Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Alig győzlek visszaolvasni Titeket!!! Micsoda termés KépKépKép!
Most jövök a 18. heti uh-ról. Összehasonlítás képpen leírom az eredményeket, majd Ti is...
BPD: 45,6 mm
AC: 144 mm
FL: 30 mm.
Az AFP-m 54/1,5 MOM volt. Ja és 300 gr a kincsem...Kép
Sajnos bármennyire is guvadtunk apával nem láttunk csak egy nagy fejet és talán egy kezet. Bár a doki mondta, hogy megvan az összes végtagja, a nemét ő sem tudta megmondani. Rejtegeti a kis szaros Kép.
Holnap megyek a dokimhoz is, de azért eléggé megnyugodtam.
Ja és rengeteget rugdos... mi lesz még itt???

Ezek után mindenképp szeretnék én is 4D-s uh-ra menni, de szerintetek mikor lenne ideális, mert már annyira türelmetlen vagyok, viszont 2x biztos nem fogunk elmenni, ha esetleg még korai lenne.

Megann,
csak nyugi, minden rendben lesz!!!Kép

Kati
18+6
(az uh szerint 19+4)
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat írtatok.
Annamari ha nem muszály tényleg ne fürödj, csak zuhanyozz, majd a 12. hét után.
Szorítsatok vasárnap megyek a Schöfibe, hogy másnap megcsinálják a méhlepény vizsgálatot. Be vagyok sz..va.
Ma megyünk Dunakeszire szétnézünk lakásügyileg. Hétvégén eldöntöttük, hogy nagyobb kell és jobb levegőjű. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog tetszeni.

Kriszta
15+4

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kriszta!
Miért kell a méhlepény-vizsgálat? Főleg a 15. héten?
Vendég

Szia Kati!

Mert januárban betöltöttem a 35. évemet. A 12. UH-on rendben volt minden, meg a 14.-en is. Az orvos teljesen ki akar zárni minden lehetőséget. Hál istennek a lányom egészséges, igaz őt 24 évesen szűltem. A férjem sem egy őskővület/szep.-ben lesz 39 és neki is van már 2 egészséges gyereke. Nagyon sokmindenkit meghallgattam már ezzel kapcsolatban egyik része ellenzi, másik javasolja.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Szia Kriszta!
Ja, értem már.
Nézd a jó oldalát, biztosra fogod tudni a vizsgálat után, hogy minden rendben, mi meg izgulhatunk a szülésig, hogy tutira nincs-e valami gubanc...
És a nemét is tudni fogod!!! Kép Ezért még írigykedem is.
A barátnömnek az AFP-je volt rossz és azért kellett megcsinálni... ö rosszabbra számított!!! (mármint ami a vizsgálat lefolyását illeti..)
Kati
Vendég

Szia Kati!

Igen a nemét is fogom tudni, mert kértem, hoy akkor azt is határozzák meg. Úgy próbálom felfogni, hogy itt ez a lehetőség és ha nem végeztetném el és a végén valami gubanc lenne, akkor önmagammal nem tudnék elszámolni.
Azt mondta a dokim cca. annyit fogok érezni, mint amikor rákszűrésnél mintát vesznek.
Megyek, mert 1/2 5 ig dolgozik a férjem és nem tudom, hogy mennyi ideig tart a forgalom miatt míg beérek hozzá. Majd este írok.

Szia

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Megkaptam az AFP eredményét:
Afp: 48,5
MOM1: 1,35
Tehát JÓ! Kép Kép
Viszont a gyerekek betegek, főleg a kicsi, meg én is köhögök és taknyosodokKép
Szombaton költözünk XIII. ker.-be! És nem lesz egy darabig net, de ahogy sikerül jelentezek!!!
Addig is jó pocaknövesztést mindenkinek!!!Kép
Ha tudok még jövök szombat előtt.

Dia 18+3

Pussz: Pocak
pocakpacni

<font color="ff0000">Kismama2004! Itt van a hordozókendős cím: http://babakocsi.uw.hu

Annamami! Megnézem azt a topicot is...</font>

KépKépKépKép
proone

Bkriszta!

