Új privát üzeneted érkezett!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mi is!
Kép
Beu és Lőrinc
beu

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Kép

Maci_2 (most fejeztem be)
maci_2

Mindenkinek boldog húsvéti nyulazást, Sofka Marciját és Heppi Orsiját meg Isten éltesse sokáig!!! Kép

Kép Kép

F.
franyo

Sziasztok,
Apa sorozik, gyerkocok alszanak, en meg netezem. Kép

Az jutott az eszembe, hoyg megkerdezem Toletek, hogy Ti megtartjatok ilyenkor a hagyomanyokat? Mert nalunk a csalad mar evek ota nem locsolkodik (max. a fiaim, Apukam es Apa fog hetfon megontozni), de azert ugy erzem, talan jo lenne, ha a skacok ugy nonenek fel, hogy legalabb neha-neha locsolkodnanak...(mert azert ez szep szokas) Kép

Nektek ez fontos? VAgy nem csinaltok belole nagy ugyet? MAr megint en lelkizem es bonyolitom tul a dolgokat? Kép Varom a velemenyeket! Kép

Tovabbi kellemes husvetolast mindenkinek! Kép

Gombóc
gombóc

Maci,
Boldog Szulinapot Roninak! Gyonyoru lanykad vanKép

Sofka,
Isten eltesse Marcipant is!

Gomboc,
Hat en peldaul probalom tartani a hagyomanyokat, Matyi nagyon elvezi, sokszor meg az ovoneniknek is elmeseli Magyarorszagon mi a szokas ilyenkorKépKépKép

Gyerekszaj rovatKépKépKép

Zulu,
HisztiKép
Mi is most kezdunk izelitot kapni a lanytol, hogy mi var rankKép

Franyo,
Jo kepekKép

Evi,
Mar 31 het, azta...

Kellemes Husvetot kivanok en is mindenkinek!

Angi
angela2

Dana mozdult egyet az ölemben és minden elszállt Kép azért megpróbálom újra.
Szóval, végigolvastam a termést. Megjártam a konferenciát, a gyerkeim tök jól bírták, egyáltalán nem hiányzom nekik, ha nem vagyok jelen Kép

Gombóc,
a kérdés engem is foglalkoztat. Mintegy 20 év után próbáltam tojásokat festeni. Tök randák lettek - nem olyan mutatósak, mint Franyóé (pedig ugyanazzal a technikával igyekeztem dolgozni.) Én próbálok valami pasikat beszervezni, akik megöntöznék a lánykáimat.

Kangi, és más "friss" kétgyerekesek.
Tény, hogy egy év elteltével valamivel könnyebb. Nekem nem akkor volt annyira nehéz, amikor Abigél még olyan kis zacskó volt, mint Andris most, hanem 3-4 hónapos korától, amikor egész álló nap üvöltött, és nem lehetett egyetlen percre sem letenni, majd amikor elkezdett mászni és már ő is folyton akart valamit. Szóval szerintem még lesz rosszabb Kép - bocs. Dana is ekkorra jöt igazán rá, hogy a kis pióca marad.

Na, de most sem olyan idilli, mint azt sokan írták, az együtt játszásról. Ahhoz még kicsik, hogy 10 másodpercnél hosszabb időre egyedül hagyjam őket (ma reggel Abigélnek sikerült fölmásznia az ebédlőasztalra is.) Viszont mindig mind a kettőnek ugyanaz a játék kell és folyamatosan veszekszenek. Föl kéne vennem magnóra, és csak a gombot benyomni, hogy "ne vedd ki a kezéből", "most ő kezdett vele játszani", "nézd mennyi játék van itt"...
Apropó gyerekszáj: "Földőlöm Abit." Majd egy laza mozdulattal hanyatt lökte.
Ja, és most már a kicsi is tök féltékeny. Azonnal elkezd üvölteni, ha Danát öltöztetem, tisztába teszem, vagy egyszerűen csak az ölembe veszem (Sofka a megmondhatója). Szóval az sem igaz, hogy a második már ebbe nő bele, ő nem lesz fétékeny.
Csak reménykedni tudok benne, hogy felnőtt korukban azért szeretni fogják egymást.
Kangi, én biztos nem tudtam volna főzni, mondjuk nekünk mákunk van, mert nagyszülői koszton tengőd(t)ünk.
Na tovább apája beavatkozásával sem megy.

Kellemes Húsvétot mindenkinek!
Zsuzsó
zsuzso

Sziasztok!

Hogy telik a Húsvét?

Zsuzsó
most kicsit elbizonytalanodtam, hogy még 1 év múltán sem lesz béke és nyugalom, ami a 2 gyerek egymáshoz való viszonyát illeti Kép Dehát már nincs visszaút, max 4 hét és 2 gyerekes anyuka leszek

Gombóc
örülök, hogy nagyjából meggyógyultatok Kép most már remélem szebb idők jönnek felétek

Angi
az USÁban hogy ünneplik a Húsvétot? Látom, nálatok is kezdődik a hiszti.
Én szinte egész álló nap harcolok Danival, tegnap már tök idegroncs voltam, szegényre jól ráüvöltöttem, aztán meg persze bőgtem Kép
Többi Anyukák, hogy bírjátok a hisztiket? Mennyire vagytok türelmesek? Mert az enyém mostanában elég véges. Persze gondolom ebbe már a terhesség végi türelmetlenség is belejátszik.

