Új privát üzeneted érkezett!

Szevasztok,
Megérkeztünk Kacsincsmarcikára (Kazincbarcikára), a kiskutya -szálkásszőrű tacskó, 6 hetes -nagyon édes, kár hogy itt kell hagynunk majd kedden amikor visszamegyünk a "nagyfaluba"=Budapest- ma még hoznak egy beaglet, így lesz kerek a kutyacsapat + van még egy cocker spániel szóval egy jó kis vadászós trió.
Fanni, Itt is minden virág kezd éledezni. Ami az amarilyst illeti nem tudom hogy csináltad, de nekem nem sikerült a tavalyi hagymából virágot csiholnom ,mert mint utóbb kiderült, úgy kellett volna ültetnem, hogy a hagyma egy része kimarad a földből, talán jövőre sikerül. A többi ültetvényem virággal jutalmazott, a jácint a kedvencemmert az illatától teljesen elolvadok, így abból több is van és mind virágzott. Egy nagy álmom válna valóra ha egyszer egy köteg tulipánt tudhatnék magamnak , és mondjuk örökké virítanának.

Babafán,
Mizujs nálatok, sokat gondolunk rátok.

Woodi,
Jó találmány volt ez a Kacsincsmarcikán, mi még csak a Kazincbarcelonánál tartunk, pedig már 30éve gyűröm itt az életet, leszámítva az elmúlt 6 pesti évet.

Lányok,
A szurizásról adjatok ötletet, mert még nem nyugodtam meg.

szevasztok Farkas-J

Kép
farkasok

Szevasz Wishem,
Mizujs nálatok?

Remélem senki nem zavar a házban, van fűtés és melegvíz is.

Kép
farkasok

Sziasztok Kép
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a jókívánságokat Kép
Olyan kedvesek vagytok, pedig csak nagy hirtelen betoppantam vendégként a topikotokba Kép
Mondtam is a babáknak, hogy lám, mennyi kedves ember van itt, már csak ezért is megéri megszületni Kép Meg persze jót bőgtem rajta Kép
Egyébként jól vagyunk, bár az elmúlt két nap pokolian fájt a hasam és csak feküdni tudtam. Mára normalizálodott a helyzet vígan sétálgatok és ücsörgök is, bár Apának megigértem, hogy csak itthon és inkább fekszem. Azért a teraszra kimentem napozni egy kicsit Kép, A sok gyönyörű virág után amit feltettetek, már nagyon vágytam egy kis zöld után. Úgyhogy nézegettem lenn az udvaron a füvet és konstatáltam, hogy a dézsába ültetett rózsáim a valószínűleg túlélték a telet Kép
Mindemellett rengeteget alszom, amikor nem akkor olvasgatok, vagy filmet nézek és persze beszélgetek a babákkal. Már nagyon jóban vagyunk velük Kép

JuditKép
A szurik miatt tényleg ne izgulj, akár magamnak is beadnám, annyira egyszerű. A legtöbbször meg sem éreztem az egészet.

Mindenkinek kellemes Húsvétot! Jól locsoltassátok meg magatokat, hogy termékenyek legyetek! Kép

Wish + 2 kapaszkodó és növekedő Barackmag

wish

Lányok!

Kellemes húsvétot, sok pihenést, locsolót és ilyen hímes tojást kívánok mindenkinek!

Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Az UH eredménye sajnos a legmerészebb álmainkat is alulmúlta: nincsenek babák, de még egy baba sem.
Úgyhogy az a múlt szerdai nyákos valami, ami görcsöt is okozott, nem volt véletlen.
A remény hal meg utoljára, ezért nem adjuk fel, de lehet, hogy más irányban is nézelődünk.
Többen dicsérték a SOTE II. sz. klinikáján Siklósi György doktort, aki szintén meddőségi témában orvos, de saját módszer szerint(?) praktizál. Hallottatok róla valamit?
Kívánunk másnak ennél több sikert és Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Mama(?) és Papa(?)fán Kép
babafán

Istenem! Ez most szíven ütött!KépKépKépKépKépKép
Fel a fejjel!Azért örülök hogy az irományod végére mosolygós fejet raktál!Ez azt jelenti hogy még tényleg él a remény bennetek! És újult erővel néztek a következő elé!Kép És ez így helyes! Menjetek el Papafánnal valamerre kirándulni a hétvégén!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Jaj, jaj Fánok KépKépKép Ez hihetetlen!!!!
És mégis optimista kicsengésű (már amennyire ebben a helyzetben lehet) a hozzászólásotok.
Én olyan orvoshoz járok, aki Siklósi profnál tanult, isteníti őt és a sajtóban, interneten is csak jókat hallok róla. A saját módszere azt hiszem annyi, hogy nem a terhesség létrejötte után kell kezelni a ksmamát és megpróbálni megtartani a terhességet, hanem előre kell felkészíteni a szervezetet. Talán keressetek rá a nevére a neten. Volt olyan páciense, akinek sorban vetélés lett a terhességei vége és őnála sikerült a baba. Kép
Azért gyertek, írjatok nekünk.

