Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Márti!
Ma vettem észre hogy ott hagytuk a rágókát, de nem baj, mert van olyan még egy pár, úgyhogy nem hiányzik!
A cicimről ne is beszéljünk! Totál ki vagyok! Már félek a szoptatástól! Ma el is sírtam magam! De sajna nem tudom mit tenni, tűrnöm kell, csak az a rossz, hogy ha legalább enne mást, akkor ha nagyon fájna a cicim akkor tudnék neki adni pépest, de utálja a kanalat! Ma nagyon szenvedett a foga miatt, sokat sírt, aztán amikor bekentem neki Dentinoxal akkor egy kicsit jobb lett a helyzet! Na jó, nem panaszkodok, hiszen én vártam, hogy kibújjon végre a foga!
Sajnálom ezt a babakocsi dolgot! A kengurút biztos nagyon szeretné, csak hát az meg fárasztó, de néha kibírja az ember!
Hát igazán büszke lehetsz a lányodra! Kis vizitündér!Kép Merülés is volt?

Andi!
Én is teljesen megértelek! Én mindig a lázgörcstől rettegek! Ugye már nem lázas Noémi?
Hát szerencsére Norbit egy darabig békénhagyják, de Ti is hamarosan túl lesztek rajta!!!

Melinda!
Holnap szilikonos kanál nélkül haza sem jövök a megatoysból!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Köszi a kérdést apával még minden változatlan,holnap megy az orvoshoz akkor eldől minden.

Györesz!

A talira biztosan nem tudok elmenni,pedig nagyon szerettem volna.Le vagyok gatyásodva idegileg,ez a hetekig tartó várakozás nagyon kikészít,remélem minden rendben lessz.

Dia!

A pép Milupa termék,a neve,HA-pép rizspép hipoallergén tejfehérjével,vagy HA-pép vaníliás gabonapép hipoallergén tejfehérjével,nekem ez a két fajta van.Az elsőhöz lehet gyümit keverni a babónak.A patikában szoktam venni,nekem nagyon bevált Liliánának ízlik.Ezek 4-hónapos kortól adhatók.A mánás,epres dolgot én sem értem mert az tényleg allergizál.
Remélem tudtam segíteni.

Bocsi,de mennem kell itt a pancsiidő.
Mindenkinek sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Na,még betudtam nézni amíg kel a pogácsa tésztám.Kép
Domi alszik.Ma voltunk sétálni és megint ordított a kocsiban.Kép
De most megfigyeltem,hogy akkor sír ha megy a kocsi,de ha megálltunk elhalgatott.Lehet,hogy fél a kocsiban???Már semmit nem tudok.Elvagyok kenődve.Kép

Györesz!
Ti mikor keztétek a kenguruban való sétát?Talán az rajtam is segítene.
Ma én is szilikonos kanálal adtam Dominak az őszipürét és azzal elfogadta.Kép

Kata!
Mi van veled?Miért vagy szomorú?
A mútkor írtál az anyósodról.
Na én is panaszkodok egy kicsit.Kép
Szóval közölte velünk,hogy nemjönnek Domi keresztelőjére,mert neki nincs pénze valamit is venni Dominak.KépJó mi?BUNKÓ!!!!!
De a nyaralásra már biztos félretette a pénzt.KépMeg Színházba járni stb van pénze.

Andi!
Sajnálom,hogy lázas lett Noncsi.Amikor beszéltünk telcsin még nem volt semmi.Azután történt?
Remélem már jobban van.Kép

MINDEN LEÁNYZÓNAK SOK LOCSOLÓT KIVÁNOK ÉS MINDEN FIÚCSKÁNAK SOK PIROS TOJÁST!!!!KépKépKép
BOLDOG HÚSVÉTOT MINDENKINEK!Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Ha valakit érdekel nekem a Nestle Sinlac pépet ajánlotta egy barátnőm, ami tehéntejfehérje, szójafehérje-allergia megelőzésére, kezelésére jó. Ez rízs és szentjánoskenyérmag alapú pép. Csak receptre kapható. Az Ő gyerekei nagyon szeretik és Ő a főzelékeket is ezzel sűríti. Ehez is lehet gyümölcsöt keverni. Én vettem is ilyet, de még nem próbáltam!

Dia!
Azt hiszem olyan 4 hós volt Norbi amikor előszőr használtam kengurút, de állitólag 3 hós kórtól lehet, csak az a lényeg, hogy olyat vegyél ami jól tartja a hátát! Norbi imádja, nagyon hamar elalszik benne. Végül is ugyanúgy ring, mint a pocimba és hallja a szívemet is!

Márti!
Téged meg ki strapált le?Kép

Saxi!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a férjeddel!!!!! Majd írj ha tudsz!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Köszi,akkor én is kipróbálom a kengurut.Kép
Íme 2 kép a királyfimról.KépPuszi.DiaKép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Nagyon édes a kiskirályfi! Milyen nagy már!!!!! Rá is annyira kiváncsi vagyok már!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Nem tudom ma még be tudok-e nézni, de nem sok esély van rá.
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.
A csöppségeknek tojjon a nyuszika mindenféle jó dolgot. A lányoknak annyi locsolkodót amennyit szeretnének.

Puszi mindenkinek
Márti

Kép
márti05

Sziasztok!

Márti!
Érezzétek nagyon jól magatokat! Nektek is nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánok! Giginek sok locsolót!

Ma megyünk a Megatoysba, már nagyon várom! Utoljára akkor voltam amikor Norbi még odabent volt a pocimba! Szeretnék venni egy esernyőre csukható babakocsit is, mert hamarosan azt is használhatnánk! Olyat szeretnék aminek az ülése majdnem egészen hátra dönthető, hogy Norbi azért tudjon aludni is még benne!

Én még biztos benézek húsvétig, de azért aki már nem lesz annak nagyon kellemes ünnepeket kívánok!
Akik elutaznak, azok meg vigyázzanak magukra és érezzék nagyon jól magukat!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kellemes Husveti Unnepeket kivanok Kiscsaladom neveben. Kép Akik elutaznak, azoknak jo utat, akik betegeskednek, azoknak pedig gyors gyogyulast! Kép

Pussz,
Gombóc és a Fiúk
gombóc

Sziasztok!
Teljesen behavaztam magam azért nem volta. Most hogy szünet van a suliba megint dupla a dolgom. Állandóan a játszón vagyunk vagy szopizunk vagy épp a házimunkába merülünk el. Voltunk csütörtökön oltáson a lánykám egy szótse szól meg se nyikkant úgy meglepődtem és persze büszke is voltam. Itthon kapott kúpot meg borogatást délután kicsit nyügösebb volt este még egy kúp aludt éjjel mint a bunda.
Köszi szépen a szopi trükköket próbálozunk. Most mintha egy kicsit jobb lenne a helyzet. Sőt az alvás is jobban megy mostanában. Lehet hogy kevés volt neki a tej és azért nem tudott nyugottan aludni???? Két napja jókat alszik igaz állandóan lent vagyunk és a kocsiba rázom a popsiát. Az is lehet hogy azért alszik jobban. A tej meg lehet hogy a vérzésem miatt volt kevesebb. Még jó hogy már elmúlt úgy utálom. Voltam dokinál és megkérdeztem az is normális ha van vérzés azis ha nincs azis ha csak kicsi és az is ha rendszertelen vagy ha csak minden második hónapban jön meg. Tehát ne izguljon senki ezért.
Ma bekötötték nálunk a upc chellot végre annyit netezhetek amenyit tudok fixdíjért. Kiváncsi leszek mennyi lesz a havi telefon számla amit eddig neteztünk össze.
Puszi mindenkinek most megin nem jövök egy darabig mert elutazunk.
Mindenkinek kellemes ünnepeket!
A szülinaposoknak nagy tortát és sok ajándékot.
A hófordulósoknak sok boldogságot.
Üdv: Csanikó
Vendég

Sziasztok!
Meg vagyok ám, de Rolcsikám még csak most gyógyulgat! A dokinéni szerint fejnem kell a tejcsit és cumisüvegből pótolni, mert 1 hét alatt 90 g-ot hízott csak. Klasszul sikerül fejnem (szerencsére még mindig sok tejcim van, csak Rolcsinak nem nagyon kell továbbra sem:o( ), de a cumisüveget (pedig Aventet vettem)utálja, üröm az örömben, hogy ezt még jobban utálja mint a cicit! Viszont, tényleg úgy tűnik, hogy éhes(kevés a pisis pelus, eszi a kezét, az én kezemet, de ha a cicit adom, azt kiköpi), keveset szopik 40, 60, max. 100 g-ot, bár éjszaka jobban szopik, de azt képtelen vagyok megmérni. Nos mi továbbra is így állunk, sajnos!
Ezért nem nagyon tudok jönni, de nem felejtettelek el benneteket lányok!

