Új privát üzeneted érkezett!

Cas,
Meg van a locsoló vers:
OÁ, OÁ, OÁ,OOOOOOOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok,

elôször is sok boldogságot Sebihez! Nem kicsi a fiú! Várjuk a beszámolót ha hazaértetek és magatokhoz tértetek.

Név: köszi a megerôsítést, marad a név.

Mucus,
bocs, de nem szeretném feltenni a netre. Még egy pár hét és ha megszületik, akkor nyilvánosságra hozzuk.

Ma voltunk Miradával, mármint mindenki a saját férjével a szüléselôkészítôn. Szerintem jó volt, fôleg a légzéstechnikai rész. A masszázsolajat pedig ki fogjuk próbálni, ha nem csapnak minket agyon az illazfelhô miatt.
Homeós szerekrôl pedig nagyobb a mindenhonnan összeszedett listám, de ez a lista csak megerôsített a saját listámban. Szóval tudom ajánlani ezt az elôadást a kismamáknak-kispapáknak.

Egyébként szedi valaki a homeós bogyókat?
Hmmc, te szedted?

Cas apuka egy kicsit profi: az alig pár órás Sebirôl nem semmi album van fenn!

Laga
laga

Cas!
Millió gratula a kis-nagyemberhez.

Laga
Én csak a szülés utánit szedtem, ami segít a gátseb gyorsabb gyógyulásában. Az tényleg bejött, mert már semmi bajom sincs. Úgy tudok ülni és szaladni, mint lánykoromban Kép

A férjem csinált Sárának saját weblapot. Nagyon ügyes az ember Kép
http://www.sarakata2005.blinkz.com
hmmc

Sziasztok!

ilyen nincs, ha egy kicsit elmaradok, máris megszületik egy baba?!

Nagy gratuláció a friss mamának és papának
persze a babának is KépKépKépKépKépKép

Laga!
bárányhimlőnek nyoma sincs?

Boglárka!
régen adtak annyit, amennyit csak kértél, Alapban 5 volt, de adtak, ha kellett még. Azóta jobban takarékoskodnak? Mit nem adnak akkor legközelebb? Ágyat? Kép

mindenkinek sok locsolót és színes tojást

Szilvi
szilvamag

SZiasztok!

Én április 4-re vagyok kiírva. Nagyon várom már, hogy megérkezzen a picim. Végre sikerült az apaságit is elintézni, úgyhogy szinte minden készen áll, hogy megérkezzen. Apuci is nagyon várja már. Mióta megvan a papír állandóan azt mondogatja neki, hogy jöjjön már ki. Kép
Gratulálok a friss anyukának.
Nekem Szigethy Adrienn az orvosom. Mivel ez lesz az első babám, remélem, nem kell csalódnom benne, és a kórházban. Bár igaz általában jókat hallottam róla.
Most megyünk aludni egy kicsit. Mostanában már egyre fáradékonyabbak vagyunk. És holnap korán kelünk, hogy a szobát berendezzük. Kép
Mindenkinek kellemes ünnepeket!

Edina
dina21

Cas!

Sok-sok boldogságot Sebihez!!!! Kép Nagyon édi! És milyen nagy baba! Tündéri, tényleg!

Hmmc
Nagyon aranyos, pontosabban szép Sára baba! Megnéztem a többi fényképet is, és úgy örülök, hogy láttam olyan képeket, amiket én nem láthattam szülés után. Aranyos, ahogy ott lóg a szülésznő kezében, és fürdik. Kép

Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Fölteszek egy képet 3 hónapos korunkból. Már akkorát nőtt a törpi. Kész fiatal ember már. Kép

ZsófiKép
nmzsx

Sziasztok!
minden baba nagyon szép, mindenkinek gratulálok!
Írígy...:-((((((

Laga
de titokzatos vagy. Ez a név ritkaságának vagy különlegességének köszönhető?
Egyébként meg értelek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Sziasztok!

Hát akkor tényleg megszült Cas!KépKépKépÓriási gratula nekik,nagyon sok boldogságot,örömöt nektek!
Aztán kiváncsian várom én is a beszámolót a szülésről.

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Holnap a csajoknak pedig sok locsolót,fiúkáknak sok piros tojást!
rita75

Cas
sok-sok gratula a kis Sebihez. KépKépKép

Laga
Te milyen szüléselőkészítőn voltatok, hol volt?