Sofka
Marcipán is milyne nagy már! Úgy megváltozott az arca, mióta nem láttam Kép és Tomi baba is nagyon édi. Nagyon bátor vagy, hoy a 4 gyerek mellé beszereztetek még egy kölyökkutyát is Kép én még a szobanövényekkel sem mindig bírok Kép

Na megyek, leszedem a DAnit az asztal tetejéről...

Andi
36+1
psandi

AndiKép
Sokszor nehezen bírom én is a hisztit, és levesztem a türelmem, de sztem nincs olyan anyuka, akivel ez nem fordul elő. Ettől még nem szabad, hogy sérüljenek a gyerkőcök, mert akkor minden nagyobb gyerek és felnőtt lelkisérült lenneKép

Én a locsolkodást már azért nem szeretem itt a fővárosban, mert a pénzre mennek rá. Van olyen "ismerősünk", akinek a fia ilyenkor csak azért jön fel hozzánk, hogy begyűjtse a maga kis pénzét. Egyébként meg nem is ismerem a gyereketKép

Domcsi is féltékeny egy kicsit már most, de csak akkor, ha Dorka az ölembe ül.

Ma a gyerekek 6-kor keltek, alig voltam zombi. Aztán meg elmentünk egész napra, és Domcsi nem volt hajlandó a vitt utazóágyban aludni. Így a kocsiban aludt odafele 1/2 órát, visszafele 10 percet!

Holnap viszont egész nap lustálkodni fogok. Na egy kis főzés után.

Puszi:
Nelli
Pusz
hnelli

Andi,
Kb. ugyan ugy, itt mondjuk a lakossag nagy resze jar templomba. Sot itt a kornyekunkon van katolikus es reformatus gyulekezet is, igy van magyar igehirdetes is.
A tojaskereses itt minden haznal megvan. Enyemek is voltakKép. na azota kozelharcot vivok sokszor a lannyal, mert mar a fiu csokijait is felfalta volna, ha nem korlatozomKépKépKép

Hiszti,
Hat a turelmemtol is fugg, szoval alapban en rahagyom, illetve van egy hely a lakasban ahova kotelezo elvonulni ha megy a hiszti. Itt elmondom miert kerult ide, ha bocsanatot ker es megigeri hogy nincs tobb ilyen kijohet. Altalaban mukodik, bar a kivetel azert erositi a szabalytKép Utcan-boltban azert razosabb a dologKép

Zsuzsi,
Mult vasarnap total ez ment nalunk is. De olyan jo latni, amikor egesz nap kulon vannak es delutan talalkoznak, akkor puszilgatjak egymast, sot meg minket is kikuldenek a szobabol, hogy csak ok jatszanak. Na azert az idill ugy fel ora utan megszunikKép, de akkor is csucs erzesKép

Nelli,
Latom nalatok sem mukodik a hetvegi program a gyerekekben. Mi minden hetvegen ekkor kelunkKépKépKép, bar emlekeim szerint mi is ezt csinaltuk az ocsemmelKép

Angi
angela2

Sziasztok!

Andi, bevallom a növények nálam is halódnak. Az összes leandert visszavágtam tövig, úgy elkanászodtak a télen. Kép És még permeteznem is kellene, na de nem lehet a gyerekek meg a kutya miatt. Mellékesen őkelme ma felfalta az árvácsskáimat, remélem nem mérgezőek. Evett egy csigaházat is. Kép Holnap kiásom a tavaszi hagymásoat és cserépben felmenekítem a teraszra.

Testvérek meg hol édesek, hol ördögiek együtt. Marcipán mindig kér gumicukrot Orsinak is. De tízből egyszer jut el adomány a címzetthez. Ráadásul már Tomi is aktív családtag. Mindig úgy altatom a bátyót, hogy ő a kezemben. Többnyire szopik. Büfizni felültetem, tutira leszólítja a szemét csukogató nagyfiút. És kezdődhet elölről az éneklés...

Hisztin kicsit csodálkozom. Mintha az később lenne aktuális. Marcipán erőszakos, mindent azonnal akar, de nem veri mondjuk a földhöz magát. Olyanra kiscsoport táján emlékszem.

SZép Húsvétot Mindenkinek. Mi várnánk a locsolókat, lányok festenek tojást is, de ha nem telefonálok utánuk, nem jönnek. Tiszta szerencse, hogy a házban pillanatnyilag - a kutyát is beleszámítva - férfitúlsúly van. Ja, mifelénk nem divat pénzt adni. Már régen. Lehet, hogy azért nem vagyunk elég népszerűek?
sofka

Sziasztok!

