Új privát üzeneted érkezett!

Csibének gartulálok!!!

EmmaKép
Köszi,hogy reagáltál rám!Én is remélem nem akar május végéig bent maradni

Az én pindúrom is van,hogy 3-4-szer csuklik és 10 perceket,én is úgy sajnálom,dehát mi nem tudunk vele mit kezdeni.Milyen aranyosak lehetnek ilyenkor.

Olyan frankón ébredtem,hogy minden bajom van,olyan depresszió féle szerintem.Legszívesebben kifutnék a világból.Legalább a párom lenne itthon!Egyetlen vigaszom,hogy rugdossa a gyomrom a kisnyuszi és őtannyira szeretm,már bőgök is.

Írjatok valami vidámat!

Ha már leírtátok a dokinak mikor adtátok oda a pénzt,akor megtennétek hogy a elmondjátok a szülésznőnek mikor kell oda adni?

Timurr
Vendég

Timurr,

Én megkérdeztem az osztályon, hogy mikor lesz még bent a szülésznő a 4 nap alatt amíg a kórházban vagyunk és akkor megkerestük a párommal és átadtuk neki.
Ne legyél depis, itt gyönyörűen süt a nap, menj el egy kicsit csavarogni!! Tegnap délután én is ezt tettem, vettem is manócskának egy igazi fiús sapit, meg két harisnyát a kertészgatyók alá!!! Hát az én lelkemnek ez nagoyn jót tud tenni!

Szép napot Minenkinek, mi megyünk sétálni, mert nem sikerül elaltatnia magát Marcinak!
tamesz+marcell 6+2

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Nnnna, télleg, mi ez a csönd?! Mindenki babázik vagy szül??? (Csak én nem? Kép) Muködik a babanet, használjuk ki!!! Kép

Timurr,
rázzuk fel a csapatot, és biztos lesz, aki valami vidámat ír.

Eszter, Dalmi, Jammie, Menjuss, hol vagytok? Tessék bejelentkezni! Azok is, akik csak olvasó üzemmódban vannak! Mindenki írjon valami vidámat!!! Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Timurr,
Ettôl talán jobb kedved lesz:
Kép

Kép
Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Timurr, nincs kéznél egy kis édesség? Kép Én tegnap megettem egy fincsi máktortát este és olyan jóleső megelégedettség lett úrrá rajtam...
A kutyusaim meg kaptak egy krémest - ezzel vígasztaltam őket, mert 1 hete ki lettek zsuppolva a kertbe a lakásból, mert 1. már jó idő van, 2. muszáj megszokniuk a kintlétet, mire jön a picúr.
Nagyon hiányoznak mellőlem, pedig csak a kertbe tettük ki őket. Az én férjem általában nagyon későn jár haza, és legalább eddig itt voltak a lábam mellett a kutyik - viszont most tisztaság van a lakásban (a kutyik kb. 40 kg-sak és a kanapén henteregtek eddig...).
Pusz,
e

Kép
emma8

BorbolyaKép
Köszi

Tamesz
Tegnap is kujtorogtam délután ma meg dokihoz megyünk majd.Itt nincs hova menni sétálni,mert messze vagyok a várostól.Kép

Lehet átmegyek a bébiszobába,aztán átrendezem.

Timurr
Vendég

EmmaKép
Be is nyomok egy kis csokit!
Azért jó hogy itt a macskám,ő legalább megért(itt a környezetembe).Milyen kutsusaid vannak?

Timurr
Vendég

Zsuzsa
Ari nagyon Áron.Kép
Nem mindig szedik ki a varratokat a kórházban?

Timurr
Vendég

Szia Zsuzsa!
Jó, hogy van egy kis idôd bejelentkezni! És irtó édi a kiscsávó! Kép Én is akarok már babáááázniiiiii!!!!

