Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!Boldog névnapot!KépKép
Még itt vagyunk de nem sokára megyűnk, feltöltödtem a kereszttlányombol.:o
Proone!Mondtad a rokonságnak az örömhírt??
nicola79

Köszönöm szépen a jó kívánságokat, begyüjtöttem egy évre Kép.

Proone, hasonlóan csináltam mint a mindmegettén van, onnan ki tudod nyomtatni és nem kell nekem annyit pötyögni. Ha beírod a keresőbe akkor csak kettőt ír ki, abból a sima méteres kalács. De ez nem olyan kalács kalács, ez süti, ugye tudod?

Kép

Kép
vkhajni

Na, küldök nektek egy táblát

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Egész éjjel nem bírtam aludni, olyan izgatott voltam, mert ma reggelre terveztem a tesztelést.
Nos: negatív lett Kép Kép Kép
de én nem értem hogy mi lehet. mÉg mindig nem jött meg.

Hajni nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Zafír tök, jó, hogy PG-ztél!!! És pláne, hogy páfrányos volt! HAJRÁ!!!

NAGYON BOLDOG HÚSVÉTOT kívánok mindenkinek! Az enyém sajna nem olyan boldog. Egy picit csalódott vagyok!

DÉlután megyünk rokonlátogatóba, este pedig vendégek jönnek hozzánk, úgyhogy nem tudom, hogy tudok-e még ma jönni.

Holnapra meg sok locsolót csajszik!

SZiasztok!!!

Kép
Kép
beuka

Beuka, sajnálom,Kép de ez még talán nem jelent semmit.
Várjál még egy kicsit hátha, mi veled vagyunkKép
nicola79

Szia Beuka!
Én is hasonló cipőben járok. Már 40ik napon vagyok, és még mindig nem jött meg. Az elején két negatív tesztem volt. Nagy bánatomban elmentem a dokimhoz. Azt mondta várjak még egy hetet. A vizsgálat napján teszteljek újra és azzal mennjek hozzá. Remény hal meg utóljára! Szerdán minden kiderül!
Olik
Vendég

Bea, köszönöm. Úgy sajnálom, de reméljük,hogy csak korán volt. Szerintem is várj még egy hetet és próbáld újra. Én ettől félek nagyon, ha véletlenül nem jön meg, és nem baba van a dologban. De nálad nem ez a helyzet, csak azon szerencsétlenek közé tartozol, akiknek tovább kell izgulniuk,hogy mi a helyzet Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Beuka!
Hát ma megjött! Kép Kép Kép
Képes volt ennyi ideig késni!!!!!!!!
Remélem Te szerencsésebb leszel!
Olik
Vendég

Ennyi rossz hír..Kép Beuka úgy sajnálom, én annyira bíztam benne. Te voltál vérvételen már? Mit mond a dokid az ilyen giga hosszú ciklusaidra? (Az enyém már a 32 naptól csóválja a fejét, hogy ez nem okés..)
Persze amíg nincs vérzés addig van remény...mi továbbra is szorítunk.

Olik nagyon rossz lehet, hogy ilyen sokáig reménykedtél hiába...Kép Ez olyan durva! Kívánom, hogy ez legyen az utolsó megpróáltatásod!:

Hajni, képzeld mit sütött nekünk anyósom húsvétra? Méteres kalácsot..Kép Úgy örültemneki, mondtam, hogy ma már ezt nagyon megkívántam. Sikerült elcsapni persze a gyomromat, pedig el is hoztunk egy rúddal.

Proone szívesen elküldöm a receptet, de csak akkor van értelme, ha van kenyérsütő gépetek, mert a férjem azzal csinálta.... Szóval van?

