Új privát üzeneted érkezett!

Carezza!

Ja apropó túlhordás: mit mondott a dokid, be kell feküdnöd ha pénteken nem indul meg a szülés? Vagy itt mi a gyakorlat? Vagy orvosa válogatja???
Én még nem kérdeztem meg, mert fel sem merült bennem, hogy túlhordom.....de hát ki tudja....

kingu
cica29

Nem mondott ilyesmit, de penteken megyek hozzá ujra (CTG, UH stb)(aznapra vagyunk kiirva, gondolom majd mondja, ha ilyen tervei vannak velem... Minden esetre abban remenykedem, hogy a napokban beindul magatol a dolog, es nem kell befekudnom...
carezza

Sziasztok!

Eddig csak olvastalak titeket, de most szeretnek irkalni is egy kicsit.
Korabban folmerult a szulosamli kerdese, es gondoltam, hatha valakit erdekel, milyen maskent szulni, mint hanyatfekve.
Szoval en ot napja szultem az otodik csemetemet, es ami ujdonsag, allva. Nagyon jo elmeny volt, gyorsabb, kevesbe fajt, es sokkal onallobbnak ereztem magam. Ha megegyszer csinalnam, meginkabb magamra figyelnek, mintsem kulso utasitasokra, de igy is nagyon orulok, hogy ugy zajlott a szules, ahogy zajlott. Nagyon halas vagyok a szulesznomnek, Ferenci Erzsebetnek ezert, es Meszaros doktornak is, aki Vida doktort helyettesitette.
Azert irtam, hogy akiben valami hasonlo vagy van, hacsak nincs valami komplikacio, ne hagyja magat elteriteni a szandekatol. Ulve, allva, guggolva, szoval fuggolegesen sokkal normalisabb dolog szulni, mint haton fekve. (Ossze tudom hasonlitani: egyet felig ulo helyzetben, harmat hanyatfekve szultem elotte - ebbol kettot komplikacio indokolt, pedig mar akkor maskent szerettem volna.)

Jo keszulodest annak, aki meg szules elott van!
Orsi
torsi

Sziasztok!

Néháény napig nem voltam, aztán amikor jöttem volna net nem volt! Kép

Edina! Szívből gratulálok Dorkához, sok boldogságot, és jó egészséget kívánok!

Finishelők! Kép Nagy drukk megy, vegyétek el nyuszika melóját, és "tojjatok" húsvétra sok gyönyörű egészséges babát! Kép

Puszi:
Macs
maccs

Maccs, koszi, igyekszunk... Kép

Most olvastam ezt a receptet, hatha erdekel valakit a soron kovetkezok kozul:

Szulesmegindito tea:

1 db fahéj, 10 szem szegfűszeg, egy kis gyömbérgyökér, 1 ek verbénatea/vasfűtea
1 liternyi főzetet kell a nap folyamán elkortyolgatni.

A hatás általában 2-3 nap múlva jelentkezik. A tea fájástevékenységre ösztönzi a méhizomzatot.
carezza

Sziasztok!

Zsuzsi irt a szülöszobárol 1/2 12-kor azt irta nemsokára burokrepesztés, és szülés. szoritsatokneki, bár már azóta lehet hogy ki is bújt Alexa ! jelentkezem ha jött a pontos hír'

Edina
antaledi

Edina, koszonjuk az infot! Nagyon izgi Kép

Vajon fajasokkal ment be? Asszem ő még nem hordta tul a babat, ha jol emlekszem szombatra vagy vasarnapra volt kiirva, utanam 1-2 nappal...
Azt nem tudod, hogy a mi dokinknal mi a gyakorlat tulhordas eseten? Bár még bizom benne, hogy holnap szulunk...
carezza

Sziasztok!!

