Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi,
a lombik előtt csak napi 1 Elevitet szedtem, folsavat nem. Most egyik nap folsavat, másnap Elevitet. Szerintem csörögj be a kaáliba és kérdezd meg, az a tuti.
Lara

Lara

KépKép
lara77

Drága RENO !! Kép Nem szégyen !! Szívből sajnálom és nagyon nehéz vígasztaló szavakat találni. Hidd el, kisüt még a napocska és lesz babóca a pocakodban, pocakunkban ! Kép
Nehéz időszakot élünk meg jópáran most, tényleg valami rossz csillagállásról lehet csak szó, mert nem hiszem, hogy egyik babóca sem akart megmaradni.
Sírd ki magadat és próbálj egy kicsit a jövőbe nézni, ez a rossz széria nem tarthat örökre !!
Puszika !

Wish : nagyon nagyon drukkolok a találkozáshoz, szép kis embriokat fogsz visszakapni Kép)

Képzeljétek, nekem ma, a 6. napon is még van mensi, ez kicsit kikészít Kép Egyébként nem voltam ilyen rosszul a stimu alatt, mint most, szédelgés, stb. Mondjuk jó erős, görcsös volt a mensi Kép

Sajnos nem sikerült egy embriot sem fagyasztani, ma beszéltem a Kaálival, úgyhogy lehet előlről kezdeni majd mindent. De hogy mikor... ? Ez még nyitott kérdés

mniki

Zsebi csak egy kis gyors segítség: Krizsa dokikánk az Elevitre aszonta, hogy az csak egy felturbózott akármi, bőven elég a Centrum mert abban kicsinél több folsav is van, mint kell (200ng helyett 400, asszem). Bár amúgy mindegy, de két dolgot lehet Elevit mellett: 1.hízni 2.pénzt kidobni Kép
snori

NikiKép
Természetes, hogy ilyenkor tovább tart a menzi, hiszen jól felturbózták a méhnyálkát és mesterségesen tartottad fenn az utro-val, úgyhogy emiatt is lassabban tud kiürülni!

Tényleg ki fog sütni a napocska és jönnek majd a zebrák!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Én a napokban jártam először a Kaáliban... s az inszeminációról szeretnék kérdezni attól, akinek már volt benne része...

Hogyan határozzák meg az inszem. időpontját?

Előtte hány nappal és mit kell beszedni, esetleg milyen vizsgálatot végeznek és milyen rendszerességgel közvetlenül előtte?

A kivizsgálások nagy részén túlvagyok, májusban lenne az első ilyen akcióm, de a férjem 2 hétre külföldre utazik, s én is mennék 1 hétre... de nem tudom, hogy mehetek-e, vagy vizsgálataim lesznek!?

Köszönöm szépen előre is a segítséget.

Fanni73

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziazstok LányokKép

Mindjárt vissza olvasok, csak azért előbb leírom, hogy tegnap voltam uh-n és már dobogott a kis szíveKép Fantasztikus volt látni és hallani, mindenkinek mihamarabb kívánom ezt az érzést!
7 hetes és 1cm-es mostanság!

Üdv
Évi
evike1975

ZsebikémKép A folsavat szedd továbbra is a 12. hétig. Napi 1 db-ot! (ha még nem így szedted) Plusz mostantól akkor szedd az Elevitet is. (Bár én csak a 6. héttől szedtem, de kb. 1 hónapja abbahagytam, mert rettentő étvágyat csinált. Így is nő a picúr, mint a gomba. Kép) Peteéréskor, terhességkor kötelező a nagy mennyiségű folsav, a felesleg úgyis kiürül. (vízben oldódó vitamin ugyanis)

RenoKép Fel a fejjel, erős vagy és hamarosan másképp fogod látni a világot. Most kicsit sajnálgasd magad (látod sajnálunk mi is), aztán mindent bele.

FanniKép Én nem voltam inszemes, de egyik barátnőm most tart az elején. Ő a menzesz 2. napjától 5 napon át szedi a Clostylbegyt nevű gyógyszert, majd a 12-14. napon megnézik uh-val, hogy milyen és hány tüsző fejlődik odabent. Ha már elég nagy a tüsző, akkor kap egy tüszőérlelő/repesztő szurit és rá 36 órára lesz az inszem.
A dokival beszéljétek meg, hogy hogy fér bele az 1-2 hét ebbe.

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

RenoKép
Én is tiszta szívből sajnálom, hogy nem sikerült, de hidd el hogy össze fog jönni! Nekünk is már csak akkor sikerült, amikor nem is számítottunk ráKép Drukkolok nagyon neked!

Üdv
Évi
evike1975

Kedves Woodi!

Nagyon köszönöm a segítséged Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Kép Zsebike - HAJRÁ!!! Nagyon szurkolok!!!

Kép Kardalus Dóóóriiiii - végre hallottam Rólad is! Én sem voltam sűrűn, de még hajdanában kértem egyszer hogy add meg az email címed, de aztán "elnyelt Téged a Föld", de jó tudni, hogy vagy és főleg, hogy jól vagy!!!
Hát bizony, a jósnőt én is túléltem, mostmár túl is tettem magam rajta!

