ülni és eddig nem jött közbe semmi,tudok írni gyorsan.Kép
Köszönöm a hiányolást,nagyon jól esett!Kép
Mostanában mozgalmasabban telnek a napjaink,többet mászkálunk,estére minden bajom van.Ráadásul többször van olyan éjjel,hogy Patrik másfél óránként ébred.Még jó,hogy azért időnként beiktat olyan éjszakát,hogy csak 1x,2x kel.Kép
Tali nagyon bizonytalanná vát számomra,mert azon a hétvégén Ruszlán Ukrajnában lesz imádott Anyósommal,aki az agyamra megy lassan,de biztosan.
Talán Anyu el tud jönni,ha nem,egy hétig egyedül leszek a fiúkkal.KépTudom,hogy más is kibírja,de nem örülök.
Szóval a talin ne vegyetek biztosra.KépKépKép

Minden hófordulós babát szeretettel köszöntök!!!Kép

Melinda!
Örülök,hogy Marci jobban van!Szerinted hatásos a Sambucus?Milyen téjékoztatót adtak a patikában?Kérdeztem nálunk,hogy van-e babás,de nem is hallottak még ilyenről.Kép
Gratulálok a 2.fogacskához és a forduláshoz!!!KépMilyen nagy fiú már,nagyon aranyos a képen,hát még élőban mennyire az lehet!Kép
Hirtelen sírós időszak nálunk is volt,ráfogtam erre-arra,de hogy mitől volt,meg nem mondom.KépAhogy jött,úgy el is múlt.

Györesz!
Milyen jó,hogy Norbika ilyen ügyesen átvészelte a torokgyuszit!!!Kép
Evéssel hogy álltok-szilikonkanál beválik?Gondolom a torka fájt,azért nem evett a kislegény.Kép

Márti!
Tök jó lehetett a kirándulás,én is úgy mennék már valahová!Kép
Gigi is ilyen ügyesen forgolódik már?Gratulálok!!!Kép
Most,hogy írtatok a hízásról-fogyásról,számoltam utána,hogy négy és fél hónap alatt 18 kilót fogytam,pedig eszek!Nekem a szoptatás nagyon viszi a kilókat.

Anikó!
Sajnálom,hogy Neked is ilyen pocsék időszakod van!!!Kép
Vasárnap megyünk az állatkertbe,nem sétáltok át?Kép
Bőrgyulladás.KépGyógyul?
Krisztike jobban van?
Majd írd meg légyszi,hogy beválik-e a More Milk!
Patriknak még mindig nincs foga,de nagyon szenved.

Barbara!
Szépek vagytok a képen!!!Kép

Dia!
Gratulálok a keresztelőhöz!mENNYI FINOMSÁG VOLT!KépNagyon tetszettek a képek,különösen a masnis Domi!Kép
Végül mégis elmentek Anyósodék?Sejtem,mivel hozhatta a formáját Anyósod.KépAz enyémnek újabban nincs 400 Ft-ja a vonatra,hogy eljöjjön megnézni az unokáit.KépDe másra azért van ám!

Ne haragudjatok,hogy nem írtam mindenkinek,de nagyon álmos vagyok és nem tudom milyen éjszakánk lesz.Elmegyek lefeküdni.

Mindenkinek nagyon sok puszit küldök!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

ddddd

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Ma már akartam írni, de nem működött már megint ez a sz..!

Norbinak délelőtt elég jó volt a kedélye, de mostmár nagyon nyűgös volt, szerencsére el is aludt! Szóval már jobban van csak most meg megy a hasa meg kiütéses! Dokinénivel nem tudtam beszélni csak a védőnővel, de megnyugtatott. Valószinűleg valami vírus, de mivel Ő még szopik remélhetőleg hamar átmegy rajta. A lényeg, hogy sokat szoptassam és még mondta, hogy mit adjak neki (Sebion csepp, Smekta por)! Ha holnapra nem javul a helyzet, akkor meg kihívom a dokinénit! Ma már erről lecsúsztam, betegrendelésre meg nem akarom bevinni! Szerencsére valahányszór megkínálom cicivel Ő szó nélkül elfogadja, úgyhogy egyenlőre nem aggódok annyira!
Szegény fiacskámat még a foga is gyötri, olyan puklis az inye, még talán jobban megkínlódik a második fogával, mint az elsővel!
Ma adtam neki egy kis répapürét, hátha az is megfogja a székletet, de nem nagyon jött be, mert azóta volt már fosi!

Márti!
Megkaptam a képeket! Küldheted a többit!
Szerencsére a gép marad! Én is attól féltem, hogy megint elviszi, mert azt tuti nem úsztam volna meg elvonási tünetek nélkül!Kép
Ugye milyen jó kengurúba cipelni! Fárasztó egy idő után, de mégis annyira jó, olyan mint mikor még a pocidba volt!

Melinda!
Hát én is majdnem sírva fakadtam a fürdőruha próbánál, épp ezért nem részelteztem!

Kata!
De jó, hogy végre írtál!
Hát nem nagyon vált be a szilikon kanál! Egy pár falatot eszik belőle, de úgy már nagyon rég nem evett, mint az elején! Gondolom akkor még nem fájt neki ennyire a foga! Szerencsére csőröspohárból nagyon ügyesen iszik, így amikor már nem akar többet kanalazni, akkor egy kis vízzel felhígitom a pépet és szépen megissza!
18 kilót fogytál! Te jó Isten, Te aztán nagy mázlista vagy! Én megelégednék nyolcal is!!! És közben mindent ugyanúgy eszel? Kenyér, édesség? Jujjjjjjj most nagyon irigy vagyok!KépKépKép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Teszek fel egy pár képet, amit Márti csinált amikor náluk voltam!
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
györesz

Sziasztok lányok!

Isten éltessen minden hófordulós kisbabát!

Melinda, sajnálom, hogy nálatok is ilyen nehézkes a szopi, teljesen veled érzek! Gratulálok a fogacskához! Mi az a szer amit szedtek? Örülök, hogy Marci jobban van!

Anikó, szívből remélem, hogy jobban vagy te is és Krisztike is! Fel a fejjel! Olyan jó, hogy itt vannak barátaid, akik törődnek veled! Én ezen a nem szopik, nem jól gyarapodik parán készültem ki (meg persze a bezártság is nagyon rossz, alig várom, hogy hazajöjjön a család, sokszor mégis ilyenkor jön ki a feszültség és kiabálok velük, persze aztán megbánom, és még rosszabbul érzem magam). Aztán egyik nap találtam véletlenül egy hírt, hogy meghalt egy 15 hónapos babuska, egy kép is volt róla ahogy hintázik! Ez engem annyira megrázott és észhez térített, hiszen én boldog lehetek, van 3 gyönyörű gyermekem, szerető férjem - ez a legfontosabb az egész világon! Szívből drukkolok neked, hogy rendbejöjj!!!!!!!!

Barbara, nagyon büszke lehetsz a családodra, gratulálok!!!

Dia! Gratulálok a keresztelőhöz és kiváncsian vároma képeket!

Márti, köszönöm, hogy gondoltál rám is! Irigyellek (persze csak jóértelemben), a kirándulás miatt! Gratulálok a kicsi Gigihez, ügyes lány!!!

Kata, remélem tud jönni édesanyád, én is nagyon utálok egyedül lenni!!! Patrik remélem most már jobban alszik és hagyja anyucit pihenni!!

Györesz, Norbika hogy van? Eszik már, vagy szopikál csak? Szuper, hogy már van gatyód amibe beleférsz! Nekem nem nagyon van mit felvennem és tornázni sem merek, amíg így szopik Rolcsi!

Tegnap végre megjelent a védőnő, közölte hogy Rolcsi nagyon szépen fejlődik. Megmérte és 67 cm a hossza, 6950 g a súllya! Vagyis nem kell pótolni a tejecskét! Csak tudnám, hogy a dokinéni miért mondta, hogy nagyon keveset hízott pótolni kell! Méreg drága elektromos szopigépet kölcösnzök, mert szerinte lehet, hogy nincs elég tejem-ehhez képes kb. 100 ml-t mindig letudok fejni szopi után. Tény, hogy Rolcsi továbbra is 2-3-4 percig eszik napközben, éjszaka pedig kétóránként is kér tejcsit! A védőnő javaslatára elkezdtem almalevet adni neki, de kiköpte, nagyon nem ízlett neki! Ez minden babánál nehezen megy, ti hogyan csináljátok/csináltátok?

