Sziasztok lányok!
Nagy főzés van nálunk, átjött anyukám is segíteni, holnap vendégség lesz
Most anyu épp diót darál a diós sütimhez, én leültem egy picit pihenni mert fáj a lábam..
Banett:
Nem tudtam, hogy a Lili névnap júli 11-én van, de igazság szerint ezzel az egyel nem is foglalkoztam! Külön fogok neki venni névnapjára is ajcsit majd és akkor nem érzi úgy, hogy egyben le van tudva az egész
Egyébként a mi lányunk Liliána lesz, nem Lili.. az is ugyanakkor van? (gondolom igen, végül is a két név majdnem ugyanaz
és a Lili az a Liliána becézése is egyben).
Vizet én is szoktam magammal hurcolászni
Ha véletlenül anélkül megyek el az orvosi rendelőig, akkor veszek a büfében egy üveggel
Pipocska:
Én is ilyen összeszerelős barkácsolós vagyok, csak Ákos időben jár haza és egyébként is javítja a büszkeségét, ha úgy csinálok, mintha béna nő lennék, aki egyedül nem képes erre
Akkor ő jön és megoldja helyettem és ettől boldog
Timmba:
Én most harmadéves vagyok.. én is erre játszok, mire vége a GYED-nek, lediplomázok
A röhely az, hogy én most még a harmadévnek a második félévét bevállaltam! Szóval ilyen 34-36 hetes terhesen még vizsgázgatni fogok járni.. szép mi? Kicsit félek tőle, remélem nem indul meg a szülésem majd az izgalmaktól.. valaki vizsgázott már igy??
Szivesen segitek amugy igy is, amiben tudok.. könyveket adok kölcsön ha kell (de örökbe nem, mert meg akarom tartani őket, nagyon drágák voltak és hasznosak a jövöben is).. meg ami van jegyzetem esetleg
Viszont a talival kapcsoltban annyi lenne, hogy nálam kell jelentkezni (hagyományörzésből), és Mircimamánál az esetleges méretigényeket kellene leadni!
És Pipocska javaslatával élve: Valóban jó lenne, ha mindenki hozna valamit! Én viszek két üveg enyhén szénsavas ásványvizet és mondjuk egy csomag chipset meg egy csomag ropit
süteményt most nem igérek.. bünözzünk
Márti:
Van olyan párna a bébihordozóhoz, majd leszedem arról.. nem is utolsó ötlet
Szuper az ülés amúgy köszönjük!
Eszterkének meg üzenem, hogy nagyon fincsi volt a mogyisnápolyi és a pocibaba örömében rugdosott amikor megettem
Banett:
A talira jelentkezés nálam.. találka valamikor délután lesz
Április elején lesz pontos egyeztetés ezügyben. Mircinek pedig azt kell megirni, hogy milyen méretü ruhákat kérsz, hogy hozzanak, mert lesz babaruhabörze is ott egyben
De nem kötelező vásárolni!
na megyek sütit csinálni
hanee (25+4)