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Babafán! Kép
Pont azért néztem be, hogy megnézzem mi volt az uh-n veletek. Ez tényleg hihetetlen. Nem találok szavakat. Annak viszont én is nagyon örülök,hogy ilyen optimistán kéz a kézben lendültök tovább.
Siklósiról és a módszereiről sokat lehet olvasni a neten. Én is megnéztem annak idején amikor tudtuk baj van. Elsősorban ő olyan pácienseken tud segíteni ahol minden rendben van "csak" valamiért nem akarnak a babák ottmaradni. Több hónapig tartó gyógyszeres kezeléssel teljesen felturbózza a méhnyálkahártyát és a peteérést beállítja és nagyon nagy sikerrel dolgozik.
Sok sikert kívánok nektek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fánok!
Nem tudom mit mondjak Kép Kívánom, hogy megtaláljátok a jó utat a célotok felé!
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok Lányok Kép
Sajna folyamatosan olvasni nincs időm a két örökmozgó mellett, de azért be-benézek. Sajnálattal láttam, hogy még mindig sok az ismerős név.
Drukkolunk mindenkinek a 2 pasival!!!

Azt viszont örömmel olvastam, hogy van olyan, akinek a fagyibaba-akció sikerült Kép nekünk van 6 picúrunk a hűtőben, és majd valamikor visszamennénk értük Kép (persze azért előtte 1 éjszakát szeretnék átaludni Kép)

DRUKK HEGYEK ELINDULTAK MINDENKI IRÁNYÁBA!!! Kívánjuk, hogy ez a tavasz a legboldogabb legyen mindenkinek!!!

puszi Nektek. Orsi + Levi + Máté
akik már 5 hónaposak is elmúltak

ps. e-mailben mindig elérhető vagyok, ha valaki pont tőlem szeretne valamit kérdezni Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
E-mail ment!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok lányok,

Babafán, ez nagyon szomorú hír volt, de bízom benne hogy sikerülni fog legközelebb, csak előre nézzetek és hinni kell benne erősen Kép

Gyönyörű virágokat raktatok fel, ma reggel ebben a szörnyű szürkeségben és esőben kifejezetten jót tett a lelkemnek.
Pénteken 2 szép nagy tüszőt láttunk, és egy picikét. Ma megyünk az inszemre, már leadtuk a kiskatonákat, fél óra múlva irány vissza.
Lara, majd javítanád nálam a dátumot, akció márc. 27, teszt árpilis 10.

Fanni,
Mindenképpen bízz az inszemben, főleg ha semmi szervi bajotok nincs. Sokaknak sikerült, és ma nekem is fog KépKép Ha mégse, akkor pedig még mindig ott van a lombik. Mindenkinek lesz babája, aki nagyon szeretne, csak ki kell várni türelmesen Kép Nekem májusban lesz 2 éve hogy próbálkozunk, sose gondoltam volna hogy idaig jutunk, de nagyon hiszem, hogy már közel a cél.

Zsu,

Elindult nálatok is a stimu, nagyon izgulok és drukkolok neked !!+++++++++++++++++++++++++++

Zsebi,
A gyönyörű virágaid a megmondhatói, hogy mennyire kedves 'gazda' vagy, szerintem a babók is szeretnének egy ilyen anyucit. Már látom a felhőkről lelógó lábaikat KépKép

Woodi,
Április 6-án megyek a homeos doktornőhöz, akit te javasoltál. Kb mennyit kér egy alkalomért ? Elfelejtettem megkérdezni. Nagyon remélem hogy segíteni fog.

Lassan indulnom kell, de minden babásnak és várakozónak kellemes húsvétot, sok locsolót és babaesőt kívánok.

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!
Sorry! Sokáig kimaradtam.
Nagyon sajnálom a rossz híreket!
Már szinte el sem tudom hinni:-(

Byby!
Szerintem senki sem szereti a negatív híreket, de sajnos van belőlük elég:-(
Neked meg pont ellenkezőleg kellene gondolkoznod. Legyél optimistább! Mondd magadnak, hogy neked sikerülni fog. Én nagyon szurkolok!
A másik, hogy én pont a sok negatív dolog miatt nem akartam itt maradni ebben a topikban. már-már szégyelltem, hogy nekem sikerült. Engem is maradásra bíztattak.

