Sziasztok lányok,
Babafán, ez nagyon szomorú hír volt, de bízom benne hogy sikerülni fog legközelebb, csak előre nézzetek és hinni kell benne erősen
Gyönyörű virágokat raktatok fel, ma reggel ebben a szörnyű szürkeségben és esőben kifejezetten jót tett a lelkemnek.
Pénteken 2 szép nagy tüszőt láttunk, és egy picikét. Ma megyünk az inszemre, már leadtuk a kiskatonákat, fél óra múlva irány vissza.
Lara, majd javítanád nálam a dátumot, akció márc. 27, teszt árpilis 10.
Fanni,
Mindenképpen bízz az inszemben, főleg ha semmi szervi bajotok nincs. Sokaknak sikerült, és ma nekem is fog
Ha mégse, akkor pedig még mindig ott van a lombik. Mindenkinek lesz babája, aki nagyon szeretne, csak ki kell várni türelmesen
Nekem májusban lesz 2 éve hogy próbálkozunk, sose gondoltam volna hogy idaig jutunk, de nagyon hiszem, hogy már közel a cél.
Zsu,
Elindult nálatok is a stimu, nagyon izgulok és drukkolok neked !!+++++++++++++++++++++++++++
Zsebi,
A gyönyörű virágaid a megmondhatói, hogy mennyire kedves 'gazda' vagy, szerintem a babók is szeretnének egy ilyen anyucit. Már látom a felhőkről lelógó lábaikat
Woodi,
Április 6-án megyek a homeos doktornőhöz, akit te javasoltál. Kb mennyit kér egy alkalomért ? Elfelejtettem megkérdezni. Nagyon remélem hogy segíteni fog.
Lassan indulnom kell, de minden babásnak és várakozónak kellemes húsvétot, sok locsolót és babaesőt kívánok.
Kriszta