Szorítok a vizsgálatért!Kép
Biztos rendben lesz, a neme miatt én is irigykedemKépBár nekem mondta a doki hogy kislány, azóta a drága anyósom már elrontotta az örömömet, mert a három D-s képen látni véli a kukijátKép.
Az persze nem érdekli hogy derékig van a gyerkőc fényképezveKépKépKépKép
Csak mivel neki 2 fia van hát ennek is annak kell lenni, függetlenül hogy mi(párom is)kislány után vágyódunkKépKépKépKépEllendrukkerKép
Szóval jól jönne a megerősítés!Kép

Nemesek!
Mi az az AC???Ugyanaz mint a CRL azaz ülőmagasság???
Nagyon édi lehet a kis sószsákodKépKépKépKép
Ja és szemtelen is, hogy nem mutogatja meg magát a szülőknekKépKépLesz vele bajotokKépKépKépKép

Lányok köszi a megnyugtató szavakat, el se tudom képzelni, hogy viselném én és a család ha beteg babókánk születne!Kép
De nem így lesz(ha Istenke segítKép)

Pocakpanci!
De jó neked is van már egy tökéletes AFP eredményedKépKépGratula!

Kép

Kép
megann

Proone!

Köszi a címet. Hát tényleg érdemes elgondolkozni rajta, és elég kedvező az ára is.

Szia
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!
Megann,
az AC törzskörfogatot jelent. Hogy hol, azt nem tudom, de gondolom mellkasnál...Kép, az FL a combcsont hossza (gondold el 3 cm-es a combocskája - hát nem édi?), persze ilyenkor még a feje jó harmada a teljes hosszának, és mind a teste, mint a végtagjai aránytalanul kicsik.
Mi is lányért szorítunk, de azért gondolatban tényleg készülj a fiúra, mert nekem Trisztánt végig lánynak látták (annak ellenére, hogy mint írtam igen nagy kukaccal született - lehet, hogy köldökzsinórnak nézték? Kép). Egy kicsit csalódott volt a család (főleg a férjem)...

Kriszta,
egy kalappal a vizsgálathoz! (ha szabad ilyet kívánni ebben a szituban Kép)
üdv
Kati
Vendég

Sziasztok!

BkrisztinaKép,
persze nem ülök a kádba,csak vágyakozom!Kép
Én is voltam a Schöpfiben a genetikai laborban,de szerencsére minden OK.,én is eléggé be voltam tojva....Kép
Nagyon szorítok Neked,nem lesz semmi baj!Kép
Üdv:
annamami
7+2
annamami

MagikaKép

Köszi az okosítást!!!Kép
Pussz:
annamami
annamami

SZIASZTOK!

Köszi szépen a sok biztatást,igazán jólesik.
Aranyosak vagytok!

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Hahóóóóóóóóóóó!!!!
Mindenkit elnyelt a tavasz????
Na szép....mondhatomKépKépKépKépKép

Akkor majd jövök este, hátha addig előkerül valaki...

Kép

Kép
megann

Lányok, mitől vagyok én még mindig folyamatosan álmos? Alig bírtam ma is fölkelni, pedig tegnap késő délután aludtam 2 órát, utána 11-kor lefeküdtem, és 7-kor keltem.

Majd elalszom most is itt benn a munkahelyen. Tudtok valami jó módszert álmosság ellen?

De legalább már jó a babanet.

bodza 15+4

Kép

Kép

Kép
bodza

Megann,
én is próbáltam írni amikor volt időm, de elküldeni nem engedte, így elszállt az éterbeKép
De a táblát azért felteszemKép
(Lassan amúgy olvashatatlan lesz, annyira le kell kicsinyíteni, nagyobbat nem enged ennélKép)
Humi, van 5leted?Kép
üdv
p
Kép
penna

<!--attachment: Adatok__jel_l_sek-212100.html*mime_html.gif* jelölések.htm,text/html*84.4**Adatok --><center><pre>
Kép
Adatok (84.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Sziasztok!
Remélem sikerült feltenni nektek amit akartam, és hasznos lehet.

Kép
Kép
kismama2004

Úgy örülök!
Eddig még soha semmit nem engedett feltenni nekem, de most végre sikerült.
Láttam, hogy rajtam kívül sokan nincsenek igazán tisztában a rövidítések jelentésével. Nos remélem hasznos az infó amit feltettem.

Megann!
Nem minket nyelt el a tavasz, hanem ez a sz... nem volt jó már megint.KépKép
Sziasztok!
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!
Alig lehet követni a dolgokat:-)

Prüntyi!
Nagyon köszi segítséget. Szerinted nem lenne ciki pont ugyanabban a kórházban másik orvost keresni? Lehet, hogy bosszúból a volt dokim valamit csinálna a babámmal vagy velem. Szerinted ezt hogyan lehetne elkerülni?