Tegnap este már egy darab páfrányom nem volt..Kép
Persze azért akcióztunk ezerrel...hátha.
Hozzám nemsokára jönnek a locsolók: apósom meg a sógorom.Amúgy bosszant, hogy ilyen vacak idő van húsvétkor, hétfőn mi kirándulni szoktunk menni, dehát ilyen borús időben nem merünk elindulni..Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Köszi a lelki bátorítást! Kép
Most egy picit jobb kedvem lett! Kép
Bejöttek hozzám a szomszédok locsolkodni. Közöttük volt egy 2 éves fiúcska. Hogy az mit vágott itt le!!! Leült zongorázni, vagy inkább püfölni a hangszert Kép és boci boci-t énekelt hozzá ( persze azt hitte, hogy mi nem hallgatjuk! ) MAJD MEGZABÁLTAM!
Vendég

Nálunk már lassan vége a locsolkodásnak. A fiúk már haza is jöttek, nemsokára megyünk a telekre. Különben nálunk süt a nap, úgyhogy végre megint jó idő lesz Kép.
Nekem csak páfránykezdeményeim vannak, remélem ebben a hónapban már megnőnek. Lassan azt sem tudom, hogy hogy néznek ki Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok csajok!
Olik ugyanabban a cipőben járunk úgy látom!
Az éjjel nekem is megjött Kép Kép Kép
Hát nem tudok mit mondani. Ráadásul éjszaka még soha nem jött meg. Nagyon szomorú lettem.
Köszönöm szépen lányok a sok szorítást, sajnos nem jött most össze. Kép
Olik Te egyébként mióta nem szedsz gyógyszert és mióta próbálkoztok? Ciklusaid hossza mennyi szokott lenni?

Zafír még nem voltam vérvételen, de a héten biztos, hogy szerzek egy beutalót, mert az zicher, hogy a hormonokkal van a probléma Kép meg lehet, hogy mással is. Igazából a dokim nem mond semmit. De nála nics jobb sajna itt. Kép

Egyénként történtek ám jó dolgok is velem Kép tegnap éjjel az új házban aludtunk és nagyon jó volt. ma ott vártam a locsolókat, és szerintem ma a nappalit átköltöztetjük Kép

Sajna itt is esik az eső, de legalább benn tudunk pakolászni. Viszint ha átmegyünk nem tudom, hogy fogok egyi ideig Netezni, mert ott még nincs telefon.

Páfrányosok, Akciósok hajrá!!!!
Pronne vigyázz magatokra!
És akik még a tábkla telején vannak légyszi ne pottyanjatok már!

Ja én ugye leestem: 1/28-37 rendszertelen (?!?!?!)

Puszi mindenkinek és szép délutánt!!!

Kép
Kép
beuka

Bea Kép, lepottyantottalak. Úgy irigyellek az ottalvásért. Olyan nagyon jó lehetett Kép. Mi ma befejeztük a nagy falak vakolását, már csak a kisebb nyílások vannak Kép. Ha minden igaz, nemsokára lesz tulajdoni lapunk, utánna hamar pénz és jön a fűtésszerelő Kép. Megint beindulunk.

Kata, te vagy a soros Kép.

Nem is meséltem nektek mitörtént. Valamelyik nap vittük ki a kutyuskákat a telekre, és mielőtt elindultunk volna, a kiskutya rosszul lett. Megszédült. Azt hittem meg fog halni. Úgy sírtam sokáig. Most meg mindig azt lesem, hogy mikor mi baja van, hogy mozdul, mikor veszi másképp a levegőt. Szóval értitek. Időnként köhög szegény, és az ugye a kutyusoknál szívbetegségre is utalhat. Amikor elvittük dokihoz azt mondta nincs a szívével semmi, de az már több mint fél éve volt. Mi lesz velem, ha gyerekem lesz. Én is állandóan óvni fogom mindentől, pedig úgy szeretném nevelni, hogy ami nem túl veszélyes azt a saját kárán tanulja meg. Félek egy kicsit, szerintem tiszta idegroncs leszek hátralévő életemben Kép.

Kép

Kép
vkhajni

BeukaKép
Én novemberben hagytam abba a gyógyszert. Azóta szedek az Elevit-et. A ciklusaim 26-28 naposak. Bár az első mensim (a gyógyszer utáni) szintén 39 napos volt. A mostani is pontosan 39 napos volt. Csak akkoriban nem is gyanakodhattam a terhességre, mert végig védekeztünk. Most meg már bele is éltem magamat, de hiába Kép