Kép Woodi - még csak most láttam milyen klassz a pocid!!!

Akinek nem sikerült erőt és bátorságot kívánok a folytatáshoz!

Pusszancs mindenkinek! Potykamanó

Kép
potykamanó

Nóri, Woodi,
én már 3 éve szedem az Elevitet, de se nagyobb étvágyam nem lett tőle és el sem híztam. De szerintem ez egyénfüggő, én szerencsés vagyok.

Fanni,
Woodi leírt mindent, amit tudnod kell az inszemről. Úgy emlékszem, hogy talán 2 uh is volt, magát a beavatkozást a 14. napon csinálták. De ez attól függ, hogy hogyan reagálsz a gyógyszerre és mekkorák a tüszők.

Évi,
nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek.Kép Olyan jó érzés hallani a kis szívecskéjét, úgy megnyugszik tőle az ember.

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Két babát kértünk és kaptunk vissza (4 és 6 sejtesek). Amiatt lett így, hogy a petefészkeim még mindig nagyon meg vannak duzzadva. Érzékeny is nagyon a hasam.
Most beszélgetek a babákkal, hogy osztódjanak és kapaszkodjanak.
Most 3 hét várakozás jön, akkor kell visszamenni UH-ra.

Wish + 2 barackmag

wish

Sziasztok,

Míg anyafarkas mosogat farkaskoma próbál reagálni.

Wish,

Nagyon sokat gondoltunk ma Rátok, ezen nem múlhat, hidd el. Remélem 1 hónap múlva mi is ilyen erős háttérrel kezdünk osztódni. Még Juditot meg kell győznöm, hogy tudok szurit adni, ha nem barackmag apukát béreljük.

Reno,

Természetesen én is nagyon sajnálom, de hidd el hamorosan Kaáli szafarit nyitunk, ahol csak zebrák lesznek. és egy ártatlan Farkas aki terelgeti őket barátságosan.

Farkasok

Kép
farkasok

Niki!
Nekem is nagyon nagyon fájt a hasam amikor nem sikerült és megjött és el is húzódott. Túl leszel rajta nemsokára!

Wish!
Vigyázz nagyon rájuk. Sok fehérje és folyadék és minél több pozitív gondolat! Kép

Eldönöttem maradok a folsavnál abból baj nem lehet, a Kaálit felhívtam azt mondták elég ez is de ha akarom szedhetem az Elevitet. Kedden úgyis uh és legfeljebb rákérdezek kedvenc orvosomnál.

Évi!
Vigyázz magadra!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish!
Fekvés, fekvés, fekvés!
Semmi meló, langyos vízben tusolás és csak pozitívan:-)!
Nagyon szorítok!
De azért néha írj, hogy tudjuk minden rendben van.
Szia!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
angelani

kardalus

Sziasztok lányok,

Kicsit eltűntem (megint utaztam)de az elmúlt héten annyit irtatok, hogy már több mint 1 órája olvasom.... Mennyi esemény és mennyi új ember...Mindenkinek üdv a csapatban, lassan már tényleg klub leszünk KépKép

Többen kérdeztétek, hogy megcsináljuk-e a 6. inszemet, igen, nekifutunk, bár tényleg nem bízom benne nagyon, de muszály. Pénteken megyek a 10. napi UH-ra, akkor kiderül hogy mikor lesz a napja, még az is lehet hogy húsvét hétfőn Kép

Fanni,
Hogy melyik napon csinálják az inszemet attól függ, hogy érnek a petikék. Nekem mindig a 10. napon volt az elso UH. A nap pedig a 12-16. napok között változott, tehát nincs aranyszabály. Nem tudom hogy milyen eredményekkel futtok neki, de nekem sajnos nem vált be, pedig volt amikor 4 tüszőm is volt. Azért sok sikert, és bízz benne, van akinek sikerül Kép

Kardalus Dóri,
Ezer éve nem hallottalak, jó, hogy ujra benézel, azért még sokan emlékszünk rád !! Örülök hogy jól vagy és minden jót kivánok nektek Lillával. A kistesó témát pedig tényleg akkor jó elkezdeni, ha fel vagytok készülve és van energiátok koncentrálniKép

Zsebi,
Gyönyörűek voltak a virágok Kép remélem mostmár teljesen pozitív vagy és szépen érleled a petikéket, olyan sikerrel ahogy a virágokatKép

Lara, Woodi, Évike,
Növesszétek szépen a babókat és pihenjetek sokat Kép Mindig örülünk a szebbnél szebb UH képeknek KépKép

Nori,
Közeleg a nagy nap, olyan izgalmas-esküvő onlineKép Biztos felszabadítotok annyi boldogsághormont amennyi elég a babók megtapadásához Kép

Zsu,
Megint eljött a te időd is, nagyon drukkolok, mostmár tényleg muszály sikerülnie ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++. Mutassuk meg a nagy negatív széria után azokat a zebrákat KépKép

Wish,
Nagyon vigyázz a barackmagokra, terelgesd őket odabenn a finom meleg kuckóbaKép
Reno,
Nagyon sajnálom, remélem nemsokára jobban érzed már magad, és a tavasz még nyújt neked egy új esélyt Kép

Mniki,
Kár hogy nem sikerült a fagyibaba, de eljön még a te időd is, velünk együtt Kép

Mostmár igérem én is visszatérek a rendszeres topiklakók közé Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Wish Kép
Ügyesek vagytok, most már csak a jó puha, meleg fészekbe kell bevackolniuk a piciknek. Sajnos én is ilyen rosszul voltam ET után, nekem kb. 1 hét alatt múlt el. Egy kis túlstimu jótékony hatással lehet az eredményre nézve Kép Kép
Kitartás és sok pihenés !!

