Wish
Fájdogálhat a pocakod, hiszen csak megpiszkálták odabent. A 2 hét alatt azt tedd, ami jólesik. 3-4. naptól egy könnyed séta is férjen bele, mert a mozgás jótékony hatásal van az kismedencei szervek vérellátására, így a méhedre is. Márpedig a barackmagoknak szükségük van friss vérre.
Kriszta
Most éppen merre jártatok?
Mniki
Miért is voltak pánikrohamaid? Tudom könnyű ezt mondani, hogy ha a pánikra gondolsz, akkor újra pánikolni fogsz, tehát ne godolj rá. Inkább vesdd be azt a technikát, amivel sikeült eddig elkerülnöd a rohamokat. Ez a hirtelen meleg-hideg váltakozás senkinek sem tesz jót. Talán hétvégén megpróbálhatod pótolni az alváshiányt.
Anna
Alkati, vagy tüneti szert szedsz? Mit?
Angelani
Többször én is el akartam innen tűnni, de nem hagytak a lányok.
Ilyen bizonytalanságon (ide valók vagyunk-e még) mind átestünk, de mégiscsak maradtunk.
Meggyőztek, hogy szükség van a pozitív példára. Mondjuk anno én is ebbe kapaszkodtam.
A lányok nem is várnak mást, csak biztatást, megértés, melléjük állást. Tudom, hogy már "csak" ez is sokat segít nekik.
A 8-15 kg-os bevásárlószatyrokhoz csak annyit, hogy vagy már most elkezded a lájtosabb életmódot és akkor kihúzod a 9. hónap végéig, vagy most jól belehúzol, cipekedsz és esetleg a félidőtől kezdve kinyílt méhszáj miatt fégig kórházban kell feküdnöd. Nem törvényszerű, hogy így lesz, de jobb nem kipróbálni. Nekem már a 3 kiló is haskeményedést okoz.
Farkasok Juditja
Gyere csak ide sírd ki bánatod, meséld el örömödet. Itt mindig találsz megértő füleket.
És igazad van, nem kell mindent a párodnak is elmondani. Te belőle merítesz erőt, ő belőled. Ha itt köztünk megnyugszol kicsit, ő is nagyon büszke lesz rád, hogy milyen jól viseled az egész izgalmat.
Helyes, ha minden napban megtalálod a szépságet, a jót, a lélekmelegítőt.
Jó kiskutyázást és kellmes húsvétot Kacsincsmarcikán.
Papafán
Ti ugyanúgy átélitek a megatív teszteket, mint mi, és tudom, hogy a lelketek is ugyanúgy sajog, ha nem jobban, hiszen még a párotok keservét is el kell viselnetek.
El sem hiszem, hogy már 6. hetesek vagytok.
Kérünk szépen majd uh képeket Babafánról.
Zsebikém
Az Elevitben sokféle vitamin van, de sem folsavból, sem magnéziumból nem tartalmazza a nekünk szükséges mennyiséget. Én azt vallom, hogy az Elevitet a normál kismamáknak találták ki, de nekik is inkább csak a téli, koratavaszi időben lenne rájuk szükség, amikor esetleg a táplálkozással nem tudják fedezni a napi vitaminszükségletet.
Próbálkozom én is képet feltenni, de nem nagyon akaródzik sikerülni.
Esetleg túl nagy lenne?
Nálam semmi különös, 2 hét múlva kedden megyek uh-ra és csak nektek kérni fogok képet is.
Ma megpucoltam az ablakokat, jól beebédeltem és most olyan álmos vagyok, hogy itt ülve el tudnék aludni.