Hali!
Tegnap voltunk a sógornőm esküvőjén. Délelőtt elvittem a kozmetikushoz kipináglni, s tök jó volt, mert engem is kifestett. amíg a sógornőmet festette, addig én a csaj 5 éves kisfiával játszottam. sezgénykém annyira beszédhibás, ,s, sz betű iszonyat, de nagyn értelmes, jóeszű kisgyerek. bevitt szobára is
mindenét megmutatta, van neki karaoke mikorfonja, meg tv-dvd-magnó a szobájában. el is hűltem, mi a fenének egy 5 évesnek. meg fényképeken a kis barátai mutogatta. cuki volt.
aztán persze hazaértem és kisfiam egy szemhunyásnyit sem aludt
pörgött is ezerrel, amikor indulni kellett, konytot tűztem a kínai rucimhoz, erre ő leszedte, majdnem elkéstünk a találkáról, mert újra kellett felraknom a hajam, persze, ilyenkor tuti nem sikerül elsőre. a férjemet ha megállította volna egy rendőr, az tuti jogsiba került volna, mert 90-el repesztettünk Újpestre, és pont időre odaértünk.
mibel ő volt a fotós, így mindenkit megelőzve gyorsan bevágott a parkolóba, kikapta a fényképezőt én meg leállítottam a kocsit és Dani pesztráltam.
persze hogy nem ült meg az ölemben (mondjuk sosem volt az a típus), még az igen-t hallottam, de aztán ki kellett vele menni, mert lépcsőzni akart, ,így fel-le, fel-le a polg. mesteri aulájában. meg beakar menni az anyakönyvvezetők kuckójába, a sógornőmékhez szeretett volna ülni, persze ezeket csak szóban említette, de sikerült elterelnem mással. élvezte nagyon hogy dudálva megyünk végig az úton.
a vacsorán kb. 35-en voltunk. még a héten a férjemmel összeválogattunk zenéket az ifjú pár kérésére, és notebook, erősítő, hangfal kíséretében szóltak a zenék. Danival itthon még táncoltam egy régi Zoltán Erika mix-re, meg a neotonra, amikor meghallotta az esküvőn, egyből állt be ő is és riszálta.
megdöbbenve láttam, hogy itt zabálja két pofára a ránott húst. ez kb. 1 havi húsadagja lehet, annyira nem lehet belediktálni. az étteremben egy másik teremben is volt vmi rendezvény, tt élő zene volt, állandóan oda futkosott, nézte a gitárost.
szóval nem volt egy nyugis esküvő, , de azért sikerült táncolni is a férjemmel, addig Dani rajzolt a notebook-on. éjfélkor jöttünk haza, be is aludt a kocsiban, , aludt amikor vetkőztettem, aztán egyszer csak felébredt és megszólal: "Finom volt a torta, jó volt a buli" szerencsére reggel 9ig nyomta, nem 6kor kelt. délután is 4 órát aludt velem együtt.
Ilke, Nyuszi
Én meg pont fordítva vagyok, mint ti. lassan 2 éve bármit ehetek, mégis odafigyelek mit eszem, a piát meg abszolute nem kívánom. belekortyolok és brrr... pedig aztán a fősulin szépen nyakaltam mindent, a fickók nem tudtak leinni a pad alá. ma meg teljesen az ellentéte. a férjem meg egyébként sem volt sosem piás, mármint, max. 1 pohár bor és kész, de még életében nem volt még becsiccsentve. azt mondja nem is vágyik rá.
Könyvjelző
Én dupla szélesre vettem a könyvjelzőt, és a 2 szélét hátrahajtottam a kép mögé, és összeöltöttem a vágás mentén viszonlag szélesen. sajnos képet nem tudok feltenni róla, mert ajándékok voltak tavaly előtti karácsonykor és egyik sincs nálam.
Ez a krókusz gyönyörű!!!!
Zita
nem semmi, remélem már jobban vagy!!!! szopi azért megy? az ab nem zavart be Csonginak?
Máv-ban szültél, ugye?
Kérünk majd képet, ha lesz időd!!!
honapra jó locsolkodást, már aki megy, vagy akihez jönnek. nálunk nyugi lesz, csak 3asban leszünk.
g