Nagyon jó egészséget kívánok nektek és a babáknak!

Nagyon boldog húsvétot, szép ajándékot a nyuszitól és sok/kevés locsolkodót, vagy hímes tojást kívánok nektek szeretettel!!!!!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Én is bejelentkezem végre. Ugyan úgy vagyok mint Csanikó. Nekem is itthon van nagylányom, mert náluk az oviban a tavaszi szünet alatt csoportösszevonás van, úgyhogy mi is játszótér, séta, szopi, házimunka, fQzés, stb. Eltelik a nap és én hulla vagyok estére.

Dia!
Én az interneten találtam a játszószönyeget. van egy kis bolt a Pöttyös utcánál akiknek van honlapjuk és lehet interneten is rendelni tQlük. Mi végül is elmentünk mert látni akartam hogy hogy valójában hogy néz ki. www.babaruhabolt.hu
vagy lehet nézelQdni a www.bababolt.lap.hu-n is.
Ja és nagyon gyönyörq a királyfid!!!!!

Képzeljétek tegnap átaludta GergQ az éjszakát este 9-tQl reggel 1/2 6-ig. Szerintem egyelQre ez csak ilyen egyszeri alkalom volt, mert aznap nagyon nyügis baba volt és alig aludt napközben. Ma már megint 1/2 4-kor kelt, mondjuk csak 150-et tudott kiszívni 2 cicbQl. Most este meg 180-at úgyhogy kiváncsi vagyok most mikor kell. eddig 200-230 volt az esti adagja, de most már nincs annyi tejcsi estére. Lehet hogy veszek majd tápszert. Azért a súlya egész jó, mert ruhástól 6100 grammot mértem.

Andi!
Remélem már jól van Noémi.

Györesz!
Kaptál kanalat? Kipróbáltátok? Így már megy az evés?

Melinda!
Remélem Marci már jobban van.

Gombóc!
Nándival minden rendben már?

Most megyek aludni. Szerintem most én se nagyon jövök a hétvégén. Akinek nem írtam azt is sokszor puszilom és kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Szilvi
sys

Sziasztok,

Dia,
jatszoszonyeg ugyben esetleg nezd meg a bebibolt.hu oldalt is, ott van 3 fejta is, es egesz olcso.

Most roviden ennyit, ebredt a herceg, melovanKép

Mica

Jajj, es ha nem tudnek addig jonni, akkor Kellemes Husveti unnepet MindenkinekKép
mica

Sziasztok!

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kellemes Húsvétot Kívánunk mindenkienk!!!! Kép

Puszi
Anikó, Krisztike
pancsa2

Sziasztok!

Mi is kívánunk mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Évi!
Jó olvasni, hogy Rolcsi már jobban van! Norbi is utálta az Aventos cumisüveget, nem tudott inni belőle. Neki a hagyományos cumifejű jött be. De mostmár nagyon rég nem használok cumisüveget, Norbi csőröspohárból iszik, de abból is a sima egyszerű kis lyukú jó neki, a szelepesből (csöpögés mentes) nem megy neki az ivás, mert azt szívni kell. Esetleg próbáld meg csőröspohárból adni neki!

Szilvi!
Szerintem ne adj Gergőnek tápszert! Nem hiszem, hogy azért kel előbb, mert kevés neki a tej. Ha kevés lenne el sem bírna aludni! Nekem is van, hogy alig van estére és Norbi mégis sokáig alszik, aztán van, hogy tele a cicim és mégis hamarabb kel éjjel!
Vettek szilikonos kanalat, kétfélét is. Tegnap még úgy tünt, hogy beválik, de mára megint nem akart kanalazni. Úgyhogy most csőröspoharazunk! Hígitom neki a gyümipépet vízzel. Egy pár napig nem erőltetem a kanalat, de aztán majd megint próbálkozunk!

Vettem ma egy nagyon szupi sport babakocsit! Esernyőre csukható, 5 fokozatba dönthető háttámlával, pierre cardin, nagyon tetszik és nagyon örülök neki!!! Megpróbálom feltölteni ide, hátha érdekel valakit!

Puszi mindenkinek
GyöreszKép

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Látom szinte mindenki járt itt legalább beköszönni, de én sajna csak most tudtam jönni. Nem rosszabbodott Marci állapota, de még mindig szívjuk az orrát, és egy kicsit nyügibb is. Csütörtökön az én fejem is majd szétment a fronttól, akkor bizony Marci is nagyon nyűgös volt. Tegnap örültem, ha aludt egy huzamban 1 órát, ami alatt rendet raktam a lakásban. Úgyhogy nagy nehezen, de valahogy idekeveredtem a gép elé most estére.

Györesz!
Jól néz ki a babakocsi!!! Az nagyon jó benne, hogy jó picire össze lehet csukni. A mienk Bergon, amit bár közepes méretűre össze tudjuk csukni, de dög nehéz. Majd meglátom, és lehet, hogy később én is veszek valami könnyebbet.
Szilikonos kanál Kép Kép A kis Vacak azt sem fogadja el mindig Kép Biztos a fogát bántja.
Egyébként mégiscsak jön nekünk is a második fogacskánk! Már látom, hogy fehéredik rendesen. Szerintem egy-két nap és ez is kibújik. Érzésem szerint most ez zavarja meg egy kicsit Tündérkémet, azért nyügi az elmúlt napokban. Nektek nem bújt ki a második?

Dia!
Anyós Kép no comment
Hogy sikerült a keresztelő? Majd rakj fel képeket!
Tündéri a legénykéd! Annyira aranyosak, ahogy fogják a cumisüveget. Nekünk van egy olyan képünk, ahol csak ő fogja, olyan mintha meghúzta volna maga az üveget Kép

Csanikó!
Kitartást a sok tennivalóhoz!!!
Köszönöm a mensis infokat! Akkor most egy kicsit megnyugszom. Egyébként most nekem tűnt el nagyon a tejcsim, sőt tegnap egy picit a hasam is fájt, de most még nem kéne megjönnie, max. a hónap elején. Na majd meglátjuk!
Örülök, hogy legalább Neked több a tejcsid és hogy jól alszik Bianka! Kívánom, hogy maradjon is így!!! Kép Kép

Évi!
Szopi Kép A héten én is alig tudtam etetni, egyszerűen vagdalkozott, ahogy az ölembe tettem. Próbálkoztam egy párszor, aztán nagy sokára pár percet evett. Próbáltam üvegből etetni, hisz a betegsége alatt szüksége volt a folyadékra, de az se ment. Hirtelen ő sem tud mit kezdeni az Aventes cumival. Most már én is a cumira fogom. Jobb ötletem nincs.
További jobbulást Nektek! Kép Kép

Szilvi!
Neked is kitartást a sok melóban!
Köszönöm az érdeklődést! Javulgatunk, de még nem az igazi.