Boglárka 32+3
boglarka

Sziasztok!

Cas,
Sok boldogságot Sebihez és gyors felépülést! Azért nem húzódott el túl sokáig ez a szülés.

Most nem érek rá bénítani az agyakat és mélyrepíteni a topik színvonalát, szerencsétekre:-)) Nagggyon-nagyon húsvétolunk a gyerekekkel, éppen csak bekukkantottam a hírekért és nem jöttem hiába:-)

További kellemes ünnepeket Mindenkinek!

Viki
ccviki

Cas,
Látod elmentél szülni és még a végén kihal a topik..
Remélem holnap már jöhettek haza:-)))

Mucushoz hasonlóan én is irígykedem erre a sok szép babára. Alig várom, hogy majd találkozzunk és mindegyiket megdögönyözhessem...

Szóval további kellemes húsvétot mindenkinek!

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok,

Szilvamag,
bárányhimlô sehol. A gyerekdokink azt mondta, hogy örüljünk, hogy ennyivel megúsztuk és hogy miért ne alakulna ki védettség ennyivel. Majd meglátjuk.

Mucus,
ritka név és valszeg különleges is. Megírnám neked mailben, de neked sincs emailcím a profilodban.

Boglárka,
amolyan jógás szülésfelkészítôn voltunk: légzéstechnika, pozíciók, masszázsolaj, aromaterápia, homeós dolgok. Az a szülésznô tartotta, akihez kismama jógára járok az A1-be.

Egyébként jelemleg a hócipôm tele van: mindjárt 35 hetes vagyok, és se gyerekszoba, se babakelengye kimosva-kivasalva, se saját kórházas cucc. Ha jól emlékszem, akkor Aranyhold ilyenkor már megszült én meg még sehol se vagyok.
Nem mintha szülni akarnék még, de úgy utálom, hogy ennyire lecentizzük. Szeretnék úgy szülni menni, hogy tudom minden elô van készítve itthon és nem a férjemet kell a kórházból távirányítanom, hogy hogy kell bekapcsolni a mosógépet, meg hol a vasaló. Ugye azt sem szabad elfelejteni, hogy ha ô itthon van, akkor még Vilmos is itt van neki.

Na nem panaszkodom, mert talán ezen a héten bele tudunk húzni. Remélem a hétvégén már jobban állunk majd.
Egyébként a friss házassági anyakönyvit már beszereztük: a gyerek már az apja nevét kapja. De ez sem volt könnyu˝. Be kellett menni a fôpolgármesteri hivatalba az 5. kerületbe. Azt mondtam, hogy én oda nem! A férjem meg azt mondta, hogy oké ô bemegy, de csak motorral, kocsival nem. Úgyhogy vártuk a tavaszt. Szerencsére ezen így túl vagyunk.

Na további jó húsvétolást., a rózsaszín babáknak sok világoskék locsolót!

Laga 34+5
laga

Sziasztok!

Tudni már, hogy Casék mikor mehetnek haza?
Remélhetőleg Sebi baba nem sárgul be, és nem kell ráhúzni a bent tartózkodásra.

Laga
van valami oka, hogy így el vagy maradva, vagy egyszerűen csak így jött össze?
Email cím azért nincs beírva, mert a teljes nevem szerepel benne, és mint tudjuk nem csak az illetékesek olvassák a topikot. Gondolom Neked is hasonló okból nem szerepel a profilodban.
Ha jól emlkészem korábban vkinek leírtad a számodat, arra elküldeném ha tényleg szívesen elmondod a picuri nevét:-)

mucus
Tm

Sziasztok,

LAga,
Milyen nevet szeretnétek adni? Most már én is kíváncsi vagyok, de nagyon...Egyébként is mindenki tehet egy szívességet, aki nem veszi tudomásul azt a nevet, amit Ti adtok a Ti gyereketeknek!
Bárányhimlő,
Mi sem kaptuk el se az oviban, se a bölcsiben. Nekem azt mondták, hogy attól is védetté válhat, hogy nekem volt herpeszem, amikor terhes voltam, meg amikor szoptattam. Mivel mindkettőt ugyanaz a vírus okozza.
Ne izgulj, minden rendben lesz és mire mész szülni minden összeáll!

Mucus,
Én is csak gondolom, hogy holnap kiengedik Cas-éket, ha nincsen semmi gond.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok!