Köszi Macs igyekszünk, csak már jönne ez a kiskrapek..Kép))

Hú de izgi, lehet, hogy Zsu már túl is van és már babázik?? Most ahogy olvasom a híreket éppen amikor ott voltam ma a korházban CTG-n éppen beszéltek egy burokrepesztéses szülésről, hogy folyamatban van, akkor lehet ő volt az ?? Én olyan fél 2 körül voltam ott....Biztos minden OK volt !!!!!!
Amúgy nálunk Botond baba nagyon nem mutat hajlandóságot, hogy kijöjjön, doki "megnyugtatott", hogy a kiírt időponttól +- 2 hét normális. Nálunk ugye a - két hét már kiesett, tehát marad a + 2 hét túlhordás esélye, amit nagyon nem szeretnék..Kép(( Holnap telihold!!!!
Amúgy meglepő módon sok kismamával találkoztam a héten a korházban akik 1 vagy 2 héttel túlhordják a babáikat, nem tudom mi van, mostanában a babák nem könnyen akarnak megválni a kis biztonságos benti világuktól...Kép))
Na de fő az optimizmus, ki fognak jönni előbb utóbb....

Amúgy Zsu nem márc 30-ra volt kiírva??? De lehet rosszul emlékszem.....

üdv,.

kingu
cica29

Sziasztok lányok,

először is gratula a babucikhoz, jó egészséget és sok örömöt kívánunk nektek.

Gumicukor
Bocsi, hogy csak most írok, de vagy nem voltam gépközelben vagy a szerver volt rossz. Szóval az egyágyas full extrás szoba a Medicoverrel van leszerződve.

Kellemes ünnepeket és jó pihenést nektek!

Ildi és a pocimanója (33)
ildibaba

Orsi,

jó volt olvasni a soraidat és gratulálok a babához. Azt szeretném kérdezni, hogy Vida doki is ilyen pozitívan áll az alternatívákhoz?

Ildi
ildibaba

Kingu,

En ma megyek CTG-re, meg UH-ra. Te mikor mesz a korhazba legkozelebb? Egyebkent Zsu jovohet vegere volt kiirva, ugyhogy nala elobb jott a baba. Atlagba jok leszunk, ha nalunk meg kesik... Kép

Mi ma jubilalunk...
40+0
carezza

Carezza!!

Hát igen, ma lenne a nagy nap elvileg, de hát nem mi döntünk, hanem pocilakóink!!..Kép
Én holnap reggel megyek CTG-re 7-re!!! Vasárnap pedig a doki látni akar bennünket, úgyhogy akkor megint megyünk, mondjuk egyáltalán nem bánnám, ha bőröndöstül mennénk és azt mondaná, hogy este babázunk..Kép
Na de türelem.......
Majd írd meg mi volt CTG-n és mit mondott a dokid!!!

Ha valamit megtudsz Zsuról írj, nagyon várom!!!

Üdv.,

kingu
cica29

Carezza!!

Hát igen, ma lenne a nagy nap elvileg, de hát nem mi döntünk, hanem pocilakóink!!..Kép
Én holnap reggel megyek CTG-re 7-re!!! Vasárnap pedig a doki látni akar bennünket, úgyhogy akkor megint megyünk, mondjuk egyáltalán nem bánnám, ha bőröndöstül mennénk és azt mondaná, hogy este babázunk..Kép
Na de türelem.......
Majd írd meg mi volt CTG-n és mit mondott a dokid!!!

Ha valamit megtudsz Zsuról írj, nagyon várom!!!

Üdv.,

kingu
cica29

Siasztok!

bocs hogy csak most irok, de 2 gyerköc mellett már kevesebb lesz az idöm.
A lényeg: Tegnap 16.59-kor megszületette Zsu kislánya Alexandra Eszter.4000g és 59cm, mindketten jól vannak.
Gratula nekik !
Igen 30.-re voltak kiirva, de Zsu mondta hogy már elég erös joslofajasai vannk hamarabb fog szülni,de az a 6 nap semmiség.
Még eddig nem akartam zavarni, de majd estefelé felhívom és beszámolok

Üdc: Edina
antaledi

Szia Edina!!