Mindenkinek Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket és Annyi locsolót, amennyit szeretnétek!!!

Millió puszi, Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Györesz,
nagyon tuti az uj babakocsid! KépKépKép

Szilvi,
Nandi meg hurutosan kohog (de mar felszakadozoan), naponta 2-3x az orrat ki kell orrszivni, de ugy latom, jobban van. AZ etvagya meg nem az igazi, de mar nem aggodom attol se, hogy kiszaradna. Kép
Szerintem Gergődnek nem nagyon van szuksege tapira. Szep mennyisegeket eszik, nem hiszem, hogy ehezne. Kép

Evi,
Nandi detto ugyanezt csinalja par napja. Ugy latom, hogy a foga miatt, mert allandoan az osszes ujja a szajaban van, az en kezemet is begyomszoli a szajaba, ha hagyom. Szopizni se nagyon akar, a cumisuvegbol meg egyaltalan nem akar inni (se Avent, se NUK).
En Dentinox-szal kenem az inyet, ha az se segit, kap Panadol-t idonkent. Es felalomban probalom minel tobbszor megszoptatni, olyankor jobban es nyugisebban eszik. Talan egy probat nalatok is meger. Kép

Dia,
anyos Kép KEpek a keresztelorol? Kép

Melinda,
nekem az orvos Nasivin csecsemoknek orrspray-t javasolt Nandinak az orrfolyas ellen. VAlamennyit tenyleg segit. Kép Nyugis, alvos ejszakakat kivanok! Kép

Tovabbi kellemes husvetot mindenkinek! Mi holnap anyosozunk, holnaputan meg az en szuleimhez megyunk. MAr ha Nandi birja az utazast. Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Képzeljétek visszajött a tejcsim és már 2.napja átalussza GergQ az éjszakát. 180-200 eszik este. Tegnap ettem ilyen magokból készült édességet, olyan amit egy nQ csinál aki volt most nemrég a Fábriban, és lehet, hogy ez növelte egy kicsit a tejmennyiséget. Nem tudom majd kiderül most hogy már nincs. Vagy tudat alatt megijesztettem magam a tápszerrel.
Most meg reménykedem, hogy nem lesz megint baj, mert GergQ elkezdett köhécselni meg egy kicsit szörcsög az orra, viszont ha szívom akkor meg nem jön belQle semmi. Nem szeretnék megint kórházban kikötni.

Dia!
Úgy látszik a fiús anyák már csak ilyenek. Én is tudnék mesélni.

Györesz!
Mennyiért vetted a babakocsit? És hol? Nagyon tetszik! Én is ilyet szeretnék. De én lehet,hogy majd kimegyek a börzére májusban, elvileg nekünk még ráér addig.

Megyek mert megyünk anyukámékhoz ebédre. Remélem valami finomat fQztek.

Sok puszi mindenkinek és kellemes húsvéti ünnepeket!

Szilvi
sys

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy Norbiba lappang valami! Már tegnap este hőemelkedése volt, éjszakára adtam neki egy kúpot és ma reggel is úgy kelt. Nagyon nyűgös és bágyadt. Ő aki utál aludni most egyfolytába alszik, ha meg fönt van akkor sirdogál! Persze az is lehet, hogy a foga viseli meg ennyire, legalábbis én ebben reménykedek, mert igazából nincs más baja, nem náthás, kicsit köhécsel, de azt megnézte kedden a dokinéni és semmit nem látott! Remélem nem lesz beteg!

Melinda!
Még nem jött ki a második foga Norbinak, de nagyon kínozza szegénykét, talán még jobban mint az első!

Dia!
Keresztelő hogy sikerült?
Képzeld tegnap csináltam olyan töltött csirkét, amit multkor közzétettél, hát megnyaltuk mind a tíz ujjunkat! Várom a további recepteket!Kép

Gombóc!
Jó olvasni, hogy Nándi már jobban van, remélem így is marad és végre egészséges lesz az egész család!!!!

Szilvi!
Ez nagyon jó hír, hogy minden oké a tejcsivel! Hát még, hogy Gergő átalussza az éjszakát! Gratulálok!
A babakocsi 18500 forint volt és a Mester u. 13-ba vettem, Brumi Maci bababoltba. Tök jó kis bolt, minden van és nem is drága!

Na megyek megnézem a fiacskámat, remélem nem lesz lázas!

További kellemes ünnepeket mindenkinek!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Olyan szinten bezabáltunk ma anyukáméknál, hogy egész délután csak pihegtünk. Apukám csinált nagyon finom narancsos kacsát ebédre. aztán vacsira meg kerekített egy jó kis hidegtálat sonkával fQtt tojással meg minden féle finomsággal. Azt hiszem, hogy most 2 napig nem eszem.

Szegény GergQkém is most este nagyon telerakta a pociját. Sírt vagy 1/2 óráig és olyan kemény volt a pocakja. Egy kicsit megtornáztattam aztán már el tudott aludni.

Györesz!
Köszi a bolt címét. Ismerem is, ott laktunk nem messze tQle egy pár éve.
A hQemelkedés nem jó. Remélem nem lesz beteg Norbika. De az is lehet hogy a foga miatt van. Az én lányom majdnem minden fogánál náthás volt.

Melinda!
Nekünk a lányomnál is meg a GergQnél is a Heim Pálos orrcseppet írja fel az orvos és az nagyon jó. Nem tudom máshol hogy van de itt úgy van a recept, hogy rajta vannak az összetevQk és a gyógyszertárban elkészítik.

Dia!
Én is kiváncsi vagyok hogy sikerült a keresztelQ. Most már mi is elhatároztuk végre, hogy kik legyenek a keresztszülQk, úgyhogy olyan május tájékán mi is megtartjuk.

Holnapra mindenkinek sok locsolót kívánok!

Szilvi
sys

Sziasztok!

Kíváncsi voltam, hogy mi van Veletek, így benéztem. Látom mindenki családot látogat, eszik-iszik... Mi végig itthon vagyunk az ünnepek alatt, inkább nem akartam elindulni egyik nagyszülőhöz sem, amíg Marci nincs teljesen jól. Nem bánom, hogy most ők sem jöttek, nehogy valakiben lappangjon valami és ráfertőződjön Marcikám. Úgyhogy édeshármasban töltjük napjainkat Kép
Nagy dolgok történtek ma velünk: áttört a második fogacskánk, átfordult Marcikám minden segítség nélkül!!! Kép A második fogát Marci is megérezte, mert párszor minden ok nélkül keservesen felsírt. Kép Hirtelen nem tudtuk mi a baja. De most már "csak" növesztgetjük alsó fogainkat Kép
Este fürdetéskor Marci ismét nekikezdett a fordulás-gyakorlatozásnak és csodák csodájára kibányászta maga alól a kis kezét és szépen megfordult Kép Annyira édesen dobott felénk egy mosolyt utána, hogy "ugye milyen ügyes vagyok?!" Tündéri volt Kép
Náthából már talán tényleg kifelé megyünk. Persze kell még szívni az orrát és jön is még rendesen belőle, de érezhetően javult az állapota. Tejcsim nem túl sok, így pár napja csak tartja a súlyát. Ha holnap sem hízik semmit, akkor pótlok neki fagyitejből.

Gombóc!
További jobbulást kívánunk Nándikának!
Köszönöm a Nasivines tippet. Nekünk is ajánlotta a dokinéni arra az esetre, ha már annyira tele lenne az orra, hogy már az evésben is zavarná. Én a csepp változatot vettem neki. Nem sokat használtuk, mert mire megvettem, már nem volt olyan gázos a helyzet Kép Egyébként az éjszakáink már jobbak, egyszer kel fel fél 4 és 4 között és akkor szopizunk, pelusozunk és orrot szívunk. Utána alszik mint a bunda, reggelig.