Locsolkodas: En falun nottem fel volt olyan ev, hogy 80 locsolom volt (a keson jovok az ocsem altal haza hozott tojast kaptak Kép) Buzlottem is napokig a jo ziljonije czviti es krasznaja moszkva kolniktol, de igy is szerettem Kép.
Itt Godollon csak a csalad (vagy ok sem Kép)locsolnak meg. Kristof nem is keszul locsolkodni.
A masik kihaloban levo nepszokas a majusfa pedig az is olyan szep szokas Kép.

Hisztivel nekunk szerencsenk van, csak akkor nyafizik Bori amikor nagyon faradt. Szerintem ez meg nem az igazi hiszti.
Tojast mi is festettunk de nem kototte le a lanyt, viszont a vegen matricat meg a fulere is ragasztani akart Kép.

Sok locsolot mindenkinek!

Ari
ari

Pár napra el akarunk menni pihizni hármasban. De még nem döntöttük el hova. Mindenképpen bababarát helyre szeretnénk menni, ahol benti játszási lehetőség is van. Ki tudja milyen idő lesz ? Ha valaki volt ilyen helyen és van jó tapasztalata ( vagy rossz ) légyszi írjátok meg. Akár mailben is. Előre is köszi !

Kellemes húsvétot, sok locsolót vagy piros tojást !!! (igény szerint )
DORKI
dorki

Sziasztok!

További kellemes húsvétot mindenkinek!

Nálunk feléledtek a hagyományok, szombaton este sonkázás, vasárnap csoki keresgélés, hétfőn locsolkodás. Ilcsi egész nap a locsolókat lesi, rokonokon kivül főleg Bálint barátaira ill közelben lako hasonkorú ismerősökre van esélye. Tojásfestésre már sokfélét próbáltunk, legegyszerűbb gyerekkel a filctollal rárajzolás. De csináltunk már temperával is. Mostanában igazi méhviaszos, írókás verziót csinálok, régi motívumokkal. És nálunk sem kapnak pénzt a locsolók, hanem hímes tojást ill a gyerekek és/vagy csokitojást. Mintahogy saját fiaimnál is bevezettük mikor még kicsik voltak, hogy sehol nem fogadhatnak el pénzt. Kialakult a kör, akik csak pénzért jöttek volna (utcabeli idősebb gyerekek), azok egyszer jöttek, mikor frissen laktunk itt, azóta nem. De nem is hiányoznak. És saját gyerekeinknek sem hiányzik a pénz, értékelik a szebbnél szebb tojásokat.

Ildi

Ildi
pildi

Elli,
Játszóteres képKép

Heppi Orsilyának,
Boldog szülinapotKép

Franyó,
Kis tojásfestőKép

Gombóc,
Festettünk pár tojást, mert ma jöttek a sógornőmék (sógor és egy unokaöcs) felköszönteni Ronit. Nem tudtam locsolkodnak-e majd, de nem. Így aztán este apa locsolt meg bennünket pár csepp vízzel (kölnit utálom).

Gyerekszáj:
Roni a kocsiban ivott sportkupakos üvegből. Amikor kiszálltunk, láttam, hogy vizesa kabátja gallérja, kérdezem:
Hogy ittál?
Erre ő: "Majac módja"Kép

Maci_2
maci_2

Meg tudja valaki mondani, hogy hol van pontosan a Bethesda Kórház? Holnap kellene vinnem Dorkát szív UH-ra, de nem tudom, hol van pontosan.

Reggel csupa hányás volt Domcsi ágya. Azóta semmi tünet. Jól van. Lehet ez a 15 hós oltás mellékhatása? Múlt hétfőn kapta.

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok,

Nelli,
az M3 és a Róbert K. körút kereszteződésénél van, nemtom, merről jössz? Ha bentről, akkor Hősöktere, M3 fele, és mielőtt felmennél a felüljáróra elmész jobbra és ott balra asszem a 2. utca, bentről egyirányú, a Róbert K. felől nem tudsz behajtani. Ha meg M3-ról, akkor át a felüljárón, csinálsz egy karikát a Hősökön, és ugyanezKép
Mondjuk egyszerűbb lenne ha tudnám az utcaneveket, mert az Ajtósi Dürer sor felől is meg lehet közelíteni azon a hosszú utcán át, ami párh. a Róberttel, és a troli jár rajta.
Segítettem?Kép