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Jimbone,
Jobbulást nektek, próbálj pihenni ha tudsz, akkor hamarabb gyógyulsz, nem??
Áron nagyon szép nagy fiú és az elefánt is aranyos!!!!
Igen, ugyanonnan jön a mi dokinénink is, de azt modnta, hogy több féle oltás van, van amit több részletben adnak be, van amit kevesebben, van ami higanyos és van ami nem, lehet választani, de a TB nem mindegyiket finanszírozza.
Mi úgy döntöttünk, hogy ne legyen higanyos, mivel az csak lerakódik a szervezetében, és minél ritkábban kelljen szúrkálni a törpét, és ezt persze nem támogatja a Tb, így inkább kifizetjük, 8000 Ft, a következő talán 7000 lesz.

Timurr,
Akkor rendezd át a szobát és fotózd le, lécci, majd megnézzük!!! :-))csokival óvatosan!!!:-)))
Csak a külső varratokat szedték ki nekem, az 4 volt összesen, a belsők azok felszívódósak, és kb 4. hét után potyogtak a cérna darabok belőlem.

Én a héten nem jutottam el a 6 hetes kontrollra, mert ma van rendelés, de a párom győrben dolgozik ma, és nem tudok elszabadulni, emrt későn ér haza, így majd jövő kedden megyek!
tamezs

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Timurr,
két labrador (illetve a fiú csak félig), egy fekete fiú és egy zsemle kislány. Imádom őket! Igazság szerint ők gyerekszámban vannak tartva nálunk. Mióta kint vannak, 5 percenként lesek ki az ablakon, hogy jól vannak-e (persze miért ne lennének jól - van két csinos, bélelt kutyaházuk, egy szép kis kert, amit már tavaly tönkretettek (nincs fű, viszont szép nagy ásott gödreink vannak).
Lányok, elmondja valaki, hogy lehet ide képet beszúrni? Betennék valami cukit...
Borbolya, voltál a Madarász utcában?

Kép
emma8

Emma, a kutyik biztos jól vannak, és élvezik a jóidôt! Kép

Képet beszúrni úgy tudsz, hogy alul a melléklet feltöltésére kattintasz (még mielôtt elküldenéd a hozzászólást), ott a tallózás vagy choose file-lal kiválasztod a képet, amit föl akarsz tölteni, és még megnyomod a feltöltés gombot. Utána küldd el a hozzászólásod!

A Madarász utcában voltunk, és tulajdonképpen hasznos volt, én még a próbacsecsemôn is kipróbáltam az újraélesztést. Ismét elbizonytalanodtam pár kérdésben (ilyen pl az örök "hogyan fektessük a babát" kérdéskör), de mindent összevetve érdemes volt elmenni.

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Borbolya, köszi, megpróbálkozom!
Szóval ez kisnyuszi csuklópántja - csakhogy legyen majd mivel letörölnie az izzadságcseppeket a homlokáról, ha elfárad valamiben pl. szopi.

Kép
emma8

Borbolya,
Mivel bizonytalanítottak el fektetés témában?

Tamesz,
A felszívódó nem szívódik fel? Kép Én azt hittem Kép

Angéla
angéla

KépKépKépKépKép

KépKép

Kép
borbolya

Borbolya,
kitartás, már nincs sok hátra!!!!

Gyorsan rakok fel két képet, az egyik öcsémék lányával, a másik ahogy ma először alszik a járókában, séta helyett!!
Kép

Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Emma,

Ez nagyon édes Kép
angéla

Angéla,
Babus mondta mindig, hogy hason kell fektetni a babákat, ôk is úgy csinálták "hivatalból", mert így ha visszabukik is tejet, az ki tud jönni és nem fullad meg. A tanfolyamon viszont azt tanítják, hogy háton kell fektetni a babákat, mert gyakoribb a bölcsôhalál hasonfekvô babák esetében (persze szerencsére így is nagyon ritka, ha jól emléxem 10 ezer babából 3), de mégis.

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

EmmaKép
Nekünk egy zsömi retrieverünk van(meg egy husky,meg két pincsi),csak azokkal se tudok játszani,pedig nagyon szeretem őt,mert el van nekik kerítve a hátsóudvar,mert a két kicsivel nem jönnek ki,és annyira szerelmes belém a két nagy hogy ha hátramegyek lefog mind a kettő ugrálva és moccani se tudok úgyhogy sajna mióta pocakosodom nem voltam náluk csak beszélgetni járok hozzájuk.Egyébként a fajtája alapján biztos élvezik a kint létet főleg,hogy kényezeteted őket így is.Nálam a macskám aki gyerekszámba megy,mert ő csak bent van velem,még ilyenkor is (alig fér el) az ölembe hesszel.
Gondolhatod nálunk milyen "szép" a kert ennyi kutyival.