Szilvi!
Nagyon jó, hogy helyreállt a tejmennyiséged Kép Azt hiszem én is kipróbálom a magos sütit, hátha Kép
Tudat alatt tápszer ijesztgetés: ez nálam is megtörtént. Pár hete pénteken már én is úgy voltam, na jó innen tápszer, erre szombat hajnalban két betoncicivel ébredtem, ilyen mértékű előtte sosem volt. Lehet benne valami... Kép Lehet, hogy most is ijesztgetnem kéne magam? Kép
Szorítok, hogy Gergőnek ne legyen semmi baja.
Heim Pál-os orrcsepp? Ilyet még nem is hallottam, de rákérdezek a dokinéninél a következő náthánknál. Köszönöm az infot.
Ez komoly, hogy Reni minden fogacskájánál náthás volt? Milyen mértékben? Lehet, hogy hülyeség, de felvetődött bennem, hogy szinte egyszerre, egy hét eltéréssel kijött két fogacskánk is és pont akkor lett náthás Marci.

Györesz!
Norbika azóta hogy van? Reméljük, hogy "csak" a fogacskája miatt van. Hátha holnapra Nektek is kibújik a második, hisz az elsőnél is talán 1 napos eltéréssel követte Marcit. Kép Szorítok, hogy minél előbb kibújjon és ne szenvedjen tovább Norbikád!
Én is felírtam az üzlet címét, ha kell valami lehet, hogy inkább oda megyünk, mert a Megatoys-Brendon horror drága.

Saxi!
Sok-sok gratula a 4 hónapos Liliánához!!! Kép Kép Kép

Na most már tényleg megyek, mert percek kérdése és rábukok a klaviatúrára Kép

Mindenkinek sok-sok puszi!
Holnapra sok/kevél locsolót!

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Na azért még nem vagyok olyan fáradt, hogy ne rakjak fel két képet életem két férfijáról Kép
MelindaKépKép

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!

Nagyon kis tündér a fiacskád!
Az a neve a Heim Pálos orrcseppnek, hogy OTOGUTTAE OTOMYCINI C.EPH.Heim

Szilvi
sys

Sziasztok!

Tegnap egész nap 37,8 köfüli volt Norbi hője és nagyon bágyadt volt, sokat aludt, sírdogált, de azért így is mosolygott egy jó párat, csak nem volt az a virgonc baba mint egyébként! Éjjel egyszer kelt, akkor úgy teleette magát, hogy ki is hányta egy részét, aztán mosolygott egy sort és aludt reggelig. Ma még nem mértem a lázát, de úgy érzem, hogy most csak egész kicsit lehet a hőemelkedése, viszont még mindig nagyon bágyadt, most épp alszik! Nagyon remélem, hogy nem bújkál benne semmi betegség, azért holnap felhívom a dokinénit!

Szilvi!
Én is annyit ettem tegnap, tegnapelőtt, gyötör is a lelkiismeret furdalás! Tuti vissza is ugrott rám az amit már lefogytam! ÁÁÁÁÁ nem is érdekel! Már úgy ahogy megbékéltam magammal!
Remélem, hogy tényleg a foga a ludas! Norbi nem náthás, semmi más tünete nincs, csak a hőemelkedés a bágyadság! Azért ha nem javul megvizsgáltatom, mert jobb félni, mint megijedni!

Melinda!
Nagyon édes Marci!
Gratulálok a második fogacskához és a forgáshoz is! Nagyon belehúzott a kislegény!KépKépKép Nagyon ügyes!!!!!
Tényleg jó az a kis üzlet, nem is érdemes a Megatoysba menni, mi voltunk pénteket és totál kihalt, le is van zárva egy része!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Sajnos nem javult Norbi állapota! Bár láza továbbra sincs, de az én nagyon aktív és állandóan nevető babám alig bír ébren lenni, folyamatosan alszik meg szopik! Ez nagyon megijesztett és felhívtam az ügyeletet, szerencsére ki is jött egy dokibácsi! Norbinak torokgyulladása van! Elképzelhető, hogy tovább fajul és előjönnek a hurutos tünetek is és láza is lehet, akkor kell adnom neki antibiotikumot, de az is lehet, hogy megússzuk ennyivel! Hát remélem az utobbi lesz! De most legalább egy kicsit megnyugodtam!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Nagyon sajnálom, hogy Norbika megbetegedett. Azt hinném, hogy a torokgyulladásnál esetleg köhincsél a babó, de ezek szerint nem. Szegénykém, biztos ezerrel dolgozik a szervezete a bacik ellen és csak aludna és aludna. De most már legalább tudod, hogy mi okozta mindezt, még jó, hogy kihívtad az ügyeletet Kép Szorítok, hogy ne legyen más baja és ne kelljen neki antibiotikumot adnod. Kaptatok már egyébként valami gyógyszert? Millió gyógypuszit küldünk Marcikával együtt!!!
Tényleg ennyire leáldozott már a Megatoys-nak? Azt tudtam, hogy az egész országban megszűntek az üzleteik és hogy csak a Soroksári úti maradt meg, de hogy még ez is ilyen kihalt! Ezek után a Brendon kerül monopóliumba Kép A Megatoys is drága volt, de a Brendon...
Köszönjük a gratulációkat!

Szilvi!
Köszi az orrcsepp nevét!

Gigi!
Gratulálok az öthónapos Olikához!!! Kép Kép Kép Neked is minden jót! Remélem olvasod!

Mindenkinek szép napot!
Sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!

Gyors bejelentkezés, megjöttünk vagyunk.
Minden rendben volt, nagyun szuper helyen voltunk, Pesttől 70 km-re de olyan volt mintha a világ vége után 2 lépéssel lettünk volna.
Gigi evett és aludt szinte. Szinte csak a kenguruba volt rajtunk, amikor az idő engedte kint sétáltunk vele. Alig ettem rengeteget sétáltam a plussz kilokkal Gigi 7kg+ruha és mégis híztam 1kg, most kezdek én is parázni a kilók miatt. Mától teára fogom magam, vége a gyümi leveknek.
Ma reggel megtörtént az első üvöltésünk a játszószönyegén teljesen egyedül átfordult az én kicsim s nem volt mellette senki, befordult a sarokba a hasára kezét most nem tudta kiszedni és üvöltött míg oda nem mentem. Úgy sajnáltam, majdnem én is sírtam, s persze jól megvígasztaltam "kicsikém ilyen még nagyon sokszor lesz". Délelőtt jön a doki néni, megyek is pakolgatni. Később még jövök és írok nektek mert gyorsan végig olvastam de most reagálni nincsen időm.

Györesz
jobbulást Norbikának.

Puszi mindnenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Melinda!
Szerencsére ma már jobban van Norbi, legalábbis eddig úgy tűnik. Tegnap este volt egy kis láza, de nem vészes.
Kúpon kívül még soha semmilyen gyógyszert nem adtam Norbinak és én is örülnék, ha nem kéne antibiotikumot kapnia! Tegnap ezerrel szoptattam, ahogy felkelt mindig cicire raktam. Nem is ellenkezett, nem harapott, csak szopizott, mint egy kisangyal!!!
Köszönjük a gyógypuszikat, biztos az használt!Kép

Saxi, Kata, Gigi!
Kicsit megkésve boldog hófordulót Liliánának, Patriknak és Olivérnek!
Gigi!
Remélem azért olvasol minket és hamarosan újra visszatérsz!!!! Nagyon szeretnénk, ha el tudnál jönni a talira!!!!!