Andi
K szerencsére nem nagyon hisztis, de amikor igen, akkor a legrosszabbkor. Ma pl az elázott jogsimet cseréltem újra, Peti tök rendi volt, jött velem. Kismotor, homokozó, milyen jól ellesznek az épület mögötti játszón...fenéket, K kitalálta, hogy most csak és kizárólag anya kell neki a játszón. Üvöltött "mint a sakál" (mondta apaKép)
Tegnap este meg fürödni nem akart.Na, akkor pl olyan lelki fröccsöt kapott szegény, hogy csak nézett.(kicsit emelt hangon, szigorú arccal, "anya haragszik, apa szomorú, szégyeld magad, hogy csinálhatsz ilyet" szóval egyszerű szavakkal, amit tuti megért)
Ezzel én is kieresztem egy kicsit a gőzt, nekem ez beválik.
Nekem anyukám mondta, és sztem igaza van, hogy mindenképpen éreznie kell, hogy rosszat csinál, hogy emiatt neheztelsz rá. Hiába mondasz akármit, ha közben mosolyogva simogatod a fejét.Nem azt mondom, hogy a "ridegtartás" kell neki, de tudnia kell, hogy felbosszantotta anyát, és ilyet nem szabad.Most az igazi hisztiről beszélek, amit "direkt" csinál, csak a hepaj kedvéért.
Én azért igyekszem megérteni őt, meg a kis frusztrált 22 hónapos lelkét, akarja, de nem tudja még, meg ez ugye a szem.fejl. része, de még így is betelik néha a pohár, és akkor "indíts a szobádba, ne is lássalak", de ez eddig ha 2x előfordult...mondom, jó gyerekKép

Maci
RoniszájKépKépKép

Engem a Peti mindig szódával vagy hideg vízzel locsol. Most is, de úgy elaltatta a gyanakvásom, hogy csuda. Lement "kenyérért" az éjjel-nappaliba, pedig figyeltem amikor megjött, semmi nem volt nála, de bedugta hátra a gatyájába, aztán előkapta (mármint a szódásüveget!Kép)

Na, nem vagyok túl összeszedett, nem tudom mi van, inkább abbahagyomKép
pusza
e
ellimami

ElliKép
Mi kellett a jogsi intézéséhez? Kimostam apa kabátját, és többek között benne volt a jogsija isKép

Tüni
tüni

Sziasztok!

Szivesen kitalaltam volna valami jo jatekot, de semmi nem jutott eszembe, igy hat egyszeruen csak megosztom Veletek a jo hirt, hogy:

Kép
Kép Ketcsikos a tesztem!!! Kép
Kép

Eddig minden pont olyan, mint multkor, kicsit kovalygok, enyhe emelyges es rossz szajiz, cicik egnek - szoval olyan varandos vagyok, hogy meg! Kép Kép Kép de ha csak ennyi lesz a tunet, azzal kiegyezek Kép

Kaska
kaska

Kaskaaaaaaaaaaaaaa!
ez szupi hír, nagyon örülök!!!!
hány hetes lehetsz kb? KépKépKépKépKép

Andi
psandi

Sziasztok:

Nelli: http://www.bethesda.hu/Honlap/Bethesda_korhazunk.html

terkep es autos leiras is van, Bethesda u. 3 mi gyalog jartunk, vagy taxival vagy BKV-val, kozel van a Foldhivatal Kép.

Kaska
gratula Kép Kép

Mariann,
igen, lehet hogy szemuvesek leszunk szeptemberben derul ki, most meg nem kapott szemuget a csaj, le kell majd olvasnia egy abras (hal, letra stb.) tablat. De ha megszokjak az oriasbabok akkor nem gond. Mivel nekunk is van, igy talan neki sem lesz olyan furcsa. Azert remelem nem kerul ra sor.

Minden tovabbi szulinaposnak gratula.

Sziasztok
Zs &A
zsurlo76

Kaska,
szuper!!!!!KépKépKépKépGratulálok a kis pocilakóhoz!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Kaska Kép
Yippppsziiiiii!!! KépKépKépKépKép

Elli Kép
Gatyából locsolkodás Kép

Andi Kép
Te meg már mekkora pocakos vagy?! Kép

Gyerekszájakat imádom. Az összeset. Julcsi tegnapelőtt az apjával sétált, és egy gyanútlan macskát riogatott: "Hová menekülsz?! Ne menekülj! Addig gyöszkéllek, amíg szuszogsz!!!" KépKépKép
(ezt én szoktam neki mondogatni hancúrozás közben)

Pussz
Kangi
kangi

Kaska,
naaaaaaaagy gratula!!! KépKépKép

Andi,
hogy vagy??? Mindjárt szülünk! Kép

Kangi,
gyerekszáj Kép!

Maci2,
Roni is jókat szövegel Kép!

Nálunk is megy a duma ezerrel, ma egész délután röhögtünk, még a könnyem is potyogott. A konyhából hallottam valami nagy robajt, kiabálok be, hogy "Anka, mit csináltál?", erre ő, teljesen természetes hangon: "éppen felborítottam a nyavalyás cédéállványt, és lerepült a nyuszicsokis kosár is, szétgurult az összes csokigolyó" Kép. Rohantam be, próbáltam szigorú arcot vágni, de nem igazán érdekelte, csak mesélt-mesélt, hogy a bari fel akart mászni a toronyra, és ettől ledőlt, de nem verte be a fejét, csak beleesett a nagy lyukba, satöbbi satöbbi... KépKépKép

F.
franyo

Kaska,
Szuper!!!!!!!!! Gratulálok!KépKépKépKépKépKép

Kangi,
Macsek szeretgető JulcsiKép

Franyó,
Cédéállványt borogató bariKép

Képzeljétek milyen tanulékony a papagájunk! Egy hónap alatt megtanulta a nevét (Artúr)Kép De ez még nem minden! Tökéletesen utánozza Roni kutyaugatásást és visításást is, mindezt Roni hangszínévelKép Sőt, azt is mondja hogy apaKépKépKép Párszor már beugrottunk nekiKép