Vkhajni Kép
Szerintem, ha már ott leszünk, hogy nevelünk a gyerkőceinket-minden természetes lesz! Ha a gyereknek nincs különösen komoly baja, akkor nem kell állandóan óvnunk! Jól mondod: a saját kárán tanul majd! Hidd el, így lesz. Most még nem kell rajta rágódni! Kép
Vendég

Olik, aranyos vagy, de ha már egy kutyán ennyit tudok aggódni. Bár őt hasonlíthatjuk a gyerekemhez is Kép. Sőt, ha öcsikém elmegy motorral valahova, akkor addig nem tudok aludni, míg haza nem ér. Mikor nem itthon laktunk, többször telefonáltam haza este 10-kor hogy minden rendben van e, mert nagyon rosszat érzek Kép. Szóval én nagyon őrült vagoyk ilyen szempontból Kép. De talán majd kinövöm Kép.

Ja, csajok, ugye nem baj, hogy csak holnap lesz tábla? Ma nincs kedvem hozzá Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Vkhajni Kép
Akkor Te amolyan Tyukanyó típus vagy! Anyukám is olyan! Lehet én is ilyen leszek, mert ezt láttam otthon Kép

Magtennél, hogy engem is beleteszed a táblába?
Olik
26év
2005.03 óta próbálkozunk
27-28, egyszer volt 39 napos a ciklusom
Debreceni vagyok
Köszike
Vendég

<font color="0000ff">Sziasztok!
Nemrég megjöttünkKecskemétről. Nyuszizás volt persze.
Nővérem kisfia egy angyalka! Alig-alig sírdogál, mindenki ölében elvan, de folyton kell vele foglalkozni, különben nekiáll nyöszörögni. Persze kaptam szépen a jótanácsokat, szedjek vitamint, ne menjek még orvoshoz, felesleges... stb... Úgy éreztem magam, mintha úgy kezelnénak, akit fel kell világosítani minden kis részletről. Nővérem bemuatatót tartott a babakocsijukon, hogy milyet érdemes venni, mit kell figyelni, ha majd vásárolunk. Kép Aranyosak azért. Kép Este nyűgös lett a baba, és nem tudott vagy akart szopizni, mindig felsírt közben. Orrszívás lett a vége, amit csöndben, csodálkozva tűrt... Kép Sajnos ez nem segített, továbbra is nyűgös maradt, nem szopott. Aztán nem tudom mi lett, hazajöttünk...
Most apukám adóbevallását kellet újból kitöltenem és kinyomtatnom, férjem fürdik, mindjárt megyek én is.
Én meg a baba (olyan a könyv képein, mint egy kis csikóhal. KépKépKép) jól vagyunk, csak egy valami nyugtalanít... Hogy is mondjam... Mikor a férjemmel szeretkezem, akkor közvetlen az orgazmusom után eléggé fáj a méhem környéke - talán konkrétan az. Kép De ez úgy fél perc alatt el is múlik. Remélem, hogy semmi komoly, de azért nyugtalanít mégis... De abban is bízom, ha esteleg beteg a baba, akkor inkább most menjen el...
Na de erre gondolni is szörnyű! Kép Nem is ragozom tovább, biztos nem lesz semmi baj. Kép

Jó éjt mindenkinek, úgy hallom, vége a zuhanyzásnak, mehetek én is. Kép

Sziasztok!

5hét + 0nap Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Proone, talán semmi komoly, én biztos elmennék dokihoz, nem bírnám ki a 3 hónapot..KépKép
Hajni!Ugye milyen egy kutya miatt aggodni?!
Képzeld z én kutyám már jól van , tök örül mikor hazamentünk hétvégén, jó az étvágya sokat ugat és mászkál. majd csüt-ön kell hivni a dokit ujra...Kép
Nekem most voltak azok a napiok mikor tudjátok sokat kell sexelni, hát mi azt is tettük.
Én ezt a hőmérós dolgot nem értem , vagyis azt hogy nekem ez a görbe olyan mint egy EKG!!Kép
digitális hőmérőnm van de szerintem full nem jó!!
nicola79

Nicola, sajna tudom már rég óta. Különben ő sincs rosszul, ő is ugat, meg morog a nagy kutyára, meg ugrál mikor visszük magunkal valahova. Szóval minden jónak néz ki, csak nála hirtelen jönnek a szédülések. Az is lehet hogy ez nem olyan komoly, mert már öreg szegénykém. Örülök, hogy jobban van a kutyuskád.