Szép napot kívánok nektek!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Én is jöttem egy kicsit.

Boldog hófordulót minden babának aki a napokban ünnepelte!

Mi nagyon jól vagyunk most már 5.napja, hogy GergQ átalussza az éjszakát. Most meg én nem tudok elaludni éjfél elött.

Györesz!
Remélem Norbika mostmár tényleg jól van. Olyan szörnyq amikor ilyen pici babák betegszenek meg. Hál isten, hogy Norbika jól viselte. Igazából GergQt sem viselte meg a múltkor, mert az étvágya megmaradt.
Nagyon édesek a lurkók így együtt.

Márti!
A fenti mondat neked is íródott!
Mennyibe került a kirándulásotok Béren? Hány napra mentetek? Már ha megkérdezhetem.

Csanikó!
Egy pár héttel ezelött volt egy nQ a Fábry Showban aki csak magokból meg gyümölcsökbQl csinál édességet. Nagyon finom, de nagyon drága is. A magosnak 2500 ft kilója a gyümisnek meg 5000. A gyáli piacon lehet kapni vasárnaponként meg a Nagycsarnokban a FQvám téren szerda csütörtök pénteki napokon valahol a gombások környékén. Nekem tényleg bejött. Azóta tök jól telitQdik a cicim a következQ etetésig.

Dia!
Aranyos Domi a kis masnival.
Kipróbáltátok a kengurut? Bejött? Érdekes hogy nem bírja a kocsit pedig a babák általában szeretik ha rázzák a feneküket. GergQ 2 perc alatt elalszik benne. Én attól félek hogy a kengurut nem fogja bírni, mert nem szeret felém fordítva kézbe lenni.

Barbi!
Nagyon szép a kiscsaj. Igazi lánykás arca van.

Kata!
Hogy csináltad, hogy evés mellet fogytál? Nekem nem sikerül. Lehet hogy a nasi a bqnös?Sose voltam édesszájú, de most nagyon. Pedig jön a nyár.

Anikó!
Én is akartam rendelni a Nandu féle csodaszerbQl, de most éppen elfogyott. Te még kaptál? Kipróbáltad már? Bevált?

Évi!
Én is néha így vagyok mint Te, hogy alig várom, hogy hazajöjjenek és utánna meg tök morcos vagyok velük. Aztán amikor a kislányom bánatosan rámnéz rögtön elszégyenlem magam.

Holnap megyünk méreckedni. Kiváncsi leszek. tegnap ruhástól 6310 grammot mértem.

Most megyek a csajszimért meg egy kicsit sétálunk. Végre kisütött a nap.

Már nagyon várom a talit.

Puszi mindenkinek!
Szlvi
sys

Sziasztok!

Melinda,Györesz,Anikó!

Köszönjük a hófordulós köszöntést ,aranyosak vagytok!

Végre megjött a páromnak a szövettan,hála Istennek negatív lett.Most egy kicsit megnyugodtam,már nagyon kikészített ez a várakozás.Ma már ment dolgozni,a gyógyszert még szednie kell de már dolgozhat.
A tejcsim eddig nem állt vissza változatlanúl kevés,szerintem már nem lessz a régi,de azért nem adom fel.Addig is Liliána falja a főzeléket meg a pépeket,és amennyi tej van azt mind kiszívja.Április 7.-én viszem a dupla oltásra,már előre sajnálom szegényt.
Minden mamának és babának sok puszika.

Amint tudok jelentkezem,puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok Lányok!

Most olvastam végig mindenkit.
Klassz időnk van ma de ma nem jutottunk ki a lányommal, mert egész egyszerűen rettenetes nyűgi, másfél óránként szopizik, már két napja, kicsit odavagyok, nem semmi. Már leszakadnak a melleim.

Dia!

Gyuri akkor holnap megy hozzátok, ha esetleg neked nem kell Panna kenguruja, én szívesen használnám, persze csak ha nem gond. Vagy úgy érzed nagyon biztonságtalan? Mert akkor vennem kell nekem is egyet.
Megyek holnap tesómmal megvenni a greslapot ragasztót, meg fugaanyagot az erkély megcsinálásához. Gyuri örömére. De én annyira szeretném rendben tudni már ezt a lakást.
Egy pár dolgot most megcsináltatok, hogy később ha jön a második bébi már ilyenekkel ne kelljen foglalkoznom.
Festetés majd csak jövőre, ajtók, ablakok, meg redőnyt szeretnék venni.
Szóval van még mit aprítani a tejbe, de lassan és biztosan vége lesz már ennek.
Nonóka szinte ma képtelen megmaradni a kiságyban.
A lányok tényleg nagyok lettek, végre egy fiú a családban. Majd jól boldogítják őt.
Anyukád nem semmi, lerendezte a dolgot egy kérdéssel. Ügyes volt.
De igaza van, szerintem is. Szegény Tomi, de azért nincs neked olyan rossz apósod anyósod, örülj nekik, mi lenne ha nem is lennének.
Nem igaz?
Tényleg élvezném ha lemennénk Mezőre, olyan szép hely, nagyon tetszett mikor lennt voltunk. Igaz tél volt, de gyönyörű.
Nagyon jó ott a levegő.

Györesz!

Norbikának jobbulást kívánok, remélem elmúlik lassan ez a fogfájás, nem sokára kinnt lesz az összes. :-)))))

Barbi!

Vagi nagyon Szonja, egyre nagyobb, hogy megy az idő, még csak most jöttünk ki a Kórházból és már eltelt több mint 3 hónap. Nem semmi, olyan gyorsan szalad az idő.

Kata!

Nagyon ügyes vagy hogy ennyit fogytál, gratula hozzá, nem tudom hogy csináltad, de ügyi vagy tényleg.

Anikó!

Hogy vagy?
Jelentkezz, hiányzol ám nekünk!!!!!!
Tessék írni, micsoda dolog!!!!!

Saxi!

Örülök, hogy a férjed rendben van, nagy izgalom lehetett ez neked, én nem is tudom mit csinálnék ha az én férjemmel lenne valami, annyira szeretem őt, hogy már beteges.
Mindig féltem én is őt. Alig várom minden nap, hogy hazaérjen.

Jajj sírdogál a lánykám megyek, majd még jövök.

Puszika:

ANDI
tandi

Györesz, Márti!

Nagyon édesek a gyermekek, szeretném már látni őket élőben is.

PUszi most már tényleg megyek.

ANDI
tandi

Ezt reggel írtam, csak nem működött ez a nyavaja!

Sziasztok!

Szonja végre elaludt, így egy kicsit tudok irogatni.

Minden hófordulósnak sok boldogságot kívánok, minden gyengélkedőnek pedig jobbulást!

Andi!
Sajnálom, hogy Nonót így megviselte az oltás!

Dia!
Gratula a keresztelőhöz, május elején mi is szeretnénk megtartani már végre!

Az ünnepek elég zajosak voltak. Szombaton Anyuékhoz mentünk ebédre, majd délután jött a keresztlányunk a szüleivel. Ők itt aludtak, így hajnalig dumáltunk! Mondanom sem kell, hogy elég nehezen ment másnap az ébredés. Vasárnap a férjem keresztanyjáéknál voltunk ebéden, majd fürdetésre hazajöttünk. Út közben telefonált az egyik barátnőm, aki a 6. hónapban van, hogy itt vannak a környéken és beugranának egy pár percre. Ehhez képest hajnali 3-ig itt voltak. Hétfőn úgy ébredtünk, mint akit megrágtak, kiköptek és utána még jól össze is verték egy baseball ütővel.
Szóval hétfőn próbáltunk regenerálódni.
Szonja még nem állt át a nyári időszámításra, tehát most 21:30 körül kezd szopizni és 22:00-re alszik. Remélem azért egy hét alatt majd át tudom állítani.