Megyek, mert mindjárt VészhelyzetKép

Maci_2
maci_2

KaskaKépKépKép
Grat.Kép Végre nem én vagyok a lekisebb pocisKépMármint úgy értem, a legfiatalabb. Fizikai nagyság tekintetében jelenleg szerintem Andit is veremKép

Hogy van az, hogy a gyerek az éjszakával tökéletesen átállt (ugyanúgy 6kor kel, nem 7kor) viszont este 9kor, amikor feküdni szokik, még csak fürdeni menni sem hajlandó?

jó éjt
e pont ma 14+0Kép
ellimami

Sziasztok!

GYerekszájak haláliak KépKép
Dani még nem beszél ilyen hosszú mondatokban, de azért néha így is szét röhögöm magam.
Pl. felállt az asztalra, majd az én hangszínemen sápítozott, hogy "Mit csináltam??!! Úr Isten!" és közben a szája elé tette a kezét Kép
vagy a múltkor nem sikerült vmit megcsinálnia, mondta, hogy "Nem megy, Picába! "
most jól lebuktam, hogy hogy beszélek a gyerek előtt, mi? Kép esküszöm, max ha 2x mondtam ezt előtte a 2 év alatt

Franyó
bizony-bizony, szombaton már töltöm a 37-et Kép
Kíváncsi vagyok, mikor bújnak ki a lurkóink Kép
egyébként jól vagyok közsi, még a héten szedem a Mg-ot, mert nélküle keményedek mint állat és a héten szabin van a dokim,addig nem akarok szülni, de már elkezdtem a málnalevél teát, remélem, most is megteszi a hatását. És Te hogy vagy?

HOlnap szupi napom lesz! Anyós elviszi Danit dél körül, ott fog ebédelni, aludni, Peti csak munkából hazajövet hozza haza, este pedig újra jönnek anyósék, mert mi h9-re moziba megyünk!!!
Nem is tudom, mikor voltam utoljára, még Kangi, veletek, amikor Te voltál 7 hós terhes Kép

Andi
psandi

Elli
na majd jól lecsekkolom a pocidat! Légy rá büszke, hogy már látszik, én az elején hiába vettem fel a terhesnacit, így is megkaptam, hogy nem is látszik semmi és mélységesen megsértődtem Kép

Andi
psandi

Kaska nagy-nagy gratula!!!

Gyerekszáj: Ancsi ma azt emlegette: "hülye vagyok, de hülye vagyok!"Kép

Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!

Kaska!
Gratulálok!!!!!!!!!!! Nahát, erre valamiért nem is számítottamKép

Andi!
Jó szórakozást!Kép

Franyó!
Anka dumaKépKépKép

És az összes többi!Kép

Gyerekszáj, mai termés nálunk:
Vad kutyák ugatnak az utcánkban: dili kutya, mondja anya. Innentől kezdve minden kutyaugatást Lőrinc "bili kutya!" kiáltása kísérKép
Beu
beu

Kaska!
Gratulalok a pocaklakohoz! Mennyi idos?

Gyerekszaj: Bori kiabal a szobabol ahol Kristoffal jatszott, Bori taros taros!
Bemegyek buzlik, kerdezem: Kakis vagy?
Bori: Nem, taros uj pelust!

Ari
ari

Kaska,
hurra, hurra, gratula!!!!! KépKépKépKépKép

Gombóc
gombóc

Kaska!

Hatalmas gratula !!!!!!!!!!!!De jóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!

Mariann
mariannmarci

Sziasztok!

Koszi mindenkinek a gratulakat! Kép
febr 23-an volt az utso, szal ugy 4-5. het.

Gyerekszajakat vegigrohogtem Kép nalunk is vigyazni kell mar, h mi csuszik ki a szankon...
Violanal e teren annyi ujdonsag, h megtanult bemutatkozni: "Vahegyi Viola Dora Bestia Rafineja Haamia" (kell forditas? Kép)

Viszont amikor megkerdeztem, h mit szolna, ha lenne egy kistesoja, akkor kozolte: "nem akarod" majd kisvartatva: "rossz lesz" Kép... hat igyexem affele terelni, h akkor o nagyteso lesz, ugyis mindig nagy akar lenni...

Csak jokat! Kép
Kaska
kaska

Hahó csajok!

KaskaKép
de jó ide benézni, nagy gratulaKépKépKépKép

Lassan már alig maradunk 1 gyerekesekKép

Ma Bogárral Ikeáztunk, asszem egy hónapig nem megyek!Kép Bogár, azért szeretünkKép

MariannKép
Köszi, győzködjétek a fickót!!Képremélem hamar sikerül eladni, van egy-két komolyabb éredeklődő.