Köszi szépen az infót, már nagyon izgultam de látom minden OK és mama is baba is jól van!!

Gratula Zsu, sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!!

Üdv.

kingu
cica29

Sziasztok,

Gratula a babucikhoz... Nagyon ügyesek vagytok.. Öröm hallani, hogy mindenki jól van. Akinek még csak most a napokban következik a szülés, nagy nagy drukk nekik....

Ti ittatok málnateát, maszíroztatok gátat, jártatok tornára. Szerintetek ezek mennyit segítenek? Én nagyon bízom bennük... :-)

Ildibaba: hol is jársz most? Legalább 5 héttel elöttem, az azt jelenti, hogy kb. 32.hétnél. Jársz előadásokra?

Kellemes ünnepeket és mindenki ügyesen.

JohannaZSebi

Kép
Kép
johanna1975

Szia Johanna!!

Köszi a drukkot, azt hiszem ránk fér. Én az általad felsoroltakból a málnalevélteát ittam (iszom), még nem tudok neked a hatásáról beszámolni, de pár napon belül remélem megírhatom ...:-)
Amúgy én kb. 3 hete iszom, most vagyok a 40. héten és amikor elkezdtem inni a szülésznőm azt mondta, hogy a málnalevelesek ált. túlhordják pár nappal a babát én akkor ezt nem nagyon hittem, de ezek szerint bejött...!!!

Ma telihold van.....nálunk ez sem jött be.......talán a nyuszi...???

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek

üdv.,

kingu
cica29

Ildi!
Az, hogy Vida tenyleg hogy all hozza, nem derult ki egyertelmuen (elviccelte), de azert remelhetoleg nala is ment volna az allvaszules. Azt tudom, hogy samlin szoktak nala szulni. A szulesznon viszont nagyon sok mult! O volt az, aki mellettem allt es maximalisan tamogatott az elhatarozasomban.
Ja, es nem tudom, hogy a szules modja, vagy a gatmetszes hianya (azert van par oltesem) miatt, de ennyire jol meg sose voltam szules utan egy hettel. Pedig jo nagy babam lett.
Orsi
torsi

Orsi,

és ki volt a szülésznőd? Ezt azért is kérdezem, mert mi még választás előtt állunk és igyekszem felmérni a terepet.

Ildi
ildibaba

Szia Johanna,

jól emlékszel, előtted járunk pár héttel: most léptünk a 33-ba. Eddig két előadáson voltam, de nem emlékszem, hogy láttalak volna, bár a szülés-együttszülésen elég sokan voltak.
Még megyek a szülőszobalátogatásra, illetve a diétás tanácsadásra. Persze, ha addig merülnek fel még kérdéseim, lehet, hogy újra elmegyek a szoptatás... előadásra.
Közben járunk tornára (Kútvölgyi), nagyon tetszik, jövő héten lesz az utolsó alkalom.
Ti jól vagytok? Még mindig pihentetned kell? Vagy most már azért kell visszavenni a tempóból mert a pocak nem engedi?
Remélem azért találkozunk még! Jó pihenést nektek, bár úgy tűnik, nem akar mosolygós idő lenni húsvétra.

Ildi és a pocimanója
ildibaba

Sziasztok,
Júliusban szülök dr. Siposnál, érdeklődnék, hogy tud-e róla valaki valamilyen infot. Ha valaki nála szült, örülnék, ha megosztaná velem a tapasztalatait.
Nagyon köszi,
J.
gjuti

Kingu,

Te hanyra mesz vasarnap? Mi is megyunk CTG-re, esetleg osszefuthatnank.
Nekunk se jott be se a telihold, se a front. Megvizsgalt penteken a doki, meg volt CTG, UH is, es minden rendben. A lepeny csak 50% ban oregedett el, boven van meg benne szufla, jo volt a baba keringese, meg a koldokzsinor flow, ugyhogy azt mondta, hogy ha ket hetet tulhordom sincs ok aggodalomra... Ugyhogy tovabbra is varunk turelemmel...