Hazaértünk a nagy vidéki húsvétolásból. Holnap megyek a gyerekjóléti szolgálathoz, hogy segítsenek szétosztani a csokitojásokat, mielőtt ránk zápulnának:-))

Szép lehetett Casnak a húsvét bent a szülészeten ... gondolom a nővérkék a fehér köpenyhez fehér nyuszifüleket raktak fel fityula helyett, a szemük meg pirosan izzott a munkavágytól. Infúziósállványról lógatták be a sonkát a szobákba, folyosónként egyet, hogy jól lássa mindenki. A frissen szülteknek folyékony formában csepegett le az adag fájdalomcsillapítóval keverve (nem felrázva). A szülőszobán dupla Edascho kávét kaptak a rászorulók, akiknél már a frissen reszelt, bazi erős torma sem segített erős fájásokkal kiugratni a "kisnyuszit a szegélynyíróval frizurázott bokorból".
:-))))))))))))

Remélem, Cas sokkal jobban érzi magát, a picur nem sárgul majd be túlságosan, és már kiváncsi vagyok nagyon, hogyan zajlottak az események.

Boglárka,
Ha a pocaklakó röhögőgörcsei sűrűsödnek, kérj a legközelebbi vizsgálaton antivigyorexet, mert a szülésnél megfertőzhet a vigyorocussal a babád és arra már nincs ellenszer:-)))

Viki
ccviki

Ja, a bárányhimlőről... nem azért írom, de egyik ismerősöm kisgyereke ill. az unokahúgom is 2-szer lett pöttyös. Első alkalommal egyiknek se lett sok pöttye, aztán a következő járványnál újra elkapta őket, de akkor már úgy igazából. Hát, erről ennyit.

Viki
ccviki

Viki!
Bocsi, de most már -100 se vagy!
Hiányoztáááááááááááál!!!!!!!!!!!!!!!!!

mucus
Tm

Mucus,

Köszi:-))
Muszály ezt még leírnom, hogy a 4 és fél éves fiam (aki állt már a nőgyógyim helyén a vizsgálóasztal mögött is, mert gyorsabb és érdeklődőbb volt:-)))szóval a mai fürdést követően hihetetlen empátiáról adott tanúságot, ami egy kezdő nőgyógyásznál is már feltétlenül szükséges (lenne). Miután a kádban megtisztogatta a kiskígyóját, kiszállt, megtörölközött,felöltözött és anyjára nézett, majd benyúlt a fiókba... és onnan berakott a pizsamagatyájába 2 db eü. betétet a tisztaság és frissesség tökéletes átérzése miatt:-))))

Viki
ccviki

Az utolsó (tegnapi) információim szerint Casék szerda reggel jöhetnek haza, ha addig Sebi nem sárgul be. Már roomiba vannak, és Cas is kezd jobban lenni. Kép

Mucus,
Ha nem akarod, hogy tudják az otthoni e-mail címedet, csinálj egy freemaileset is.

Viki,
Úgy látom méltó trönörökösöd van. Kép

Laga,
Nyugi, minden készen lesz mire jön a kisasszony. Így legalább nem fogja azt gondolni, hogy hamarabb kell kibújnia. Kép
Az apukák pedig nagyon ügyesek tudnak lenni távirányítással. Minket minden mosva-vasalva várt itthon, csak megoldotta valahogy. Kép

Nikcsi,
A becenévosztogatás nálam megszokott. A páromnak, de még a macskánknak is mindig valami kedveskedő jelzőt adok. Ezért nem mindig csak Lilla a Lilla. :-)
myra

Sziasztok!
Hazaértünk Kép Voltam bent Casnál Kép Nagyon jól néz ki, szépen üldögélt... Egyre jobban szoknak össze szopi terén. A nagyfiút sajnos csak képeken láttam, de gyönyörű Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Viki!
csodálkozol???? van kitől tanulnia a kis srácnak:-))) de nagyon tetszett!!
A doki mit szólt, amikor "segédkezett" neki a vizsgálatnál?:-)) A Sz. volt az?