Zseboroszlán!
Pont most állsz jól a dolgokhoz! Ezt komolyan mondom. Én is a másodiknál szinte elfelejtettem a szurit. Sokkal nyugodtabb voltam és "láthatod" a fagyibabából maradt meg egy élő magzat. Hidd el ez nagyon jó, mert legalább ezzel nem terheled magadat. Nem akarok felvágni ( tudod jól ), de holnap töltöm a 16. hetet. Bár még mindig parázom a baba miatt.
Úgyhogy, teljes nyugodsággal előre:-)
Szorítok!

Fanni73!
Mit mondott a doki? Hol tartotok?

Wish!
Nagyon örülök a barackmagoknak:-)
Vigyázz magatokra! A napozással meg csak óvatosan.

Babafán!
Nagyon sajnálom a történteket!
Igazából annak örülök, hogy nagyon optimistán és pozitívan állsz/álltok a dolgokhoz és nem a feladás lebeg a szemed előtt. Kitartás! Mi mindannyian szurkolunk nektek!

Mindenkinek kellemes pihenést és finom falatokat a Húsvét alkalmából!
Na meg sok locsolót:-)
Puszi!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok Csajok!

Na volt egy kis időm és megcsináltam az albumot Andor sk cuccairól.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5204

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

KrisztaKép Az első alkalom nekem 10 e Ft volt, ami elsőre kicsit húzós, de ott voltam majd másfél óráig. Utána már csak 3-4-5 e Ft-ot kér.

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Angelani!
Szégyelni nem kell azt hogy neked sikerült, ez sajnos természetes hogy nem sikerülhet mindig mindenkinek, bármilyen fájdalmas is el kell fogadnunk hogy a beavatkozások nagyobb többsége nem terehességgel végződik. Részemről annyira boldog vagyok egy egy zebrának, hogy el sem tudom mondani, olyankor az villan az agyaba igen is meg lehet ezt csinálni.
Persze az természetes, hogy ha az ember lánya csalódik akkor szomorú miért nem én voltam az a bizonyos szerencsés, de én hiszem és tudom itt mindenkit utol fog érni a szerencse kinek többet kinek kevesebbet kell várni, de egy biztos mindenki Édesanya lesz.

Lara!
Nagyon aranyosak a dolgok amiket vartál. Valamiért nekem nem engedte megnézni nagyba csak a kicsikbe. Azt írta ki amikor rákattintottam egy egy képre, hogy az album nem publikus. Nem tudod mi lehet? Majd meglátjuk más meg tudja-e nézni.
Viszont ha a nick nevedhez megyek és onnan az albumba azokat a képeket meg tudom nézni. Igazán aranyosan gömbölyödik a pocakod!
További boldog babavárás és varrogatást.
Kedden uh. izgalmas!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
nekem is csinálja ezt a hülyeséget. Akkor rákattintok a vissza feliratra és utána megpróbálom újra. Így általában sikerül. Megvan ám már az ehavi pocakos kép is, holnap megyünk uh-ra és az uh képpel együtt felteszem majd. Örülök, hogy tetszettek a cuccok. Ha készülnek újak, akkor majd felrakom. Pl kész van a függöny is, de azzal meg kell várni, amíg a férjecském felrakja a függönyrudat. Az meg ki tudja mikor lesz...

Kriszta,
már biztos megvolt a nagy találkozás Kép Nagyon szorítok, hogy sikerüljön! Holnap javítom a táblát.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Kedves Lányok,

Engedjétek meg, hogy így ismeretlenül is, egy locsoló verssel köszöntselek benneteket ezen a szép napon:

Korán reggel útra keltem,
Se nem ittam, se nem ettem,
Térdig kopott már a lábam,
Tarisznya húzza a vállam,
Bejártama fél világot,
Láttam sok szép virágot,
De a legszebbre most találtam,
Hogy meglocsoljam aliga vártam,
Piros tojás, fehér nyuszi,
Locsolásért jár egy puszi!

Szabad e locsolni???

Persze a legszebb itt mellettem a Farkasok Juditja ha megengeditek, de osztozzatok a kölnimen!

További locsolókat a mai napra!
Vigyázzatok magatokra!

Farkasok Krisztiánja!

Kép
farkasok

Zsebi,
megpróbáltam megnyitni az albumot, most meg azt írja, hogy üres Kép Egyfolytában sz@rakszik a babanet. Írok a szerkesztőnek, mert ezt már végképp nem értem.