Annamari!
Úgy örülök neked:-)
Nem vagy egyedül! Én is már alig vártam, hogy megkapjam a kiskönyvet. Nekem sajnos jól elszúrták:-( A védőnő olyan rondán töltötte ki, hogy majdnem lecseréltem másikra. Én meg szeretném tartani. De a lényeg az, hogy baba van:-)
Ja! Maradjatok nyugodtan ezen a topikon is!
Lehet, hogy akik már előbbre vannak, többet tudnak, tapasztaltak és esetleg segítséget is nyújthatnak vagy hasznos tanácsot adhatnak. Én ezért Is szeretek itt lenni. Na meg a jó hangulat:-)

Davallia!
Milyen monitorotok van? Hátha tudunk segíteni.

Bkriszta!
Nyugi! Nem lesz semmi baj!
De a helyedben én is elmennék a vizsgálatra.
Megértelek és szorítok nektek:-)!

Pocakpacni!
Örülök az AFP eredménynek!
Én még izgulhatok egy darabig, mert csak pénteken megyek (holnapután).
A náthát illetően, meg tessék pihenni és kikúrálni magatokat! a költözködésre is vigyázz, csak óvatosan, lassan!

Megann!
Engem nem a tavasz nyelt el, hanem a babanet. Képzeld, nem tudtam írni, mert azt írta ki, hogy nem küldhetek üzenetet amíg a társalgó karbantartás alatt van:-(
Elég pipa voltam, de a harmadik próbálkozás után feladtam. Már eltelt egy pár óra és most újra megpróbálom.

Bodza!
Nem vagy egyedül!
Én is állandóan álmos vagyok, szörnyű ez a fáradság. Pedig én nem is dolgozom. Na de nem szoktam napközben aludni. Szerintem a szervezetünk próbál pihenésre kényszeríteni a baba miatt. Majdcsak elmúlik, vagy nem:-)

Lányok!
Mindenki felejtse el a Down kórt!
Nem kell, hogy még ezen is izguljunk mindvégig!
Saját magunkba beszéljük bele a rossz dolgokat.
Ha már itt tartunk, akkor az ember semmiben sem lehet biztos. Néztetek mostanában TV-t? Láttátok azt a kisbabát? Keze nem volt? Vagy lába? Vagy mindkettő? Pedig az anyuka volt nem egy UH-on. Vajon tényleg egyik orvos sem vette észre?
Na ezért se járjon a fejetekben minden rossz!
A végén már attól lesz baja a babának, hogy mi tesszük beteggé!
Tudjátok, hogy én is milyen parás vagyok.
Mindenkinek egészséges babája lesz!
Ez Parancs! :-)
Remélem senkit nem bántottam meg!
De komolyan nem szabad ilyenekre gondolni.
Most már befejezem!
Jajj! Egy ucsó kérdés:
Szerintetek mennyi idő alatt van meg az AFP eredmény?
Kellemes napot mindenkinek!
sziasztok!

Kép
angelani

Bodza!

Én is rettenetesen álmos vagyok Kép, lehet, hogy az óraátállítás visel meg minket? És hol van még a munkaidő vége KépKép

GMano
18+5
gmano

Sziasztok!Kép

Már kb. 4x írtam eddig, de állandóan elszállt.Kép
Tegnap voltam AFP vérvételen, remélem minden rendben lesz az eredménnyel!!!!
Ma meg voltam védőnőnél és megdicsért, hogy csak 55 kg vagyokKép na ennek örültem.

Vettünk babakocsit is, nagyon tetszik.
Alig volt használva, mert a lánynak a babája az elején elég betegeskedő volt és nem igazán volt benne, mert sokat volt kórházban.KépSzegényke!

Teszek fel képet a kocsiról.
2 funkciós és 26.000 volt.
Amúgy végigjártuk a boltokat is, nekünk ez tetszett legjobban és Ausztriában vették.

Mea
mea

Nem tudtam feltenni, majd még próbálkozom.

Kismama!Kép

Jó a röviditéses lista!Kép

Köszi

Mea
mea

<!--attachment: kicsi_k_p_kocsir_l-212137.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*185.0**kicsi+k%e9p+kocsir%f3l%2e000 --><center><pre>
Kép
kicsi kép kocsiról.000 (185.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Mea
mea

Na végre sikerült mellékelnem.
Hogy tetszik nektek?