Múltkor meséltem, hogy a védőnő azt mondta, hogy alultáplált a Szonja és hogy nem hízik eleget.
Ehhez képest pénteken találkoztam a dokinővel sétáltatás közben és mikor benézett a babakocsiba azt kérdezte: "Anyuka, hova növeszti ezt a gyereket?"
Erre mondom neki, hogy a múlt héten még tápszert akartak adni. Akkor most mi legyen? Azt mondta, hogy 3 hónaposan egy 6 kilós gyerek olyan messze van az alultápláltságtól, mint Makó Jeruzsálemtől.
Tehát marad a szopi. Szerencsére sikerült felturbóznom a tej mennyiséget is, tehát ismét tejcsárda vagyok! Kép

Mindenképp szeretnék menni a talira! Szerintetek vigyünk babakocsit?

Na nyüszizik Szonja.

Puszi mindenkinek!

Barbara
babar

Györesz!

Nekünk is Pierre Cardin kocsink van! Nagyon masszív, szuper darab. Remélem neked is bejön majd!

A gyerkőcök nagyon helyesek. Jó, hogy így össze tudtok járni!
Most már én is összeismerkedtem itt két kismamával, akikkel együtt szoktunk bandázni!

Szonja ma egész nap nem aludt - kivéve a reggel 20 percet. Kezdek felborulni, de így remélem 9-kor már aludni fog!
Utálom, hogy megint hidegebb az idő! Kép

Csajok olyan nagy volt a szám, hogy milyen szépen lefogytam, hogy most sikerült felrántanom 4 kilót. Kövérebb vagyok, mint mikor kijöttem a kórházból. Kép
Andi, Györesz hogy működnek a diéták? Ha jó kérem a recepteket!

Puszi
Barbara
babar

Sziasztok!!!

Már én is megírtam a levelem egy részét délelőtt, de nem működött ez a vacak. Délután meg időm nem volt írni, csak olvasni. De most reszkessetek!!! Kép

Dia!
A tegnap esti levelemből véletlenül kihagytam, hogy milyen klasszak a képek. Én is csatlakozom a masnis Domi rajongói klubba!!! Kép

Kata!
Sajnálom,hogy ilyen nehezek az éjszakáitok Kép Anyós Kép
Olyan jó lenne, ha tudnál jönni a talira! Reméljük, Anyukád el tud menni segíteni Neked, az tényleg nem lenne egy egyszerű eset 1 teljes hétig a fiúkkal.
Sambucus: amiután megvettük, szépen építettem le az egyebeket (orrcsepp, köptető). Az igazat megvallva a tudatomnak is jobb volt, hogy nem normál gyogyit adtam, neki hanem "csak" homeosat.
Ez a baba-mama füzetecske szerintem kifejezetten homeós gyógyszertárakban van. Vagy a Tiétek is ilyen? Egyébként csak úgy adta oda nő a gyógyszertárban a füzetecskét, hogy ez kifejezetten homeopata orvosoknak van, de szerintem ez hülyeség, már megnézve a füzetecskét, szerintem teljesen a laikusoknak szól.
Sárga a borítója, címe: Homeopátia babáknak, mamáknak II. Születéstől a gyermekkorig A Boiron cég adja ki, akik gyártják a bogyeszokat.
Ha esetleg valamilyen baj kezelésére homeos bogyót akarnátok használni, szólj, mert akkor megnézem Nektek!
Ez a 18 kg fogyás tényleg nem semmi. Én egész nap lógathatom magamon Marcit, akkor sincs semmi változás Kép

Györesz!
Jobbulást Norbikának! Szegényre nagyon rájár a rúd: fogacska, torokgyuszi, most meg ez a vírus. A mai napot hogy viselte? Még az a szerencse, hogy szépen szopizik. Kép

Márti!
Milyen csini Gigi a fülbevalóval!

Márti, Györesz! Nagyon édesek a lurkók! Kép Olyan mintha az epret ők csemegézték volna Kép

Évi!
A homeós bogyóra gondolsz? A neve: Sambucus Nigra 9CH. Kimásolom, amit írnak róla: Teljes orrdugulás, ami miatt mindig szipog a beteg. Rekedt a hangja. Tapadós váladék van a gégéjében. Naponta 3X5 golyócska.
Másik, amit bár megvettünk, de most nem használtunk a Pulsatilla pratensis 15 CH. Sűrű, krémszerű, nem maró jellegű sárga vagy sárgászöld orrváladék. Reggel és napközben folyik, éjjel bedugul az orr. Hűvösben enyhülnek a tünetek. nap 2X5 golyócska.
Ti meggyógyultatok?
Sajnos én is kiabálok és ideges vagyok a párommal, amikor este hazaér, pedig egész nap azt várom, hogy itthon legyen. Ilyenkor én is úgy haragszom magamra.
Én is akkor raktam helyre magam, amikor 1-2 hete a TV-ben láttam rákos, leukémiás babákat. Ilyenkor fejemhez kaptam, hogy mi ehhez képest az, ha tápszerrel kell etetnem esetleg Marcit.

Saxi!
Örülök, hogy a férjed eredményei jók lettek. Kép
Lehet, hogy a tejed "csak" az idegeskedés miatt lett kevesebb, nem? Ha megnyugszol lehet, hogy vissza tudod hozni. Kép

Barbi!
Hogy hoztad vissza a tejmennyiséget? Én is tejcsárda akarok lenni!!!! Gratula hozzá!

Anikó!
Merre jársz? Remélem Krisztike is javult!!! Téged pedig várunk ide közénk!!! Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Én is ide értem végre!Kép
Sys!
Ma kenguruztunk,de az se tetszett neki.KépDe lehet,hogy csak azért mert fáradt volt.Megnéztem a játszószőnyeget és bele szerettem.KépMost azzal kelek,fekszek,hogy hogyan tudnám megvenni.Kép2Egy kicsit húzós ára van."
Domi ha tehetné egész nap kézben lenne.Kép

Andi!
Elküldöm a Panna kenguruját holnap Gyurival.Kép
Majd eldöntöd használod e.

Kata!
Légyszi gyere a talira!Úgy szeretném!Kép

Saxi!
Örülök,hogy a párodnak jók lettek a leletei.Kép
Képzeld!Ma Domi olyan banános rizspépet kapott ebédre amit írtál,habzsolta befelé.KépNagyon fincsi volt én is megkóstoltam.Kép

Minden hófordulós babucinak gratulálok!Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jaj elfelejtettem!
Györesz,Márti!
Gyönyörűek a lurkók.Olyanok mint a szerelmesek.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Íme 3 kép a mai napról.
Kenguru próba.
Kép
Egy kis huncut mosoly.
Kép
Almapürés szájú Domi.Kép

Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a dicséretet és a jó kívánságokat a gyógyuláshoz!

Két dolog is történt azóta, hogy írtam!
1, Norbinak kibújt a második fogacskája!!!!!
2, délutánra csupa kiütés lett, ígyhát elvittük dokihoz, a védőnő jól gondolta, vírusfertőzés. Kaptunk Fenistil cseppet, meg vali löttyöt a hasmenésre. Szerencsére azóta már nem fosik, de azért adni kell neki!

Barbi!
Hát tiszta dilis ez a dokinéni! Szerintem nem is emlékeznek, hogy kinek mit mondanak! Még jó hogy nem adtál neki tápszert!
Nekem annyira nem vált be egyenlőre a fogyókúra. Vagyishát 3 kiló nagyon hamar lement, de azóta egy helyben áll és egy deka sem megy sehova! Tudom, hogy többet kéne tornázni, de örülök, hogy ennyihez van energiám!
Én még nem tudom, hogy babakocsival, vagy kengurúval megyek a talira. Bár ez az esernyőre csukható babakocsi elfér majd bármelyik sarokba, de hát leszünk egy páran és annyi babakocsi nem hiszem hogy el fog férni!

