Sziasztok!
Rég jártam errefele, de lassan ismét aktuális a Kútvülcsis látogatásunk, ugyanis szeptember végére várjuk a második babánkat.
G.Juti!
Sajnos Dr. Siposról nincsenek jó tapasztalataim, de nem ő volt az én válsztott orvosom. Valószínünek tartom, hogy a saját betegeivel kíméletesebb, mint velem vot. Életem legmegalázóbb helyzetébe kerültem miatta. Ő volt az ügyeletes, amikor 2003-ban elvisztettül a 12. héten az első babánkat. Úgy bánt velem, mint egy ronggyal, amikor éjjel a vetélés miatt be kellett mennünk a kórházba.
Sajnálom, hogy Őt választottad, szerintem sok minden leszűrhető abból, ahogy az orvos bánik a betegekkel, ha a saját betege, ha másé.
Bár ismerek egy lányt, akinek Ő volt a választott orvosa, a lány nem panaszkodott, csak annyit mondott, hogy nagyon sokat kért a szülésért, (meg is mondta nekik a doki, hogy mennyi a tarifa). Ez sem tette szimpatikusabbá.
Bocsi, hogy nem tudtam jókat mondani, remálem neked több szerencséd lesz vele!
Ildi!
Bocs, hogy belekotyogok szülésznő ügyben.
Én 2004. tavaszán szültem. Várnainé Horváth Gabriella segítségéval. Csak ajánlani tudom. Nagyon lelkiismeretes, figyelmes, segítőkész, ha őt válsztod biztos nem fogsz csalódni.
Ami még szerintem fontos, hogy a szülésznő és a nődoki tudjon együtt dolgozni. Én az orvosomat kérdeztem, hogy kit ajánl. Szerintem minden orvosnak van "kedvenc" szülésznője, akivel rutinosan együtt tud működni. Ez szerintem fontos.
Böbe