Mea
mea

Mea!

Nekem tetszik a kocsi Kép

Angelani

Az AFP-t az én dokim már 1 hét után meg tudta mondani, de az idő úgy tudom attól is függ, hogy hol vették le, mert egy központi laboratóriumban vizsgálják. Ne aggódj nem lesz semmi baj!

GMano
18+5
gmano

Köszi Gmano!!!Kép
Úgy örülök neki!!!

Mea
mea

Nem is írtam nektek, hogy a védőnőm azt mondta, hogy koncentráljak néha a babámra, feküdjek le, és akkor már érezhetem lassan a mozgását.
Ne várjak nagy dolgot, csak kis buborék félét.

Kiváncsi vagyok, mikor fogom először érezni.

Ti mikor éreztétek először???

Annyira hihetetlen, h lassan a felénél tartok a várandóságnak!!!
Nagyon szalad az idő.Nektek nem???

Mea
mea

Mea!

Én 17 hetesen éreztem először, de csak onnan tudtam, hogy azaz, hogy épp a 4D-n voltunk és a képet összekötöttem az érzéssel. Nagyon rugkapált a kicsi Kép Kép Az apja tejesen oda volt Kép Ettől függetlenül drágának tartom a 4D-t Kép Szóval azóta többször éreztem, de volt amikor nem vettem észre.
Te hol is tartasz?

A választ csak holnap olvasom, mert letelt a munkaidőm KépKép!!

GMano
18+5
gmano

Angelani Kép

Szia!az én nevem anna-mami,csak kötőjel nélkülKépKépKép
Én is örülök és köszönöm,hogy befogadtatok engem - zöldfülűt!Kép
Biztosan rengeteg kérdésem lesz még hozzátok.....csak győzzétek!KépKépKép
Sajna a holnapi védőnénit le kellett mondanom,így a kiskönyv átvétel is csúszik,mivel a nagy izgalomban elfelejtettem,hogy holnap kettőből vizsgázom........Kép - pedig már a kezemben éreztem!!!Kép no nem baj,ami késik nem múlik!!!Kép
Ja,és ma is vizsgáztam,eléggé el is fáradtam.
19-én kell majd mennem a védőnénihez,így beszéltük meg,mert 21-én megyek a dokimhoz,akkor leszek 10+4 - és a védőnéni azt mondta,hogy akkor előtte csináljuk meg a kiskönyvet,hogy doktorbácsi már abba tudjon írkálni!!!!szupi,nem?????KépKépKép na,megyek,mert csak vigyorgok itt össze vissza,mint vadalmaKép
Sok puszi mindenkinek,vigyázzatok magatokra és élvezzétek az elő napsugarakat!Kép

annamami
7+3
annamami

Sziasztok!

Kzsu!
Remélem jársz még közénk. Voltam kismamatornán Veszprémben. Hétfőn, szerdán, pénteken van 16.30-tól a kórház E épületének a földszintén.(új szárny, a főbejárat).Hát-, has-, láb-, fenékizom erősítés, én a hasizmot egy kissé lázábbra vettem.Amúgy is azt mondta a dokim hogy csak módjával végezzem, és hát sajna álndóan keményedik a pocim Kép.Hiába veszem be a magnézium tabit.Emlékszem valaki már írta, hogy ő is kapott és, hogy nem olvad fel a vízben. Én egyben nyelem le mint más gyógyszert.Kép
Lányok jár valaki már kismamatornára? Hogy tetszik nektek?

Mea!
Nekem is mozog a baba de én már a 15. hét környékén éreztem, csak nem voltam benne biztos.Kép.Nekem kb.2 hete a védőnéni a baba szívhangját akarta meghallgatni, de úgy elbújt a baba, hogy nem találta meg.Meséltem a dokimnak is azt mondta, hogy "nem mindenkinek mutatja ám meg magát".KépKépKép

Holnap lesz meg az AFP eredményem, nekem 2hetet kellett rá várnom.