Melinda!
Hát tényleg követtünk Titeket a foggal! Remélem most jön egy hosszabb szünet! Szeretném, ha Norbi végre normálisan enne és nem akadályozná ebben semmi, pont most amikor már tényleg kell neki, mert nem győzöm tejjel. Ma is egész nap szopott, másfél-két óránként és hiába van bőven tejcsim, már nem lakik jól vele! Pénteken már fél éves lesz, nagyon szeretném ha újra szépen enne! Legalább addig ne jöjjön foga amíg bele nem jön a kajálásba! Hát kiváncsi leszek, de nagyon úgy néz ki, hogy követünk Titeket és hát ha jön Marci foga, akkor nincs mese jön Norbi foga is!Kép

Saxi!
Örülök, hogy a férjed jobban van és hogy jók lettek a leletek! Talán mostmár megnyugszol és lehet, hogy a tejcsi is helyreáll! Így legyen!Kép

Évi!
Hát sajna nagyon sokat küzdök Norbival kajálás ügyben! Nem kell neki a kanál! Eszik egy pár falatot, aztán az istenért sem akarja kinyitni a száját, ilyenkor felhígítom a pépet és odaadom neki csőröspohárból! De ne gondolj nagy mennyiségekre, meg egy nap csak egyszer próbálkozok egyenlőre, mert valahogy annyira nem tudom még rendszerezni a dolgot. Pedig mostmár tényleg érzem, hogy nem elég a tejem. Ahogy meggyógyul megpróbálok egy rendszert csinálni. Úgy gondoltam, hogy délelőtt, délután egy kis gyümi, ebédre főzelék és persze mindegyik mellé egy kis szopi. Majd meglátjuk, hogy fog sikerülni, mennyire lesz Norbi együttműködő!
Az hogy beleférek a egy-két gatyómba az nem azt jelenti, hogy lefogytam, talán egy kicsit átalakutam a tornától, de még így is van rajtam 9 kiló. Nem vagyok telhetetlen megelégednék egy 5 kiló minusszal is!

Dia!
Norbi sem szerette elsőre a kengurút. Amikor otthon próbálgattam, akkor mindig nyafogott, de amikor élesbe a levegőn sétáltam vele én voltam a legjobban meglepődve, hogy mennyire tetszik Neki!
Remélem Domi is rájön, hogy milyen jó így himbálózni anyucin!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Hát én is remélem,hogy megszereti Domi a kengurut.
Bár a derekam kicsit ki van készülve.Kép

Etetés:Hát én is tanácstalan vagyok,hogy mennyi az elég és mikor mit adjak neki.Mert a szopinál és tápszernél olyan egyszerű......

Fogyi:Ne is említsd!Most vágtam be egy tábla csokit és most még lenyomítom egy tányér húslevessel.Kép

Gratulálok Norbi második fogacskájához!Kép
De sajnálom is,hogy beteg.remélem hamarosan jobban lesz!Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Márti!
Megkaptam a képeket! Elég béna vagyok rajta, úgyhogy azt inkább ne mutogassuk itt! Oké? Kép
Gigi hogy van? Mentek holnap úszni?

Szia Andi!
Már olyan régóta meg akarom kérdezni csak mindig elfelejtem, hogy még jó multkor ajánlottad nekem a Vichynek egy krémjét, de nem emlékszem a nevére! Leírnád nekem! És az tényleg hatásos? Mennyibe kerül? Megéri megvenni?
Előre is köszi!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Egyszeruen keptelen vagyok a tempot tartani veletek. Kép

Györesz,
remelem, hamar tul lesz Norbika a virusfertozesen. Drukk, hogy gyorsan meggyogyuljon! Kép

Dia,
keresztelos kepek nagyon aranyosak! Kép Az anyosod nem semmi. Kép Es vitt vegul ajandekot?
Dia, egy ismerosom babaja is orditott mindeg a babakocsiban. O picit felemelte az ulest, hogy jobban kilasson a lanya, vagy hasrafektette a gyerkocot a babakocsiban, es felemelte a tetot, hogy kilasson. Talan egy probat meger. Kép

Saxi,
igy csondben drukkoltam a ferjednek! NAgyon jo, hogy minden rendben. Kép

Mikor es hol lesz a tali, meg lehet kerdezni?

Nandi meg kohog es etvagytalan, de talan a nehezen mar tenyleg tul vagyunk. Kép Viszont meg csak hasrol fordult nehanyszor hatra, mas mutatvanyt meg nem mutatott be, kezdek izgulni, nehogy o is hipotonias legyen, mint a batyja. Iszonyu keveset eszik, most azon kuzdok, hogy adjak neki potlast (a korhazasdi ota drasztikusan lecsokkent a tejem Kép), mert a cumisuvegbol nem tud inni. MA probalkoztam csoros poharbol, hat, ez se megy, de talan sok gyakorlas utan belejovunk. Kép
Zsombi meg egyre duhosebb, mert Nandival kell allandoan foglalkoznom, neha mar orankent szopizik, ezert ZSombi egyre tobb rosszasagot csinal. Es ami meg rosszabb, nagyon apas lett, duhbol ellok engem magatol, nem ad puszit, azt mondja, nem szeret, tuntetoleg apa nyakaba ugrik, stb. Olyan rosszul esik....KépKépKép

Megyek etetni!
Pussz,
Gombóc
gombóc

Elfelejtettem: Gigi sokszor az eszembe jut. Nem tudtok rola valamit?
G.
gombóc

Sziasztok,

Kicsit enis lemaradtam, mert mindket lurkom a nyakamon van egesz nap. Nagyfiam is osszeszedett valamit husvetkor anyosomeknal, hetfo hajnalban hanyt 2x, picit lazas volt, aztan hazajott, bagyadt volt, aludt egyet, utana egesz jol volt, kb. 1 ora hosszat, majd olyan hidegrazast kapott, hogy ilyet meg nem lattam, 8 perc alatt felment a laza 39.77re.. kup, hutofurdo, aztan irany az ugyelet. Azt irtak, hogy influenza, bar azota nem volt lazas, tegnap egy kicsit ment a hasa, enni se evett hetfo ota igazan.. Remenykedtem, hogy barmi is ez, a kicsi ne kapja el, eddig meg meguszta.
Zolika jol van, neha nyugosebb, tegnap is olyan nap volt, viszont cserebe, szopik utan, amikor jokedvu, megkaptam elete elso (es meg sokadik) hangos, teliszaju kacagasatKép Apanak szerencseje volt, mert este, a szopira hazaert, es igy o is hallhattaKép
Ma reggel viszont nagyon beindult, folyamatosan jart keze-laba, es dumalt ezerrelKép Lehet, hogy a napsutes jot tett neki, tegnap csunya ido volt.

A koszonteseket koszonjuk!Kép

Most nem tudok irni mindenkinek, de a betegeknek jobbulast kivanokKép
A kepek szuperek, olyan jo elgyonyorkodni a babakbanKép

Saxi, csak annyit, hogy mostmar nyugi, es hajra szopiKép

Na, megyek, ismet telefonkozpont vagyok, Zolika kereszteloje vasarnap lesz, es en vagyok a kozpont a szervezesben..

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!
Először is annyira jólesett amiket írtatok, köszönöm lányok. Annyira jó, hogy valakire azért számíthatok. Nem vagyok egy nyavalygós nőci, sőt, de mostanra már tényleg kiborított, hogy azok, akik annyira a barátaimnak mondták magukat, és akik mindig számíthattak rám, bármi baj volt, mostanra valahogy elfelejtettek. De a lényeg tényleg az, hogy itt van nekem ez a kis gyönyörűség, akit imádok és annyir jó, hogy ti is vagytok Kép

Krisztikém még tegnap is lázas volt sajnos. Szegény nagyon nyűgi volt egész nap. Csak cicin volt hajlandó aludni és egész nap azon lógott. Persze a hasa is ment, először csúnya sötétzöld, szinte fekete, aztán meg olyan volt a peluson, mintha pisi lett volna. Hát, nagyon sajnáltam szegényt. Mára azt hiszem, lassan javul a helyzet. Már a reggeli kakija normál állagú volt és láz is elmúlt. Úgy tűnik, ez a hülye vírus őt is megtámadta.

Most szaladok, mert szalad a lakás, csak benéztem, még vissza sem olvastam. Később még remélem, hogy tudok jönni.

Addig is puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Norbi szerencsére elég jól viseli a vírust! Még mindig kiütéses, de már nem annyia, mint tegnap este! Ma is még csak egyszer rottyantott és most éjjel sem volt fosi!

Gombóc!
Örülök, hogy Nándi jobban van! Hamarosan biztos az étvágya is visszajön! A forgás miatt meg ne aggódj, látod Norbi is kb. másfél hete kezdett forogni és Ő már holnap fél éves! Ne gondolj egyből rosszra!
Ha már Nándi tényleg meggyógyul, akkor biztos Zsombival is többet tudsz majd foglalkozni és szép lassan biztos megbékél!
Gigiről annyit tudunk, hogy multkor Dia írta, hogy megint beteg szegény! Lehet, hogy írok neki majd egy sms-t!
A tali Andiéknál lesz, Csepelen! Nagyon jó lenne, ha Ti is tudnátok jönni!!!!

