Sziasztok!
Tegnap írtam, de elszállt, aztán már nem volt erőm újraírni.
Bent voltam a cégemnél egy újabb kör "egymásnakesés" következett, egyre gusztustalanabb az egész. Asszem annyira stresszelt a dolog, hogy most vettem észreelőször, mintha Lilinek nem lett volna elég a tejcsi, tegnap este és ma is óránként, max, két óránként szopizott. Meg is fogadtam magamnak, hogy ezek a mázas népi cserépedények nem érnek annyit, hogy miattuk elapadjon a tejcsi, úgyhogy egy perccel sem fogom magam tovább rágni az egészen.
Rita!
Lilikéd nagon jól mutat a mocin, mi apócánk sárga volt az irigységtől, ez a kedvenc típusa. -Momentán csak álmaiban!
Csináltam én is gyorsan róluk képet a mocin, mert közben lefoglalózták, és a jövőhéten elviszik a vevők, mert most sajnos az építkezés a fontosabb...
Majd kap valami kisebb, kopottabb ócsóbb dögöt, ami elszállítja a cég és a lakás között.
Ha nagyon jó lesz, megkaphatja a kimustrált Babettámat.
Meske! Akkor majd küldöm mailben a telefonszámaitmat, úgy egyszerűbb megbeszélni a talcsit.
Tiramusú!
Nyam-nyam!
Szeretem.
Igazi mascarponéból csináltad? Receptet dobhatnál!
Én éppen most gyűjtöttem be egy nagy kupac "baba"receptet a netről, de szerintem vagyok annyira lusta disznó, hogy túl sokat nem fogok így külön kutyvasztani a babának.
Húsvéti program: KB. 10 éve rendszeresen minden évben anyáméknál ünneplünk nagyszombat este. Mi Pécsről költöztünk fel, anyám jött utánam Pestre, csak a hugi maradt otthon, de akár hol laktunk, mindig anyám lakása volt a "családi gyülekező helye", ő főzte a sonkát, mi segítettünk a kalácsban, tojásfestésben, stb. Ez hagyomány volt. Anyám az urológián dolgozott Pécsen. Múlt csütörtökön beszéltem a hugommal telcsin, hogy akkor mikor jönnek, mire kiderült, hogy anyámék náluk vannak, ill. lesznek Pécsen, az anyám pasiját bevitták az urológiára és megműtették a már lassan huszonéve húzódó heresérvét. Ezzel nem is lenne gond, bár 20 év után kár volt ennyire kapkodni, igazán megvárhatták volna az ünnepek végét, de ez nem az én dolgom, csak legalább szóltak volna időben. Ha nem kérdezek rá a huginál, hogy mi van, senki egy szót nem szól, itt állok húsvétkor bevásárlás, sonka, tojás, stb.. nélkül, mert ugye anyuéktól mindig szoktunk napokig tartó adagot hozni, már előre úgy készültem minden évben. Szóval a "szent család" megint előadta magát
De nálunk ez már csak így megy
Jövő hét pénteken van a lagzijuk, arra a kavarásra leszek ám csak igazán kiváncsi!
A kis tündérkém templomi viselkedése is izgi lesz, anyám kitalálta, hogy majd ő szórja a rózsaszirmot..
Khm. Erről híresek a 7,5 hós babák!
Hogy mit kezdek a manóval az étteremben, hol szoptatok, mibe teszem le aludni, és hogy tartom távol az asztalterítőtől, a poharaktól és a tányéroktól, amit mostanában ha megkaparint, alig lehet két kézzel kicibálni a kezéből, az szintén egy érdekes kaland lesz!
Lift : Magasföldszintes, régitípusú bérház (3,5 m belmagasság) 2 emeletéhez van szerencsém
Orsi! Sajnos nem értél vissza
Gergő nagyon nyűgös? Még mindig fáradt vagy? Éjszakáitok hogy alakulnak mostanában - bár lehet, hogy ez hülye kérdés, mert ha minden rendben lenne, akkor többet jönnél.
Régen küldtél képet Mókuskádról!
Dica! Hát nagy ötlettárral nam tudok szolgálni, mert nálunk inkább arra van gondom, hogy alig tudom lelőni a kis energiagombócomat!
Ismerősöknek mondták, hogy próbálják meg afeje fölül leszedni a lógokat, és csak a kedvenc játékait olyan pozícióba tenni, hogy csak akkor érje el, ha odafordul érte, de nem jött be. Aztán az sem mindegy, hogy mennyire kemény a "talaj", ha a pelenkázó kemény, de másutt nagyon alábéleled pl. pokróccal, és besüllyed, nehezebben megy. Azt is hallottam ár, hogy valakinél a gyógytorna segített csak, mert kis izmai feszesebbek voltak, ezért nem tudott úgy forduli a baba. Ha nagyon aggódsz, akkor inkább kérj időpontot és nézesd meg Dévényesekkel, a 2004. őszi babás topikban tudnak neked számot és elérhetőséget adni, 3-an is járnak/tak dévényezni.
Most el, legyetek jók!
Pusz:
Macs