Sziasztok!
Szilvi
18

Kép
Kép
kismama2004

Na végre előkerült a díszes társaságKépKépKépKép
Jól van na...nem haragszom, csak olyan egyedül voltam nélkületek maKép
Képzeljétek ma vettem terhesnacit!Kép
8990 volt, frankó szálkoptatott farmerből van, derékrész visszahajthatós, vékony tavaszi anyag.
M- es méretet vettem mivel az S es rövid volt!
Gondolnátok, hogy 170 cm-rel és 65 kg-mmal jó rám az S-es(csak hosszba nem).Tisztára megörültem magamnakKép
Írtam már nektek? Pannónia u. 51-53 szám!
Mindig hét elején van szállítás, és nagyon frankó cuccok vannak, kis és nagyker egyben, és nagyon kedves a kiszolgálás!És az árak sem brendoniakKépKépKép
Olyan alkalmi kismamaruhát láttam, hogy szemem szám elállt....remélem jön nyáron valami esküvői meghívás, hogy megvehessemKépKépKépKép
Szóval újdonsült gatyóm igazából még lóg rajtam, valahogy még mindig nem akar nőni a hasam!
Ezt soha nem hittem volna magamról, pedig a 17. hetet taposom!
Mindenki azt mondta ne izguljak, lesz még hogy sokallni is fogom a hasamKépKépKép

Mea!
Nem tudom mindek köszönhető, de én mintha már múlt héten is éreztem volna valami mocorgást, ma délelőtt meg kimondottan nem fért a bőrébe a porontyKépKépSzerintem majdnem tuti hogy ő voltKépKép
De ne izgulj, nem vagy lekésve semmiről, az első babánál sokan csak a 20. hét környékén érzik először!
Látom te is tegnap voltál AFP-n!Én is!Szorítok!
Mi nagyon egymás mellett vagyunk!Kép
Meglestem a kicsi-kocsit!Nagyon komfortosnak látomKépÜgyi vagyKép

Kismama2004!
Köszi a rövidítéseket, ki is mentettem magamnak, már tisztára az őrületbe kergettek...

Csillám!
Veled mi hír egészségileg!Minden ok??

Sokan eltűntek, hol vagytok?
Penna, Prüntyi, stb....

Kép

Kép
megann

Megann!Kép

Igen nagyon egyszerre haladunkKép
Milyen színű a naci amit vettél, rendes farmer?
Trapéz?
Mert én tudod olyat akartam világoskékbeKép de nem találtam sehol csak a netenKép és remélem a héten meg is kapom a lánytól akitől megveszem.

Érdemes nektek is felnézni a babaszoba.hu-ra és ott az apróhirdetésekreKép tök jó szerintem.

Na puszi mindenkinek!Kép

Mea
mea

Annamami!
Bocsi, bocsi, bocsi!
Nem volt szándékos!
Van, hogy elrontok egy-egy betűt!
Pont mindig ettől féltem, hogy valakinek véletlen elírom a nevét és megharagszik!
Örülök, hogy nem vetted zokon. Kép
Hát most megtörtént.
Szia!
Angelani
16+2

Kép
angelani

sziasztokKép

ma javították meg a gépünket, nem volt netünkKépKép tök egyedül voltam már nélkületekKép

de most itt vagyokKép

Megann!
a kínai naptár szerinte neked is kislány nem? ha Meának az. ne is törődj anyóssal!!! az enyémhez kell menni holnap ebédre, már előre parába vagyok, mit tesz elénk... majd csipegetek belőle, de nem kockáztatom meg, ugyanis az utóbbi időben akár hányszor nála ettem valamit, utánna két nap hasmenésKépKép=> bocs, hogy ilyeneket írok

Bodza,
én is szörnyen álmos vagyok már 2-3 napja, az időjárás viszontagságaira fogom

Angelani,
én úgy tudom, az AFP eredmények 2 hét alatt jönnek meg,

Mea,
nagyon örültem, hogy jöttetek a hétvégénKép
látom a képen az új parkettát, tökjó! és a babakocsi is nagyon szuper!!! jól választottál!

én a babamocit már a 17. héten éreztem, de csak a 18.héten lettem benne biztos, hogy a kis pocakbérlő jelentkezikKép mikor azt érzem!
szerintem olyan érzés, mintha pár nagyobb buborék lenne az a hasadban lassan egy más után, néha csak 1-2. ezt azért nehéz kifigyelni, mert mire feltűnik a mozgás és figyelni kezdenéd abbahagyja. de figyelgesd a nyugalmas-pihis órákban, biztosan megérzed!
a kis LillaKép már egész nagyokat rúg, ebben a pillanatban rúgott egyet, ahogy leírtam a nevétKépKép tök jó fejKép

MA LETTEM 20 hetesKépKépKép
Penna, köszi a táblitKép

A hétvégénket eláztatta az eső, de azért jól teltKép

mindenkinek drukkolok a dokis és védőnős vizsgálatokhoz!!!
Hajrá babák és mamák!!!