Mica!
Nagyfiadnak jobbulást!!!!!!

Anikó!
Remélem Krisztike nagyon gyorsan leküzdi a betegséget! Biztos Ő is elkapta a vírust! Norbinak is nagyon csúnya zöld volt a fosija, amikor ment a hasa, de ma már egész szép sárga!
Küldöm a gyógypuszikat!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Lányok!

Györesz!

Vichy Liposine, cellulitisz elleni krémzselé, 5.600 forint és 200 milis, ha jól emlékszem, lehet, hogy 250. Nem tudom. Megéri, 2 cm ment le nálam mindenhonnan, csupán 3 hét alatt.
Ha használnám továbbra is akkor hat igazán, azt írja, hogy 2 ilyen tubus minimum el kell használni, hogy hatása tartós legyen, mellette torna. Nálam bevállt, főleg combon.
Most az Avonosból rendeltem kettőt.
Nekem az is nagyon bevállt, és kicsit olcsóbb mint ez.

Na megyek, természetesen főzni.

Puszika:

ANDI
tandi

Dia!

Klafa a kenguru, nagyon tutin néz ki Domi benne.
Ari ahogy nevet és ahogy kajcsizik, kész vagyok teljesen a képektől.
Imádom továbbra is!!!!!!
Köszi mindent amit küldesz Gyurival.
Timinek is sok puszika érte.
Mikor megyünk Mezőre:-)))))))???????

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Voltunk méredzkedni, 6070 gramm GergQ.

Április 19-én kell mennünk a 3.hónapos oltásra, úgyhogy biztosan tudunk menni a talira. remélem nem jön közbe semmi.

Gombóc!
Ne keseredj el nagyon ez egy természetes reakció Zsombinál. Én is átestem rajta. Nekem is problémáim voltak a kislányommal, de aztán helyreállt a dolog. Mondjuk nálunk az kellett hozzá, hogy Q is beteg legyen, mert akkor rájött, hogy Q is ugyanolyan fontos nekem mint az öcsikéje. Nekem is nagyon rosszul esett.

Andi!
Az Avonosnak mi a neve és az mennyibe kerül?

Rakok fel 2 tegnap készült képet.

Kép
Kép

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Szia Szilvi!

Az Avonosnak Avon Solution cellulitisz krém.
De ha van avonos ismerősöd akkor most le van értékelve a katalógusban 3400-ról 2400 Ft-ra.
Én is gyorsan rendeltem kettőt.

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Andi!
Köszi a krém nevét, de végül Loreál mellett döntöttem: Perfectslim, ez kicsit olcsóbb 2999 forint. Kiváncsi leszek, hogy hatásos lesz-e!

Szilvi!
NAGYON NAGYON ARANYOS GERGŐ!!!!!!! Neki is olyan kis huncut mosolya van!Kép

Képzeljétek! Napok óta küzdök Norbival, hogy egyen kanálból, de hiába! Aztán most nemrég akartam Neki csőröspohárból adni azt a löttyöt, amit a dokinéni írt a hasmenésre (hipp: sárgarépa, rízs, meg mindenféle összetevőkből áll), csak épp olyan sűrű, hogy alig csöpögött a lyukon. Hát gondoltam megpróbálom kanálból, ja az ölembe ült háttal nekem. Hát mind bepuszilta, kb. 60 ml-t! Csak lestem és nem akartam elhinni! Úgyhogy holnap megpróbálom ismét így az ölembe etetni! Majd beszámolok az eredményről!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Teljesen beparáztam, hogy nem tudok babanetezni, de még szerencse, hogy a társalgó működik! Vagy nem? Na mindjárt megnézem átmegy-e!

Kép
Kép
györesz

Jól van működik, de most mégsem nagyon tudok mit írni, mert nem történt semmi azóta! Remélem írtok lányok!
Márti!
Mi újság veletek! Nagyon eltüntél! Úszás volt ma?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Én is jól megijedtem, hogy mi a fene van, azt hittem vírus szállta meg a gépünket, de aztán eszméltem, hogy valami baromarcúak "rontották el" a Babanetünket. Hála az égnek Társalgó van Kép

Marcikám úgy érzem túl van a nátháján, hát bizony majdnem két hétig tartott. Katának igaza volt. Ma azért még szívtam az orrát, de már nem gyűlt utána neki. Drágám szépen átaludta a délutáni sétaidőt (1/4 2-től aludt 3/4 4-ig), utána kajcsiszenvedés (cici+pótlás üvegből), így megvártuk apukáját és koraesti sétát rendeztünk 6-tól. Hűvös volt, de jót alukált így is a kocsiban. Szegénykémnek be van gyulladva a lábujjkörme a nagylábujján. Láttam, hogy piros, megpiszkáltam és gennyes volt. Kép Pedig nem is vágtam neki mostanság.
Márti! Ti mit kentetek Gigi körmére, amikor be volt gyulladva neki? Én nem merek rajta semmit vágni rajta, mert még vágás nélkül is begyulladt, mi lenne, ha még én is nyiszálnék rajta. Bocsi, de nem emlékszem rá, hogy Ti mit csináltatok? Orvosig is eljutottatok vele?

Györesz!
Gratulálok a második fogacskához! Kép Megbeszéltük ma Marcikával, hogy Norbikára tekintettel egy időre hanyagoljuk a fogacskák növesztését. Kép Remélem tényleg vette az adást, és akkor lesz egy kis nyugi Kép
Szegénykém hogy bepöttyösödött Kép Fosi Kép De legalább mára már javult a helyzet Kép További javulást Nektek!!!
Édes lehetett, hogy ölben ülve mindent bepuszilt. Milyen bonyolult kis "szerkezetek" ezek a babók Kép Ügyes vagy, hogy végülis megtaláltad a megoldást hozzá Kép Már én is gyűjtögetem innen-onnan a babakajcsi recepteket. Már annyira várom, hogy etethessem, de egy-két hét és miénk a pálya Kép

Dia!
Nagyon édes Domi! Nagyon fincsi lehetett az az alma Kép Ma gyakoroltatok a kenguruval? Reméljük majd beletanul, hogy milyen klasz is az. Kép

Mica!
Gyuszkónak jobbulást kívánok!
Kacagó Zolika Kép

Gombóc!
Nándikádnak további jobbulást!
A cumisüveg téma nálunk is terítéken van, régen egész szépen tudott enni belőle, de most újra kell tanulnunk, mert kevés a tejcsi Kép Eddig AVENT-et használtunk, de most Tefalos üvegből egész jól evett ma. Ti melyiket próbáltátok?

Anikó!
Barátok Kép Lehet, hogy nem is igazi barátok. Kár, hogy olyan messze lakunk egymástól, ápolgathatnánk egymás lelkét. Kép
Krisztikének mielőbbi jobbulást kívánok!

Szilvi!
Tündéri mosolygós kissrác ez a Gergő! Kép
Jó Nektek, hogy a tali utánra marad az oltás. Nekünk előtte csütörtökön lesz. Nagyon izgulok, hogyan fogja viselni Marci. Nem akarok lemaradni a taliról!!!

Kata!
Tegnap nem írtál! Ma gyere, kíváncsi vagyok mi van Veletek!

Jaj, majdnem elfelejtettem. A DM-ben mától van akcióban néhány narancsbőr elleni és karcsúsító gél. Györesz is gondolom ott vette a L'Orealt. Én Dove-ot használok, amitől határozottan simább lett a bőrőm. Centibeli változást nem tudok mondani, mert nem mértem. 1599 Ft és 200 ml.

Na most már megyek. Mindenkinek sok-sok puszi!
Akinek személyreszólóan nem írtam, duplapuszi Kép

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Kezdek oszulni, idonkentKép Najo, annyira nem veszesek a lurkok, de estere kicsit mar zsong az agyam a kettotolKép Minden elismeresem a tobbgyermekes anyukaknakKép Bar parom szerint nagyon jol birom, mondjuk neki konnyu, csak este 5-6tol latja a bandatKép
Gyuszko allapota valtozatlan, sot most egy kis hoemelkedese is van, ugyhogy meg igencsak bennevan a virus. Legalabb tegnap mar evett valamit.
Zolika eddig meg meguszta, remelem tovabbra is igy marad.