BeuKép
Ez a XVI ker-i lakás katasztrófa volt, de ettől még a kerület nem rosz, 10 évig laktam is ott, nekem bejönKép

Tök ciki volt: Tegnap Mini keresztmamijánál voltunk, érzem büdke a csaj, de a bibi, hogy nincs pelus. Tárnokon voltunk, nem a szomszédbanKép No, akkor mi legyen, szerencse a szomszéd kölök másfél éves, átmegyünk, kérünk pelust. A nő ad kettőt, mondom, áááááááááá, elég lesz egy, de csak erősködik, hogy vigyem mind a kettőt. Jó, elvittük. Tisztába rakom a kölköt, erre csak puki volt a szag. 5 perc múlva: megint büdke, hát most kaki volt, még szerencse, h 2őt hoztunk. Mondja Mini palacsintát szeretne enni (érdekes, ez a leghosszabb szó, amit tisztán ejt ki, vajon miért?KépKépKép ), nekilátunk csinálni, kiderül nincs tojás, irány a szomszédKépKépKépKép még jó, h Húsvét volt, igy tojás azért mindenhol van, kivéve a keresztmamitKépÁldás lehet az ilyen szomszéd, mint a keresztmaminkKépKépKépKépKép

Na léptem vasalni, meg aludni, jó éjt:

Manócs
manócs

Leszter,
próbáltam írni neked mailt, de visszajött az adline-os címről! Hova küldhetek? Pozitív lett a strepto-eredményem Kép, kérdezni szeretnék...

F.
franyo

PsAndi, Pildi, Beu, Ari,
GyerekszájakKép

Kaska,
Nem is tudtam, hogy ilyen soknevű gyermeked vanKép

Manócs,
KeresztmamiKép

Sejtettem, hogy karbantartás van, mert Manócs óta senki nem írt.
Hátha most elmegy.

Igértem uszis képeket.
KépKépKép

Maci_2
maci_2

Bocs, a nézetben az utolsó kép új sorban volt.
Még egy bringós
Kép

Maci_2
maci_2

Franyo,
Valami gaz van a levelezesemmel mostanaban.Majd utananezetem a ferjemet este, hogy mi lehet a gond. De hivhatsz is nyugodtan telefonon. (Szamomat ld. a tablaban.)

Maci,
Eeedes ez a furdosapis sellocske.Kép

Leszter
leszter

Franyó, hol fogsz szülni? Mindenképpen kérdezd meg, hogy tudják-e ott kezelni a babát! Mert ha nem, hiába nincs tünete, lehet hogy elküldik. Kép És az nem jó Neked! Meg persze neki sem.

HNelli, a Te férjed dolgozik határon? Fontos kérdés lenne, hogy lakcímkártyával és újtípusó személyivel át lehet-e menni Ausztria felé.
sofka

Sofka,
köszi, írtam mailt!

Leszter,
köszi, akkor még próbálkozom Kép.

Maci2,
irtó jók a képek!!! Kép A hintós is!

Andi,
köszi, én is jól vagyok, egyébként... Málnalevélteát én is elkezdtem a héten. Szerinted Levi előbb akar jönni? Én nem tudom miért, olyan érzésem van, hogy megvárakoztat engem ez a kismanó, de az én megérzéseimről inkább ne beszéljünk Kép, Ankánál is így gondoltam, aztán valamikor a 39. héten befutott Kép. Viszont nem keményedek, nem jósolok, csak a lábam dagad.
Dani szövege is csúcs, imádom, mikor Anka is az én hangsúlyommal mond valamit Kép.

Megpróbálom elküldeni...
F.
franyo

MaciKép édes a kis "füligérőszájú"

KaskaKép gratula!!Kép szerencsére még van kvázi 8 hónapod a tesóelőkészítőreKép Fordítás nem szükséges a névdömpinghez, kitaláltamKép

GyerekszájKép Julka még mindig csak szavakat mond, viszont eltanulta anyámtól az öregasszonyos jajgatástKép

Urszila
urszila

Kaska,
Az elobb nem is reagaltam! Szoval icipici gratula!Kép Az igazi hatalmas majd csak 8 honap mulva, jo?Kép

Sofka,
Erdekes, az Uzsokiban szo sem volt arrol, hogy az en str.pozitivitasom miatt tunetek nelkul is elvinnek Marcit. Szurikat kapott, oszt'annyi. Na nem mintha az ottani gyerekorvos mervado lenne...Kép

Franyo,
Ferjem vegul faradtsagra hivatkozva nem nezte meg a gepet, de szerinte mukodnie kene. Probald meg meg egyszer lecci, aztan ha nem megy, tenyleg nyugodtan hivj fel, szivesen segitek, mar amennyit tudok.Kép

Jo ejt:

Leszter
leszter

Sziasztok!

Kaska,
nagyon-nagy gratula!!! KépKépKép Beírtalak a táblába, ha van esetleg név ötletetek, akkor írd meg!
Jó hosszú neve van Vilcsinek! Kép

Dorki,
engem is foglalkoztat az utazás gondolata, de nincs semmi tuti tippem Kép.