Hol méred a hődet? Nincs hagyományos hőmérőd? Meddig méred a digitálissal? Különben a digitálisra azt mondják hogy kaki, friss elemnek kell lennie benne, hogy tuti pontos legyen. A mi tájékoztatónk azt írja,hogy tíz percet annak is bent kellene lennie. Különben ha az első fele hullámzik az nem baj, le kell esnie, fel kell mennie és utánna már nem nagyon szabadna neki mocorogni sokat.

Kép

Kép
vkhajni

Én is azt gondolom veszek egy higanyosat,nekem több tizedet ugrik egyik nprol a másikra.hol fel hol le.
A hónaljban mérem.3 csippanásik mérem kb. másfél perc, de mindig olyan alacsony szerintem 35,6 meg ilyenek.Kép
A mi kutyánk is idős, de most már legalább nem hány.Kép
nicola79

Sziasztok!!Jó reggelt mindenkinek!!

Hajni!!Utólag is boldog névnapot kívánok!!!
Akkor lassan indulhat a pénzköltés!!!Az már a kellemesebb része az épitkezésnek.
Mi anyukáméknál voltunk,nagyon jó idő volt szombat vasárnap,sütött a nap.Meg el mentünk Hévízre a rokonokhoz.Szupi volt.Jól kipihentük magunkat.Tegnap babáztunk a barátnőméknél.Tündéri az a baba,csak most nappal jó fiú éjjel pedig csinálja a fesztivált.Kész vannak a szülők,volt sírás anyucinál.

Beu!!
Nagyon sajnálom!!!Pedig már úgy beleéltem magam,hogy biztos te leszel a következő!!Szerintem is kérj vér vételt,nekem is ott derültek ki a gondok!!!És akkor legalább tisztán fogtok látni.Meg a doki is.Nem tudom miért nem küldött el már az előzőnél,pedig akkor is késett ilyen sokat.DE ne idegeskedj!!!!
Zafír!!Remélem minden ok!!!!Örülök a tüsziknek!!!Hajrá!!Én ma hívom a dokimat,mikor menjek vérvételre??Aztán beindul a nagy üzem.Meglátod karácsonyra lesz pocaklakónk,ha nem is kint,de bent biztos!!!!!!!
Olik
Ez még olyan kevés idő,ami eltelt.hogy nem szabad csüggedni!!!Nekünk most volt 1 éve!!
Proone!!Jól vagy???Mesélj ám,kiváncsiak vagyunk.A másik,pedig ne gondolj mindjárt rosszra!!Lehet ez természetes dolog,nő a méhed és azt érzed akciózás közben.
csanita

Nicola, így hagyd a csudába az egészet. Semmi értelme. Nem gondolod, hogy ki fogsz hülni? Kép
Egyszer én lázat mértem, és kivettem csipogásnál. 34,5 volt a lázam Kép. Megmértem utánna rendesen 37,9. Szóval mintha nem lenne elég, hogy csipogjon Kép. Különben alapszabály, hogy hüvelyben, vagy popsiban, hagyományos lázmérővel, 10 percig.

Anita, köszönöm. Remélem tényleg indulhat, már nagyon költeném az a pénzt Kép.

Na, hozom a táblát.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én is ezt gondolom, nem mérem, vagy veszek hagyományosat.
A naptárba írom mikor mennyi de reggel néztem pont, leesett aztán felmetnt tartotta magát,aztán most megint a béka segge alatt van.
vagy kevés a 2 perc?
Hajni!páfránymérődet hol vetted?Kép
Vegyek inkább olyat?Azt hányszor lehet felhasználni? Bocs a kérdésért még nem láttam olyat...KépKép
nicola79

A nyálgépemnek PG53 a neve. Gyógyszertárban lehet kapni, de anyunak volt itthon, úgyhogy én nem vettem. Ahányszor akarod, annyiszor használod. Szerintem ez sem túl megbízható dolog, szóval, nem tudom, hogy vegyél e.
A 2 perc az tuti biztos hogy kevés.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Sziasztok!
Ma elmegyek megnézni, mikor rendel a doki jövő héten, és el fogok menni hozzá a 6. hetemen. Kép