Dino!
Éljen Bernát a féléves nagyfiú!!!!!!!!!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Az előbbi hozzászólásom szerencsésen eltűntettem. Kép
Gyorsan bejelentkezek, mert lehet mindjárt mennek kell Krisztikéhez. Sajnos ő lebetegedett, hajnalra 38,6 volt a láza. Először azt hittük a füle, voltunk fülészeten is, de szerencsére a füle nem gyulladás miatt fáj, hanem mert a füle mögött van egy bőrgyulladás. Most majd valami hidrokortizonos kenőccsel kell majd kenni neki, hogy helyrejöjjön.
Egyébként vasárnap kijött teljesen a fogacskája, és a mellete levő is útban van. Kép
Én túlvagyok egy depis időszakon, mikor senkivel nem volt kedvem beszélni és talizni. És közben meg irigykedtem Mártira és Györeszre, hogy ők olyan közel laknak egymáshoz. Engem valahogy a barátaim is elfelejtenek szépen lassan, valahogy sejtettem hogy ez lesz Kép Na de mostanra túltettem magam ezen, és úgy döntöttem, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott anyukája leszek Krisztikémnek Kép

Saxi, Kata, Gigi!
Utólag is boldog hófordulót a Picuroknak!!! Kép

Dino!
A féléves Bernátnak is sok-sok puszi!!! Kép

Györesz!
Látom, ti is összeszedtetek egy torokgyuszit. Sok-sok gyógypuszit küldök Norbinak. Kép
Neked nem szúr a fogacskája Norbinak, mikor szoptatsz? Nekem nem harap Kriszta, de érzem, mikor szopik, hogy a fogacskája szúr.

Andi!
Sajnos nem tudok elmenni most a talira, úgy néz ki, mert ajtócsere lesz nálunk 18-án. A házban sorra törik fel a lakásokat és biztonsági ajtót tetetünk fel. És a szakik szerint ez egy fél nap nagy zajjal járó munka. Ezért előtte pénteken hazautazunk az ország másik végébe anyukámékhoz (első ilyen nagy utunk lesz Kép). Ha valami mégis közbejönne, akkor majd megoldom hogy eljussak hozzátok. Én sajnálom a legjobban. De remélem, hogy ezután már többször lesz ilyen tali, és akkor majd én is becsatlakozom.

Melinda!
Annyira de annyira jólesett, hogy hiányoltál. Ez volt az első lépés, hogy túljussak a holtpontomon.
Gratula a fogacskákhoz meg jól emlékszem, akkor már ti is forogtok Kép
Nekem múlt héten megint szinte semmi tejem nem volt, de nem is akart nagyon szopni, és ha sikerült is, sokszor szinte minden visszajött neki. Sajnos már mi több mint 10 dekát fogytunk. A dokinéni szerint ha túllesz ezzen a betegségen, akkor majd visszahízza. Hát én remélem. Egyébként most kipróbálom ezt a more milk plus nevezetű készítményt, kíváncsi vagyok, hatásos lesz-e.

Márti!
Gratula a forgáshoz nektek is. Úgy látom minden baba szépen lassan forogni kezd Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Gyorsan két kép. Majd jövök még!

Puszi

KépKép
babar

Sziasztok!
Újra itthon vagyunk nem volt túl meleg a hétvégén, pedig azt gondoltam Bianka egész nap kint lehet majd a friss vidéki levegőn és erre tessék esett az eső. Ma meg milyen szép idő van. Rájöttem, ha jó idő van mindig kiteszem a babát az erkélyre aludni ha nem megyek le vele sétálni sokkal jobban alszik. Ha esetleg felébred, meglökdösöm kicsit és alszik tovább.
Tejcivel még mindig küszködünk. Van amikor van elég és mosolyog rám és van amikor sírdogál de csak akkor pótolom ha nagyon kevésnek látom mert igazából hamar megnyugszik és három órát kibír vele. A hétvégén volt olyan is amikor húsz-harminc milit le tudtam fejni amit később oda adtam neki pótlásnak. Nem értem miért ingadozik ennyire????????
Végre az én babucim is megszólalt eddig is mondott már olyat, hogy Gr meg Hk de most másodpercekig tartó gőgicsélést adott elő olyan drága volt. Persze azóta is gyakorolja szorgalmasan napjában többször is. Szombaton megfogta a csörgőt és elkezdte rázni.
Örülök hogy mindenki jókat evett a hétvégén mi is így tettünk hizlaltuk magunkat rendesen. Én viszont nem merek fogyózbóni a tej miatt. Tuti elapadna.
Sys!
Milyen magokból készült édességet ettél?
Györesz!
Jobbulást Norbinak. Szupi kocsit vettél.
Márti!
Gratulálok az ügyi kislányhoz. Jó forgolódást neki.
Bujka!
Gyógyuljatok meg mielőbb és gratula nektek is az átforduláshoz. Még mindig gyönyörű a kis lurkó. Olyan édesen néz ezen a képen zabálni való.
Barbara!
Csoda szép kis csajszi meg az a farmer ruha szupi.

Üdv mindenkinek:Csanikó
Vendég

Sziasztok LÁnyok!

Örülök, hogy azért ti levelezni is tudtatok, hát én már alig vártam, hogy a káoszból és a háromnapos ünnepekből kilábaljunk, de jól éreztük magunkat nagyon.
Jól teltek az ünnepek és Nonóka nagyon jól viselte.
Ma voltunk füllyukasztáson, már túl vagyunk azon is.
Nagyon szép lett a lánykám, imádom, olyan jól áll neki, igazi kislányka lett.
Már hála az égnek 5300 grammosak vagyunk végre.
Azt hittem hogy már soha nem megyünk 5 kg fölé.
Egy hét alatt fejlődött 230 grammot, most jó sok tejcsike van és sokat is szopizik, továbbra is végigalussza az éjszakát.
63 cm hosszú jelen pillanatban.
No ennyit róla, én is jól vagyok már végre rám mennek a gatyáim, de még egy kicsi hátra van.
MÉg 5 kg lemegy aztán irány a strand.

Dia!

Remélem épségben hazaértetek és minden rendben zajlott lennt Mezőn.
Domi hogy viselte a rokonságot?
Keresztelést? Tetszett neki, vagy sírdogált?
Anyudék gondolom Boldogok.
Miket kapott? Milyen kajcsikat ettetek?
Tudtál pihenni?
Mi jól viseltük, bár sok ember volt körülötte és a sok ingertől egy kicsit nyűgike volt, de egyébként egész jól viselte.

Barbi!

Nagyon édes Szonja, szép nagylányka lett.
Nagyon szép arcocskája van. Bár a másik kép egy kicsit sötét és alig látom őt rajta.
Remélem te jössz a talira.

Anikó!

Egyáltalán nem örülök, hogy nem tudsz jönni, pedig nagyon jó lett volna, de megértelek teljes mértékben.
Azért ha sikerül gyere, jó lenne.
Ja és ne légy depis, a barátok olyan emberek akiknek tudni kell megbocsájtani, nem biztos, hogy direkt felejtettek el, honnan tudod hogy nekik nincs e olyan problémájuk, amitől ilyenek lettek.
Ha meg igazi barátok lettek volna, akkor a mai napig tartanátok a kapcsolatot, de ezek szerint ők nem is voltak igazi barátok.
De emiatt se keseredj el, lesznek még barátaid, például itt vagyunk mi, a babanetesek és látod mi nagyon szeretünk téged, még így látatlanban is, tehát föl a fejjel!!!!!!!!! Légy nyugodt és légy boldog, mert van egy kisbabád és őt bizony fölkell szépen békességben nyugalomban kiegyensúlyozottan nevelned és ez éltessen!!! Ne légy szomorú, mert nincs is miért!!!!!!!!!!!
Fő hogy pozitív legyél és nem is vagy te depressziós és soha nem is voltál!!!! Ezt tessék tudomásul venni.
Ne beszélj be magadnak ilyen butaságokat, mert az ember hajlamos elhinni, nem szabad!!!!
NIncs semmi gond és nagyon ügyes vagy és szépen neveled a kislányodat, sőt szuper jó fej csajszinak tartalak, szóval én már a barátod is lettem. Remélem örülsz!!!!!!!!!!!!!!!!! Pussz!!!!!