TameszKép
Annyira nem ám,a szekrényeket nem tudom mozgatni meg ilyenek,csak átmegyek letörölgetem a polcokat,átrendezem a plüssiket,ruhákat.
Lehet választani milyen oltást kérsz?Nem tudom ez nálunk is működik-e majd.Jó lenne én is inkább fizetnék.

BorbolyaKép
Én könyvből okosodtam mit kell majd csinálni,ha jelez a légzésfigyelő,persze az nem olyan mint kipróbálni mondjuk egy babán,de remélem nem lesz majd probléma.És mire jutottál,hogy fogd majd fektetni?

Timurr
Vendég

Na, mégiscsak bénáztam egy kicsit...megpróbáltam kicsinyíteni a képet, erre kitörlődött...Szóval íme újra a nagyon fontos kiegészítő, ami nélkül nem lehet élni...

Kép

Kép
emma8

Tamesz
Nem semmi már mekkora MarcellKép és nagyon édi,no mindjárt vidámabb vagyok!

Emma
Én nem látom!Kép

Timurr
Vendég

Emma, de furi, én az elôbb a nagyobbat is láttam, aztán eltunt! Még arra küldtem a sok vigyori arcot! Egyébként megvan a függönyünk, épp most mosódik. Kép

Tamesz,
nagyon jók a képek! Tetszik, hogy nálatok is ilyen színes minden. Öcsédék lánya is nagyon szép, Marcell meg továbbra is cuki baba!

Timurr,
Hát, azt hiszem úgy fogom fektetni, ahogy neki jó. Kép Általában mindegyik baba preferálja valamelyik módozatot, nem? Eleinte azt eszeltem ki, hogy nappal, amikor jobban tudok rá figyelni, lehetne hason, és éjszaka háton, de ez végülis pont nem jó így, mert éjszaka figyel a légzésfigyelô, tehát lehetne pont olyankor hason, nappal meg háton, hát azt hiszem teljesen bizonytalan vagyok... Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Angéla,
de, az a része nem szívódik fel ami nincs a husiban, nem??? :-))) vagyén rosszul tudom???
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Borbolya
Az elején megy nappal is a légzésfigyelő nem?Szerintem akkor tényleg úgy alukáljon ahogy jól esik neki.Hm én sem tudom,majd meglátjuk mi jön be neki!
Nem érzel valamit,hogy mikor bújik is a pindúr?Lehet a nyuszi hozza.Kép

Timurr
Vendég

Eltűnt egy üzenetem,vagy én vagyok tök hülye?!
Na mégegyszer
Emma
Már látom én is,és nagyon laza!Kis sport nyuszi!

Timurr
Vendég

Emma,
tetszik a csuklópánt, azt hiszem ez egy rendkívül fontos ruhadarabja lesz a babócátoknak!!!:-))

Timurr,
nem semmi kutyafarmotok van, én imádom őket, nekünk is volt egy, de meglógott tőlünk, mert napközben egy elkerített részre bezártuk és ő kibontotta a kerítést és meglépett, de most egy darabig nem akarunk kutyát, mert nem tudunk tőle mozdulni. Na meg a párom nem is szereti őket, csak az előzőt tavaly ajándékba kaptam a kolléganőimtől!!

Borbolya,
nekem éjjel Marcell csak hason hajlandó aludni, háton nyűglődik, nappal viszont változó, most éppen hason alszik, lásd a fenti képen!

Valamit főznőm kéne vacsira, de semmi ötletem, a héten 3 napig tészta volt, mert őcsém lánya azt szereti, ja és persze ne legyen puffasztó!!! Várok ötleteket ha van valakinek jó tippje!
Boltba úgyis a lassan esedékes kajálás után sétálunk, szóval még bve tudok vásárolni!!!
köszi
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Timurr,
Mivel nálunk a babaszoba rögtön a háló mellett van, és minden más (dolgozószoba, nappali, konyha) a ház egy távolabbi részén, ezért azt gondoltam, hogy napközben nem mindig lesz a kiságyában, hanem inkább az én közelemben. Ez viszont kizárná a légzésfigyelô használatát erre az idôszakra. Nem tudom... Mások ezt hogy oldják meg?