Evike : csodálatos érzés lehetett hallani a pici szívhangját. További szép babavárást kívánok Kép

Kriszta71 : húha, nálad tényleg gyorsan mennek a dolgok Kép, ezek szerint elképzelhető, hogy húsvéti kisnyuszik lesznek KépKép Drukkolok !!

Sajnos nálam visszatértek a nemalvásos éjszakák.
Kb. 1 hete rendszerint felébredek 2 körül és nem tudok visszaaludni, majd csak 5-1/2 6 után arra a fél órára, amíg kelésig van Kép eléggé kivagyok, félek, hogy megint elkezdődik a pánikos korszakom KépKép
Próbálok minden szépre és jóra gondolni, de nem segít...

mniki

Niki!
Nekem is volt mostanában (febr) ilyen időszakom a tököm ki volt magamtól nem aludtam forgolódtam ha meg nehezen elaludtam olyan rémálmaim voltak. Nekem bevált lefekvés előtt egy jó nagy pohár meleg kakaó. Esetleg próbáld ki.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Heló csajok!
Próbálok visszaolvasni!Kép Minden újnak üdv.!

NÁlunk a homeo mellett indul majd a köv. lombik, de csak májusban... nem is tudom, mit gondoljak róla, már nem izgat fel annyira, hiszen annyira semmit nem történt az előzőeknél, h. ilyen nincs is!
Ja, Szaninak a dévais topicból -a sikertelen lombik után- SPONTÁN sikerült, annak ellenére, hogy nincsenek jó állapotban a petefészkei! Úgyhogy : Előre az ikrekért!!!

POtykaKép, de jó, hogy itt vagy!!!
pusza, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok Lányok!

Azért lassan mindenki visszaszállingózik. Gyakran eszembejut MILENA (azért írtam nagy betűkkel, hátha benéz hozzánk és észreveszi), vajon mi lehet vele. Ő az egyetlen, aki hébe-hóba sem jelentkezik Kép

Zsebike,
képzeld, a páromnak annyira megtetszett a fotód, hogy beküldte magának a melóhelyre és az lett a képernyővédője. Csupa hapi között. Néha elég lányregényes a szentem Kép

Zsu,
neked is megy a drukk ezerrel!

Wish,
küldöm a babatapasztó sugarakat ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta,
olyan jó lenne, ha a 6. inszem sikerülne, amikor már nem is várjátok. Azért én titkon reménykedem benne Kép

Niki,
hát nem könnyűek ezek az éjszakák. Amióta Andor beköltözött a hasamba én is nagyon rosszul és éberen alszom, sokszor felébredek és alig bírok visszaaludni. De nem bánom Kép

Reno,
remélem a húsvét egy kicsit segít a lelkednek. Sétáljatok, beszélgessetek nagyokat és élvezzétek a tavaszt Kép

Frissítettem a táblát Kép

Kép

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Kép Lara Köszönöm a választ.
Kép Kriszta Köszönöm a bíztatást.

Én tegnap egy természetgyógyászt is felkerestem, aki kiingázta nekem, hogy 10 (energetikai) masszázsra kell mennem, szénhidrát szegényen egyek, szedjek valami Basic nevű vitaminbombát, meg valami árpafüvet vagy mit, meg cinket, meg calciumot magnéziummal és vassal. Kicsit szkeptikus vagyok... Az inszem-ben jobban bízom... bíznék... bízzak?
Volt valaki természetgyógyásznál?
Ismertek olyat, akinek az bevált?

Jó, hogy ezen a fórumon látom, hogy nem csak nekem van ilyen gondom, ugyanakkor megrémít, hogy mennyien vannak/vagytok, akiknek ez már a nagyon sokadik inszem vagy lombik...
Nekem szervi bajom nincs, a petefészkeim jók, a méhem ép... najó, a peteérésemet Clostilbegyttel stimulálják... vajon akkor miért nem esem teherbe? Ez azért mindennap mérgezi a lelkem... Hogy lehet így évekig, esetleg évtizedekig élni?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Én is el-el tűnögetek, de azért visszaolvasom a topikot.
Már lassan szégyellek benézni, mert nekem sikerült.
Ez a táblázat kinézetre nagyon szép, csak sajnos kevés pozitívumot tartalmaz :-(
Annyira szorítok mindenkinek, hogy már lassan csak erre tudok koncentrálni.
Látok újabb embereket és nekik is csak a bítatást tudjuk adni.

Kriszta!
Neked külön drukk is jár, mert te már a 6. inszemnél jársz és nem adod fel!
ez az igazi pozitív hozzáállás:-) /bízom benne, hogy a teszt is az lesz/
Hidd el, nekem hiába sikerült, de én nem tudtam ennyire hinni.