Gyoresz,
Nalunk Gyuszkonal anno az valt be az almaevesnel, hogy mas helyen es mas pozicioban etettuk, mint ahogy a tapit kapta. Ha csak a szoba kozeleben voltunk, ahol a tapszer kapta, nem volt hajlando mast elfogadni. Az etetoszeket viszont imadtaKép

Melinda,
Erdemesebb dokinak megmutatni a korombenovest, nekik meg nem erdemes probalkozni, bar a koromvirag-krem nem artha, hiszen a dm-es popsikenocsben is van (nem is tudom, hogy kimondott popsikenocs-e, de nekunk nagyon bevalt Gyuszkonal). Mondjuk en azt nem csak popsira hasznaltam, miutan eleg jo gyulladascsokkento hatasfoka van.
OrrszivasKép Sajnos nem a legjobb mulatsag az ilyen, de legalabb hasznal nekik.

Szilvi,
Mosolygos GergoKép Szep sulyban van o is, nem kell felteniKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Most 3.napja megint nem alussza át GergQ az éjszakát. 4-5 órakor már felkel. nem tudom mi volt akkor ez a hirtelen átalvás.

Anikó!
Az ilyenek tényleg nem barátok. Nekem hál istennek megmaradtak és csak a fele társaságnak van gyereke. A másik fele csak tervez, de így is nagyon jóban vagyunk. Akik meg eltüntek azokra Te se pazarold az idQdet. Még jó hogy mi is itt vagyunk egymásnak és remélhetQleg az elsQ tali után még nagyon sok lesz.

Györesz!
Örülök hogy végre sikerült megtalálni a megoldást a kajcsizásra. Anya közelsége sokat segített ezek szerint.
Ja és gratula a második fogacskához. Most talán egy ideig nyugi van. Renikémnek 4 hónapra rá jöttek a felsQ fogai.

A betegeskedQ babáknak jobbulástKépKépKépKép

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Marci!
Örülök, hogy Marci elfelejtheti végre azt a fránya náthát! Már biztos nagyon utálta az orrszívást, végre lesz egy kis nyugi!
Remélem Marci szótfogad és nem növeszti egy kis ideig a harmadik fogát és azt is remélem, hogy akkor Norbi telepatikus úton továbbra is követi Marcit!KépKépKép
Én is annyira vártam az etetést, de a mostani állapotok útán azt mondom, hogy de jó volt csak szoptatni. Persze tudom, hogy Neked több nehézséged is volt vele, bár Norbi is sokat sztrájkolt, azért remélem Nálatok Marci a kacsira nem fog fújni!
Az még nem száz százalék, hogy megtaláltam a megoldást, azzal, hogy ölbe etetem, ez majd ma elválik. Ma adok neki egy kis krumplit sütőtökkel!

Mica!
Lehet, hogy tényleg a szoba is a hibás? Mert tegnap az ölbe evés egy másik szobába történt! Na akkor ma is ott próbálkozok!
Már én is gondoltam az etetőszékre! Szerinted aminek állítható a támlája abba már ültethetem Norbit? Már nagyon ügyesen ül ha tartom, de ha elengedem úgy is megül egy pár másodpercig!

Szilvi!
Norbi olyan 4 hós volt amikor két hétig egy huzamba átaludta az éjszakákat, hát azóta se! Ki érti ezt?
Nagyon remélem, hogy nálunk is kimarad most egy pár hónap és nem indul be azonnal a fölső fog! Nagyon szeretném, ha Norbi ráállna a kajcsira és nem zavarná semmi ebben!

Tegnap írtam Giginek egy sms-t, de még nem reagált rá. Remélem azért nincs nagy baj Vele vagy Velük!

Majd még jövök!

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Mica!
Nekem már Te is többgyerekes anyukának számítasz a két prücsökkel! Eggyel sem könnyű és belegondolok, hogy egy totyogó is itt lenne körülöttem, nem tudom, hogyan bírnám. Úgyhogy le a kalappal előtted! És hajrá!!!
Bár szebb lett mára körme, persze ha rosszabbodna, viszem a dokihoz. Sajna a tanácsadás egyszer van egy héten csütörtökön és arról ugye már lemaradtam. Betegrendelésre meg ugye nem viszem így. Ha nem lesz vele addig gond, akkor a 4. hós oltáskor, 14-én megmutatom. A körömvirágra én is gondoltam, úgyhogy ma azt biztos elkezdem neki kenegetni.

Szilvi!
Marci egész pici korában aludta át az éjszakákat, azóta mindig felkel egyszer, max. kétszer. Egy hétig rendszeresen 3 és 4 között kelt, örültem is hogy beállt erre az időpontra. Hát most éjszaka fél 2-kor kelt, úgyhogy erről ennyit Kép Én különösebben nem is vágyom arra, hogy átaludja az éjszakát, mert legalább éjszaka még van rendesen tejcsim és akkor még nyugodt is, így legalább akkor tényleg rendesen tud enni Kép Minden rosszban van valami jó Kép

Györesz!
Igaz, hogy Marcikámnak írtál, de megbízott, hogy írjak nyugodtan vissza Kép
Reméljük, hogy az etetéssel most már nem lesznek gubancaitok. Én is gondoltam ilyen apróságokra, hogy azért nem fogadja el jószívvel a cumisüveget, mert majdnem olyan pozícióban tartom etetéskor, mint az orrszíváskor. És ugye abból az utóbbi időben elege van Szegénykémnek. Kép
A helyszínben is lehet valami, mert ha nagyon nyügi a mi hálószobánkban, akkor ha átvisszük a saját szobájába, akkor egész jól megnyugszik. Remélem nem kell majd végigjárnom vele almapürésen a lakást, hogy valamit bele tudjak majd imádkozni Kép
Én is nagyon kíváncsi vagyok Gigire. Annyira sajnálnám, ha megint visszaesne. Igaz, hogy engem különösebben nem ismer, de én ugye folyamatosan olvastalak Benneteket, így Róla is tudok "mindent". És annyira jól esett, amikor írt nekem, amikor szopigondjaink voltak.

Puszi! Ma még én is jövök!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Hófordulósok!

Györesz!
Sok-sok gratula a féléves Norbikához!!! Kép Kép Kép

Márti!
Sok-sok gratula az öthónapos Gigikéhez!!! Kép Kép Kép

Évi!
Sok-sok gratula a 4 hónapos Rolihoz!!! Kép Kép Kép

Minden ünnepeltnek és anyukájának sok-sok puszi!!!

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Gyoresz,
Gratula a feleveshezKép
Szerintem nyugodtan ultesd be a szekbe, ha dontheto a tamlaja, mert a hordozoba is ulnek pl. es sokan abban is etetik. En mar nem emlekszem, hogy mikortol ult etetoszekben, de eleg hamar, bar o nagyon ugyes es eros volt, es eleg hamar tudott ulni benne.

Melinda,
Hat en a tobbgyerekesnel foleg a 3ra gondoltam, de a ketto is nehez nehaKép De a sok orom feledteti a nehez napokatKép
Halistennek Gyuszko mar elegge onallo, szerintem megoszulnek egy fiatalabbalKép

Mica
mica

Sziasztok!

Előszőr is:
Márti!
Boldog 5. hónapot Giginek!!!!!!!!!!KépKépKép

Évi!
Boldog 4. hónapot Rolcsinak!!!!!!KépKépKép

Lányok! Olyan boldog vagyok! Madarat lehetne velem fogatni!
Norbi megette mind amit kiszedtem neki!!!! Elég nehézkesen kezdtük, már minden tiszta sárga volt, már majdnem feladtam, már adtam Neki is kanalat, már mindent bevetettem, amikor eszembe jutott, hogy itatok Vele egy kis vizet, hátha szomjas közbe. Ivott is a vízbő, aztán még az első falatoknál kicsit ellenkezett, belenyult a kanálba, hagytan Neki hogy Ő is fogja a kanalat, aztán egyszer csak minden erőlködés nélkül szépen nyitotta a száját, nem győztem adni Neki. Aztán még szopizott egy kicsit, most meg pörög ezerrel!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Melinda
körömvirágkrémet kentem Gigi lábára amikor be volt gyulladva, szerencsére nekünk nem volt gennyes. Ha kifakadt akkor nem tudom mivel kéne kenned a fertőzés miatt, ha nem fakadt ki akkor próbáld ki nyugodtan nekünk pár nap alatt rendbetette. Doki néni nem látta, szépen javult a krémtől így nem zavartam vele. Ja a védőnő még ajánlotta a hagyomásnyos peradicsomot és a krumplit én nem mertem használi pari szerintem az üvegházi több kárt csinál mint hasaznot, krumpli meg ki tudja honnan származik. Szóval maradt a körömvirág.