Üdv: Zsófy
20+00Kép
Kép
zsófy

Sziasztok!

Penna,
Van ötletem az olvasható táblicskuhoz, de küldd át mailben az XLS-t, mert így kevés az infó hozzá. A többit utána priviben, ahogy múltkor.

Jövök majd, csak nem volt időm visszaolvasni.

Humi
humi

Sziasztok!

Kicsit mérges vagyok,mert csak ritkábban tudok jönni!
Amikor meg tudnék ,akkor nemenged írni a babanetKépKép

De most sikerültKép

MegannKép

Köszi a kérdéstKép
Sajnos még mindíg vizesedekKép
De már olyan szinten,hogy felkellett hívni a dokit,mert már nemtudtam éjszaka aludni.
A tünetek a következők:-
-Kezem -lábam olyan mint egy cipóKép
-Ha sokat állok ,a lábam fájdul meg -de nagyonKépKép
-Ha fekszem, a kezem zsibbad el-és fájKép

A doki azt mondta : terhességi ödéma
Vennem kellett gyógynövényes vízhajtó teát.
Előrehozta a randi időpontját is holnap du.-raKép
Majd eldönti ,hogy milyen "súlyos,, -és ha kell ,ír fel gyógyszert.

A tea talán segített valamennyireKép
Csak kétszer keltem fel éjszaka ,a fájdalomra.

De amúgy jól vagyokKép
Kicsit sűrűbben érzem a szurkálást.

A mocorgását meg szinte mindíg utólag ismerem felKép
Mikor már abbahagyta.
Van 1-2 alkalom mikor egyértelmű-mert akkorát rúgKép

ZsófyKép

KitartásKép
Az én anyósom is olyanokat főz amit én nem szeretek.
Meg folyton lefáraszt a hülye kérdéseivel.
Pénteken ki-is nyilvánítottam a nemtetszésemetKép
Azóta visszavett egy kicsitKép
Még a férjemmel is összevesztem miatta
Kép

Na nemírok többet ,mert így is kisregény lett!

Csilla( 19+6)
csillam

Sziasztok!

Vagyunk mi is, de mostanában szinte csak az olvasásra jut időm.

Mea,
Mi is kedden voltunk a Klinikán AFP-n. Nagyon sokan voltak, tele volt a váró a labor előtt. Most a Bálint is velünk volt, így rendesek voltak előre vettek. Nem hiszem, hogy kb1 óra várakozást kibírt volna. Endem teljesen kimerít a vérvétel,k többek között ezért sem szoktam egyedül menni soha. Meghallgattuk a szívhangot, olyan jó volt. Bálintnak is nagyon tetszett, bent voltak ők is a vizsgálaton, és amikor meghallotta a kicsi szívhangját rögtön felkapta a kis fejétKép
Ajánlot már az orvosod valakit maga helyett?
A baba mocorgását én már kb 1 hete érzem. Mostanra kezd igazán rendszeres lenni.

Csilla,
Bálinttal én is vizesedtem nagyon. Nekem a sószegény diéta segített. Próbáld ki, hátha..

Davallia,
Nekem már látszik a poci, de leginkább akkor amikor valami tapadós rucit hordokKép
Ez a kép a múlt héten készül Humiéknál. Épp pizza evés után. A gyrkőcök még falatoztakKép

Most megyek, mert Bálint kiabál!

Szép napot!

Edina
17
Kép

nedinabp

szép napot mindenkinek!
Davallia,hát nekem van pocim,mindenki ki is szúrja,mondjuk a gyomrom is tágultKép,de horpadásig már nem tudom behúzni.
ez az átmeneti időjárás jól kitol velem,a laza nyári ruhatáram még várat magára,a téli,melegebb xs,s-es rucik meg nem jönnek rám,vagy szorítanak,az az egy-két kismami naci,amiket beszereztem meg még nevetségesen nagyok...lehetne már 20fok és minden rendben lenne.arról nem is beszélve,hogy a harisnyák is(amiket a viszonylag kényelmes szoknyák alá veszek)szintén kényelmetlenek.
na és a melltertóimKépKépKép!a 75bés,szivacsos,push-upos darabjaimból kibuggyannak a mostmár termetesebb kebleim és kényelmetlenek is.amiket próbáltam kismama cicitartókat nevetségesen állnak,szép sport melltartó meg hiánycikk,a héten a skiny-vel próbálkozom és benézek a women-secretbe egy-két tömés nélküliért és mellesleg nekik is vannak kismama modelljeikKép