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Mostmár kedvesebb volta babanet és nagybna is megmutatta a munkádat. Nagyon nagyon szépek. A példeken azokat a figurákat is te készítetted, vagy azt készen lehet venni? A rugi az a legcukibb. Igazán nagyon ügyes vagy!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kagyló Kép
nem ért ide Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Remélem mindenkinek jol telt a húsvét. Nálunk megvolt tegnap a nagy találkozás. Utána egyből rohannunk kellett családi ebédre, ahol 5-ig ültem kínlódva. Eléggé fájt a hasam, alig vártam hogy hazaérjünk és feküdhessek. Aztán este hattól ma reggel 11-ig aludtam.... Na jó, közben még félszemmel megnéztem az esőembert. Szóval jól kipihentem magam. Ma már jobb volt, elmentünk sétálni, és ahogy kell, megint nagyot ettünk Kép Már most simán kinézek 4 hónaposnak.... sajnos csak a látszat.

Woodi,
Köszi az infot, en is ilyesmire gondoltam, ha tud segíteni akkor nem sajnálom érte....Kép

Farkasoknak köszönjük a locsolóverset Kép

Lara,
Nagyon édik a kis takarók, ügyes vagy ! Várjuk az UH képet holnap Kép hogy tudjunk mintát venni Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Zsebi,
most nekem is működött Kép Ezek szerint hol jó, hol meg nem. A figurákat persze vettem, Röltexekben lehet kapni mindenfélét. Már egy csomó praktikát és ötletet összegyűjtöttem Nektek, alig várom, hogy megoszthassam Veletek. Ugye nemsokára kezdhetem is?
Lara

Lara

KépKép
lara77

Hahó Csajok!

Sehol senki?

Na mindegy, én azért aktív vagyok. Jól eldumálok magammal Kép

Frissítettem a táblát.

Lara

Kép

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Rajtam nem fog múlni, mármint hogy minél előbb megoszthasd velünk a kelengyekészítés rejtelmeit. Kép
Hányra mész uh-ra. Biztos csak délután. Este ugye lesz kép. Most minden energiára szükségem van. A tesóméknál is babázok ezerrel, hogy magambaszívjam a pozitív kisugárzásukat.

Kriszta!
Jó belehúztatok! Szorítok akkor neked nagyon, hogy ez az utolsó inszem sikeres legyen. Pihenj jó sokat! Kép

Lányok!
Nekem megvolt ma az első uh 6-7 tüszőt láttak nőni kaptam még gonalt és pénteken ismét megyek uhára. Szorítsatok a tüszőknek szépen nőjenek.
Viszont a nyálkahártyám 11 mm ami nagyon jó, kedvenc dokibácsim szépen meg is dícsérte annyira jólesett. Úgyhogy nem hiába eszem a sok sok fehérjét. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Zsebi Kép Köszönöm az ötletet, amarilys melletti zöld hajtást visszavágtam, s máris nőtt majd 10 centit!

Farkasok Juditja Kép Én már úgy ültettem el, hogy 1/3-a kilógott a virágföldből. Nekem az volt a szerencsém, hogy akinél megláttam és megtetszett ez a virág, ő mondta el ezt a "titkot"!

Angelani Kép Mi most ott tartunk, hogy amint megjön (már görcsöl a hasam, így néhány napon belül), megyek hormonvizsgálatra. Most nem szabad beszednem a Clostilbegytet, s majd a 8-16. nap között kell mennem uh-ra. Utóbbira azért van szükség, hogy megnézzék, elég vastag-e a nyálkahártyám, mert a doki szerint nem. (Voltam már másik dokinál ilyen vizsgálaton, s akkor 6 mm volt.) Aztán gondolom megmondja, hogy mindezek tükrében miket szedjek be, s májusban lehet az 1. inszem-em. Éppen ezért kérem is Lara-t Kép, hogy ha lehet, írj be lécci a táblába, ha legközelebb frissíted.
Fanni - Kaáli/Kovács dr. - 32 - 1. inszem. - május
Hátha én leszek a bíztató példa?!

Kriszta Kép Remélem, hogy sikerrel jártál ezúttal!Az inszem. után hány nap pihenés javasolt?

