Zsebi! Köszi a címet - jó lenne már eljutni tornára. Háát nem így terveztem, hogy a végén fogom tudni csak elkezdeni!
Dió! Katka! Kösznöm az együttérzéseteket --annyira nagyon jólesik. Néha úgy érzem, hogy senkinek nem panaszkodhatom, mert aki nem csinálja ezt végig (pl. görcsöcske a buszra- szálláskor, amikor még fel is löknek..stb..) az úgysem tudja.
Katka! Tudom, hogy vannak már ilyen listák és ki is másoltam párat a net-rõl, de ha esetleg gépen van NEKED vagy nem túl hosszú, akkor szerintem sokunk nagyon szivesen venné..én is hétvégére tervezem a fontos dolgok összeírását!!
Pucúr! Okééé! (kazetta) Nem felejtem. Addig is megkérem a barátnõmet, hogy vegye át nekem.
Zuzu, Andisj, Bubu!
AKkor akár meg is alapíthatjuk a "Késõi-vásárlók" klubját.
Én is reménykedem, hogy lesz még idõm-
Nekem inkább az a bajom, hogy még nem is néztem semmit!!
Heni is írta, hogy aggódik, hogy a 9. hónapban már nem lesz annyi ereje -ettõl én is tartok.
Szió Heni!
Én is szedtem az elején a MagneB6-ot és a 3x2 adagolás nekem is soknak tünt. De megkérdeztem és állítólag ennyi hatásos és ártani nem fog, csak használ.
Én is fáradt vagyok néha nagyon - néha viszont kicsattanok az energiától.
(ide beszúrom, hogy ÁGCI!!! Köszi a mail-t!!! Most olvastam és fogok írni és sok puszi!)
Majd kiderül milyen lesz, ha nem dolgozom. De aludni nagyon tudnék én is...
Különben én is kezdek félni kicsit, de megpróbálom megtartani a középsõ-harmados-pozitív hozzáállásomat!! Te hol is fogsz szülni??
RITA!!
Kérlek jelentkezz mail-en, hogy MI VAN VELED!! Ugye jól vagytok?? Nagyon sok nyugalmat kívánok!!
SZANTI!
AZ én dokimat magánorvosként ismerem, de elképzelhetõ, hogy nemcsak szülést vezet a Jánosban, hanem oda is tartozik. Ezt látod nem is tudom pontosan! Én mindig a magánrendelõjébe járok terhesgondozásra szombatonként.
NAgyon tudom Neked ajánlani: Dr. Kaszás Tibor-nak hívják.
A 9 hónap teljes lebonyolítása (tényleg lelkiismeretesen, -bármikor hívható) plussz a szülés és minden utána összesen 70ezer Ft. Van aki sokallja, de nekem megéri, hogy nem kell sorban állnom, leletért mennem stb..és szombatonként megyek hozzá. Profi felszerelés, jó légkör és bármeddig bent lehetsz. Eddig többnyire jó véleményeket hallottam róla. Nagyon jó szakembernek tartom és eddig minden barátnõmet hozzá küldtem és mind nála is maradt, mert annyira szimpi mindenkinek. Ha kell, leírom a tel+címet stb.
Jók Legyetek!
Mummy (27+4)