én is álmos vagyok állandóan és van,hogy minden átmenet nélkül egyszer csak ráborulok az asztalra és már alszom is....ez normális:a kismamák alacsonyabb vérnyomása(nekem az amúgy is 90/60-os átlagom mostanság 80/50)+tavaszi fáradság+óraátállítás+mérsékelt v.teljesen elhagyott kávé/tea fogyasztás......mégis mire számítottatok drágáim,hm?Kép

valaki kérdezte mi van az ujjammal:jelentem alakul a dolog,csak lehet,hogy benne hagytak valami koszt még és attól púp maradt,most várjuk a szövettani eredményt,aztán meglátjuk,de azért jól van

tegnap robogozni vitt a párom a gyönyörő fekete VESPA istenségen,ari volt,mert azért nagyon félt minket és emiatt nagyon óvatosan lavíroztunk,de nagyon jó volt.berobiztunk az Andrássyra a Művész-cukiba,mert ott dolgozik a legjobb barinőm és a már teraszon lévő asztalnál besütiztünk egy jókora tejeskávé mellett.nagyon jó volt és a nap is vadul odasütött éppen.
múltkor meg meg szivacsokkal, paplanokkal megágyaztunk az erkélyen,volt napernyők is,egy picit napoztunk és hatalmasat aludtunk.azt hiszem ez pont húsvét hétfő volt és amikor ébren voltunk a csoki tojásokat dézsmáltuk,nagyon rosszaségok voltunk.
bámulatos,ahogy a kezdeti(első3hónap)para,rosszullét,rémálmok,depi után hogy kivirultam és mintha kicseréltek volna,az a másik nem én voltam,de ez is most már másKép....

én nekem is gyakrabban szurkál és néha,nagyon néha belenyilal,és én bugyborékolást is érzek,bár nem hiszem,hogy a babát érezném,az még korai lenne,bár a hasam se tartotta sokáig magát.
olvastam,hogy a Norbi-Réka tornagurupáros megint kisbabát vár,ha jól számoltam ott két héttel elöbbre vannak,mert akkor fogant,amikor nekem az utolsó mensim volt,dec.27én,tehát most lehetnek15+3ak és azt nyilatkozta Réka-lány,hogy szerinte most fiú,mert az első lányuknál ilyenkor még alig látszódott,most meg már termetes pocija van,meghát az a bizonyos megérzés.
nekem is lehet,hogy a méretes fütyije nyomja ki a pocimat már mostKépKépKép
na kiírtam magam,szerintem tuti a gyönyörű tavasz miatt nem ülünk annyit gép elött és nagyon sokan,akiknek végre nyílt dolog a terhesség végre szabadon rohangászhatunk a barátainkkal...
na puszi,azért én se tünök ám el
Nyúlné,13+3

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Zsófy!Davallia!Kép

KösziKép

Tettem fel pocakos képet az albumomba(Mea albuma) ha esetleg érdekel valakit.Nem túl nagy az enyém.
Most alig híztam is az elmúlt hónapban.
Ez nem baj????

Mea
mea

EdinaKép

Köszi a tippet.
Tudod ,hogy nagyon csini kismama vagy????

MeaKép

Nagyon aranyos a pocakod- én meglestemKép
Örülj neki ,hogy nem híztálKép

Most sütöm a rántott húst,de még nincs kész 1-sem ,mert folyamatosan eszem is ami elkészültKép
Nagyon finomKépKépKépKép
csillam

már annyi gyönyörű babát mutatott meg mindenki,hogy már nagyon várom a szeptember végét....
mellesleg hol is kell megnézni pl.Mea pocakos képeit?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Csilla,
Köszi a bókot, ari vagy! Kép
Rántott husi hmm.... mindjárt éhen halok, még csak most megyek vásárolni, hol van még az ebéd.....Küldenél nekem is? csak úgy magában jó lesz, mindenféle köret nélkülKépKép
Én tegnap dinnyét vettem magamnak(más nem szereti csak én)annyit ettem, hogy a fülemen jött ki, annyira fini volt, már olyan rég nyavajgok érte, és tegnap a piacon volt. Igaz, hogy 280Ft 1kg, de nem sajnáltam rá a pénzt. Kép

