Sziasztok,
Nelli,
az M3 és a Róbert K. körút kereszteződésénél van, nemtom, merről jössz? Ha bentről, akkor Hősöktere, M3 fele, és mielőtt felmennél a felüljáróra elmész jobbra és ott balra asszem a 2. utca, bentről egyirányú, a Róbert K. felől nem tudsz behajtani. Ha meg M3-ról, akkor át a felüljárón, csinálsz egy karikát a Hősökön, és ugyanez
Mondjuk egyszerűbb lenne ha tudnám az utcaneveket, mert az Ajtósi Dürer sor felől is meg lehet közelíteni azon a hosszú utcán át, ami párh. a Róberttel, és a troli jár rajta.
Segítettem?
Andi
K szerencsére nem nagyon hisztis, de amikor igen, akkor a legrosszabbkor. Ma pl az elázott jogsimet cseréltem újra, Peti tök rendi volt, jött velem. Kismotor, homokozó, milyen jól ellesznek az épület mögötti játszón...fenéket, K kitalálta, hogy most csak és kizárólag anya kell neki a játszón. Üvöltött "mint a sakál" (mondta apa
)
Tegnap este meg fürödni nem akart.Na, akkor pl olyan lelki fröccsöt kapott szegény, hogy csak nézett.(kicsit emelt hangon, szigorú arccal, "anya haragszik, apa szomorú, szégyeld magad, hogy csinálhatsz ilyet" szóval egyszerű szavakkal, amit tuti megért)
Ezzel én is kieresztem egy kicsit a gőzt, nekem ez beválik.
Nekem anyukám mondta, és sztem igaza van, hogy mindenképpen éreznie kell, hogy rosszat csinál, hogy emiatt neheztelsz rá. Hiába mondasz akármit, ha közben mosolyogva simogatod a fejét.Nem azt mondom, hogy a "ridegtartás" kell neki, de tudnia kell, hogy felbosszantotta anyát, és ilyet nem szabad.Most az igazi hisztiről beszélek, amit "direkt" csinál, csak a hepaj kedvéért.
Én azért igyekszem megérteni őt, meg a kis frusztrált 22 hónapos lelkét, akarja, de nem tudja még, meg ez ugye a szem.fejl. része, de még így is betelik néha a pohár, és akkor "indíts a szobádba, ne is lássalak", de ez eddig ha 2x előfordult...mondom, jó gyerek
Maci
Roniszáj
Engem a Peti mindig szódával vagy hideg vízzel locsol. Most is, de úgy elaltatta a gyanakvásom, hogy csuda. Lement "kenyérért" az éjjel-nappaliba, pedig figyeltem amikor megjött, semmi nem volt nála, de bedugta hátra a gatyájába, aztán előkapta (mármint a szódásüveget!
)
Na, nem vagyok túl összeszedett, nem tudom mi van, inkább abbahagyom
pusza
e