Nelli,
mi volt a szív uh-n? Remélem minden ok és hogy Domcsi is jobban van már!

Elli,
ez a locsolás nem semmi! Kép

Maci,
Roni már igazi felnőtt abban a fürdőköpenyben! Kép
Dumáló papagáj ari lehet! Kép

Dumáló gyerkőcökön jókat nevettem! Kép
Beki a nagyon ugató és hirtelen elhallgató kutyákra mindig azt mondja, hogy "kutyuli kikapcsolt" Kép

Ma van az első éjszaka, hogy nem adtam Bekinek cumit... Idáig egész jól viseli, remélem nem fog nagyon hiányozni neki.

És egy kérdés: szeretnénk vhova elmenni nyaralni, de sok a kérdőjel. Eleve az, hogy júni elején már 32 hetes leszek, szóval nem tudom, hogy pl. Horvátország szóba jöhet-e a 12 órás utazással. Egyáltalán nem emlékszem, hogy olyankor milyen kellemetlenségek fordulhatnak elő (vizesedés, gyomorégés, vagy mi?) Mert most teljesen jól vagyok, de meddig várható, hogy ez így marad? Akinek friss az élmény (nagypocisok) vagy emlékezik még régről, légyszi írjon!

Pusz
Miszike
miszike

Sziasztok!

Kaska!
Gratula Kép!

Tegnapelőtt az ismerősi körből két frisspocakos árulta el, hogy kétcsíkos lett Kép. Mindkét esetben apuka után én voltam a második. Annyira örültem a jó hírnek Kép!!!

Munkaügy: még nincs meg az utódom és én május végéig tervezem, hogy megyek. Nincs valakinek olyan ismerőse, aki tud angolul beszélni (nem csak az önéletrajzban szerepel angolnyelvtudás! Eddig sajnos szinte csak ilyenek voltak, meg sem tudtak mukkani, pedig fontos lenne) és külkert, vagy logisztikát tanult? Ha van ilyen, akkor írjatok a mailemre (a táblában és a profilomban benne van a cím).
Egyébként jól vagyunk, Levi hisztije azt hiszem mindent felülmúl, pocaklakó aktívan mozog, neve még mindig nincs Kép!
Pusza, Virág 20+1 és Levi
virga

SofkaKép

Személyivel (bármelyik) lehet menni Ausztria felé. És már az osztrák is megismeri.
Gyerekeknek mindenképp útlevél kell.

De vannak értelmes emberek is ám!!
Pl. Taj-kártyával, vagy anyakönyvi kivonattal akarják vinni a gyereket.
És ami nagyon fontos mindenkinek!!!

Mindig nézzétek meg, hogy azok útlevele, személyije legyen nálatok, aki utazik.
Tehát nehogy véletlenül a testvéred útlevelét add oda, aki otthon van, mert ilyenkor okirathamisítást követsz el, ami bűncselekmény. És sajnos a törvény nem ismerei sem a véletlent, sem az elfelejtettemet.

Ezt csak azért írom, mert az utóbbi időben egyre több ilyen fordult elő, és volt olyan, hogy direkt.

KaskaKép

GratulaKép

Heni
heni1979

Utazás:
Én 23 hetesen voltam Spanyolszágban busszal, és 22 hetesen Mallorcán repülővel.

A repülőtől nagyon féltem a baba miatt de nem volt semmi gond.
A busszal hazaúton dagadt meg a lábam egy elefántéhoz hasonlóra, mert a sofőr cirka 8 óránként állt meg könnyíteni a 24 órás út alatt.
Pedig nekem nagyon sokszor kellett volna....
Na mindegy, az iroda megszűnt azóta.

Heni
heni1979

SziasztokKép

Mostanában nem akar nekem összejönni a Babanet... tegnap is visszaolvastam + írtam, aztán nem tudtam elküldeni.

Extrémen időhiányban szenvedek (Kép), logisztikázok, angolozok, szakdolgozok, próbanyelvvizsgázok, játszóterezünk, most meg betegeskedünkKép, Zsombinak torokgyulladása van.

Kaska
Gratulálok a pocilakóhoz!Kép És örülök, hogy nem adtál feladatot, nekem kilyukadt volna az oldalam Kép

Virág
Hiszti, hát igen, nálunk is nagyon megy, mindkét gyerek nagyon profi Kép
Írtam mail-t

Maci_2
Ronis képek nagyon jókKép szülinaposak nem különbenKép Micsoda copfok!
Neked is írtam mail-t

Elli
Zsombi sem akar este elaludni, reggel meg időben ébred.
Locsolás nálunk is így megy, de én szerencsére terhesen megúsztam mindkétszer. De így legalább eggyel kevesebb "illatos" víz van rajtam. Azt viszont mindig megvárja, hogy már fel legyek öltözve Kép

Gyerekszájak klasszakKép, nekem most nem jut eszembe egy sem, hiába, öregszem Kép

Emlékszem pár képre is, kutyásokra, állatkertesekre, Lőrincesre-Kevinesre, Tüni gyerkőceire, Sofka Tomijára, Andi Danijára, Évi Petrájára, Franyó Ankájára, Angi Juditja - mind nagyon szupiKép
(bocs, ha valaki kimaradt!)