Mea,
Aranyos pocid van! Örülj neki, hogy nem híztálKép Meglátod szeptemberhez közeledve majd azt írjuk, hogy megint híztam pedig alig eszekKép

Nyúlné,
Babanet főoldal, jobb felső sarokban van a fotóalbum, klikk odaKép

nedinabp

megnéztem,Mea teljesen rendben van a pocakod és szerintem is örülni tessék a szép terhességnek!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok Lányok,
Szerencsésen hazaértünk Olaszországból.
Sajnos nem úgy alakult az út ahogy szerettük volna, 24 óra alatt megjártuk oda-vissza, Firenzénél voltunk, de a kisteherautóval nem sikerült semmilyen parkolóházba sem beállnunk, úgyhogy most elmaradt a városnézés. Az árut amiért mentünk 10 perc alatt felrakták. Vezettem én is, szerencsére napsütéses időben, mikor visszaadtam a volánt férjemnek 10 km múlva elkezdett szakadni az eső.
A babó teljesen jól van, nem volt semmi problémám az úton. Jövő héten megyek a dokimhoz.

Vettem egy nagyobb méretű farmert, csípő és sztreccs, most azzal nagyon jól elvagyok. Van 3 terhes nacim is, lassan előszedem őket (tavasziak). Már most órási lett a hasam. Rolanddal félidőnél volt csak ekkora.

Lassanként visszaolvasom az elmúlt napok eseményeit...

Cirmike
14+6

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Most jövök ultrahangról, úgy tűnik, minden rendben a babával! Ime az értékek:

BPD 43 mm
OFD 54 mm
AC 141 mm
FL 29 mm
AFP 44 ng/ml
MOM 1,5

Babóci 90% hogy lány!!! Igaz, párom első gyerekéről azt állititták hogy 99% hogy lány oszt fiú lett! :D

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

jajdejó,jajdejó!!!!!!!!!!most vagy a 18.héten-19.héten?
jaj,de sok van addig nekem még!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Rokica! Gratutálunk! És hogy megy a pocaktakargatás így a vége felé?

Nyúlné! Én kérdeztem a sérülésed, mert én is lesérültem, bár csak egy ujjamat sikerült a sütőhöz nyomnom. Remélem nem lesz gond nálatok a szövettanon.

Davallia, Mea! Nekem is alig-alig látszik még a pocim, de a nadrágjaimat most már tényleg le kell cserélnem. Most is kigombolva ülök itt benn a munkahelyen. Kép

Na, megyek is tovább melózni.

Bodza 15+4

Kép

Kép

Kép
bodza

Szemekről...

Én elég régóta látok mindenféle fényes pontot/pöttyöt a látásom perifériáján, de mikor 5-6 éve tüzetesen megvizsgálták a szemfenekemet, nem találtak semmit. Másnak is van ilyen?

Ezenkivül...

Pár napja minden reggel úgy ébredek, mintha tornáztam volna, olyan izomlázszerűséggel... a vállam, a hátam, a fenekem, a MEDENCÉM!!! Azt meg hogy a fenébe tornáztatnám? Mondanom se kell hogy torna nuku, a munkahelyemen a computer előtt tespedek, haza metró, max egy héten egyszer elmegyünk egy hosszabb sétára a párommal.

Ez mi?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné, Bodza,

Köszi szépen a gratulációt! Igen, saját számitásom szerint most vagyok 18+2, a papirra a mértékek alapján 18+5-öt irtak. Papirforma szerint augusztus végén kéne megszületnie a babának, de én azt hallottam, első terhességek szeretnek egy hetet csúszni, igy hát drukkolok hogy szeptemberi baba legyen belőle, mert én is az vagyok! Kép

Pocaktakargatásról annyit, hogy pont ma jegyezte meg egy kolleganőm (aki mondjuk nem lát naponta), hogy fogytam!!! Szerintem vak, de mindenesetre nagyon meghatódtam tőle. A húgom meg teljesen ledöbbent mikor meglátott ma (ő is jött velünk ultrahangra, szerintem a szülésnél is bent lesz velem), hogy pár nappal ezelőtt még nem volt ekkora a hasam!

Mindegy, hétfőn már be lehet jelentenem a terhességet, HURRÁ! Már alig várom. Elegem van a pocaktakargatásból, szeretném büszkén kidomboritani. Mondjuk domborodik magától is... Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?