Kellemes napot mindenkinek, ebben a mai, szép, tavaszi időben!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Hogy a nyálkahártyád vastagabb legyen egyél nagyon sok túrót, sajtot és fehérhusit. Nekem segített. Kép

A virághoz pedig sok örömet kívánok! Milyen színű lesz a virágja?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
most jöttünk meg az uh-ról, a képet holnap tudom felrakni (csak a melóhelyen van scanner). Viszont a dokibácsi teljesen el volt ájulva, hogy Andornak milyen szép kukija van Kép Még a fotót is a kukijáról készítette. Úgyhogy még meg sem született és már tele van az internet a kukis fotóival, kész aktmodell Kép
A 6-7 tüsző nagyon klassz, lesz ott még több is a punkcióra és a mnyh is szuper. Csak így tovább Kép

Fanni,
a következő frissítéskor beteszlek a táblába Kép Zsebi leírt mindent a mnyh vastagításra, én még kiegészíteném min. 2 liter ársványvízzel.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Zsebi!

Gratula! Nagyon ügyesen indultok! Ez a 11mm szuper! Miót tömöd magad fehérjével? A mensid óta vagy már előtte is eszegetted?

Lara!

Már alig várom a kis kukis sztárfotót! Kis perverz vagyok!Kép

Kriszta!

Hajrá kiskatonák! Remélem jól végezték dolgukat és most valahol ott pihengetnek a méhfaladon egy egész más formát öltve!KépKép

Én meg türelmesen szuriztatom magam!Kép Remélem immáron utolsó szériát locsolgatják a pocakomba!Kép

Fáni!

Remélem minden OK és jobb kedved van már!Kép

Éljen a tavasz!KépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsebi,

Hajrá péntekig !! Eddig a jelek nagyon biztatóak, olyan jó lenne már egy újabb zebra (persze utánam Kép)

Zsu,
Neked is mindent bele, te már muszály hogy az utolsó szériát csináld Kép

Lara,
Hát nagyon vigyázz Andorra mikor kibujik, nehogy lerohanják a nők KépKépKép

Fanni,
Az inszem után én nem szoktam otthon maradni, jo ha hétvégére jön ki és egy-két napot rá lehet pihenni, de igazából csak aznap javasolt a fekvés. Nekem most jól jött a vasárnap-hétfő, mert amúgy is elég fáradt voltam. Ma már dolgoztam, de megpróbálok odafigyelni, hogy ne vigyem túlzásba.... Ilyenkor tornázni sem megyek, ami meg is látszik, mert szeptember óta (1. inszem) legalább 3-4 kiló felugrott rám. De majd szülés után leadom KépKép

Tényleg lányok, most kicsit olyan túlstimus tüneteket érzek magamon, a hasam extrán puffad és feszül, bár lehet hogy attól, hogy a sok húsvéti kaja nem tudott távozni vasárnap reggel óta. Nektek volt ilyen, vagy ennek semmi köze a beavatkozásokhoz ? Bocs hogy ilyen hülye kérdést teszek fel, de nem tudom mi van....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Zsú!
Amióta kapom a Suprefactot azóta tömöm magam fehérjvével illetve a két liter víz naponta min. megvan. A fehérje nekem legnagyobb része túró (túróstészta, töltöttzsemle, palacsinta, krémtúró formájában) sajt és csirkemell. Illetve még a banánban van sok olyan vitamin ami ilyenkor kell úgyhogy napi kettőt eszek abból is.

Lara!
Örülök,hogy minden rendben. és alig várom a képet a babáról. Kép

Kriszta!
Volt ilyen puffadásom nekem is és pár nap alatt eltűnt erre mondta az orvosom igyak rengeteg folyadékot. Kép Próbáld ki remélem segít.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Köszönjük a sok együttérzést, szükség is volt rá, mert ez most nagyon nagy pofon volt. (Nem tartozik szorosan ide, de ezzel pontosan párhuzamosan zajlott/zajlik még a családban egy súlyos betegség, úgyhogy emiatt is nehezebb feldolgozni a történteket: a kettő együtt tényleg sok.)
Ennek ellenére azért már kezdünk magunkhoz térni, és a már korábban említett SOTE-s doktor mellett felmerült egy másik érdekes kérdés is. Lehet, hogy már volt itt róla szó, - bevallom, nem olvastam végig a teljes fórumot - de Ti szoktatok pénzt adni a doktorotoknak? Amennyire máshol utána tudtam olvasni, a BMC-re jellemző ez a hozzáállás, eléggé péntárcaapasztó ebből a szempontból. A Kaáliban aláirattak velünk egy papírt erről, (márhogy nem adunk semmit), de az inkább az adóhatóság felé védi őket, tehát ez nem irányadó. Félreértés ne essék, Kováts doktornő egyáltalán nem olyannak tűnik, mint akinél ez szempont lenne, de a családban valaki felvetette, hogy nem mennének-e a dolgok olajozottabban, ha adnánk egy borítékot - és a kisördög azóta ott motoszkál belül. Eddig egyszer kapott tőlünk egy külföldi kiküldetésből hozott apróbb szuvenírt, tehát tk. semmit.
Szerintetek mit tegyünk?
Köszönettel: Papafán (és Mamafán)
babafán

