Sziasztok!
Hú milyen sokan lettünk újra, hogy Mindenki visszatért az ünneplésből!
Györesz!
Nagyon jó, hogy Norbika ilyen ügyes kissrác és ilyen jól átvészelitek ezt a betegséget! Biztos Marcika puszija is segített Neki!
Babar!
Nagyon aranyos Szonja! Látom Nálatok is törölközővel borított asztalon "landol" az autósülés.
Anikó!
Örülök, hogy segíthettem abban, hogy jobban érezd magad! Sajna nekem is gyakran van rossz kedvem, mert én is egész nap (több mint féléve) egyedül vagyok itthon, Érden. Az ismerősök pedig Vác környékén laknak.
Erre még rátesz, hogy állandóan gondok vannak a tejcsivel, most meg ez a betegség
De a lényeg, hogy már jól érzed magad! Így tovább!!!
Bőrgyulladás fül mögött
Marci füle mögött is csúnya és büdös lett a bőr pár napos korában, de még ki tudtuk kezelni kamillateával és hintőporra. Azóta is minden fürdés után hintőporozom, mert egyébként összeragadna a bőre és a fejecskéje. Nagyon fejhez símuló a füle
Neki mitől van ez a bőrgyulladás? A láz mitől van? Jobbulást Nektek, gyógypuszikat küld Nektek is Marci!!!
A betegségünk alatt Marci is kb. 10-15 dkg-ot fogyott, de azóta szép lassan visszaszedte és elkezdtünk hízni is. Sajnos a kajcsizás nálunk nehézkesen megy, nekem megint kevés a tejem (ez lassan már nem újság) és nagyon nehezen fogadja el a pótlást. Minden rendben lenne, ha nem kéne etetni ezt a kis kópét
Gratulálok a fogacská(k)hoz! Én csak az első napon éreztem szopi után egy picit, hogy a fogacskájával megdolgozta a cicit, de azóta szerencsére semmi. Hátha Krisztike is "megjavul"
Kíváncsi vagyok, hogy hogyan válik be a More milk plus. Ez a Nandu féle csodaszer, ugye?
Szomorúan hallom, hogy nem jösz a talira
De majd legközelebb
Márti!
Hol voltatok konkrétan? Jó volt olvasni, hogy ilyen jól éreztétek magatokat
Ezt a hízás/fogyást én sem értem, mert mióta kevesebb édességet eszem, és egyébként is jobban odafigyelek, hogy mit eszek, azóta nem hogy fogytam, hanem pár deka rám is jött! ???!!!!
Üvöltés
Dia!
Az ünnepi menüt olvasva szerintem ismét rámcsúszott 2-3 kg.
Sok szép ajándékot kapott Domi
Kántor
Reméljük bejön Nektek a kenguru. Nekünk is van, de még nem indultam el vele benne.
Csanikó!
Tejcsi
Nálunk sem jobb a helyzet
Szerintem nekünk már csak ez a sorsunk
Gőgicsélés, csörgőrázás
Nekünk is kb 1,5-2 hete vette el tőlünk az odanyújtott tárgyakat Marci, annyira édes, ahogy kis remegő kézzel utánanyúl és végül megfogja. Tündériek tudnak lenni.
Andi!
Tök jó Neked, hogy már legalább rádjönnek azok a nacik! Gratulálok, már ez is haladás!
Én a hétvégén válogattam át a teljes tavaszi-nyári ruhatáramat. Hát az eredmény siralmas volt
Annyira kövér vagyok. Abból láttam igazán, hogy még olyan nacik sem voltak rám igazán jók, amik a terhességem elején még vígan rámjöttek
Nagy gáz van! Vissza is nézek az archivumban és megnézem, hogy Te hogy érted el ezt a hatást!
Ügyesen gyarapszik Noémi! Gratula!
Dino!
Boldog féléves szülinapot Bernátnak!
Ezt Marci írta
: fggggggggggggggggggggggg...-
Pár napja érdekes dolgot produkál Marci, minden előjel nélkül sírni kezd, de úgy mintha megijedne valamitől. Velem is megcsinálta talán 1-2-szer, de párommal már többször. Végig vigyorog és hirtelen eltörik a mécses. Mitől lehet ez? Olyan tanácstalanok vagyunk.
Köszönjük a gratulákat a fogzáshoz, a forgáshoz, a képhez!
Mindenkinek sok-sok puszi!
Melinda