Mniki!
Próbálj meg többet pihenni napközben (amennyit csak tudsz és lehetőséged adódik rá).
Ez most nagyon fontos!
Nekem is vannak mostanában is nehéz éjszakáim.
Sőt, a rémálmok engem sem kerülnek el, vagy pedig olyan marhaságokat álmodom, hogy arra kelek fel. Nekem annyival könnyebb, hogy én nem dolgozom. Betegácsiban vagyok a veszélyeztetett terhesség miatt. De így is elég sok munka szakad rám. Anyukám beteg a férjem folyton dolgozik és még a nagybevásárlás is sokszor az én feladatom. ez pedig 8-15kg-os szatyrokkal jár.

Fanni!
én hiszek a természetgyógyászatban, mert ha nem sarlatán az illető, akkor komolyan helyre tud tenni bizonyos dolgokat az ember szervezetében.
De vigyázni kell velük. Sok van aki csak a pénzre megy. A masszázs jó és kellemes, de ha nem ért megfelelően hozzá, akkor valóban megnyomhat olyan pontokat, hogy csak ront a dolgokon.
Én nem elijeszteni szeretnélek!
Csak segíteni szeretnék.
A vitamin szedést, meg inkább az orvosoddal beszéld meg. Bár az árpafű, cink, calcium, magnézium és a vas nem ártana meg. Tehát hülyeséget nem mondott. De azt a Basic nevű vitamin összetételében nem vagyok biztos.
Talán itt többen tudnak segíteni neked.

Bocsi, hogy sokat írtam.
Sziasztok!
Kellemes napot!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok,
Wish-remélem minden OK veletek, és a karatén is megszűnt Lacival szemben.Sokat gondoltunk Rátok tegnap, remélem azért nem csuklottál, és megtalálják helyüket pocakodban a barackok.
Valami van a levegőben, mert én sem alszom napok óta, bár most próbálkozom a kakaó helyett az 1 pohárka vörösbor, de még az sem az igazi. Most 2 éjszaka sikerült aludnom, de a korábbi napok 20-30 percenként felébredek kissé megviselt.Azt hiszem kissé megijedtem, hogy április 2.hete körül kezdjük szurkálást, azt hiszem maga a szurkálás ténye ijeszt meg, pedig már annyi mindenen keresztül mentünk, hogy ezen már nem kellene bepánikolnom.Talán ha túlesek az első 2-3-on akkor megnyugszom, meg amúgy is most látjuk az alagút végét, és teljes erőbedobással azon vagyunk, hogy minden sikerüljön, de még mindig érzek egy kis bizonytalanságot az egésszel kapcsolatosan. Ahogy azt írtátok sokszor nem sikerül az 1. lombik - bár hál' Istennek vannak a táblázat szerint kivételek- de a sajnos a 2-val nem lehet kezdeni. Szóval az egész nagyon megvisel és erről most még Farkas-apával sem tudok beszélni, mert képes vagyok bármikor elsírni magam ettől a kiszolgáltatott helyzettől. szóval őt is megviselem, tudom, hogy nem itt kellene ezt megírnom, hanem Vele kellene megbeszélnem, de tudom hogy Ő is nehezen tartja magát és hamarabb kiborul a bili mint nálam, így inkább magamat rágom.
Persze történnek jó dolgok is, holnap kiskutyázni fogok, megyünk haza -Kazincbarcika- húsvétozni.
Bocs a hosszadalmas irományért, de ennek most ki kellett jönnie.

Lara77,
Jelentkeznénk a táblázatodba, bár sok mindent nem lehet rólunk írni.
Farkasok-Kaáli/Kováts drnő-30-1.lombik május eleje

Kívánok mindannyiotoknak Kellemes Húsvétot és sok csoki tojást, mert a sonkán kívül, a fiúk begyűjtött tojásait a legjobb megenni, persze azért én mindig veszek magamnak egy-két egyedi darabot, amit rossz kedvemben majd megeszek.
A mielőbbi viszontírásig Farkas-J

Kép
farkasok

Sziasztok!
Köszi az érdeklődést, mostanában minden rendben volt, bár tegnap már egy kicsit idegesebb nap volt, de ez talán a holnapi vízválasztó UH közeledtének köszönhető.
A negatív tesztekhez inkább nem szólok hozzá, mert egy férfi ezt nem tudja olyan mélyen megélni, és könnyebben túllép rajta, de a hatását már 3x volt "szerencsém" látni Mamafánon, úgyhogy azt tudom, borzasztó érzés.
Lara! Felkerülhetünk mi is a táblára?
Babafán/Kováts dr.nő/31/4.lombik és 6. hét - ha minden igaz KépKépKép Biztosat majd holnap ilyenkor...
babafán

Fanni,
az a legfontosabb, hogy bízz a sikerben. Tudod elég sok nagy pofont megéltünk már itt, de a cél ott lebeg mindenki szeme előtt és nem adjuk fel. Mindenkiért egyformán izgulunk és szomjazunk a sikerre. De ha valakinek sikerült, az nekem mindig új erőt adott. Abban meg csak bízhatok, hogy az én szerencsém a többieknek ad újabb és újabb erőt. Szóval lehet így élni, mert a kitűzött cél visz előre, csak nem könnyű. De akkoris kiosztom a zebrákat mindenkinek!!!! Kép

Angelani,
ne szégyeld, hogy sikerült. Amikor el voltam keseredve, Woodi zebrája mindig erőt adott Kép
A nagybevásárlással pedig tessék óvatosan bánni, 8-10 kilók cipelése most nem a mi dolgunk. Korábban mindig én csináltam, de most inkább kétnaponta bemegyek a sarki boltba és csak azt veszem meg, ami pont szükséges. Hidd el, vigyáznunk kell magunkra!