Gyakorló anyukák, nálatok hol van a baba napközben?

Hogy mikor bújik ki a Pindúr... remek kérdés... Kép Éjszaka tökre fájt a pocim, meg keményedett is, hirtelen felindulásomban már reménykedni is kezdtem, reggel még jól be is ültem egy kád meleg vízbe, oszt semmi... Szóval jól átvert... Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Tamesz,
burgonyafôzi? Kép Én tegnap ezt bírtam kitalálni itthonra... Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Sziazstok !

Eddig csajk olvasója voltam a topikotoknak, de tudom hogy Tothzsuzsi gyakran irt hozzátok.
1/2 12-kor kapatm tQle üzenetet hogy a szülöszobán van, és következik a burokrepesztés. Talán már megszületett Alexa, de azért szoritsatok neki !
Ha van uj hirem jelentkezem !

Üdv mindenkinek: Edina
antaledi

Borbolya,
nálunk csak éjjel hajlandó az ágyában lenni a pöttömke és csak ott van a légzésfigyelő, ami nekünk is a háló mellett van az emeleten. Napközben általában lent van velem a nappaliban, ott főzünk, vasalunk, ... ezért is vettünk gurulós járókát neki, így mindig arra húzhatom amerre rálátok, na meg ha egyszer nyár lesz akkor a teraszra is kigurítható!!
Ha ő lent alszik és én mégis fent vagyok, mint pl. most, akkor megy a bébiőr, így hallom, hogy mit alkot!

Akkor ezek már egész komoly jóslófájások lehettek? Simán jöhet a nyuszival a gyerkőc, kitartás!!!!:-))
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Edina,
Köszönjük a híreket!!! Zsuzsinak megy a drukk... ezek szerint ô már beelôzött... Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Tamesz,
a gurulós járóka jó ötlet, szerintem nekünk is ilyesmi kéne majd. Nálunk ugyan 2in1 a légzésfigyelô és a bébiôr, de nappal szerintem jobban oda tudok rá figyelni.

Na azt hiszem, csinálok most már valami értelmeset is, talán festek húsvéti tojásokat! Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Antaledi,
Hú de izgi, megy a drukk Zsuzsinak!!!! majd kérjük a további infókat róluk!!!

Borbolya,
sajnos az volt egy hete, a többi főzelék meg majdnem mind puffaszt, kivéve a spenót, de az meg két hete volt! De azért köszi!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Borbolya,
Na megyek, mert valaki éhes odalent és hangosan reklamál!
A járókát egyébként diósdról hozta tegnap a párom, ott van egy nagyker, az közel van hozzátok, majd ha aktuális lesz!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Dejó!
Talán megszületett Alexa!!!

Tamesz
Sóska?Gyümileves?Melegszendvics?
Én reggel ettem utoljára nem tudom mifenét ennék.

Borbolya
Nálunk a mi szobánkba lesz a kiságy,ott is csinálok általában mindent (vasalás stb..),és csak akkor merem majd az ágyra tenni,ha 100%-osan tudok rá figyelni,a macska miatt.
Szerintem készül kifelé a csajszi,én drukkolok!Kép

Timurr
Vendég

Sziasztok!

TimurrKép
Fel a fejjel, itt a jó idő, sétálj egy nagyot, aztán meg már mindjárt itt a hosszú hétvége és a párod is veled lesz. Meg simogasd sokat a cicádat, az jó tesz a depinek.Kép Jó sok kutyusotok van. Mi most akarunk majd venni egyet, csak még nem tudjuk, hogy milyen fajta legyen.
Varrat: nekem anno csak a külsőket elvágta a dokibácsi, utána pár nap alatt kipotyogtak, a belsők felszívódók voltak.

Borbolya,
kitartás, nemsokára eljön a te időd is.Kép Biztos a húsvétot várja a bébid.Kép
Függönyt majd mutizd meg.