40+1
carezza

Carezza!!

Nyugi nekem is mindig ezt mondja, úgyhogy már hozzá is szoktam, hogy zárt a méhszáj, keringés, lepény rendben, várjunk türelemmel..Kép))
Sebaj, várunk..Kép)

Viszont az tök jó ötlet, hogy találkozhatnánk, mi elvileg 11-12 körül mennénk, ti mikor?
A dokim végül is egész nap bennt van, úgyhogy szabad a pálya, akár szülhetnénk is...Kép)

Várom a válaszodat

üdv

kingu
cica29

Ildi!
A szulesznom Ferenci Erzsebet volt. Nagyon tudom ajanlani, de az is igaz, hogy masokrol is nagyon jokat lehet hallani, szoval sok jobol kell kivalasztani a neked legszimpatikusabbat :o)
Rola azt tudom elmondani, hogy igen nyugodt, mindenfelet meg lehet vele beszelni, rugalmas, es homeopata bogyokat is adogat - bar ezt lehet, hogy mindenki szinalja.
Szia,
Orsi
torsi

Kingu,

Mi 3-4 körül megyünk, ha addig ráér nektek akkor írok SMS-t ha indulunk!
Éva
carezza

Carezza!

OK, végül is jó lesz nekünk is.....
Mi kb. fél óra-40 perc alatt érünk itthonról oda, úgyhogy várom az SMS-ed!!

Jó éjszakát

Üdv.,

kingu
cica29

Sziasztok! Kép

Zsunak és Alexandrának jó egsézséget és sok boldogságot kívánok! Kép

Milyen gyorsan eljött ez a március vége, igaz? Kép
Majd ha meglesz a manó, még gyorsabban fog repülni az idő. Kép

Kellemes húsvéti ünnepeket és zsíros nyuszit kívánok mindenkinek! Kép

Puszi:
Macs
maccs

Sziasztok!

Rég jártam errefele, de lassan ismét aktuális a Kútvülcsis látogatásunk, ugyanis szeptember végére várjuk a második babánkat. Kép

G.Juti!
Sajnos Dr. Siposról nincsenek jó tapasztalataim, de nem ő volt az én válsztott orvosom. Valószínünek tartom, hogy a saját betegeivel kíméletesebb, mint velem vot. Életem legmegalázóbb helyzetébe kerültem miatta. Ő volt az ügyeletes, amikor 2003-ban elvisztettül a 12. héten az első babánkat. Úgy bánt velem, mint egy ronggyal, amikor éjjel a vetélés miatt be kellett mennünk a kórházba.
Sajnálom, hogy Őt választottad, szerintem sok minden leszűrhető abból, ahogy az orvos bánik a betegekkel, ha a saját betege, ha másé.
Bár ismerek egy lányt, akinek Ő volt a választott orvosa, a lány nem panaszkodott, csak annyit mondott, hogy nagyon sokat kért a szülésért, (meg is mondta nekik a doki, hogy mennyi a tarifa). Ez sem tette szimpatikusabbá.
Bocsi, hogy nem tudtam jókat mondani, remálem neked több szerencséd lesz vele!

Ildi!
Bocs, hogy belekotyogok szülésznő ügyben.
Én 2004. tavaszán szültem. Várnainé Horváth Gabriella segítségéval. Csak ajánlani tudom. Nagyon lelkiismeretes, figyelmes, segítőkész, ha őt válsztod biztos nem fogsz csalódni.
Ami még szerintem fontos, hogy a szülésznő és a nődoki tudjon együtt dolgozni. Én az orvosomat kérdeztem, hogy kit ajánl. Szerintem minden orvosnak van "kedvenc" szülésznője, akivel rutinosan együtt tud működni. Ez szerintem fontos.