Farkas,
néha jobb itt kiírni a bánatunkat, dühünket, mint rázúdítni a körülöttünk élőkre. Úgyhogy gyere, meghallgatunk (elolvasunk)Kép

Papafán,
nagyon drukkolok nektek holnapra, hányra mentek?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
A nárciszomról is teszek fel este képet hátha az is ilyen sikeres lesz. Örülök, hogy tetszik neki.
Atya Isten furcsa megint a tábla tetején lenni.

Fanni!
Egyetértek Larával. Nehéz így élni, de bízunk benne és hisszük nekünk is lesz valamikor babánk. Annyira vágyunk rá és oly sokszor csalódunk, de muszály előre nézni és a jókba kapaszkodni. Sokszor egy egy virág elültetése jelentett nekem örömöt a nehéz napokban, de itt vagyok csinálom mert hajt a vágy, hogy Édesanya lehessek.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara!
Még egy kérdés és befejezem ezt a vitamin témát. A transzfer után Magne B6-ot kellett szedned napi 3X1-et? Mert nekem igen az előszőnél. Igazából csak az érdekel, hogy az Elevit mellett szedned kellett-e?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike,

hát nem fogod elhinni, de nekem is a fotód lett a háttérképem!!! Kép
Nem akarsz elmenni valami ilyesmi tanfolyamot végezni? Hidd el, van érzéked hozzá. (Vagy ha fotós vagy, bocs).
A Magne koncentráltan tartalmaz magnéziumot, méhlazító, azt az Elevit nem pótolja, szedjed.
A talpmaszit próbáld már ki, jót tesz a tüszikéknek, isten bizony! Kép

Most hallgattam végig a CD-ket ami még a zenekar előtt fog menni az ebéd alatt, teljesen elolvadtam (régi szerelmes számok, főként 50-70-es évek, Sinatra, Armstrong, Nat Cole stb.). Kép Lenyugtatásul csak javasolni tudom ezt a fajta muzsikát, mindenkinek.
snori

Nori!
Kipróbáltam a talpmaszit, jobbanmondva a párom rajtam. Tényleg nagyon jó, ha másra nem is érzésnek nagyszerű! Köszi
Nem vagyok fotos, köszönöm a dícsérő szavakat. Este teszek fel még képet. Vannak olyanok is amiken a virágra rászált egy méhecske és egész közelről van fotózva. Hobbym a fotózás, nagyon élvezem.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

WishKép Fájdogálhat a pocakod, hiszen csak megpiszkálták odabent. A 2 hét alatt azt tedd, ami jólesik. 3-4. naptól egy könnyed séta is férjen bele, mert a mozgás jótékony hatásal van az kismedencei szervek vérellátására, így a méhedre is. Márpedig a barackmagoknak szükségük van friss vérre. Kép

KrisztaKép Most éppen merre jártatok?

MnikiKép Miért is voltak pánikrohamaid? Tudom könnyű ezt mondani, hogy ha a pánikra gondolsz, akkor újra pánikolni fogsz, tehát ne godolj rá. Inkább vesdd be azt a technikát, amivel sikeült eddig elkerülnöd a rohamokat. Ez a hirtelen meleg-hideg váltakozás senkinek sem tesz jót. Talán hétvégén megpróbálhatod pótolni az alváshiányt.

AnnaKép Alkati, vagy tüneti szert szedsz? Mit?

AngelaniKép Többször én is el akartam innen tűnni, de nem hagytak a lányok. Kép Ilyen bizonytalanságon (ide valók vagyunk-e még) mind átestünk, de mégiscsak maradtunk. Kép Meggyőztek, hogy szükség van a pozitív példára. Mondjuk anno én is ebbe kapaszkodtam.
A lányok nem is várnak mást, csak biztatást, megértés, melléjük állást. Tudom, hogy már "csak" ez is sokat segít nekik.
A 8-15 kg-os bevásárlószatyrokhoz csak annyit, hogy vagy már most elkezded a lájtosabb életmódot és akkor kihúzod a 9. hónap végéig, vagy most jól belehúzol, cipekedsz és esetleg a félidőtől kezdve kinyílt méhszáj miatt fégig kórházban kell feküdnöd. Nem törvényszerű, hogy így lesz, de jobb nem kipróbálni. Nekem már a 3 kiló is haskeményedést okoz.