Zsuzsa,
gyógyuljatok meg gyorsanKép

Emma,
mi a macskánkkal vagyunk így, hogy ő is gyerekszámba van nálunkKép

Tamesz,
hol vettétek azt a jó kis könyvet ami a járókában van?

Zsuzsi,
drukkok mennek.

Panka

panka

PankaKép

Köszi,átrendeztem a babaszoba polcokat,fényképeket nézegettem meg perse babákat,lassan pucba vágom magam aztán megyünk a dokibácsihoz.Remélem minden ok lesz.

Hát én kíbírnám egy kutyával,de nálunk végül is 3 kiscsalád van együtt és mindenkinek van egy kuty.Én a retrievert,labradort csak ajánlani tudom mindenkinek nagyon szépek,okosak,jókedvűek,barátságosak.Imádom őket.Állandóan kinevetik az embert,próbálkoztam hogy ne ugorjon rám, már mindent csináltam vele és csak kiröhögött.

Timurr
Vendég

SziasztokKép

Atya ég! Ennyit írni!Kép alig győztem végigolvasni!

Tamesz
Ez az oltás-téma nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Én pont ezen morgok már hetek óta, hogy nincs választási lehetőségünk, ha tetszik, ha nem, a higanyos oltást kell beadatnunk. Pedig én inkább fizetnék, csakhogy Kristóf a korszerűbb oltást kapja meg.
Erre most írod, hogy erre van lehetőség. Én ezt nem is tudtam. Ez tök jóKép Nekem simán megér ennyi pénzt, sőt, akár jóval többet is.
Szerinted ez minden gyerekdokinál így van?
Mi jövő kedden mennénk a 2 hós oltásra, addig feltétlen utána kell érdeklődnöm. De nagyon félek, hogy kis városunkban ez a drágább oltás elérhetetlenKép

Borbolya
Én kerek perec rákérdeztem a dokinál a pénzre és megmondta, hogy kizárt dolog, hogy elfogadja.
kinyomoztam, hogy szereti a marcipánt, így kapott egy marcipán-csomagot, egy 10oooFt-os könyutalványt és egy képet KristófkárólKép
Másoktól én úgy tudom, hogy elfogadja a pénzt, de nálam más volt a helyzetKép

Mind a hason, mind a hátonfekvés ügyében igazad van. Hason nem tud megfulladni, háton pedig elvileg ritkább a bölcsőhalál. Mindenki eldönti, melyiktől fél leginkább. Vagy éppen egyiktől se fél.
Én speciel úgy vagyok vele, hogy a bölcsőhalál ellen ott a légzésfigyelő, na meg énKép, de egy komolyabb fulladás ellen én már kevés vagyokKép
Egyébként meg rengeteg múlik a babán is, ha ő nem hajlandó úgy aludni, ahogy mi akarjuk, akkor úgyis mindegy. Kristóf pl. el se aludna háton, de még oldalt fekve se. Számára a hátonfekvés ébresztőt jelent, olyankor elkezd nézelődni, amitől aztán felélénkülKép

Zsuzsa
Nagyon aranyos ÁronKép Kristófka is így szokott nyúlkálni a játékai utánKép

Csibének gratula!!!Kép

Zsuzsinak drukkok!!!Kép

Képzeljétek, reggel kicsi drágám buksiját beleütöttem az erkélyajtó kilincsébe. Éppen szopizott, én meg közben odamentem az erkélyajtóhoz vele, hogy kinézzek, süt-e még a nap, éshogy tudunk-e menni babakocsizni. Erre jól odakoppintottam a buksiját a kilincshez, akkorát koppant, ő persze mintha észre se vette volna, nem is sírt, szopizott tovább.
Az én vérnyomásom persze 500-as lett, iszonyúan megijedtem, hiszen olyan kis puha buksija van, az a kilincs meg olyan kemény volt és jó nagyot koppant.
Azonnal felhívtam a gyerekdokit, de próbált megnyugtatni, hogy semmi baja nem lesz éshogy 100-szor elő fog még fordulni hasonló.
Hát, icipicit megnyugodtam, de azóta is percenként nézem, hogy jól van-e. Olyan hülye vagyok, úúúgy haragszom magamra, hogy nem vigyáztam rá. Tiszta lelkibeteg vagyok tőle. Remélem tényleg nem lesz semmi bajaKép

Babus+Kristóf, aki ma 8 hetes

Kép
babus2005

Panka,
a könyvet stockholmban vettük az ősszel, de itthon is lehet ilyeneket venni.