Zafír! Jöhet a recept, van kenyérsütő gépünk. De eddig még csak fehérkenyeret sikerült benne sikeresen sütni (próbátam graham liszteset is, de nem elégg kelt meg. Ami még sikerült, az a boltban készen kapható por, amit csak vízzel kell keverni.</font>

KépKépKépKép
proone

NicolaKép
Én eddig a hüvelyben hőmérőztem. A dokim pedig azt mondta álljak át a popsis mérésre - az a leghitelesebb, mert a hüvelyben beszorult levegő jobban melegszik fel. Én egyszer kipróbáltam mind a két helyen és így volt:
hátul 36.8, elől 37.2.

VkhajniKép
Köszi Kép
Vendég

Olik, nincs mit Kép.

Én már mosogattam, törölgettem, vasaltam. Nincs semmi dolgom itthon ma már Kép. A telken meg rendetrakok, felsöprök, és vághatunk bele az új feladatba Kép. Olyan jó, hogy végre mást csinálunk, pláne hogy a vakolás teljesen kész lesz ma Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Jó sokat írtatok! Bár kevés a jó hír.

Hajni,
Engem is pottyanthatsz... (én mondtam! Kép) Még szombaton megjött, így a mai a 3. napom.
Gyerekek, én szombat hajnalban aaaaannyira szarul voltam, h azt hittem, meg fogok halni. Arra ébredtem hajnali 2 tájában, h valaki szét akarja cincálni a beleimet... Mentem is szépen a fürdőszobába - szép kis hasmenés... És közben folyamatosan fájt a hasam! Aztán persze hánytam is... Ültem a WC előtt és vártam, h melyik felemet kell előbb a WC közelébe helyezni... Kép Így utólag kicsit vicces, de akkor teljesen kész voltam! Belenéztem a tükörbe és zöld(!) volt a szám! Kicsit ijesztőnek tűntem! A pasim is bejött és azt mondta, h elég szarul nézek ki. Kép És igaza volt! KépKép Rázott a hideg, de közben úgy éreztem, h lángol a bőröm. Anyósom is megkérdezte, h tud-e segíteni. Szóval elvoltam ott 1,5 - 2 órát, aztán le mertem feküdni aludni. Aztán szombaton sokat pihentem, alig mertem enni, nehogy folytatódjon! Kép De akkor már nem fájt semmim. Kép És du. (amikor már kezdtem jól érezni magam a bőrömben) megjött.
Tegnap pedig elutazott a pasim.

Beuka Kép
Azért az tök jó, h már az új házban aludhattatok! Kép

Most kicsit kiakasztott egy munkahelyi dolog, így elfelejtettem mindent, amit írni akartam, de majd még írok!

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

Kata, pedig szurkoltam. Nem semmi amit leírtál. Útálom az ilyen nem tudom hol jön ki dolgokat. De az a lényeg hogy már jól vagy.

Lányok, ha így potyogtok, akkor a 7 napommal én leszek a tábla tetején. Ne csináljátok ezt.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Ez valahol nem igazságos, hogy én akartam nektek zebrákat küldeni, erre én kaptam... Vagy ez az a bizonyos önzetlenül adás, amiért ajándékot kapok...? Nagyon sajnálom, hogy csak nekem jött össze márciusban, de ne késlekedjetek! Áprilisban legyen két zebra, májusban három, júniusban négy... és akkor majdnem el is fogytunk innen. KépKépKép

KépKépKép Lehet, hogy azért jött a zebránk, mert ő jobban bírja a hideget - a férjem jegesmaci néha, lehet, hogy a zebra is jegeszebra. Kép D most már a nem-jegeszebrák is jöhetnek, hisz ITT A TAVASZ!!! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Megint nemigen tudok írni... Kép

Proone,
Beszéltem a barátnőmmel doki-pénz ügyben. Azt mondta, h Ő minden 2., 3. alkalommal adott 2-5000 Ft-ot, attól függően, h miket csinált(atott) a doki.