Farkasok JuditjaKép Gyere csak ide sírd ki bánatod, meséld el örömödet. Itt mindig találsz megértő füleket. Kép És igazad van, nem kell mindent a párodnak is elmondani. Te belőle merítesz erőt, ő belőled. Ha itt köztünk megnyugszol kicsit, ő is nagyon büszke lesz rád, hogy milyen jól viseled az egész izgalmat.
Helyes, ha minden napban megtalálod a szépságet, a jót, a lélekmelegítőt.
Jó kiskutyázást és kellmes húsvétot Kacsincsmarcikán. Kép

PapafánKép Ti ugyanúgy átélitek a megatív teszteket, mint mi, és tudom, hogy a lelketek is ugyanúgy sajog, ha nem jobban, hiszen még a párotok keservét is el kell viselnetek.
El sem hiszem, hogy már 6. hetesek vagytok. Kép
Kérünk szépen majd uh képeket Babafánról. Kép

ZsebikémKép Az Elevitben sokféle vitamin van, de sem folsavból, sem magnéziumból nem tartalmazza a nekünk szükséges mennyiséget. Én azt vallom, hogy az Elevitet a normál kismamáknak találták ki, de nekik is inkább csak a téli, koratavaszi időben lenne rájuk szükség, amikor esetleg a táplálkozással nem tudják fedezni a napi vitaminszükségletet.
Próbálkozom én is képet feltenni, de nem nagyon akaródzik sikerülni. Kép Esetleg túl nagy lenne?

Nálam semmi különös, 2 hét múlva kedden megyek uh-ra és csak nektek kérni fogok képet is. Kép Ma megpucoltam az ablakokat, jól beebédeltem és most olyan álmos vagyok, hogy itt ülve el tudnék aludni. Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Zsebi,
nekem nem kellett szednem a MagneB6-ot, csak a vérzésekkor 3*1-et szedtem a lányok tanácsára. Az viszont igaz, hogy az Elevit csak egy multivitamin, nem tartalmaz akkora mennyiségű magnéziumot és folsavat, szedd mellé nyugodtan. Én 3 éve szedem télen-nyáron (amióta elkezdtünk próbálkozni), mert sajnos (és itt ellent kell mondjak Woodinak) a normál táplálkozásunkkal nem jut a terhesség emelkedett vitaminszükségletének megfelelő vitaminmennyiség a szervezetünkbe. Még akkor sem, ha rengeteg gyümit vagy zöldséget eszünk, hiszen pl. a megfelelő mennyiségű vas eléréséhez kb. 20 tányér spenótot kellene megennünk egy nap. Az Elevit pedig egy összetett, külön terhességre összeállított vitaminbomba. De ahogy a lányok is írták, akármilyen multivitamint szedhetsz.
Lara

Lara

KépKép
lara77

Talán most sikerül elküldeni nektek a képet.

Jól nézzétek meg a virágokat. Mi is ilyenek vagyunk. Képesek vagyunk kivirágozni a reménytelennek tűnő helyeken is.

A virág neve egyébként: Havasi gyujtoványfű (Linaria Alpina). Nem én csináltam, egy nagyon kedves barátnőm férje.

Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi

LaraKép Mondj csak nyugodtan ellent. Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Woodi,
azért nem válik szokásommá, ígérem Kép

Gyönyőrű ez a kis virág. Gondoltam, hogy a lépcsőházba egy balkonládába a párom (mert én rossz hatással vagyok minden növényre)ülthetne virágokat, de eddig amit kiraktunk azt vagy letörték vagy elvitték Kép És ez egy csendes, nyugodt ház Budán. Szóval letettem róla, de az ilyen szép fotók nézegetését nem tudják tőlem elvenni a csúnya, rossz emberek Kép
Lara

Lara

KépKép
lara77

Az UH holnap 8.30 környékén lesz.
babafán

Fanni!
Én ismerek egy jó természetgyógyász módszert, és hozzá természetgyógyászt. Tulajdonképpen bár nem nagyon hangoztattam, de nálam köze volt ahhoz, hogy végül 4 lombik után spontán terhes lettem. A következő telefonszámon tudsz bejelentkezni hozzájuk: 30/3530937
Adrienn
audrey

Lányok!
Íme a nárciszról ígért kép! Azért ilyen tömör a közepe, mert ez ilyen dupla fajta a nagymamámtól kaptam a gumót.
Jelentem már a sárga hibiszkuszom is tele van bimbóval ahogy nyílik rajta és van rá igényetek teszek fel róla is képet. Beindult a természet nálunk remélem én is példát veszek a virágoktól. Kép

Woodi!
Csodás ez a kép. Hihetetlenek ezek a sziklakerti virágok milyen kevés táptalaj nélkül képesek ilyen gyönyörűek lenni. Kép
Nekem kb. akkor lesz a transzfer amikor te uh-ra mész. Kép

Zsu!
Már csak kettőt kell aludni és jön az első szuri! Kép

Byby, Fea, Ildikó!
Veletek mi a helyzet?

Összes BABÁT VÁRÓ LÁNYNAK!
El ne menjetek innen, igenis szükségem/szükségünk van rátok. Én úgy vagyok ezzel, hogy olyan jó amikor látom és tudatosul nap mint nap benne, hogy igenis meg lehet ezt csinálni, hiszen nekik is sikerült, nekem is fog. Rengeteg energiát adtok. Köszönöm.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara77, Woodi!
Köszönöm a bíztatást, szívesen maradok veletek! :-)
Gyönyörű a virág:-) Mosolyt csal az arcomra!