Timurr,
köszi az ötleteket, végül spenót lesz, a párom imádja, és sütök hozzá bundáskenyeret.

Babus,
nekem azt mondta a doknéni, hogy van rá lehetőség, hogy ő felírja a másik oltóanyagot, kiváltjuk és ő majd beadja 3 hónaposan az elsőt
A kilincses ütközés miatt próbálj megnyudogni, lesz még egy csomó baleset velük!!!

Na ordibátor felkelt, mennem kell!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eddig nem jelentkeztem, nem volt internetünk. Most is akadozik, remélem, azért el tudom küldeni a hsz-omat.

Szóval 16-án jöhettünk haza a kórházból, Ákoska szerencsére teljesen egészséges, még 19-én egy kardiológushoz kellett mennünk, a kicsi szíve is tökéletes. Kép Egy fránya fertőzés okozta a galibát, de most már túl vagyunk rajta, minden rendben. Ákoska szépen szopizik, egyenlőre nagyon jó kisfiú. Kép

Nézzétek el nekem, hogy most csak magunkról írtam pár sort, azt hiszem, kell egy kis idő, mire mindent visszaolvasok és megtudom, hány babánk van már. Addig is gratulálok minden megszületett babához, és szorítok minden szülés előtt álló kismaminak.

Most mennem kell, de ígérem, visszatérek a rendes kerékvágásba és újra állandó "topiclakó" leszek. Kép

Köszönöm a drukkokat, puszi Mindenkinek: Beatrix
beatrix28

Tamesz
Fincsi spenót,valamelyik nap csinálok én is!

Beatrix
Üdv újra itt.Örülök,hogy minden rendben.Kép

Angéla
Légyszíves írj át engem május 14-re,mert átrakott a doki addigra,elveszett egy hetem valahol útközben!

Timurr
Vendég

Tamesz
Fincsi spenót,valamelyik nap csinálok én is!

Beatrix
Üdv újra itt.Örülök,hogy minden rendben.Kép

Angéla
Légyszíves írj át engem május 14-re,mert átrakott a doki addigra,elveszett egy hetem valahol útközben!

Timurr
Vendég

bocsi
Vendég

Híreim vannak!!!

Tóth Zsuzsi írt:
Ma 16:35-kor 4000gr-mal és 59cm cm-rel megszületett Tóth Alexandra EszterKép

Itt is gratula nekikKép

Beatrix
Üdv újra ittKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!
Nálunk nappal egy gurulós, emelhetős fekvőfelületű járókában van Bernát. Éjjel mellettem alszik egy használaton kívüli babakocsiban. Amúgy van a gyerekszobában egy kiságy, amit még nem használtunk, mert a nagyobbak inkább a nappaliban velünk szeretnek lenni, ott játszanak, így a járóka a kiságy.
Amúgy tegnap már voltunk a kertben 1 órát, ma pedig elmentünk húsvéti bevásárlásra egy nagyobb közértbe, meg a védőnőhöz mérni a törpét (nincs mérlegünk, már Bálintnál sem volt). Szépen gyarapszik, 6 nap alatt hízott 240g-ot, így nem izgulok, nem hozunk mérleget továbbra sem.

Fektetés ügyben én úgy gondolom, hogy az oldalt fektetés elég biztonságos, mert ki tudja köpni, ha böfizik és nem tud túlmelegedni. Van egy kicsi nyakpárnám, amit éjjel én használok, nappal pedig Bernát hátát támasztom meg vele, így nem tud a hátára fordulni.
Egyszer magára húzta a takarót, azóta a keze alá tűröm a fenti végét. Rémisztő volt!

Zsuzsi!
Remélem, már babázol! Olyan jó a szülés utáni pár óra, nem?

