<font color="0000ff">Sziasztok!
Nemrég megjöttünkKecskemétről. Nyuszizás volt persze.
Nővérem kisfia egy angyalka! Alig-alig sírdogál, mindenki ölében elvan, de folyton kell vele foglalkozni, különben nekiáll nyöszörögni. Persze kaptam szépen a jótanácsokat, szedjek vitamint, ne menjek még orvoshoz, felesleges... stb... Úgy éreztem magam, mintha úgy kezelnénak, akit fel kell világosítani minden kis részletről. Nővérem bemuatatót tartott a babakocsijukon, hogy milyet érdemes venni, mit kell figyelni, ha majd vásárolunk.
Aranyosak azért.
Este nyűgös lett a baba, és nem tudott vagy akart szopizni, mindig felsírt közben. Orrszívás lett a vége, amit csöndben, csodálkozva tűrt...
Sajnos ez nem segített, továbbra is nyűgös maradt, nem szopott. Aztán nem tudom mi lett, hazajöttünk...
Most apukám adóbevallását kellet újból kitöltenem és kinyomtatnom, férjem fürdik, mindjárt megyek én is.
Én meg a baba (olyan a könyv képein, mint egy kis csikóhal.
) jól vagyunk, csak egy valami nyugtalanít... Hogy is mondjam... Mikor a férjemmel szeretkezem, akkor közvetlen az orgazmusom után eléggé fáj a méhem környéke - talán konkrétan az.
De ez úgy fél perc alatt el is múlik. Remélem, hogy semmi komoly, de azért nyugtalanít mégis... De abban is bízom, ha esteleg beteg a baba, akkor inkább most menjen el...
Na de erre gondolni is szörnyű!
Nem is ragozom tovább, biztos nem lesz semmi baj.
Jó éjt mindenkinek, úgy hallom, vége a zuhanyzásnak, mehetek én is.
Sziasztok!
5hét + 0nap
</font>