Zseboroszlán!
Én Hiszem, hogy Édesanya leszel, de neked is hinni és bízni kell!
A MagneB6-hoz én annyit szólnék, hogy nekem a magánorvosom javasolta az elevit mellett. Nekem gyakran fájdogál a hasam és néha kellene szednem. Az elevitet már 2003. Februártól szedtem. Utána abbahagytam amikor elfogyott, de hamar újrakezdtem. Már a tervezett terhesség előtt jó szedni, mert legalább 1 hónap kell, hogy beépüljön a szervezetbe.
Nagyon szép a virág! Akinek ilyen gyönyörű virágot sikerül nevelgetni, annak nincs messze a saját "virágzása"!
Bízzunk benne!:-)
Puszi!
Jó éjt mindenkinek!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!
Zsebi
Nincs semmmi különös, dolgozom, a hormonjaim miatt 2 héttel előbb megjött a mensim. Most még
hasznom is van belőle, mert előbb kezdhetem a szurizást. Csütörtökön megyek a Krizsához Uh-ra és onnantól beindul a folyamat. Olvasgatlak benneteket, de fölöslegesen nem írogatok, mikor nincs miről. Másrészt mostanába elég sok rossz dolog történt itt a lányokkal. Ezért tudatosan csak átfutom ilyenkor a topicot. Bocsássatok meg nem részvétlenség csak védekezés. Szorítok neked, egyébként jól vagy? Szurik nem viselnek meg?
byby

Byby!
Megértelek, de azért gyere közénk főleg most, hogy egy hét és indul a dolog nálad is. Kép
A szurizást jól bírom most sokkal kevésbé vagyok izgatott mint a múltkor akkor állandóan számoltam néztem a naptárt, most türelmesen várok és bíztatom a petikéket, hogy nőjenek szép nagyra, hogy elég nagyok legyenek a randihoz a kiskatonákkal. Kép

Angelani!
Hiszek én is benne és rettentő módon vágyom rá!
Itt az össz közvéleményből azt vettem ki akkor nem baj ha a folsav a magneB6- mellé bevállalom az Elevitet. Azt hiszem holnap veszek, nem szenvedek ezen tovább. Igazából csak attól féltem nehogy túl sok vitamin menjen be mert az se jó. De Woodi is írta már valamelyik vízben oldodik így az ki is üröl.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Lányok!!

Olyan jó lett itt a hangulat, kifejezetten tavaszi!
Vagy csak én látom így, mert igyekszem optimista lenni?

Angelani, WoodiKép
Eszetekbe se jusson eltűnni! Szükség van rátok és a követendő példára!!

ZsebiKép
Olyan jó, hogy elkezdődik! Örülök nektek és remélem ilyen mosolygós 9 hónap vár rátok!!!

KrisztaKép
Drukkolok az inszemhez!!! Indítsd el a babesőt! Aztán majd követünk mi is!!!

BabafánKép
Várjuk az uh eredményétKépKép!

ZsuKép
Jelentkezz Te is, ha tudsz! Nagyon drukkolok neked! Még régen a "ma megint megjöttben" szinte teljesen együtt volt a ciklusunk és számolgattam a napokat a nyári lombikodnál és a fagyibabáknál! Jó, hogy most újra elkezdhetek ezerrel szorítani!
ÚÚÚÚÚgy szeretném, ha sikerülne!!!

Kellemes ünnepeket és Boldog babvárást kívánok mindannyiótoknak!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Tényleg jó ám látni, hogy azért van, akinek sikerül, én már hetek óta olvastalak Benneteket, mikor úgy gondoltam, én is jelet adok magamról, mert ha nem is szívesen veszem tudomásul, de szükségem van bíztatásra, barátokra és jó példákra.

Zseboroszlán Kép
Köszönöm a bíztatást, tegnap én is ültettem egy virágot, Amarilys a neve. Ez egy hagymás (gumós, vagy az más?) növény, magas szára lesz és nagyon szép ciklámen virágai. Remélem, megmarad és ki is virágzik.

Angelani Kép
A természetgyógyász azt mondta, hogy a cink a legfontosabb, mert anélkül nem is lehet teherbe esni! Mindenesetre mikor megyek az orvoshoz, megkérdezem tőle, mit javasol.

Lara Kép
Bízom és hihetetlenül felvillanyoz, hogy egy újfajta esély csillant meg előttem az inszeminációval. Az is megnyugtat, hogy ha az nem sikerül, akkor még mindig ott a lombik... Persze a legszebb az lenne, ha valahogy mégiscsak spontán sikeredne, de ebben így, két éves próbálkozás után már nem-igen merek reménykedni. Az a jó, hogy pl. Te és Angelani is -a tábla szerint- sikerrel jártatok dr. Kovács segítségével, aki az én orvosom is. Szimpatikus, értelmes és megbízhatónak tűnik.

Adrienn Kép
Köszönöm a számot... Néhány részletet még elárulnál nekem? Neked is masszázst javasolt, vagy...? Sokszor voltál nála...?

Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánok!
Szeretettel,

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Ismerem azt is nagyon nagyon szép lesz a virága. Gumos hagymás ugyanaz. Egy javaslat hozzá ha elkezdi hozni zöld mellett a bimbót akkor a zöldnek vágd le a tetejét, mert különben azt növeszti nem a virágot. Jó kertészkedést!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok lányok!

múltkor próbáltam nektek írni és írtam is egy csomót, és pont mire végeztem elment a babanet aztán napokig nem tudtam jönni. Elég rossz volt!

Zsebi!

Jó neked hogy te türelmes vagy én borzasztóan türelmetlennek érzem magam, és ennek ellenére azért van bennem egy egészséges félelem is. Ping-pongoznak az érzelmeim. DE azért jól érzem magam! És ez a lényeg. Főleg hogy tavaszi szünet van! Remélem nem baj ha én is küldök egy kis tavaszcsinálót és ha közelebbről megnézitek teli van pozitív gondolatokkal, úgyhogy nyugodtan szippancsatok belőle!KépKépKépKép
Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Drága lányok ! Olyan szépséges virágokat raktatok fel, az ember lelkének nagyon jót tesz.
Én tavaly ősszel dugványoztam, de még nem kelt ki semmi belőle, hogy őszinte legyek, már azt sem tudom , mit ültettem el KépKép

nekem a sziklakertem május környékén kezd virágba borulni, olyankor egymás után nyílnak a virágok, gyönyörűek. Imádok kertészkedni, csak az a baj, hogy annyira nem tudom megjegyezni, hogy mi micsoda Kép, még jó, hogy a hóvirágot felismerem Kép

Woodi : a pánikom kicsit összetett és nagyon régre nyúlik vissza Kép de remélem, hogy most szimplán csak a sikertelen lombikot + egyéb apróságokat kell megemészteni és utána már jobb lesz.

Találtam egy nagyon kellemesnek tűnő helyet, Hegykő a település neve. Van ott termálfürdő, stb. a Fertő-tó környékén. Ismeri valaki ?

Angelani : én is csak bíztatni szeretnélek, hogy maradj velünk, mert ez igenis sokat számít nekünk Kép Jó látni magunk előtt a pozitív, követendő példákat !!

Lányok, mindenkinek szépséges szép húsvéti ünnepeket kívánok. Pihenjetek sokat !
Puszi

mniki

Niki!

Én is pánikolós vagyok!Kép Fél évig jártam vele orvoshoz hogy ne kelljen gyógyszereznem magam. Saját magam akartam megoldani de a hihetetlen nagy akaraterőm mellet nem tudtam leküzdeni.Kép Ez még fiatalabb koromban volt! Aztán egy másik orvoshoz kerültem mert már annyira elviselhetetlen volt az állandó fizikai fájdalom hogy gyógyzerhez nyúltam. 3 hónapig szedtem a gyogyikat és megjavultam!Kép Azóta néha érzem hogy vissza kívánkozik de nem engedem magam!Kép Általában nekem is este jelentkezik! Tudatosan leeresztem a vállaimat és valami nagyon kedvesről kezdek el gondolkozni! Ez segít és 5 perc múlva már megint alszok!Kép Azt kell hogy mondjam örülök hogy anno megkörnyékezett ez a betegség mert nagyon sok mindent megtanultam azért hogy leküzdjem és ma is elég jól tudom kezelni a stressz helyzeteket! HA valamiben tudok segíteni akkor írj nyugodtan!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Drága duplán sorstárs Zsuska !
Hát igen, a pánikot nehéz leküzdeni, de nem lehetetlen. Attól függ, éppen milyen stádiumban vagy, illetve, hogy a kezelésedet időben kezdik-e el. Én 11 éve szenvedek, de hosszú évekig nem tudtam, hogy ez pánik Kép Sajnos nagyon későn kerültem szakemberhez. Többszöri gyógyszeres kezelés, hol jól voltam, majd visszaestem.. Aztán a baba project miatt NEM szedek semmit lassan 2 éve. Merthogy muszáj volt abbahagyni és csak remélem, hogy soha többé nem kell bogyó.
Vannak időszakok, amikor nagyon nehéz, de hajt a tudat, hogy ezt a baba miatt ki kell bírni Kép
Nekem nagyon nehezen megy a lazítás, alapból görcsös vagyok KépKép Sokat segített viszont a kutyám, aki most 7 hónapos.

Apropó, hogy kell képet beszúrni, mert nem sikerül Kép

mniki

Zsu!
Holnap jön az első szúri. A krokuszaid gyönyörűenk! Kép
Lelki nyugalom most tényleg meglepő módon vagy egyszerűen ma reggel majdnem még a szurikat is eljefelejtettem annyira nem ott jár az eszem. Jön a tavasz és ez nekem nagyon jó. Megyek is muskátlit ültetni. Kép

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek és azt hogy ez a tavasz meghozza a várva várt álmokat!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Niki!
Pont egyszere írtunk. Képet úgy tudsz beszúrni, hogy a nézet/küldés mellett lévő melléklet feltöltésére kattintasz, de a kép nem lehet nagyobb mint 600X800 pixel.(Ha túl nagy akkor le lehet több probrammal kicsinyíteni)Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?