Ti nem így voltatok vele? Nekem a legszebb pillanatok, mikor kibújt és ott tartod a kezedben végre. Csak csodálod és pihegsz...

Jó éjt!
Dorka
dorka

Mire leírtam, már meg is született Kép Gratuálálok, Zsuzsi! Kép
Dorka
dorka

Gratulálok Zsuzsinak a hatalmas lányához!!!

Beatrix,
örülök, hogy rendben vagytok, üdv újra itt!!!!

Dorka,
szerintem is csodálatos, számomra hihetetlen nagy élmény volt a több mint 12 órás vajúdás után végre magamhoz ölelni a mi saját gyerekünket, de nekem még napok kellettek ahhoz, hogy felfogjam, hogy anya lettem, és ő a miénk és végre túl vagyunk a hosszú hónapokon, az előző két kudarcon, izgalmakon, ..., szóval tényleg fantasztikus élmény!!!
Tőlem azóta már annyian kérdezték, hogy vállalnék-e még szülést ha tudom, hogy ilyen hosszú, de persze hogy vállalnám, az eltelik és utána marad a pöttömke, aki minden nap elvarázsol minket!
Na megyek, megjött a párom, kész a vacsi!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Úgy látom, hogy ma Tamesz, Timur és Borbolya nagyon aktívak voltak. Hiába no, Tamesz a csúcs anyuka, akinek még netezni is van ideje, Timur és Borbolya pedig még pocakosok. Én is úgy jönnék, de a gép fent van a galérián és a gyerkőcöt ide nem akarom felhozni, mert nagyon kicsi a hely, nincs hová lefektessem. Így ha Apuci hazajön és a gyerkőc éppen nem lóg a cicin akkor tudok jönni egy kicsit.

Ugye szerintetek sem lehet egy három hetes gyereket elkapni? mert a mi édes kicsi lányunk szinte csak rajtam hajlandó aludni. Ha nem alszik elég mélyen amikor leteszem akkor egyből elkezdi a sírást. Énmeg nem bírom hallgatni és persze felveszem. Amúgy a letétel se a kiságyába történik, hanem mellettünk alszik.
Annyira jó érzés, hogy ott van velem, szinte egész nap vele lennék és ölelgetném. Csak emaitt az éjszakáink nem a legnyugisabbak. Azt hiszem egy picit hasfájós is, mert éjjel kb. 2-ig megy a műsor. Persze hurcoljuk a fenekét így nem sír, de ha leteszem akkor egyből torkaszakadtából üvölt.
Ilyenkor cicire is teszem, de az se tesz jó a lkis gyomrának, ha ráeszik az egy órával előtte szopizott tejre. Ördögi kör!

Tamesz
Ma találkoztak a férjeink! Kíváncsi lettem volna a beszélgetésükre!

Emma
Csuklásról: az én gyerkőcöm is csuklott a pociban, de első naptól kezdve napota 5-6 alkalommal csuklik kint is. Gyerekdoki és védőnő szerint nem baj, de én is nagyon sajnálom.

Timur
Ezt a képet miattad teszem fel!
Kép

Ruzicsky
Mi újság? csak nem babázol már?

Zsuzsinak gratula a nagy csajszihoz!

Jó éjt mindenkinek!
timka

Sziasztok!
Sajnos nem volt időm írni, mert most vasárnaplesz a keresztelője Lilónak és arra készültünk. Amikor meg lett volna időm, a babanet nem működött!
nagyon jó, hogy ilyen sokat írtok, alig tudtam visszaolvasni, lehet, hogy a kérdésekre már nem is kéne válaszolnom. Azért hátha jól jön vkinek.

Borbolya!
Ne félj a másik orvostól,én sem a saját orvosomnál szültem, de teljesen elégedett voltem vele, bár én akkor láttam őt életemben először.Nekem akkor volt jó, mikor 16 óra után végre szóltak neki, hogy ott vagyok, mert utána már 3 óra elteltével meglett a babám. Ha nem lett volna, pár órát még biztosan ráhuzattak volna.
Azért kellett újra kórházba mennem, mert belázasodtam, és ki kellett kaparni,mert benntmeradt egy kis darab placenta, ami elzárta az utat a többi kijönni akaró dolog elől-na,ezt jól megaszontam.....Sajna az első 9 nap után így még ráhúztam plusz hatot..
Én a dokinak varratszedéskor adtam a pénzt, a szülésznőmnek pedig szülés utáni napon, mikor jött felkelteni- ugye én császárral szültem.