Szülinapos babóknak utólag is boldog szülinapot kívánunk!!!Kép

Megyek, Zsombi főzött nekem műanyag halat

Mindenkinek minden jótKép
PusziKép
Toffi
toffifee

Sziasztok!

Ti hogy írtatok tegnap? NEkem egész nap azt írta ki, hogy csak olvashatom a babanetet, pedig írtam egy tök hosszút és nem küldte el Kép

Kaska
reméljük, Vilcsi hozzáállása idővel megváltozik a kistesó témához Kép

én is marha kíváncsi vagyok, Dani hogy fog reagálni ha hazahozom majd Levit. Egyébként az utóbbi hetekben olyan rossz Dani, szándékosan rosszat csinál, meg karmol, üt, aztán persze osztja a puszikat. Lehet, hogy érzi, nemsokára változások lesznek? REmélem Levit nem akarja majd bántani!

MIszike
na hogy bírta Beki cumi nélkül?
Nyaralás ügyben nem tudom, hog yén neki mernék -e vágni egy ilyen hosszú útnak 32 hetesen? Azt tudom, hogy én kb 3-4 hete baromira le vagyok lassulva és akkor voltam kb 33 hetes, de persze ahogy érzed. A Balaton nem lenne jó? Kép

Maci
Roni írtó édes az uszis képeken Kép és jó a közös kép is nagyon Kép

Franyó
strepto lelet Kép újabban olyan sokaktól hallom, hogy pozitív lett. Jövő szerdán megyek dokihoz, megkérem, hgy vegyen majd kenetet tőlem is, mert Daninál nem vett.
Megérzés: Daninál tudtam hogy később fog jönni és így is lett, 1 héttel túlhordtam. Most meg vmiért azt érzem, hog ykorábban jön, na nem sokkal, csak néhány nappal. Csak nehogy megszívjam, aztán még májusban is egyben legyünk Kép

Andi
psandi

MiszikeKép
Hál istennek minden rendben volt az UH-n, nem találtak semmit.
Domcsi ma már jobban vanKép
És én isKép
Ügyes Beki, hogy nem hiányolta a cumit. Nem egyszerű őket leszoktatni. Nekem Dorkánál 3 éves kor akörül sikerült.

AndiKép
Kezdetben örülni fog a tesónak, de aztán lesz pár hónap, mikor féltékenykedik, és mindent akkor akar majd, mikor Te szoptatsz.
Rosszalkodás lehet ettől, de még inkább életkori sajátosság.

SofkaKép
Nem az én férjem dolgozik ott, de nem kell útlevél az Uniós országokba, csak a gyerekeknek.

Anyut holnap kiengedik a kórházból. Jövő pénteken kell MRI-re mennie.

Puszi:
Nelli
hnelli

Leszter,
megpróbáltam, visszajött megint Kép. De igazából semmi konkrét, a tapasztalataidról kérdeztelek, hogy szerinted mire érdemes odafigyelni, mit hagyjak, mit ne hagyjak... Nem tudom, hogy nálad előbb kezdték-e az antibiotikum-kúrát, olvastam, hogy van, ahol már ilyenkor elkezdik kezelni az anyát, nekem azt mondták, hogy a szülés elején kell kapnom egy szurit, utána majd még egyet, és a gyereket csak akkor piszkálják, ha ezt a másodikat időhiány miatt nem tudnák beadni. Ez nálad hogy volt? Végül ide a topikba nem írtad le, hogy mi volt pontosan... És még azt akartam, lehet, hogy tök hülyeséget kérdezek, hogy szülés után folytatják valahogy a kezelést? VAgy akkor ez az antibio elég? Egyáltalán szopi alatt lehet ezt kezelni?

Miszike,
én nagyjából ugyanazt tudnám írni, mint Andi, hogy kb. a 30-32. hét táján kezdtem kicsit nagyobbnak érezni magam, meg akkor kezdődtek újra a pisigondok. Persze sokmindentől függ, hogy belevágnék-e, pl. busz-útba biztos nem, de kocsival talán, ha akkor álltok meg, amikor csak akarod Kép, aztán tuti olyan helyre akarnék menni, ahol főznek-takarítanak helyettem Kép.

Toffi,
pont tegnap jutott eszembe, hogy milyen rég nem találkoztam itt a neveddel Kép. Műanyag halacska fincsi volt? Kép

Andi,
én megkérdeztem pár hónapja, hogy ebben a kórházban hogy szokás, vesznek-e kenetet vagy sem, de ha nemet mondott volna a dokinő, akkor én kértem volna rá. Sajnos, nagyon durva eset volt az ismeretségi körömben a strepto miatt, semmit nem szeretnék kockáztatni.

Anka már hiányolja a Danit, mondja, hogy már itt a tavasz, jöjjön ki a Dani Kép. Ugyanis télen mindig azt mondtuk neki, hogy majd tavasszal Kép.

F.
franyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?