Hajni,
El is felejtettem megdícsérni a vasárnapi táblát! NAGYON tetszett! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!!
Hűde csenesek vagytok ma!!!!
Hajni biztos kertészkedik,és vakolja aházacskájuk falát!!!!???
Hívtam a dokimat,csütörtökön megyek és meg kezdődik minden előről.Kapok beutalót vérvételre,meg mehetek uh-ra.Na de mindeggy csak már látnám a végeredményt.Most,hogy otthon voltunk anyuéknál húsvétkor,anyukám jól le is tolt amiért ennyire zizi vagyok.Meg,hogy miért görcsölök ennyire így biztos nem is fog jönni a baba.Lehet igaza van!Ezen jól elgondolkodtam és össze is kapom magam.Én a multkor kérdeztem a dokit mennyivel tartozom mondta amit gondolok nincs tarifája.Adtam neki 5000-ret.De csütörtökön szerintem nem adok neki mert csak beutalókat fog írni,meg talán uh-t csinál.Nem szabad őket elkapatni.
Röbbiek merre vagytok???
csanita

Sziasztok!

Már itthon is vagyok, ma húsvét alaklmával elengedtek háromkor minket.
Ma belémdöfte a főnököm a szurit, meg mondta, hogy imádkozni fog értem (nagyon vallásos.)Szóval aranyos volt. Lassan az imában jobban hiszek mint a gyógyszerekben...
Úgy látom mostanra hat is, csak egy picit feszül tőle a hasam.

Beuka Kép sajnálom... De biztos vagyok benne, hogy az új házhoz nemsokára új lakó is fog járni Kép (Ez Hajnira is vonatkozik!!)

Anita, érdekes, hogy nincs tarifája a dokidnak. MElyik kórházhoz tartozik? Bennem is egyre erősebb az érzés, hogy váltanom kéne dokit, szóval, ha neked bejön lehet, hogy én is átsorolnék...
Én is állandóan azt hallgatom, hogy ne akarjam annyira és akkor sikerül, csak nem tudom hogy lehet nem akarni..Kép

Proone az a lényeg, hogy legalább egy zebra volt. Ha még ennyi se lett volna tényleg nagyon elkeseredhetnénk.
A kalácsreceptet majd csak akkor küldöm, ha hazajött a párom, én nem pontosan tudom, hogy ő mi csinált. Én nem használom a kenyérsütőt, de ő mindenféle jókat szokott csinálni benne..
Valahol azt olvastam, hogy a terhesség elején nem nagyon javasolják a szeretkezést, de lehet, hogy ez hülyeség...
Mindenesetre vigyázz nagyon a kis csikóhalacskátokra! KépKép
Zafír

Kép
Kép
zafír

<font color="ff0000">Zafír! Én viszont minden könyvben azt olvastam, hogy bármikor - a terhesség egész időtartama alatt szabad a szex. Arról írtak, hogy a terhesség első pár hetében ha valami nincs rendben, akkor az orgazmusos méhösszehúzódások másféle összehúzódásokat indíthatnak el, ami vetéléshez vezethet. Ez viszont egészséges terhességnél nem fordul elő. Én meg úgy vagyok vele, hogy csak egészséges terhességet szeretnék... Azért nem mondanám, hogy túlzásba visszük a hancúrozást az ágyban, mindemellett eléggé féltem a babát. Kép
Várom a receptet! Kép

Kata! Köszönöm a pénzügyi dolog megkérdezését - én is kb. így gondoltam. Majd pénzelem a dokit, de nem akarom elkapatni. Bátyámék egyből azt mondták, hogy mindenképp magándokihoz menjek, mert csak az foglalkozik velem. Szerintem az SZTK-s orvosok is elvégzik a munkájukat, legfeljebb akkor hanyagolnak, ha nem adok egyáltalán pénzt... Legalábbis remélem, így van.</font>

KépKépKépKép
proone

Szia Zafír!!!
A Sote1 -hez tartozik a dokim.Meg tudod nézni a www.noi1.hu oldalon.Azonbelül a munkatársak alatt keresd.Adjunktosok:Szendei György egy 60 év körüli hapsi.Nagyon sok a batage.És azt mondják nagyon jó és nyugodt szüléseket vezet le.Majd meg látjuk.De most valahogy minden reményem benne van,és bízom benne!!!!Biztos fog sikerülni!!!Én sem tudom hogy nem lehet nem akarni????Nem tudom kiverni a fejemből
Proone!
A barátnőmék a 37-ik hétig hancúroztak.Azt mondta a doki csak óvatosabban.Most,hogy meg van a baba számolják vissza a heteket!Még van szegényeknek 4 hét tilalom.
Zafír mennyiért rendel???
csanita