Angéla
nagyon hálás lennék, ha bekerülnénk a táblázatba!
Mazsom,2005.01.28.,Lili, 3120,51 cm,38+5,első baba, tatabányai Szt.Borbála Kh.

Timurr!
Én is akkor írattam fel tápszert, amikor belázasodtam,és jól is jött, mert előtte egy másik babának adtam a lefejt tejet,így az enyémnek csak a tápszer maradt arra az egy napra.Tudom szemétnek tűnök, de azóta lerakom a fagyóba,mert mégegyszer nem akarok úgy járni, hogy az én gyerekem ordítson a hasfájástól a tápszer miatt,mikor ihatná a megszokott tejcsijét.Én akkor úgy döntöttem, nekem első a saját gyerekem.És most ítéljen el ezért bárki, én ezt felvállalom.

Delfinke!
Nem tudom, mennyi pénzt tudsz rászánni, de azt tudom, hogy nekem minden pénzt megér ez a mellszívó, mert mi is átmentünk már mellgyulladáson keresztül tápszerig mindenen. Ez amellszívó a Medela Lactina Electric plus, amit csak bérelek, mert az ára 250.000 Ft. Így sem olcsó, mert a melledre a tölcsért+az üveget meg kell venni 5-6000+napi 210Ft a bérleti díja. Én tudom, hogy nem adom vissza, amíg tejem lesz és babó csak ezt eszik.

Timurr15
alegjobb, ha szobahőm. melegíted, de ha kell, semmi baja nem lesz, ha a zacsit melegvíz alá tartod. Számomra meglepő módon pillanatok alatt felolvad.

Babus
jó neked, hogy csak 1x verted be a fejét, nekem sajnos már 3x sikerült. Minden alkalommal fél napot bőgte. Én a pelenkázón a popsitörlős doboznak nyomtam 2x,és1x véletlenül a kezemmel ütöttem meg.Azótais görcsberándula gyomrom,ha eszembe jut. Szerintem mi is és a babák is napról napra ügyesebbek leszünk,és nem fordul nagyon elő ilyesmi.

Nekem a baba a nappaliban van. Úgy volt, hogy éjjel a saját szobájában fog aludni éjszakánként, de az én kislányom kiválasztotta magának a nappaliban lévő kiságyat, úgyhogy pár napi nyüglődés után már nem kínozo, így ő lett a nappalilakó.
A légzésfigyelőt csak akkor kapcsolom be, ha alszik vagy nem a fsz-n vagyok.
Ja! Nekem sajna sokszor"elfelejt" levegőt venni, tök mindegy mit csinál-eszik, alsik, játszik-úgyhogy reggelre beszélt meg a háziorvosunk egy találkát a kórházi gondozóval, ahová mondjuk úgyis menni kellett volna két hét múlva. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy tegnap alvás közben csippantott a készülék, de risztania nem kellett, mert ennyi elég volt, hogy "észrevegye" magát és vegyen levegőt. Úgyhogy én leborulok a tervezők és a férjem előtt.

Na jó hosszúra sikeredtem, pedig inkább most már tanulnom kéne, nyakamon a vizsgák!!!!!

Gratula a gyönyörű babákhoz!

puszi mindenkinek
mazsom

Marha jó a helyesírásom és a fogalmazásom így visszaolvasva!

Még azt akartam írni, hogy nekem a koraszülött osztályra tették Lilit,mert egyben van a pathológiás újszülöttel, és ott azt tanítják,hogy aludni kizárólag hason szabad, ha vele vagy, akkor pedig hason és háton egyaránt, hogy ügyesedjen. Nekem ez bejött, de ugye az enyém 9-10 napos koráig náluk volt és ezt szokta meg.

NYUGODALMAS jó éjszakát mindenkinek!
mazsom

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?