Györesz!

Norbikának jobbulást és nagyon remélem, hogy a fogfájás is csillapodni fog.
Én ma este küldöm el a férjemet Dentonix kence-ficéért, mert eléggé szenved az inyfájástól Nonóka, valahogy ki kell küszöbölni a dolgokat.
Meg holnap veszek neki rágókát már nagyon rágcsál mindent és a szájába veszi az összes létező dolgot maga körül.

Márti!

Gratula a forgáshoz, Nonóka az egyik oldalra tud még csak jobbra.
De reméljük lesz ez még jobb is.
De az még odébb van egy kicsit.

Hát lányok én nagyon remélem, hogy mindenki azért el tud jönni hozzám, nagyon szeretném, tényleg, olyan jó lenne ha sokat babáznánk, csak legyen jó az idő is és mindenki legyen egészséges.
Továbbra is Sok Szeretettel Várok Mindenkit.

Sok sok puszika nektek majd még jövök.

ANDI
tandi

Dinó!

Gratulálok, hogy Bernát elérte a féléves gyönyörű kort.
Nagyon ügyik vagytok!!!!!!!
Sok Boldogságot Nektek!

Csanikó!

Szia én is ma kinnt voltam Noémival sétálni, Széchényin mentem vele, és kilyukadtam az SZTK mögötti Tanácsadó teremnél, mentem a védőnőhöz, lemérték Nonót és kilyukasztották a fülecskéjét.
De elég jól viselte.
Nagyon klassz idő volt de ahogy elnézem mindjárt elered az eső.

Mindenkinek Boldog hófordulót kívánok én is így utólag is!!!!!

Pusza:

ANDI
tandi

Sziasztok Csajok!
Megjöttem én is,most már itt leszek.Kép
Györesz!
sajnálom Norbikát.KépJobbulást kivánok neki.
Örülök,hogy izlett a csirke.Kép

Andi!
A menü:Csirkehúsleves,főtt hús,töltött káposzta,májjal töltött hús,rántott hús,sült csirke comb,sült tarja,fokhagymás oldalas,franciasaláta.Sok sok sütemény,eszterházy és feketeerdő torta.
Mondanom se kell,hogy alig fogyott a kaja,mert senki nem tudta végigenni a sort.Kép

Ajándék:
3db plüs nyuszi,1db plüs maci,1db rugi,5db bady,3x3kg Ariel,1 bébykomp,sok sok sütemény,sok dísz üveges ital,1db csőrös pohár,rengeteg pelenka,popsitörlőés 50000ft-ot.

Pelenkát majd adok Noncsinak is,mert sok 3-6-ig kaptunk,és Dominak az már vágja a combját.Kép

Keresztelő:
A miséről Édesanya kivitte Domit mert nagyon sírt.A keresztelőn addig nem volt baj,amíg nem kapott vizet,onnan ordítás volt.A pap azt mondta,hogy jó kántor lenne belőle,mert éles hangja van.Kép

Ez a 4 és fél nap egyrészt nagyon jó volt,mert a jó hegyi levegőn voltunk és madár csicsergésre ébredtünk.De fárasztó is volt,mert folyton jöttek a rokonok babát nézni.Pénteken és hétfőn nagyon jó idő volt,így a babakocsiban is aludt Domi.
Ma vettem neki kengurut,holnap kipróbálom a játszótéren,talán abban elmarad.

Este még jövök de most ordít Domi"fáradt".
Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Norbi egyre jobban van! Ma még hőemelkedése volt! Úgy néz ki, hogy nem lesz szükség antibiotikumra! Kicsit még bágyadt, de már közel nem annyira mint tegnap! Remélem minden betegséget ilyen ügyesen le fog küzdeni a jövőben is! Stram kiskölök!

Anikó!
Jobbulást Krisztikének! Börgyulladás? Az meg mitől lehet? Küldöm én is a gyógypuszikat!!!
Gratula a fogacskához! Ha Norbi rendesen szopizik akkor nem érzem a fogát, de ha ráharap, akkor annál inkább! Reménykedj, hogy Krisztike nem fog ráharapni a cicidre, inkább csak szolidan szurkál a fogával!
Olyan kár, hogy nem tudsz jönni a talira!!!!Kép
Barbi!
Nagyon aranyos nagylány már Szonja és nagyon tetszik a kis farmer rucija!!!!!

Csanikó!
Ne foglalkozz azzal, ha ingadozik a tejcsi, a lényeg, hogy elég Biankának! Nekem is szokott ingadozni!

Andi!
Biztos nagyon aranyos Nonoka a fülbevalóval! Ha tudsz, tegyél majd fel képet Róla!!!
Szépen gyarapodik a kiscsaj, csak így tovább!
Rád mennek a régi nadrágaid? Jajjjjjjj de irigykedek!!! Én úgy érzem, hogy megint visszahíztam vagy ha nem is, akkor sem fogyok egy dekát sem! Nem is merek mérlegre állni! Azért tornázok ugyanúgy, csak hát itt voltak az ünnepek és kicsit többet ettem a kelleténél! Lesz ez még így se!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Dia!
Remélem lesznek majd képek!!!!!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Szia Dia!

Na végre már, azt hittem sose jössz.
Nem tudtam, hogy ma érkeztek meg.

Mit ne mondjak jó sok minden finomság volt nálatok, és Domi is jó sok dolgot kapott, sok plüsst és játékot, apropó, minek vettél kengurut, amikor Timi odaadta Pannáét, vagy nem jól mondom?
Nem biztos, de mint ha úgy rémlene, hogy volt Pannának. No mindegy, milyet vettél?
Mesélj! Kíváncsi vagyok, mert nekem is kell majd vennem, ha busszal közlekedek akkor jól fog jönni.
De eddig még egész jól megyek a babakocsival.
Nálunk Noémi ha tolom csöndben van, ha állok akkor üvölt.

Sok kaját csináltak, ez igen megyek hozzátok Mezőre zabizni.
Köszönjük a pelust jól fog jönni, mert éppen kifogyóban vagyok, de hogy juttatod el?
Gyuri majd menjen arra hazafelé?

No még írok, most beszélgetek az urammal, most érkezett meg.

Györesz!

Köszi köszi a dícséretet, ne irigykedj rám, azt írtam, hogy csak rám jönnek a nadrágok, azt nem írtam, hogy kényelmesek is, tehát még azért az odébb van, hogy hordjam is őket, ezért vettem múltkor egy-két tavaszi cuccot, mert legalább azok kényelmesek. :-))))
De ne sűrgesd azt a fogyást, megy az magától is, meg most inkább jó sok tejcsid legyen, hogy Norbikád ilyen gyönyörűség legyen továbbra is.

Na puszi csajok, még jövök.

ANDI
tandi

Sziasztok!

Hú milyen sokan lettünk újra, hogy Mindenki visszatért az ünneplésből!