Myra
köszi, ez eszembe sem jutott!
Az én fiamnak is volt már annyi beceneve, hogy nem is tudnám mind felsorolni. De a becézgetés egy kedves kifejezése a szeretetnek:-)

Cory
miért csak képeken láttad Sebit? Nincsen már látogatási tilalom a járvány miatt, ugye?

mucus
Tm

Mucus: mert fél 7-re értem oda, és akkor ők már fürdenek.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Hmmc
Szülés óta hogy eltűntél, csak ritkán vagy itt, de akkor is röviden és tömören. Sajnálom, de ismerős a dolog! Kép

Tényleg lányok, a táblázatosok mind elmennek szülni, és megyünk a babásba, vajon élve marad ez a topic?

Dina21/Edina
Hú már közel vagy a finishez! Hogy érzed, mikor jön? Fiú vagy lány? Írj többet, ha van energiád.

Zsófi
Elképesztő, hogy Bence milyen pasis lett?! Mekkorát nött mióta nem láttuk?! És Neked szerintem sokkal jobb ez a rövid haj! Bárcsak én is eljuthatnék a fodrászomhoz. Kép

Viki
Myra amit írt egyet értek! Méltó trónörökös!

Myra
Értem, de írtam is, hogy mit, hogy vagyis probáltam! A lényeg, hogy én azért szerettem volna, hogy Korina legyen, mert Korinak szeretném hívni.

Emlegettük a nőgyógyászati nyavaját, na nekem már ez is elég volt. Kép Szóval ma megyek be a kórházba, pedig csak jövő héten kellett volna a 6 hetesre menni. Ha nem lesz hamma idő a gyerekemnek, akkor talán sikerül Cas-t meglátogatnunk! Kép
nikcsi

Nikcsi!

Dehogy hal ki ez a topik!
Kezdtek Ti előlről:-))))))))))

mucus
Tm

Sziasztok!
bár nem követte hangos örömújjongás a múltkori meghívásomat, azért csendeben megismételném. Van valakinek kedve egy kerti palacsintázáshoz?
Ha mindenki szakított már a dolgos hétköznapokkal, tehetnénk ápr. 19. délelőttre a partyt salátás ebéddel megkoronázva. Remélem a májusi babák még megvárják pocakban a buli végét. Kép

Szilvi
szilvamag

Szilvi

Bár én még nem voltam egyik bulin sem, így nem igen vagyok ismerős senkinek...kivéve a Nikit, de azért szívesen elmennék. Kép

Zsófi
nmzsx

Zsófi
Váó! Végre eljönnél! Kép Miért ne lennél ismerős a többieknek? Tudják, hogy van egy 3 hónapos Bence fiad, meg stb. stb. De ha akarod sokat mesélek Rólad a többieknek, de szerintem erre semmi szükség! Tudják, hogy Te vagy a Tehetős Zsófi! Kép

Szilvi
Én a múltkorira is reagáltam és én nagyon benne vagyok! Csak majd beszéljük meg ki és mit vigyen. Ja és a pontos címet, bár Laga már tudja, de én nem. Kb. merre laktok, hogy lehet megközelíteni? Mivel ez egy hétköznap, ezért nekem marad a BMV-vel való közlekedés. Kép
nikcsi

Mucus
Dehogy mi! Inkább Ti! 1. mi ilyen gyorsan nem regenelálódunk, 2. ennyire gyorsan se telne el újra a 9 hónap!
nikcsi

Casék annyira jól vannak, hogy már ma hazaküldik őket a kórházból. Azt üzeni ha lesz pár perce már lehet, hogy este benéz ide. Kép
myra

Gyere Cas!!!!

mucus
Tm

Szilvi
Mi is benne vagyunk egy palacsintázásba bármikor. Az időpont is biztos jó.

Niki
Azért vagyok keveset, mert a hálóból ki lett költöztetve a net a nappaliba és itt csak laptop-pal működik azt pedig apa viszi magával dolgozni, este mikor hazajön akkor kezdődik a ramazuri (fürdetés, családi élet, stb.) Ha néha napközben itthon van a gép akkor szoktam fel-fel nézni.
hmmc

Sziasztok,

elôször is, nekem jól hangzik az az április 19. délelôtt. Csak úgy megemlíteném, hogy a hely eléggé tuti!

Mobilom: 30-400-50-21.

Mucus, Zsepi,
ha elkülditek a mobilszámotokat, elküldöm a nevet. De utána várom ám a véleményt!

Mucus,
rájöttem, hogy én nem is tudom a fiad nevét. Te azt is küldd el!