Szilvi
Gigi is pár napja többször is kel éjszaka, biztos van valami a levegőben, vagy csak fejlődésbeni ugrásuk van.

Györesz
örülök, hogy Norbika most már egész jól van. Van még pöttye? Gratulálok én is a fogacskákhoz. Mostmár ügyesebb? Vagy még mindig harapdál?

Kaja
én úgy csinálom, hogy az étkezések nálunk a konyhában zajlanak tehát ha a pici eszik akkor ő is ott kap enni rendes kaját mármint ilyen desszerteket. Sajnos a hordozóban való etetés nem egészen kivitelezhető így az ölemben ül egyenlőre. Nálunk eddig nem volt gond a kajcsival, max ha nem izlett nei nem ette meg.

Kezdek kibukni hajnalban kelek éjszaka még ténykedek ismét sűrűbben van éjjek szopi, szóval totál zombi vagyok. Elkezdtem nagytakarítani, katasztrófa állandóan félbe kell hagyni valami miatt. Ráadásul Gigi is megkergült, állandóan üvölt nem sír hanem üvölt szét megy tőle a fejem, valamit nem ér el vagy nem tudja annyira a szájába dugni mint az szeretné üvölt. A foga tuti nagyon viszket neki mert állandóan a szájában matat és nagyon agresszívan teszi azt. Multhéten pénteken az orromból mart ki egy darabot most a számból, kezdek úgy kinézni mint akit kutyák martak össze.
Ráadásul most még a lelki világomba is belemásztak, szóval kezd az én puttonyom is tele lenni. Gigi alig lehet tisztába tenni vagy átöltöztetni mert folyamatosan forog közbe nem teljesen de mindig az oldalán van, és hol egyiken hol a másikon, a törlőkendős dobozát kár feltennem mert állandóan lelöki. Segítség!!!!!
Megyek ismét nyüszizik.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Szia Márti!
Örülök, hogy végre előkerültél!
Nem semmi a kiscsaj! Kitartás! Én mindig azt mondom magamnak, hogy lesz ez még így sem! Norbi is már hihetetlen ficánka és minden kell neki! Ma pl. telefonáltam erre Ő megfogta a telefon másik végét és jól fejen vágta magát, persze meg sem kottyant neki. Nálunk is a popsitörlő doboz a sláger, azzal ver le mindent! Mostmár nagyon résen kell lenni!
Norbi még pöttyös ez kicsit, de javul a helyzet, viszont ma megint köhécselt, Én már nem tudom mi ez, lehet, hogy megint csak szórakozik! Fosi sem volt ma már, hanem volt egy nagy adag sűrű kaka!
Mostanába nem harapdál annyira, vagy ha rá is harap valahogy nem érzem olyan fájdalmasnak, mint az elején!
Remélem azért nem nagyon vagy magad alatt!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Drága Norbika

Féléves szülinapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk neked Gigi és én.
Kívánunk neked még rengeteg játékot, fincsi kajákat, sok tejcsit, szeretettben teljes öleléseket, hatalmas dögönyözéseket, rengeteg játékot ( játszást),és hogy az álmaid mindig teljesüljenek. Legyél okos ügyes kedves figyelmes aranyos megértő szerető illedelmes és legfőképp eleven!!!

Kép

Millió puszit küldünk
Gigi és az anyukája
márti05

Sziasztok!!

Évi
Rolcsinak is boldog hófordulót kívánunk

Kép

Az előbb elfelejtettem, hogy ráadásul az én lányom akit eddig nem igazán érdekelt a cumi, állandóan cumizna, itt az eredménye a babakocsizásoknak mivel ott esetleg csak cumival marad meg, szépen rászokott az édes.
Végre kaptam kis fejpántott neki mivel állandóan maga alá gyűri a fülét és csúnyán el is áll már neki, az előbb nagyon cuki volt pánt a fején cumi a szájban, addig forgatta a fejét amíg leesett a pánt a cumira úgy nézett ki mint a pacik olyan muris volt. Na megyek takarítani mert sosem végzek.

Hófordulós jókívánságokat Gigi nevében köszönjük szépen.

Millió puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a jókivánságokat!!!

Mi is nagyon-nagyon sok szépet kívánunk neked kedves Gigi és Norbika!!!

Márti 3 gyermekes anyuka lévén pontosan tudom milyen nehéz lehet egy ilyen izgága kismanóval, de ahogy így leírtad nagyon komikus volt, teljesen magam elé tudtam képezelni a jelenetet!
Vigasztaljon a tudat, hogy észre sem veszed és máris megnő ez a kicsilány, nemrégen született csak és már milyen kis izgő-mozgó!

Képzeljétek Rolcsi 67 cm és 7060 g. Ez kevés??????
Eldöntöttem, hogy nem sanyargatom az almalével, bármilyen kínszenvedés ez a szopi (nappal alig-éjszaka szinte folyamatosan) ez a gyerek rendesen gyarapodik!!!
Ennyit az orvosról (aki pedig már nagymama) és a védőnőről, méghogy nem elég a tejcsi! :o( Borzasztóan dühös vagyok rájuk hiszen olyan, de olyan ideges voltam hosszú napokon át, nem tudtam mi van az én kisfiammal és mit tegyek hogy jobb legyen!

Melinda, Marcika hogy eszik mostanában, ő is szépen fejlődik ugye?

Kedves Melinda, Márti, Anikó, Szilvi, Györesz, Mica, Kati, Andi, Gombóc és Dia ! (Remélem nem hagytam ki senkit) Nektek is és a csemetéiteknek is gyönyörű napsütéses hétvégét kívánok, átaludt éjszakákat, vidám nappalokat és nagy zabálásokat ;o)))!!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Márti!
Nagyon szépen köszönöm Norbi nevében a köszöntést és mind azt a szépet és jót amit kívántál Neki!!! Nagyon aranyos vagy!!!!!!
Mostanába Norbi is többet cumizik, de ez a foga miatt is van, mert azzal is maszírozza, úgyhogy lehet, hogy Gigi is azért igényeli jobban a cumit! Én ezen nem is izgatom magam, majd ha eljön az ideje elveszem Tőle!

Évi!
Hát tényleg nagyon szép nagy baba Rolcsi! Norbi most hat hónaposan kb. 7300g! Ne foglalkozz a dokival se a védőnővel se, hallgass magadra és az ösztöneidre!!!!
Neked is nagyon szép hétvégét kívánok!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Tegnap nem tudtam feljönni.Mindig egy ördög szerűség jött elő,olyan félelmetes volt.KépTamás szerint hekkerek voltak.

Ma babanézők voltak nálunk.Jött velük,egy 4 éves egy 2 éves és egy 6 hónapos.Szóval volt gyerekzsivaj.Kép
Az éjszakáink pocsékak.Kép
Domi szinte óránként költ,de úgy,hogy ő alszik.
Vagdossa magát az ágyban.Van,hogy elég ha felveszem és vissza ringatom mély álomba,de van,hogy cicire kell tenni.Ilyen fáradt még újszülött korában se voltam.Minden energiát kiszív belőlem.
A mai mérésnél Domi 6300g volt.Kép
Ma Apa már 4-kor itthon volt,így együtt mentünk sétálni.És lám az én fiam imádta a kengurut.Hurrá!KépKép
Sys!
Gyönyörű kisfickó Gergő.Kép

Ugye nem haragszotok ha teszek fel Domiról képet??
Puszi.Mindenkinek jó hétvégét!Dia
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Nagyon ari vigyori Domi! Látszik, hogy nagyon jókedvű baba és látom Ő is már nagyon rajta van a forgáson!
Örülök, hogy bevált a kengurú! Apa cipelte Domit vagy Te? Nagyon jó súlyban van már a kislegény!!! Biztos eszik szépen!!!