Papafán és Mamafán!
Én hiszem hogy a Kaáli Intézet valamennyi orvos és asszisztense mindent megtesz a siker érdekében és nem várnak el érte hálapénzt. Ahogy ott elnézem nekik az a legnagyobb öröm ha valakinek sikerül és amikor megszületik a baba beviszik. Hidd el és bizzál bennük hálapénz nélkül is megtesznek mindent. Sajnos viszont azt ahogy már fentebb is írtam el kell fogandi már akkor mikor belevágunk egy egy projektbe még mindig több az a beavatkozás ami nem terehsséggel zárulm mint ami azzal.
Fel a fejjel és bízzatok az Intézetben szerintem nagyon jó kezekben vagytok.
Ha sikerül és egészségesen a világra jött a baba szívesen elfogadnak ajándékcsomagot ahogy hallottam, de személy szerint én ezzel úgy vagyok akkor az a legkevesebb. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Papafán Kép
A kaáliban komolyan is gondolják. Még a csokit sem akarták elfogani, mikor mi visszamentünk. Nem kell!

Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lara Kép
Megnéztem a babafelszrelést Kép TÜNDÉRIEK!!! nagyon-nagyon ügyes vagy. Mindent applikálással tettél fel? (priviben is jó, hogy ne offoljuk szét a topikot). Nagyon szépek!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Babafánék ! Nem tudom mit mondhatnék.., szívből sajnálom és teljes a döbbenet Kép Kép
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok a folytatáshoz !!!

Kriszti : ezek szerint már túl vagy az utolsó inszemen ! Babaragacs sugarak postázva Kép

Zsebikém, nagyon szép petikéid lesznek, ne izgulj, azért küldök neked is egy kis tüszőnövesztő sugibugit KépKép

Lara, tényleg gyönyörűséges, amit Andornak készítettél. Nagyon ügyes vagy !!

Velem sajnos semmi változás Kép éjjel nem alszok és már nagyon elegem van. Ráadásul tegnap elkezdtem megint vérezni és görcsölni(5 nappal az eszméletlenül erős mensi után), úgyhogy Krizsát hívtam, hogy ilyenkor mi van.
Jópofa volt, megkérdezte, hogy biztosan negatív volt-e a teszt Kép grrrrr !
Sajnos igen, de most jobban aggaszt, nehogy valami extra méretű ciszta vagy valami más legyen a bűnös. Kérhetek egy kis szorítást ???

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra !

mniki

Szia MnikiKép

Küldöm a hatalmas szorítást, hogy ne legyen baj!!!
Sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy és megvisel ez a dolog!

Üdv
Évi
evike1975

ZsuKép ZsebiKép Ti jöttök!!!!Széptüszőtojást kívánok mindkettőtöknek, így húsvét után frissiben...
Ez a szuris időszak az, amit a legjobban utálok, persze a három hét várakozás után...
Gyerünk csajok: A Dévaiban most sorra mindenki babás lett!!! Tele van kismamikkal a topic. úgy látszik, csak nekem nem sikerül...Kép

MnikiKép Szorítok!!!! KitartásKép!

LaraKépKép Húúú, nem vagytok semmik, azonnal megnézem a kis kukist!!!KépKépKép

pusza, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

LaraKép Találtam jó pár érdekes oldalt a babakelengyéhez, kismaamruhához. Szabásmintával. Pl. www.varrohaz.hu, vagy www.nandu.hu

OrsiKép Ha jól tudom te is magad varrtál meg sok mindent. Lehet ezeket látni valahol?

ZsebikémKép Növeszd csak azokat a tüszőket is ilyen szépre. Lehet, hogy vasárnap már punkciód lesz?

FánokKép Adhattok ajándékot, de furcsán fognak rátok nézni. Sikertelenséget nem szoktak honorálni. Előrébb, olajozottabban meg nem fog menni semmi. Csapjátok fejbe a kisördögöt. Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Papa- és Mamafán!

