szép napot mindenkinek!
Davallia,hát nekem van pocim,mindenki ki is szúrja,mondjuk a gyomrom is tágult
,de horpadásig már nem tudom behúzni.
ez az átmeneti időjárás jól kitol velem,a laza nyári ruhatáram még várat magára,a téli,melegebb xs,s-es rucik meg nem jönnek rám,vagy szorítanak,az az egy-két kismami naci,amiket beszereztem meg még nevetségesen nagyok...lehetne már 20fok és minden rendben lenne.arról nem is beszélve,hogy a harisnyák is(amiket a viszonylag kényelmes szoknyák alá veszek)szintén kényelmetlenek.
na és a melltertóim
!a 75bés,szivacsos,push-upos darabjaimból kibuggyannak a mostmár termetesebb kebleim és kényelmetlenek is.amiket próbáltam kismama cicitartókat nevetségesen állnak,szép sport melltartó meg hiánycikk,a héten a skiny-vel próbálkozom és benézek a women-secretbe egy-két tömés nélküliért és mellesleg nekik is vannak kismama modelljeik
én is álmos vagyok állandóan és van,hogy minden átmenet nélkül egyszer csak ráborulok az asztalra és már alszom is....ez normális:a kismamák alacsonyabb vérnyomása(nekem az amúgy is 90/60-os átlagom mostanság 80/50)+tavaszi fáradság+óraátállítás+mérsékelt v.teljesen elhagyott kávé/tea fogyasztás......mégis mire számítottatok drágáim,hm?
valaki kérdezte mi van az ujjammal:jelentem alakul a dolog,csak lehet,hogy benne hagytak valami koszt még és attól púp maradt,most várjuk a szövettani eredményt,aztán meglátjuk,de azért jól van
tegnap robogozni vitt a párom a gyönyörő fekete VESPA istenségen,ari volt,mert azért nagyon félt minket és emiatt nagyon óvatosan lavíroztunk,de nagyon jó volt.berobiztunk az Andrássyra a Művész-cukiba,mert ott dolgozik a legjobb barinőm és a már teraszon lévő asztalnál besütiztünk egy jókora tejeskávé mellett.nagyon jó volt és a nap is vadul odasütött éppen.
múltkor meg meg szivacsokkal, paplanokkal megágyaztunk az erkélyen,volt napernyők is,egy picit napoztunk és hatalmasat aludtunk.azt hiszem ez pont húsvét hétfő volt és amikor ébren voltunk a csoki tojásokat dézsmáltuk,nagyon rosszaségok voltunk.
bámulatos,ahogy a kezdeti(első3hónap)para,rosszullét,rémálmok,depi után hogy kivirultam és mintha kicseréltek volna,az a másik nem én voltam,de ez is most már más
....
én nekem is gyakrabban szurkál és néha,nagyon néha belenyilal,és én bugyborékolást is érzek,bár nem hiszem,hogy a babát érezném,az még korai lenne,bár a hasam se tartotta sokáig magát.
olvastam,hogy a Norbi-Réka tornagurupáros megint kisbabát vár,ha jól számoltam ott két héttel elöbbre vannak,mert akkor fogant,amikor nekem az utolsó mensim volt,dec.27én,tehát most lehetnek15+3ak és azt nyilatkozta Réka-lány,hogy szerinte most fiú,mert az első lányuknál ilyenkor még alig látszódott,most meg már termetes pocija van,meghát az a bizonyos megérzés.
nekem is lehet,hogy a méretes fütyije nyomja ki a pocimat már most
na kiírtam magam,szerintem tuti a gyönyörű tavasz miatt nem ülünk annyit gép elött és nagyon sokan,akiknek végre nyílt dolog a terhesség végre szabadon rohangászhatunk a barátainkkal...
na puszi,azért én se tünök ám el
Nyúlné,13+3