Norbinak adtam délután tejpépet! Még csak kevergettem, de már tátotta a száját! Nem tudom mi történt ezzel a gyerekkel, de nem is akarom tudni, csak maradjon ilyen! Szóval izlett Neki, evett is egy pár kanállal, de azért nem vitte tulzásbe, talán nem volt elég éhes! Viszont ne tudjátok meg, hogy az ölbe etetésnél, hogy nézünk ki kajcsizás után! Norbi egész arca, mindkét keze, ruhája, az én kezem, ruhám tiszta kaja! De nem érdekel, a lényeg, hogy eszik vére és nagyon nagyon remélem, hogy ez így is marad! Hamarosan lesz etetőszékünk, remélem szeretni fogja és nem lesz több gond!

Úgy eltünk mindenki!

Kata!
Mi újság van veletek? Patrik forgolódik már? Olyan jó lenne, ha tudnátok jönni a talira!

Márti!
Úgy hiányzol, hogy ilyen ritkán írsz! Azért ennyire ne takaríts! Vagy megint sok a meló? Nem válaszoltál, hogy voltatok úszni?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Látom nem volt nagy forgalom ma. Mindenki sétált, vagy inkább lefoglalnak mindenkit a csemeték Kép
Marci ma nagyon szépen aludt, néha már furcsáltam is, hogy 1,5 óra fennlét után nyüglődött a fáradtságtól. Ma éppen lehetőségem lett volna takarítani a lakásban, de annyira lusta voltam, hogy csak na. Kép Nem baj, lazítós napra is szükségünk van Kép

Györesz!
Jó volt olvasni, hogy milyen boldog voltál, hogy Norbika szépen papizott. Kép Ügyes fiú Kép Csak így tovább! Biztos anyukájának még emlékezetesebbé akarta tenni a féléves szülinapját Kép

Márti!
Köszi a köröminfókat. Pont amiatt, hogy tegnap kifakadt a körménél, ma inkább még nem kentem. Megnézem, hogy mennyire zárt neki a sebecske és ahogy jónak látom, elkezdem kenegetni.
Sajnálom, hogy ennyire kivagy, de biztos lesz jobb is majd. Mondani tudom, hogy könnyű, de kitartás!!! Kép Marci is tekeredik rendesen pelenkázás közben, de mivel viszonylag jó passzban vagyok, így kínonban csak nevetek rajta. Kép Nekem egyébként azért húzódik még mindig az igazi nagytakarításom, mert nem merek semmibe se belekezdeni, mert általában 1 órákat szokott aludni. Úgy meg utálok takarítani, hogy állandóan abba kell hagynom.
Fel a fejjel!!! Jön a hétvége, pároddal majd megosztjátok a tennivalókat! Kép

Évi!
Neked is hasonló jókat a hétvégére! Kép
Rolcsinak tényleg szép súlya van, szerintem sem kell aggódnod a tejcsi miatt. Kép Ezek a védőnők/dokinők csak rémisztgetik az ember lányát Kép
A héten próbálok új rendszert bevezetni a kajcsizásba, ami remélem tartós is lesz Kép Marci nagyon hektikusan eszik: vagy kiszívja teljesen (például tegnap este), vagy épp hogy eszik egy keveset, aztán vagy csapkod, majd a másik pillanatban vigyorog és dumál (vagy először vigyorog, aztán csapkod). Ha hagy benne, akkor lefejem a maradékot és odaadom neki üvegből. Ma például délben és délután 100 ml-t kiszívott és köszönte szépen részéről ennyi. Úgyhogy a többit üvegből kapta. És mindezt 3 óránkénti kajálás mellett. 5 óra körül azért nálam elszakadt a cérna, mert egyszerűen nem akart enni az üvegből. Ki is mentem a szobából lehiggadni, visszamentem és akkor már nevettem rajta kínomban, mert nem szívta, hanem fújta az üveget Kép Annyira édes volt Kép Egyébként ez a legújabb szokása, hogy brümmög, mint az autók, na most ezt a cumisüveggel a szájában művelte Kép
A betegsége alatt 15 dekát fogyott, most azt már visszaszedte és hízogat, de nem olyan ütemben mint eddig. Nem tudom, hogy kevés-e neki a tej, vagy már nem fog olyan intenzíven hízni, mint előtte. Figyelem és majd meglátjuk. Hosszú lettem, de nálunk ez sosem egyszerű, így nem lehet 2 szóban összefoglalni. Kép

Dia!
Meg van a megoldás! Párodnak mindig előbb kell hazajönnie, és így kell menni sétálni Kép Komolyra fordítva a szót: biztos egyre inkább szokja a kengurut! Kép
Sajnálom, hogy ilyen strapás éjszakáitok vannak. Kép Nem lehet, hogy őt is a fogacskája bántja?
Tündéri a képeken Domi! Olyan mintha át akarná ölelni az egész világo! Kép

Na most ennyi, mennem kell!
Puszi Mindenkinek! Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Norbi is sokat aludt ma! Mi nem voltunk sétálni, mert nagyon fújt a szél, viszont rányitottam az ablakot és így két és fél órát aludt egyhuzamba!
Norbinak is volt brümmögős korszaka! Én is mindig azt mondtam, hogy olyan mint ha autózna, néha még sebességet is váltott!Kép Mostanába ez a legújabb: "nyanyanyanyanya" vagy "nenenenene"!

Dia!
Nálunk is voltak ilyen szörnyű éjszakák! A gyerek aludt, de álmába dobálta magát, sírdogált, nyüszített és olyankor én is mindig cicire raktam, mert megsajnáltam. Attól megnyugodott egy kis időre, aztán kezdte előről! Tényleg elképzelhető, hogy a foga miatt nyugtalan! Nem rágja ilyenkor éjjel a kezét álmába?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Szilvi
Gergő nagyon édi a képeken olyan huncut a vigyora.

Dia
Domi is nagyon édi fülig ér a szája úgy vigyorog.

Györesz
voltunk csütörtökön uszinzni de most nem volt jó mert millióan voltak úgy látszik az óra átállítás miatt akik a korábira szoktak járni azok nagy része a későbbire jött. Ráadásul Gigit is fel kellett keltenem, hogy elkészüljünk így eleve kialvatlan volt, az öltöző tele volt még 2 anyukával a pasi öltözőbe mentünk, szerencsére előzékenyek voltak és megengedték, hogy használjuk. Mikor benyitottam a nőibe egy kisgyerek iszonyatosan üvöltött hát az én lányom szolidáris lélek ő is rázendített. A medencében alig fértünk el, mindig sírt valamelyik gyerek. Némelyik anyukát nem értem ha nyúgös a pici akkor miért erölteti, persze sírás lesz belőle, s még akkor is csináltatja vele a feladatokat. Szerintem ebben az egészben a játék a lényeg és ha kellemetlen élményei lesznek akkor csak elmegy a kedve. Amikor Gigi kezd fáradni akkor én sokszor totál mást csinálok vele mint amit kéne, olyanokat amiken mindig vigyorog, s amikor totál fáradt akkor pedig csak pihenünk a vízben.
Szóval kár volt elmenni, kivételesen. Remélem hétvégére már jobb lesz a helyzet.
Melo most félretéve muszály takarítanom, egyrészt mert ablakot rég mostunk és már zavar, másrészt pedig holnap jön a nénikém és szeretném ha nem látna koszt. Mert ugye rendetlennek elég rendetlen vagyok de a koszt azt nagyon utálom.
Gigi viszont amint megneszeli, hogy házimunkát végzek egyböl kiköveteli magának a figyelmet, szóval elég nehezen megy a dolog.

Melinda
remélem Marci körme mostmár gyorsan rendbejön. Azért nagyon figyeld.
Párom a házimunkától teljesen elzárkózik, szóval segíteni nem nagyon fog, bár ma feltette a függönyt szavam nem lehet rá.
Ilyenkor utálom a panelt, még úgy felmosnák meg csinálnák pár dolgot de nem tudok mert Gigi még nem alszik mélyen és felébreszteném, bezzeg egy kertes házban simán ténykedhetnék még.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?