Böbe
böbike

Szia Böbike,

először is gratulálok a kistestvérhez, biztos nagy élmény lesz.
Köszönöm a javaslatot, még mindig "keresőben" vagyunk, úgyhogy nagyon örülök a javaslatoknak, tapasztalatoknak. Az orvosom azt mondta, ő mindenkivel szeret együtt dolgozni, válasszam én ki, hogy ki a szimpi. Nos, ezért még kutatunk. De előtte még hátra van egy szemvizsgálat, hogy szülhetünk-e "természetesen", nagyon remélem, hogy igen.

Ildi
ildibaba

Sziasztok,

Kepzeljetek, megszuletett Cica29 (Kingu) babaja, 3200 g, 53 cm. Jol vannak mindketten Kép

Ezuton is gratula nekik Kép

Hihetetlen, hogy vasarnap meg egyutt voltunk CTG-n, es Kingu már anyuka Kép

Nalunk egyebkent meg mindig semmi...

40+4
carezza

Sziasztok!

Gratulálok Kingunak,hát igen egyik pillanatról a másikra kibújnak ezek a manók.
Carezza mit mond a doki ,remélem még vár jobb ha magától indulnak a dolgok.Szurkolok !
Nálunk minden ok Dorka igazán jó baba,tejcsi van, már pár zacsi került a fagyasztóba is.Most 2óránként eszik 60g-ot és úgy bealszik hogy képtelenség felkölteni.Éjszaka is ez a helyzet, de nincs sirás egy gyors szopi után alvás van.Most volt itt a védönö, megnézte Dorkát, minden ok.Ha még délután is ilyen szupi az idö elindulunk elsö sétánkra.Már az erkélyen levegözünk pár napja.
Lányok ti a K vitamint meddig adjátok/adtátok a babának.Én ugy emlékszem Gergönél azt az 1 dobozt kellett beszedni, most meg a védönö szerint addig amig szopizik.ki érti ezt? Holnap jön a dr néni majd kiváncsi vagyok ö mit mond.

Edina
antaledi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:02-kor.
Vendég

Szia Edina,

Ma voltam a dokinal, volt CTG, meg "betapintas". Azt mondja, tök nyugiban varjunk, mert minden OK. Kerdeztem, hogy mennyire vagyunk nyitva, azt mondta "nyilogatunk". Hogy ez mit jelent azt nem tudom... Gondolom lassan de biztosan kozelitunk a cel felé... Mostmar naponta kell CTG-re mennem (jo kis program), meg ha pentekig még egyben vagyunk, akkor penteken UH-ot is kér. Ugyhogy a helyzet valtozatlan, befekvésről, vagy beindításról nem volt szó, ígyhát várunk "turelemmel"...

Talalkoztam Kinguval a korhazban, aranyos volt nagyon, es megtudtam, hogy Botondnak hivjak a kisfiat Kép
carezza

Antaledi
Danival is csak az első dobozzal kellett beadni a K vitamint, pedig 6 hónapig csak szopott. mindenki mást mond.
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Edina,

a K vitamint nekünk 2 dobozzal kell bevenni. A dokinénink ezt mondta, de én is hallottam már más gyakorlatról. Nekünk szerencsére nincs gondunk a vitaminbevétellel. Egy tipp: szopi előtt add be, amikor éhes a baba...akkor mindent megesznek, ami egy kicsit is tejízű Kép

Kingu,

gratulálok a babához. Jó egészséget nektek!

Carezza,

ne izgulj. Előbb-utóbb minden pocaklakó előbújik. Nálunk is elég hosszadalmas volt a végkifejlet. Az utolsó másfél hétben folyamatosan azt mondták, hogy most már bármikor beindulhat a dolog. Ehhez képest 5 nappal a kiírt időpont után szültem. Engem a 4. nap befektetett a dokim, mivel 2 ujjnyira kitágultam (ezt észre sem vettem). A csecsemős osztályon a babák sírása aztán éjszakára be is indította a szülést. Állítólag a babasírás emeli az oxitocin hormonszintet. Úgyhogy, ha be kell feküdnöd se ess kétségbe. Nekem kifejezetten jó volt, hogy bent voltam, mert egyszerre 1 percesekkel indítottam.