Györesz!
Nagyon jó, hogy Norbika ilyen ügyes kissrác és ilyen jól átvészelitek ezt a betegséget! Biztos Marcika puszija is segített Neki! Kép

Babar!
Nagyon aranyos Szonja! Látom Nálatok is törölközővel borított asztalon "landol" az autósülés. Kép

Anikó!
Örülök, hogy segíthettem abban, hogy jobban érezd magad! Sajna nekem is gyakran van rossz kedvem, mert én is egész nap (több mint féléve) egyedül vagyok itthon, Érden. Az ismerősök pedig Vác környékén laknak. Kép Erre még rátesz, hogy állandóan gondok vannak a tejcsivel, most meg ez a betegség Kép De a lényeg, hogy már jól érzed magad! Így tovább!!! Kép Kép Kép
Bőrgyulladás fül mögött Kép Marci füle mögött is csúnya és büdös lett a bőr pár napos korában, de még ki tudtuk kezelni kamillateával és hintőporra. Azóta is minden fürdés után hintőporozom, mert egyébként összeragadna a bőre és a fejecskéje. Nagyon fejhez símuló a füle Kép Neki mitől van ez a bőrgyulladás? A láz mitől van? Jobbulást Nektek, gyógypuszikat küld Nektek is Marci!!!
A betegségünk alatt Marci is kb. 10-15 dkg-ot fogyott, de azóta szép lassan visszaszedte és elkezdtünk hízni is. Sajnos a kajcsizás nálunk nehézkesen megy, nekem megint kevés a tejem (ez lassan már nem újság) és nagyon nehezen fogadja el a pótlást. Minden rendben lenne, ha nem kéne etetni ezt a kis kópét Kép
Gratulálok a fogacská(k)hoz! Én csak az első napon éreztem szopi után egy picit, hogy a fogacskájával megdolgozta a cicit, de azóta szerencsére semmi. Hátha Krisztike is "megjavul" Kép
Kíváncsi vagyok, hogy hogyan válik be a More milk plus. Ez a Nandu féle csodaszer, ugye?
Szomorúan hallom, hogy nem jösz a talira Kép De majd legközelebb Kép

Márti!
Hol voltatok konkrétan? Jó volt olvasni, hogy ilyen jól éreztétek magatokat Kép
Ezt a hízás/fogyást én sem értem, mert mióta kevesebb édességet eszem, és egyébként is jobban odafigyelek, hogy mit eszek, azóta nem hogy fogytam, hanem pár deka rám is jött! ???!!!!
Üvöltés Kép

Dia!
Az ünnepi menüt olvasva szerintem ismét rámcsúszott 2-3 kg.
Sok szép ajándékot kapott Domi Kép Kántor Kép
Reméljük bejön Nektek a kenguru. Nekünk is van, de még nem indultam el vele benne.

Csanikó!
Tejcsi Kép Nálunk sem jobb a helyzet Kép Szerintem nekünk már csak ez a sorsunk Kép
Gőgicsélés, csörgőrázás Kép Nekünk is kb 1,5-2 hete vette el tőlünk az odanyújtott tárgyakat Marci, annyira édes, ahogy kis remegő kézzel utánanyúl és végül megfogja. Tündériek tudnak lenni. Kép

Andi!
Tök jó Neked, hogy már legalább rádjönnek azok a nacik! Gratulálok, már ez is haladás! Kép Én a hétvégén válogattam át a teljes tavaszi-nyári ruhatáramat. Hát az eredmény siralmas volt Kép Annyira kövér vagyok. Abból láttam igazán, hogy még olyan nacik sem voltak rám igazán jók, amik a terhességem elején még vígan rámjöttek Kép Kép Nagy gáz van! Vissza is nézek az archivumban és megnézem, hogy Te hogy érted el ezt a hatást!
Ügyesen gyarapszik Noémi! Gratula!

Dino!
Boldog féléves szülinapot Bernátnak! Kép Kép Kép

Ezt Marci írta Kép : fggggggggggggggggggggggg...-

Pár napja érdekes dolgot produkál Marci, minden előjel nélkül sírni kezd, de úgy mintha megijedne valamitől. Velem is megcsinálta talán 1-2-szer, de párommal már többször. Végig vigyorog és hirtelen eltörik a mécses. Mitől lehet ez? Olyan tanácstalanok vagyunk.

Köszönjük a gratulákat a fogzáshoz, a forgáshoz, a képhez!

Mindenkinek sok-sok puszi!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Gyorsan beugrottam ismét.Kép
Domi alszik.
Barbi!
Nekem is nagyon tetszik a leányzó.Még mindig tiszta Tomi.Kép
Tényleg,hogy van a dereka?

Andi!
Igen,jól emlékszel volt Pannának kenguru,de nekem nem tetszik.Szerintem nem stabil ami neki volt.
Amit vettem 5200ft volt ott a baba boltban ahol te is vetted a kocsit.

Domi ha tolom a kocsiban ordít,ha állunk akkor elhalgat.Pont fordítva csinálja mint egy normális gyerek.Kép
Ma voltunk az Europarkban,így legalább Tamás is látta,hogy mit művel a kocsiban.Hazafelé amit vásároltunk azt toltam a kocsiban,Domi pedig az apja ölében jött.Kép

Gyuri bejöhet a pelusokért mert Timi is küldött Noncsinak ruhákat.De ha nem tud,akkor 16.-án viszem el hozzátok.
Képek nem készültek a keresztelőről,/vagyis egy csoportkép igen/de dvd-ről Tamás megpróbál képet csinálni.
Azért teszek fel a hétvégéről.Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dzseni,Dorisz,Panna,Domi
Kép
Csoportkép a keresztelőn
Kép
Keresztszülők
Kép
Domi fejére Panna egy masnit ragasztottKép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Lányok!

Ismét itt vagyok.

Dia!

Istenien néz ki Domi és az egész család.
Nagyon klassz képeket küldtél, nagyon jól néz ki Domi, mindjárt megmutatom Gyurinak is.
Épp maszírozza Nonó hasát. Most kezeltük le a fülecskéjét, nehogy begyulladjon, meg lekentük az inyét Dentinoxal.
Jól néz ki Viki pasija!
Az egész család klasszul néz ki.
Dzseni és Dorisz mekkorák, de olyan gyönyörűek kivagyok akadva. Na hát Pannáról nem is beszélve, akkora kislány lett, de nagyon cuki.
Domi nagyon édes a masnival. Jókat röhögtünk Gyurival.
Viszi Gyuri valószínűleg csütörtökön a DVD-ét hozzátok és akkor elhozza, de felhívja Gyuri Tomit és hazaviszi a cégtől és akkor fölugrik a cuccért.
Timinek üzi, hogy nagyon szépen köszönjük a cuccokat, nagyon rendi, meghálálom neki, majd ha egyszer lejutunk Mezőre, akkor viszünk nekik valami jó finom izgalmasat. Sok puszi nekik is. Anyudnak is. Vagy ha egyszer fönnt lesznek átugrunk.
Csak elmentek Tomi szülei?

Melinda!

Tudod hogy értem el?
Nálunk a kedves kis családban mindenki az alakomra megy rá.
Én régen sportoltam elég intenzíven, és mindenki azt hajtogatja, hogy mikor leszel már megint olyan mint azelőtt.
Csak elfelejtik, hogy az 5 évvel ezelőtt volt.
Én meg öregszem, április 6-án már 30 éves leszek.
Szóval cseszegetnek rendesen.
Elegem lett, aztán fogyiztam, aztán meguntam és rájöttem, hogy minél többször szoptatok annál jobban mennek a kilók.
Hát így történt, de még rajtam van 5-6 kg legalább.
Ha az lemegy, akkor meg is leszek elégedve magammal.
No ennyit a kilókról.

Sok puszi, holnap jövök.