Átérzem a helyzeteteket. Hasonlón mentem át én is 4 hónappal ezelőtt. + tesztek, először kétes majd szuper HCG eredmény, pecsételgetés, fekvés, UH-n nincs baba (aztán később még más is volt). Ez a biokémiai terhesség (ha nem méhenkívüli, ezért megkérdezem, nem ismételték meg nektek a HCG mérést, hogy azt kizárják?)
Amit én szeretnék mondani, az az, hogy sok Kaálist ismerek, nemcsak ebből a fórumból. Senkitől nem fogadnak el pénzt, ez szemlélet is, nemcsak egyfajta papírigazolás.
Viszont pontosan átérzem a bizonytalanságotokat, mert az utolsó fizetett lombiknak vágtok neki. Az biztos, hogy nem a doktornő figyelmességén múlik a dolog. Most itt sokan meg fognak rökönyödni azon, amit mondok, de vállalom. Nem gondolkoztatok rajta, hogy váltsatok a BMC-be? Szerintem a Kaálisok megtették, amit tudtak szakmailag, de lehet hogy hiányzik még egy kis részlet, amit esetleg másképp kéne csinálni, más gyógyszer, más eljárás. Nem lehet tudni. A BMC a sok hátrányával és lélekölő procedúrájával együtt a legsikeresebb intézmény. Én a hátrányai miatt nem választottam, de ebben a helyzetben már meggondolnám. Más orvos, más gyógyszer. Plusz, ami még szerintem nem elhanyagolható tényező, hogy stimu alatt gyakran van hormonszint-mérés, és a blaszto és egyéb biológiai hókuszpókuszok ott fejlettebbek.

Remélem senki nem orrol meg rám ezért, én nem a Kaáli ellen beszélek, csak azt mondom, nem biztos, hogy a Kaáli a legjobb mindvégig egy adott párnak, mindenki más és más. Lehet hogy egy apró részlet még hiányzik, ami esetleg a Kaáliban nincs meg. Csak jót akarok Babafánéknak, és nagyon szurkolok nekik. Kép
snori

Lányok, köszönöm a szorítást ! Pénteken tud megnézni Krizsa, azt is mondta, hogy vigyek olvasnivalót, lehetőleg olyan "Háború és béke" terjedelműt Kép 1/2 4-re megyek, biztosan a szabija miatt várnak rá sokan.

Madaran : ne légy szomorú ! Tudod, előbb-utóbb nekünk is lesz babó, most kimaradtunk a szórásból, de majd legközelebb ! Kép

Egyébként én is elkeseredtem, hogy a másik két helyen, ahol még levelezgetek, az elmúlt 3 hétben SENKINEK sem sikerült. Nem csak Kaálisok, vannak BMC-s és egyéb "játékosok" is. Valahogy úgy érzem, hogy ez nem lehet véletlen Kép Kép

mniki

Woodi Kép
pár dolog itt található:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3182

Snori Kép
Én most picit ellentmondok Neked. és mindenkinek írom.

Váltani intézményt úgy gondolom, akkor van értelme, ha az embernek nem az utolsó lehetősége van. Az első lombik minden intézményben lutri, nem lehet tudni, hogy a mami hogyan reagál a gyógyszerekre, hogyan bírja a szervezete a stimut. Ha az első nem sikeres, akkor a másodiknál már lehet korrigálni az ott észlelt hibákat.
Ezért én az utolsó lehetőség előtt a váltást nem ajánlanám, mert szerintem nagyon rizikós.

Azzal, hogy a BMC a legsikeresebb nem értek egyet, mert szignifikáns különbség nincs, nem beszélve arról, hogy a Kaáliban vannak sokszor a problémás esetek pl. idősebb korosztály, mert őket a BMCben nem is vállalják el. Tehát az én szememben az, hogy egy idősebb betegkorosztállyal is olyat hoz, mint a BMC a fiatalabbal, mindenképpen a Kaáli mellett szól... de lehet, hogy csak "haza"beszélek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Babafán és a fán család ,

Én is a Kováts doktornőhöz járok, már lassan egy éve, és még soha semmit nem adtam neki. Én abszolut elhiszem, hogy ez egy magánklinika, itt jol megfizetik az orvosokat, nem kell nekik hálapénz. És mindenki előttünk járó ezt sulykolta belém is tavaly nyáron.
Hogy melyik a jobb-sikeresebb intézet, szerintem nehéz megállapítani, én valahogy hűséges típus vagyok, szeretem magam kiismerni valahol, ismerni az orvos szokásait, esetleg rigolyáit stb, dehát ez tényleg egyéni. Nagyon remélem hogy túljuttok ezen a válságon, lehet hogy most érdemesebb lenne egy hosszabb pihenőt tenni, esetleg megvarni hogy a családban a 'masik betegség' is elmuljon, mert lehet hogy emiatt ti sem voltatok 100%-ban ott. Mindenesetre valószínűleg jót tenne nektek egy kis feltöltődés. Aztán addig agyalhattok, hogy milyen irányba menjetek tovább.