Babaszoba: a férjem idáig éjjel-nappal dolgozott ( szó szerint). A festés, fúrás, bútorösszerakás és az ezekhez szükséges beszerzések megint csak rá vártak, mert én ezekhez tök hülye vagyok (ahogy egy normális bölcsészhez illik).
Ô meg egy ezermester és tényleg nagyon ügyes, szakembert nem akartunk hívni, mivel drága, így megvárta ôt a munka.

Pattogni meg nem akartam, hogy mikor kezdjük már (mert ugye én vagyok a kisinas).

De ma! Piszkosul belehúztunk, persze úgy könnyebb volt, hogy Vilmos oviban volt és ahogy én látom, a függönyt már a hétvégén fel is tudjuk rakni. Az meg már az utolsó lépcsô.

Aztán kezdem a mosást. Van mit!

Azért tényleg jó lenne még egyet röffeni szülés elôtt!

Laga
laga

Sziasztok,

Laga,
Na ugye, hogy nem is olyan kritikus a helyzet...Rendesen belehúztatok! Holnap délelőtt küldök akkor SMS-t...

Nekünk is jó a 19-e, biztosan megyünk gyerkőccel!!!

Ja, és képzeljétek 14 év és egy gyerkőc után végre megkérték a kezemet...Úgyhogy félméterrel a föld fölött lebegek, csak kezdek megijedni, hogy magasabbra emelkedem és az én tériszonyommal nem biztos, hogy jó lenne!

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Cas,
Ide-ide, de csak ha már olyan állapotban vagy, hogy ráérsz, mert még az utolsó bőrt is lenyúzzuk Rólad a kérdéseinkkel...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Képzeljétek találkoztam Cas familyval, amikor mentek haza. Hát gyerekek mekkora élőben Sebi? Kori 5 hetesen elbújhat a kissrác mögött! Kép
Nekem meg állítólag gombám nincs szerencsére!
nikcsi

Szilvamag,
Ránk is számíthatsz. Még a párom se kell hogy elvigyen, mert hozzátok 10 perc alatt átsétálunk. Kép

Dina21,
Üdvözöllek itt. Kép A doktornőnél jó kezekben leszel! Tudjátok már, hogy fiú vagy lány lesz?
myra

Sziasztok!
Végre itthon! Így alszik most a kis haramia:
Kép
Most csak ennyi, mert az embör épp kész az ebéddel, én meg hulla vagyok, mert egy hete csak 1,5 órát aludtam éjjelente... Kép
Sebi nagyon édes, eszik, alszik, nézeget. Csak sokáig eszik, és néha két szopi között alig alszik... Így persze én se...
De amúgy nagyon édes!!! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Na most apáznak.
Úgy néz ki, olyan 2,5 óránként jut eszébe a szopi, és addig vagy alszik, vagy foglalkozást igényel. Pl. reggel tök jól elvolt ébredés után az apjával egy fél órácskát, aztán szopi után beájult.
Most meg 2 részletben szopizott egy nagyot, el is aludt rajta, de most törődésre vágyott, úgyhogy megint a párommal tanulmányozzák egymást. Tök jó fej! Egy kis Buddha. Egyelőre csak az hozza ki a sodrából, ha nem jön elég gyorsan a kaja - ami sajna elég gyakran előfordul, mert nagyon nehezen értik meg egymást a cicimmel. Aztán ha egyszer sikerül?! El se engedi vagy 30-40-50 percig! Most mértük, 30 perc alatt 40-et evett, aztán még 20-ig nyammogott, de a hangokból ítélve szerintem min. 10 megvolt az is. Úgyhogy most teli a pocak, és nézeget.
Viszont ő is úgy nyikorog, mint egy olajozatlan ajtó, mielőtt rázendítene! pl. most. Úgyhogy megyek is...

Kép
Kép
Kép
cas

Hú, Cas...
Hozod a formád:-)))
ÉS a beszámoló? na nem akarok követelőzni, csak a részletek...
Ja, és amíg el nem felejtem! Nagyon-nagyon gyönyörű ez a Manócska...Legszívesebben oda rohannék és meggyömöszkölném...Szóval csókolgasd helyettem is

zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Szia Cas!

Pont ilyenkor nem működik ez a fránya babanet amikor van valami újság:-(
Nagyon kis édes húsgombóc Sebi.
Azt nem írtad, hogy Te hogy vagy?!
Készülsz ugye a beszámolóval???