Kitartás és türelem!

Timi
timcsi8

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:03-kor.
Vendég

Köszi Timi, ez biztató Kép
carezza

Gjuti,

Bobenek igaza van szuleszno valasztas ugyben, hogy a dokit kerdezd meg mindenkepp, mert nem csak olyan van, hogy kivel szeret egyutt dolgozni, de olyan is hogy kivel nem... En is megkerdeztem, es volt akit nem ajanlott.
carezza

Böbe,
Köszi a választ, remélem, azért nem lesz különösebb gond.
J.
gjuti

Sziasztok!

Tegnap óta itthon vagyunk, de most csak beköszönni jöttem, és meg szeretném köszönni, hogy drukkoltatok nekünk. Minden rendben zajlott, Alexa gyönyörű, egészséges. Ezúton is nagyon köszönöm Mészáros Gábor doktor úrnak, és Várnai Gabinak a segítséget, a támogatást, és hogy a legnehezebb pillanatokban is hitték, hogy meg tud születni a baba természetes úton. Köszönet a csecsemős nővéreknek a segítségért, és a jó tanácsokért.

Zsu és Alexandra
(született: 2005. márc. 24.)
tothzsuzsi

Sziasztok!

Zsu,Edina,Kingu!!!

Gratulálok Nektek, és a babuciknak!
Nagyon sok boldogságot, nyugalmat, és jó egészséget kivánok Mindannyiotoknak.
Remélem minden rendben lesz, és mihamarabb megtanuljátok a babáitok igényeit.

Nagyon vigyázzatok Rájuk és Magatokra is.

Puszi mindenkinek: Barbara,Kristóf

U.I.:

Képeket kérünk!!!!!!!!!!!
santha

Carezza!

Kitartás, már nincs sok hátra.
Szoritunk!

Könnyű szülést kivánok: Barbara
santha

Sziasztok,

Ildibaba: én még csak a szülőszobás előadáson voltam, ami nem is előadás volt, csak végig rohantunk a szülőszobákon, mert éppen volt szülése a szülésznőnek, pech....
Én is azt Mondom, hogy a Dokidat kérdezd, hgoy kivel szeret a legjobban együtt dolgozni, az enéym amt mondta, hogy rám bizza a választást. Hát majd meglátjuk.

Kérdés azokhoz, akik végül levetették a Köldökzsinór vért. Hol készítettétek el a kötelező vizsgálatokat? Aids, hepatitis stb...? mert ez számomra nem egyértelmű, simán a Kútvölgyiben vagy más műintézménybe kell emiatt elmenni... És ha igen hová.. Köszi a válaszokat.

Mindenki aki szülés előtt áll, annak nagy nagy drukk... csak ügyesen lányok....

A friss babáknak pedig napfényes napokat...

Johanna és Zsebibaba

Kép
Kép
johanna1975

Szia Johanna!

A doki is tud beutalót írni, de az elég macera. Én az Istenhegyi K géndiagnosztikai központjában csináltattam. Ha jól emlékszem 14e ft-ba került. Három nap alatt volt eredmény.

Mindenkinek jó babázást kívánok pocakon innen és pocakon túl is!

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok!

Gratula Zsunak, Alexandrának, Kingunak, Botondnak! Jó egészséget nektek! Bocsi, ha kihagytam valakit.

Tegnap írt hosszú levelem sajnos elszált, de most megpróbálom pótolni.

Carezza!
A kicsik tudják mikor van itt a megfelelő pillanat, és akkor nem is várakoztatnak tovább. Addig is pihizz sokat, ha teheted! Az orvosok ilyenkor már nagyon figyelnek a kismamákra, 2 hét plusz, minusz belefér. Nálunk Sára (a lányom) a plusz két hetet választotta. Kép

GJuti!
Nagyon drukkolok, hogy igazad legyen.