ANDI
tandi

Andi!
Ok várom csütörtökön Gyurit!Kép
Ugye milyen nagyok már a csajok?Kép
A múltkor is hívtalak amikor itt voltak Timiék......
Jó lenne együtt lemenni nyáron Mezőre.Kép
Anyósék úgy jöttek el,hogy Édesanya felhívta és megkérdezte,hogy mit fognak Dominak mondani ha megkérdezi majd,hogy ők miért nincsenek rajta a csoportképen.Erre berezelt.KépNo komment!Kép
Tudod mi a bajom vele.Na most is hozta a formáját.Kép

Noncsi biztos cuki a fülbevalóval.KépTeszel fel róla képet?
Puszi.Holnap jövök.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Márti!!!!!!!!!!!!!
Ezer bocs! Nem is láttam, hogy írtál, csak az tünt föl, hogy mindenki ír neked úgyhogy gyorsan visszalapoztam és lám megtaláltalak!Kép
Nagyon ügyes Gigi, hogy így forog! Szegény Norbi betegen próbált forogni, de nem volt ereje még a lábát sem megemelni, de ma már ügyeskedett!
Milyen jó, hogy Gigi ilyen jól viseli az idegen környezetet, így bárhová el tudtok Vele menni!
Képzeld tesómék hazajöttek végleg Görögországból, ígyhát mégsem megyünk nyáron! Teljesen váratlanul jöttek haza, bunkó volt a hapi, akinél dolgoztak! Majd elmesélem!

Andi!
Ma felbuzdultam, és nadrágpróbát tartottam! Van két gatyóm ami rámjön, össze is bírom gombolni, le is bírok benne ülni, csak hát kicsit olyan töltötthurka benyomást keltek benne!Kép Na de akkor is rámjön!Kép
Különben tényleg igazad van, hagyni kéne a francba csakhát mindjárt itt a nyár! Fürdőruha próbát is tartottam, de ezt most inkább nem részletezem!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Dia!
A masni igazán jól áll Dominak!Kép

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Sajnos nagyon nyűgi napunk volt így most érek csak ide. Még pénteken kapott Gigi sütőtököt kajszival és almával, azóta nem volt kaki, csak tegnap este egy kicsi és ma reggel ismét egy nagyon kicsit és ráadásul elég sűrű is volt, s ma egész nap pukkantgat, tekereg üvölt és pukkk pukkk puk puk puk szóval eléggé igényelte a társaságomat.

Anikó
nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok. Remélem Krisztike feledteti veled a próblémákat, hamar felgyógyul és ismét minden oké lesz nálatok. Andi olyan cukikat írt neked, majdnem elsírtam magam rajta, de én is hasonlóan érzek s gondolom mások is így vannak. Tudom nagyon nehéz amikor sok a gond, sír a pici és nem minden felhőtlen, de muszály ezeket az időszakokat átvészelnünk, tudod teher alatt nő a pálma.
Vigyázz nagyon magatokra!!
Tényleg nagyon sajnálom, hogy 16-án nem tudsz jönni nagyon szeretnélek már benneteket személyesen is megismerni. Azt hiszem lesz még máskor is talink és akkor majd pótoljuk a dolgot.

Györesz
jó hír, hogy Norbika kezd jobban lenni. Azt hiszem szerencsétek van, hogy sok alvással és szopival gyógyítja magát. Lehet, hogy teljesen megjavul a szopizásban a végén.
Említetted a multkor, hogy milyen sz.ét a pasi kinn a báttyádékkal, hát úgy látszik betelt a pohár. Akkor most babázhatnak legalább. A gép marad nálad? Remélem igen, mert különben mi lesz? Jajj bele gondolni sem merek.
Norbika gyorsan fel fog épülni mert rendesen eszik nem fog teljesen legyengülni s ezerrel fog megint forgolódni. Átküldtem a képeket de csak 1 adag ment át, sajnos nem tudtam lekicsinyíteni őket, biztos megtelt a tárad, ha tudom küldeni a többit írj és küldöm őket.
Nagyon élvezem a kengurúzást, egész hétvégén abban cipeltem a kiscsajt, s reggel is leszaladtam vele kenyérért. Bár délután babakocsiban sétáltattuk apával és a pocak fájásokat leszámítva aludt és nézelődött.

Dia
de jó, hogy ti már túl vagytok a keresztelőn, irigykedem kicisit miatta. Tetszik az ajándék leltár. Mi nagyon el vagyunk maradva a dologgal, sajnos. Nagyon cukik a gyerekek.

Évi
sajnálom, hogy ilyen nehézkesen megy a szopi nálatok, nincs valami szervi oka a dolognak?

Barbi
nagyon édi Szonja, olyan kis cuki baba.

Melinda
hogy az ember lánya mi mindent megtesz a szopi kedvéért, de muszály mindent kipróbálni. Nálunk az ősi aranyszabály jött be egy jól szopó baba kell hozzá, amint Gigi szépen szopizott és nem aludt el közben s nem csak cupákolt órákon át, rendeződött a dolog.
Béren voltunk, mindenkinek ajánlom, fenn a hegyen van a Hotel Andezit, kőépületek és faházak is vannak, hatalmas területen van, rengeteg állat, tevék, láma, lovak, racka juhok vaddisznók, disznók, pónik, kutyák, őzike, pávák akik az emberek között sétálnak. Isteni friss levegő, barátságos emberek. Tényleg nagyon szupi volt nyáron tervezzük, hogy visszamegyünk pár napra, ja s van medence is persze most még nem üzemelt. Hétfő hajnalban kiscsikó született s délelőtt már kinn volt a nagyokkal, ja és szarvas is van.

Kata
hahó te merre vagy még? Hiányzol a létszámból!!

Gombóc
remélem mostmár minden teljesen rendben van nálatok. Multkor írtad, hogy mind a két gyerkőccel probléma van,mégis milyen jól kezeled a helyzetet. Nem is szabad másként.

Andi
pihenjétek ki magatokat mert mindjár ellepünk benneteket és egyszerre fogunk a nyakatokba zúdúlni. Már nagyon várom, s még mindig nagyon örülök, hogy bevállaltál bennünket.

CsAnikó
de jó neked, hogy az erkélyen tudod altatni a picit, az enyén nem hajlandó kinn aludni, pedig jó lenne akkor sokkal többet tudna kinn lenni a levegőn.

Szép álmokat mindenkinek
Márti
márti05

Dino

Bernátnak sok boldogságot kívánok a feledik szülinapjához!!!

Gigi
Olivérnek a 5 hós hófordulóhoz

Saxi
Liliánának a 3 hós hófordulóhoz

Mica
Zolikának is szintén a 3 hós hófordulóhoz

Kép
márti05

Sziasztok!

Andi!
Köszönöm a fogyis tippet, de én mindent megteszek, amikor tudom ciciztetem, hisz elég kevés a tejecske mostanság. De semmi.
Visszaolvastalak! A lényeges dolog tényleg a cukor és a kenyér elhagyása. Bár én kenyérből már évek óta nem fehéret eszem, hanem teljes kiőrlésűt, ilyen-olyan korpásat, sőt most nálunk a pékségben van egy újdonság sárgarépás-tökmagos kenyér! Nagyon finom!
Ja, meg tornázni is kéne, bár amit én itt egész nap a lakásban lezavarok: emeletre föl-le naponta 50-szer, takarítás ezerrel, szerintem ez felér egy tornával. Felüléseket kéne csinálnom, mert a hasam a legnagyobb gáz! Majd a mosogatás és a vasalás közé beiktatóm lazítónak Kép

Györesz!
Most hogy írod, rájöttem, hogy a gatyáimat csak állva próbáltam fel, leülni egyikben sem ültem le. Na most parázok csak igazán Kép Kép
Én a fürdőruhámat fel se mertem venni, mert szerintem sírva fakadtam volna...

Kata!
Rég jártál mifelénk! Mi van veletek? Remélem minden oké. Jelentkezz!!!

Na most már megyek szunyni.

Mindenkinek szép álmokat, aki még erre jár.

KépKép

KépKép
bujka

Szia Márti!
Látom, megelőztél. Kép
Érdekes, erről a Bérről még, mint helységről sem hallottam, nem hogy ennyi minden szép legyen ott. Kész állatkert, ahogy írtad. Megnézem a térképen, hol is van pontosan. Ki tudja, lehet, hogy egyszer mi is elvetődünk arrafelé.

Neked is szép álmokat, most már Te is menj pihenni!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?