Szilvi
kb. merre laktok, csak mert én elég messziről mennék, és át kell gondolnom, hogy mennyi az út, hányra érnék haza, alvás van stb.

Laga
elküldtem, megkaptad?

mucus
Tm

Sziasztok!

Cas!Gratulálok a kis vasgyúróhoz,nagyon édes a pincuri!Nekem is kell egy ilyen kis manóKép
Lécci add kölcsönKép
A szüléssztorit én is kiváncsian váromKép
További sok sok tejecskét,boldogságot nektek!
rita75

Sziasztok!

Egyre kevesebb mostanában az időm az ollan úri huncutságokra, mint pl. a neten topikolás:-)

Cas,
Mekkora gyönyörűség Sebi! Még egyszer sok boldogságot hozzá! Ha nem lenne nekem is még egy babaforma lurkóm itthon, egyből ácsingóznék egy ilyen bucibaba után:-) Aztán anyu egyből elájulna, férjem rohanna sterilizáltatni magát és beleőrülne, hogy kisbuszra kéne cserélni a kedvenc autóját:-))

Csak a cickóid meg ne bánják Sebi végtelen portyázásait. Nem érzed, hogy nagyon megviselné a kiömlőszelepeket a nyalóka üzemmód?:-))) Olivér is ilyen kis vérszívó volt az első 2 hétben, de lassan átállt normálisabb időtartamú kajálásra.
Hát, pihenj, amikor csak tudsz,közben diktáld le félálomban apukának a kisregényt:-)

Viki
ccviki

Sziasztok,

elôször is, Sebi tényleg egy kis Buddha. Nagyon szép!

Mucus, tôled nem kaptam sms-t, csak Zseppytôl. (neki meg is írtam, sôt már visszajelzés is volt: tetszett!)

Egyébként ma van a férjem szülinapja (39) és itt volt a nagy család. Újra elôjött a névtéma és anyu, aki teljesen ki van akadva a választott nevünkön, úgy értette, hogy az Éva név lesz az elsô és ezt a különlegeset pedig másodiknak akarjuk. Láttam megkönnyebbült, de ki kellett, hogy ábrándítsam: mi a különlegeset akarjuk elsônek és úgy is akarjuk szólítani. Teljesen elborult az arca és azt mondta, hogy ô ezt nem tudja megszokni. Szóval még mindig ellenáll!

Na erre apu megmondta a tutit: mi majd az elsô nevén hívjuk, anyu meg majd a másodikon (Éva). Na, mondtam az marha jó lesz szegény gyereknek. Így is óvatosan vezettem be az Éva nevet, mert ezt anyósom után kapja. És akkor ugye miért nem a másik nagyanyja után? Végülis anyósom már nem él, talán azért, meg rövid nevet akartunk egy másik rövid név után.
Szóval így megy ez a névmizéria nálunk.

Egyébként Meglepirôl álmodtam, hogy megszült. Nem tudtok valamit?

Laga
laga

Szilvi,
Sajna amnesia maximus és korai szenilitás miatt sosem válaszolok időben senkinek a feltett kérdésekre:-)) Nagyon jó ötlet a kerti palacsintázás (erről volt egyáltalán szó vagy rosszul kombinálódtak az elmúlt napok emlékei a fejemben:-). Nagyon szivesen kimozdulnék már én is valahova, de a 3 kölök miatt örök bizonytalanságban élek... és elég nehezen érek oda időben bárhova is. De pl. a péntek délelőtt az szimpi lenne részemről egy villámtalihoz, ha szabadna gyorsan ismerkednem veletek és lenne hely megvillantanom az apró fészekaljamat :-)) De hol is lenne a tali?

Viki
ccviki

Nikcsi!

Az ünnepek alatt beteg lett a Matyi. A Bogi hozott haza valami hurutus valamit. Most a Bogit a mama kezeli Én meg a kicsit. Ha nem lenne az anyu nem tudom, hogy lehetne megoldani. A doki mikor mondta gondoltam könnyű ezt mondani oldjam meg. Remélem hamar meggyógyulnak. Majd még jelentkezem. Egyébként amióta nem iszom a tejserkentőt nem fáj a kicsi hasa. Az édeskömény ennyire befolyásolta.

Cas!