Edina!
Azt hiszem Titeket kihagytalak, gratula így utólag is.
Nekünk a K vitaminból 10 ampullát kellett adnunk Sárának. Hetente egyet-egyet. Az első két ampulla mondjuk mindjárt a szemetesben landolt, mert nem tudtuk feltörni (nem ismertük a kinyitás technikáját), ezért a végén már mindent bevetettünk. Kép
A napi D vitamin cseppet, viszont én nem lefejt tejbe kevertem, nekem az túl macerásnak tűnt, hanem egyszerüen szoptatás közben rácsetegtettem a mellemre. Ez nekem nagy könnyebbség volt, lehet, hogy másnak is segít.

Kellemes babázást ill. gömbölyödést!
Böbe
böbike

GJuti!
Én Siposnál szültem tavaly júliusban. Nekem is ajánlották, hát annyira én sem voltam úgy elájulva tőle, mint az aki ajánlotta. Tapasztalatom vele, hogy korrekt abszolult, de szereti a ... Hát ez van, mindennek megvan az ára. Viszont mostanra már megkedveltem.
Ha van vmi kontkrét kérdésed írj nyugodtan.
Ja, a szülészném Keszeg Évi volt, Ő nagyon rendes volt.

Más, nincs-e köztetek olyan aki tavaly júl. 31. és aug. 3. között feküdt a szülészeten?

Kép
Kép
monacs

Kingunak és Botondnak sok boldogságot és jó egészséget kívánok! Kép

Carezza - türelem! Kép Vagy lehet hogy már Te is babázol?

Puszi:
Macs
maccs

Szia ÁRon/Andi,

Köszi az infót... Miért macera, húzza a száját a doki vagy sok helyre kell szaladgálni? Csak, hogy tudjam, mert akkor nem zargatom vele. Tényleg Ő (doki) simán levett a vért ugye?

Áron babának boldog névnapot, remélem már teljesen rendben van.

Lilluska: köszi a névnapit, bár csak nickname a Johanna, de azért jól esett...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat. Itthon minden úgy el van úszva, pedig még segitsegem is van, de a párom 6-körül ér este haza akkor meg a gyerekeké a pálya igy még elmaradt a fénykép feltetele,de remélem a hétvégén lesz rá idö.
Kingu hogy vagytok ? remélem minden ok. Megy a szopizás?
Zsuzsi, amit tegnap elfelejtettem mondani, még tejszaporitó lehet a sör is, persze az alkohol mentes, remélem szereted !Én nagyon nem de most itt akisboltban nálunk találtunk egy olyat ami 60% alkoholmentes sör,40% citromlé. Ez hidegen tényleg finom.
Na megyek pihizek egy kicsit, a fiamat elvitték sétálni, Dorka alszik és az ebéd is kész lassan.

Köszi a hozzászolásokat a k vitaminnal kapcsolatban. Azóta volt itt a dr néni, azt mondta amig szopizik addig kell adni.Utána jutott ezsembe hogy Gergö már az elsö 3 hét után kapott potlaskent tapszert azért nem kellett adnom többet.

Edina
antaledi

Sziasztok!

Szeretnék kérdezni tőletek, ha nem baj. Ma vagyok 7+0, meddőségi központban fogant a babánk inszeminációval. Mivel egy ideje oda járunk, nem tudom a régi orvosommal mizújs. Előtte Dr. Szabó Tibor magánrendelésére jártam a Károly körúton, a Kútvölgyi kórházban rendelt. Engem a jövő héten valószínüleg kidobnak a János kórházból (Budai Meddőségi Centrum) és fel kellene keresnem egy orvost.

Van tapasztalata valakinek Szabó Tiborral? Mivel hozzá sem sokat jártan (max 3x az elmúlt 6 évben) nem tudom érdemes-e visszamenni hozzá, és a kórház szülészeti osztályáról sem tudok sokat.

Nagyon köszönöm előre is a válaszaitokat.

Ja, és szurkolok minden kismaminak hogy szuper élményben legyen része.

Pusz

Noémi
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?