<font color="ff0000">Anita! Köszi a bátorítást! Kép

Apropó! Ha nincs se gátmetszés, se gátrepedés, akkor is 6 hétig szextilalom van az anyukának? Erről ki mit tud?</font>

KépKépKépKép
proone

Szerintem nem azért kell tilalom mert varrtak hanem mert 6 hét legalább kell ahhoz,hogy a méhed vissza álljon az eredeti állapotába.Valahol ezt olvastam.Barátnőm gátvédelemmel szült mégis várniuk kell.
csanita

<font color="0000ff">OK, egyideig vérzik, akár 1-2 hétig is. De ha begyógyultak a sebek..? Ha mozgatják a méh izomzatát, szerintem hamarabb visszaáll... Na,majd meglárdem az orvost, hogy mi miatt van tiltva, ha arra kerül a sor. Kép
Barátnőd hányadik gyerekét szülte így gátvédelemmel?</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Hajni! Utólag is boldog névnapot!!!!

Beu! Sajnálom, hogy most nem jött össze a baba! Kép Biztos, hogy a vizsgálatok után kiderül az oka. Csak ne keseredj el!

Zafír! Biztos meglesz az eredménye a szorgalmas hancúroknak! Kép

Én nem tudom, hogy a clostitól megértek-e a petéim és volt- e tüszőrepim. Engem nem küldött el a dokim uh- ra. Kép
De ha esetleg megtermékenyült a petesejtecském, akkor a ma kellene beágyazódnia. Sokat fáj a pocakom, remélem ez az oka. Kép

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Leírok egy szomorú, kiakasztó, s számosra felfoghatatlan történetet. Kiváncsi vagyok a véleményetekre!

A fönököm (ő az irodavezető) 40 éves. Kb hét évvel ezelőtt tragikusra fordult a terhessége és kihordta ugyan a babát, de nem maradt meg. Kép
Azóta is nagyon szeretne egy babát, legalábbis ezt mondja. A napokban kiderült, hogy azért nem vállal babát, mert akkor mi lenne a céggel!!!!!!
Nem is az övé vagy a családjáé a cég!

Vagy csak én érzem, hogy ez így noncs jól?

Valaki azt mondta, hogy egy nő két dologért tesz meg mindent: Hogy legyen gyereke, vagy hogy ne legyen.

Én nem ítélném el, ha a történtek után esetleg nem merne babát vállalni, de mégis folyton ezt hajtogatja.

Szerintetek?

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Proone
Barátnőm első babáját szülte.Ahhoz képest hamar meg lett.

Szandi!
Hányadik clostis hónapod???Nekem kettő volt és nem használt!Csodálkozom,hogy nem néz a dokid uh-n!!Mert a clostitól ki alakulhatnak cisták.Azért fontos closti mellett uh!!Nyugodtan kérj az orvostól!!Én biztos vállalnék babát ezek után is.Addig nem nyugodnék.
csanita

Megint itt vagyok.

Andi köszönöm. Nem tudom mit mondjak a történetedre, nekem is furcsán hat. Szerintem csak kibúvónak jó ez a céges dolog, igazából a félelmét próbálja leplezni. Na megint kibújt belőlem a pszihológus KépKép.