Gratulálok a babához és jó egészséget kívánok.
kornelia

Beszámoló majdcsak elkészül, egyelőre alig győzöm utolérni magam evéssel-alvással (főleg ez utóbbi), ma már hajat is tudtam mosni (1 hét óta), a lurkó most szunyál, úgyhogy van fél percem idenézni.
Persze sokat még mindig nem tudtam visszaolvasni (bent olvastalak ám benneteket, párom lelkesen nyomtatgatta), de nagyon szépen köszönjük mindenkinek a gratulációkat!!!

Viki
Nem vagy komplett, mikor felolvastam a húsvétos hozzászólásodat (nővérkék fityula helyett nyuszifüllel, stb...) a szobatársaimnak, majdnem magától kiszedődtek a varrataink... KépKépKép

Laga
Nyugodj meg, mióta élőben gyömöszölhetik, semmi bajuk a Sebi névvel a nagyszülőknek, sőt!!! Szerintem belátták ők is, hogy nagyon illik rá! Nálatok is így lesz!

Ja, és az anyák angyalok, annyira kész voltam a hazajövetel estéjére (szüléssztori után majd érthetőbb lesz), hogy csak feküdtem, mint egy darab rongy, még a pici üvöltése is csak annyira tudott hatni rám, hogy nyújtottam a karomat az ágyból érte, hogy szopizhasson. Anyu tette rendbe, meg fürdette a párommal.
A tegnap volt a mélypont, baby blues ezerrel, mindenen elbőgtem magam, de szerencsére átjött anyu, és jól esett a gondoskodása, és hogy megnyugtatott, hogy nem vagyok teljesen antitalentum anyának. Úgyhogy estére jobb kedvem lett, bár a kialvatlanság kikészített...
Aztán szerencsére este óta Sebi kezdi kialakítani a napirendjét, már aludtunk is éjjel nagyokat mindhárman, úgyhogy most nem vagyok teljesen zombi.
Amint tudom elkezdem írni a beszámolót. MOst ledőlök kicsit, mert nemsoká ébred a kismaszat.
Pusszancs mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
Kitartás, Anyukákra azért csak lehet számítani, ha segítség kell. Kép
Sebi nagyon aranyos kismanó.Kép

Szilvi
Úgy néz ki én is tudok menni a kerti partira, hacsak közbe nem jön valami a munkahelyen.

Boglárka 33+0
boglarka

Cas,
Kitartás. Sebi nyugis babának tűnik. Kép
De jó lenne ha az én anyukám nem a város túloldalán lakna. Így csak állandó kaja főzéssel tudnak segíteni. Igaz ez is sokat számít.
Nekem abból van elegem, hogy a kisasszony napközben nem akar aludni, és csak az jó neki ha függőlegesben van és grasszálok vele fel-alá. Estére megmozdulni se tudok a kis sózsák miatt. Mire végre elalszik, akkor pedig állhatok neki mindannak amire napközben nincs időm. Így visszaálltunk arra, hogy napi 4 óránál többet nem alszom. Kép Tegnapelött éjjel pedig úgy döntött, hogy aznap nem alussza végig az éjszakát sem. Így én éppencsak lefeküdtem mikor ő kelt, és hiába üvöltött vagy fél óráig képtelen voltam felkelni hozzá. Kép
myra

Sziasztok!

Cas!Szép lassan belerázódsz a dolgok sürüjébeKép
Anyud miatt(és mindenkinek akinek van anyuja)irigykedemKépJó dolog lehet,hogy ott van melletted ha szükséged van ráKép
Pihizz sokat,használd ki amíg Sebi alszik és próbálj te is hunyni egy kicsit!

Myra!Helyzetedet megértem én is átéltem hasonlókat.Csak aztán kénytelen voltam bekeményíteni és napközben hagytam hadd hisztizzen.Órákig sosem hagytam üvölteni de előfordult,hogy rácsuktam a szobaajtót,amíg rendbe tettem a konyhámat.Okos kiscsaj az enyém,rájött,hogy anyunak más dolga is akad rajta kivülKép
Kívánom,hogy nálatok is kialakuljon vmi hasonlóKépAzért az hozzá teszem,hogy nekem Kira a harmadik gyerköcöm,vele már lazábbra vettem a dolgokatKép

Laga!Én is nagyon kiváncsi lettem arra a különleges gyermeknévre,de megvárom,amíg megszületik,így talán nem fogok gyorsabban megöregedniKépKép

Mindenkinek kellemes estét!
rita75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?