Niki,
Nagyon drukkolunk, hogy minden OK legyen és semmi cisztát ne találjon a Mágus. Itt küldöm a +++++++++++++++++++++++++++++ cisztaűző energiákatKép

Madaran,

Szerintem ha a Dévaiban ilyen sikerszéria volt, akkor a miénk sem várat sokat magára, és téged is beveszünk a csapatba KépKépKép

Zsu, Zsebi,

Előre az ikrekért, kitartást a szurikhoz !!! Rettenetesen drukkolok nektek !+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sajnos a hasam meg ma sem jobb sokkal, pedig ma csak levest ettem és ittam. De hátha holnapra jobb lesz.

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!
Köszi a bíztatást és a válaszokat; tulajdonképpen ezt is reméltem, és megnyugodtam/tunk, hogy ilyen egybehangzóak a vélemények! Akkor kisördög kilőve Kép
Váltani nem hiszem, hogy fogunk, így az utolsó(?)ra - bár már gyűjtjük a pénzt, ha szükség lesz 6., 7. (ésígytovább) beültetésre ...
Snori: Mamafánnak megjött, úgyhogy a negatív ultrahanggal együtt ez már elég biztos jel. Kép
babafán

Jaj, aláírás lemaradt:
Papafán Kép Kép
babafán

Niki!
Remélem mára már jobban vagy! Fú azért ez elég kemény biztos negatív volt a teszt? Nem voltál vérvételen?
Reméljük semmi ciszta semmi ilyen nem rendetlenkedik. Szorítok neked!!!!!!
Nem csak a szabi miatt vannak ott sokan, most hogy rendszeresen járok állandóan annyian vannak. Szombaton a recepcióhoz is sorba kellett állni, ennyi embert még nem láttam ott. De azért elég hamar mennek a dolgok.

Woodi!
Szerintem igen vasárnap punkció, vagy hétfőn, holnap uh- és akkor megmondom! Kép
Hogy vagytok?

Nóri!
Teljesen egyetértek veled. Lehet, hogy elég csak egy másik fajta stiumu és összejön.
A Szülőszoba c. műsorba a Krizsa is megmondta egyformán csinálja alapvetően minden intézet, de mégi mindegyik más egy kicsit.
Hogy aztán utolsóra mennyire érdemes váltani nem tudom az biztos nehéz döntés mindenképp egy intézet választás, váltás, annak idején én is sokat agyaltam ezen, de nem bántam meg hogy a Kaáli Intézet mellett döntöttem.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szisztok Kép
Anna Kép
Meg kell szídjalak, hova lett a pozitív hangulatod Kép Sikerülni fog meglátod Kép

Niki Kép
Remélem nem lesz semmi baj, csak tisztul a szervezeted. Szorítok péntekre.

FánokKép
Szerintem sem érdemes váltani, ha megbíztok a dokitokban, akkor jobb ha nem egy új helyen kezdik el kikisérletezni, hogy mire hogyan reagál Mamafán.

Zsebi Kép
Nagyon gyorsan haladtok Kép Nekem is olyan gyorsan elröpült a stimu.

Lányok, egyébként a Dévais topik legvidámabb híre, hogy Szani (elvileg?!) átjárhatatlan petevezetők melett egy sikertelen lombik után lett most spontán terhes! Kép Szóval mindenkinek van remény Kép

Én meg türelmesen várakozom, még 2 hét és remélem a doki megerősíti az érzéseimet, szerintem laknak odabenn Kép

Puszi mindenkinek:
Wish

wish

Wish!
Úgy legyen! Nagyon szorítok neked! Nálatok csak három hét után lehet teszelni? Fú az nagyon sok? Nem csábulsz el két hét után?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish drága Kép Nagyon boldoggá tennél bennünket is egy zebrás teszttel Kép Kitartás, a 2 hét már semmi az elmúlt hetekhez képest KépKép

Zsebi : holnap mikor mész UH-ra ? Nem tagadom, szívesen lennék a helyedben Kép

Nálam a vérzés csillapodott, a görcsölés is elmúlt, úgyhogy megmaradok Kép

mniki

Niki!
Reggel kell mennem időpont nincs, mert annyian vannak. Kép Most én is jól érzem magam a bőrömben reményekkel vagyok teli és remélem a két hét is jobban fog most telni mint a múltkor. Megpróbáltam egy csomó dolgot összeszedni amivel szeretek foglalkozni és remélem kevesebb időt fogok tőlteni az agyalással a számolással és hogy vajon itt vannak még. Igen itt lesznek és maradni fognak kilenc hónapig. Muszály nekik!

Örülök, hogy már jobban vagy!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?