Ma nem sok mindent csináltunk a telken. Nem sokat terveztünk de annak is a felét sikerült.
Húsvét hétfőre virradó éjszaka betörtek a mamámék kisboltjába, jól szétbarmolták az ajtót, úgyhogy a párom hozott lemezt a mukahelyéről és azt hegesztette fel. Ez kb 6-ig tartott. Utánna kimentünk a telekre, elkezdtünk takarítani, jött a műszaki felügyelő. Aztán végre elment, jött a szomszédnéni a nagyobbik fiával. Hogy milyen cukorfalat az a gyerek. Folyamatosan dumál. Mindent megkérdez, és addig mondja, míg nem válaszolok rá Kép. Most is, hogy miért ástuk azt a gödröt a ház mellé, meg miért kell padlón feljönni a házba, meg hogy miért szortuk szét azt a sok port, szóval elvoltam Kép. És csak velem akart lejönni a padlón, azt mondta, hogy anya nem segíthet KépKép. Remélem sikerült beindítani a homonjaimat Kép. Közben jöttek anyuék is velük is dumiztunk egy kicsit, mire elmentek besötétedett. Úgyhogy befejeztük a takarítást és jöttünk is haza. Olyan port csináltunk, hogy alig láttuk egymást a párommal Kép. Két vödör port szedtünk össze.

Szóval ezt történt velem ma.

Ja, nem is írtam nektek. Négy napja nyalom folyamatosan a PG-t, és úgy tervezem, hogy ebben a ciklusban végig fogom nyalni. Kíváncsi vagyok mi lesz. Vagy lehet hogy már írtam?

Na jó, abbahagyom a kisregényt, mert gondolom már unalmas, meg minket is vár az ágyikó KépKép

Ui: Kata, köszi hogy megdicsérted a táblát, senki nem tette, pedig nagyon büszke vagyok rá. Kb fél órát szenvedtem mire rájöttem, hogy lehet bevarázsolni valamit a háttérbe KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok... egy kérdés...

Szerintetek, van-e valamilyen káros hatással a fejlődő magzatra a fogorvosnál kapott érzéstelenítő?

Előre is köszi a válaszokat...
titati
titati

Végre lehet írni! Kép
Sziasztok!!!

Kata
kata1977
Hatvan

Titati,
Elvileg a fogorvos megkérdezi, h allergiás vagy-e vmilyen gyógyszerre (mert akkor másmilyen érzéstelenítőt ad) és ugyanígy szólni kell, h babát vársz és neki tudnia kell, h akkor mit adhat.

Kata
kata1977
Hatvan

Kata
Azért dilemmázok ennyire, mert még nem tudom, hogy babása vagyok-e, de az esélye megvan. És hétfőn megyek fogdokihoz. Sajnos a fogdoki beosztása miatt kicsúsztam a "biztosan babátlan" időszakból. És az első 4 hét úgy hallottam veszélyes lehet.

Titati
titati

Titati,
Akkor az a legegyszerűbb, ha mondod a fogdokinak, h valszeg babát vársz, úgy adjon szurit. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Csanita! Ez az első clostis hónapom, de azt mondtátok félidőben meg szokták nézni, hogy érik- e a pete. De nekem nem nézték. Fáj a pocakom, csak nem középen, hanem a jobb oldalon. Félek, hogy cisztám van.

Hajni! Jól jön néha egy pszichológus lélek a csapatban! Kép

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Andi, örülök, hogy ezt mondod, nekem már időnként tele van a hócipőm magammal Kép.

Képzeljétek, ma tüzeskedtünk Kép. Összeszedtem a kerítés előtt a tavaly lepermetezett gazt, meg a csomó szemetet, amit oda dobáltak.

Jajj, meg hogy kiakadtunk a párommal. A szembe szomszédék hétvégén oda akarnak állni a telkünkre traktorral. Ezzel még semmi gond, csakhogy mi nem is ismerjük őket, ráadásul mindezt a szomszédunkékon keresztül kérdezték meg. Most nem bunkóság? Ha akarok valamit, akkor szólok, hogy én vagyok én, és ezt meg ezt szeretném. A multkor a kerítésnél beszélgettek, és még annyit sem, hogy odaböffencsenek egy hellót. Szóval felháborító, de amilyen jólelküek vagyunk.... A másik szembeszomszéd, aki tipikusan barnabőrü egyéniség, az első nap, mikor egyszerre voltunk kint, átjött, bemutatkozott, megnézte a házat, meg elbeszélgetett velünk. Eddig egy kicsit idegenkedtem tőle, de ezek után, nem is tudom kiről mit gondoljak Kép.

Na jól kidühöngtem magam. Hozom a táblát, ha már délelőtt nem tudtam.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?